{"@συμφραζόμενα":"https://schema.org","@τύπος":"Σελίδα FAQ","mainEntity": [{"@τύπος":"Ερώτηση","όνομα":"Είναι το Minecraft δωρεάν?","αποδεκτή Απάντηση": {"@τύπος":"Απάντηση","κείμενο":"Όχι, το Minecraft είναι ένα παιχνίδι με άδεια χρήσης που ανήκει πλέον στη Microsoft. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που προορίζονται για μια ποικιλία πλατφορμών, αλλά το κόστος διαφέρει. Για παράδειγμα, το βασικό Minecraft για την πλατφόρμα των Windows κοστίζει 29,99 $, ενώ η έκδοση PS4 κοστίζει 19,99 $."}}, {"@τύπος":"Ερώτηση","όνομα":"Φιλοξενεί έναν διακομιστή Minecraft δωρεάν?","αποδεκτή Απάντηση": {"@τύπος":"Απάντηση","κείμενο":"Όχι, η φιλοξενία κοστίζει χρήματα, καθώς πρόκειται για δαπανηρές υποδομές και εξοπλισμό. Εάν φιλοξενείτε διαδικτυακά με μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, αυτό το κόστος μπορεί να μοιραστεί και πληρώνετε ένα πιο λογικό μηνιαίο τέλος ανάλογα με τις απαιτήσεις σας."}}, {"@τύπος":"Ερώτηση","όνομα":"Πόση μνήμη RAM χρειάζομαι για τον διακομιστή Minecraft?","αποδεκτή Απάντηση": {"@τύπος":"Απάντηση","κείμενο":"Όπως όλες οι εφαρμογές, όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των παικτών στο διακομιστή, τόσο περισσότερη μνήμη RAM χρειάζεται για να τις υποστηρίξει. Για μια βασική ρύθμιση με έως και 10 παίκτες, συνιστάται τουλάχιστον 1 GB σε διακομιστή ιστού. Περισσότερα θα σας προσφέρουν μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού."}}, {"@τύπος":"Ερώτηση","όνομα":"Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας Minecraft?","αποδεκτή Απάντηση": {"@τύπος":"Απάντηση","κείμενο":"Χέρια κάτω, η Hostinger είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση. Προσφέρει ειδικά αναπτυγμένα σχέδια Minecraft για όσους επιθυμούν να φιλοξενήσουν τα δικά τους και έχει το απαραίτητο προσωπικό υποστήριξης για να σας συμβουλεύσει σχετικά με τα πάντα, από την επιλογή έως την εγκατάσταση."}}, {"@τύπος":"Ερώτηση","όνομα":"Ποιος είναι ο καλύτερος δωρεάν κεντρικός υπολογιστής διακομιστή Minecraft?","αποδεκτή Απάντηση": {"@τύπος":"Απάντηση","κείμενο":"Η δωρεάν φιλοξενία δεν συνιστάται συνήθως και πιθανότατα θα είναι ακόμη λιγότερο βιώσιμη για πιο απαιτητικές εργασίες όπως η φιλοξενία Minecraft. Στην ιδανική περίπτωση, θα θεωρούσατε ένα σχέδιο φιλοξενίας VPS για να εκμεταλλευτείτε τους ειδικούς πόρους που διατίθενται σε αυτά τα προγράμματα."}}]}

Με ένα παιχνίδι που είναι τόσο αγαπητό και ευέλικτο όσο το Minecraft, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αναζητούν τη δημιουργία του δικού τους διακομιστή Minecraft.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παίξετε το Minecraft με φίλους, αλλά ο πιο ευπροσάρμοστος είναι ο διακομιστής Minecraft που φιλοξενείται στο διαδίκτυο.

Contents

Τι είναι το Minecraft?

minecraft

Σκεφτείτε το Minecraft ως τη σύγχρονη έκδοση ενός κλασικού που δεν έχει ξεπεράσει το στυλ. Στην πραγματικότητα, το έχω ξαναδεί ως εικονικό Lego. Αυτό ίσως να μην είναι ακριβές, καθώς το Minecraft έχει γίνει τόσο δημοφιλές που υπάρχει ακόμη και ένα ολόκληρο θέμα Lego!

Τα απλοϊκά γραφικά του σε συνδυασμό με το βασικό gameplay που εξακολουθεί να επιτρέπει μεγάλη καινοτομία έχει κάνει αυτό το παιχνίδι να ανεβαίνει σε δημοτικότητα.

Χάρη στην υποστηρικτική βάση ανεμιστήρων, η Minecraft μπόρεσε να προωθήσει σχεδόν όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, από επιτραπέζιους υπολογιστές έως κινητές συσκευές και κονσόλες. Σήμερα, το Minecraft διατίθεται σε απλή βανίλια ή ως μία από τις πολλές προσαρμοσμένες κατασκευές που έχουν δημιουργήσει οι θαυμαστές και οι προγραμματιστές.

Λειτουργία πολλών παικτών στο Minecraft

Αν και το Minecraft μπορεί να παίξει σόλο, ένα από τα κύρια αξιοθέατα του είναι η λειτουργία πολλών παικτών που επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά πράγματα ανάλογα με το περιβάλλον.

Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν να διεξάγουν πόλεμο, να διεξάγουν αποστολές συνεργασίας ή απλά να συνυπάρχουν ειρηνικά στα δικά τους μικρά οικόπεδα εικονικής γης. Για τη λειτουργία πολλών παικτών, υπάρχουν τέσσερις κύριες επιλογές.

 • Αναπαραγωγή σε τοπικό δίκτυο (LAN)
  Ένα LAN συνδέει μια ομάδα υπολογιστών σε μικρότερο (πιο τοπικό) χώρο. Για παράδειγμα, η σύνδεση μερικών υπολογιστών σε ένα δωμάτιο θεωρείται LAN.
 • Minecraft Realms
  Η ιδέα Realms δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές της Minecraft για να επιτρέπει στους παίκτες να φιλοξενούν γρήγορα παιχνίδια Minecraft μέσω της υπηρεσίας. Βασίζεται στη συνδρομή, πάνω από το κόστος του Minecraft.
 • Χωρισμένη οθόνη
  Αυτό προορίζεται μόνο για κονσόλες και επιτρέπει σε έως και τέσσερις χρήστες να παίξουν το Minecraft μαζί δίπλα σε μία οθόνη.
 • Διαδικτυακός διακομιστής
  Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα και περιλαμβάνει έναν χρήστη που δημιουργεί πραγματικά ένα ολόκληρο διαδικτυακό περιβάλλον από το μηδέν έως τη φιλοξενία παιχνιδιών Minecraft. Συνήθως ο οικοδεσπότης θα ενοικιάσει χώρο διακομιστή από μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων για το σκοπό αυτό.

Ελάχιστες απαιτήσεις φιλοξενίας διακομιστή Minecraft

Όπως ίσως γνωρίζετε, η φιλοξενία παιχνιδιών είναι συχνά δύσκολη, δεδομένου ότι συνήθως είναι πιο πεινασμένοι σε πόρους από τις περισσότερες διαδικτυακές εφαρμογές. Ευτυχώς, το Minecraft δεν είναι ακριβώς ένα τεράστιο γουρούνι πόρων και μπορείτε να το φιλοξενήσετε σε διακομιστές ιστού με μερικές αρκετά βασικές προδιαγραφές.

Ωστόσο, αυτό λαμβάνει υπόψη τις βασικές ρυθμίσεις του Minecraft – καθαρή βανίλια όπως το αποκαλούν. Για αυτές τις εγκαταστάσεις και μια μέση ομάδα παικτών 10, μπορείτε να φτάσετε με το γυμνό ελάχιστο στη φιλοξενία VPS.

Ας δούμε πιθανές απαιτήσεις για απλή φιλοξενία Vanilla Minecraft σε αριθμούς.

Ελάχιστο Req.

 • RAM 1 GB
 • 1 πυρήνας CPU

Συνιστώμενο Req.

 • RAM 2 GB
 • 2 CPU Core

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά αμελητέος σε σχέση με αυτό που προσφέρεται, οπότε θα το παραλείψουμε εδώ, αρκεί να βασίζεται σε SSD.

Εάν ανεβάζετε το ante και παίρνετε πιο σοβαρά για τη φιλοξενία του Minecraft, τότε θα εξετάζετε σκληρότερους αριθμούς για ομάδες παικτών ηλικίας 50 ετών και άνω. Ίσως θέλετε επίσης να εξετάσετε άλλες δυνατότητες, όπως η χρήση mods, οι οποίες θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα συνιστούσα ένα πρόγραμμα VPS όπως το Minecraft Villager Plan στο Hostinger, που προσφέρει 3 GB μνήμης RAM, αλλά θα φτάσει τα 12,95 $ / μήνα. Όπως μπορείτε να δείτε, όσο περισσότεροι παίκτες θέλετε να φιλοξενήσετε, τόσο υψηλότερο αυξάνεται το δυνητικό σας κόστος.

Οφέλη από τη λειτουργία του δικού σας διακομιστή Minecraft

Έτσι, έχοντας φτάσει σε αυτό το σημείο στο άρθρο, αναρωτιέστε τώρα γιατί στη γη θα περάσετε από τον πονοκέφαλο να βρείτε τον δικό σας διακομιστή για να φιλοξενήσετε το Minecraft?

Παρόλο που δεν θα σας κατηγορήσω για την απομάκρυνση σε αυτό το σημείο, υπάρχουν μερικές πολύ θετικές πτυχές της φιλοξενίας Minecraft που πρέπει να σκεφτείτε.

 1. Ελευθερία επιλογής σε Mods

  Εάν έχετε παίξει ποτέ ένα παιχνίδι και έχετε απογοητευτεί επειδή η έκδοση στην οποία δεν έχετε ενεργοποιήσει συγκεκριμένες λειτουργίες, μπορεί να είναι απογοητευτική. Αυτά τα πρόσθετα ενδέχεται να είναι ακόμη άμεσα διαθέσιμα, πολύ μακριά από εσάς. Φιλοξενώντας τον δικό σας διακομιστή Minecraft, έχετε μια δωρεάν επιλογή του τι να εγκαταστήσετε.

 2. Δημιουργία κοινότητας

  Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά πλάσματα και ενώ μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι με φίλους, ο χρόνος δεν επιτρέπει πάντα. Ευτυχώς, ο ψηφιακός κόσμος αφαιρεί την απόσταση και το Minecraft μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια μικρή κοινότητα από τους πιο κοντινούς φίλους σας. Ο δικός σας κόσμος μέσα στον κόσμο, για να το πούμε.

 3. Το σπίτι μου, οι κανόνες μου

  Με τους κεντρικούς υπολογιστές που υποστηρίζουν μια μεγάλη κοινότητα, δημιουργούνται συχνά κανόνες για ένα τεράστιο εφέ προς όφελος της πλειοψηφίας. Εάν φιλοξενείτε τον δικό σας διακομιστή Minecraft, πρέπει μόνο να σκεφτείτε κανόνες που θα επηρεάσουν τη μικρή σας ομάδα. Ακόμα καλύτερα – θα είναι στη δική σας ευχαρίστηση και κανένας άλλος.

 4. Ως εργαλείο διδασκαλίας

  Εάν είστε εκπαιδευτικός, ίσως εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι το Minecraft μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό πλεονέκτημα. Εξετάστε τα κοινωνικά πειράματα και διδάξτε στα νεαρά μυαλά τη σημασία των συμπεριφορικών πτυχών και της λήψης αποφάσεων, όλα σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον που τους ενθαρρύνει να χτίσουν και να εξερευνήσουν.

  Η λίστα συνεχίζεται, οπότε γίνετε δημιουργικοί και σκεφτείτε τη φιλοξενία του Minecraft ως λιγότερο «να ασχολείστε με ένα παιχνίδι» και περισσότερο από ένα δυναμικό εάν χρησιμοποιείται δημιουργικά.

 5. Νομισματοποίηση

  Η φιλοξενία του Minecraft μπορεί να είναι αρκετά ακριβή μακροπρόθεσμα, ειδικά αν φιλοξενείτε μεγαλύτερο αριθμό παικτών. Το κόστος της φιλοξενίας διακομιστών θα είναι σημαντικό, αλλά το Minecraft εξακολουθεί να είναι υπό άδεια από τη Microsoft – κατανοεί ότι υπάρχουν έξοδα που πρέπει να καλυφθούν.

  Εξαιτίας αυτού, η Microsoft έχει κάνει κάποια πρόβλεψη, ανοίγοντας δρόμους μέσω των οποίων μπορείτε να αντισταθμίσετε το κόστος. Ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τους διακομιστές Minecraft είναι μέσω διαφημίσεων εντός παιχνιδιού, δημιουργίας καταστημάτων ιστού και άλλων.

Τι να ψάξετε στο Minecraft Server Hosting?

Όπως πολλές άλλες εφαρμογές, το Minecraft θέτει απαιτήσεις τόσο σε υλικό όσο και σε υποδομές. Προκειμένου να απολαύσετε μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού σε περιβάλλοντα Minecraft που φιλοξενούνται αυτόματα, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες οικονομικές και τεχνικές λεπτομέρειες.

Παρόλο που οι περισσότερες από αυτές τις λεπτομέρειες ισχύουν ευρέως σε όλες σχεδόν τις επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων, ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα για να προσφέρουν εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας Minecraft που μπορεί να περιλαμβάνουν επιπλέον λειτουργίες ειδικά για το Minecraft.

Η εκτέλεση του δικού σας διακομιστή Minecraft στο διαδίκτυο σημαίνει ότι θα χρειαστείτε το υλικό και το εύρος ζώνης για να το υποστηρίξετε. Εάν δεν διαθέτετε κέντρο δεδομένων, αυτό σημαίνει ενοικίαση χώρου σε διακομιστή που φιλοξενείται από μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το Hostinger.

Για να διασφαλίσετε ότι η φιλοξενία Minecraft σας λειτουργεί ομαλά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός προγράμματος φιλοξενίας Minecraft, όπως:

1. Επεξεργαστής

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές Ιστού θα απαιτήσουν χρόνο επεξεργασίας, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για περιβάλλοντα παιχνιδιών. Σε πραγματικά σενάρια χρήσης, ο χρόνος επεξεργασίας υπολογίζεται σε κύκλους ρολογιού (εξ ου και η παρουσίαση ως MHz ή GHz).

Στην φιλοξενία ιστοσελίδων, οι διακομιστές είναι συχνά εξοπλισμένοι με πολλούς, ισχυρούς επεξεργαστές. Ο ακριβής χρόνος επεξεργασίας που λαμβάνετε καθορίζεται από τα σχέδια που προσφέρει ο οικοδεσπότης Ιστού σας. Ο χρόνος επεξεργαστή της κοινής φιλοξενίας μοιράζεται μεταξύ λογαριασμών, ενώ τα προγράμματα φιλοξενίας VPS ή cloud προσφέρουν στους χρήστες αποκλειστική χρήση συγκεκριμένων ποσών πόρων.

2. Μνήμη

Η μνήμη RAM είναι γρήγορη, πτητική αποθήκευση που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση διαδικασιών. Όταν υποβάλλεται ένα αίτημα στο διακομιστή σας, φορτώνει δεδομένα στη μνήμη για πιο γρήγορη επεξεργασία. Εάν έχετε λιγότερη μνήμη από την απαιτούμενη, τότε είναι απαραίτητο για τους διακομιστές να ανταλλάσσουν δεδομένα πιο συχνά από και προς τη μνήμη RAM, με αποτέλεσμα χαμηλότερη απόδοση.

Και πάλι, όπως και με τον χρόνο του επεξεργαστή, η κοινή φιλοξενία λειτουργεί από μια μεγάλη δεξαμενή μνήμης που μοιράζεται μεταξύ πολλών λογαριασμών. Τα προγράμματα VPS ή cloud προσφέρουν στις χρήσεις τους αποκλειστική μνήμη για χρήση. Ακριβώς πόσο θα εξαρτηθεί από τον οικοδεσπότη και το πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

3. Τύπος αποθήκευσης & Χώρος

Το Minecraft δεν είναι ένα εξαιρετικά βαρύ παιχνίδι, αλλά εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή Minecraft, η κατοχή SSD θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε την απόδοση. Ξέρετε όμως τις διαφορές που είναι δυνατές σε αυτόν τον τομέα.

Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού θα προσφέρουν λογισμικό διακομιστή βασισμένο σε SSD (όπως το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό διακομιστή ιστού) ενώ αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε κανονικό χώρο αποθήκευσης. Αυτό διαφέρει από την προσφορά μιας πλήρους λύσης SSD όπου όλα αποθηκεύονται σε SSD.

4. Τοποθεσία διακομιστή

Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο κρίσιμα πράγματα για τον διακομιστή φιλοξενίας Minecraft. Η τοποθεσία όπου φιλοξενείται ο διακομιστής κάνει τη διαφορά. Ένας διακομιστής που απέχει πολύ από το σημείο όπου βρίσκονται οι παίκτες συχνά οδηγεί σε υψηλό λανθάνοντα χρόνο (καθυστέρηση).

Εάν φιλοξενείτε παίκτες από όλο τον κόσμο, τότε δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό. Ωστόσο, εάν φιλοξενείτε σε ένα πιο τοπικό περιβάλλον (ίσως για παίκτες σε μια συγκεκριμένη χώρα / περιοχή), τότε επιλέξτε έναν οικοδεσπότη Ιστού με διακομιστές εντός ή κοντά σε αυτήν την περιοχή. Αυτό μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της καθυστέρησης του παιχνιδιού.

Σημείωση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή για να ελέγξετε εάν ο διακομιστής που χρησιμοποιείτε είναι γρήγορος!

5. Υποστήριξη για το Minecraft

Όπως ανέφερα νωρίτερα, ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν ειδικά προγράμματα φιλοξενίας που στοχεύουν στους κεντρικούς υπολογιστές Minecraft. Αυτό είναι σημαντικό επειδή εκείνοι που έχουν, μπορεί συχνά να έχουν πρόσθετη υποστήριξη για τα προγράμματα φιλοξενίας Minecraft που ενδέχεται να μην βρίσκονται εύκολα αλλού.

Παραδείγματα αυτού του τύπου υποστήριξης είναι συχνά στους τομείς βοήθειας κατά την εγκατάσταση και τη ρύθμιση. Για να δείτε εάν ένας οικοδεσπότης που σκέφτεστε θα σας βοηθήσει, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα.

6. Αποφύγετε τα υπερβολικά φθηνά σχέδια φιλοξενίας Minecraft

Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω που προσφέρουν τιμές χαμηλότερες από αυτές που συνιστώνται εδώ. Ωστόσο, σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί όταν σκέφτεστε να λάβετε αυτά τα σχέδια. Πολλά από αυτά τα σχέδια συχνά προσφέρουν υπηρεσίες δευτερεύοντος επιπέδου και ενδέχεται να περιορίζουν τις περιοχές που επηρεάζουν τελικά την εμπειρία σας στο παιχνίδι

Κατατάχθηκε: Οι 5 καλύτεροι διακομιστές Minecraft Server 2020

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

φιλοξενούμενος

ΕΜΒΟΛΟ

2 GB

Αριθμός παικτών

70

Τιμή (USD)

8,95 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 99,9% ώρα λειτουργίας
 • Προστασία DDoS
 • Άμεση εγκατάσταση
 • Πάνελ πολλαπλών τεχνών
 • Διπλή CPU

"Το Hostinger αξιοποίησε με επιτυχία τη δύναμη των διακομιστών Ιστού για τυχερά παιχνίδια."

Το Hostinger είναι η κορυφαία επιλογή μας ως πάροχος φιλοξενίας Minecraft για διάφορους λόγους. Το πρώτο και κύριο είναι ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί ένας οικοδεσπότης που προσφέρει σχέδια ειδικά κατασκευασμένα για να καλύψουν τη φιλοξενία του Minecraft.

Τα σχέδια φιλοξενίας του Minecraft βασίζονται σε διακομιστές VPS, που σημαίνει ότι θα λάβετε τους ειδικούς πόρους που απαιτούνται για τη φιλοξενία του Minecraft. Η δομή του σχεδίου τους είναι επίσης χτισμένη γύρω από την ιδέα, προσφέροντας τουλάχιστον 2 GB μνήμη, κοντά στην άμεση εγκατάσταση διακομιστή Minecraft και τεχνική υποστήριξη που μπορεί να σας βοηθήσει εάν κολλήσετε.

Το Hostinger είναι ένας από τους κορυφαίους οικοδεσπότες μας!

Διαβάστε την εις βάθος κριτική μας στο Hostinger για να μάθετε γιατί!

2. Shockbyte

https://shockbyte.com/

σοκ

ΕΜΒΟΛΟ

1 GB

Αριθμός παικτών

20

Τιμή (USD)

2,50 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 100% Uptime
 • Προστασία DDoS
 • Άμεση εγκατάσταση
 • Πάνελ πολλαπλών τεχνών
 • Απεριόριστο SSD

"Η Shockbyte έχει μετατρέψει τα παιχνίδια σε μεγάλη επιχείρηση, επιτρέποντας ισχύ και επεκτασιμότητα."

Η Shockbyte είναι εταιρεία με έδρα την Αυστραλία που ειδικεύεται στην ενοικίαση διακομιστών παιχνιδιών. Οι βασικοί τομείς εστίασης είναι οι Minecraft, ARK: Survival Evolved και Rust – με σχέδια να υποστηρίξουν περισσότερους τίτλους.

Τα σχέδιά τους είναι πολύ επικεντρωμένα και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι πολύ άμεσα κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Η εμπειρία τους με το Minecraft τους επιτρέπει να προσφέρουν μερικές καλές προτάσεις και αυτό είναι ένα καλό μέρος για να πάει για εξειδικευμένη φιλοξενία Minecraft.

3. BisectHosting

https://www.bisecthosting.com/

διχοτόμηση

ΕΜΒΟΛΟ

1 GB

Αριθμός παικτών

12

Τιμή (USD)

2,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Προστασία DDoS
 • Άμεση εγκατάσταση
 • Πάνελ πολλαπλών τεχνών
 • Διακομιστές SSD

"Διατηρώντας το απλό, το BisectHosting υποστηρίζει το Minecraft Java και το Bedrock."

Το BisectHosting είναι ένα άλλο δημοφιλές όνομα στη φιλοξενία Minecraft, παρόλο που προσφέρει σχεδόν όλες τις άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τον Ιστό. Λόγω του εύρους των προγραμμάτων φιλοξενίας τους, το Bisect είναι πιο απλοποιημένο όταν πρόκειται για το Minecraft, υποστηρίζοντας είτε την έκδοση Java είτε το Bedrock.

Ένα ισχυρό χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα πακέτα φιλοξενίας Minecraft της Bisect έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, ακόμη και στο φθηνότερο πακέτο τους. Αυτό φυσικά υπόκειται στην πολιτική ορθής χρήσης τους, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αλλά όχι να το κάνετε κατάχρηση.

4. GGServers

https://ggservers.com/

GGservers

ΕΜΒΟΛΟ

1 GB

Αριθμός παικτών

12

Τιμή (USD)

3,00 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Άμεση εγκατάσταση
 • Προστασία DDoS
 • Πάνελ πολλαπλών τεχνών
 • 1-Κάντε κλικ στο Installer
 • Μη μετρημένο SSD

"Προχωρήστε στη φιλοξενία Minecraft στο επόμενο επίπεδο στους GGServers με εγκαταστάσεις modpack 1 κλικ."

Η GGServers είναι μια καναδική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει φιλοξενία ιστοσελίδων, αλλά επίσης ειδικεύεται σε διακομιστές παιχνιδιών. Έχουν διακομιστές για μια ποικιλία παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του Minecraft και έχουν αναπτύξει περισσότερα από μισά εκατομμύρια από αυτά, μέχρι σήμερα.

Προσφέρουν προδιαγραφές υψηλής απόδοσης στους διακομιστές παιχνιδιών τους και έχουν μια καλή εξάπλωση εννέα τοποθεσιών κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο για να διαλέξετε. Τα σχέδια ποικίλλουν ανάλογα με τους παρεχόμενους πόρους και ξεκινούν από μια βασική μνήμη RAM 1 GB που υποστηρίζει 12 κουλοχέρηδες.

5. Φιλοξενία Apex

https://apexminecrafthosting.com/

Φιλοξενία Apex

ΕΜΒΟΛΟ

1 GB

Αριθμός παικτών

12

Τιμή (USD)

3,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 99,9% ώρα λειτουργίας
 • Άμεση εγκατάσταση
 • Προστασία DDoS
 • Πάνελ πολλαπλών τεχνών
 • 1-Κάντε κλικ στο Installer

"Λάβετε όχι μόνο το υλικό για το Minecraft, αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε τον διακομιστή σας."

Το Apex Hosting επικεντρώνεται μόνο στο Minecraft και προσφέρουν 15 τοποθεσίες για διακομιστές σε όλο τον κόσμο με περισσότερους. Τα σχέδιά τους ξεκινούν μικρά με βασική μνήμη RAM 1 GB, αλλά όλα τα σχέδια έρχονται με έναν προσαρμοσμένο υποτομέα.

Ο ισχυρισμός τους για φήμη έγκειται στην εκτεταμένη υποστήριξη του Minecraft, που διαθέτει έναν εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου, εκπαιδευτικά βίντεο και τη δυνατότητα ενεργοποίησης και λειτουργίας των διακομιστών Minecraft σε μόλις πέντε λεπτά. Βοήθεια είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας και ενός συστήματος έκδοσης εισιτηρίων.

Συμπέρασμα: Για τους θαυμαστές Diehard Minecraft

ΕΜΒΟΛΟ

ΟΧΙ. ΤΟΥ
ΠΑΙΚΤΕΣ

ΤΙΜΗ (USD / MO)

Hostinger

2 GB

70

8,95 $

Σοκμπάιτ

1 GB

20

2,50 $

BisectHosting

1 GB

12

2,99 $

Όπως μπορείτε να πείτε μέχρι τώρα, η φιλοξενία ενός διακομιστή Minecraft δεν χρειάζεται να είναι τρομερά περίπλοκη. Στην πραγματικότητα, η ομορφιά του είναι ότι αφού έχετε τον έλεγχο, μπορείτε να αποφασίσετε ακριβώς πόσο περίπλοκο θέλετε να είναι ο κόσμος του Minecraft.

Είτε πρόκειται για έναν τεράστιο διακομιστή που υποστηρίζει χιλιάδες παίκτες είτε έναν βασικό για να αλληλεπιδρούν μαζί οι φίλοι σας, η τελική απόφαση είναι δική σας. Το κόστος επίσης δεν είναι απαραίτητα ένας παράγοντας όπως μπορείτε να δείτε, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι που σας βοηθούν να ανακτήσετε το κόστος σας.

Τελικά, η φιλοξενία του δικού σας διακομιστή Minecraft είναι μια εργασία αγάπης – και για τους ακούσιους οπαδούς του παιχνιδιού, σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν εξακολουθείτε να είστε στην άκρη και αποφασίσετε εάν αυτό είναι σωστό για εσάς, μιλήστε με τους λαούς στο Hostinger (το οποίο προσφέρει πραγματικά σχέδια φιλοξενίας Minecraft & υποστήριξη) για να δείτε αν μπορούν να σας συμβουλέψουν με κάθε τρόπο.

Minecraft Server Hosting: Συχνές ερωτήσεις

1. Το Minecraft είναι δωρεάν?

Όχι, το Minecraft είναι ένα παιχνίδι με άδεια χρήσης που ανήκει πλέον στη Microsoft. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που προορίζονται για μια ποικιλία πλατφορμών, αλλά το κόστος διαφέρει. Για παράδειγμα, το βασικό Minecraft για την πλατφόρμα των Windows κοστίζει 29,99 $, ενώ η έκδοση PS4 κοστίζει 19,99 $.

2. Η φιλοξενία ενός διακομιστή Minecraft είναι δωρεάν?

Όχι, η φιλοξενία κοστίζει χρήματα, καθώς πρόκειται για δαπανηρές υποδομές και εξοπλισμό. Εάν φιλοξενείτε διαδικτυακά με μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, αυτό το κόστος μπορεί να μοιραστεί και πληρώνετε ένα πιο λογικό μηνιαίο τέλος ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

3. Πόση μνήμη RAM χρειάζομαι για το διακομιστή Minecraft?

Όπως όλες οι εφαρμογές, όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των παικτών στο διακομιστή, τόσο περισσότερη μνήμη RAM χρειάζεται για να τις υποστηρίξει. Για μια βασική ρύθμιση με έως και 10 παίκτες, συνιστάται τουλάχιστον 1 GB σε διακομιστή ιστού. Περισσότερα θα σας προσφέρουν μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

4. Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας διακομιστών Minecraft?

Χέρια κάτω, η Hostinger είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση. Προσφέρει ειδικά αναπτυγμένα σχέδια Minecraft για όσους επιθυμούν να φιλοξενήσουν τα δικά τους και έχει το απαραίτητο προσωπικό υποστήριξης για να σας συμβουλεύσει σχετικά με τα πάντα, από την επιλογή έως την εγκατάσταση.

5. Ποιος είναι ο καλύτερος δωρεάν κεντρικός υπολογιστής διακομιστή Minecraft?

Η δωρεάν φιλοξενία δεν συνιστάται συνήθως και πιθανότατα θα είναι ακόμη λιγότερο βιώσιμη για πιο απαιτητικές εργασίες όπως η φιλοξενία Minecraft. Στην ιδανική περίπτωση, θα θεωρούσατε ένα σχέδιο φιλοξενίας VPS για να εκμεταλλευτείτε τους ειδικούς πόρους που διατίθενται σε αυτά τα προγράμματα.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me