Com configura un correu electrònic d’empresa?

És una cosa crucial per a les empreses petites, però molts propietaris d’empreses no saben com configurar-ne una i no hi ha ningú a qui acudir. Tampoc ajuda que Internet tampoc tingui molta informació.

Així que només prenen el que sigui convenient i, més sovint, paguen en excés per coses que ni tan sols necessiten.

De vegades, fan la ruta barata (bé, gratuïta) i utilitzen gmail, però això comporta un conjunt de problemes molt diferent (falta de control, correu brossa, imatge poc professional, etc., us fa la idea).

Avui us portem a través d’alguns dels millors proveïdors de correu electrònic que hi ha, dels avantatges i dels contres i us mostrarem algunes opcions perquè també pugueu tenir en compte.

Però abans d’anar-hi, hem de parlar de per què hauríeu d’obtenir una adreça de correu electrònic al vostre nom de domini.

Beneficis d’obtenir una adreça de correu electrònic professional

Millor allotjament de correu electrònic: com obtenir una adreça de correu electrònic professional

Una adreça de correu electrònic professional mostra a la gent que vol dir empresa. De fet, ho esperen. La gent és massa educada per dir qualsevol cosa, però es pot disparar a la vostra adreça de Gmail i, moltes vegades, no us prendran ni la vostra empresa seriosament.

1. Branding & reconeixement

Quan el nom de la vostra empresa es reflecteix a la vostra adreça de correu electrònic, us permet recordar als vostres clients que el vostre negoci existeix i és legítim. De fet, tot funciona per a tot. Veure el nom de la vostra empresa en qualsevol lloc ajuda realment la marca.

2. Inclou confiança

La confiança és una cosa rara en aquests dies. Amb totes les històries de terror relacionades amb estafes, no ens estranya. Una adreça de correu electrònic professional indica a la gent que opera un negoci establert.

3. Et manté fora de la carpeta de correu brossa

Els spammers solen utilitzar serveis de correu electrònic gratuïts per enviar el correu brossa & programari maliciós, de manera que els correus electrònics que envieu des d’un servei de correu electrònic gratuït podrien anar directament a la carpeta de correu brossa del vostre client. Una adreça de correu electrònic professional és absolutament crítica si voleu assegurar-vos que els vostres correus electrònics arribin als vostres clients.

Com obtenir una adreça de correu electrònic amb el vostre nom de domini

Primer és que primer necessitareu un nom de domini. Funciona com a adreça del vostre emmagatzematge de correu electrònic (el domini i l’emmagatzematge de correu electrònic són dos serveis separats, més sobre això posteriorment).

Per tant, vés a GoDaddy o NameCheap per comprar el teu nom de domini. Assegureu-vos de pensar-ho. No voldríeu que un nom de domini sigui tan lamentable com el que té Pen Pen Pen per si mateixos.

Trieu un proveïdor d’allotjament de correu electrònic

Un cop hàgiu comprat el vostre nom de domini, haureu de triar un proveïdor d’allotjament de correu electrònic perquè el vostre correu electrònic tingui una ubicació d’emmagatzematge físic (sí, sabem que es diu “correu electrònic”, però encara consta de dades que s’han de guardar. en un disc físic en algun lloc).

En funció del vostre pressupost, tindreu 2 opcions.

  1. La millor relació qualitat-preu Podeu matar 2 ocells amb 1 pedra, optant per allotjar la vostra adreça de correu electrònic amb el servei d’allotjament web, sempre que tinguin l’opció de fer-ho. En fer això, compartireu l’espai d’emmagatzematge entre els fitxers del lloc web i els correus electrònics.
  2. Correu electrònic premium Si el vostre pressupost ho permet, potser voldreu buscar un proveïdor de serveis de correu electrònic premium que inclogui més funcions, com ara seguretat millorada, accés entre dispositius i serveis de còpia de seguretat superior..

    El servei de correu electrònic premium també compta amb el seu propi espai d’emmagatzematge, la qual cosa ajuda a la fiabilitat (si sobrepés l’espai d’emmagatzematge assignat mentre allotgeu el vostre correu electrònic amb el vostre host web, el vostre lloc web I el vostre correu electrònic podrien disminuir, i això és una cosa que mai voldreu passar)..

Què passa quan hagueu rebut el proveïdor de serveis de correu electrònic?

Quan hàgiu acabat de comprar el servei de correu electrònic, haureu d’indicar el vostre nom de domini a la vostra empresa d’allotjament o actualitzar el vostre registre mx al proveïdor de correu electrònic..

Com es fa això difereix segons el tipus de proveïdor de serveis que vau escollir. Un proveïdor de serveis de correu electrònic de bona reputació ha de tenir un bon suport o una base de coneixement completa per ajudar-vos a configurar el vostre correu electrònic.

També haureu de continuar endavant i crear la vostra adreça de correu electrònic, és a dir, [protegit per correu electrònic] al sistema del vostre allotjament de correu electrònic. Un cop més, comproveu la base de coneixement del proveïdor de serveis per configurar-la. Si utilitzeu SiteGround, aquí teniu un petit tutorial per mostrar-vos com es fa.

Accés al vostre correu electrònic

Hi ha dues maneres d’accedir al vostre correu electrònic:

  1. Webmail Només heu d’accedir al cPanel del vostre allotjament web i feu clic a correu electrònic per accedir al vostre correu electrònic. També podeu escriure yourdomain.com/webmail. (En el nostre cas, el seu bitcatcha.com/webmail).
  2. Utilitzar un client de correu Usar un client de correu sol ser més convenient. Podeu utilitzar un client de correu electrònic com Outlook i configurar-lo de manera que us descarregui automàticament els correus electrònics.

    Ara cada proveïdor de correu electrònic té una configuració diferent per a clients de correu electrònic. A continuació, es mostra com podeu configurar el correu electrònic segons SiteGround. Si utilitzeu altres proveïdors, no us preocupeu, haurien de tenir tutorials clars pas a punt per crear i configurar el vostre correu electrònic per al client de correu.!

7 coses a tenir en compte en obtenir un proveïdor de serveis

Hi ha algunes coses que heu de tenir en compte que us ajudaran a decidir sobre un proveïdor de serveis de correu electrònic.

1. Necessiteu un lloc web?

Si ho feu, també podeu optar per un bon host web que també proporciona allotjament de correu electrònic. El nostre favorit actual és SiteGround. Desplaceu-vos al lloc i reviseu-los!

2. Quanta quantitat d’emmagatzematge necessiteu?

Això es correlaciona directament amb el nombre de personal que disposa. Si teniu 50 empleats, però només cinc persones clau necessiten correu electrònic, no haureu de preocupar-vos massa per l’espai. Si tots els 50 del vostre personal necessiten correu electrònic, el millor és triar un host que pugui proporcionar prou emmagatzematge per a tothom!

Alguns proveïdors d’allotjament de correu electrònic poden cobrar-vos per la quantitat d’espai utilitzat, mentre que alguns us cobren per usuari. Assegureu-vos que aneu amb un pla que s’adapti millor a les vostres necessitats!

3. Cal que envieu fitxers adjunts enormes?

Si sou un fotògraf o una agència de publicitat, els vostres visuals probablement tindran una quantitat important, que us farà ràpidament el vostre espai d’emmagatzematge d’allotjament web. Podeu ser un problema el vostre nombre d’adjunt i les limitacions d’espai d’emmagatzematge.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me