At vælge den ‘rigtige’ vært er hårdt nok til ethvert websted. Bortset fra, hvis det er for et e-handelswebsted!

Hvorfor? Fordi at have en online butik, der er pålidelig, troværdig og indlæses hurtigt for kunder, har alt at gøre med din vært.

Mange webstedsejere springer direkte ind i den første billige vært, de finder. Da de er klar over, at det kan være en dårlig beslutning, står de over for hovedpine ved en fuld migration af webstedet.

Så i dag taler vi om, hvorfor det er vigtigt at finde den RETTE vært, hvad der betyder noget, og vores topvalg for de bedste e-handelsværter. Parat? Lad os gå.

Contents

Et websted med e-handel skal indlæses hurtigt

Vi i Bitcatcha understreger altid vigtigheden af ​​webstedshastighed. Men for e-handelswebsteder er dette ekstremt vigtigt!

God hastighed betyder en bedre brugeroplevelse for dine kunder. Bedre UX, gladere kunder.

Bedre UX hjælper også med at opbygge brandets troværdighed. Kunder, der har det godt på dit websted, er meget mere tilbøjelige til at vende tilbage i fremtiden eller anbefale din virksomhed til andre.

Ikke mange besøgende tolererer et langsomt indlæst websted, så meget mindre at gennemse produktsider, indtil de finder noget, de vil købe. Med dagens standarder tæller hvert millisekund.

Og en anden vigtig ting – hastighed påvirker også dit websteds SEO.

Og inden for e-handelsrealmen gør rangering højere end dine konkurrenter på Google hele forskellen.

Sidste juli tilføjede Google en ‘Speed ​​Update’, som nu indregner mobilhastighed i dens rankingalgoritme. Jo hurtigere din mobile webstedshastighed er, jo bedre er dine SEO-placeringer.

Så bare for at opsummere betyder et langsomt websted dårligere tilbageholdelse, større sidefritagelse og lavere SEO-placering.

Et hurtigt websted betyder bedre synlighed, lynhurtige transaktioner og højere konverteringer. Alle gode nyheder til dig!

En teknologipartner, ikke kun en værtudbyder

Hvert e-handelssted fortjener en udbyder, der er mere end en barebones-hostingtjeneste.

Det handler ikke kun om at finde en fysisk server til dit websted. Hvad du skal være på udkig efter er en partner i teknologi.

Som enhver god partner, vil du have nogen pålidelige gennem højder og lavtal. Nogen…

 • Altid der for dig
  I krisetider vil du ofte henvende dig til tredjepartsstøtte. Du skal vide, at dit host-supportteam er pålideligt 24/7.
 • Pålidelig
  Selv de største online butikker kan blive overvældet af en uventet stigning i trafik. Du skal sikre dig, at du har ressourcer til at overleve dine travleste dage.
 • Hvem giver en følelse af sikkerhed
  E-handelswebsteder er # 1-målene for ondsindede angreb. Ligesom du har et ansvar for at beskytte dine kunder, så skal din vært kigge efter dig ved at tilbyde en solid forsvarslinje og hjælpe dig med at beskytte dig selv.

Frihed & plads til at vokse

Uanset om du forstår det pittige grim af serverteknologi (som ja, kan blive meget teknisk), skal du stadig føle, at du som ejer har total kontrol over dit e-handelswebsted.

Det betyder at være i stand til at styre det på en måde, der passer til din virksomhed og dit niveau af ekspertise.

Du skal føle en følelse af frihed og mulighed; at have plads til at vokse og med muligheden for at skifte planer eller udbydere til enhver tid.

Med andre ord skal en ægte teknologipartner gøre det muligt for dig at gøre tingene på din måde.

Ikke enhver iværksætter kommer fra en teknisk baggrund, og en god vært forstår dette – for eksempel ved at tilbyde et intuitivt kontrolpanel eller ved at give dig fleksibilitet til at bruge uanset hvad din foretrukne e-handelssoftware er.

Hvordan vi vælger en god e-handelshosting

I dag bruger vi 6 søjler til at vælge vores foretrukne 5 e-handelsværter:

Søjle 1: Værtshastighed

En god vært skal naturligvis levere fremragende hastighed. Dette kan ikke forhandles!

En god vært vil være rettet mod hastighed i både hardwareopbygning og software-tilføjelser. Nogle ting man skal passe på inkluderer:

 1. Har værten datacentre, der er godt fordelt over kontinenter?
 2. Tilbyder værten CDN-tjenester?
 3. Tilbyder værten proprietær cacheteknologi?

Vi kører også værter via vores pålidelige Bitcatcha-serverhastighedstestværktøj.

Dette hastighedstestværktøj hjælper dybest set os med at måle, hvor hurtigt en server reagerer på en anmodning overalt i verden.

Vi har 10x testnoder installeret forskellige steder for at hjælpe med at simulere mennesker over hele kloden, der besøger det sted, du tester.

Søjle 2: Pålidelighed

Live chat, telefon, et billetsystem… ofte er den ‘bedste’ metode til at tilbyde kundesupport et spørgsmål om præference.

Vi mener dog, at en god vært ikke kun skal tilbyde dig support 24/7, men have et team, der er meget kvalificeret til at løse problemer hurtigt. På den måde behøver dine forespørgsler ikke at gå gennem flere eskaleringer.

Vi presser også oppetid ind i denne søjle. En god vært vil tage alle mulige forholdsregler for at minimere nedetid. Se efter værter med en oppetidsgaranti på mindst 99%, og som kan validere deres krav med tredjepartsanmeldelser.

Søjle 3: Sikkerhed

En god vært tilbyder stærke sikkerhedsfunktioner, ikke begrænset til følgende:

 • SSL-certifikater & integration
  SSL hjælper med at sikre, at følsomme data overføres over et sikkert netværk. Se efter værter, der tilbyder det automatisk (eller med overkommelige priser) og muliggør let SSL-integration.
 • Proaktiv overvågning
  Nogle værter tilbyder et automatisk overvågningssystem til at fange og løse problemer.
 • Backups
  Mange værter tilbyder automatiske daglige sikkerhedskopier.

Søjle 4: Softwarekompatibilitet

Som vi nævnt tilbyder de fleste værter forskellige bundtet software og integrationer.

Nogle værter inkluderer e-handelsfunktioner, men hvis du allerede har foretrukket tredjepartsværktøjer som Magento, Prestashop eller WooCommerce, skal du kontrollere, at din vært understøtter dem.

Selvom den “bedste vært” er den, der dækker ALLE e-handelssoftware, er dette ikke realistisk muligt.

Vær imidlertid på udkig efter værter, der tilbyder cPanel-grænsefladen. Det leveres med Softaculous installationsprogram, der dækker 400+ software, hvilket betyder, at du ville være ganske godt dækket. Hvis det ikke har cPanel, skal du kontrollere, om de har en slags alternativ installationsprogram, og at de tilbyder god app support.

Søjle # 5: Skalerbarhed

Enhver virksomhed ønsker at vokse. Din vært skal bestemt ikke holde dig tilbage!
Den generelle tommelfingerregel er at starte med en gennemsnitlig værtplan og opgradere undervejs.

For små / mellemstore eller nye e-handelswebsteder er delt hosting ofte vejen at gå. Det er fantastisk til at holde omkostningerne lave, når du lige er startet, da ressourcer deles med andre sider på en server.

Når din trafik imidlertid begynder at vokse, er det sandsynligt, at du vil undersøge VPS-dedikerede server- eller skyløsninger.

En stor vært kan rumme denne form for fremtidig vækst.

Spørg dig selv, kan denne vært let opgradere min plan for at give mulighed for mere lagerplads og båndbredde? Hvis svaret er nej, kan du muligvis ende med at skifte vært senere i fremtiden. Meget bedre, hvis din vært simpelthen kan skalere deres løsninger, når du vokser.

Søjle # 6: Værdi for pengene

En god vært giver dig dine penge værd.

Priserne varierer meget mellem forskellige værter og planer. Uanset hvad du vælger, vil du bestemt gerne få penge for din sorteper.

Nogle værter tilbyder en række værditilvækst-tjenester. Nogle spørgsmål at stille:

 • Er e-mail-hosting inkluderet i planen?
  E-mail-adresser, der matcher et domæne, ser generelt mere legitime ud for kunderne.
 • Hvilke funktioner får jeg?
  Får jeg nogen gratis domæneregistrering? Får jeg ekstra opbevaring eller båndbredde?
 • Er der en prøveperiode?
  De fleste værter tilbyder en pengene-back-prøve, så du kan teste, om de er i god form, risikofri.

Rangeret: Den bedste e-handelshosting 2020 (testet serverhastighed)

Med alt dette i tankerne valgte vi 5 værter, som vi føler, at disse 6 søjler er stolte.

Alligevel har hver af dem deres egne styrkeområder og unikke salgssteder. Lad os se nærmere på, hvad disse værter udmærker sig i.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 3.95 / mo

Nøglefunktioner

 • cPanel & SSH-adgang
 • Gratis daglig backup
 • GIT integreret
 • Servere i 3 kontinenter
 • Nginx & CentOS

"Fremragende hastighed, støtte & kompatibilitet til fantastiske priser; et reelt værdikøb for små, mellemstore og nye e-handelswebsteder"

SiteGround er en af ​​vores absolutte yndlingsværter, nedslidt.

Grundlagt i 2004 har de vundet masser af priser siden. Mest bemærket, en påtegning fra WordPress selv!

Faktisk er Bitcatcha.com et af de 1.900.000 domæner over hele verden, de har serviceret til dato. Vi har været glade kunder siden 2015.

Selvom det er vanskeligt at beslutte, hvilken usup USP man skal råbe om, føler vi SiteGround’s største styrke er, at det tilbyder hele hostingpakken.

SiteGround er sandt den teknologipartner, som enhver e-handelswebsted ønsker og fortjener. Det tilbyder alvorligt gode hastighedsfunktioner og pålidelig support.

For at teste hastigheden på SiteGround’s servere (som kører på hastighedsforbedrende SSD-diske) oprettede vi et separat testsite, der er vært på deres GrowBig-plan og sætter det gennem vores pålidelige Bitcatcha-hastighedsværktøj.

Resultatet: en A + -vurdering med en fantastisk gennemsnitlig responstid på 138,1 ms!

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Gennemsnitshastighed: 138,1 ms – Se det fulde resultat

I praksis vil lastetiderne blive fremskyndet endnu mere ved at aktivere deres Cloudflare CDN og premium SuperCacher (bygget af deres egne ingeniører og siges at øge belastningstiderne op til 4x).

Mede-brugere på GrowBig-planen nyder også premium prioritet support via chat eller billet. Vi har altid været meget imponeret over hurtigheden af ​​deres supportteam, der kan kontaktes døgnet rundt via telefon, chat og billet.

Dertil kommer, at vi personligt har registreret en 100% oppetid på vores eget websted siden oktober 2017, i henhold til deres 99,9% oppetidsgaranti.

Så ja, med Siteground er dit e-handelswebsted garanteret hurtigt. Og du er bestemt i meget gode hænder.

For en rimelig pris får brugerne en solid og holistisk løsning, der leverer alt, hvad en lille til mellemstor virksomhed skal have brug for.

Hvad vi ikke kunne lide ved SiteGround

 • Forvent at udpakke lidt mere penge til domæneregistrering.
 • SiteGround’s fornyelsespriser kan let fange folk overraskende!

SiteGround-planer

Vi vil anbefale deres GrowBig-delte hostingplan og derefter senere skalere op, når det er nødvendigt.

SiteGround e-handel hosting prissætning

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Samlet driftstid

99,9%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 4,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 20 GB SSD
 • 1 TB båndbredde
 • 1 GB RAM & 2 GB burst-RAM
 • 100 MB / S-netværk
 • IPv6-support

"En no-frills, billig hostingløsning, der er fantastisk til e-handelsejere, der lige er startet og har brug for lokal, fuld support."

Den litauisk-sprungte vært Hostinger hævder at tjene over 29.000.000 glade klienter indtil videre.

Med en billig (ok, slags sindssygt billig) introduktionspris, spekulerede vi på, om Hostinger var en slags dud. Det er trods alt en af ​​de billigste værter på markedet.

Betød så lave priser, at dens tilbud ville blive ramt og savnet?

Men efter at have spillet rundt med 3 premium-konti på Hostinger (vi har testwebsteder på deres datacenter i Singapore, Amsterdam og USA, skal du læse vores dybdegående gennemgang her), er vi overbevist om, at de også fortjener et sted på denne liste.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Gennemsnitshastighed: 143,1 ms (US Datacenter) – Se det fulde resultat

Deres cacheteknologi, Bitninja (en alt-i-en realtidsbeskyttelsessuite), en drag-and-drop-webstedsbygger, gratis domæneregistrering og en 99,9% oppetidsgaranti er bare toppen af ​​isbjerget.

Det, der imponerede os mest, var, at de driver i alt 4 kundesupportcentre over hele verden (eller ‘kundesucces’ -centre, som de kalder dem) i Litauen, Jogja, Brasilien og Ukraine.

Da vi spurgte en Hostinger-repræsentant om det, fortalte han os, at de er fast besluttet på at betjene klienter på deres modersmål.

Faktisk betjener de i øjeblikket deres kunder på hele 20 sprog! Vietnamesisk, dansk og arabisk, for at nævne nogle få.

Tal om dedikation til støtte!

Det forklarer også, hvorfor de har datacentre i 6 forskellige regioner (England, USA, Brasilien, Holland, Singapore, Indonesien og snart Litauen). De har helt klart spredningen og dybden til at yde meget lokal kundeservice.

Tilbyder support, der taler dit modersmål, er Hostinger perfekt til dem af jer, der har brug for håndholdt hjælp.

Og hvilket bedre incitament til at starte dit e-handelswebsted end en super lav introduktionspris?

Hvad vi ikke kunne lide ved Hostinger

 • Den laveste introduktionspris kræver et tilsagn på 48 måneder. Men deres 12-måneders pris er også meget rimelig og starter ved $ 1,95.
 • Ingen telefonsupport, de tilbyder kun et billetsystem.
 • SSL, CDN og daglige sikkerhedskopier leveres ikke gratis med planerne.

Hostinger planer

Deres delte hosting-planer starter fra $ 0,80 / mo. Vi vil anbefale deres Premium Shared Hosting, der starter ved $ 2,15 / mo.

Hostinger-prisfastsættelse

3. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN

Pris (USD)

$ 30 / mo

Nøglefunktioner

 • Drevet af Google Cloud
 • 20.000 besøg / mo
 • Daglige sikkerhedskopier
 • WP-ekspert som support
 • Hack-fix-garanti

"En fuldt styret Google Cloud-baseret vært, der er fantastisk til ejere, der ser alvorligt på voksende trafik og er villige til at betale en premium-pris"

Derefter møder Kinsta – en administreret WordPress-vært, der har eksisteret siden 2013.

Den første ting, du har brug for at vide om det, er, at det drives af Google Cloud.

Dette giver det en interessant kant over det meste af konkurrencen, og hjælper med at sætte Kinsta tæt på toppen af ​​vores liste over foretrukne hosting af e-handel.

Endnu bedre kører Kinsta fra Google Cloud’s Premium Tier. Dette gør det muligt for brugere at benytte sig af de højeste niveauer af ydelse, hastighed og sikkerhed for det, der allerede er et førende brand inden for cloud-hosting. Det giver dem også 20 datacenterplaceringer at vælge imellem!

Så det kom ikke som nogen overraskelse for os, at det er ekstremt hurtigt.

Vi spillede rundt med et teststed og satte det gennem vores hurtigchecker. Det fik en A-bedømmelse med en gennemsnitlig responstid på 196ms (du kan læse vores fulde Kinsta-anmeldelse her). Meget respektabelt!

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gennemsnitshastighed: 179,5 ms – Se det fulde resultat

Og det er inden du implementerer deres meget imponerende, premium KinstaCDN (et partnerskab med KeyCDN, et andet førende brand på deres felt).

Det er denne samme skyarkitektur, der sætter Kinstas teknologi til ingen nedetid i en egen liga.

Stor trafikstød? Intet problem. Med Kinsta skaleres dit websteds container simpelthen dramatisk til så mange CPU’er som nødvendigt. Dit websted skal holde sig i gang, og du skal bare betale gebyret for overskydende betaling.

Sammenlign dette med delt eller VPS-hosting, hvor en pludselig trafikstigning kan nedbringe dit websted. Ikke underligt, at Kinsta også har en SLA-understøttet 99,9% oppetidsgaranti.

Deres Google Cloud-infrastruktur gør Kinsta også super skalerbar. Hvis du har brug for mere båndbredde, kan du problemfrit opgradere din plan. Ingen komplicerede overførsler til en anden server eller vært. Betal blot det næste niveau.

Med sådanne fordele ved hastighed og skalering synes vi Kinsta er en fantastisk mulighed for store eller hurtigtvoksende virksomheder, der ønsker at sikre, at de altid er åbne for forretning.

Hvad vi ikke kunne lide ved Kinsta

 • Det er meget dyrere end mange konkurrenter.
 • Ingen e-mail-registrering eller domæneregistrering inkluderet.
 • Ingen telefonsupport.
 • Da Kinsta er en administreret WordPress-vært, kan du kun bruge WordPress-e-handels-plug-ins som WooCommerce

Kinsta planer

Kinstas planer starter fra $ 30 om måneden for deres startplan og går betydeligt op efter niveau.

Kinsta prisplan

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting VPS

Samlet driftstid

99,9%

Serverhastighed

EN+

Pris

$ 7,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 75 GB SSD-opbevaring
 • 2 TB overførsel
 • 4 GB RAM & 4 vCPU’er
 • node.js & TLS 1.2
 • cPanel eller Plesk

"God ydelse, sikkerhed og en TON af ubegrænsede funktioner til rimelige priser, men potentielt langsommere support."

For en relativt ukendt webhost tilbyder A2 et slående værdiproposition.

Jo mere vi læste ind i de lange lister over funktioner, det tilbyder, desto mere blev vi sikre på, at det fortjener et sted på denne liste.

Ud af alle deres planer var deres Turbo-plan den, der fangede vores øje. Det er superladet for hastighed på alle måder.

Denne plan bruger stolt Turbo webhosting-servere, der siges at indlæse websteder op til 20x hurtigere end standardservere. Når vi satte dette på prøve, scorede vores teststed på deres Turbo-plan også en A + på vores hastighedstest med en gennemsnitlig responstid på 169,5ms.
Hurtig – men ganske vist ikke den hurtigste blandt de værter, vi testede (læs alle de saftige detaljer i vores fulde anmeldelse her)

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Gennemsnitshastighed: 149,8 ms – Se det fulde resultat

Alligevel ser A2 bestemt ud til at tilbyde MEGET ting under Turbo-planen.

De 3 forskellige muligheder for cache er lige begyndelsen. For ikke at nævne, at du får Hackscan (en meget anstændig, altomfattende sikkerhedsbeskyttelse), eller det faktum, at deres e-handels-apps kommer A2 Optimeret, hvilket betyder, at de er konfigureret til at indlæse sider hurtigere og mere sikkert.

Det, vi elskede mest ved A2, var dets meget imponerende liste over ‘ubegrænsede’ tilbud under en lav pris.

Vi taler ubegrænsede e-mail-adresser, websteder, samlede databaser, lagring og overførsler – samt ubegrænsede underdomæner, parkerede domæner og addon-domæner. Du behøver ikke engang at betale for SSL, da de inkluderer en gratis Let’s Encrypt SSL-mulighed.

Det er et ton ubegrænset værdi og en anstændig plads til dig at vokse.

Alt dette til en rimelig pris gør A2 til en funktionsrig løsning for ejere af små til mellemstore e-handelswebsteder.

Hvad vi ikke kunne lide ved A2 Hosting

 • ‘Ubegrænsede’ ressourcer har en advarsel – de er ikke nødvendigvis konsekvent ‘ubegrænset’. I virkeligheden er det delte værtsmiljø opdelt næsten for at sikre, at websteder ikke bruger mere end deres retfærdige andel af ressourcer og påvirker ydeevnen på andre websteder. Hvis dit websted begynder at trække flere ressourcer end det burde, kan værten muligvis indføre nogle begrænsninger, der kan påvirke dit websteds ydeevne.
 • Support kan være langsom. Tidligere har vi ventet mellem 5 – 40 minutter på at oprette forbindelse til deres live chat. Vi læser andre anmeldelser, der rapporterer lignende langsomhed, eller at det tog flere forsøg på at oprette forbindelse til live chat.

A2 Hosting-planer

Indledende priser for deres delte hosting-muligheder starter ved $ 7.99 / mo for deres Lite-plan.

A2 Hosting Plan

De tilbyder også VPS-hosting (administreret og upåvirket), dedikeret hosting og forhandler-hosting.

5. Cloudways

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Samlet driftstid

100%

Serverhastighed

EN

Pris

$ 15 / mo

Nøglefunktioner

 • Cloud hosting
 • Responsiv support
 • CloudwaysBot
 • Skalerbarhed
 • Ingen kontrakter

"Meget skalerbar, administreret cloud-hosting, der er præstationsfokuseret, men ikke den mest brugervenlige for begyndere."

Cloudways er lidt usædvanligt.

I modsætning til din standard vært er Cloudways mere et integrationspunkt for flere skytjenester, der administreres fra en enkelt konsol. De hjælper dig med at oprette en skybaseret virtuel server, der passer til dine specifikke hosting behov og stil.

Deres tagline fik øjeblikkeligt vores opmærksomhed: ‘ubegrænset vækst uden begrænsninger’. Jo mere vi undersøgte, desto mere blev vi klar over, at de ikke narrer!

Se, den ting, vi elsker ved Cloudways, er den grad, det giver dig mulighed for at gøre ting på DIN måde. Det er ikke kun en kraftfuld hostingløsning – det garanterer dig både fleksibilitet og kontrol. Vi taler om tilpasning på næste niveau.

For at komme i gang skal du vælge mellem cloud-udbydere i verdensklasse som AWS og Google Cloud. Det giver dig allerede en kæmpe 60-datacentre at vælge imellem.

Når du har valgt en udbyder, vil du være i stand til at tilpasse et antal serverparametre, såvel som at implementere applikationer og opgradere pakker, som du finder passende.

Hvis du beslutter, at du har brug for flere ressourcer, giver CloudWays dig mulighed for at skalere din serverlagringsplads med få klik uden at påvirke din butiks ydeevne eller dine forudgående tilpasninger. Med et enkelt klik kan du også skalere din RAM, processor og båndbredde lodret. Det bliver ikke rigtig mere problemfrit end det!

Alt dette på en praktisk pay-as-you-go-model – et fantastisk fleksibelt alternativ til de sædvanlige værtskontrakter, der låser dig.

Vi anbefaler bestemt Cloudways til teknisk kyndige ejere, der ved, hvad de laver, og higer efter den avancerede fleksibilitet og kontrol.

For e-handelsejere, der lige er begyndt, kan det store antal tilpasningsmuligheder dog være overdrevent.

Hvad vi ikke kunne lide ved Cloudways

 • Uptime – Vi kunne ikke finde en oppetidsgaranti på deres websted, og vores egen oppetids tracker rapporterede lavere 99,54%. Cloudways er bygget oven på andre cloud-hostingfaciliteter, så de har begrænset kontrol over hardware.
 • Temmelig teknisk. Da det er op til hver klient at bygge deres server fra bunden og styre den selv, er Cloudways muligvis bedre egnet til udviklere og eksperter.
 • Ingen telefonsupport.
 • E-mail-hosting, domæneregistrering & CDN-tillæg er ikke inkluderet.
 • Deres 3-dages prøveperiode er måske lidt kort.

Cloudways planer

Cloudways planer varierer meget i pris og kapacitet, i betragtning af at du vælger fra 5 forskellige udbydere.

Deres mest populære niveauer spænder fra $ 33,30 / mo (Google Cloud) til $ 50 / mo (Linode) – hver tilbyder forskellige lagrings- og båndbredde niveauer, med en prisfastsættelsesplan, der er lagt ovenpå.

cloudways prisplan - google sky

Cloudways prisplan - Linode

Bedømmelse: Vælg den rigtige hosting for e-handel

Sikker på, at din hostingudbyder ikke er noget, dine kunder ser.

Det har dog alt at gøre med, hvordan de oplever din virksomhed, og hvordan de kommer væk.

Hvilken er den bedste vært for e-handel? Der er ikke noget absolut rigtigt svar, men du vil være sikker på, at den vært, du vælger, markerer følgende felter:

 • Fremragende hastighed
  Optjener mindst en A + eller A-vurdering på vores Bitcatcha-hastighedstest.
 • Pålidelig
  Tilbyder et pålideligt og dygtigt supportteam, så du kører uden problemer.
 • Sikker
  Giver en solid forsvarslinje fra hackere og malware.
 • Udbredt kompatibilitet
  Er kompatibel med dit valg af e-handelssoftware.
 • Skalerbar
  Placerer din webstedsvækst.
 • Værdi for pengene
  Balancerer de funktioner, du har brug for, til en rimelig pris.

Herfra tager du din beslutning baseret på deres styrker. For at sammenfatte, her er de 5 bedste vært:

VERDENSHASTIGHED

OPPETID

PRIS (USD / MO)

SiteGround

EN+

100%

3,95

Hostinger VPS

EN+

99,9%

4.99

Kinsta

EN+

100%

30

A2 Hosting

EN+

99,9%

7,99

Cloudways

EN

100%

15

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me