Nastavitev spletnega mesta v Singapurju je pravzaprav precej enostavna. Vse kar morate storiti je, da izberete gostitelja, ki je zanesljiv, ugleden in v tej regiji deluje dobro, saj je hitrost pomembna, pomanjkanje hitrosti pa neposredno pomeni izgubo prodaje.

Zveni dovolj preprosto?

ne.

Izbira najboljših spletnih strani za gostovanje v Singapurju je morda ravno najtežja izbira, kar smo jih kdaj imeli, ko smo se odločili, da spletno stran postavimo tukaj v mestu Lion. Izbirate lahko ravno toliko ponudnikov in možnosti, in vsi so prekleto dobri!

Da bi vam pomagali izbrati najboljšega spletnega gostitelja v Singapurju, smo se odločili zavihati rokave, se spraviti in umazati ter se poglobiti globoko v svet spletnega gostovanja v Singapurju.

Kaj je pomembno pri izbiri Webhosta

Samo izberi najcenejšo in teči z njo! To je samo spletno mesto, ki mu je mar prav?

NAPIS!

Izbira napačnega spletnega gostitelja je lahko resnično škodljiva za vaše podjetje in spletno prisotnost. Spletni gostitelj je kot temelj stavbe – brez prave podlage se bo sčasoma vse razpadlo. V idealnem primeru želite, da je vaš temelj močan, hiter in zanesljiv.

Oglejmo si dejavnike in lastnosti, ki bi jih moral imeti vsak dober spletni gostitelj.

 1. Hitro je treba reči, da je to izjemnega pomena. V tem svetu hitro premikajoče se tehnologije in takojšnjega zadovoljstva bodo vaše potencialne stranke samo kliknile »x«, če se vaše spletno mesto ne naloži dovolj hitro. Na Bitcatcha merimo hitrosti strežnika in vsakemu gostitelju dodelimo oceno od A + do D.
 2. Hitrost tam, kjer je vaša občinstvo, je v splošnem, boste želeli, da vaš strežnik deluje najhitreje na lokaciji ciljne publike. Resnično velika hitrost strežnika v Londonu ni ravno pomembna, ko ciljate na Singapurje!
 3. Uptime Nihče ne mara plačevanja storitev spletnega gostovanja in zastojev na svojih spletnih mestih. Poiščite spletnega gostitelja, ki se lahko zaveže za vsaj 99,8% uptime.
 4. Spletno mesto SecurityYour je razširitev vaše blagovne znamke in lahko vsebuje vse vaše dragocene podatke. Ne bi želeli gostitelja, ki ga je enostavno poklicati! Poskrbite, da ima gostitelj močne varnostne podatke in samodejno skeniranje zlonamerne programske opreme.
 5. Zakon o storitvah za strankeMurphy pravi, da se lahko zgodi, da se lahko zgodi, da gre karkoli narobe, v najslabšem času. To velja tudi za strežnike in spletna mesta. Ko se to zgodi, bo lepo imeti ljudi, od katerih ste lahko odvisni, da vam pomagajo, zato je nujno, da imate 24/7/365 podporo za stranke..
 6. Varnostne kopije Vedno imajo rezervni načrt. V tem primeru mora dober gostitelj vedno imeti samodejno varnostno kopiranje vaših podatkov, samo v primeru, da bo šlo kaj narobe.
 7. Shranjevanje in pasovna širinaZeleli boste čim več tega, saj to neposredno vpliva na to, koliko podatkov lahko naložite na strežnike (slike, vsebina itd.). Prav tako nadzoruje, koliko prometa na mesec imate dovoljeno.
 8. PriceYa veste, da je stara poslovica, ki pravi: “nič dobrega ni poceni, nič poceni ni dobro”? Ja, želeli bi biti pozorni. Vendar pa pridobite nekaj, kar ustreza vašim potrebam – ne potrebujete dragega spletnega gostitelja, če samo uporabljate majhno spletno mesto. Bodite le previdni pri poceni.

Kako testiramo Singapurjeve spletne gostitelje

Najboljše gostovanje spletnih strani v Singapurju

Da bi lahko spletni gostitelji pošteno razvrstili in pregledali, smo kupili njihove načrte gostovanja in postavili testna mesta za vsakega od spletnih gostiteljev ter jih preizkusila za čas delovanja, podporo strankam in kar je najpomembneje, hitrost strežnika.

Poskrbeli smo, da smo na naših testnih mestih fizično gostili podatkovne centre v Singapurju, da smo lahko izvedli test hitrosti strežnika na vseh 5 znamkah z istimi parametri.

S pomočjo samega preverjanja hitrosti strežnika Bitcatcha smo poslali pinge z 8 različnih krajev po svetu in izmerili čas, potreben, da se strežniki odzovejo na vsakega od teh pingov. Nato spletno gostiteljico razvrstimo od A do D, odvisno od tega, kako uspešni so glede na Googlov priporočeni odzivni čas 200 ms (če je njihov odzivni čas pod 200 ms, se uvrstijo v A).

To je pravzaprav zelo pomembno, ker če izberete gostitelja s počasnimi odzivnimi časi, bo trajalo dlje, da se vaše spletno mesto naloži, kar bo povzročilo, da bodo stranke izgubile zanimanje, kar izgubi prodajo.

Zabavno dejstvo – Amazon bi lahko izgubil do 1,6 milijarde USD na leto, če njihovo spletno mesto upočasni le za eno sekundo!

Uvrstitev: 4 najboljše spletno gostovanje za Singapurske spletne strani

V redu, tako da smo se dovolj dolgo trudili glede naših dolgočasnih metod testiranja in smernic, zato si oglejmo naše rezultate testov, začenši z najljubšim gostiteljem, SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v SDY + SG + JP

56 ms

Cena (SGD)

8.00 / mo

Ključne funkcije

 • 20 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 25.000 obiskov na mesec
 • SuperCacher
 • 24/7 teh. podpora
 • Premium varnostno kopiranje

"Vsestranski in zelo dobro zaokrožen gostitelj. Z njimi celo gostimo Bitcatcha!"

Od štirih predstavljenih gostiteljev spletnega mesta je Siteground najbolj ugleden, mednarodno znan po odlični storitvi strank.

Na vsako vašo težavo se bodo odzvali hitro in so zelo dobro poznani. Če lepo vprašate, vam bodo celo povedali, kje najti najboljšega rako čilija v Singapurju (OKAY I KIDDING!).

Naše težave smo rešili, ne da bi nas prenesli na različne oddelke, s čimer smo prihranili težave, da bi se vedno znova ponavljali naše težave, dokler nam nekdo ne more pomagati, kar je velik prihranek časa.

Pozorno smo bili presenečeni, ko smo ugotovili, da nam je Siteground najbolj pomagal, zlasti ko so največja blagovna znamka tam zunaj:

 • Shranjevanje SSD – Preverite.
 • Prostor za shranjevanje – 20 čudovitih koncertov.
 • Dovoljena spletna mesta – Kolikor želite.
 • Pasovna širina – Do 25.000 obiskov.
 • Hitrost: A+

Vse za izjemno ugodno nizko ceno nizkega SGD8 na mesec (jem prigrizke dražje od tega!).

Dodajte dodatne perke, kot je sistem za predpomnjenje, ki je že pripravljen za uporabo, in njihov SuperCacher, SiteGround pa ima očitno prednost pred ostalimi..

Ko smo gostitelja postavili prek našega edinstvenega preverjalnika hitrosti strežnika, je SiteGround ustvaril fenomenalne rezultate s povprečno svetovno uvrstitvijo 159,9 ms in povprečno 56 ms v Sydneyju, Singapurju in na Japonskem!

V korist naših bralcev, ki ne razumejo, kaj pomenijo te številke – hitro utripa!

SiteGround Singapur v akciji

 • Oglejte si našo testno stran z SiteGround.
 • Obiščite spletno mesto SiteGround.

Opomba : 

SiteGround natančno spremljamo, ko gostujemo z njimi. Oglejte si naš poglobljen pregled za vse, kar morate vedeti o SiteGround (naša testna mesta, preizkus hitrosti strežnika, izraz itd.).

2. SG Exabajti

https://www.exabytes.sg/

Singapur Singapur

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v SDY + SG + JP

74 ms

Cena (SGD)

14,99 / mo

Ključne funkcije

 • 10 GB SSD prostora za shranjevanje
 • Neomejena pasovna širina
 • 1 spletna stran je dovoljena
 • 100-dnevni denar nazaj
 • Brezplačno dnevno varnostno kopiranje

"Vse na enem mestu za vse vaše potrebe po spletni prisotnosti."

Ko nekdo govori o lokalnem spletnem gostovanju v Singapurju, je ena od blagovnih znamk, ki vedno pride na misel, Exabytes.

Exabytes je bil ustanovljen že leta 2001, najstarejši igralec od petih let. Z leti so vzpostavili močno prisotnost na trgu, kovali so odnose in se povezovali s svojimi strankami. Nekateri naši prijatelji prisegajo nanje, saj so njihove storitve uporabljali več kot deset let. Torej, ob njihovem slovesu “velikega brata” v industriji, nismo čakali, da vidimo, kako se bodo odrezali v primerjavi z drugimi velikimi fanti.

Enobajti so hitro opravili Exabytes. Na našem preveritelju hitrosti strežnika so ustvarili povprečje 173,9 ms v povprečju v Singapurju, Sydneyju in na Japonskem. Z mednarodnim igralcem sta vsekakor enaka.

Če pogledamo funkcije in prednosti, je Exabajt Exabest.

Vse, kar potrebujete za izdelavo spletne strani, prodajo. V bistvu je to vse na enem mestu za gradnjo spletnih mest in gostovanje. Odkljukajo tudi vse prave polja in imajo vse potrebne funkcije (ki morda niso tako navdušujoče kot tekmovalci, vendar so še vedno precej spodobne). Oglejmo si seznam:

 • Shramba SSD – Ja! A le na premijske načrte
 • Prostor za shranjevanje – slabih 10 GB. Še vedno je veliko!
 • Dovoljena spletna mesta – 1.
 • Pasovna širina – Neomejeno.
 • Hitrost: A+

Kot že omenjeno, njihove lastnosti morda niso tako močne kot konkurenti, toda Exabytes to nadomešča z vidika udobja – vse, kar potrebujem, je ravno na njihovem spletnem mestu, ni mi treba iskati ločenega ustvarjalca spletnega mesta.

Vendar obstaja samo ena pomanjkljivost – cena. Exabajti ponujajo enake lastnosti kot njihovi mednarodni kolegi… vendar le s svojim premijskim načrtom Ebiz Lite Pro, ki stane 14,99 SGD na mesec. Moje osebno mnenje: To je malo na visoki strani in ne bi mogel upravičiti stroškov.

Exabytes Singapur v akciji

 • Oglejte si naše testno mesto, ki gostuje v Exabytes Singapur.
 • Obiščite uradno stran Exabytes Singapur.

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Gostovanje

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v SDY + SG + JP

89 ms

Cena (SGD)

5,08 / mo

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Neomejeno shranjevanje
 • Neomejena pasovna širina
 • hPanel
 • Lokalizirana podpora

"Mednarodno spletno gostovanje z lokalno prisotnostjo. Zelo dobro za začetnike. "

To malo litovsko podjetje za spletno gostovanje je ustvarilo mednarodne valove s svojo izjemno nizko uvodno ceno in zvezdnatimi storitvami.

Ko smo odkrili, da imajo v Singapurju podatkovni center, smo se odločili, da bomo z njimi ustvarili testno spletno mesto, da bi videli, kako se ponašajo z najboljšimi najboljšimi podjetji za spletno gostovanje okoli.

Po nekaj testiranjih smo se odločili, da si zaslužijo mesto na mizi velikega fanta tukaj na tem seznamu. Gostitelj Singapur zagotovo ne razočara.

Njihov Singapurski strežnik se je v našem preizkusnem času odzivnosti strežnikov dobro odrezal, povprečje v svetu je bilo 153,8 ms in 66,6 ms v Singapurju, Sydneyju in na Japonskem, vendar je to že pričakovano, saj je mednarodni spletni gostitelj in vse.

Kar nas je resnično navdušilo, je bila količina vrednosti, ki smo jo dobili po njihovi neustavljivo nizki ceni. Naš načrt skupne rabe premium je stal samo 2,90 SGD na mesec (z 48-mesečno naročnino) (SGD 5,08 na mesec za 12-mesečno naročnino), število funkcij, ki smo jih dobili z njim, pa se je zdelo skoraj kaznivo.

Dobili smo skoraj vse enake prednosti vrhunskih spletnih ponudnikov gostovanja, in sicer:

 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno shranjevanje SSD
 • Neomejeno e-poštnih sporočil
 • Predpomnjenje NGINX
 • PHP7 podpora
 • Podpora GIT

To je le nekaj funkcij, ki smo jih prejeli (če želite videti, kakšen je celoten seznam, si oglejte naš celoten pregled tukaj), vendar pa je glazura na tej zelo lepi torti ta, da Hostinger svojim premium uporabnikom v skupni rabi ponuja 1 brezplačno domeno ime! To je majhna gesta, ki ima res velik vpliv, še posebej za začetnike, ki so zaskrbljeni zaradi začetnih stroškov sneženja.

Menimo, da Hostinger resnično skrbi za svoje stranke zaradi tega, kako sestavljajo in usposabljajo svojo podporo. Njihov pripomoček za podporo je mogoče najti v spodnjem desnem kotu njihove nadzorne plošče, kar olajša frustracije, saj želi kdo loviti prekleto povezavo do klepeta v živo, ko gre kaj narobe z našimi spletnimi stranmi?

Imajo štiri podporne centre, ki v svojih lokalnih jezikih (z načrti, da dodajo še več), olajšajo komunikacijo in so resnično dobro poznani in zelo koristni. Nimajo nič proti temu, da bi se držali za roko in vodili po korakih, da popravite svoje spletno mesto, ne glede na to, kako neumni so..

Ni treba posebej poudarjati, da nam je resnično všeč Hostinger. Niso najboljši okoli, vendar so najboljši za začetnike lastnikov podjetij.

Gostovanje v akciji

 • Oglejte si našo testno stran, ki gostuje na Hostingerju.
 • uradna stran inger.

4. Gostovanje A2

https://www.a2hosting.sg/

A2 gostovanje

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v SDY + SG + JP

71 ms

Cena (SGD)

6,61 / mo

Ključne funkcije

 • Neomejen SSD
 • Neomejena pasovna širina
 • A2 optimiziran WP
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Kadarkoli denar vrnete

"Najboljše za mala podjetja in osebna spletna mesta, ki delujejo na WordPressu."

A2 gostovanje je mednarodni ponudnik spletnega gostovanja, njihove storitve pa naj bi ustrezale določeni mednarodni ravni. Z velikim veseljem lahko povemo, da A2 gostovanje po naših izkušnjah zlahka preseže naša pričakovanja.

Ko smo opravili test hitrosti strežnika na A2 gostovanju, od njih nismo veliko pričakovali, vendar smo bili nad rezultati presenečeni – svetovno povprečje 173,2 ms in povprečje 71,3 ms v Singapurju, Sydneyju in na Japonskem.

Na papirju se njihovo število morda ne bo obneslo tako dobro kot naš gostitelj SiteGround # 1, toda pri hitrostih manj kot 200 ms je nalaganje vaše strani praktično takoj! Cenimo tudi dejstvo, da se s kakršnimi koli težavami nismo srečali in menimo, da so precej prekleto zanesljivi.

Poglejmo funkcije pogovora!

 • Shramba SSD? O ja.
 • Skladiščni prostor? Neomejeno. Kako super je to?
 • Dovoljene spletne strani – mislim, da je neomejeno kot danes standard
 • Pasovna širina – Tudi neomejena. A2 očitno ne želi postavljati omejitev!
 • Hitrost: A+

Njihova funkcija, optimizirana za A2, je otekla in zelo dobro deluje z različnimi CMS. Njihova lastniška tehnologija se tudi zelo dobro ujema z WordPress, Joomla, Magento in drugimi, kar pritiska na sistem, da vam omogoči čim hitrejšo hitrost!

Zdaj pa vzemite vse, kar ste prebrali o A2 gostovanju, vse funkcije, hitrost in vse – koliko bi plačali za takšno storitev?

SGD15 na mesec?

SGD 20?

Naaaah.

Ta paket vas bo stal le 6,61 SGD na mesec. To je manj kot Frabupučino Java Chip Starbucks!

Edina stvar, nad katero smo se morali pritoževati (in res je, da nas tulijo), je hitrost klepeta v živo. Povezati se z nekom dlje kot običajno, a ko smo to storili, smo ugotovili, da je njihovo podporno osebje zelo izkušeno in koristno. Ja, na klepet v živo se počasi odzivamo, vendar ko gre za hitrost in zanesljivost, lahko zagotovo rečemo, da je A2 gostovanje v redu.

A2 gostovanje v akciji

 • Oglejte si našo testno stran, ki gostuje na A2 gostovanju.
 • Obiščite uradno stran A2 Hosting.

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Singapur

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v SDY + SG + JP

70 ms

Cena (SGD)

50,00 / mo

Ključne funkcije

 • 20 GB SSD prostora za shranjevanje
 • Dovoljeno je 10 spletnih strani
 • 99,9% omrežja SLA
 • cPanel & Softaculous
 • SpamGuard Basic

"Domači favorit s celotno ponudbo storitev gostovanja"

Nato smo preizkusili eno najboljših v Singapurju, ki jih je prebrala njihova funkcija in se sladko pogovarjali s svojo ekipo za pomoč strankam, samo zato, da se boste lažje odločili, s katerim gostiteljem boste šli.

Presenetljivo je, da za njihovo blagovno znamko, ki je tako ugledna, njihova služba za stranke … milo rečeno, ni super. Vztrajalo jim je 12 ur, da so odgovorili na težavo, s katero smo se srečali med postavljanjem testnega mesta. 12 ur! To so 3 in pol dni v pasjih letih! Na srečo, ko so odgovorili DID, je bilo vprašanje rešeno hitro in profesionalno.

Po lastnostih je Vodien naredil kar dobro.

 • Shramba SSD? Da, vendar samo na Premium načrtih
 • Skladiščni prostor? 20 koncertov. Ni slabo, enakovredno s SiteGround
 • Dovoljena spletna mesta – Omejena na deset, vendar jih res potrebujemo?
 • Pasovna širina – Na brošuri piše „neomejeno“. Predpostavimo, da pomeni neomejeno.
 • Hitrost: A

Ni slabo? Vse se zdi do zdaj primerljivo s SiteGround. Vse razen cene. Vidite, da smo lahko dobili natančne primerjalne podatke med jabolki in jabolki, morali smo uporabiti Vodienov načrt bizValue..

Z drugimi besedami, to je njihov zelo drag, premium paket, ki stane ogromnih SGD50 na mesec. Ne vem za vas, ampak meni se to zdi drago.

K sreči se zdi, da Vodien upravičuje njihove cene, ko gre za hitrost strežnika. S povprečno razvrstitvijo 177,6 ms in 70,4 ms v Sydneyju, na Japonskem in v Singapurju veste, da vaše stranke ne čakajo dolgo, da naložijo vaše spletno mesto.

Številčno gledano so nekoliko počasnejši v primerjavi z ostalimi štirimi gostitelji zgoraj, vendar pri nič manj kot 200 ms ne boste mogli ugotoviti razlike.

Vodien Singapur v akciji

 • Oglejte si našo testno stran, ki gostuje v Vodien Singapur.
 • Obiščite Vodienovo uradno stran.

Razsodba

Imeli smo čudovit čas, ko smo pregledali teh 5 blagovnih znamk, vendar nam je tudi zelo težko izbralo zmagovalca.

Statistično gledano je vseh 5 uspelo – nekateri boljši od drugih na papirju, vendar premalo, da bi resnično spremenili aplikacije v resničnem svetu.

Vse skupaj se spušča na prednost (nekateri ljudje imajo raje lokalne gostitelje v Singapurju, nekateri bi radi imeli mednarodne), saj je vsaka od teh blagovnih znamk odlična, z impresivnimi lastnostmi in številkami, ki jih podpirajo.

Glavni odločilni dejavnik za nas pa bi bile cene. SiteGround, Hostinger in A2 Hosting so nam dali vse, kar smo potrebovali s svojimi paketi začetne ravni, ki stanejo manj kot 10 SGD na mesec.

Lokalne blagovne znamke bi lahko konkurirale, vendar le s premijskimi paketi, ki lahko stanejo do 50 SGD na mesec.

Njihovi paketi za začetno raven imajo samo možnosti za shranjevanje trdega diska, kar ni idealno, še posebej, če imamo opravka s časom hitrosti in nalaganja. Prav tako se zdi, da jim primanjkuje podpore 24/7, kar je za nas precej pomembno.

Zdi se, da gostovanje ni prišlo od nikoder, s svojo neverjetno hitrostjo, koristmi in podporo po res nizki uvodni ceni. Manjkajo jim nekatere funkcije, vendar še vedno mislimo, da so najboljše stave za tiste, ki se šele začenjajo.

Zaradi njihove cene, hitrosti in odlične podpore strankam bi moral reči, da je SiteGround za nas najboljše spletno gostovanje v Singapurju, a če raje obiščete katero od drugih znamk, vas to ne skrbi – vsi na lokalni in mednarodni ravni delujejo zelo dobro, kar upravičuje naš preveritelj hitrosti strežnika.

Vsi so boljši od priporočenih 200 ms, kar pomeni, da je njihova super ocena 10/10!

Če želite povzet, tukaj je naš najboljši gostitelj v Singapurju:-

OCENA HITROSTI NA SVETU

AVG. HITROST V SDY + SG + JP

CENA (SGD / MO)

SiteGround

A+

56 ms

8.00

Singapur Singapur

A

74 ms

14,99

Gostovanje

A+

89 ms

5.08

A2 gostovanje

A+

71 ms

6.61

Vodien Singapur

A

70 ms

50.00

Upamo, da vam je ta članek pomagal pri odločanju o spletnem gostitelju. Če imate kakršna koli vprašanja, nam vrnite vrstico!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me