Az 5 legjobb Minecraft Server Hosting 2020 (rangsorolva!)

{"@kontextus":"https://schema.org","@típus":"FAQPage","mainEntity": [{"@típus":"Kérdés","név":"A Minecraft ingyenes?","acceptedAnswer": {"@típus":"Válasz","szöveg":"Nem, a Minecraft egy licencelt játék, amely most a Microsoft tulajdonában van. Különböző verziói vannak a különféle platformok számára, de a költségek eltérőek. Például az alapvető Minecraft a Windows platformon 29,99 dollárba kerül, míg a PS4 verzió 19,99 dollárba kerül."}}, {"@típus":"Kérdés","név":"Ingyenes egy Minecraft szervert tárol?","acceptedAnswer": {"@típus":"Válasz","szöveg":"Nem, a tárhely pénzbe kerül, mivel drága infrastruktúra és felszerelés van jelen. Ha online web hosting szolgáltatót üzemeltet, akkor ezt a költséget meg lehet osztani, és az igényeitől függően ésszerűbb havi díjat fizet."}}, {"@típus":"Kérdés","név":"Mennyi RAM szükséges a Minecraft szerverhez?","acceptedAnswer": {"@típus":"Válasz","szöveg":"Mint minden alkalmazás, minél nagyobb a játékosok száma a szerveren, annál több RAM szükséges az ezek támogatásához. Legfeljebb 10 lejátszóval történő alapbeállításhoz legalább 1 GB ajánlott a webkiszolgálón. A több valószínűleg sokkal simább játékélményt nyújt Önnek."}}, {"@típus":"Kérdés","név":"Ami a legjobb Minecraft tárhelyszolgáltatás?","acceptedAnswer": {"@típus":"Válasz","szöveg":"A kezét lefelé, a Hostinger jelenleg vezeti ezt a listát. Kifejezetten kifejlesztett Minecraft terveket kínál azok számára, akik maguk akarják otthont tenni, és rendelkezik a szükséges támogatási személyzettel, amely tanácsokkal szolgál mindennel, a kiválasztástól a telepítésig."}}, {"@típus":"Kérdés","név":"Mi a legjobb ingyenes Minecraft szerver gazdagép?","acceptedAnswer": {"@típus":"Válasz","szöveg":"Az ingyenes tárhelyet általában nem ajánlják, és valószínűleg még kevésbé életképes olyan igényes feladatokhoz, mint például a Minecraft tárolása. Ideális esetben úgy gondolja, hogy a VPS-tárhely-terveket kihasználja az e tervekhez rendelkezésre álló célzott erőforrások előnyeinek felhasználására."}}]}


Olyan játékkal, amely ugyanolyan szeretett és agilis, mint a Minecraft, nem sok meglepetés, hogy sok ember arra törekszik, hogy saját Minecraft szerverét állítsa fel..

Számos módja lehet a Minecraft játékának barátaival játszani, de a legversenyképesebb messze a Minecraft szerveren található, amelyet online tárolnak..

Contents

Mi az a Minecraft??

minecraft

Gondolj a Minecraftra, mint a klasszikus modern változatára, amely nem ment ki a stílusból. Valójában láttam, hogy korábban virtuális Lego-nak hívták. Lehet, hogy ez nem pontos, mivel a Minecraft annyira népszerűvé vált, hogy van még egy egész Lego-témája is!

A leegyszerűsített grafika és az alapvető játékmenet, amely még mindig sok innovációt tesz lehetővé, tette ezt a játékot növekvő népszerűségnek.

Támogató rajongói bázisának köszönhetően a Minecraft gyakorlatilag minden digitális platformon képes volt megjelenni, az asztali számítógépektől a mobil eszközökig és konzolokig. Manapság a Minecraft egyszerű vanília formájában kapható, vagy a rajongók és a fejlesztők által létrehozott számos egyedi konstrukcióként.

Többjátékos mód Minecraft-ban

Bár a Minecraft egyedül is játszható, egyik legfontosabb vonzereje a multiplayer mód, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek egymással. Ez sok mindenhez vezethet, a környezettől függően.

Például a játékosok úgy dönthetnek, hogy háborút kezdenek, co-op küldetéseket futtatnak, vagy egyszerűen csak együtt élhetnek békében saját kis virtuális földterületükön. A multiplayer módban négy fő lehetőség van;

 • Lejátszás helyi hálózaton (LAN)
  A LAN a számítógépek egy csoportját köti össze egy kisebb (lokalizáltabb) térben. Például néhány számítógép összekapcsolása egy helyiségben LAN-nak tekinthető.
 • Minecraft Realms
  A Realms koncepciót a Minecraft tervezői hozták létre, hogy a játékosok a szolgáltatáson keresztül gyorsan fogadhassanak Minecraft játékot. Előfizetésen alapszik, a Minecraft költségein felül.
 • Osztott képernyős
  Ez csak konzolokhoz használható, és akár négy felhasználó számára is lehetővé teszi, hogy egyetlen képernyőn egymás mellett játsszák a Minecraftot.
 • Online szerver
  Ez a legérdekesebb mindegyik, és magában foglalja a felhasználót, hogy a teljes online környezetet a nulláról a Minecraft játékok fogadására állítsa be. A házigazda általában erre a célra kiszolgálóterületet bérel egy web hosting szolgáltatótól.

Minimális Minecraft szerver-tárolási követelmények

Mint Ön már tudta, a játékok tárolása gyakran nehéz, mivel jellemzően erőforrás-éhesebbek, mint a legtöbb webes alkalmazás. Szerencsére a Minecraft nem pontosan olyan hatalmas erőforrás-disznó, amelyet web alapú kiszolgálókra is el lehet helyezni néhány nagyon alapvető specifikációval.

Ennek ellenére figyelembe veszi a Minecraft alapvető beállításait – a tiszta vanília, ahogy azt nevezik. Ezeknél a telepítéseknél és egy tíz átlagos játékoscsoportnál a minimális minimális szintű VPS-tárhelyen is meg lehet lépni.

Nézzük meg a valószínű igényeket a sima Vanilla Minecraft tárhelyére vonatkozóan;

Minimum Req.

 • 1 GB RAM
 • 1 CPU mag

Ajánlott kérdés.

 • 2 GB RAM
 • 2 CPU mag

A tárhely elég elhanyagolható a felajánlottakkal összefüggésben, ezért itt ezt kihagyjuk, mindaddig, amíg SSD alapú.

Ha felhívja a figyelmet, és komolyabban gondolkodik a Minecraft tárhelyén, akkor az 50-es vagy annál fiatalabb játékoscsoportok nehezebb számát fogja megvizsgálni. Érdemes megfontolni más lehetőségeket is, például a modok használatát, amelyek tovább növelik a követelményeket.

Ezekben az esetekben egy olyan VPS-tervet javasolnék, mint például a Minecraft Villager Plan a Hostinger-en, amely 3 GB RAM-ot kínál, de havi bevételt 12,95 USD-ra tesz. Mint láthatja, minél több játékost szeretne fogadni, annál magasabb lesz a potenciális költsége.

A saját Minecraft szerver futtatásának előnyei

Tehát, miután elérte a cikk e pontját, most azon gondolkodik, miért ment keresztül a földön a fejfájás, amikor megtalálta a saját szervert, amelyben a Minecraft üzemelteti?

Noha nem hibáztatnék téged abban, hogy félénk ezen a ponton, van néhány nagyon pozitív szempont a Minecraft tárhelyén, amelyre gondolkodni kell.

 1. A választás szabadsága a modokban

  Ha valaha játszottál egy játékot, és csalódott lettél, mert az Ön által használt verzióban nincs engedélyezve bizonyos mod, akkor frusztráló lehet. Lehet, hogy ezek a bővítmények akár elérhető is lehetnek, csak elérhetetlenségükön. Saját Minecraft szerverének tárolásával szabadon választhatja meg, hogy mit kíván telepíteni.

 2. Közösségi épület

  Az emberek társadalmi lények, és bár nagyon szórakoztató lehet barátokkal lenni, az idő nem mindig teszi lehetővé. Szerencsére a digitális világ megszünteti a távolságot, és a Minecraft remekül szolgálhat a legközelebbi barátok kis közösségének felépítéséhez. A saját világod a világon, úgy mondhatom.

 3. A házam, a szabályaim

  A nagy közösséget támogató gazdagépekkel gyakran hoznak létre szabályokat egy hatalmas takaróhatáshoz a többség érdekében. Ha saját Minecraft szervert üzemeltet, akkor csak azokat a szabályokat kell figyelembe vennie, amelyek hatással vannak a kis csoportodra. Még jobb – az öröm lesz, és senki más nem.

 4. Mint oktató eszköz

  Ha oktató vagy, meglepő lehet, hogy megtudja, hogy a Minecraft kiváló tanítási eszköz lehet. Fontolja meg a társadalmi kísérleteket és a fiatal elmék tanítását a viselkedési szempontok és a döntéshozatal fontosságáról, mindezt egy szórakoztató környezetben, amely ösztönzi őket építeni és felfedezni.

  A lista tovább folytatódik, tehát légy kreatív és gondolkodj csak a Minecraft tárhelyén, mint inkább a “játékkal foglalkozni”, és inkább a kreatív felhasználással rejlő lehetőségeken..

 5. A bevételszerzés

  A Minecraft tárolása hosszú távon meglehetősen drága lehet, főleg ha nagyobb számú játékos fogad. A kiszolgálók tárhelyének költségei jelentős lesznek, de a Minecraft továbbra is a Microsoft licence alatt áll – megérti, hogy vannak költségek, amelyeket fedezni kell.

  Emiatt a Microsoft némi engedményt tett, és olyan lehetőségeket nyitott meg, amelyek révén ellensúlyozhatja a költségeket. A Minecraft szerverek bevételszerzésének néhány módja a játékon belüli hirdetés, az internetes áruházak felállítása és így tovább.

Mit kell keresni a Minecraft Server tárhelyén?

Sok más alkalmazáshoz hasonlóan a Minecraft igényeket támaszt a hardverre és az infrastruktúrára egyaránt. Annak érdekében, hogy élvezze a zökkenőmentes játékélményt a saját üzemeltetésű Minecraft környezetben, tisztában kell lennie néhány pénzügyi és technikai részlettel.

Noha ezeknek a részleteknek a nagy része szinte az összes web hosting lehetőségre vonatkozik, néhány webtárhely egy lépéssel tovább haladt, hogy speciális Minecraft tárhely-terveket kínáljon, amelyek tartalmazhatnak extra Minecraft-specifikus funkciókat.

Saját Minecraft szerver online futtatása azt jelenti, hogy a támogatásához hardverre és sávszélességre lesz szüksége. Ha nem rendelkezik adatközponttal, ez azt jelenti, hogy béreljen helyet olyan kiszolgálón, amelyet egy olyan web hosting cég üzemeltet, mint például a Hostinger.

Annak érdekében, hogy a Minecraft tárhely zökkenőmentesen működjön, van néhány szempont, amelyet figyelembe kell vennie a Minecraft tárhelyének megválasztásakor, például;

1. Processzor

Szinte az összes webalkalmazás futtatásához idő szükséges, de ez különösen igaz a játékkörnyezetekre. A tényleges felhasználási forgatókönyvekben a feldolgozási időt óraciklusokban számolják (tehát a megjelenítés MHz-ben vagy GHz-ben).

A webtárhely szolgáltatásban a szerverek gyakran több, nagy teljesítményű processzorral vannak felszerelve. Pontosan azt, hogy mekkora processzoridőt kap, meghatározza a webgazda által kínált tervek. A megosztott tárhely processzoraideje megoszlik a fiókok között, míg a VPS vagy a felhőalapú tárhely-tervek a felhasználók számára bizonyos erőforrások kizárólagos felhasználását kínálják.

2. Memória

A RAM gyors, ingatag tárolóhely, amelyet a folyamatok futtatásához használnak. Amikor kérést tesznek a szerverre, az adatokat a memóriába tölti be a gyorsabb feldolgozás érdekében. Ha kevesebb memória van, mint amennyire szükség van, akkor a kiszolgálóknak szükségessé válnak, hogy gyakrabban cseréljék ki az adatokat a RAM-ba és a RAM-ból, ami alacsonyabb teljesítményt eredményez.

A processzor idejéhez hasonlóan a megosztott tárhely egy nagy memóriakészletből működik, amelyet több fiók között osztanak meg. A VPS vagy a felhőalapú tervek a felhasználásukhoz külön memóriát kínálnak. Pontosan mekkora az a választott gazdagéptől és tervtől függ.

3. Tárolás típusa & Tér

A Minecraft nem kivételesen nehéz tárhelyű játék, de ha Minecraft szervert futsz, akkor az SSD-vel történő gyorsítás megkönnyíti a teljesítményt. Tudja azonban a lehetséges különbségeket ezen a területen.

Néhány webtárhely SSD-alapú szerverszoftvert (például operációs rendszert és webszerver szoftvert) kínál, miközben adatait rendszeresen tárolja. Ez különbözik a teljes SSD-megoldás kínálásától, ahol minden SSD-n tárolódik.

4. Szerver helye

Ez az egyik legkritikusabb dolog a Minecraft tárhelyszerveréhez. A kiszolgáló házigazda helye változtat. A szerver, amely messze van a játékosok helyétől, gyakran nagy késéssel jár (késés).

Ha a világ minden tájáról érkező játékosokat fogad, akkor nem sok mindent tehet meg ezzel. Ha azonban lokalizáltabb kontextusban tárol (valószínűleg egy adott ország / régió játékosai számára), akkor válasszon egy internetes gazdagépet, amelynek szerverei az adott területen vagy annak közelében vannak. Ez hosszú utat eredményezhet a játék késésének csökkentésében.

jegyzet

A szerver sebesség-ellenőrzővel ellenőrizheti, hogy a használt kiszolgáló gyors-e!

5. Minecraft-specifikus támogatás

Mint már korábban említettem, néhány webtárhely speciális tárhely-terveket kínál a Minecraft házigazdái számára. Ez azért fontos, mert azok, akik ezt teszik, gyakran további támogatást kaphatnak a Minecraft tárhely-terveihez, amelyeket másutt nem könnyű megtalálni.

Az ilyen típusú támogatás példái gyakran a telepítéshez és a telepítéshez nyújtanak segítséget. Ha azt szeretné megtudni, hogy az általa megfontolt házigazda segít-e ebben, akkor a legjobb, ha megpróbálja felvenni a kapcsolatot velük..

6. Kerülje a túl olcsó Minecraft tárhely-terveket

Számos olyan hosting társaság működik oda, amelyek alacsonyabbak az itt ajánlottnál. Felszólítom azonban arra, hogy legyen óvatos, amikor fontolgatja ezen tervek átvételét. Ezek közül a tervek közül sok gyakran alacsonyabb szintű szolgáltatásokat kínál, és lecsökkentheti azokat a területeket, amelyek végső soron befolyásolják a játékélményt

Rangsor: az 5 legjobb Minecraft szerver tárhely 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

hostinger

RAM

2GB

Játékosok száma

70

Ár (USD)

$ 8.95 / mo

Főbb jellemzők

 • 99,9% Uptime
 • DDoS védelem
 • Azonnali beállítás
 • Multicraft panel
 • Dual CPU

"A Hostinger sikeresen kihasználta a webszerverek erejét a játékhoz."

A Hostinger számos okból válogatott Minecraft hosting szolgáltató. Az első és legfontosabb az, hogy rendkívül ritka, ha olyan gazdagépet talál, amely kifejezetten a Minecraft tárhelyének kiszolgálására tervezett terveket kínál.

A Minecraft tárhely-tervei a VPS szerverekre épülnek, ami azt jelenti, hogy megkapja a Minecraft fogadásához szükséges dedikált erőforrásokat. Tervszerkezetük a koncepció körül épül, és legalább 2 GB memóriát kínál az Minecraft azonnali szerverbeállításához, valamint technikai támogatást nyújt, amely segíthet elakadás esetén..

A Hostinger az egyik legfontosabb házigazda!

Olvassa el a Hostingerről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért!

2. Shockbyte

https://shockbyte.com/

shockbyte

RAM

1GB

Játékosok száma

20

Ár (USD)

$ 2.50 / mo

Főbb jellemzők

 • 100% Uptime
 • DDoS védelem
 • Azonnali beállítás
 • Multicraft panel
 • Korlátlan SSD

"A Shockbyte a szerencsejátékot nagyvállalattá változtatta, lehetővé téve a hatalmat és a méretezhetőséget."

A Shockbyte egy ausztráliai nyilvántartásba vett cég, amely játékszerverek bérbeadására szakosodott. Legfontosabb fókuszpontjuk a Minecraft, az ARK: Survival Evolved és a Rust – a tervek szerint több címet támogatnak.

Terveik nagyon koncentráltak, és választhat egyet, amely közvetlenül megfelel az Ön igényeinek. A Minecraft tapasztalatai lehetővé teszik számukra néhány jó javaslat megfogalmazását, és ez egy jó hely a Minecraft speciális tárhelyéhez.

3. BisectHosting

https://www.bisecthosting.com/

bisecthosting

RAM

1GB

Játékosok száma

12

Ár (USD)

$ 2.99 / mo

Főbb jellemzők

 • Napi biztonsági mentés
 • DDoS védelem
 • Azonnali beállítás
 • Multicraft panel
 • SSD szerverek

"A BisectHosting egyszerűvé teszi a Minecraft Java és a Bedrock támogatását."

A BisectHosting egy másik népszerű név a Minecraft tárhelyében, bár szinte minden más, az internetről kapcsolódó szolgáltatást kínál. Támogatási terveik terjedelme miatt a Bisect sokkal egyszerűbbé válik a Minecraft esetében, akár Java, akár Bedrock támogatással.

Nagyon megkülönböztető tulajdonsága, hogy a Bisect Minecraft összes tárhely-tervének korlátlan SSD tárolása van, még a legolcsóbb csomagban is. Ez természetesen a tisztességes felhasználási politikájuk hatálya alá tartozik, azaz felhasználhatja, de nem szabad visszaélni azzal.

4. GGServers

https://ggservers.com/

GGservers

RAM

1GB

Játékosok száma

12

Ár (USD)

$ 3.00 / mo

Főbb jellemzők

 • Azonnali beállítás
 • DDoS védelem
 • Multicraft panel
 • 1 Kattintson a Telepítő elemre
 • Nem mérhető SSD

"Vigye a Minecraft tárhelyét a következő szintre a GGServersen, 1 kattintással a modpack telepítésével."

A GGServers egy kanadai web hosting cég, amely web hosting szolgáltatást nyújt, de játékkiszolgálókra is specializálódott. Szervereik vannak különféle játékok számára, ideértve a Minecraft-t is, és ezeknek a mai napig több mint félmillióját telepítették.

Nagy teljesítményű specifikációkat kínálnak játékszervereiken, és világszerte kilenc adatközpontot kínálnak, amelyek közül választhatnak. A tervek a rendelkezésre álló erőforrásoktól függően változnak, és alapvető 1 GB RAM-mal kezdődnek, amely 12 lejátszóhelyet támogat.

5. Apex tárhely

https://apexminecrafthosting.com/

Apex tárhely

RAM

1GB

Játékosok száma

12

Ár (USD)

$ 3.99 / mo

Főbb jellemzők

 • 99,9% Uptime
 • Azonnali beállítás
 • DDoS védelem
 • Multicraft panel
 • 1 Kattintson a Telepítő elemre

"Szerezze be nemcsak a Minecraft hardverét, hanem a kiszolgáló beállításához szükséges támogatást is."

Az Apex Hosting csak a Minecraftra koncentrál, és 15 helyet kínálnak kiszolgálók számára világszerte, és újabb jönnek. Terveik kicsivel kezdődnek, alapvető 1 GB RAM-mal, de minden tervhez egyedi aldomain tartozik.

Hírnévük a Minecraft kiterjedt támogatása, mely egy könnyen kezelhető kezelőpanellel, video oktatóanyagokkal és a Minecraft szervereinek mindössze öt perc alatt történő üzembe helyezésével jár. Súgó elérhető élő csevegés és jegykezelő rendszer segítségével is.

Következtetés: A Diehard Minecraft rajongók számára

RAM

NEM. NAK,-NEK
JÁTÉKOS

ÁR (USD / MO)

Hostinger

2GB

70

$ 8.95

Shockbyte

1GB

20

$ 2.50

BisectHosting

1GB

12

$ 2.99

Mint valószínűleg már elmondhatja, a Minecraft szerverének hostolása nem kell, hogy szörnyen bonyolult. Valójában az a szépség, hogy mivel Ön irányítja, pontosan eldöntheti, milyen összetettnek szeretné tekinteni Minecraft világát..

Függetlenül attól, hogy egy hatalmas szerver támogatja a játékosok ezreit, vagy egy alapvető – a barátok közötti kölcsönhatáshoz – a végső döntés a tied. A költség szintén nem feltétlenül olyan tényező, mint láthatja, mivel számos módon segíthet a költségek megtérülésében.

Végül is a saját Minecraft szerverének tárolása szerelem munkája – és a játék szuperhős rajongói számára minden bizonnyal érdemes megfontolni. Ha még mindig él a szélén, és eldönti, hogy ez az Ön számára megfelelő, beszéljen a Hostinger munkatársaival (amely valódi Minecraft tárhely-terveket kínál) & támogatás), hogy megtudja, tudnak-e Önnek tanácsot adni.

Minecraft szerver tárhely: Gyakran ismételt kérdés

1. A Minecraft ingyenes?

Nem, a Minecraft egy licencelt játék, amely most a Microsoft tulajdonában van. Különböző verziói vannak a különféle platformok számára, de a költségek eltérőek. Például az alapvető Minecraft a Windows platformon 29,99 dollárba kerül, míg a PS4 verzió 19,99 dollárba kerül.

2. Ingyenes egy Minecraft szervert tárol?

Nem, a tárhely pénzbe kerül, mivel drága infrastruktúra és felszerelés van jelen. Ha online web hosting szolgáltatót üzemeltet, akkor ezt a költséget meg lehet osztani, és az igényeitől függően ésszerűbb havi díjat fizet.

3. Mennyi RAM szükséges a Minecraft szerverhez?

Mint minden alkalmazás, minél nagyobb a játékosok száma a szerveren, annál több RAM szükséges az ezek támogatásához. Legfeljebb 10 lejátszóval történő alapbeállításhoz legalább 1 GB ajánlott a webkiszolgálón. A több valószínűleg sokkal simább játékélményt nyújt Önnek.

4. Melyik a legjobb Minecraft szerver hosting szolgáltatás?

A kezét lefelé, a Hostinger jelenleg vezeti ezt a listát. Kifejezetten kifejlesztett Minecraft terveket kínál azok számára, akik maguk akarják otthont tenni, és rendelkezik a szükséges támogatási személyzettel, amely tanácsokkal szolgál mindennel, a kiválasztástól a telepítésig.

5. Mi a legjobb ingyenes Minecraft szerver gazdagép?

Az ingyenes tárhelyet általában nem ajánlják, és valószínűleg még kevésbé életképes olyan igényes feladatokhoz, mint például a Minecraft tárolása. Ideális esetben úgy gondolja, hogy a VPS-tárhely-terveket kihasználja az e tervekhez rendelkezésre álló célzott erőforrások előnyeinek felhasználására.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map