Πώς δημιουργεί ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εταιρείας?

Είναι ένα κρίσιμο πράγμα για τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν ξέρουν πώς να το δημιουργήσουν και δεν υπάρχει κανείς να απευθυνθεί για συμβουλές. Δεν βοηθά το Διαδίκτυο να μην έχει πολλές πληροφορίες.

Συνεπώς, παίρνουν ό, τι είναι βολικό και πιο συχνά, πληρώνουν υπερβολικά για πράγματα που δεν χρειάζονται καν.

Μερικές φορές, πηγαίνουν στη φθηνή (καλά, δωρεάν) διαδρομή και χρησιμοποιούν το gmail, αλλά αυτό δημιουργεί ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο προβλημάτων (έλλειψη ελέγχου, ανεπιθύμητο περιεχόμενο, μη επαγγελματική εικόνα κ.λπ., έχετε την ιδέα).

Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, και θα σας δείξουμε μερικές επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αλλά πριν πάμε εκεί, πρέπει να μιλήσουμε για το γιατί πρέπει να λάβετε μια διεύθυνση email στο όνομα τομέα σας.

Οφέλη από τη λήψη επαγγελματικής διεύθυνσης email

Best Email Hosting: Πώς να αποκτήσετε επαγγελματική διεύθυνση email

Μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνει στους ανθρώπους ότι εννοείτε την επιχείρηση. Στην πραγματικότητα, το περιμένουν. Οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί για να πουν τίποτα, αλλά τριγυρνούν τη διεύθυνσή σας στο Gmail και τις περισσότερες φορές, δεν θα λάβουν σοβαρά υπόψη σας ή την επιχείρησή σας.

1. Επωνυμία & αναγνώριση

Όταν το όνομα της επιχείρησής σας αντικατοπτρίζεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, βοηθάει να υπενθυμίσετε στους πελάτες σας ότι η επιχείρησή σας υπάρχει και είναι νόμιμη. Στην πραγματικότητα, αυτό λειτουργεί για τα πάντα. Η εμφάνιση του ονόματος της επιχείρησής σας οπουδήποτε καθόλου βοηθάει πραγματικά στην επωνυμία.

2. Ενσταλάζει την εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη είναι ένα σπάνιο αγαθό αυτές τις μέρες. Με όλες τις ιστορίες τρόμου που σχετίζονται με απάτες, δεν εκπλαγούμε. Μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημερώνει τους ανθρώπους ότι λειτουργείτε μια καθιερωμένη επιχείρηση.

3. Σας κρατά έξω από το φάκελο spam

Οι spammers χρησιμοποιούν συνήθως δωρεάν υπηρεσίες email για να στείλουν τα spam τους & κακόβουλο λογισμικό, επομένως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε από δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μεταφερθούν απευθείας στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων του πελάτη. Μια επαγγελματική διεύθυνση email είναι απολύτως κρίσιμη εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα email σας φτάνουν στους πελάτες σας.

Πώς να λάβετε μια διεύθυνση email με το όνομα τομέα σας

Πρώτα πράγματα πρώτα, θα χρειαστείτε ένα όνομα τομέα. Λειτουργεί ως διεύθυνση για την αποθήκευση email σας (Ο τομέας και ο χώρος αποθήκευσης email είναι δύο ξεχωριστές υπηρεσίες, περισσότερες σε αυτήν αργότερα).

Συνεχίστε λοιπόν προς το GoDaddy ή το NameCheap για να αγοράσετε το όνομα τομέα σας. Φροντίστε να το σκεφτείτε! Δεν θέλετε ένα όνομα τομέα τόσο ατυχές όσο αυτό που έχει το Pen Island Pens.

Επιλέξτε έναν πάροχο φιλοξενίας email

Μόλις αγοράσετε το όνομα τομέα σας, θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας email, ώστε το email σας να έχει μια φυσική τοποθεσία αποθήκευσης (ναι, γνωρίζουμε ότι ονομάζεται “ηλεκτρονικό ταχυδρομείο”, αλλά εξακολουθεί να αποτελείται από δεδομένα που πρέπει να αποθηκευτούν) σε φυσικό δίσκο κάπου).

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, θα έχετε 2 επιλογές.

  1. Η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής Μπορείτε να σκοτώσετε 2 πουλιά με 1 πέτρα επιλέγοντας να φιλοξενήσετε τη διεύθυνση email σας με την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα μοιράζεστε τον αποθηκευτικό σας χώρο μεταξύ των αρχείων του ιστότοπού σας και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  2. Premium email Εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε έναν premium πάροχο υπηρεσιών email που συνοδεύεται από περισσότερες δυνατότητες, όπως βελτιωμένη ασφάλεια, πρόσβαση μεταξύ συσκευών και ανώτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

    Η premium υπηρεσία email έρχεται επίσης με τον δικό τους αποθηκευτικό χώρο, κάτι που βοηθά στην αξιοπιστία (εάν υπερβείτε τον αποθηκευμένο χώρο αποθήκευσης κατά τη φιλοξενία του email σας με τον οικοδεσπότη ιστού, τον ιστότοπό σας ΚΑΙ το email σας ενδέχεται να μειωθεί και αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε ποτέ να συμβαίνει).

Λοιπόν, τι συμβαίνει όταν επιλέξατε τον πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας?

Όταν ολοκληρώσετε την αγορά της υπηρεσίας email σας, θα πρέπει να δείξετε το όνομα τομέα σας στην εταιρεία φιλοξενίας σας / να ενημερώσετε την εγγραφή mx στον πάροχο email.

Ο τρόπος που κάνουμε αυτό διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του παρόχου υπηρεσιών που έχετε επιλέξει. Ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών email θα πρέπει να έχει καλή υποστήριξη ή ολοκληρωμένη βάση γνώσεων για να βοηθήσει στη ρύθμιση του email σας.

Θα πρέπει επίσης να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε τη διεύθυνση email σας, δηλαδή [προστατεύεται μέσω email] στο σύστημα φιλοξενίας email. Για να το ρυθμίσετε ξανά, ελέγξτε τη βάση γνώσεων του παρόχου υπηρεσιών σας. Εάν χρησιμοποιείτε το SiteGround, ακολουθεί ένας μικρός οδηγός για να σας δείξουμε πώς γίνεται.

Πρόσβαση στο email σας

Υπάρχουν 2 τρόποι πρόσβασης στο email σας:

  1. Webmail Απλώς αποκτήστε πρόσβαση στο cPanel της φιλοξενίας ιστού και κάντε κλικ στο webmail για πρόσβαση στο email σας. Θα μπορούσατε επίσης να πληκτρολογήσετε yourdomain.com/webmail. (Στην περίπτωσή μας, το bitcatcha.com/webmail).
  2. Χρήση προγράμματος-πελάτη αλληλογραφίας Η χρήση προγράμματος-πελάτη αλληλογραφίας είναι συνήθως πιο βολική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Outlook και να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να λαμβάνει αυτόματα τα email σας για εσάς.

    Τώρα κάθε πάροχος email έχει διαφορετική διαμόρφωση για πελάτες email. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το email σας σύμφωνα με το SiteGround. Εάν χρησιμοποιείτε άλλους παρόχους, μην ανησυχείτε – θα πρέπει να έχουν σαφείς βήμα προς βήμα οδηγούς για τη δημιουργία και τη ρύθμιση του email σας για τον πελάτη αλληλογραφίας σας!

7 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη λήψη ενός παρόχου υπηρεσιών

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη ότι θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σχετικά με έναν πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

1. Χρειάζεστε έναν ιστότοπο?

Εάν το κάνετε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν καλό οικοδεσπότη Ιστού που παρέχει επίσης φιλοξενία email. Το τρέχον αγαπημένο μας είναι το SiteGround. Σύρετε στον ιστότοπό τους και ρίξτε μια ματιά!

2. Πόσο χώρο αποθήκευσης χρειάζεστε?

Αυτό σχετίζεται άμεσα με τον αριθμό του προσωπικού που έχετε. Εάν έχετε 50 υπαλλήλους, αλλά μόνο 5 βασικά άτομα χρειάζονται email, τότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πάρα πολύ για το χώρο. Εάν και το 50 του προσωπικού σας χρειάζεται email, τότε είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που μπορεί να παρέχει αρκετό χώρο αποθήκευσης για όλους!

Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας email ενδέχεται να σας χρεώσουν για το μέγεθος του χώρου που χρησιμοποιείται, κάποιοι χρεώνουν ανά χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

3. Πρέπει να στείλετε τεράστια συνημμένα?

Εάν είστε φωτογράφος ή διαφημιστικό πρακτορείο, τα οπτικά σας είναι πιθανότατα ένα αρκετά μεγάλο ποσό, το οποίο θα καταναλώσει γρήγορα τον αποθηκευτικό σας χώρο φιλοξενίας ιστού. Οι περιορισμοί μεγέθους συνημμένου και χώρου αποθήκευσης ενδέχεται να αποτελούν πρόβλημα για εσάς.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me