Hvordan konfigurerer man virksomheds-e-mails?

Det er en afgørende ting for små virksomheder, men mange virksomhedsejere ved ikke, hvordan man indstiller en, og der er ingen at henvende sig til for at få råd. Det hjælper ikke, at internettet heller ikke har meget information.

Så de tager bare hvad det er praktisk, og oftere end ikke betaler de for meget for ting, som de ikke engang har brug for.

Nogle gange går de på den billige (godt, gratis) rute og bruger gmail, men det medfører et helt andet sæt problemer (manglende kontrol, spam, uprofessionelt billede osv., Du får ideen).

I dag vil vi bringe dig gennem nogle af de bedste e-mail-udbydere derude, fordele og ulemper, og vise dig nogle muligheder, som du også kan overveje.

Men inden vi går dertil, er vi nødt til at tale om, hvorfor du skal få en e-mail-adresse i dit domænenavn.

Fordelene ved at få en professionel e-mail-adresse

Bedste e-mail-hosting: Sådan får du professionel e-mail-adresse

En professionel e-mail-adresse viser folk, at du mener forretning. Faktisk forventer de det. Folk er for høflige til at sige noget, men gå rundt med at flagre din Gmail-adresse og for det meste tager de ikke dig eller din virksomhed alvorligt.

1. Branding & anerkendelse

Når din virksomheds navn afspejles i din e-mail-adresse, hjælper det med at minde dine kunder om, at din virksomhed eksisterer, og det er legitim. Faktisk fungerer dette for alt. At se din virksomheds navn overalt overhovedet hjælper virkelig med branding.

2. Det skaber tillid

Tillid er en sjælden vare i disse dage. Med alle de skrækhistorier om svindel der foregår, er vi ikke overrasket. En professionel e-mail-adresse fortæller folk, at du driver en etableret virksomhed.

3. Det holder dig ude af spam-mappen

Spammere bruger normalt gratis e-mail-tjenester til at sende deres spam & malware, så e-mails, som du sender fra gratis e-mailtjeneste, kan gå direkte til din kundes spam-mappe. En professionel e-mail-adresse er absolut kritisk, hvis du vil sikre dig, at dine e-mails når ud til dine klienter.

Sådan får du en e-mail-adresse med dit domænenavn

De første ting skal du først have et domænenavn. Det fungerer som en adresse til din e-mail-opbevaring (domæne og e-mail-opbevaring er to separate tjenester, mere om det senere).

Så gå videre til GoDaddy eller NameCheap for at købe dit domænenavn. Sørg for at tænke over det! Du ønsker ikke et domænenavn så uheldigt som det, Pen Penne har for sig selv.

Vælg en udbyder af e-mail-hosting

Når du har købt dit domænenavn, skal du vælge en udbyder af e-mail-hosting, så din e-mail har en fysisk lagerplads (ja, vi ved, at den kaldes “elektronisk mail”, men den består stadig af data, der skal gemmes på en fysisk disk et eller andet sted).

Afhængigt af dit budget har du 2 muligheder.

  1. Den bedste værdi for pengene Du kan dræbe 2 fugle med 1 sten ved at vælge at være vært for din e-mail-adresse med din webhostingtjeneste, forudsat at de har mulighed for at gøre det. Ved at gøre dette deler du din lagerplads mellem dine webstedsfiler og dine e-mails.
  2. Premium e-mail Hvis dit budget tillader det, kan du muligvis gå efter en premium e-mail-tjenesteudbyder, der kommer med flere funktioner, såsom forbedret sikkerhed, adgang til tværs af enheder og overlegne sikkerhedskopieringstjenester.

    Premium e-mail-service leveres også med deres egen lagerplads, hvilket hjælper med pålideligheden (hvis du overskrider din tildelte lagerplads, mens du er vært for din e-mail hos din webhost, vil dit websted OG din e-mail muligvis gå ned, og det er noget, du aldrig ønsker at ske).

Så hvad der sker, når du har valgt din e-mail-tjenesteudbyder?

Når du er færdig med at købe din e-mail-tjeneste, skal du pege dit domænenavn til dit hostingfirma / opdatere din mx-post til e-mail-udbyderen.

Hvordan vi gør det, varierer afhængigt af den type tjenesteudbyder, du har valgt. En velrenommeret e-mail-tjenesteudbyder skal have en god support eller omfattende videnbase til at hjælpe med opsætning af din e-mail.

Du skal også gå videre og oprette din e-mail-adresse, dvs. [e-mail-beskyttet] i dit e-mail-hosting-system. Kontroller igen din tjenesteudbyders videnbase for at konfigurere dette. Hvis du bruger SiteGround, er her en lille tutorial til at vise dig, hvordan det er gjort.

Adgang til din e-mail

Der er 2 måder at få adgang til din e-mail på:

  1. Webmail Bare adgang til dit webhostings cPanel, og klik på webmail for at få adgang til din e-mail. Du kan også indtaste yourdomain.com/webmail. (I vores tilfælde er det bitcatcha.com/webmail).
  2. Brug af en mail-klient Det er normalt mere praktisk at bruge en mail-klient. Du kan bruge en e-mail-klient som Outlook og konfigurere den, så den automatisk downloader dine e-mails til dig.

    Nu har hver e-mail-udbyder en anden konfiguration for e-mail-klienter. Sådan kan du konfigurere din e-mail i henhold til SiteGround. Hvis du bruger andre udbydere, skal du ikke kæmpe – de skal have klare trin for trin-tutorials om oprettelse og opsætning af din e-mail til din mail-klient!

7 ting at overveje, når du får en tjenesteudbyder

Der er et par ting, du skal være opmærksom på, som hjælper dig med at beslutte en e-mail-tjenesteudbyder.

1. Har du brug for et websted?

Hvis du gør det, kan du lige så godt vælge en god webhost, der også leverer e-mail-hosting. Vores nuværende favorit er SiteGround. Skub over til deres side og tjek dem ud!

2. Hvor meget opbevaring har du brug for?

Dette korrelerer direkte med hvor mange medarbejdere du har. Hvis du har 50 ansatte, men kun 5 nøglepersoner har brug for e-mail, behøver du ikke at bekymre dig for meget om plads. Hvis alle 50 af dine medarbejdere har brug for e-mail, er det bedst at vælge en vært, der kan give plads nok til alle!

Nogle udbydere af e-mailhosting opkræver muligvis dig for den anvendte plads, nogle opkræver dig per bruger. Sørg for, at du følger en plan, der er bedst egnet til dine behov!

3. Skal du sende enorme vedhæftede filer?

Hvis du er en fotograf eller et reklamebureau, vil dine visuals sandsynligvis være et betydeligt beløb, der hurtigt spiser dit webhostes lagerplads. Begrænsning af vedhæftningsstørrelse og lagerplads kan muligvis være et problem for dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me