Els 5 millors proveïdors d’allotjament VPS 2020 (puntuats!)

Si llegiu això, probablement esteu buscant una solució VPS que s’ajusti a les vostres necessitats d’allotjament. Amb aquest article us oferirem els 5 millors serveis VPS preferits, i per què els trobem tan maleïts.


Però abans de fer-ho, fem una ullada a què és realment un VPS i per què la gent voldria serveis com aquest.

Què és VPS?

L’allotjament VPS (o servidor privat privat) és una tecnologia d’allotjament exclusiva que se situa perfectament entre el servei d’allotjament web compartit estàndard i els serveis dedicats al servidor..

És el més adequat per a les empreses que requereixen un pla d’allotjament que ofereixi més potència, funcionalitat i flexibilitat del servidor que els servidors compartits, però sense l’etiqueta de preu de servidors dedicats.

Dit d’una altra manera, l’allotjament VPS us ofereix el millor dels dos mons. Obteniu més de tot, però a un preu que no és massa indignant.

A continuació, detallem els conceptes bàsics, però si teniu gana de més, hi ha tones de fantàstiques guies d’allotjament VPS que podeu consultar en línia.

Més informació sobre VPS

VPS us permet allotjar el vostre lloc web en compartiments virtuals en un servidor físic. Tot i que això pot semblar molt proper a un servidor d’allotjament compartit, en realitat és ben diferent perquè disposeu d’un sistema operatiu propi, recursos dedicats (CPU i RAM) i emmagatzematge dedicat en un servidor privat virtual.

Hosting VPS

VPS Hosting només costa una fracció d’un servidor complet. (font)

Per tant, és perfecte si necessiteu els avantatges d’un servidor privat, però preferiu mantenir els costos baixos.

Quina és la diferència?

“Hi ha alguna diferència?”

Per descomptat, n’hi ha, i és més gran del que creieu!

Per conèixer millor les diferències, mireu el funcionament interior de cada servei d’allotjament.

Servidor d’allotjament compartit

Amb un servidor compartit d’allotjament, el vostre lloc web està allotjat en un sol servidor físic juntament amb centenars d’altres llocs web. Sovint és el pla d’allotjament més barat, però també el més limitat, ja que compartiu tots els recursos del servidor amb altres usuaris.

És gairebé com viure en un apartament amb companys de casa. És divertit i divertit fins que algú enganxi el vàter.

Sí, estic parlant de tu, Karen. Deixeu d’enganxar el vàter.

En general, l’allotjament compartit de servidor s’adapta millor a llocs web més petits que no requereixen gran amplada de banda ni recursos del servidor. La majoria dels proveïdors gestionaran el manteniment del servidor, el que és fàcil d’utilitzar per a aquells sense coneixements tècnics.

L’inconvenient és que teniu recursos molt limitats i, si acabeu amb un usuari dolent, probablement acabaran enganxant tots els recursos, fent que el vostre lloc web pateixi alentiments..

Sabeu què passa quan el vostre lloc web es redueix? Redueix les conversions. Això és el que a ningú no li agrada.

Servei d’allotjament de servidor privat virtual (VPS)

Mai no enteneu veritablement la llibertat fins que no us moveu fora de l’apartament amb els vostres amics que passen a la cambra i vareu un pis propi.

Bona enigma, Karen!

Això és com és l’allotjament VPS. Tens l’apartament complet a tu mateix i, mentre encara estàs allotjat en un servidor físic amb altres usuaris, els recursos del servidor són teus i els teus sols.

Amb VPS, no haureu de preocupar-vos de tenir uns usuaris dolents que cerquen recursos del servidor ja que us heu aïllat els uns dels altres, tot i compartir el mateix servidor físic.

Això vol dir que el vostre lloc tindrà un rendiment més ràpid i es traduirà en més CONVERSIONS i VENDES.

També teniu una millor seguretat amb VPS, ja que totes les vostres dades estan separades dels altres usuaris, la qual cosa redueix la possibilitat que un pirata informàtic accedeixi al vostre lloc web..

La millor part?

El VPS normalment costa aproximadament una fracció d’un servidor dedicat. Essencialment, obteniu els avantatges d’un servidor privat, menys el preu desorbitat.

Servidor dedicat d’allotjament

Quan arribeu a un moment determinat a la vida, voldreu viure en una luxosa mansió amb lavabos més grans que la sala d’estar del vostre antic apartament.

I això és exactament el que són els servidors dedicats. Bàsicament teniu tot el servidor amb accés a tants recursos com necessiteu, però, igual que tenir una casa, els servidors dedicats són l’opció més cara de tots els serveis d’allotjament..

Com que teniu tot el vostre servidor físic, tindreu accés a tots els recursos del servidor sense necessitat de compartir-lo ni de particionar-lo amb altres usuaris. També teniu un control total sobre tots els aspectes del vostre servidor, inclosos el sistema operatiu, el maquinari, etc..

És el servei d’allotjament més potent, però també el més car i es recomana generalment als usuaris que utilitzin llocs web d’alt perfil amb un trànsit elevat, que requereix gran amplada de banda.

Si voleu canviar a VPS?

Alguns de vosaltres us podeu preguntar si heu de canviar o no a un VPS.

Sincerament, si utilitzeu un lloc web petit o hobby, el més probable és que no.

MALGRAT AIXÒ.

Si experimenteu alguna de les coses que esmentem a continuació, aquest ha de ser un bon indicador que conviu amb companys de casa no és exactament la millor opció per a vosaltres:

 • El vostre lloc web comença a disminuir o els usuaris experimenten pàgines de càrrega lenta.
 • Obteniu quantitats elevades de trànsit regularment.
 • Continueu veient el “error del servidor intern” o el missatge “50X”.
 • Teniu dades confidencials emmagatzemades al vostre lloc web.
 • Esteu considerant o tenint una botiga en línia.
 • Voleu instal·lar una aplicació o programari personalitzat.
 • Segueu rebent l’error “Servei no disponible” quan carregueu el lloc web.

A més, si teniu una empresa o un servei, probablement voldreu fer el canvi. L’allotjament VPS sol ser més fiable i ràpid que l’allotjament compartit i la velocitat addicional ajudarà a augmentar les vendes i les conversions.

RANCED: El millor proveïdor d’allotjament VPS 5

millor bitcatcha vps

En aquest moment, haureu de tenir una comprensió bàsica de VPS i com pot ajudar-vos a vendre més amb el vostre lloc web

El problema és que hi ha tones de proveïdors que ofereixen serveis VPS i com se suposa que algú pot triar amb tota la informació aclaparadora plena de rostres.?!?

Doncs no ho facis.

Els hem passat per tots i els hem reduït fins a les 5 millors opcions VPS per a vosaltres.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

80 dòlars / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 40 GB
 • Transferència de dades 5TB
 • 2 Cores & 4 GB de RAM
 • Apache / Nginx & CentOS
 • GIT integrat

"Una gran empresa d’allotjament que ofereix prestacions sòlides de servidors amb una assistència de xat en viu de qualitat"

SiteGround Hosting s’adapta a usuaris nous i experimentats que volen la transició cap a VPS per al seu lloc web..

El pla del núvol de SiteGround es troba al mateix parèntesi amb VPS. Es gestiona completament amb recursos dedicats per crear i gestionar cPanels separats.

El pla al núvol també ofereix diverses funcions clau que són essencials per als serveis VPS, com ara un CDN gratuït per a una velocitat millorada, la possibilitat de triar ubicacions del servidor i una atenció al client VIP 24 hores..

SiteGround, sempre fiable i conegut per la seva velocitat, és la nostra recomanació número 1 si valoreu la velocitat de càrrega del lloc, l’estabilitat i les vendes.

Divulgació

Allotgem Bitcatcha.com a SiteGround Cloud – Business. .

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

4,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • SSD de 20 GB
 • Amplada de banda 1TB
 • 1 GB de RAM & 2 GB RAM Burst
 • Xarxa 100 MB / S
 • Assistència IPv6

"30 vegades més ràpid que la mitjana de serveis compartits d’allotjament"

Hostinger ofereix un pla de 6 nivells per als seus serveis d’allotjament VPS, que podeu triar per adaptar-se a les necessitats del vostre lloc web. El seu Pla 1 ofereix les especificacions bàsiques amb 1.000 GB (aka 1TB) d’ample de banda, 20 GB d’espai en disc, i aproximadament 1 GB de RAM. Si en voleu més, podeu optar pel Pla 6 que us permetrà tenir una magnífica 8 GB de RAM, 160 GB d’espai de disc i 6.000 GB d’ample de banda..

L’altra fortalesa fonamental de l’allotjament Hostinger VPS és que són 30 vegades més ràpides que la mitjana de serveis d’allotjament compartit. Això els converteix en un dels proveïdors d’allotjament VPS més ràpids del mercat, de manera que si la velocitat és important per a vosaltres, Hostinger és una bona opció.

A més, el seu preu és ridículament baix per a un VPS d’aquest calibre. Una excel·lent relació qualitat-preu, no pot anar malament amb Hostinger. Si els preus de SiteGround són una mica massa per a vostè, Hostinger seria la següent elecció.

3. Amfitrió d’emmotllament

https://www.inmotionhosting.com/

VPS Hosting Inmotion

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

27,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 75 GB
 • Amplada de banda de 4TB
 • 4 GB de RAM
 • CentOS w LAMP
 • Llicència completa de cPanel

"Rendiments excepcionals del servidor amb un temps de funcionament elevat & TTFB baix"

Amb Inmotion Hosting, podeu esperar obtenir un rendiment excepcional del servidor amb un temps de funcionament elevat (>99,95%) i baixos de temps (fins al primer byte)<450ms) a més del seu servei d’atenció al client. El seu pla d’allotjament VPS és molt recomanable si la vostra prioritat és el rendiment del servidor.

La quantitat de funcions que obteniu amb Inmotion Hosting, com ara la llicència gratuïta cPanel amb Certos i SSL de qualitat empresarial & El certificat SSD per a una seguretat addicional i allotjament d’alta velocitat, els converteix en una elecció fantàstica per als usuaris de potència.

Abans vam allotjar www.bitcatcha.com amb ells, de manera que es parla de volums sobre la seva velocitat i servei.

4. Hosting A2

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting VPS

Temps de funcionament general

99,9%

Velocitat del servidor

A+

Preu

32,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 75 GB
 • Transferència 2TB
 • 4 GB de RAM & 4 vCPUs
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel o Plesk

"Amb Railgun Optimizer, configuració de la memòria cau del servidor preconfigurat & SSD, A2 és seriós sobre la velocitat."

Igual que Hostinger, A2 Hosting consisteix en proporcionar la millor velocitat al vostre lloc web amb el seu allotjament VPS. Amb tecnologia com l’optimitzador de pistoletes, l’emmagatzematge en caché del servidor preconfigurat i l’emmagatzematge SSD per als seus servidors, els nois de l’A2 Hosting es mostren seriosos sobre la seva velocitat..

Si bé ofereixen totes les funcions essencials que necessitaríeu per a un allotjament VPS, com ara la possibilitat d’utilitzar cPanel, sistema operatiu Linux i, fins i tot, permetre l’accés Root, la seva fortalesa principal és proporcionar una velocitat del servidor inigualable, que no és comparable en la indústria d’hostatge..

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

29,95 dòlars / mes

Característiques clau

 • Espai de disc de 120 GB
 • Transferència de 1,5 TB
 • 2 Cores & 2 GB de RAM
 • 2 adreces IP
 • Migració del compte gratuït

"Adequat per a bloggers que vulguin una solució d’allotjament en núvol senzilla & flexible."

Tot i que el VPS és més barat que els servidors dedicats, segueixen sent relativament cars a la majoria de proveïdors d’allotjament. HostGator ofereix un pla VPS a un preu raonable que és alhora fiable i senzill d’utilitzar. El seu pla VPS és perfecte per a bloggers que vulguin una solució de hosting al núvol senzilla i flexible.

Algunes de les funcions clau que ofereixen inclouen un sistema d’actualització d’un clic, accés complet a l’arrel, diverses eines de desenvolupament gratuït i una còpia de seguretat fora de lloc..

Acoblament: a quin sistema VPS cal anar?

Ja ho hem esmentat anteriorment i el tornarem a mencionar, no hi ha res com el proveïdor de VPS perfecte (com a mínim, cap que en sabem). Tot i això, Siteground s’acosta força, malgrat el preu.

Independentment de quin és el VPS amb què decidiu anar, els 5 que us indicem anteriorment són actualment els millors proveïdors, ja que us ofereixen un gran servei d’atenció al client, rendiment del servidor, fiabilitat, facilitat d’ús general i, el que és més important, rapidesa..

Si valoreu les conversions i les vendes, ajudarà la velocitat de qualsevol d’aquests 5 serveis VPS més importants. Totes són opcions excel·lents i, en definitiva, tot depèn de les necessitats del vostre lloc web, de les funcions que vulgueu i del pressupost que tingueu..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map