Η δημιουργία ενός ιστότοπου στη Σιγκαπούρη είναι πραγματικά πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη που είναι αξιόπιστο, αξιόπιστο και αποδίδει καλά σε αυτήν την περιοχή επειδή η ταχύτητα είναι σημαντική και η έλλειψη ταχύτητας μεταφράζεται άμεσα σε απώλεια πωλήσεων.

Ακούγεται αρκετά απλό, σωστά?

Όχι.

Η επιλογή των καλύτερων ιστότοπων φιλοξενίας ιστοσελίδων στη Σιγκαπούρη μπορεί να είναι η πιο δύσκολη επιλογή που είχαμε ποτέ όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο εδώ στο Lion City. Υπάρχουν πάρα πολλοί πάροχοι και επιλογές για να διαλέξετε και όλοι είναι πολύ καλοί!

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού στη Σιγκαπούρη, αποφασίσαμε να σηκώσουμε τα μανίκια μας, να κατεβούμε και να βρώσουμε και να εμβαθύνουμε στον κόσμο του web hosting στη Σιγκαπούρη.

Contents

Τι είναι σημαντικό στην επιλογή ενός Webhost

Απλώς επιλέξτε το φθηνότερο και τρέξτε μαζί του! Είναι απλώς ένας ιστότοπος, που ενδιαφέρεται σωστά?

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ!

Η επιλογή λανθασμένου οικοδεσπότη Ιστού μπορεί να είναι εντελώς επιζήμια για την παρουσία της επιχείρησής σας και του διαδικτύου. Ένα webhost είναι σαν ένα θεμέλιο σε ένα κτίριο – χωρίς τη σωστή βάση, όλα τελικά θα καταρρεύσουν. Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλατε το ίδρυμά σας να είναι δυνατό, γρήγορο και αξιόπιστο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους παράγοντες και τις δυνατότητες που πρέπει να έχει κάθε καλός οικοδεσπότης Ιστού.

 1. Ταχύτητα χωρίς να ειπωθεί, αυτό είναι ύψιστης σημασίας. Σε αυτόν τον κόσμο της ταχέως κινούμενης τεχνολογίας και της άμεσης ικανοποίησης, οι δυνητικοί πελάτες σας θα κάνουν κλικ στο «x» εάν ο ιστότοπός σας δεν φορτώνεται αρκετά γρήγορα. Στο Bitcatcha, μετράμε τις ταχύτητες του διακομιστή και δίνουμε σε κάθε κεντρικό υπολογιστή μια βαθμολογία από A + έως D.
 2. Ταχύτητα όπου βρίσκεται το κοινό σας Ιδανικά, θέλετε ο διακομιστής σας να αποδίδει ταχύτερα στην τοποθεσία του στοχευμένου κοινού σας. Το να έχετε πολύ γρήγορες ταχύτητες διακομιστή στο Λονδίνο δεν είναι πραγματικά σχετικό όταν στοχεύετε Σιγκαπούρους!
 3. Uptime Κανείς δεν του αρέσει να πληρώνει για μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων και να έχει χρόνο διακοπής λειτουργίας στους ιστότοπούς του. Αναζητήστε έναν ιστότοπο που μπορεί να δεσμεύσει τουλάχιστον 99,8% χρόνο λειτουργίας.
 4. Ασφάλεια Ο ιστότοπός σας αποτελεί επέκταση της επωνυμίας σας και ενδέχεται να περιέχει όλα τα πολύτιμα δεδομένα σας. Δεν θα θέλατε έναν οικοδεσπότη που να είναι εύκολα hackable! Βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης σας διαθέτει ισχυρά διαπιστευτήρια ασφαλείας και αυτόματη σάρωση κακόβουλου λογισμικού.
 5. Ο Πελάτης Εξυπηρέτησης Ο νόμος της Murphy αναφέρει ότι οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Αυτό ισχύει και για διακομιστές και ιστότοπους. Όταν συμβεί, θα ήταν ωραίο να έχετε άτομα από τα οποία μπορείτε να βασιστείτε για να σας βοηθήσουν, οπότε η υποστήριξη 24/7/365 εξυπηρέτησης πελατών είναι απαραίτητη.
 6. Backups Πάντα έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Σε αυτήν την περίπτωση ένας καλός κεντρικός υπολογιστής θα πρέπει πάντα να έχει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
 7. Αποθήκευση και εύρος ζώνης Θα θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς επηρεάζει άμεσα πόσα δεδομένα μπορείτε να φορτώσετε στους διακομιστές (εικόνες, περιεχόμενο, κ.λπ.). Ελέγχει επίσης πόση επισκεψιμότητα ανά μήνα επιτρέπεται.
 8. Τιμή Γνωρίζετε ότι η παλιά παροιμία που λέει “τίποτα καλό δεν είναι φτηνό, τίποτα φτηνό δεν είναι καλό”; Ναι, θα θέλατε να προσέξετε. Ωστόσο, αποκτήστε κάτι που να ταιριάζει στις ανάγκες σας – δεν χρειάζεστε έναν εξαιρετικά ακριβό ιστότοπο, αν χρησιμοποιείτε έναν μικρό ιστότοπο. Να είστε λίγο προσεκτικοί με τα φθηνά.

Πώς δοκιμάζουμε τους οικοδεσπότες Ιστού της Σιγκαπούρης

Καλύτερη φιλοξενία ιστότοπων της Σιγκαπούρης

Προκειμένου να κατατάξουμε και να ελέγξουμε δίκαια τους κεντρικούς υπολογιστές ιστού, αγοράσαμε τα σχέδια φιλοξενίας τους και δημιουργήσαμε δοκιμαστικούς ιστότοπους για καθέναν από τους οικοδεσπότες ιστού, ελέγχοντάς τους για uptime, υποστήριξη πελατών και το πιο σημαντικό, ταχύτητα διακομιστή.

Βεβαιωθήκαμε ότι οι ιστότοποι δοκιμών μας φιλοξενούνταν φυσικά στα κέντρα δεδομένων της Σιγκαπούρης των εταιρειών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκτελέσουμε τη δοκιμή ταχύτητας διακομιστή και στις 5 μάρκες χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραμέτρους.

Χρησιμοποιώντας τον ίδιο τον Έλεγχο ταχύτητας διακομιστή της Bitcatcha, στείλαμε ping από 8 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, μετρώντας το χρόνο που χρειάζεται για να ανταποκριθούν οι διακομιστές σε κάθε μία από αυτές τις ping. Στη συνέχεια κατατάσσουμε τους οικοδεσπότες ιστού από το Α έως το Δ, ανάλογα με το πόσο καλά αποδίδουν έναντι του συνιστώμενου χρόνου απόκρισης της Google των 200 ms (Εάν ο χρόνος απόκρισης είναι κάτω από 200 ms, θα κατατάσσονται στην A).

Αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, διότι αν επιλέξετε έναν οικοδεσπότη με αργούς χρόνους απόκρισης, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τη φόρτωση του ιστότοπού σας, προκαλώντας στους πελάτες σας να χάσουν το ενδιαφέρον τους, κάτι που σας χάνει την πώληση.

Διασκεδαστικό γεγονός – Η Amazon θα μπορούσε να χάσει έως και 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ετησίως, εάν ο ιστότοπός τους επιβραδύνθηκε κατά μόλις ένα δευτερόλεπτο!

Κατατάχθηκε: Οι 4 καλύτερες διαδικτυακές φιλοξενίες για ιστότοπους της Σιγκαπούρης

Εντάξει, οπότε έχουμε συζητήσει αρκετά για τις βαρετές μεθόδους δοκιμών και τις οδηγίες μας, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα των δοκιμών μας ξεκινώντας από τον αγαπημένο μας οικοδεσπότη, το SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα σε SDY + SG + JP

56 χιλ

Τιμή (SGD)

8.00 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χώρος αποθήκευσης SSD 20 GB
 • 25.000 επισκέψεις / μήνα
 • SuperCacher
 • Τεχνολογία 24/7. υποστήριξη
 • Premium backup

"Ένας ευέλικτος και πολύ καλά στρογγυλεμένος οικοδεσπότης. Φιλοξενούμε ακόμη και το Bitcatcha μαζί τους!"

Από τους 4 φιλοξενούμενους ιστότοπους που εμφανίζονται, το Siteground είναι ο πιο αξιόπιστος, γνωστός διεθνώς για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών του.

Θα απαντήσουν γρήγορα σε οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας και είναι μια πολύ καλά ενημερωμένη ομάδα. Εάν ρωτήσετε ωραία, θα σας πουν ακόμη και πού να βρείτε το καλύτερο καβούρι τσίλι στη Σιγκαπούρη (ΟΚΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ!).

Τα προβλήματά μας λύθηκαν χωρίς να μας μεταφέρουν σε διαφορετικά τμήματα, μας σώζουν την ταλαιπωρία της επανάληψης των ζητημάτων μας ξανά και ξανά έως ότου κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει, κάτι που αποτελεί σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Με χαρακτηριστικό τρόπο, εκπλήξαμε το γεγονός ότι η Siteground μας έδωσε το καλύτερο χτύπημα, ειδικά όταν είναι η μεγαλύτερη μάρκα εκεί έξω:

 • Αποθήκευση SSD – Έλεγχος.
 • Χώρος αποθήκευσης – 20 συναυλίες.
 • Επιτρέπονται ιστότοποι – Όσοι θέλετε.
 • Εύρος ζώνης – Έως 25.000 επισκέψεις.
 • Ταχύτητα: Α+

Όλα για μια εξαιρετικά προσιτή, χαμηλή και χαμηλή τιμή SGD8 το μήνα (τρώω σνακ πιο ακριβά από αυτό!).

Πετάξτε σε επιπλέον προνόμια όπως το έτοιμο προς χρήση σύστημα προσωρινής αποθήκευσης και το SuperCacher τους και το SiteGround έχει ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Όταν τοποθετήσαμε τον κεντρικό υπολογιστή μέσω του μοναδικού μας ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή, το SiteGround παρήγαγε εκπληκτικά αποτελέσματα, με παγκόσμια μέση κατάταξη 159,9 ms και κατά μέσο όρο 56 ms στο Σίδνεϊ, τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία!

Προς όφελος των αναγνωστών μας που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί – Είναι πολύ γρήγορο!

SiteGround Singapore σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών μας με το SiteGround.
 • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του SiteGround.

Σημείωση : 

Παρακολουθούμε το SiteGround στενά καθώς φιλοξενούμε μαζί τους. Ρίξτε μια ματιά στην εμπεριστατωμένη αναθεώρησή μας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το SiteGround (Οι ιστότοποι δοκιμών, η δοκιμή ταχύτητας διακομιστή, ο όρος κ.λπ.).

2. Exabytes SG

https://www.exabytes.sg/

Exabytes Σιγκαπούρη

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα σε SDY + SG + JP

74 χιλ

Τιμή (SGD)

14,99 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 10 GB αποθήκευσης SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Επιτρέπεται 1 ιστότοπος
 • Επιστροφή χρημάτων 100 ημερών
 • Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

"Το ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες παρουσίας σας στο διαδίκτυο."

Όταν κάποιος μιλάει για τοπική φιλοξενία της Σιγκαπούρης, η μία μάρκα που πάντα έρχεται στο μυαλό είναι η Exabytes.

Ιδρύθηκε το 2001, η Exabytes είναι ο παλαιότερος παίκτης στα 5. Με την πάροδο των ετών, έχουν αποκτήσει ισχυρή παρουσία στην αγορά, δημιουργούν σχέσεις και συνδέονται με τους πελάτες τους. Μερικοί από τους φίλους μας ορκίζονται από αυτούς, έχοντας χρησιμοποιήσει την υπηρεσία τους για πάνω από δέκα χρόνια. Έτσι, με τη φήμη τους ως «μεγάλος αδελφός» στον κλάδο, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε πώς θα τα πάνε σε σύγκριση με τα άλλα μεγάλα αγόρια.

Ταχύτερα, τα Exabytes απέδωσαν αρκετά καλά. Παράγουν έναν παγκόσμιο μέσο όρο 173,9 ms στον ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή μας με μέσο όρο 74 ms στη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και την Ιαπωνία. Είναι σίγουρα ισοδύναμοι με τον διεθνή παίκτη.

Κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη, το Exabytes είναι το Exabest.

Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, πουλάνε. Είναι ουσιαστικά ένα ενιαίο κατάστημα για την κατασκευή και φιλοξενία ιστότοπων. Επισημαίνουν επίσης όλα τα σωστά κουτιά και έχουν όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά (τα οποία μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικά όσο οι ανταγωνιστές, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά αξιοπρεπή). Ας ρίξουμε μια ματιά στη λίστα:

 • Αποθήκευση SSD – Ναι! Αλλά μόνο σε προγράμματα premium
 • Χώρος αποθήκευσης – Ένα ελαφρώς 10 GB. Είναι ακόμα πολύ!
 • Επιτρεπόμενοι ιστότοποι – 1.
 • Εύρος ζώνης – Απεριόριστο.
 • Ταχύτητα: Α+

Όπως αναφέρθηκε, οι δυνατότητές τους μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρές όσο οι ανταγωνιστές, αλλά το Exabytes το αντισταθμίζει από την άποψη της ευκολίας – ό, τι χρειάζομαι βρίσκεται ακριβώς στον ιστότοπό τους, δεν χρειάζεται να ψάξω για ξεχωριστό δημιουργό ιστότοπων.

Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα – η τιμή. Η Exabytes προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους διεθνείς ομολόγους τους… αλλά μόνο με το premium πακέτο Ebiz Lite Pro, το οποίο κοστίζει 14,99 SGD ανά μήνα. Η προσωπική μου γνώμη, είναι λίγο ψηλά και δεν θα μπορούσα να δικαιολογήσω το κόστος.

Exabytes Singapore in Action

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενείται στο Exabytes Singapore.
 • Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Exabytes Singapore.

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα σε SDY + SG + JP

89 χιλ

Τιμή (SGD)

5.08 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • hPanel
 • Τοπική υποστήριξη

"Ένα διεθνές web hosting με τοπική παρουσία. Πολύ καλό για αρχάριους. "

Αυτή η μικρή λιθουανική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων έκανε κύματα διεθνώς με την εξαιρετικά χαμηλή εισαγωγική τιμή και τις αστρικές υπηρεσίες τους.

Αφού ανακαλύψαμε ότι έχουν ένα κέντρο δεδομένων στη Σιγκαπούρη, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν δοκιμαστικό ιστότοπο μαζί τους για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουν τις καλύτερες από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Αφού κάναμε κάποιες δοκιμές, αποφασίσαμε ότι αξίζουν μια θέση στο τραπέζι του μεγάλου αγοριού εδώ σε αυτήν τη λίστα. Το Hostinger Singapore σίγουρα δεν απογοητεύει.

Ο διακομιστής τους στη Σιγκαπούρη τα πήγε πολύ καλά στη δοκιμή χρόνου απόκρισης διακομιστή μας, με παγκόσμιο μέσο όρο 153,8 ms και 66,6 ms στη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και την Ιαπωνία, αλλά αυτό είναι ήδη αναμενόμενο, ως διεθνής οικοδεσπότης Ιστού και όλα.

Αυτό που μας εντυπωσίασε πραγματικά ήταν το ποσό της αξίας που έχουμε στο ακαταμάχητο χαμηλό σημείο τιμών τους. Το Premium κοινόχρηστο πρόγραμμα κοστίζει μόνο 2,90 SGD ανά μήνα (με συνδρομή 48 μηνών) (5,08 SGD ανά μήνα για συνδρομή 12 μηνών) και ο αριθμός των λειτουργιών που λάβαμε μαζί του ήταν σχεδόν εγκληματικός.

Έχουμε σχεδόν όλα τα ίδια οφέλη από τα premium αντίστοιχα web hosting, δηλαδή:

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης SSD
 • Απεριόριστα email
 • Προσωρινή αποθήκευση NGINX
 • Υποστήριξη PHP7
 • Υποστήριξη GIT

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που λάβαμε (αν θέλετε να δείτε ποια είναι η πλήρης λίστα, δείτε την πλήρη κριτική μας εδώ), αλλά το κερασάκι σε αυτό το πολύ όμορφο κέικ είναι ότι η Hostinger παρέχει στους premium κοινόχρηστους χρήστες τους 1 δωρεάν τομέα όνομα! Είναι μια μικρή χειρονομία που έχει πραγματικά μεγάλο αντίκτυπο, ειδικά για αρχάριους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ανησυχούν για το κόστος εκκίνησης του χιονιού.

Πιστεύουμε ότι η Hostinger ενδιαφέρεται πραγματικά για τους πελάτες της λόγω του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνουν και εκπαιδεύουν την ομάδα υποστήριξής τους. Το widget υποστήριξής τους μπορεί εύκολα να βρεθεί στην κάτω δεξιά γωνία του ταμπλό τους, το οποίο διευκολύνει την απογοήτευση επειδή ποιος θέλει να κυνηγήσει τον καταραμένο σύνδεσμο για τη ζωντανή συνομιλία όταν κάτι πάει στραβά με τους ιστότοπούς μας?

Έχουν 4 κέντρα υποστήριξης, που εξυπηρετούν 20 χώρες στις τοπικές γλώσσες τους (με σχέδια να προσθέσουν περισσότερα) για να διευκολύνουν τις επικοινωνίες και είναι πραγματικά γνώστες και εξαιρετικά χρήσιμες. Δεν πειράζει να κρατάς το χέρι σου και να καθοδηγεί βήμα-βήμα για να διορθώσει τα προβλήματα του ιστότοπού σου, ανεξάρτητα από το πόσο ανόητο μπορεί να είναι.

Περιττό να πούμε, μας αρέσει πολύ ο Hostinger. Δεν είναι οι καλύτεροι, αλλά είναι οι καλύτεροι για αρχάριους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Hostinger σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενείται στο Hostinger.
 • επίσημος ιστότοπος.

4. Φιλοξενία Α2

https://www.a2hosting.sg/

Φιλοξενία Α2

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα σε SDY + SG + JP

71 χιλ

Τιμή (SGD)

6,61 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • A2 βελτιστοποιημένη WP
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή

"Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και προσωπικούς ιστότοπους που εκτελούνται στο WordPress."

Το A2 Hosting είναι ένας διεθνής πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων και οι υπηρεσίες τους αναμένεται να πληρούν ένα συγκεκριμένο διεθνές επίπεδο προτύπων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λέμε ότι από την εμπειρία μας, το A2 Hosting ξεπερνά εύκολα τις προσδοκίες μας.

Όταν πραγματοποιήσαμε τη δοκιμή ταχύτητας διακομιστή στο A2 Hosting, δεν περιμέναμε πολλά από αυτά, αλλά εκπλήξαμε ευχάριστα με τα αποτελέσματα – Ένας παγκόσμιος μέσος όρος 173,2 ms και ένας μέσος όρος 71,3 ms στη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και την Ιαπωνία.

Στα χαρτιά, οι αριθμοί τους ενδέχεται να μην αποδίδουν όπως και ο # 1 οικοδεσπότης SiteGround, αλλά σε ταχύτητες κάτω των 200 ms, η φόρτωση της σελίδας σας είναι πρακτικά στιγμιαία! Εκτιμούμε επίσης το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα και πιστεύουμε ότι είναι αρκετά αξιόπιστα.

Ας μιλήσουμε χαρακτηριστικά!

 • Αποθήκευση SSD; ω ναι.
 • Χώρος αποθήκευσης? Απεριόριστος. Πόσο φοβερό είναι αυτό?
 • Επιτρέπονται ιστότοποι – Νομίζω ότι το απεριόριστο είναι όπως το πρότυπο αυτές τις μέρες
 • Εύρος ζώνης – Επίσης απεριόριστο. Το A2 σαφώς δεν θέλει να επιβάλει περιορισμούς!
 • Ταχύτητα: Α+

Η βελτιστοποιημένη τους A2 δυνατότητα είναι πρησμένη και λειτουργεί πολύ καλά με διαφορετικά CMS. Η ιδιόκτητη τεχνολογία τους ταιριάζει επίσης πολύ καλά με το WordPress, το Joomla, το Magento και άλλα, ωθώντας το σύστημα να σας προσφέρει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα ανά πάσα στιγμή!

Τώρα, πάρτε ό, τι έχετε διαβάσει σχετικά με τη φιλοξενία A2, όλες τις δυνατότητες, την ταχύτητα, τα πάντα – πόσο θα πληρώνατε για υπηρεσίες όπως αυτή?

15 SGD το μήνα?

20 SGD?

Ναάα.

Αυτό το πακέτο θα σας κοστίσει μόνο 6,61 SGD το μήνα. Αυτό είναι λιγότερο από ένα Starbucks Java Chip Frappuccino!

Το μόνο πράγμα για το οποίο έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε (και πραγματικά, κάνουμε nitpicking εδώ) είναι η ταχύτητα της ζωντανής συνομιλίας. Μας φαίνεται περισσότερο από το συνηθισμένο για να συνδεθούμε με κάποιον, αλλά μόλις το κάναμε, βρήκαμε το προσωπικό υποστήριξής του να είναι πολύ έμπειρο και εξυπηρετικό. Ναι, η ζωντανή συνομιλία είναι λίγο αργή, αλλά όταν πρόκειται για ταχύτητα και αξιοπιστία, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το A2 Hosting είναι Α-Εντάξει.

A2 Φιλοξενία εν δράσει

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενείται στο A2 Hosting.
 • Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της A2 Hosting.

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Σιγκαπούρη

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα σε SDY + SG + JP

70 ms

Τιμή (SGD)

50,00 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χώρος αποθήκευσης SSD 20 GB
 • Επιτρέπονται 10 ιστότοποι
 • 99,9% SLA δικτύου
 • cPanel & Μαλακό
 • Βασικό SpamGuard

"Ένα τοπικό αγαπημένο με μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων"

Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε ένα από τα καλύτερα της Σιγκαπούρης, συνδυάσαμε τις δυνατότητές τους και μιλήσαμε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε με ποιον οικοδεσπότη θα πάτε.

Παραδόξως, για μια επωνυμία τόσο εξέχουσα με αυτές, η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι… να το θέσει πιο ήπια, όχι υπέροχη. Χρειάστηκαν 12 ώρες για να απαντήσουν σε ένα πρόβλημα που συναντήσαμε κατά τη δημιουργία του ιστότοπου δοκιμών. 12 ΩΡΕΣ! Αυτό είναι 3 και μισές ημέρες σε χρόνια σκύλου! Ευτυχώς, όταν απάντησαν, το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα και επαγγελματικά.

Από άποψη χαρακτηριστικών, ο Vodien τα πήγε αρκετά καλά.

 • Αποθήκευση SSD; Ναι, αλλά μόνο σε προγράμματα Premium
 • Χώρος αποθήκευσης? 20 συναυλίες. Όχι άσχημα, στο ίδιο επίπεδο με το SiteGround
 • Επιτρεπόμενοι ιστότοποι – Περιορίζονται σε δέκα, αλλά πραγματικά χρειαζόμαστε τόσο πολλά?
 • Εύρος ζώνης – Λέει «μη μετρημένο» στο φυλλάδιο. Ας υποθέσουμε ότι σημαίνει απεριόριστο.
 • Ταχύτητα: Α

Δεν είναι κακό, σωστά; Όλα φαίνονται συγκρίσιμα με το SiteGround μέχρι στιγμής. Όλα εκτός από την τιμή. Βλέπετε, για να λάβουμε ακριβή δεδομένα σύγκρισης μεταξύ μήλων-μήλων, έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα bodiValue της Vodien.

Με άλλα λόγια, αυτό είναι το εξαιρετικά ακριβό, premium πακέτο τους, το οποίο κοστίζει ένα επιβλητικό SGD50 το μήνα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα, αυτό φαίνεται πολύ ακριβό.

Ευτυχώς, το Vodien φαίνεται να δικαιολογεί τις τιμές τους όσον αφορά την ταχύτητα του διακομιστή. Με παγκόσμια μέση κατάταξη 177,6 ms και 70,4 ms στο Σίδνεϊ, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη, γνωρίζετε ότι οι πελάτες σας δεν περιμένουν πολύ για να φορτώσουν τον ιστότοπό σας.

Σχετικά με τους αριθμούς, είναι ελαφρώς πιο αργοί σε σύγκριση με τους άλλους 4 οικοδεσπότες παραπάνω, αλλά σε οτιδήποτε κάτω από 200 ms, δεν θα μπορείτε να πείτε τη διαφορά.

Vodien Singapore σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενείται στο Vodien Singapore.
 • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Vodien.

Ετυμηγορία

Περάσαμε υπέροχα να εξετάσουμε αυτές τις 5 επωνυμίες, αλλά δυσκολεύτηκε επίσης να επιλέξουμε νικητή.

Στατιστικά μιλώντας, και οι 5 είχαν καλή απόδοση – μερικά καλύτερα από άλλα σε χαρτί αλλά δεν αρκούν για να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στις πραγματικές εφαρμογές.

Βασίζεται σε ένα θέμα προτίμησης (μερικοί άνθρωποι μπορεί να προτιμούν τους τοπικούς οικοδεσπότες της Σιγκαπούρης, κάποιοι να προτιμούν τους διεθνείς) επειδή κάθε μία από αυτές τις επωνυμίες είναι εξαιρετική, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και αριθμούς για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Ωστόσο, ο κύριος αποφασιστικός παράγοντας για εμάς θα ήταν η τιμολόγηση. Το SiteGround, το Hostinger και το A2 Hosting μας έδωσαν ό, τι χρειαζόμασταν με τα πακέτα εισόδου τους, τα οποία κοστίζουν κάτω από 10 SGD ανά μήνα.

Οι τοπικές μάρκες θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν, αλλά μόνο με τα premium πακέτα τους που μπορούν να κοστίσουν έως και SGD50 ανά μήνα.

Τα πακέτα επιπέδου εισόδου τους διαθέτουν μόνο επιλογές αποθήκευσης σκληρού δίσκου, κάτι που δεν είναι ιδανικό, ειδικά όταν ασχολούμαστε με τους χρόνους ταχύτητας και φόρτωσης Φαίνεται επίσης ότι δεν έχουν υποστήριξη 24/7, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ο Hostinger φαίνεται να βγαίνει από το πουθενά, με τις εκπληκτικές ταχύτητες, τα οφέλη και την υποστήριξή τους στην πολύ χαμηλή τιμή γνωριμίας τους. Χάνουν ορισμένες δυνατότητες, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο στοίχημα για εκείνες που μόλις ξεκινούν.

Έτσι, λόγω της τιμής, της ταχύτητας και της εξαιρετικής υποστήριξης των πελατών, θα έπρεπε να πω ότι το SiteGround είναι η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων στη Σιγκαπούρη για εμάς, αλλά αν προτιμάτε να πάτε με κάποια από τις άλλες μάρκες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – όλα αποδίδουν πολύ καλά τοπικά και διεθνώς, όπως δικαιολογείται από τον ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή μας.

Όλοι τους αποδίδουν καλύτερα από τα προτεινόμενα 200 ms της Google, πράγμα που σημαίνει ότι η εκπληκτική βαθμολογία τους είναι 10/10!

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι ο κορυφαίος οικοδεσπότης της Σιγκαπούρης:-

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ

AVG. ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ SDY + SG + JP

ΤΙΜΗ (SGD / MO)

SiteGround

ΕΝΑ+

56 χιλ

8.00

Exabytes Σιγκαπούρη

ΕΝΑ

74 χιλ

14.99

Hostinger

ΕΝΑ+

89 χιλ

5.08

Φιλοξενία Α2

ΕΝΑ+

71 χιλ

6.61

Vodien Σιγκαπούρη

ΕΝΑ

70 ms

50.00

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να αποφασίσετε για έναν οικοδεσπότη Ιστού. Αφήστε μας μια γραμμή αν έχετε απορίες!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me