Az 5 legjobb VPS-tárhely-szolgáltató 2020 (rangsorolva!)

Ha ezt olvassa, valószínűleg egy olyan VPS-megoldást keres, amely megfelel a tárhelyi igényeinek. Ezzel a cikkel bemutatjuk Önt az 5 legfontosabb VPS-szolgáltatásunkon, és miért találjuk őket olyan átkozottul fantasztikusnak.


De mielőtt ezt megtennénk, nézzük meg egy kicsit, mi a VPS valójában, és miért akarnak az emberek ilyen szolgáltatásokhoz.

Mi a VPS??

A VPS (vagy a Virtual Private Server) tárhely egyedülálló hosting technológia, amely szépen elfér a szokásos megosztott webtárhely és a dedikált szerver szolgáltatások között.

Ez a legmegfelelőbb azoknak a vállalkozásoknak, amelyek olyan hostolási tervet igényelnek, amely nagyobb szerver teljesítményt, funkcionalitást és rugalmasságot biztosít, mint a megosztott szerverek, de a dedikált szerverek árcédulája nélkül.

Más szavakkal, a VPS hosting mind a két világ legjobbat nyújtja. Mindent megszerez, de olyan áron, amely nem túl felháborító.

Itt egy gyors leírás az alapokról, de ha többet éhezsz, rengeteg csodálatos VPS tárhely-útmutató található, amelyet online ellenőrizhet.

További információ a VPS-ről

A VPS lehetővé teszi, hogy webhelyét virtuális rekeszekben, fizikai kiszolgálón tárolja. Bár ez hihetetlenül jól hangzik egy megosztott tárhelykiszolgáló közelében, valójában egészen más, mert van saját operációs rendszere, dedikált erőforrásai (CPU és RAM), és dedikált tárolóhelyük van egy virtuális magánkiszolgálón..

VPS tárhely

A VPS tárhely csak egy teljes szerver töredékét tölti be. (forrás)

Tehát tökéletes, ha szüksége van egy magánszerver előnyeire, de inkább alacsony költségeket szeretne tartani.

Mi a különbség?

– Valóban van-e különbség?

Természetesen van, és nagyobb, mint gondolnád!

Annak érdekében, hogy jobban megértse a különbségeket, vessünk egy pillantást az egyes tárhelyszolgáltatások belső működésére.

Közös szerver tárhely

Megosztott szerver-tárhely segítségével webhelyét egyetlen fizikai kiszolgálón tárolják, valamint több száz más webhelyet. Ez gyakran a legolcsóbb tárhely-terv, de egyben a legkorlátozóbb is, mivel a szerver erőforrásait megosztja más felhasználókkal.

Ez majdnem olyan, mint egy házban lakni háziasszonyokkal. Ez minden móka és játék, amíg valaki el nem indítja a WC-t.

Igen, rólad beszélek, Karen. Hagyja abba a WC-t.

Általánosságban elmondható, hogy a megosztott szerver hosting jobban megfelel azoknak a kisebb webhelyeknek, amelyek nem igényelnek sok sávszélességet vagy szerver erőforrást. A legtöbb szolgáltató kezeli a szerver karbantartását, ami megkönnyíti a műszaki ismeretek nélküli felhasználók számára történő használatot.

A hátránya az, hogy nagyon korlátozott erőforrásokkal rendelkezik, és ha rossz felhasználóval végzi el, akkor valószínűleg az összes erőforrást elrabolják, és az Ön webhelyén lelassulások tapasztalhatók.

Tudja, mi történik, ha webhelye lelassul? Csökkenti a konverziókat. Ez valami, amit senki nem szeret.

Virtuális magánszerver (VPS) tárolása

Soha nem érti valóban a szabadságot, amíg a szaros WC-vel borított barátaival nem költözik el a lakásból, és a saját tetőtérbe nem költözik.

Jó megszabadulás, Karen!

Ez a VPS hosting. A teljes lakást magának birtokolja, és bár továbbra is egy fizikai szerverben tartózkodik más felhasználókkal, a szerver erőforrásai a tiéd, és egyedül a tiéd.

A VPS használatával nem kell attól tartania, hogy rossz felhasználók hoggerozzák a szerver erőforrásait, mivel elszigeteltek egymástól, annak ellenére, hogy ugyanazt a fizikai szervert osztják meg.

Ez azt jelenti, hogy webhelye gyorsabban fog teljesíteni, ami további konverziót és eladást eredményez.

Jobb biztonsága van a VPS-sel is, mivel minden adatát elválasztják a többi felhasználótól, ami csökkenti a hackerek esélyét a webhelyére való belépéshez.

A legjobb rész?

A VPS rendszerint egy dedikált szerver töredékének felel meg. Alapvetően a magánszerver előnyeit élvezheti, levonva a túlzott árat.

Dedikált szerver tárhely

Amikor eléred az élet bizonyos pontját, egy luxus kastélyban akarsz élni, amelynek WC-je nagyobb, mint a régi lakás nappali..

És pontosan ez a dedikált szerverek. Alapvetően a teljes kiszolgáló magának van, és annyi erőforráshoz fér hozzá, amire szüksége van, de ugyanúgy, mint egy ház birtoklása, dedikált szerverek is a legdrágább lehetőségek az összes tárhelyszolgáltatás közül.

Mivel a teljes fizikai kiszolgáló magának birtokában van, akkor hozzáférhet az összes szerver erőforráshoz anélkül, hogy meg kellene osztania vagy szét kellene osztania azokat más felhasználókkal. Ezenkívül teljes ellenőrzést gyakorol a szerver minden szempontja felett, ideértve az operációs rendszert, a hardvert és így tovább.

Ez a legerősebb hosting szolgáltatás, de a legdrágább, és általában azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik nagy forgalmú, nagy sávszélességet igénylő magas szintű webhelyeket üzemeltetnek..

Ha átvált a VPS-re?

Néhányan kíváncsi lehet arra, hogy váltaniuk kell-e a VPS-re.

Őszintén szólva, ha kis vagy hobbi webhelyet működtet, akkor valószínűleg nem.

AZONBAN.

Ha az alább felsorolt ​​dolgok valamelyikét tapasztalja, akkor ez jó jelzés arra, hogy háziasszonyokkal él, nem pontosan a legjobb választás az Ön számára:

 • Webhelye lassulni kezd, vagy a felhasználók lassan töltik be az oldalakat.
 • Rendszeresen magas forgalommal jár.
 • A „Belső szerver hiba” vagy az „50X” üzenet jelenik meg.
 • A webhelyén tárolt érzékeny adatokat.
 • Fontolja vagy működik egy online áruházat.
 • Telepíteni szeretne egyéni alkalmazást vagy szoftvert.
 • A webhely betöltésekor továbbra is a „Szolgáltatás nem érhető el” hibaüzenet jelenik meg.

Továbbá, ha vállalkozást vagy szolgáltatást működtet, akkor valószínűleg meg szeretné váltani. A VPS tárolása általában megbízhatóbb és gyorsabb, mint a megosztott tárhely, és az extra sebesség hozzájárul az eladások és a konverziók növekedéséhez.

ROCKED: Az 5 legjobb VPS tárhely-szolgáltató

legjobb vps bitcatcha

Mostanra már alapvető ismeretekkel kell rendelkeznie a VPS-ről és arról, hogy ez hogyan segíthet abban, hogy többet értékesítsen a webhelyén

A probléma az, hogy rengeteg szolgáltató kínál VPS szolgáltatásokat, és hogyan kell választani valakinek az arcunkba helyezett összes lenyűgöző információval.?!?

Nos, ne félj.

Mindannyian átmentünk és szűkítettük az Ön számára az 5 legjobb VPS opcióra.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 80 / mo

Főbb jellemzők

 • 40 GB-os SSD tároló
 • 5 TB adatátvitel
 • 2 mag & 4 GB RAM
 • Apache / nginx & CentOS
 • GIT integrált

"Nagyszerű hosting cég, amely szilárd szerver teljesítményt kínál, minőségi élő chat támogatással"

Egy nagyszerű hostoló cég, amely szilárd szerver teljesítményt nyújt minőségi élő chat-támogatással. A SiteGround Hosting egyaránt alkalmas új és tapasztalt felhasználók számára, akik a webhelyükre VPS-re akarnak váltani..

A SiteGround felhőterve ugyanabban a zárójelben található, mint a VPS. Teljes mértékben menedzselt dedikált erőforrásokkal különálló panelek létrehozására és kezelésére.

A felhőterv számos kulcsfontosságú funkciót kínál, amelyek nélkülözhetetlenek a VPS szolgáltatásokhoz, például egy ingyenes CDN-t a jobb sebességért, a kiszolgálóhelyek kiválasztásának lehetőségét és a 24 órás VIP ügyfélszolgálatot..

Mindig megbízható, és a sebességükről ismert. A SiteGround az első számú javaslatunk, ha értékeli a webhely betöltési sebességét, stabilitását és értékesítését.

Közzététel

A Bitcatcha.com webhelyet a SiteGround Cloud – Business webhelyen tároljuk. .

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 4.99 / mo

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os SSD
 • 1 TB sávszélesség
 • 1 GB RAM & 2 GB-os Burst RAM
 • 100 MB / S hálózat
 • IPv6 támogatás

"30x gyorsabb, mint az átlagos megosztott tárhelyszolgáltatások"

A Hostinger 6-szintű tervet biztosít a VPS-tárhelyszolgáltatásaikhoz, amelyet Ön választhat, hogy megfeleljen webhelye igényeinek. Az 1-es tervük alapvető specifikációkat kínál, 1000 GB (más néven 1 TB) sávszélességgel, 20 GB lemezterülettel és körülbelül 1 GB RAM-mal. Ha többet szeretne, választhat a 6-os tervhez, amely egy óriási 8 GB RAM-ot, 160 GB lemezterületet és 6000 GB sávszélességet biztosít..

A Hostinger VPS tárhely másik kulcsfontosságú erőssége, hogy 30-szor gyorsabbak, mint az átlagos megosztott tárhelyszolgáltatások. Ez a piac egyik leggyorsabb VPS-szolgáltatójává teszi őket, tehát ha számodra fontos a sebesség, akkor a Hostinger remek választás.

Ezen felül nevetségesen alacsony az ilyen kaliberű VPS ára. Kiváló ár-érték arány, nem hibázhat a Hostingernél. Ha a SiteGround árai egy kicsit túl sokat jelentenek neked, a Hostinger lenne a következő legjobb választás.

3. Inmotion házigazda

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting VPS

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 27.99 / hó

Főbb jellemzők

 • 75 GB-os SSD tárhely
 • 4 TB sávszélesség
 • 4 GB RAM
 • CentOS w LAMP
 • Teljes cPanel licenc

"Kivételes szerverteljesítmények magas üzemidővel & alacsony TTFB"

Az Inmotion Hosting segítségével elvárható, hogy kivételes kiszolgálói teljesítményt érjen el magas rendelkezésre állással (>99,95%) és alacsony az első-byte byte (<Szilárd ügyfélszolgálat mellett 450 ms). Erősen ajánlott a VPS-tárhely-tervezet, ha a szerver teljesítménye az Ön prioritása.

Az Inmotion Hosting használatával elérhető szolgáltatások száma, például ingyenes cPanel licenc vállalati szintű CertOS és SSL használatával & Az SSD-k bizonyítványa az extra biztonságért és a nagy sebességű tárolásért nagyszerű választást jelent az energiafelhasználók számára.

Szoktuk velük a www.bitcatcha.com webhelyet üzemeltetni, így nagy mennyiségben beszélt a sebességükről és a kiszolgálásukról.

4. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com/

A2 tárhely VPS

Teljes munkaidő

99,9%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 32.99 / hó

Főbb jellemzők

 • 75 GB-os SSD tárhely
 • 2 TB átvitel
 • 4 GB RAM & 4 vCPU
 • node.js & TLS 1.2
 • cPanel vagy Plesk

"A Railgun Optimizer segítségével előre konfigurált szerver gyorsítótárazás & Az SSD, A2 komolyan veszi a sebességet."

Csakúgy, mint a Hostinger, az A2 Hosting arról szól, hogy a weboldal számára a VPS tárhely által biztosított legjobb sebességet biztosítsa. Az olyan technológiával, mint a Railgun Optimizer, az előre konfigurált szerver gyorsítótárazás és a szervereinek SSD tárolása, az A2 Hosting srácai komolyan gondolják a sebességüket.

Miközben minden alapvető funkciót felkínálnak, amelyre szüksége lehet a VPS tárolásához, például a cPanel, a Linux operációs rendszer használatához és még a Root hozzáférés lehetővé tételéhez is, ezek fő erőssége a páratlan szerver sebesség biztosítása, amely páratlan a hosting területén.

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Teljes munkaidő

100%

Szerver sebessége

A+

Ár

$ 29.95 / hó

Főbb jellemzők

 • 120 GB lemezterület
 • 1,5 TB átvitel
 • 2 mag & 2 GB RAM
 • 2 IP cím
 • Ingyenes fiók-migráció

"Kiválóan illeszkedik a bloggerekhez, akik egyaránt egyszerű felhő-tárhely-megoldást akarnak & rugalmas."

Noha a VPS olcsóbb, mint a dedikált szerverek, a legtöbb tárhely-szolgáltatónál ezek még mindig viszonylag drágák. A HostGator kedvező árú VPS-tervet kínál, amely egyszerre megbízható és egyszerűen használható. VPS-tervük tökéletesen illeszkedik azon bloggerekhez, akik egyszerű és rugalmas felhő-tárhely-megoldást akarnak.

Az általuk kínált kulcsfontosságú szolgáltatások közé tartozik egy kattintással frissíthető rendszer, teljes root hozzáférés, számos ingyenes fejlesztési eszköz és helyszíni biztonsági másolat..

Csomagolás: Melyik VPS-t kell használni?

Korábban már említettük, és újra megemlítjük – nincs olyan tökéletes VPS szolgáltató (legalábbis egyik, akiről tudunk). A Siteground azonban az ár ellenére meglehetősen közel áll.

Függetlenül attól, hogy melyik VPS mellett dönt, a fentiekben felsorolt ​​5 jelenleg a legjobb szolgáltatók, mivel nagyszerű ügyfélszolgálatot, szerverteljesítményt, megbízhatóságot, általános kényelmet és legfontosabb, gyorsaságot nyújtanak Önnek..

Ha értékeli az átalakításokat és az értékesítést, akkor az top 5 VPS szolgáltatás MINDEN sebessége segít. Mindegyik kiváló lehetőség, és végül is mindent a webhely igényeitől, a kívánt funkcióktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől függ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map