Het kiezen van de ‘juiste’ host is moeilijk genoeg voor elke website. Laat staan ​​als het om een ​​e-commercesite gaat!

Waarom? Omdat het hebben van een online winkel die betrouwbaar, geloofwaardig is en snel laadt voor klanten alles te maken heeft met uw host.

Veel site-eigenaren springen rechtstreeks in op de eerste goedkope host die ze vinden. Tegen de tijd dat ze beseffen dat het een slechte beslissing kan zijn, staan ​​ze voor de hoofdpijn van een volledige sitemigratie.

Dus vandaag hebben we het over waarom het vinden van de JUISTE host ertoe doet, WAT er toe doet, en onze beste keuzes voor de beste e-commerce hosts. Klaar? Laten we gaan.

Contents

Een e-commerce site moet snel laden

Bij Bitcatcha benadrukken we altijd het belang van websitesnelheid. Maar voor e-commercesites is dit uiterst belangrijk!

Goede snelheid vertaalt zich in een betere gebruikerservaring voor uw klanten. Betere UX, tevreden klanten.

Betere UX helpt ook om de geloofwaardigheid van het merk op te bouwen. Klanten die het naar hun zin hebben op uw site zullen in de toekomst veel vaker terugkeren of uw bedrijf aanbevelen aan anderen.

Niet veel bezoekers zullen een traag ladende site tolereren, laat staan ​​bladeren door productpagina’s totdat ze iets vinden dat ze willen kopen. Met de huidige normen telt elke milliseconde.

En nog iets belangrijks: snelheid heeft ook invloed op de SEO van uw site.

En op het gebied van e-commerce maakt een hogere positie dan uw concurrenten op Google het verschil.

Afgelopen juli voegde Google een ‘Snelheidsupdate’ toe die nu de mobiele snelheid meetelt in zijn rankingalgoritme. Hoe sneller de snelheid van uw mobiele website, hoe beter uw SEO-ranglijst.

Kort samengevat betekent een trage website een slechtere retentie, meer verlaten pagina’s en lagere SEO-rankings.

Een snelle website betekent betere zichtbaarheid, razendsnelle transacties en hogere conversies. Al het goede nieuws voor jou!

Een technologiepartner, niet alleen een hostprovider

Elke e-commerce site verdient een provider die meer is dan een barebones-hostingservice.

Het gaat niet alleen om het vinden van een fysieke server voor uw site. Waar je naar op zoek moet zijn, is een partner in technologie.

Zoals elke goede partner wil je iemand die betrouwbaar is door de hoogte- en dieptepunten. Iemand…

 • Altijd daar voor jou
  In tijden van crisis wendt u zich vaak tot ondersteuning van derden. U moet weten dat uw ondersteuningsteam 24/7 betrouwbaar is.
 • Betrouwbaar
  Zelfs de grootste online winkels kunnen overweldigd worden door een onverwachte golf van verkeer. U moet ervoor zorgen dat u over de middelen beschikt om uw drukste dagen te overleven.
 • Wie geeft een gevoel van veiligheid
  E-commercesites zijn het belangrijkste doelwit voor kwaadaardige aanvallen. Net zoals u de verantwoordelijkheid heeft om uw klanten te beschermen, moet uw gastheer voor u zorgen door een solide verdedigingslinie te bieden en u te helpen uzelf te beschermen.

Vrijheid & ruimte om te groeien

Of u nu wel of niet de kern van de servertechnologie begrijpt (die ja, erg technisch kan worden), u moet altijd het gevoel hebben dat u als eigenaar volledige controle heeft over uw e-commercesite.

Dat betekent dat u het moet kunnen beheren op een manier die past bij uw bedrijf en uw expertiseniveau.

Je zou een gevoel van vrijheid en mogelijkheid moeten voelen; ruimte hebben om te groeien, en met de mogelijkheid om op elk moment van abonnement of aanbieder te wisselen.

Met andere woorden, een echte technologiepartner moet u in staat stellen de dingen op uw manier te doen.

Niet elke ondernemer heeft een technische achtergrond en een goede gastheer begrijpt dit – bijvoorbeeld door een intuïtief bedieningspaneel te bieden of door u de flexibiliteit te geven om te gebruiken wat uw favoriete e-commercesoftware is.

Hoe we een goede e-commerce hosting kiezen

Vandaag gebruiken we zes pijlers om onze favoriete vijf e-commerce hosts te kiezen:

Pijler # 1: Hostsnelheid

Natuurlijk moet een goede host een uitstekende snelheid leveren. Dit is niet onderhandelbaar!

Een goede host zal op snelheid zijn afgestemd in zowel de hardware-build als de software-add-ons. Enkele dingen om op te letten zijn:

 1. Heeft de host datacenters die goed zijn verdeeld over continenten?
 2. Biedt de host CDN-services aan?
 3. Biedt de host gepatenteerde cachetechnologie?

We voeren ook hosts uit via onze betrouwbare Bitcatcha-tool voor het testen van de serversnelheid.

Deze snelheidstesttool helpt ons in feite om te meten hoe snel een server overal ter wereld op een verzoek reageert.

We hebben 10x testknooppunten geïnstalleerd op verschillende locaties om mensen over de hele wereld te simuleren die de site bezoeken die u test.

Pijler # 2: betrouwbaarheid

Livechat, telefoon, een ticketsysteem … vaak is de ‘beste’ methode om klantenondersteuning te bieden een kwestie van voorkeur.

We vinden echter dat een goede gastheer u niet alleen 24/7 ondersteuning moet bieden, maar ook een team heeft dat hooggekwalificeerd is om problemen snel op te lossen. Op die manier hoeven uw vragen niet door meerdere escalaties te gaan.

We persen ook uptime in deze pijler. Een goede host neemt alle mogelijke maatregelen om de downtime tot een minimum te beperken. Kijk uit voor hosts met een uptime-garantie van ten minste 99% en die hun claims kunnen valideren met beoordelingen van derden.

Pijler # 3: beveiliging

Een goede host biedt sterke beveiligingsfuncties, niet beperkt tot het volgende:

 • SSL-certificaten & integratie
  SSL helpt ervoor te zorgen dat gevoelige gegevens worden overgedragen via een beveiligd netwerk. Kijk uit voor hosts die het automatisch (of betaalbaar) aanbieden en eenvoudige SSL-integratie mogelijk maken.
 • Proactieve monitoring
  Sommige hosts bieden een automatisch controlesysteem om problemen op te sporen en op te lossen.
 • Back-ups
  Veel hosts bieden automatische dagelijkse back-ups.

Pijler 4: Softwarecompatibiliteit

Zoals we al zeiden, bieden de meeste hosts verschillende gebundelde software en integraties aan.

Sommige hosts bevatten e-commercefuncties, maar als u al de voorkeur geeft aan tools van derden, zoals Magento, Prestashop of WooCommerce, moet u controleren of uw host ze ondersteunt.

Hoewel de ‘beste host’ degene is die ALLE e-commerce software dekt, is dit niet realistisch mogelijk.

Wees echter op uw hoede voor hosts die de cPanel-interface aanbieden. Het wordt geleverd met het Softaculous-installatieprogramma dat meer dan 400 software omvat, wat betekent dat je redelijk goed gedekt bent. Als het geen cPanel heeft, controleer dan of ze een soort alternatief installatieprogramma hebben en of ze goede app-ondersteuning bieden.

Pijler # 5: schaalbaarheid

Elk bedrijf wil groeien. Je gastheer mag je zeker niet tegenhouden!
De algemene vuistregel is om te beginnen met een gemiddeld hostplan en onderweg te upgraden.

Voor kleine / middelgrote of nieuwe e-commercesites is shared hosting vaak de juiste keuze. Het is geweldig om de kosten laag te houden wanneer u net begint, omdat bronnen worden gedeeld met andere sites op een server.

Zodra uw verkeer echter begint te groeien, wilt u waarschijnlijk kijken naar VPS-dedicated server- of cloudoplossingen.

Een geweldige gastheer kan dit soort toekomstige groei opvangen.

Vraag jezelf af, kan deze host mijn plan gemakkelijk upgraden om meer opslag en bandbreedte mogelijk te maken? Als het antwoord nee is, moet u mogelijk later in de toekomst van host wisselen. Veel beter als uw gastheer zijn oplossingen eenvoudig kan schalen terwijl u groeit.

Pijler # 6: waar voor uw geld

Bij een goede gastheer krijgt u waar voor uw geld.

Prijzen variëren sterk tussen verschillende hosts en abonnementen. Wat je ook kiest, je wilt zeker waar voor je geld krijgen.

Sommige hosts bieden een hele reeks diensten met toegevoegde waarde. Enkele vragen die u kunt stellen zijn:

 • Is e-mailhosting inbegrepen in het plan?
  E-mailadressen die overeenkomen met een domein zien er over het algemeen legitiemer uit voor klanten.
 • Welke functies krijg ik?
  Krijg ik gratis domeinregistraties? Krijg ik extra opslagruimte of bandbreedte?
 • Is er een proefperiode?
  De meeste hosts bieden een geld-terug-proef aan, zodat u kunt testen of ze goed passen, zonder risico.

Gerangschikt: de beste e-commerce hosting 2020 (geteste serversnelheid)

Met dat alles in gedachten, hebben we 5 hosts geselecteerd waarvan we denken dat ze trots zijn op deze 6 pijlers.

Toch hebben ze allemaal hun eigen sterke punten en unieke verkoopargumenten. Laten we eens nader bekijken waar deze hosts in uitblinken.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 3,95 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • cPanel & SSH-toegang
 • Gratis dagelijkse back-up
 • GIT geïntegreerd
 • Servers op 3 continenten
 • Nginx & CentOS

"Uitstekende snelheid, ondersteuning & compatibiliteit tegen geweldige prijzen; een echte waarde-aankoop voor kleine, middelgrote en nieuwe e-commerce sites"

SiteGround is zonder twijfel een van onze absoluut favoriete hosts.

Ze zijn opgericht in 2004 en hebben sindsdien veel onderscheidingen gewonnen. Het meest opvallend is een goedkeuring door WordPress zelf!

Bitcatcha.com is zelfs een van de 1.900.000 domeinen wereldwijd die ze tot nu toe hebben onderhouden. We zijn al sinds 2015 tevreden klanten van hen.

Hoewel het lastig is om te beslissen over welke opvallende USP je moet schreeuwen, voelen we dat de grootste kracht van SiteGround is dat het het hele hostingpakket biedt.

Echt, SiteGround is de technologiepartner die elke e-commercesite wil en verdient. Het biedt serieus goede snelheidsfuncties en betrouwbare ondersteuning.

Om de snelheid van de servers van SiteGround te testen (die draaien op snelheidsverbeterende SSD-schijven), hebben we een afzonderlijke testsite opgezet die gehost wordt op hun GrowBig-plan en deze door onze vertrouwde Bitcatcha-snelheidstool haalt.

Het resultaat: een A + rating met een verbluffende gemiddelde reactietijd van 138,1 ms!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Gemiddelde snelheid: 138,1 ms – Bekijk het volledige resultaat

In de praktijk zouden laadtijden nog meer worden versneld door hun Cloudflare CDN en premium SuperCacher te activeren (gebouwd door hun eigen ingenieurs en zou de laadtijden tot 4x verhogen).

Medegebruikers van het GrowBig-plan genieten ook van premium prioriteitsondersteuning via chat of ticket. We zijn altijd erg onder de indruk geweest van de snelheid van hun ondersteuningsteam, dat 24/7 bereikbaar is via telefoon, chat en ticket.

Bovendien hebben we sinds oktober 2017 persoonlijk een 100% uptime geregistreerd op onze eigen site, volgens hun 99,9% uptime garantie.

Dus ja, met Siteground is uw e-commerce site gegarandeerd snel. En je bent zeker in zeer goede handen.

Voor een eerlijke prijs krijgen gebruikers een solide en holistische oplossing die alles biedt wat een klein tot middelgroot bedrijf nodig heeft.

Wat we niet leuk vonden aan SiteGround

 • Verwacht iets meer geld te verdienen voor domeinregistratie.
 • De vernieuwingsprijzen van SiteGround kunnen mensen gemakkelijk verrassen!

SiteGround-plannen

We raden hun GrowBig shared hostingplan aan en later, indien nodig, op te schalen.

SiteGround eCommerce Hosting-prijzen

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Algemene uptime

99,9%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 4,99 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB SSD
 • 1 TB bandbreedte
 • 1 GB RAM & 2 GB burst-RAM
 • 100 MB / S netwerk
 • IPv6-ondersteuning

"Een goedkope hostingoplossing zonder franjes die geweldig is voor eigenaren van e-commerce die net beginnen en behoefte hebben aan gelokaliseerde, volledige ondersteuning."

De Litouws-afkomstige hostinger beweert tot nu toe meer dan 29.000.000 tevreden klanten te hebben.

Met een goedkope (ok, nogal waanzinnig goedkope) introductieprijs vroegen we ons af of Hostinger een soort blindganger was. Het is tenslotte een van de goedkoopste hosts op de markt.

Betekenden zulke lage prijzen dat het aanbod ervan een schot in de roos zou zijn?

Maar na te hebben gespeeld met 3 premium-accounts op Hostinger (we hebben testsites in hun datacenter in Singapore, Amsterdam en de VS, lees hier onze uitgebreide recensie), zijn we ervan overtuigd dat ook zij een plekje op deze lijst verdienen.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Gemiddelde snelheid: 143,1 ms (US Datacenter) – Zie volledig resultaat

Hun caching-technologie, Bitninja (een alles-in-één realtime beveiligingssuite), een drag-and-drop website builder, gratis domeinregistratie en een uptime-garantie van 99,9% zijn slechts het topje van de ijsberg.

Wat indruk op ons maakte, was dat ze in totaal 4 klantenondersteuningscentra wereldwijd runnen (of ‘Customer Success’ centra, zoals ze ze noemen) in Litouwen, Jogja, Brazilië en Oekraïne.

Toen we een Hostinger-vertegenwoordiger ernaar vroegen, vertelde hij ons dat ze vastbesloten zijn klanten in hun moedertaal te bedienen.

Sterker nog, ze bedienen hun klanten momenteel in maar liefst 20 talen! Vietnamees, Deens en Arabisch, om er maar een paar te noemen.

Praat over toewijding om te ondersteunen!

Dat verklaart ook waarom ze datacenters hebben in 6 verschillende regio’s (VK, VS, Brazilië, Nederland, Singapore, Indonesië en binnenkort Litouwen). Ze hebben duidelijk de spreiding en de diepte om een ​​zeer lokale klantenservice te bieden.

Hostinger biedt ondersteuning die uw moedertaal spreekt en is perfect voor degenen onder u die hulp uit de hand nodig hebben.

En wat is een betere stimulans om uw e-commercesite te starten dan een superlage introductieprijs?

Wat we niet leuk vonden aan Hostinger

 • De laagste introductieprijs vereist een verbintenis van 48 maanden. Maar hun prijs voor 12 maanden is ook heel redelijk, beginnend bij $ 1,95.
 • Geen telefonische ondersteuning, ze bieden alleen een ticketsysteem.
 • SSL, CDN en dagelijkse back-ups zijn niet gratis bij de abonnementen.

Hostinger-plannen

Hun Shared Hosting-plannen beginnen vanaf $ 0,80 / mo. We raden hun Premium Shared Hosting aan, die begint bij $ 2,15 / maand.

Hostinger-prijzen

3. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN

Prijs (USD)

$ 30 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Mogelijk gemaakt door Google Cloud
 • 20.000 bezoeken / maand
 • Dagelijkse back-ups
 • WP-expert als ondersteuning
 • Hack fix garantie

"Een volledig beheerde, op Google Cloud gebaseerde host die geweldig is voor eigenaren die serieus bezig zijn met meer verkeer en bereid zijn een premium prijs te betalen"

Maak vervolgens kennis met Kinsta – een beheerde WordPress-host die al bestaat sinds 2013.

Het eerste dat u moet weten, is dat het wordt aangedreven door Google Cloud.

Dit geeft het een interessant voordeel ten opzichte van het grootste deel van de concurrentie, en helpt Kinsta bovenaan onze lijst met favoriete e-commerce hosting te plaatsen.

Sterker nog, Kinsta draait op de Premium Tier van Google Cloud. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van de hoogste prestaties, snelheid en beveiliging van wat al een toonaangevend merk is in cloudhosting. Het biedt hen ook 20 datacenterlocaties om uit te kiezen!

Dus het was voor ons geen verrassing dat het extreem SNEL is.

We speelden met een testsite en staken die door onze snelheidscontrole. Het scoorde een A-beoordeling, met een gemiddelde reactietijd van 196 ms (je kunt onze volledige Kinsta-recensie hier lezen). Heel respectabel!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gemiddelde snelheid: 179,5 ms – Bekijk het volledige resultaat

En dat is voordat ze hun zeer indrukwekkende, premium KinstaCDN implementeren (een samenwerking met KeyCDN, een ander toonaangevend merk in hun vakgebied).

Het is dezelfde cloudarchitectuur die Kinsta’s no-downtime-technologie een klasse apart maakt.

Grote verkeersstoot? Geen probleem. Met Kinsta schaalt de container van je website eenvoudig dramatisch naar zoveel CPU’s als nodig is. Uw site moet blijven werken en u hoeft alleen de extra kosten te betalen.

Vergelijk dit met shared of VPS-hosting, waar een plotselinge verkeerspiek uw site kan doen dalen. Geen wonder dat Kinsta ook een SLA-ondersteunde 99,9% uptime-garantie heeft.

Hun Google Cloud-infrastructuur maakt Kinsta ook super schaalbaar. Als u meer bandbreedte nodig heeft, kunt u uw abonnement naadloos upgraden. Geen ingewikkelde migraties naar een andere server of host. Betaal gewoon het volgende niveau.

Met zulke snelheids- en schaalvoordelen denken we dat Kinsta een geweldige optie is voor grote of snelgroeiende ondernemingen die ervoor willen zorgen dat ze altijd open staan ​​voor zaken.

Wat we niet leuk vonden aan Kinsta

 • Het is een stuk duurder dan veel concurrenten.
 • Geen e-mailregistratie of domeinregistratie inbegrepen.
 • Geen telefonische ondersteuning.
 • Omdat Kinsta een beheerde WordPress-host is, kun je alleen WordPress e-commerce plug-ins zoals WooCommerce gebruiken

Kinsta heeft plannen

De plannen van Kinsta beginnen vanaf $ 30 per maand voor hun Starter-abonnement en gaan aanzienlijk omhoog per niveau.

Kinsta-prijsplan

4. A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting VPS

Algemene uptime

99,9%

Serversnelheid

EEN+

Prijs

$ 7,99 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • 75 GB SSD-opslag
 • Overdracht van 2 TB
 • 4 GB RAM & 4 vCPU’s
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel of Plesk

"Goede prestaties, beveiliging en een heleboel onbeperkte functies tegen eerlijke prijzen, maar mogelijk tragere ondersteuning."

Voor een relatief onbekende webhost biedt A2 een opvallende waardepropositie.

Hoe meer we lezen in de lange lijsten met functies die het biedt, hoe meer we er zeker van zijn dat het een plaats op deze lijst verdient.

Van al hun plannen was hun Turbo-plan onze aandacht. Het is in alle opzichten supercharged voor snelheid.

Dit plan maakt met trots gebruik van Turbo-webhostingservers, die sites tot 20x sneller laden dan standaardservers. Toen we dit testten, scoorde onze testsite op hun Turbo-plan ook een A + op onze snelheidstest, met een gemiddelde reactietijd van 169,5 ms.
Snel – maar weliswaar niet de snelste van de hosts die we hebben getest (lees alle sappige details in onze volledige recensie hier)

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Gemiddelde snelheid: 149,8 ms – Bekijk het volledige resultaat

Toch lijkt A2 zeker veel te bieden onder het Turbo-plan.

De 3 verschillende opties voor caching zijn nog maar het begin. Om nog maar te zwijgen over het feit dat u Hackscan (een zeer degelijke allesomvattende beveiliging) krijgt, of het feit dat hun e-commerce-apps A2-geoptimaliseerd zijn, wat betekent dat ze zijn geconfigureerd om pagina’s sneller en veiliger te laden.

Wat we het leukst vonden aan A2 was de zeer indrukwekkende lijst met ‘onbeperkte’ aanbiedingen tegen een laag prijskaartje.

We hebben het over onbeperkte e-mailadressen, websites, totale databases, opslag en overdrachten, evenals onbeperkte subdomeinen, geparkeerde domeinen en aanvullende domeinen. U hoeft niet eens voor SSL te betalen, want ze bevatten een gratis Let’s Encrypt SSL-optie.

Dat is een hoop onbeperkte waarde en een behoorlijke hoeveelheid ruimte om te groeien.

Dit alles, tegen een redelijke prijs, maakt A2 tot een veelzijdige oplossing voor eigenaren van kleine tot middelgrote e-commercesites.

Wat we niet leuk vonden aan A2 Hosting

 • ‘Onbeperkte’ bronnen hebben een voorbehoud – ze zijn niet noodzakelijk consequent ‘onbeperkt’. In werkelijkheid is de gedeelde hostomgeving virtueel verdeeld om ervoor te zorgen dat sites niet meer dan hun deel van de middelen gebruiken en de prestaties van andere sites beïnvloeden. Als uw site meer bronnen begint te trekken dan zou moeten, kan de host enkele beperkingen opleggen die de prestaties van uw site kunnen beïnvloeden.
 • Ondersteuning kan traag zijn. In het verleden hebben we 5 tot 40 minuten gewacht om verbinding te maken met hun live chat. We lazen andere recensies die dezelfde traagheid rapporteerden of dat er meerdere pogingen nodig waren om verbinding te maken met live chat.

A2 Hostingplannen

Inleidende prijzen voor hun gedeelde hostingopties beginnen bij $ 7,99 / maand voor hun Lite-abonnement.

A2 Hostingplan

Ze bieden ook VPS-hosting (beheerd en onbeheerd), dedicated hosting en reseller-hosting.

5. Cloudways

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Algemene uptime

100%

Serversnelheid

EEN

Prijs

$ 15 / maand

Belangrijkste kenmerken

 • Cloud hosting
 • Responsieve ondersteuning
 • CloudwaysBot
 • Schaalbaarheid
 • Geen contracten

"Uiterst schaalbare, beheerde cloudhosting die prestatiegericht is, maar niet de meest gebruiksvriendelijke voor beginners."

Cloudways is een beetje ongebruikelijk.

Tegenover uw standaardhost is Cloudways meer een integratiepunt voor meerdere cloudservices, beheerd vanaf één console. Ze helpen u bij het opzetten van een cloudgebaseerde virtuele server die past bij uw specifieke hostingbehoeften en -stijl.

Hun slogan trok meteen onze aandacht: ‘grenzeloze groei zonder enige beperking’. Hoe meer we hebben onderzocht, hoe meer we ons realiseerden dat ze geen grapje maakten!

Kijk, wat we geweldig vinden aan Cloudways is de mate waarin je dingen op JOUW manier kunt doen. Het is niet alleen een krachtige hostingoplossing – het garandeert u zowel flexibiliteit als controle. We hebben het over maatwerk op het volgende niveau.

Om te beginnen, moet je kiezen uit cloudproviders van wereldklasse zoals AWS en Google Cloud. Dat geeft u al meer dan 60 datacenters om uit te kiezen.

Nadat je een provider hebt geselecteerd, kun je een aantal serverparameters aanpassen, applicaties implementeren en pakketten upgraden naar eigen goeddunken.

Als u besluit dat u meer bronnen nodig heeft, kunt u met CloudWays de opslagruimte van uw server in slechts een paar klikken schalen zonder uw winkelprestaties of uw eerdere aanpassingen te beïnvloeden. Met één klik kunt u uw RAM, processor en bandbreedte ook verticaal schalen. Het wordt niet echt naadlooser dan dat!

Dit alles op een handig pay-as-you-go-model – een geweldig flexibel alternatief voor de gebruikelijke hostcontracten die u opsluiten.

We raden Cloudways zeker aan aan technisch onderlegde eigenaren die weten wat ze doen en verlangen naar de geavanceerde flexibiliteit en controle.

Voor eigenaren van e-commercesites die net beginnen, kan het enorme aantal aanpassingsmogelijkheden echter overdreven zijn.

Wat we niet leuk vonden aan Cloudways

 • Uptime – We konden geen uptime-garantie vinden op hun site en onze eigen uptime-tracker rapporteerde een lagere 99,54%. Cloudways is gebouwd bovenop andere cloudhostingfaciliteiten, dus ze hebben beperkte controle over de hardware.
 • Vrij technisch. Omdat het aan elke klant is om zijn server helemaal opnieuw te bouwen en deze zelf te beheren, is Cloudways wellicht beter geschikt voor ontwikkelaars en experts.
 • Geen telefonische ondersteuning.
 • E-mailhosting, domeinregistratie & CDN-vergoeding niet inbegrepen.
 • Hun driedaagse proefperiode is misschien een beetje kort.

Cloudways-plannen

De plannen van Cloudway variëren sterk in prijs en capaciteit, aangezien u kiest uit 5 verschillende providers.

Hun meest populaire niveaus variëren van $ 33,30 / mo (Google Cloud) tot $ 50 / mo (Linode) – elk met verschillende opslag- en bandbreedteniveaus, met een pay-as-you-go-prijsplan bovenop.

cloudways-tariefplan - google cloud

Prijsplan Cloudways - Linode

Oordeel: het kiezen van de juiste e-commerce hosting

Natuurlijk, uw hostingprovider is niet iets dat uw klanten zien.

Het heeft echter alles te maken met hoe zij uw bedrijf ervaren en hoe zij met gevoel wegkomen.

Wat is de allerbeste e-commercehost? Er is geen absoluut juist antwoord, maar u wilt er zeker van zijn dat de host die u kiest de volgende vakjes aanvinkt:

 • Uitstekende snelheid
  Verdient minimaal een A + of A-beoordeling op onze Bitcatcha-snelheidstest.
 • Betrouwbaar
  Biedt een betrouwbaar en bekwaam ondersteuningsteam om u soepel te laten werken.
 • Veilig
  Biedt een solide verdedigingslinie tegen hackers en malware.
 • Wijdverbreide compatibiliteit
  Is compatibel met uw keuze voor e-commerce software.
 • Schaalbaar
  Geschikt voor de groei van uw site.
 • Waar voor je geld
  Brengt de functies die u nodig heeft in evenwicht met een eerlijke prijs.

Vanaf hier maakt u uw beslissing op basis van hun sterke punten. Om samen te vatten, hier zijn de top 5 host:

WERELDWIJDE SNELHEID

UPTIME

PRIJS (USD / MO)

SiteGround

EEN+

100%

3,95

Hostinger VPS

EEN+

99,9%

4,99

Kinsta

EEN+

100%

30

A2-hosting

EEN+

99,9%

7,99

Cloudways

EEN

100%

15

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me