Att inrätta en webbplats i Singapore är faktiskt ganska enkelt. Allt du behöver göra är att välja en värd som är pålitlig, ansedd och som presterar bra i den regionen eftersom hastighet är viktig och bristen på hastighet direkt leder till förlust av försäljning.

Låter tillräckligt enkelt rätt?

Nej.

Att välja de bästa webbhotellplatserna i Singapore är kanske bara det svåraste valet vi någonsin har haft när vi beslutade att sätta upp en webbplats här i Lion City. Det finns bara så många leverantörer och alternativ att välja mellan, och de är alla jävla bra!

Så för att hjälpa er att välja den bästa webbhotellen i Singapore, beslutade vi att rulla upp ärmarna, bli ner och smutsiga och djuva djupt in i världen av webbhotell i Singapore.

Vad är viktigt när du väljer en webbhotell

Välj bara den billigaste och kör med den! Det är bara en webbplats som bryr sig rätt?

FEL!

Att välja fel webbhotell kan vara helt skadligt för ditt företag och närvaro på webben. En webbhotell är som en grund för en byggnad – utan rätt bas kommer allt så småningom att falla isär. Helst vill du att din grund ska vara stark, snabb och pålitlig.

Låt oss titta på de faktorer och funktioner som varje bra webbhotell bör ha.

 1. SpeedEde naturligtvis är detta av yttersta vikt. I denna värld av snabbt rörande teknik och omedelbar tillfredsställelse kommer dina potentiella kunder bara att klicka på ‘x’ om din webbplats inte laddas upp tillräckligt snabbt. Hos Bitcatcha mäter vi serverhastigheter och ger varje värd en poäng från A + till D.
 2. Hastighet där din publik är. I själva verket vill du att din server ska prestera snabbast på din målgrupps plats. Att ha riktigt snabba serverhastigheter i London är inte riktigt relevant när du riktar dig mot Singaporeans!
 3. Uptime Ingen gillar att betala för en webbhotell och ha driftstopp på sina webbplatser. Leta efter en webbhotell som kan förbinda sig till minst 99,8% drifttid.
 4. SecurityYour webbplats är en förlängning av ditt varumärke, och det kan innehålla alla dina värdefulla data. Du vill inte ha en värd som är lätt hackbar! Se till att din värd har stark säkerhetsinformation och automatisk skanning av skadlig programvara.
 5. KundtjänstMurphys lag säger att allt som kan gå fel, kommer att gå fel vid värsta möjliga tidpunkt. Detta gäller även servrar och webbplatser. När det händer, kommer det att vara trevligt att ha människor du kan vara beroende av för att hjälpa dig, så det är viktigt att ha kundtjänst 24/7/365.
 6. BackupsAlltid har en säkerhetskopieringsplan. I det här fallet bör en bra värd alltid ha automatiska säkerhetskopior av dina data, bara om något går fel.
 7. Lagring och bandbredd. Du vill ha så mycket av detta som möjligt, eftersom det direkt påverkar hur mycket data du kan ladda till servrarna (bilder, innehåll, etc.). Det styr också hur mycket trafik du har tillåtet per månad.
 8. Pris Du vet att det gamla ordspråket som går “inget bra är billigt, inget billigt är bra”? Ja, du kommer att vilja ta hänsyn. Få dock något som passar dina behov – du behöver inte en super dyra webbhotell om du bara driver en liten webbplats. Var bara lite försiktig med de billiga uberna.

Hur vi testar Singapore webbhotell

Bästa Singapore webbhotell

För att vi ska kunna ranka och granska webbhotellarna rättvist köpte vi deras värdplaner och inrättade testwebbplatser för var och en av webbhotellarna, testade dem för drifttid, kundsupport, och viktigast av allt, serverhastighet.

Vi såg till att våra testwebbplatser var fysiskt värd på företagens Singaporean datacenters, så att vi kunde köra vårt serverhastighetstest på alla fem märken med samma parametrar.

Med hjälp av Bitcatchas helt egen serverhastighetschecker skickade vi pingar från åtta olika platser runt om i världen och mätte tiden det tar för servrarna att svara på var och en av dessa pingar. Vi rangordnar sedan webbhotell från A till D, beroende på hur bra de presterar mot Googles rekommenderade responstid på 200 ms (Om deras responstid är under 200 ms kommer de att rankas som A).

Detta är faktiskt ganska viktigt eftersom om du väljer en värd med långsam responstid tar det längre tid för din webbplats att ladda upp, vilket gör att dina kunder tappar intresset, vilket förlorar försäljningen.

Roligt faktum – Amazon kan tappa upp till 1,6 miljarder USD per år om deras webbplats bromsas med bara en sekund!

Rankat: De 4 bästa webbhotellerna för Singaporean webbplatser

Okej, så vi har pratat länge om våra tråkiga testmetoder och riktlinjer, så låt oss titta på våra testresultat som börjar med vår favoritvärd, SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

56 ms

Pris (SGD)

8,00 / mo

Nyckelfunktioner

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besök / mån
 • SuperCacher
 • 24/7 teknik. Stöd
 • Premium backup

"En mångsidig och mycket väl avrundad värd. Vi är även värd för Bitcatcha med dem!"

Av de fyra webbhotellvärdarna är Siteground den mest välrenommerade, känd internationellt för sin utmärkta kundservice.

De kommer att svara på någon av dina problem snabbt och de är en oerhört kunnig gäng. Om du frågar snyggt kommer de till och med att berätta var du hittar den bästa chilikrabban i Singapore (OK, jag är barn!).

Våra problem löstes utan att överföra oss till olika avdelningar, vilket sparat besväret med att upprepa våra problem om och om igen tills någon kan hjälpa oss, vilket är en stor tidsbesparing.

Funktionsmässigt var vi förvånade över att Siteground gav oss det bästa slaget för pengar, särskilt när de är det största varumärket där ute:

 • SSD-lagring – Kontrollera.
 • Lagringsutrymme – 20 freakin-spelningar.
 • Webbplatser tillåtna – så många du vill.
 • Bandbredd – Upp till 25 000 besök.
 • Hastighet: A+

Allt för ett oerhört överkomligt lågt-lågt pris på SGD8 i månaden (jag äter snacks dyrare än så!).

Kasta in extra förmåner som deras färdiga cachesystem och deras SuperCacher, och SiteGround har en klar fördel över resten.

När vi placerade värden via vår unika serverhastighetschecker, gav SiteGround fenomenala resultat, med en världsomspännande medelrankning på 159,9 ms och i genomsnitt 56 ms i Sydney, Singapore och Japan!

Till förmån för våra läsare som inte förstår vad dessa siffror betyder – det brinner snabbt!

SiteGround Singapore i aktion

 • Se vår testsida med SiteGround.
 • Besök SiteGround officiella webbplats.

Notera : 

Vi övervakar SiteGround noggrant när vi är värd för dem. Kolla in vår djupgående granskning för allt du behöver veta om SiteGround (Våra testwebbplatser, serverhastighetstest, termin osv.).

2. Exabyte SG

https://www.exabytes.sg/

Exabytes Singapore

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

74 ms

Pris (SGD)

14,99 / mo

Nyckelfunktioner

 • 10 GB SSD-lagring
 • Obegränsad bandbredd
 • 1 webbplats tillåten
 • 100-dagars pengar tillbaka
 • Gratis daglig backup

"One-stop-shop för alla dina behov av webbenärvaro."

När någon pratar om lokal singaporska webbhotell är det ett märke som alltid kommer att tänka på Exabytes.

Exabytes, som grundades redan 2001, är den äldsta spelaren av de fem. Under åren har de etablerat en stark närvaro på marknaden, smide relationer och kontakt med sina kunder. Några av våra vänner svär vid dem efter att ha använt sin tjänst i över tio år. Så med deras rykte som en ‘storebror’ i branschen kunde vi inte vänta med att se hur de presterar jämfört med de andra stora pojkarna.

Snabbt visade Exabytes ganska bra. De producerade ett världsomspännande genomsnitt på 173,9 ms på vår serverhastighetschecker med i genomsnitt 74 ms i Singapore, Sydney och Japan. De är definitivt på nivå med den internationella spelaren.

När man tittar på funktionerna och fördelarna är Exabytes Exabest.

Allt du behöver för att bygga en webbplats säljer de. Det är i huvudsak en one-stop-shop för webbplatsbyggnad och värd. De markerar också alla rätt rutor och har alla nödvändiga funktioner (som kanske inte är lika spännande som konkurrenterna, men de är fortfarande ganska anständiga). Låt oss titta på listan:

 • SSD-lagring – Japp! Men bara på premiumplaner
 • Lagringsutrymme – Mysigt 10 GB. Men det är fortfarande mycket!
 • Webbplatser tillåtna – 1.
 • Bandbredd – Obegränsad.
 • Hastighet: A+

Som nämnts kanske deras funktioner inte är lika starka som konkurrenterna, men Exabytes kompenserar för det när det gäller bekvämlighet – allt jag behöver är rätt på deras webbplats, jag behöver inte leta efter en separat webbplatsbyggare.

Det finns dock bara en nackdel – priset. Exabytes erbjuder samma funktioner som sina internationella motsvarigheter … men bara med deras premium Ebiz Lite Pro-plan, som kostar SGD14,99 per månad. Min personliga åsikt, det är lite på hög sida, och jag skulle inte kunna motivera kostnaden.

Exabytes Singapore i aktion

 • Se vår testplats som är värd på Exabytes Singapore.
 • Besök Exabytes Singapore officiella webbplats.

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

89 ms

Pris (SGD)

5,08 / mo

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Obegränsad lagring
 • Obegränsad bandbredd
 • hPanel
 • Lokaliserat stöd

"En internationell webbhotell med lokal närvaro. Mycket bra för nybörjare. "

Det lilla litauiska webbhotellbolaget gjorde vågor internationellt med sina exceptionellt låga introduktionspriser och stjärntjänster.

När vi upptäckte att de har ett datacenter i Singapore beslutade vi att skapa en testplats med dem för att se hur de presterar mot de bästa av de bästa webbhotellföretagen runt.

Efter att ha testat beslutade vi att de förtjänar en plats på den stora pojkens bord här på den här listan. Hostinger Singapore gör definitivt ingen besvikelse.

Deras Singapore-server gjorde det ganska bra i vårt servertidstest, med ett världsomspännande medelvärde på 153,8 ms och 66,6 ms i Singapore, Sydney och Japan, men det förväntas redan, eftersom det är en internationell webbhotell och allt.

Det som verkligen imponerade oss var mängden värde vi fick vid deras oemotståndliga låga prispunkt. Vår Premium-delade plan kostade bara 2,90 SGD per månad (med ett 48-månaders prenumeration) (5,08 SGD per månad för 12-månaders prenumeration) och antalet funktioner vi fick med det kändes nästan kriminellt.

Vi fick nästan alla samma fördelar med motsvarande motsvarande webbhotell, nämligen:

 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsad SSD-lagring
 • Obegränsad e-post
 • NGINX-caching
 • PHP7-stöd
 • GIT-stöd

Det här är bara några av funktionerna vi har fått (om du vill se vad listan är fullständig, kolla in vår fullständiga recension här), men pricken på denna mycket vackra tårta är att Hostinger ger sina premiumdelade användare 1 gratis domän namn! Det är en liten gest som verkligen har en stor inverkan, särskilt för nybörjare som är oroliga för uppstartskostnader för snöboll.

Vi känner att Hostinger verkligen bryr sig om sina kunder på grund av hur de strukturerar och utbildar sitt supportteam. Deras supportwidget kan lätt hittas längst ner till höger på deras instrumentpanel, vilket underlättar frustration eftersom vem vill jaga efter den jävla länken till livechatten när något går fel på våra webbplatser?

De har fyra supportcentra som serverar 20 länder på sina lokala språk (med planer på att lägga till fler) för att underlätta kommunikationen, och de är verkligen kunniga och super hjälpsamma. De bryr sig inte om att hålla handen och guider till steg för steg för att fixa din webbplats woes, oavsett hur dumma de kan vara.

Naturligtvis gillar vi verkligen Hostinger. De är inte de bästa i närheten, men de är bäst för nybörjare.

Hostinger i aktion

 • Se vår testsida värd på Hostinger.
 • inger officiell webbplats.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.sg/

A2 Hosting

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

71 ms

Pris (SGD)

6,61 / mo

Nyckelfunktioner

 • Obegränsad SSD
 • Obegränsad bandbredd
 • A2-optimerad WP
 • Gratis webbplatsmigrering
 • När som helst pengar tillbaka

"Bäst för småföretag och personliga webbplatser som körs på WordPress."

A2 Hosting är en internationell webbhotellleverantör och deras tjänster förväntas uppfylla en viss internationell nivå av standarder. Vi är mycket glada att säga att A2 Hosting från vår erfarenhet överträffar våra förväntningar.

När vi körde vårt serverhastighetstest på A2 Hosting förväntade vi oss inte mycket av dem men vi blev positivt överraskade över resultaten – ett världsomspännande medelvärde på 173,2 ms och i genomsnitt 71,3 ms i Singapore, Sydney och Japan.

På papper kan deras antal kanske inte fungera lika bra som vår # 1-värd SiteGround, men i hastigheter under 200 ms är det praktiskt taget att ladda upp din sida! Vi uppskattar också att vi inte stött på några problem och vi tycker att de är ganska förtjusade.

Låt oss prata funktioner!

 • SSD-lagring? Åh ja.
 • Lagringsutrymme? Obegränsat. Hur häftigt är det?
 • Webbplatser tillåtna – Jag tror att obegränsat är som standarden i dag
 • Bandbredd – Också obegränsad. A2 gillar helt klart inte att införa begränsningar!
 • Hastighet: A+

Deras A2-optimerade funktion är sväll och den fungerar riktigt bra med olika CMS. Deras egen teknik klarar sig också riktigt bra med WordPress, Joomla, Magento och andra, och driver systemet för att ge dig den snabbaste möjliga hastigheten hela tiden!

Nu, ta in allt du har läst om A2-värd, alla funktioner, hastigheten, allt – hur mycket skulle du betala för tjänster som denna?

SGD15 per månad?

SGD 20?

Naaaah.

Detta paket kostar bara enbart SGD6,61 per månad. Det är mindre än en Starbucks Java Chip Frappuccino!

Det enda vi var tvungna att klaga på (och verkligen vi stickar här) är hastigheten på livechatten. Det ser oss längre ut än vanligt att ansluta till någon, men när vi gjorde det fann vi att deras supportpersonal var mycket erfaren och hjälpsam. Så ja, livechatt är lite långsamt att svara men när det gäller hastighet och tillförlitlighet kan vi säkert säga att A2 Hosting är A-Okay.

A2 Hosting i aktion

 • Se vår testplats som är värd på A2 Hosting.
 • Besök A2 Hosting officiella webbplats.

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Singapore

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i SDY + SG + JP

70 ms

Pris (SGD)

50,00 / mo

Nyckelfunktioner

 • 20 GB SSD-lagring
 • 10 webbplatser tillåtna
 • 99,9% Network SLA
 • cPanel & Softaculous
 • SpamGuard Basic

"En lokal favorit med ett komplett utbud av webbhotelltjänster"

Därefter testade vi en av Singapores finaste, kamrade igenom deras funktioner och sökt talade deras kundtjänstteam, bara för att hjälpa dig att bestämma vilken värd du ska gå med.

Förvånansvärt, för ett märke som är så framträdande som dem, är deras kundtjänst … att uttrycka det i mildare termer, inte bra. Det tog dem 12 timmar att svara på ett problem vi stötte på när vi inrättade testplatsen. 12 timmar! Det är tre och en halv dag i hundår! Lyckligtvis, när de svarade, löstes problemet snabbt och professionellt.

Funktionsmässigt gjorde Vodien ganska bra.

 • SSD-lagring? Ja, men bara på Premium-planer
 • Lagringsutrymme? 20 spelningar. Inte illa, i nivå med SiteGround
 • Webbplatser tillåtna – Begränsat till tio, men behöver vi verkligen så många?
 • Bandbredd – På broschyren står det “obegränsat”. Låt oss anta att det betyder obegränsat.
 • Hastighet: A

Inte illa rätt? Allt verkar jämförbart med SiteGround hittills. Allt utom priset. För oss för att få en exakt jämförelseinformation mellan äpple och äpple, var vi tvungna att använda Vodiens bizValue-plan.

Med andra ord, detta är deras super dyra premiumpaket, som kostar en enorm SGD50 per månad. Jag vet inte om er, men för mig verkar det dyra.

Tack och lov verkar Vodien motivera sina priser när det gäller serverhastighet. Med en världsomspännande medelrankning på 177,6 ms och 70,4 ms i Sydney, Japan och Singapore, vet du att dina kunder inte väntar länge på att ladda upp din webbplats.

Talmässigt är de något långsammare jämfört med de andra fyra värdarna ovan, men vid någonting under 200 ms kommer du inte att kunna se skillnaden.

Vodien Singapore i aktion

 • Se vår testplats som är värd på Vodien Singapore.
 • Besök Vodiens officiella webbplats.

Dom

Vi hade en trevlig tid att granska dessa fem märken, men det gjorde det också svårt för oss att välja en vinnare.

Statistiskt sett presterade alla fem bra – vissa bättre än andra på papper men inte tillräckligt för att verkligen göra en skillnad i verkliga applikationer.

Det handlar om en fråga om preferenser (vissa människor kanske föredrar lokala singaporska värdar, andra kanske föredrar internationella) eftersom var och en av dessa varumärken är utmärkta, med imponerande funktioner och antal för att säkerhetskopiera dem.

Prissättningen är dock den avgörande faktorn för oss. SiteGround, Hostinger och A2 Hosting gav oss allt vi behövde med deras startnivåpaket, vilket kostar under SGD10 per månad.

De lokala varumärkena kan konkurrera, men bara med sina premiumpaket som kan kosta upp till SGD50 per månad.

Deras startnivåpaket har bara HDD-lagringsalternativ, vilket inte är idealiskt särskilt eftersom vi har att göra med hastighet och belastningstider. De verkar också sakna support dygnet runt, något som är ganska viktigt för oss.

Hostinger kom till synes från ingenstans, med deras fantastiska hastigheter, fördelar och stöd till deras riktigt låga introduktionspris. De saknar vissa funktioner men vi tycker fortfarande att de är det bästa alternativet för de som just börjar.

På grund av deras pris, snabbhet och utmärkt kundsupport måste jag säga att SiteGround är det bästa webbhotellet i Singapore för oss, men om du föredrar att gå med något av de andra märkena behöver du inte vara bekymrad – de presterar alla riktigt bra lokalt och internationellt, vilket motiveras av vår serverhastighetschecker.

Alla presterar bättre än Googles rekommenderade 200 ms, vilket innebär att deras fantastiska betyg är 10/10!

För att sammanfatta, här är vår bästa värd i Singapore:-

VÄRLDENS HASTIGHETSRating

AVG. HASTIGHET I SDY + SG + JP

PRIS (SGD / MO)

Siteground

EN+

56 ms

8,00

Exabytes Singapore

EN

74 ms

14,99

Hostinger

EN+

89 ms

5,08

A2 Hosting

EN+

71 ms

6,61

Vodien Singapore

EN

70 ms

50,00

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att besluta om en webbhotell. Släpp oss en rad om du har några frågor!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me