Hvordan stiller man opp e-post fra selskapet?

Det er en avgjørende ting for små bedrifter, men mange bedriftseiere vet ikke hvordan de skal opprette en, og det er ingen å henvende seg til for å få råd. Det hjelper ikke at internett heller ikke har mye informasjon.

Så de tar bare hva som er praktisk, og oftere enn ikke, de betaler for mye for ting de ikke engang trenger.

Noen ganger går de på billig (vel, gratis) rute og bruker gmail, men det gir et helt annet sett med problemer (mangel på kontroll, spam, uprofesjonelt bilde osv., Du får ideen).

I dag skal vi ta deg gjennom noen av de beste e-postleverandørene der ute, fordeler og ulemper, og vise deg noen alternativer du også kan vurdere.

Men før vi drar dit, må vi snakke om hvorfor du bør få en e-postadresse i domenenavnet ditt.

Contents

Fordeler med å få en profesjonell e-postadresse

Beste e-postvert: Hvordan få profesjonell e-postadresse

En profesjonell e-postadresse viser folk at du mener forretninger. Faktisk forventer de det. Folk er for høflige til å si noe, men går rundt og flagrer Gmail-adressen din, og for det meste vil de ikke ta deg eller bedriften din på alvor.

1. Merkevarebygging & Anerkjennelse

Når virksomhetens navn gjenspeiles i e-postadressen din, hjelper det kundene å minne om at virksomheten din eksisterer, og det er legitim. Egentlig fungerer dette for alt. Å se virksomhetens navn overalt hjelper virkelig med merkevarebygging.

2. Det gir tillit

Tillit er en sjelden vare i disse dager. Med alle skrekkhistoriene om svindel som skjer, er vi ikke overrasket. En profesjonell e-postadresse forteller folk at du driver en etablert virksomhet.

3. Den holder deg utenfor spam-mappen

Spammere bruker vanligvis gratis e-posttjenester for å sende ut spam & skadelig programvare, så e-postmeldinger du sender fra gratis e-posttjeneste, kan gå rett til kundens spam-mappe. En profesjonell e-postadresse er helt avgjørende hvis du vil sikre at e-postene dine når kundene dine.

Hvordan få en e-postadresse med domenenavnet ditt

Første ting først, trenger du et domenenavn. Den fungerer som en adresse for din e-postlagring (Domene og e-postlagring er to separate tjenester, mer om det senere).

Så gå videre til GoDaddy eller NameCheap for å kjøpe domenenavnet ditt. Sørg for å tenke på det! Du vil ikke ha et domenenavn så uheldig som det Pen Island Pens har for seg selv.

Velg en leverandør av e-postadresser

Når du har kjøpt domenenavnet ditt, må du velge en leverandør av e-posthotell slik at e-posten din har en fysisk lagringsplassering (ja, vi vet at det heter “elektronisk post”, men den består fortsatt av data som må lagres på en fysisk disk et sted).

Avhengig av budsjett, har du to alternativer.

  1. Den beste verdien for pengene Du kan drepe to fugler med en stein ved å velge å være vert for e-postadressen din med webhotellstjenesten din, forutsatt at de har muligheten til å gjøre det. Ved å gjøre dette vil du dele lagringsplassen din mellom nettstedfilene og e-postene dine.
  2. Premium e-post Hvis budsjettet tillater det, kan det være lurt å søke en premium e-posttjenesteleverandør som har flere funksjoner, for eksempel forbedret sikkerhet, tilgang til andre enheter og overlegne sikkerhetskopitjenester.

    Premium e-posttjeneste har også sin egen lagringsplass, noe som hjelper påliteligheten (hvis du overskrider den tildelte lagringsplassen din mens du er vert for e-posten din med webhotellet, kan nettstedet ditt og e-posten din gå ned, og det er noe du aldri vil ha).

Så det som skjer når du har valgt din e-posttjenesteleverandør?

Når du er ferdig med å kjøpe e-posttjenesten din, må du peke domenenavnet ditt til vertsselskapet / oppdatere mx-posten til e-postleverandøren.

Hvordan vi gjør det, varierer avhengig av hvilken type tjenesteyter du har valgt. En anerkjent e-posttjenesteleverandør bør ha en god støtte eller omfattende kunnskapsbase for å hjelpe deg med å konfigurere e-posten din.

Du må også gå videre og opprette e-postadressen din, dvs. [e-postbeskyttet] i e-postserveringssystemet. Igjen, sjekk tjenesteleverandørens kunnskapsbase for å konfigurere dette. Hvis du bruker SiteGround, er her en liten tutorial for å vise hvordan det gjøres.

Få tilgang til e-posten din

Det er to måter å få tilgang til e-posten din på:

  1. Webmail Bare tilgang til webhotellets cPanel og klikk på webmail for å få tilgang til e-posten din. Du kan også skrive inn yourdomain.com/webmail. (I vårt tilfelle, bitcatcha.com/webmail).
  2. Bruke en e-postklient Å bruke en e-postklient er vanligvis mer praktisk. Du kan bruke en e-postklient som Outlook og konfigurere den slik at den automatisk laster ned e-postene dine for deg.

    Nå har hver e-postleverandør en annen konfigurasjon for e-postklienter. Slik kan du konfigurere e-posten din i henhold til SiteGround. Hvis du bruker andre leverandører, ikke bekymre deg – de bør ha klare trinnvise veiledninger om hvordan du oppretter og konfigurerer e-posten din for e-postklienten!

7 ting du bør tenke på når du får en tjenesteleverandør

Det er noen få ting du må huske på som hjelper deg med å bestemme deg for en e-posttjenesteleverandør.

1. Trenger du en webside?

Hvis du gjør det, kan du like godt velge en god webhotell som tilbyr e-posthotell også. Vår nåværende favoritt er SiteGround. Skyv over til nettstedet deres og sjekk dem ut!

2. Hvor mye lagring trenger du?

Dette korrelerer direkte med hvor mange ansatte du har. Hvis du har 50 ansatte, men bare 5 nøkkelpersoner trenger e-post, trenger du ikke å bekymre deg for mye plass. Hvis alle de 50 ansatte trenger e-post, er det best å velge en vert som kan gi nok lagringsplass for alle!

Noen e-postleverandører kan belaste deg for hvor mye plass du bruker, og noen belaster deg per bruker. Forsikre deg om at du følger en plan som passer best for dine behov!

3. Må du sende enorme vedlegg?

Hvis du er en fotograf eller et reklamebyrå, vil det visuelle antagelig være et betydelig beløp som raskt spiser opp lagringsplassen for webhotellet. Størrelse på vedlegg og lagringsplass kan være et problem for deg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me