{"@sammenhæng":"https://schema.org","@type":"Faqpage","mainEntity": [{"@type":"Spørgsmål","navn":"Er Minecraft gratis?","acceptedAnswer": {"@type":"Svar","tekst":"Nej, Minecraft er et licenseret spil, der nu hører til Microsoft. Der er forskellige versioner af det beregnet til forskellige platforme, men omkostningerne varierer. For eksempel koster basic Minecraft til Windows-platformen $ 29.99, mens PS4-versionen koster $ 19.99."}}, {"@type":"Spørgsmål","navn":"Er vært for en Minecraft-server gratis?","acceptedAnswer": {"@type":"Svar","tekst":"Nej, hosting koster penge, da dyre infrastrukturer og udstyr er involveret. Hvis du er vært hos et webhostingfirma online, kan disse omkostninger deles, og du betaler et mere rimeligt månedligt gebyr afhængigt af dine behov."}}, {"@type":"Spørgsmål","navn":"Hvor meget RAM har jeg brug for til Minecraft server?","acceptedAnswer": {"@type":"Svar","tekst":"Som alle applikationer, jo større antal spillere på serveren er, jo mere RAM har den brug for at understøtte dem. For en grundlæggende opsætning med op til 10 afspillere anbefales mindst 1 GB på en webserver. Mere vil sandsynligvis give dig en meget glattere gameplay-oplevelse."}}, {"@type":"Spørgsmål","navn":"Hvilken er den bedste Minecraft-hostingtjeneste?","acceptedAnswer": {"@type":"Svar","tekst":"I hænderne fører Hostinger i øjeblikket denne liste. Det tilbyder specielt udviklede Minecraft-planer for dem, der søger at være vært for deres egne, og har det nødvendige supportpersonale til at rådgive dig om alt fra valg til installation."}}, {"@type":"Spørgsmål","navn":"Hvad er den bedste gratis Minecraft-server vært?","acceptedAnswer": {"@type":"Svar","tekst":"Gratis hosting anbefales normalt ikke og vil sandsynligvis blive endnu mindre levedygtige til mere krævende opgaver som Minecraft-hosting. Ideelt set vil du overveje en VPS-hostingplan for at drage fordel af de dedikerede ressourcer, der er tilgængelige på disse planer."}}]}

Med et spil, der er så elskede og smidigt som Minecraft, er det ikke meget af en overraskelse, at mange mennesker ser hen til oprette deres egen Minecraft-server.

Der er flere måder, du kan spille Minecraft med venner, men den mest alsidige er langt på en Minecraft-server, der er vært online.

Contents

Hvad er Minecraft?

Minecraft

Tænk på Minecraft som den moderne version af en klassiker, der ikke er gået ud af stil. Faktisk har jeg set det tidligere omtalt som virtuel Lego. Dette er muligvis ikke præcist, da Minecraft er blevet så populært, at der endda er et helt Lego-tema!

Dens forenklede grafik kombineret med grundlæggende gameplay, der stadig tillader en hel del innovation, har fået dette spil til at skyde i popularitet.

Takket være sin understøttende fanbase har Minecraft været i stand til at skubbe ud på stort set alle digitale platforme, fra stationære computere til mobile enheder og konsoller. I dag er Minecraft tilgængelig i almindelig vanilje eller som en af ​​mange brugerdefinerede builds, som fans og udviklere har oprettet.

Multiplayer-tilstand i Minecraft

Selvom Minecraft kan spilles solo, er en af ​​dens største attraktioner multiplayer-tilstand, der giver brugerne mulighed for at engagere sig med hinanden. Dette kan resultere i mange ting, afhængigt af miljøet.

For eksempel kan spillere beslutte at føre krig, køre co-op-missioner eller simpelthen sameksistere i fred på deres egne små plot af virtuel jord. I multiplayer-tilstand er der fire hovedindstillinger;

 • Afspilning på et lokalnetværk (LAN)
  Et LAN forbinder en gruppe computere i et mindre (mere lokaliseret) rum. For eksempel betragtes det som et LAN at linke et par computere i et rum.
 • Minecraft Realms
  Realms-konceptet blev oprettet af Minecraft-designere for at give spillere mulighed for hurtigt at være vært for Minecraft-spil via tjenesten. Det er abonnement baseret på prisen på Minecraft.
 • Delt skærm
  Dette er kun til konsoller og giver op til fire brugere mulighed for at spille Minecraft sammen side om side ved hjælp af en enkelt skærm.
 • Online server
  Dette er det mest interessante af alle og involverer en bruger, der faktisk indstiller et helt online miljø fra bunden til at være vært for Minecraft-spil. Normalt lejer værten serverplads fra et webhostingfirma til dette formål.

Minimum Minecraft Server Hosting-krav

Som du måske ved, er hosting-spil ofte vanskeligt, da de typisk er mere ressourcehungrige end de fleste webapplikationer. Heldigvis er Minecraft ikke nøjagtigt en enorm ressource-svin, og du kan være vært for det på webservere med nogle temmelig basale specifikationer.

Stadig tager dette hensyn til grundlæggende opsætninger af Minecraft – ren vanilje, som de kalder det. For disse installationer og en gennemsnitlig spillergruppe på 10 kan du komme forbi med det blotte minimum i VPS-hosting.

Lad os se på sandsynlige krav til almindelig Vanilla Minecraft-vært i antal;

Minimumskrav.

 • 1 GB RAM
 • 1 CPU-kerne

Anbefalet Req.

 • 2 GB RAM
 • 2 CPU Core

Opbevaringsplads er temmelig ubetydelig i sammenhæng med det, der tilbydes, så vi springer over det her, så længe det er SSD-baseret.

Hvis du forhøjer ante og bliver mere seriøs omkring Minecraft-hosting, ser du på hårdere tal for spillergrupper på 50 år og derover. Du vil måske også overveje andre muligheder, såsom brugen af ​​mods, som vil føre kravene op yderligere.

I disse tilfælde vil jeg anbefale en VPS-plan som Minecraft Villager-planen hos Hostinger, der tilbyder 3 GB RAM, men indkobler til $ 12,95 / mo. Som du kan se, jo flere spillere du vil være vært for, jo højere bliver dine potentielle omkostninger.

Fordele ved at køre din egen Minecraft-server

Så når du har nået dette punkt i artiklen, spekulerer du nu på, hvorfor i alverden, du ville gå igennem hovedpinen ved at finde din egen server til at være vært for Minecraft på?

Selvom jeg ikke ville beskylde dig for, at du er forsvundet på dette tidspunkt, er der nogle meget positive aspekter ved Minecraft-hosting at overveje.

 1. Valgfrihed i mods

  Hvis du nogensinde har spillet et spil og er blevet frustreret, fordi den version, du er på, ikke har visse tilstande aktiveret, kan det være frustrerende. Disse plugins er måske endda let tilgængelige lige uden for din rækkevidde. Ved at være vært for din egen Minecraft-server får du et frit valg af, hvad du skal installere.

 2. Opbygning af et samfund

  Mennesker er sociale væsener, og selvom det kan være meget sjovt at være sammen med venner, tillader tiden ikke altid. Heldigvis fjerner den digitale verden afstand, og Minecraft kan være en god måde for dig at opbygge et lille samfund af dine nærmeste venner. Din egen verden i verden, så at sige.

 3. Mit hus, mine regler

  Med værter, der understøtter et stort samfund, oprettes der ofte regler for en enorm tæppeeffekt til fordel for flertallet. Hvis du er vært for din egen Minecraft-server, behøver du kun at overveje regler, der påvirker din lille gruppe. Endnu bedre – det vil være til din glæde og ingen andres.

 4. Som et undervisningsværktøj

  Hvis du er underviser, kan du blive overrasket over at vide, at Minecraft kan være et fremragende undervisningsaktiv. Overvej sociale eksperimenter og undervise unge sindes vigtigheden af ​​adfærdsmæssige aspekter og beslutningstagning, alt sammen i et sjovt fyldt miljø, der tilskynder dem til at bygge og udforske.

  Listen fortsætter, så vær kreativ og tænk på Minecraft-hosting som mindre af ‘at handle med et spil’ og mere af et potentiale, hvis det bruges kreativt.

 5. monetarisering

  Hosting Minecraft kan blive temmelig dyrt i det lange løb, især hvis du er vært for et større antal spillere. Omkostningerne ved hosting-servere vil være betydelige, men Minecraft er stadig under licens fra Microsoft – det forstår, at der er omkostninger, der skal dækkes.

  På grund af dette har Microsoft taget nogle godtgørelser og åbnet muligheder, som du kan modregne omkostningerne på. Nogle måder, hvorpå du kan tjene penge på dine Minecraft-servere, er ved reklame i spil, opsætning af webbutikker med mere.

Hvad man skal se efter i Minecraft Server Hosting?

Som mange andre applikationer stiller Minecraft krav til både hardware og infrastruktur. For at nyde en glat spiloplevelse i Minecraft-miljøer, der er vært selv, er du nødt til at være opmærksom på nogle økonomiske og tekniske detaljer.

Selvom de fleste af disse detaljer stort set gælder for næsten alle indstillinger for webhosting, er nogle webværter gået et skridt videre med at tilbyde specialiserede Minecraft-hostingplaner, som kan indeholde ekstra Minecraft-specifikke funktioner.

At køre din egen Minecraft-server online betyder, at du har brug for hardware og båndbredde for at understøtte den. Medmindre du ejer et datacenter, betyder det at leje plads på en server, der hostes af et webhostingfirma som Hostinger.

For at sikre, at din Minecraft-hosting fungerer problemfrit, er der nogle ting, du skal overveje, når du vælger en Minecraft-hostingplan, f.eks.

1. Processor

Næsten alle webapplikationer kræver behandlingstid for at køre, men dette gælder især for spillemiljøer. I faktiske brugsscenarier beregnes behandlingstiden i urcyklusser (følgelig præsentationen som MHz eller GHz).

I webhosting er servere ofte udstyret med flere kraftfulde processorer. Præcis hvor meget processortid du får, bestemmes af de planer, som dit webhost tilbyder. Shared hosting’s processor tid deles mellem konti, mens VPS eller cloud hosting planer tilbyder brugerne eksklusiv brug af bestemte mængder ressourcer.

2. Hukommelse

RAM er hurtig, flygtig opbevaring, der bruges til at køre processer. Når der anmodes om din server, indlæser den data i hukommelsen for hurtigere behandling. Hvis du har mindre hukommelse end krævet, bliver det nødvendigt for servere at bytte data ind og ud af RAM oftere, hvilket resulterer i lavere ydelse.

I lighed med processor-tid fungerer delt hosting fra en stor hukommelsespool, der deles mellem flere konti. VPS- eller skyplaner tilbyder deres dedikerede hukommelse til brug. Præcis hvor meget vil afhænge af den vært og den plan, du vælger.

3. Opbevaringstype & Plads

Minecraft er ikke et usædvanligt lagertungt spil, men hvis du kører en Minecraft-server, vil SSD hjælpe med at fremskynde ydelsen. Ved dog de forskelle, der er mulige på dette område.

Nogle webhosts tilbyder SSD-baseret serversoftware (f.eks. Operativsystemet og webserverens software), mens dine data opbevares under regelmæssig opbevaring. Dette adskiller sig fra at tilbyde en komplet SSD-løsning, hvor alt er gemt på SSD.

4. Serverplacering

Dette kan være en af ​​de mest kritiske ting for din Minecraft hosting-server. Den placering, hvor serveren er vært, gør en forskel. En server, der er langt væk fra, hvor spillerne er, vil ofte resultere i høj latenstid (forsinkelse).

Hvis du er vært for spillere fra hele verden, er der ikke meget, du kan gøre ved dette. Hvis du dog er vært i en mere lokaliseret kontekst (måske for spillere i et specifikt land / region), skal du vælge en webhost med servere i eller i nærheden af ​​dette område. Dette kan gå langt for at reducere spilforsinkelse.

Bemærk

Du kan bruge vores serverhastighedschecker til at kontrollere, om den server, du bruger, er hurtig!

5. Minecraft-specifik support

Som jeg nævnte tidligere, tilbyder nogle webværter specielle hostingplaner målrettet mod Minecraft-værter. Dette er vigtigt, fordi de, der gør det, ofte har ekstra support til dine Minecraft-hostingplaner, som måske ikke let findes andre steder.

Eksempler på denne type support er ofte inden for hjælp til installation og installation. For at se, om en vært, du overvejer at hjælpe med dette, er det bedst at prøve at komme i kontakt med dem, inden du vælger en plan.

6. Undgå alt for billige Minecraft-hostingplaner

Der er mange hostingfirmaer derude, der tilbyder priser, der er lavere end dem, der anbefales her. Jeg opfordrer dig dog til at være forsigtig, når du overvejer at tage disse planer op. Mange af disse planer vil ofte tilbyde sub-par-tjenester og kan skære hjørner i områder, der i sidste ende påvirker din spiloplevelse

Placeret: De 5 bedste Minecraft Server Hosting 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

hostinger

vædder

2 GB

Antal spillere

70

Pris (USD)

$ 8,95 / mo

Nøglefunktioner

 • 99,9% oppetid
 • DDoS-beskyttelse
 • Øjeblikkelig opsætning
 • Multicraft Panel
 • Dual CPU

"Hostinger har med succes udnyttet kraften fra webservere til spil."

Hostinger er vores øverste valg som Minecraft-hosting-udbyder af flere årsager. Først og fremmest er det, at det er ekstremt sjældent at finde en vært, der tilbyder planer, der er specielt bygget til at imødekomme Minecraft-hosting.

Deres Minecraft-hostingplaner er bygget på VPS-servere, hvilket betyder, at du får de dedikerede ressourcer, der er nødvendige for at være vært for Minecraft. Deres planstruktur er også bygget op omkring konceptet og tilbyder mindst 2 GB hukommelse, nær øjeblikkelig Minecraft-serveropsætning og teknisk support, der kan hjælpe, hvis du sidder fast.

Hostinger er en af ​​vores bedste værter!

Læs vores dybdegående gennemgang af Hostinger for at finde ud af, hvorfor!

2. Shockbyte

https://shockbyte.com/

shockbyte

vædder

1GB

Antal spillere

20

Pris (USD)

$ 2,50 / mo

Nøglefunktioner

 • 100% oppetid
 • DDoS-beskyttelse
 • Øjeblikkelig opsætning
 • Multicraft Panel
 • Ubegrænset SSD

"Shockbyte har forvandlet spil til big business, hvilket giver mulighed for kraft og skalerbarhed."

Shockbyte er et australsk-registreret firma, der er specialiseret i udlejning af spilservere. Deres centrale fokusområder er Minecraft, ARK: Survival Evolution og Rust – med planer om at støtte flere titler.

Deres planer er meget fokuserede, og du kan vælge en, der er meget direkte tilpasset dine behov. Deres erfaring med Minecraft giver dem mulighed for at tilbyde nogle gode forslag, og dette er et godt sted at gå til specialiseret Minecraft-hosting.

3. BisectHosting

https://www.bisecthosting.com/

bisecthosting

vædder

1GB

Antal spillere

12

Pris (USD)

$ 2,99 / mo

Nøglefunktioner

 • Daglig sikkerhedskopi
 • DDoS-beskyttelse
 • Øjeblikkelig opsætning
 • Multicraft Panel
 • SSD-servere

"For at holde det enkelt understøtter BisectHosting Minecraft Java og Bedrock."

BisectHosting er et andet populært navn i Minecraft-hosting, selvom det næsten tilbyder alle andre webrelaterede tjenester. På grund af omfanget af deres hostingplaner er Bisect mere strømlinet, når det kommer til Minecraft, der understøtter enten Java-versionen eller Bedrock.

En stærk kendetegn er, at alle Bisects Minecraft-hostingplaner har ubegrænset SSD-lagerplads, selv på deres billigste plan. Dette er naturligvis underlagt deres politik for fair brug, hvilket betyder, at du kan bruge den, men ikke misbruge den.

4. GGServers

https://ggservers.com/

GGservers

vædder

1GB

Antal spillere

12

Pris (USD)

$ 3,00 / mo

Nøglefunktioner

 • Øjeblikkelig opsætning
 • DDoS-beskyttelse
 • Multicraft Panel
 • 1-klik på installationsprogrammet
 • Umeteret SSD

"Tag Minecraft-hosting til det næste niveau på GGServers med 1-klik modpack-installationer."

GGServers er et canandisk webhostingfirma, der tilbyder webhosting, men som også har specialiseret sig i spilservere. De har servere til en række forskellige spil inklusive Minecraft og har indført mere end en halv million af disse indtil videre.

De tilbyder specifikationer med høj ydeevne på deres spilservere og har en god spredning på ni datacenters placeringer over hele kloden at vælge imellem. Planerne varierer afhængigt af de leverede ressourcer og starter ved en grundlæggende 1 GB RAM, der understøtter 12 afspiller-slots.

5. Apex Hosting

https://apexminecrafthosting.com/

Apex hosting

vædder

1GB

Antal spillere

12

Pris (USD)

$ 3,99 / mo

Nøglefunktioner

 • 99,9% oppetid
 • Øjeblikkelig opsætning
 • DDoS-beskyttelse
 • Multicraft Panel
 • 1-klik på installationsprogrammet

"Få ikke kun hardwaren til Minecraft, men også den support, du har brug for for at opsætte din server."

Apex Hosting er kun fokuseret på Minecraft, og de tilbyder 15 lokationer til servere over hele verden med mere der kommer. Deres planer starter i det små med en grundlæggende 1 GB RAM, men alle planer kommer med et brugerdefineret underdomæne.

Deres påstand om berømmelse ligger i omfattende support til Minecraft, der indeholder et brugervenligt kontrolpanel, videotutorials og muligheden for at få Minecraft-servere i gang på kun fem minutter. Hjælp er også tilgængelig via live chat og et billetsystem.

Konklusion: For Diehard Minecraft fans

vædder

INGEN. AF
SPILLERE

PRIS (USD / MO)

Hostinger

2 GB

70

$ 8,95

Shockbyte

1GB

20

$ 2,50

BisectHosting

1GB

12

$ 2,99

Som du sandsynligvis kan fortælle nu, er det ikke nødvendigt at være ekstremt kompliceret at være vært med en Minecraft-server. Faktisk er det smukke ved, at da du har kontrol, kan du bestemme nøjagtigt, hvor kompleks du ønsker, at din Minecraft-verden skal være.

Uanset om det betyder en massiv server, der understøtter tusinder af spillere eller en grundlæggende en for venner at interagere sammen, er den endelige beslutning din. Omkostninger er heller ikke nødvendigvis en faktor, som du kan se, da der er mange måder, der hjælper dig med potentielt at inddrive dine omkostninger.

I sidste ende er det at arbejde med din egen Minecraft-server et kærlighedsarbejde – og for diehard fans af spillet, bestemt noget at overveje. Hvis du stadig er på kanten og beslutter, om dette er det rigtige for dig, skal du tale med folkene på Hostinger (som tilbyder rigtige Minecraft-hostingplaner & support) for at se, om de kan rådgive dig begge veje.

Minecraft Server Hosting: Ofte stillede spørgsmål

1. Er Minecraft gratis?

Nej, Minecraft er et licenseret spil, der nu hører til Microsoft. Der er forskellige versioner af det beregnet til forskellige platforme, men omkostningerne varierer. For eksempel koster basic Minecraft til Windows-platformen $ 29.99, mens PS4-versionen koster $ 19.99.

2. Er vært for en Minecraft-server gratis?

Nej, hosting koster penge, da dyre infrastrukturer og udstyr er involveret. Hvis du er vært hos et webhostingfirma online, kan disse omkostninger deles, og du betaler et mere rimeligt månedligt gebyr afhængigt af dine behov.

3. Hvor meget RAM har jeg brug for til Minecraft-server?

Som alle applikationer, jo større antal spillere på serveren er, jo mere RAM har den brug for at understøtte dem. For en grundlæggende opsætning med op til 10 afspillere anbefales mindst 1 GB på en webserver. Mere vil sandsynligvis give dig en meget glattere gameplay-oplevelse.

4. Hvilken er den bedste Minecraft-serverhostingstjeneste?

I hænderne fører Hostinger i øjeblikket denne liste. Det tilbyder specielt udviklede Minecraft-planer for dem, der søger at være vært for deres egne, og har det nødvendige supportpersonale til at rådgive dig om alt fra valg til installation.

5. Hvad er den bedste gratis Minecraft-serverhost?

Gratis hosting anbefales normalt ikke og vil sandsynligvis blive endnu mindre levedygtige til mere krævende opgaver som Minecraft-hosting. Ideelt set vil du overveje en VPS-hostingplan for at drage fordel af de dedikerede ressourcer, der er tilgængelige på disse planer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me