A 2020 szingapúri webhelyek 5 legjobb webtárhely (rangsorolva!)

A szingapúri webhely felállítása valójában meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy gazdagépet, amely megbízható, jó hírű, és jól teljesít ebben a régióban, mivel a sebesség fontos, és a sebesség hiánya közvetlenül az eladások elvesztéséhez vezet..


Úgy hangzik, elég egyszerű, igaz?

Dehogy.

A szingapúri legjobb webtárhely kiválasztása talán csak a legnehezebb választás, amelyet valaha is tettünk, amikor úgy döntöttünk, hogy webhelyet állít fel itt, Lion City-ben. Csak annyi szolgáltató és lehetőség közül lehet választani, és mindegyik átkozottul jó!

Tehát annak érdekében, hogy segítsen nektek, a srácok kiválasztásában a legjobb internetes házigazdának, Szingapúrban, úgy döntöttünk, hogy felcsavarja a hüvelyünket, lefeküdt és piszkos, és mélyen belemerül a szingapúri webtárhely világába..

Mi fontos a webtárhely kiválasztásában?

Csak válassza ki a legolcsóbbat, és futtassa vele! Ez csak egy weboldal, aki törődik vele?

ROSSZ!

A helytelen internetes házigazda kiválasztása egyenesen káros lehet vállalkozása és az internetes jelenlét szempontjából. A webtárhely olyan, mint egy épület alapja – megfelelő alap nélkül minden végül szétesik. Ideális esetben azt szeretné, ha az alapja erős, gyors és megbízható.

Nézzük meg azokat a tényezőket és funkciókat, amelyek minden jó internetes házigazdanak rendelkeznie kell.

 1. Sebesség nélkül mondanom kell, hogy ez rendkívül fontos. A gyorsan mozgó technológia és az azonnali kielégülés e világában a potenciális ügyfelek csak az „x” gombra kattintanak, ha webhelye nem töltődik be elég gyorsan. A Bitcatcha-nál megmérjük a szerver sebességét, és minden gazdagépnek pontszámot adunk A + -től D-ig.
 2. Annak sebessége, ameddig a közönség ideális, azt szeretné, ha szervere a lehető leggyorsabban teljesít a célzott közönség helyén. A nagyon gyors szerversebesség Londonban nem igazán releváns, ha szingapúri célokat céloz meg!
 3. Uptime Senki sem szereti fizetni a webtárhely-szolgáltatásért, és webhelyein nem áll rendelkezésre állás. Keressen egy olyan webhelyet, amely képes legalább 99,8% -ra rendelkezésre állni.
 4. A SecurityYour webhely a márka kiterjesztése, és az összes értékes adatot tárolhatja. Nem akarna olyan hostot, amely könnyen csapkodható be! Győződjön meg arról, hogy a gazdagépen erős biztonsági hitelesítő adatok és automatikus rosszindulatú programok ellenőrzése található.
 5. Az ÜgyfélszolgálatMurphy törvénye kimondja, hogy bármi, ami rosszul fordulhat, a lehető legrosszabb időn belül megy rosszul. Ez vonatkozik a szerverekre és a webhelyekre is. Amikor ez megtörténik, örülni fog, hogy olyan emberek vannak, akikre támaszkodhat, hogy segítsenek, így elengedhetetlen a 24/7/365 ügyfélszolgálat.
 6. Biztonsági mentések Mindig van biztonsági mentési tervük. Ebben az esetben a jó gazdagépnek mindig automatikusan kell biztonsági másolatot készítenie az adatokról, csak arra az esetre, ha valami rosszra fordul.
 7. Tárolás és sávszélességTől a lehető legtöbbet szeretné, mivel ez közvetlenül befolyásolja, hogy mennyi adatot tölthessen be a szerverekre (képek, tartalom stb.). Azt is ellenőrzi, hogy mekkora a forgalom havonta.
 8. Ár Tudod azt a régi mondást, amely szerint „semmi jó nem olcsó, semmi olcsó nem jó”? Igen, figyelni akarsz. Szerezz azonban valami, ami megfelel az Ön igényeinek – ha csak egy kis webhelyet üzemeltet, akkor nincs szüksége egy szuper drága webtárhelyre. Csak légy kissé óvatos az über olcsókkal.

Hogyan teszteljük a szingapúri webhelyeket

A legjobb szingapúri webhelytárhely

Annak érdekében, hogy tisztességes módon rangsoroljuk és áttekintsük a webgazdagépeket, megvásároltuk a tárhelyterveiket, és tesztelő webhelyeket állítottunk fel mindegyik webhely számára, tesztelve őket az üzemidő, az ügyfélszolgálat és a legfontosabb, a szerver sebessége érdekében..

Gondoskodtunk arról, hogy a teszthelyeket fizikailag a vállalatok szingapúri adatközpontjain tároljuk, hogy kiszolgálósebesség-tesztünket mind az öt márkanévre ugyanazon paraméterek felhasználásával futtassuk..

A Bitcatcha saját szerversebesség-ellenőrzőjével a világ minden tájáról 8 különböző helyről küldtünk ping-okat, megmérve, hogy a szervereknek miként kell válaszolniuk mindegyik ping-ra. Ezután az A és D közötti rangsorolást végezzük, attól függően, hogy mennyire teljesítenek a Google által ajánlott 200 ms válaszidővel szemben (ha a válaszidejük 200 ms alatt van, akkor A besorolásúak lesznek).

Ez valójában nagyon fontos, mert ha olyan gazdagépet választ, amelynek válaszideje lassú, a webhely feltöltése tovább tart, és az ügyfelek érdeklődését veszítik, ami elveszíti az eladást.

Érdekes tény – az Amazon akár 1,6 milliárd dollárt veszíthet évente, ha webhelyük csak egy másodperccel lelassul!

Rangsor: A szingapúri weboldalak négy legjobb webtárhelye

Oké, tehát elég hosszú ideje zavartunk az unalmas tesztelési módszereinkről és irányelveinkről, tehát vessünk egy pillantást a teszt eredményeire, kezdve a kedvenc házigazdánkkal, a SiteGround-rel!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség SDY + SG + JP formátumban

56 ms

Ár (SGD)

8.00 / mo

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os SSD tároló
 • 25 000 látogatás / hónap
 • SuperCacher
 • 24/7 tech. támogatás
 • Prémium biztonsági mentés

"Sokoldalú és nagyon jól lekerekített házigazda. Még velük is fogadjuk a Bitcatcha-t!"

A bemutatott 4 webhely-házigazda közül a Siteground a legismertebb, nemzetközileg ismert kiváló ügyfélszolgálatával.

Gyorsan válaszolnak bármelyik problémájára, és óriási tudású csoport. Ha szépen megkérdezi, akkor még azt is meg fogják mondani, hol található a legjobb chili rák Szingapúrban (OK, ÉN GYEREK!).

Problémáinkat anélkül oldottuk meg, hogy átvittünk minket különböző osztályokra, megmentve a gondot, hogy újra és újra megismételjük kérdéseinket, amíg valaki segíthet nekünk, ami jelentős időmegtakarítást jelent..

Funkció bölcs módon meglepve tapasztaltuk meg, hogy a Siteground adta nekünk a legjobb ár-érték arányt, különösen, ha ők voltak a legnagyobb márka a piacon:

 • SSD tárolás – ellenőrizze.
 • Tárhely – 20 freakin koncert.
 • Weboldalak megengedettek – annyi, amennyit csak akar.
 • Sávszélesség – Akár 25 000 látogatás.
 • Sebesség: A+

Mindezt egy szuper megfizethető, alacsony-havi SGD8 áron (ennél drágább ételeket eszek!).

Dobjon be további kiegészítő termékeket, például a használatra kész gyorsítótárat és a SuperCacher programot, és a SiteGround egyértelmű előnyt kínál a többihez képest.

Amikor az egyedi kiszolgálósebesség-ellenőrzőn keresztül áthelyeztük a gazdagépet, a SiteGround fenomenális eredményeket produkált: világszerte átlagosan 159,9 ms, átlagosan 56 ms pedig Sydney-ben, Szingapúrban és Japánban!

Az olvasóink javára, akik nem értik, mit jelentenek ezek a számok – Gyorsan ég!

SiteGround Szingapúr akcióban

 • Nézze meg a SiteGround teszthelyét.
 • Látogasson el a SiteGround hivatalos oldalára.

Jegyzet : 

A SiteGround-t szorosan figyelemmel kísérjük, miközben velük tartunk. Nézze meg a mélyreható áttekintést, amelyben mindent megtalál, amit tudnia kell a SiteGround-ról (tesztoldalak, szerversebesség-teszt, kifejezés stb.).

2. Exabytes SG

https://www.exabytes.sg/

Exabytes Szingapúr

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség SDY + SG + JP formátumban

74 ms

Ár (SGD)

14,99 / hó

Főbb jellemzők

 • 10 GB-os SSD tárhely
 • Korlátlan sávszélesség
 • 1 webhely megengedett
 • 100 napos pénzvisszafizetés
 • Ingyenes napi mentés

"Az egyablakos ügyintézés az összes webes jelenléthez."

Amikor valaki a szingapúri helyi webtárhelyről beszél, az egyik márkanév, amelyre mindig szem előtt tartják, az Exabytes.

Az 2001-ben alapított Exabytes az öt legidősebb szereplője. Az évek során erőteljes jelenlétüket alakították ki a piacon, kapcsolatokat alakítottak ki és kapcsolatot létesítettek ügyfeleikkel. Néhány barátunk esküszik rájuk, miután tíz éve használták szolgálatunkat. Tehát az iparágban a „nagy testvér” hírnevével nem tudtuk várni, hogy megnézze, miként viselkednek a többi nagy fiúval összehasonlítva..

Az Exabytes gyorsabban teljesített elég jól. A szerver sebesség-ellenőrzőn világszerte 173,9 ms-ot állítottak elő, átlagosan 74 ms-ot Szingapúrban, Sydney-ben és Japánban. Egyértelműen megegyeznek a nemzetközi szereplővel.

A tulajdonságokat és az előnyöket tekintve az Exabytes az Exabest.

Mindent, amire szükség van egy weboldal felépítéséhez, eladják. Ez lényegében egyablakos webhely a webhelyek felépítéséhez és tárolásához. Megjelölik az összes megfelelő négyzetet, és rendelkeznek az összes szükséges funkcióval (amelyek nem feltétlenül izgalmasak, mint a versenytársak, de még mindig nagyon tisztességesek). Vessen egy pillantást a listára:

 • SSD tároló – igen! De csak prémium terveken
 • Tárhely – mérgezően 10 GB. Ennek még mindig sokat van!
 • Megengedett webhelyek – 1.
 • Sávszélesség – Korlátlan.
 • Sebesség: A+

Mint már említettem, jellemzőik nem feltétlenül olyan erősek, mint a versenytársak, de az Exabytes ezt a kényelmet szolgálja ki – minden, amire szükségem van, helyükön van, nem kell külön weboldal-készítőt keresnem.

Ennek ellenére csak egy hátránya van – az ár. Az Exabytes ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a nemzetközi társaik … de csak a prémium Ebiz Lite Pro csomagjával, amelynek havi 14,99 SGD ára van. Személyes véleményem, ez kicsit túl magas, és nem tudnám igazolni a költségeket.

Exabytes Szingapúr akcióban

 • Tekintse meg az Exabytes Szingapúrban található teszthelyünket.
 • Látogasson el az Exabytes Singapore hivatalos oldalára.

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség SDY + SG + JP formátumban

89 ms

Ár (SGD)

5.08 / mo

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan sávszélesség
 • hPanel
 • Lokális támogatás

"Nemzetközi webtárhely helyi jelenléttel. Nagyon jó kezdőknek. "

Ez a kis litván web hosting cég nemzetközileg hullámzott, kivételesen alacsony bevezető árai és csillagszolgáltatásaik révén.

Amikor felfedeztük, hogy adatközpontjuk van Szingapúrban, úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy teszthelyet velük, hogy megnézhessük, miként viselkednek a legjobbak a környék legjobb webtárhely szolgáltatói között..

Néhány tesztelés után úgy döntöttünk, hogy érdemelnek helyet a nagy fiú asztalán, itt, ezen a listán. A Hostinger Singapore minden bizonnyal nem okoz csalódást.

Szingapúr szerverük elég jól teljesített a szerver válaszidejének tesztelésében: világszerte átlagosan 153,8 ms, 66,6 ms pedig Szingapúrban, Sydney-ben és Japánban, de ez már várható, mivel egy nemzetközi webtárhely és minden.

Ami igazán lenyűgözött minket, az az érték, amelyet ellenállhatatlanul alacsony áron kaptunk. Prémium megosztott tervünk csak 2,90 SGD havonta (48 hónapos előfizetéssel) (havonta 5,08 SGD 12 hónapos előfizetéssel), és az azzal kapott szolgáltatások száma szinte bűnügyinek tűnt..

Szinte mindegyik előnyt megkaptuk a prémium webtárhely társainak, nevezetesen:

 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan SSD tárhely
 • Korlátlan e-mail
 • NGINX gyorsítótár
 • PHP7 támogatás
 • GIT támogatás

Ez csak néhány a kapott funkcióktól (ha meg akarja tudni, mi a teljes lista, itt megtekintheti a teljes áttekintést), ám ennek a nagyon szép tortának a jegesedése az, hogy a Hostinger prémium szintű megosztott felhasználóinak 1 ingyenes domént biztosít név! Ez egy kis gesztus, amely valóban nagy hatással van, különösen a kezdő vállalkozókra, akik aggódnak a hógolyózás indulási költségei miatt.

Úgy gondoljuk, hogy a Hostinger valóban törődik ügyfeleivel, mivel felépítik és kiképzik a támogató csapatot. Támogató moduljuk könnyen megtalálható az irányítópult jobb alsó sarkában, ami enyhíti a frusztrációt, mert ki akarja vadászni az átkozott linkre az élő csevegéshez, ha valami baj van a weboldalainkkal?

4 támogatási központtal rendelkeznek, amelyek 20 országot szolgálnak fel helyi nyelven (további tervekkel bővíteni), hogy megkönnyítsék a kommunikációt, és valóban tájékozottak és rendkívül segítőkészek. Nem bánják, ha fogják a kezed, és lépésről lépésre vezetik az Ön webhelyének problémáinak kijavítását, bármennyire is buták.

Mondanom sem kell, hogy nagyon szereti a Hostingert. Nem a legjobbak a környéken, de a legjobbak a kezdő vállalkozók számára.

Hostinger akcióban

 • Nézze meg a Hostinger webhelyén található teszthelyünket.
 • inger hivatalos oldal.

4. A2 tárhely

https://www.a2hosting.sg/

A2 tárhely

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség SDY + SG + JP formátumban

71 ms

Ár (SGD)

6.61 / mo

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • Korlátlan sávszélesség
 • A2-re optimalizált WP
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Bármikor pénz vissza

"A legjobb a WordPress-en futó kisvállalkozások és személyes webhelyek számára."

Az A2 Hosting egy nemzetközi webtárhely-szolgáltató, szolgáltatásai várhatóan megfelelnek egy bizonyos nemzetközi szintű szabványnak. Nagyon örülünk, hogy azt mondhatjuk, hogy tapasztalataink alapján az A2 Hosting könnyen meghaladja elvárásainkat.

Amikor elvégeztük a szerver sebesség-tesztünket az A2 Hosting rendszeren, nem számítottunk tőlük sokkal, de kellemesen meglepődtünk az eredményeken – átlagosan 173,2 ms, átlagosan 71,3 ms Szingapúrban, Sydney-ben és Japánban.

Papíron előfordulhat, hogy számuk nem olyan jól teljesít, mint az első gazdagépünk, a SiteGround, de 200 ms alatti sebességgel az oldal feltöltése gyakorlatilag azonnal megtörténik! Nagyra értékeljük azt a tényt is, hogy semmilyen kérdéssel nem találkoztunk, és úgy gondoljuk, hogy ezek átkozottul megbízhatóak.

Beszéljünk funkciókkal!

 • SSD tároló? ó, igen.
 • Tárhely? Korlátlan. Milyen fantasztikus ez?
 • Megengedett webhelyek – Azt hiszem, a korlátlan, mint manapság a szokásos
 • Sávszélesség – Korlátlan is. Az A2 nyilvánvalóan nem szeret korlátozásokat bevezetni!
 • Sebesség: A+

A2 -re optimalizált funkciójuk megduzzad, és nagyon jól működik a különféle CMS-ekkel. Saját szabadalmaztatott technológiájuk szintén igazán jól megy keresztül a WordPress, a Joomla, a Magento és másokkal, és a rendszert arra kényszeríti, hogy mindenkor a lehető leggyorsabb sebességet nyújtsa.!

Vedd bele mindent, amit az A2 tárhelyről olvasott, az összes szolgáltatást, sebességet és mindent – mennyit fizetne az ilyen szolgáltatásért?

SGD15 havonta?

SGD 20?

Naaaah.

Ez a csomag mindössze havi 6,61 SGD-t fog fizetni Önnek. Ez kevesebb, mint egy Starbucks Java Chip Frappuccino!

Az egyetlen dolog, amellyel panaszkodni kellett (és valójában itt is felbukkanunk), az élő csevegés sebessége. A szokásosnál hosszabbnak tűnik, ha valakivel kapcsolatba lépünk, de ha egyszer megcsináltuk, azt tapasztaltuk, hogy támogató személyzetük nagyon tapasztalt és segítőkész. Tehát igen, az élő csevegés kissé lassan reagál, de amikor a sebességre és a megbízhatóságra számítunk, akkor biztonságosan kijelenthetjük, hogy az A2 tárhely rendben van.

A2 tárhely működés közben

 • Nézze meg az A2 Hosting webhelyén található teszthelyet.
 • Látogasson el az A2 Hosting hivatalos oldalára.

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Szingapúr

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség SDY + SG + JP formátumban

70 ms

Ár (SGD)

50.00 / mo

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os SSD tároló
 • 10 webhely megengedett
 • 99,9% Network SLA
 • cPanel & Softaculous
 • SpamGuard Basic

"Helyi kedvenc, teljes webtárhely-szolgáltatással"

Ezután kipróbáltuk Szingapúr egyik legszebb részét, átgondoltuk a jellemzőiket, és kedvesen beszéltük az ügyfélszolgálati csapatunkkal, hogy segítsünk Önnek eldönteni, hogy melyik házigazdát vegye igénybe..

Meglepő módon az olyan ismert márkák számára, mint ügyfelek, ügyfélszolgálatuk… enyhébben fogalmazva, nem nagyszerű. 12 órát vett igénybe, hogy válaszolhassanak egy problémára, amelyet a teszthely felállítása során tapasztaltunk. 12 óra! Ez kutyaévekben három és fél nap! Szerencsére, amikor válaszoltak, a kérdést gyorsan és szakszerűen oldották meg.

Jellemzői szerint Vodien elég jól teljesített.

 • SSD tároló? Igen, de csak a Premium terveken
 • Tárhely? 20 koncert. Nem rossz, egyenlő a SiteGround-rel
 • Weboldalak megengedettek – tízre korlátozva, de valóban szükségünk van-e ilyenre?
 • Sávszélesség – A prospektuson fel van tüntetve a “nem mérve” felirat. Tegyük fel, hogy ez korlátlan.
 • Sebesség: A

Nem rossz, igaz? Minden eddig hasonlónak tűnik a SiteGround-hez. Minden, az ár kivételével. Látja, hogy pontos alma-alma-összehasonlítási adatok eléréséhez a Vodien bizValue tervét kellett használni.

Más szavakkal, ez a szuper drága, prémium csomag, amely hatalmas SGD50-t fizet havonta. Nem tudok rólad, srácok, de számomra ez hihetetlenül drága.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a Vodien igazolja áraikat a szerver sebessége szempontjából. Sydney-ben, Japánban és Szingapúrban a világméretű 177,6 ms és 70,4 ms közötti rangsorban tudod, hogy ügyfelei nem sokáig várnak, hogy feltöltsék webhelyét.

Számok szerint, kissé lassabbak a fenti 4 többi állomáshoz képest, de 200 ms-nál alacsonyabb értéken nem tudod megmondani a különbséget.

Vodien Szingapúr akcióban

 • Nézze meg a Vodien Szingapúrban található teszthelyünket.
 • Látogasson el a Vodien hivatalos webhelyére.

Ítélet

Kedves időnk volt az 5 márkanév áttekintése, de ez egyúttal azt is megnehezítette, hogy kiválasztjuk a győztest.

Statisztikai szempontból mind az öt jól teljesített – némelyik jobb, mint mások papíron, de nem elég ahhoz, hogy ténylegesen megváltoztassák a valós alkalmazásokat.

Preferencia kérdésként merül fel (egyesek inkább a helyi szingapúri házigazdákat, mások a nemzetközi szállókat kedvelik), mivel ezek a márkák mindegyike kiváló, lenyűgöző funkciókkal és számmal rendelkezik, hogy megmutassák őket.

A legfontosabb döntő tényező számunkra azonban az árképzés. A SiteGround, a Hostinger és az A2 Hosting mindent megadott nekünk a belépő szintű csomagokkal, amelyek havi SGD10 alatt kerülnek..

A helyi márkák versenyezhetnek, de csak prémium csomagjaikkal, amelyek havi SGD50-ig kerülhetnek.

A belépő szintű csomagok csak a HDD tárolási lehetőségeket tartalmazzák, ami nem ideális, mivel a sebességgel és a töltési idővel foglalkozunk. Úgy tűnik, hogy nincsenek 24/7-es támogatásuk, ami nagyon fontos számunkra.

A Hostinger látszólag semmiből jött ki, csodálatos sebességével, előnyeivel és támogatásával valóban alacsony bevezető áron. Hiányoznak bizonyos funkciók, de továbbra is úgy gondoljuk, hogy a legjobbak azoknak, akik még csak indulnak.

Tehát ára, sebessége és kiváló ügyfélszolgálatuk miatt azt kell mondanom, hogy a SiteGround a legjobb webtárhely Szingapúrban számunkra, de ha inkább a többi márkával szeretne együtt járni, akkor nem kell aggódnia – mindegyik nagyon jól teljesít helyi és nemzetközi szinten, amit szerversebesség-ellenőrzőnk igazol.

Mindegyikük jobban teljesít, mint a Google által ajánlott 200 ms, azaz fantasztikus minősítésük 10/10!

Összefoglalva, itt van a legfontosabb szingapúri házigazda:-

VÉLEMÉNY A VILÁGSZÉLESSÉGEN

AVG. SDS + SG + JP sebesség

ÁR (SGD / MO)

SiteGround

A+

56 ms

8.00

Exabytes Szingapúr

A

74 ms

14.99

Hostinger

A+

89 ms

5.08

A2 tárhely

A+

71 ms

6,61

Vodien Szingapúr

A

70 ms

50.00

Reméljük, hogy ez a cikk segített neked a webgazda döntésében. Ha bármilyen kérdése van, dobjon el egy sort!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map