Dacă citiți acest lucru, căutați probabil o soluție VPS care să se potrivească nevoilor dvs. de găzduire. Cu acest articol, vă vom oferi cele mai bune 5 servicii VPS preferate și de ce le considerăm atât de minunate.

Dar înainte să facem asta, să aruncăm o scurtă privire asupra ce este de fapt un VPS și de ce oamenii ar dori servicii ca acestea.

Ce este VPS?

Gazduirea VPS (sau Virtual Private Server) este o tehnologie unică de găzduire care se situează frumos între găzduirea web partajată standard și serviciile dedicate serverului.

Este cel mai potrivit pentru întreprinderile care necesită un plan de găzduire care oferă mai multă putere, funcționalitate și flexibilitate a serverului decât serverele partajate, dar fără eticheta de preț a serverelor dedicate.

Cu alte cuvinte, găzduirea VPS vă oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. Vei obține mai mult din toate, dar la un preț care nu este prea scandalos.

Vă prezentăm rapid elementele de bază, dar dacă vă este foame pentru mai multe, există o mulțime de ghiduri uimitoare de găzduire VPS pe care le puteți verifica online.

Mai multe despre VPS

VPS vă permite să adăpostiți site-ul dvs. web în compartimente virtuale pe un server fizic. Cu toate că s-ar putea suna foarte aproape de un server de găzduire partajat, este de fapt diferit, deoarece ai propriul tău sistem de operare, resurse dedicate (CPU și RAM) și spațiu de stocare dedicat într-un server privat virtual.

Gazduire VPS

Gazduirea VPS costă doar o fracțiune dintr-un server întreg. (sursă)

Deci, este perfect dacă aveți nevoie de avantajele unui server privat, dar preferați să mențineți costurile reduse.

Care este diferența?

„Există vreo diferență?”

Desigur, există și este mai mare decât credeți!

Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a diferențelor, aruncăm o privire asupra funcționării interne a fiecărui serviciu de găzduire.

Gazduire server partajată

Cu un server de găzduire partajat, site-ul dvs. web este găzduit pe un singur server fizic împreună cu alte sute de site-uri web. Este cel mai adesea cel mai ieftin plan de găzduire, dar și cel mai limitat, deoarece împărtășești toate resursele serverului cu alți utilizatori.

Este aproape ca să locuiești într-un apartament cu gospodari. Este distractiv și jocuri până când cineva se bagă în toaletă.

Da, vorbesc despre tine, Karen. Nu mai agățați toaleta.

În general, găzduirea de server partajată este mai potrivită pentru site-urile web mai mici care nu necesită o mulțime de lățime de bandă sau resurse de server. Majoritatea furnizorilor vor gestiona întreținerea serverului, ceea ce îl face ușor de utilizat pentru cei fără cunoștințe tehnice.

Dezavantajul este că aveți resurse foarte limitate și, dacă ajungeți cu un utilizator rău, probabil că vor ajunge să acopere toate resursele, ceea ce face ca site-ul dvs. web să sufere încetiniri..

Știi ce se întâmplă când site-ul tău încetinește? Acesta reduce conversiile. Este ceva pe care nimeni nu-i place.

Gazduire server privat privat (VPS)

Niciodată nu înțelegeți cu adevărat libertatea până nu vă mutați din apartament cu prietenii dumneavoastră de toaletă cățeluși și vă mutați într-un mansardă.

Bună credință, Karen!

Acesta este modul în care este gazduirea VPS. Aveți întregul apartament pentru dvs. și, în timp ce sunteți încă găzduit într-un server fizic cu alți utilizatori, resursele serverului dvs. sunt ale dvs. și ale dvs..

Cu VPS, nu va trebui să vă faceți griji pentru ca utilizatorii răi să acopere resursele serverului, deoarece sunteți izolați unul de celălalt, în ciuda partajării aceluiași server fizic.

Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. va avea performanțe mai rapide, rezultând mai multe CONVERSIUNI și VÂNZĂRI.

De asemenea, aveți o securitate mai bună cu VPS, deoarece toate datele dvs. sunt separate de alți utilizatori, ceea ce reduce șansele unui hacker de a vă accesa site-ul..

Cea mai bună parte?

VPS costă de obicei aproximativ o fracție dintr-un server dedicat. În esență, obțineți avantajele unui server privat, minus prețul exorbitant.

Gazduire server dedicata

Când ajungeți la un anumit moment în viață, veți dori să locuiți într-un conac luxos, cu toalete mai mari decât camera de zi a apartamentului vechi.

Și exact asta sunt serverele dedicate. Practic, aveți întregul server pentru dvs. cu acces la cât mai multe resurse pe care le aveți nevoie, dar la fel ca să dețineți o casă, serverele dedicate sunt cea mai scumpă opțiune din toate serviciile de găzduire.

Deoarece aveți întregul server fizic pentru dvs., veți avea acces la toate resursele serverului fără a fi necesar să îl împărtășiți sau să îl compartimentați cu alți utilizatori. De asemenea, aveți un control total asupra tuturor aspectelor serverului dvs., inclusiv sistemul de operare, hardware și altele.

Este cel mai puternic serviciu de găzduire, dar și cel mai scump și este recomandat în general utilizatorilor care rulează site-uri web cu profil ridicat, cu trafic mare, ceea ce necesită o lățime mare de bandă.

Dacă faceți trecerea la VPS?

Unii dintre voi s-ar putea să vă întrebați dacă trebuie sau nu să treceți la un VPS.

Sincer, dacă folosiți un site web mic sau hobby, atunci este cel mai probabil nu.

IN ORICE CAZ.

Dacă întâmpinați oricare dintre lucrurile pe care le enumerăm mai jos, atunci acesta ar trebui să fie un indiciu bun că trăiești cu gospodari nu este exact cea mai bună opțiune pentru tine:

 • Site-ul dvs. web începe să încetinească sau utilizatorii dvs. se confruntă cu pagini de încărcare lentă.
 • Vei obține periodic cantități mari de trafic.
 • Vedeți în continuare „Eroarea serverului intern” sau mesajul „50X”.
 • Aveți date sensibile stocate pe site-ul dvs. web.
 • Aveți în vedere sau rulați un magazin online.
 • Doriți să instalați o aplicație sau un software personalizat.
 • Încărcați eroarea „Serviciu indisponibil” atunci când încărcați site-ul.

De asemenea, dacă conduceți o afacere sau un serviciu, probabil că veți dori să faceți comutarea. Gazduirea VPS este de obicei mai fiabilă și mai rapidă decât hostingul partajat, iar viteza suplimentară va ajuta la creșterea vânzărilor și conversiilor.

RANKED: Cel mai bun furnizor de hosting VPS 5

cel mai bun vps bitcatcha

Până acum, ar trebui să aveți o înțelegere de bază a VPS și cum vă poate ajuta să vindeți mai mult cu site-ul dvs. web

Problema este că există tone de furnizori care oferă servicii VPS și cum ar trebui să aleagă cineva cu toate informațiile copleșitoare umplute pe fețele noastre?!?

Ei bine, nu te speria.

Am trecut prin toate și am redus-o la cele mai bune 5 opțiuni VPS pentru tine.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 80 / mo

Caracteristici cheie

 • Stocare SSD de 40 GB
 • Transfer de date 5TB
 • 2 Cores & 4 GB RAM
 • Apache / Nginx & CentOS
 • GIT integrat

"O companie grozavă de găzduire care oferă performanțe solide pe server cu suport de chat live de calitate"

O companie de găzduire excelentă, care oferă performanțe solide pe server cu suport de chat live de calitate, SiteGround Hosting se potrivește atât utilizatorilor noi, cât și celor cu experiență, care doresc să treacă în VPS pentru site-ul lor web.

Planul cloud al SiteGround este în aceeași pachet cu VPS. Este complet gestionat cu resurse dedicate pentru a crea și gestiona cPaneluri separate.

Planul cloud oferă, de asemenea, o serie de caracteristici cheie care sunt esențiale pentru serviciile VPS, cum ar fi un CDN gratuit pentru o viteză îmbunătățită, posibilitatea de a alege locațiile serverului și asistența VIP 24/7.

Întotdeauna de încredere și cunoscut pentru viteza lor, SiteGround este recomandarea noastră nr.1 dacă valorezi viteza de încărcare a site-ului, stabilitatea și vânzările.

Dezvăluire

Găzduim Bitcatcha.com pe SiteGround Cloud – Business. .

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 4,99 / mo

Caracteristici cheie

 • SSD de 20 GB
 • Lățime de bandă de 1 TB
 • 1 GB RAM & 2 GB RAM Burst
 • Rețea 100 MB / S
 • Asistență IPv6

"30x mai repede decât media serviciilor de găzduire partajate"

Hostinger oferă un plan pe 6 niveluri pentru serviciile de găzduire VPS pe care le puteți alege pentru a se potrivi nevoilor site-ului dvs. web. Planul lor 1 oferă specificații de bază cu 1.000 GB (aka 1 TB) lățime de bandă, 20 GB spațiu pe disc și aproximativ 1 GB RAM. Dacă doriți mai multe, puteți opta pentru Plan 6, care vă oferă o încântare de 8 GB RAM, 160 GB spațiu pe disc și 6.000 GB lățime de bandă.

Celălalt punct esențial al găzduirii Hostinger VPS este că acestea sunt cu 30 de ori mai rapide decât media serviciilor de hosting partajate. Acest lucru îi pune ca unul dintre cei mai rapide furnizori de hosting VPS de pe piață, așa că dacă viteza este importantă pentru tine, Hostinger este o alegere excelentă.

De asemenea, prețul lor este ridicol de mic pentru un VPS de acest calibru. O valoare excelentă pentru bani, nu poate merge greșit cu Hostinger. Dacă prețurile site-ului SiteGround sunt prea puțin pentru dvs., Hostinger ar fi următoarea alegere.

3. Gazda Inmotion

https://www.inmotionhosting.com/

VPS Hosting Inmotion

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 27.99 / mo

Caracteristici cheie

 • 75 GB stocare SSD
 • Lățime de bandă 4TB
 • 4 GB RAM
 • CentOS w LAMP
 • Licență completă cPanel

"Performanțe excepționale ale serverului cu un timp de funcționare ridicat & TTFB scăzut"

Cu Inmotion Hosting, vă puteți aștepta să obțineți performanțe excepționale pe server cu uptime ridicate (>99,95%) și timp scăzut la primele octeții (<450ms) pe lângă serviciul lor solid pentru clienți. Planul lor de găzduire VPS este foarte recomandat dacă performanțele serverului sunt prioritatea dvs..

Cantitatea de funcții pe care o obțineți cu Inmotion Hosting, cum ar fi licența gratuită cPanel cu CertOS și SSL de calitate întreprindere & Certificatul SSD pentru securitate suplimentară și găzduire de mare viteză, le face o alegere excelentă pentru utilizatorii de energie electrică.

Am fost găzduit www.bitcatcha.com cu ei, astfel încât vorbește volume despre viteza și serviciul lor.

4. Gazduire A2

https://www.a2hosting.com/

A2 Gazduire VPS

Optime generală

99,9%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 32.99 / mo

Caracteristici cheie

 • 75 GB stocare SSD
 • Transfer 2TB
 • 4 GB RAM & 4 vCPU
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel sau Plesk

"Cu Railgun Optimizer, configurarea în cache a serverului preconfigurat & SSD, A2 este serios în ceea ce privește viteza."

La fel ca Hostinger, A2 Hosting se referă la furnizarea celei mai bune viteze pentru site-ul dvs. web cu găzduirea lor VPS. Cu tehnologie precum Optimizatorul Railgun, memorarea în cache a serverului preconfigurat și stocarea SSD pentru serverele sale, cei de la A2 Hosting sunt serioși cu privire la viteza lor.

În timp ce oferă toate caracteristicile esențiale de care ai avea nevoie pentru o găzduire VPS, cum ar fi capacitatea de a utiliza cPanel, sistemul de operare Linux și chiar permite accesul Root, puterea lor majoră este să ofere o viteză de neegalat a serverului, care nu este de neegalat în industria de gazduire..

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Optime generală

100%

Viteza serverului

A+

Preț

$ 29.95 / mo

Caracteristici cheie

 • 120 GB spațiu pe disc
 • Transfer de 1,5 TB
 • 2 Cores & 2 GB RAM
 • 2 adrese IP
 • Migrare cont gratuit

"Se potrivesc perfect bloggerilor care doresc o soluție de găzduire cloud care să fie atât de simplă & flexibil."

În timp ce VPS este mai ieftin decât serverele dedicate, acestea sunt încă relativ costisitoare pentru majoritatea furnizorilor de hosting. HostGator oferă un plan VPS la un preț rezonabil, care este atât fiabil cât și simplu de utilizat. Planul VPS este o potrivire perfectă pentru bloggerii care doresc o soluție de găzduire cloud care să fie atât simplă cât și flexibilă.

Unele dintre caracteristicile cheie pe care le oferă includ un sistem de actualizare cu un singur clic, acces complet la rădăcină, o serie de instrumente de dezvoltare gratuită și o copie de rezervă în afara site-ului..

Acoperire: pentru ce VPS trebuie să mergeți?

Am mai menționat-o și o vom menționa din nou – nu există nici un furnizor VPS perfect (cel puțin, niciunul despre care nu știm). Cu toate acestea, Siteground se apropie destul de mult, în ciuda prețului.

Indiferent de VPS cu care decideți să mergeți, cele 5 pe care le-am enumerat mai sus sunt în prezent cei mai buni furnizori în jur, deoarece vă oferă un serviciu excelent pentru clienți, performanță de server, fiabilitate, ușurință generală de utilizare și, cel mai important, viteză..

Dacă apreciați conversiile și vânzările, viteza ORICE dintre aceste servicii de top 5 VPS vă va ajuta. Toate sunt opțiuni grozave și, în final, totul depinde de nevoile site-ului dvs. web, de funcțiile pe care le doriți și de bugetul pe care îl aveți..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me