{"@context":"https://schema.org","@tip":"Faqpage","mainEntity": [{"@tip":"Întrebare","Nume":"Minecraft este liber?","acceptedAnswer": {"@tip":"Răspuns","text":"Nu, Minecraft este un joc licențiat care aparține acum Microsoft. Există diferite versiuni ale acesteia, destinate pentru o varietate de platforme, dar costurile variază. De exemplu, Minecraft de bază pentru platforma Windows costă 29,99 USD, în timp ce versiunea PS4 costă 19,99 USD."}}, {"@tip":"Întrebare","Nume":"Găzduiește un server Minecraft gratuit?","acceptedAnswer": {"@tip":"Răspuns","text":"Nu, găzduirea costă bani, deoarece sunt implicate infrastructuri și echipamente costisitoare. Dacă găzduiești online cu o companie de găzduire web, acest cost poate fi distribuit și plătești o taxă lunară mai rezonabilă în funcție de cerințele tale."}}, {"@tip":"Întrebare","Nume":"De câtă RAM am nevoie pentru serverul Minecraft?","acceptedAnswer": {"@tip":"Răspuns","text":"Ca toate aplicațiile, cu cât este mai mare numărul de jucători de pe server, cu atât este nevoie de mai multă memorie RAM pentru a le susține. Pentru o configurație de bază cu până la 10 jucători, este recomandat cel puțin 1 GB pe un server web. Mai multe vă vor oferi probabil o experiență de joc mult mai lină."}}, {"@tip":"Întrebare","Nume":"Care este cel mai bun serviciu de găzduire Minecraft?","acceptedAnswer": {"@tip":"Răspuns","text":"Cu mâinile în jos, Hostinger conduce în prezent această listă. Oferă planuri Minecraft dezvoltate special pentru cei care doresc să-și găzduiască propriul personal și are personalul de asistență necesar pentru a vă sfătui cu privire la orice, de la selecție la instalare."}}, {"@tip":"Întrebare","Nume":"Care este cel mai bun gazdă server gratuit Minecraft?","acceptedAnswer": {"@tip":"Răspuns","text":"Găzduirea gratuită nu este de obicei recomandată și va fi probabil și mai puțin viabilă pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi găzduirea Minecraft. În mod ideal, ar avea în vedere un plan de găzduire VPS pentru a profita de resursele dedicate disponibile pentru aceste planuri."}}]}

Cu un joc la fel de îndrăgit și agil ca Minecraft, nu este prea mare surpriza că mulți oameni încearcă să-și creeze propriul server Minecraft.

Există mai multe moduri în care poți juca Minecraft cu prietenii, dar cel mai versatil de departe este pe un server Minecraft găzduit online.

Contents

Ce este Minecraft?

Minecraft

Gândiți-vă la Minecraft ca la versiunea modernă a unui clasic care nu a ieșit din stil. De fapt, am mai văzut-o anterior ca Lego virtual. Aceasta poate să nu fie exactă, însă Minecraft a devenit atât de popular încât există chiar și o întreagă temă Lego!

Grafica sa simplistă cuplată de gameplay-ul de bază care permite încă o mare inovație a făcut ca acest joc să devină popularizat.

Datorită bazei sale de suport pentru fani, Minecraft a reușit să se deplaseze pe aproape toate platformele digitale, de la computere desktop la dispozitive mobile și console. Astăzi, Minecraft este disponibil în vanilie simplă sau ca una dintre numeroasele versiuni personalizate pe care fanii și dezvoltatorii le-au creat.

Modul Multiplayer în Minecraft

Deși Minecraft poate fi jucat solo, una dintre atracțiile sale principale este modul multiplayer care permite utilizatorilor să se angajeze între ei. Acest lucru poate duce la multe lucruri în funcție de mediu.

De exemplu, jucătorii pot decide să facă război, să conducă misiuni de cooperare sau să coexiste pur și simplu în pace pe propriile parcele mici de teren virtual. Pentru modul multiplayer, există patru opțiuni principale;

 • Redarea pe o rețea locală (LAN Area Network)
  O LAN conectează un grup de computere într-un spațiu mai mic (mai localizat). De exemplu, conectarea câtorva computere dintr-o cameră este considerată LAN.
 • Tărâmuri Minecraft
  Conceptul Realms a fost creat de designerii Minecraft pentru a permite jucătorilor să găzduiască rapid jocuri Minecraft prin intermediul serviciului. Se bazează pe abonament, peste costul Minecraft.
 • Ecran divizat
  Acesta este doar pentru console și permite până la patru utilizatori să joace Minecraft împreună unul cu altul folosind un singur ecran.
 • Server online
  Acest lucru este cel mai interesant dintre toate și implică un utilizator care stabilește de fapt un întreg mediu online, de la zero până la gazdă jocuri Minecraft. În general, gazda va închiria spațiul serverului de la o companie de găzduire web în acest scop.

Cerințe minime de găzduire a serverului Minecraft

După cum puteți fi conștienți, jocurile de găzduire sunt adesea dificile, deoarece de obicei sunt mai înfometate cu resurse decât majoritatea aplicațiilor web. Din fericire, Minecraft nu este exact un porumb de resurse uriaș și îl poți găzdui pe serverele web cu anumite specificații de bază.

Totuși, asta ține cont de setările de bază ale Minecraft – vanilie pură așa cum o numesc. Pentru aceste instalații și un grup mediu de jucători de 10, puteți obține cu minimul minim în găzduirea VPS.

Să ne uităm la cerințele probabile pentru găzduirea simplă a vaniliei Minecraft în număr;

Req min.

 • 1 GB RAM
 • 1 nucleu al procesorului

Req recomandat.

 • 2 GB RAM
 • 2 Nucleu CPU

Spațiul de stocare este destul de neglijabil în contextul oferit, așa că vom sări aici, atât timp cât este bazat pe SSD.

Dacă crezi informațiile anterioare și te enervezi mai mult despre găzduirea Minecraft, te vei uita la numere mai grele pentru grupurile de jucători de peste 50 de ani. S-ar putea să doriți să luați în considerare și alte posibilități, cum ar fi utilizarea de mod-uri, care vor duce la creșterea cerințelor și mai departe.

În aceste cazuri, aș recomanda un plan VPS, cum ar fi Minecraft Villager Plan de la Hostinger, care oferă 3 GB memorie RAM, dar cu o valoare de 12,95 USD / lună. După cum puteți vedea, cu cât doriți să găzduiți mai mulți jucători, cu atât va fi mai mare costul potențial.

Beneficiile rulării propriului dvs. server Minecraft

Așadar, după ce ai ajuns la acest punct în articol, te întrebi acum de ce pe pământ ai trecut prin durerea de cap pentru a găsi propriul server care să găzduiască Minecraft pe?

Cu toate că nu te-aș învinovăți pentru că ai evitat în acest moment, există câteva aspecte foarte pozitive ale găzduirii Minecraft la care să te gândești.

 1. Libertatea de alegere în moduri

  Dacă ați jucat vreodată un joc și ați fost frustrat, deoarece versiunea pe care o utilizați nu are anumite mod-uri activate, poate fi frustrant. Aceste plugin-uri pot fi chiar disponibile, la îndemâna dvs. Prin găzduirea propriului dvs. server Minecraft, veți primi o alegere gratuită despre ce să instalați.

 2. Construirea unei comunități

  Oamenii sunt creaturi sociale și, deși poate fi foarte distractiv să fim alături de prieteni, timpul nu este întotdeauna permis. Din fericire, lumea digitală îndepărtează distanța și Minecraft poate fi o modalitate excelentă pentru tine de a construi o comunitate mică de prieteni apropiați. Pentru a spune, propria ta lume în lume.

 3. Casa mea, regulile mele

  Cu gazdele care acceptă o comunitate mare, regulile sunt adesea create pentru un efect de placă imens pentru beneficiul majorității. Dacă găzduiești propriul server Minecraft, trebuie doar să iei în considerare regulile care vor afecta micul tău grup. Și mai bine – va fi pe placul tău și nimeni altcineva nu.

 4. Ca instrument de predare

  Dacă ești educator, s-ar putea să fii surprins să știi că Minecraft poate fi un atu excelent pentru învățare. Luați în considerare experimentele sociale și învățați mințile tinere importanța aspectelor comportamentale și luarea deciziilor, toate într-un mediu plin de distracție care îi încurajează să construiască și să exploreze.

  Lista continuă, așa că obțineți creativitate și gândiți-vă la găzduirea Minecraft ca fiind mai puțin „gestionarea unui joc” și mai mult potențial dacă este utilizată creativ.

 5. Generarea de bani

  Gazduirea Minecraft poate fi destul de costisitoare pe termen lung, mai ales dacă găzduiești un număr mai mare de jucători. Costul gazduirii serverelor va fi semnificativ, însă Minecraft este încă sub licență de la Microsoft – înțelege că există costuri care trebuie acoperite.

  Din această cauză, Microsoft a făcut unele alocații, deschizând căi prin care puteți compensa costurile. Unele moduri în care vă puteți monetiza serverele Minecraft sunt prin publicitate în joc, crearea de magazine web și multe altele.

Ce trebuie să căutați în Minecraft Server Hosting?

Ca multe alte aplicații, Minecraft solicită atât hardware, cât și infrastructură. Pentru a vă bucura de o experiență de joc lină în mediile Minecraft care se găzduiesc de sine stătător, trebuie să fiți conștienți de câteva detalii financiare și tehnice.

Deși majoritatea acestor detalii se aplică în mare parte la aproape toate opțiunile de găzduire web, unele gazde web au făcut un pas mai departe pentru a oferi planuri specializate de găzduire Minecraft, care pot include funcții suplimentare specifice Minecraft.

Rularea propriului server Minecraft online înseamnă că veți avea nevoie de hardware și lățimea de bandă pentru a-l susține. Cu excepția cazului în care dețineți un centru de date, aceasta înseamnă închirierea de spațiu pe un server găzduit de o companie de găzduire web cum este Hostinger.

Pentru a vă asigura că găzduirea dvs. Minecraft funcționează fără probleme, există anumite lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un plan de găzduire Minecraft, cum ar fi;

1. Procesor

Aproape toate aplicațiile web vor necesita timp de procesare pentru a rula, dar acest lucru este valabil mai ales pentru mediile de joc. În scenarii reale de utilizare, timpul de procesare este calculat în cicluri de ceas (de aici prezentarea ca MHz sau GHz).

În găzduirea web, serverele sunt adesea echipate cu mai multe procesoare puternice. Exact cât timp de procesor obținut este determinat de planurile pe care le oferă gazda dvs. web. Timpul procesor de găzduire partajat este împărțit între conturi, în timp ce VPS sau planurile de hosting de cloud oferă utilizatorilor utilizarea exclusivă a anumitor sume de resurse.

2. Memorie

RAM este o stocare rapidă și volatilă, care este utilizată pentru a rula procesele. Când o solicitare este făcută pe serverul dvs., acesta încarcă datele în memorie pentru o procesare mai rapidă. Dacă aveți mai puțină memorie decât este necesară, atunci serverele sunt necesare pentru a schimba mai frecvent datele din RAM și din RAM, ceea ce duce la o performanță mai mică.

Din nou, ca și în cazul procesorului, găzduirea partajată funcționează dintr-un grup mare de memorie care este partajat între mai multe conturi. VPS sau planurile cloud oferă utilizărilor memoria dedicată pentru utilizare. Exact cât de mult va depinde de gazdă și de planul pe care îl alegeți.

3. Tip de stocare & Spaţiu

Minecraft nu este un joc extrem de important pentru stocare, dar dacă executați un server Minecraft, SSD-ul vă va ajuta să accelerați performanța. Știu totuși diferențele care sunt posibile în acest domeniu.

Unele gazde web vor oferi software server bazat pe SSD (cum ar fi sistemul de operare și software-ul serverului web) în timp ce vor stoca datele dvs. în stocarea obișnuită. Acest lucru diferă de a oferi o soluție SSD completă, unde totul este stocat pe SSD.

4. Locația serverului

Acesta poate fi unul dintre cele mai importante lucruri pentru serverul dvs. de găzduire Minecraft. Locația unde este găzduit serverul face diferența. Un server care este departe de locul în care se află jucătorii va duce adesea la latență mare (întârziere).

Dacă găzduiești jucători din întreaga lume, nu prea poți face în acest sens. Cu toate acestea, dacă vă găzduiți într-un context mai localizat (poate pentru jucătorii dintr-o anumită țară / regiune), atunci alegeți o gazdă web cu servere în acea zonă sau în apropiere. Acest lucru poate merge mult până la reducerea întârzierii jocului.

Notă

Puteți utiliza verificatorul de viteză al serverului pentru a verifica dacă serverul pe care îl utilizați este rapid!

5. Suport specific pentru Minecraft

Așa cum am menționat anterior, unele gazde web oferă planuri speciale de găzduire vizate gazdelor Minecraft. Acest lucru este semnificativ, deoarece cei care fac acest lucru, pot avea adesea sprijin suplimentar pentru planurile dvs. de găzduire Minecraft, care s-ar putea să nu fie găsite cu ușurință în altă parte.

Exemple de acest tip de asistență sunt adesea în domeniile de asistență la instalare și configurare. Pentru a vedea dacă o gazdă pe care o luați în considerare vă va ajuta în acest sens, este mai bine să încercați să vă contactați înainte de a selecta un plan.

6. Evitați planurile de gazduire minecraft prea ieftine

Există multe companii de hosting care oferă tarife mai mici decât cele recomandate aici. Cu toate acestea, vă îndemn să aveți prudență atunci când aveți în vedere să vă asumați aceste planuri. Multe dintre aceste planuri vor oferi adesea servicii secundare și pot tăia colțurile în zone care vă afectează în cele din urmă experiența de joc

Clasat: 5 cele mai bune gazduire a serverului Minecraft 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

hostinger

Berbec

2GB

Număr de jucători

70

Preț (USD)

$ 8,95 / mo

Caracteristici cheie

 • 99,9% Optime
 • Protecție DDoS
 • Configurare instantanee
 • Panou multicraft
 • CPU dual

"Hostinger a exploatat cu succes puterea serverelor web pentru jocuri."

Hostinger este alegerea noastră de top ca furnizor de hosting Minecraft din mai multe motive. În primul rând, este că este extrem de rar să găsești o gazdă care să ofere planuri special construite pentru a găzdui găzduirea Minecraft.

Planurile lor de găzduire Minecraft sunt construite pe serverele VPS, ceea ce înseamnă că veți obține resursele dedicate necesare gazdelor Minecraft. Structura planului lor este de asemenea construită în jurul conceptului, oferind minimum 2 GB memorie, aproape de configurarea instantanee a serverului Minecraft și asistență tehnică care vă poate ajuta dacă vă blocați.

Hostinger este unul dintre gazdele noastre de top!

Citiți recenzia noastră aprofundată despre Hostinger pentru a afla de ce!

2. Shockbyte

https://shockbyte.com/

shockbyte

Berbec

1GB

Număr de jucători

20

Preț (USD)

$ 2,50 / lună

Caracteristici cheie

 • 100% Optime
 • Protecție DDoS
 • Configurare instantanee
 • Panou multicraft
 • SSD nelimitat

"Shockbyte a transformat jocurile într-o afacere mare, permițând energie și scalabilitate."

Shockbyte este o companie înregistrată în Australia, specializată în închirierea serverelor de jocuri. Principalele lor zone de concentrare sunt Minecraft, ARK: Survival Evolved și Rust – cu planuri de a sprijini mai multe titluri.

Planurile lor sunt foarte concentrate și puteți alege unul care să fie foarte potrivit pentru nevoile dvs. Experiența lor cu Minecraft le permite să ofere câteva sugestii bune, iar acesta este un loc bun pentru a merge pentru găzduire specializată Minecraft.

3. BisectHosting

https://www.bisecthosting.com/

bisecthosting

Berbec

1GB

Număr de jucători

12

Preț (USD)

$ 2,99 / mo

Caracteristici cheie

 • Backup zilnic
 • Protecție DDoS
 • Configurare instantanee
 • Panou multicraft
 • Servere SSD

"Menținându-l simplu, BisectHosting acceptă Minecraft Java și Bedrock."

BisectHosting este un alt nume popular în găzduirea Minecraft, deși oferă aproape toate celelalte servicii legate de web. Datorită domeniului de aplicare al planurilor lor de găzduire, Bisect este mai eficient în ceea ce privește Minecraft, acceptând fie versiunea Java, fie Bedrock.

O caracteristică distinctivă puternică este aceea că toate planurile de găzduire Minecraft ale Bisect au o stocare SSD nelimitată, chiar și în cel mai ieftin plan. Acest lucru este desigur supus politicii lor de utilizare echitabilă, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi, dar nu îl puteți abuza.

4. GGServers

https://ggservers.com/

GGservers

Berbec

1GB

Număr de jucători

12

Preț (USD)

$ 3.00 / mo

Caracteristici cheie

 • Configurare instantanee
 • Protecție DDoS
 • Panou multicraft
 • 1-Faceți clic pe Installer
 • SSD neschimbat

"Puneți găzduirea Minecraft la nivelul următor pe GGServers cu instalări modpack cu 1 clic."

GGServers este o companie canadiană de găzduire web care oferă găzduire web, dar este specializată și pe servere de jocuri. Au servere pentru o varietate de jocuri, inclusiv Minecraft și au implementat până în prezent mai mult de jumătate de milion.

Acestea oferă specificații de înaltă performanță pe serverele lor de jocuri și au o bună răspândire a nouă locații din centrele de date de pe glob pentru a alege. Planurile variază în funcție de resursele furnizate și pornesc de la o RAM de bază de 1 GB care acceptă 12 sloturi pentru jucători.

5. Gazduire Apex

https://apexminecrafthosting.com/

Gazduire Apex

Berbec

1GB

Număr de jucători

12

Preț (USD)

$ 3,99 / mo

Caracteristici cheie

 • 99,9% Optime
 • Configurare instantanee
 • Protecție DDoS
 • Panou multicraft
 • 1-Faceți clic pe Installer

"Obțineți nu numai hardware-ul pentru Minecraft, ci și suportul de care aveți nevoie pentru a vă configura serverul."

Apex Hosting este axat doar pe Minecraft și oferă 15 locații pentru servere din întreaga lume, cu mai multe venituri. Planurile lor încep de mici cu o bază de 1 GB RAM, dar toate planurile vin cu un subdomeniu personalizat.

Revendicarea lor faimoasă constă într-un suport extins pentru Minecraft, oferind un panou de control ușor de utilizat, tutoriale video și capacitatea de a pune în funcțiune serverele Minecraft în doar cinci minute. Ajutorul este disponibil și prin chat live și un sistem de ticketing.

Concluzie: Pentru fanii Diehard Minecraft

Berbec

NU. DE
JUCĂTORI

PRET (USD / MO)

Hostinger

2GB

70

$ 8,95

Shockbyte

1GB

20

$ 2,50

BisectHosting

1GB

12

$ 2,99

După cum probabil vă puteți da seama acum, găzduirea unui server Minecraft nu trebuie să fie extrem de complexă. De fapt, frumusețea ei este că, de vreme ce dețineți controlul, puteți decide exact cât de complex doriți să fie lumea dvs. Minecraft.

Fie că înseamnă un server masiv care susține mii de jucători sau unul de bază pentru ca prietenii să interacționeze împreună, decizia finală este a ta. De asemenea, costul nu este neapărat un factor după cum puteți vedea, deoarece există multe moduri care vă pot ajuta să vă recuperați costurile.

În cele din urmă, găzduirea propriului dvs. server Minecraft este o muncă forțată de dragoste – și pentru fanii pasionați ai jocului, cu siguranță ceva de luat în considerare. Dacă sunteți încă la margine și decideți dacă acest lucru este potrivit pentru dvs., discutați cu oamenii de la Hostinger (care oferă planuri reale de găzduire Minecraft & sprijin) pentru a vedea dacă te pot sfătui în orice fel.

Gazduire Minecraft Server: Întrebare frecventă

1. Este Minecraft liber?

Nu, Minecraft este un joc licențiat care aparține acum Microsoft. Există diferite versiuni ale acesteia, destinate pentru o varietate de platforme, dar costurile variază. De exemplu, Minecraft de bază pentru platforma Windows costă 29,99 USD, în timp ce versiunea PS4 costă 19,99 USD.

2. Găzduiește un server Minecraft gratuit?

Nu, găzduirea costă bani, deoarece sunt implicate infrastructuri și echipamente costisitoare. Dacă găzduiești online cu o companie de găzduire web, acest cost poate fi distribuit și plătești o taxă lunară mai rezonabilă în funcție de cerințele tale.

3. Câtă RAM am nevoie pentru serverul Minecraft?

Ca toate aplicațiile, cu cât este mai mare numărul de jucători de pe server, cu atât este nevoie de mai multă memorie RAM pentru a le susține. Pentru o configurație de bază cu până la 10 jucători, este recomandat cel puțin 1 GB pe un server web. Mai multe vă vor oferi probabil o experiență de joc mult mai lină.

4. Care este cel mai bun serviciu de găzduire a serverului Minecraft?

Cu mâinile în jos, Hostinger conduce în prezent această listă. Oferă planuri Minecraft dezvoltate special pentru cei care doresc să-și găzduiască propriul personal și are personalul de asistență necesar pentru a vă sfătui cu privire la orice, de la selecție la instalare.

5. Care este cel mai bun gazdă server gratuit Minecraft?

Găzduirea gratuită nu este de obicei recomandată și va fi probabil și mai puțin viabilă pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi găzduirea Minecraft. În mod ideal, ar avea în vedere un plan de găzduire VPS pentru a profita de resursele dedicate disponibile pentru aceste planuri.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me