5 најбољих веб хостинга за веб локације у Великој Британији 2020 (рангиран!)

Ако сте слетели овде, вероватно је да ловите домаћина за веб локацију са Великом Британијом.

Прво – кудос вама који истражујете! Брз и поуздан домаћин темељ је сваке успешне странице.

Да одаберете најбољег домаћина за вас, такође ћете желети да разумете окружење хостовања у Великој Британији. Ово ће вам помоћи да откријете који домаћини могу заиста најбоље да се такмиче.

Овај чланак ће прегледати наших 5 најбољих домаћина за веб локације у Великој Британији (плус 2 достојна спомена!)

Спреман? Идемо копати.

Contents

Невероватан раст у Великој Британији на сцени е-трговине

С вртоглавих 94,8% популације која сада има приступ интернету, а индустрија е-трговине у региону је процвала, узбудљиво је време за покретање властите веб локације у Великој Британији..

Прошле године е-трговина чинила је огромних 20% свих малопродајних продаја у Великој Британији. Дапаче, е-трговина би требало да расте за 5,7% годишње до 2023. године.

Ова врста раста значи ВЕЛИКУ прилику. Питање је – да ли сте у стању да га ухватите?

И … како?

Можда партнерски блог? Или Интернет продавница? У зависности од тога шта желите, ваша веб локација поседује специфичне потребе којима ће ваш пружалац услуга имати прилику да се обрати.

Можда вам је потребна додатна ширина појаса за растући инвентар. Или компатибилност са преферираном е-цом платформом попут Схопифи УК (прочитајте о томе шта је сјајан домаћин е-трговине овде).

На крају дана, добар домаћин није само технолошка платформа – то је технолошки партнер. Прави треба подржати раст вашег предузећа дуго у будућност.

То значи да сте довољно флексибилни и сналажљиви да вам помогну да уновчите у обећавајућу будућност британског е-трговине.

Како Брекит и ГДПР могу утицати на вас?

Лондон као главно средиште … за сада

Дио вашег одлучивања о домаћину разматра одакле у свијету да се угостите. Будући да желите да се ваша веб локација брзо учита за вашу публику, обично је најбоље одабрати центар података који им је најближи.

Добре вести ако је ваша публика локална – Лондон је тренутно највеће тржиште података у Европи и треће по величини на свету! То је дом локалних домаћина, али то је врућа точка за велике међународне домаћине који постављају сервере. У ствари, тренутно се налази на другом месту међу најбољим финансијским центрима у свету.

То је рекло … неизвесност Брекита поставља пуно питања о његовој будућности. Неки извештаји указују на то да је Брекит стварна претња улози Лондона као главног светског центра података.

Наравно, Лондон је високо развијен и добро повезан. Али ако, због пасоша и правних компликација, Велика Британија не буде у стању да одржи финансијске услуге ЕУ, могла би доћи до велике миграције података и услуга из Лондона.

Затим, поставља се питање пребивалишта података …

За то морате разумети ВЕЛИКО важан концепт ГДПР-а.

Оно на земљи је ГДПР?

Укратко, залаже се за Општу уредбу о заштити података (ГДПР).

То је скуп стандарда који се односи на све чланице ЕУ, укључујући Британију за сада… укључујући вас!

Постоји како би се редовним људима омогућила употреба њихових личних података, а предузећа имају већу одговорност.

И – ВЕЛИКО је важно да ваша веб локација у потпуности буде у складу са њом! Непридржавање може да вам донесе врло ружну казну.

Ствар је у томе да Брекит комплицира ствари. Када Британија изађе из ЕУ, сматраће се „трећом земљом“ која технички није под ГДПР-ом. Организације из ЕУ-а морат ће подузети изнимно строге мјере како би осигурале да су сви њихови подаци у Уједињеном Краљевству законити.

“Значи … морам да преселим своју веб локацију на лондонски сервер ??”

Па – нада није изгубљена. Најбоља опклада у Великој Британији је надати се статусу адекватности.

То у основи значи да ће Европска комисија процијенити прописе Уједињеног Краљевства да провјери јесу ли спремни за грешку. Ако се обезбеди адекватност, Велика Британија ће моћи много слободније преносити податке. Нажалост, овај процес може започети тек након одласка из Велике Британије, тако да се за све ово за сада шпекулише.

Многи предвиђају да ће главни правац кретања података бити ван Лондона и назад у ЕУ, како би се избегле ове прекограничне компликације. Неке велике европске компаније већ су започеле пребацивање неких својих захтева за подацима кући.

Међутим, и обрнуто је вероватно – с неким британским подацима који ће се вероватно вратити кући.

Да угостите унутар или изван Велике Британије?

Да ли је ваша публика углавном у Великој Британији?

 • Садржај ГДПР-а потребан сада, врло вероватно још увек важан у будућности.
 • Размислите о гостовању из Лондона (такође би требало да буде брже)
 • Имајте на уму, ако је Уједињеном Краљевству на крају додељено “адекватност”, то не би требало да буде важно одакле сте домаћин.

Да ли је ваша публика углавном у ЕУ?

 • Потребно је усаглашавање са ГДПР-ом.
 • Размислите о гостовању из ЕУ, ван Лондона (такође би требало да буде брже)
 • Напомена: ГДПР се примењује на свакога који обрађује личне податке појединаца у ЕУ – без обзира на свету у коме се налазе.

За оба случаја и ако је ваша публика микс Велике Британије & Грађани ЕУ – можда бисте желели да размотрите домаћина који има центре података у оба Лондона & другде у Европи. То ће вам пружити флексибилност за миграцију између њих уз минималне гњаваже.

Велика Британија је већ увела ГДПР у домаће право, тако да изгледа да ће и даље подржавати ГДПР, после Брекита.

И тако, где год да је ваша публика, ваша најбоља опклада је да вашу веб локацију у потпуности прилагодите ГДПР-у (објавићемо мало по мало).

Шта би друго могло утицати на Брекит?

 • Нове велике увозне царине и додатни ПДВ значи да производи у Великој Британији могу бити скупљи за оне изван Велике Британије.
 • Нека имена ццТЛД домена, попут .еу, доступна су само предузећима у ЕУ. Шта ће се догодити са доменима 300к + .еу који су већ регистровани у УК предузећима није познато!

Ипак, на крају дана – можемо само нагађати импликације Брекита (ми нисмо правници, само домаћи ентузијасти). Сигурно, то је клима и потенцијалног и неизвесног..

Постављање ваше веб локације са угледним хостом који нуди веома јаке безбедносне функције, може бити само добро место за почетак.

Шта потражити код доброг домаћина из Велике Британије

Различити пружаоци услуга имају различите снаге.

Међутим, постоји неколико ствари које сваки добар домаћин у Великој Британији мора да има:

1. Сигурност & Сагласност ГДПР-а

Тако смо увели ГДПР. Али како овај фактор утиче на избор домаћина?

У складу са ГДПР-ом од вас се очекује да заштитите податке и објасните корисницима како употребљавате њихове податке. Извршено је огромним казнама за све организације које не поштивају правила или претрпе озбиљно кршење података.

Дакле, добар домаћин ће вам помоћи да обезбедите сигурну одбрану:

 • Понудите унапређену сигурност сервера кроз заштитне зидове и противпожарне системе одбране.
 • Понудите ССЛ цертификате да бисте осигурали да су сви подаци послати у веб образац шифрирани. ССЛ није потребан у ГДПР-у, али се препоручује.
 • Понудите проактивни софтвер или систем за праћење да бисте пратили и открили било какве покушаје хаковања ваше веб локације, са системом који ће брзо реаговати у случају кршења. Према ГДПР-у, о сваком озбиљном кршењу података потребно је пријавити ИЦО у року од 72 сата.

(Прочитајте овде специфичности ГДПР усаглашености, не желимо да вам досадимо)

Не само што штите купце, већ и себе и штитећи се да ли сте спремни да закључите трансакције са својим купцима, где год су они засновани.

2. брзина домаћина

У Битцатцха смо некако опсједнути брзином. Добар домаћин увек треба да нуди одличну брзину.

Истраживања показују да брзина учитавања веб локације може да учини или прекине ваше корисничко искуство. Брже вријеме учитавања доводи до већег задржавања и срећнијих купаца.

Напокон, суочени сте са жестоком конкуренцијом – већином британског е-трговине и даље доминирају велика онлајн предузећа из САД-а. Добра брзина пружа велику конкурентну предност.

Сјајни домаћин ће оптимизирати брзину како путем хардверске израде, тако и софтверским додацима попут кеширања и ЦДН-а.

Да бисмо оценили брзину хоста, користићемо наш згодан тест брзине сервера Битцатцха који открива колико брзо сервер одговори на захтев било где у свету.

Имамо инсталиране 10к чворове за тестирање на различитим локацијама како бисмо симулирали људе широм света који посећују вашу локацију, укључујући и један у Лондону!

3. Подршка

Ако желите да ваша веб локација мирно ради и ради, морате знати да је помоћ доступна кад год вам је потребна. И то … помоћ је заправо корисна!

То значи поуздан тим за корисничку подршку који не примјећује временске зоне. Ако је ваш провајдер домаћина из Велике Британије, не желите да примате одговоре на ваше карте само током радног времена те земље..

Потражите само подршку 24/7 и стручан тим који је довољно вешт да реши проблеме са минималним ескалацијама.

4. Поузданост

Прекид може бити катастрофалан за саобраћај и репутацију ваше веб локације и непријатељ је могућности. Добар домаћин предузима све могуће мере да избегне застој.

Пазите на домаћине са гаранцијом продужења времена од најмање 99%. Још боље, погледајте алате других произвођача попут УптимеРобот-а и прегледајте да ли се слаже популарно мишљење.

5. Вредност за новац

И на крају, добар домаћин би вам требао донети вредност вашег новца. То значи функцију уравнотежења са ценом.

Нажалост, хостинг у Великој Британији обично је нешто скупљи од америчких пакета за домаћине. Иако бројеви често изгледају прилично слично, различита вредност америчког долара значи да је хостинг обично скупљи за британске компаније. Узмите уводну цену Хостингера: 0,80 УСД / месечно у САД, 0,80 фунте у Великој Британији.

Различити домаћини варирају у понуди, па будите сигурни да тачно схватате шта добијате. Један домаћин може да садржи бесплатну регистрацију домена, док други не може. Не претпостављајте!

Ранг: 5 најбољих веб хостинга за веб локације у Великој Британији

Сада када знамо на шта треба пазити, разговарајмо са домаћинима!

Почевши од нашег најбољег одабира …

Белешка

 1. Све наведене цијене темеље се на уводној цијени од 12 мјесеци.
 2. Форек курс се користи од 1 фунте стерлинга до 1,25 УСД.

1. СитеГроунд УК

хттпс://ввв.ситегроунд.цо.ук

СитеГроунд

Светска брзина

А+

Брзина у Лондону

4 мс

Цена (ГБП)

4.95 / месечно

Кључне карактеристике

 • ССД меморија од 20 ГБ
 • 25.000 посета / месечно
 • СуперЦацхер
 • 24/7 техн. подршка
 • Премиум резервна копија

"Добро заокружен домаћин са центрима података широм Европе пружа фантастичну сигурност и брзину & подршка."

Водимо овај списак са нашим омиљеним свима: СитеГроунд.

Овај реномирани бренд доноси квалитетне понуде, чинећи га Битцатцха-овим најбољим избором. Они су нам домаћин од 2015. године и нисмо могли бити срећнији у брзини и услузи!

СитеГроунд се шири светом од свог оснивања 2004. године. Данас имају центре података на 4 локације, укључујући Лондон.

Али колико је стварно брз? Били смо домаћини за тестирање на њиховом плану ГровБиг да добијемо неке званичне бројеве.

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
138 мс86 мс4 мс179 мс212 мс
Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка
292 мс250 мс223 мс87 мс16 мс

(Ово тестирано место налазило се из лондонског датацентра СитеГроунд на ГровБиг плану)
Просечна брзина: 148,7 мс – Погледајте потпуни резултат

Подаци нашег тестног места добили су ВЕЛИКО солидан А+.

Са просечним временом одзива од 148.7 мс, СитеГроунд је званично најбржи домаћин на овој листи.

Али најбоље од свега – пинговао је супер брз 4 мс из Лондона! Ако је ваша публика са седиштем у Великој Британији, можете се одмарати.

Можда није изненађујуће, с обзиром на то да се СитеГроунд покреће на ССД дисковима за повећање брзине. Сви планови такође долазе са бесплатном Цлоудфларе ЦДН интеграцијом за опслуживање публике са најближе локације, плус премиум СуперЦацхер који тврди да повећава време учитавања и до 4к.

И на страну брзине?

СитеГроунд је фантастично поуздан. Њихову гаранцију за 99,9% продуженог времена подупире врхунски сигурносни пакет који би вас требао заштитити од злонамјерног софтвера и оних ужасних кршења података која су ГДПР ноћна мора..

Они користе АИ решење за борбу са милионима бруталних напада сваког дана и добићете бесплатно ССЛ сертификат. Када су у 2018. години постали потпуно усклађени са ГДПР-ом, прилагодили су своју Политику приватности и навели свој Споразум о обради података (ДПА), који регулише њихове одговорности као домаћина и помаже клијентима да воде своје веб локације у складу са ГДПР-ом..

СитеГроунд поседује и центре података у другим европским земљама, укључујући два у Амстердаму! Ако одлучите да касније требате да преместите локацију центра за податке, биће вам наплаћена једнократна накнада од 30 УСД и поступак траје само неколико сати.

Њихов ‘препоручени’ ГровБиг план почиње од £ 4,95 / месечно. Иако ово звучи разумно, имајте на уму да ће након обнове значајно порасти до 14,95 фунти / месец.

СитеГроунд није најјефтинија опција, али пружа прави квалитет на свим фронтовима. Очекујте солидан скуп функција, безбрижност и одличне брзине без обзира да ли је ваша публика са седиштем у Великој Британији или шире.

Шта нам се није допало у СитеГроунд-у

 • Цена сајта СитеГроунд готово се утростручује након обнове.

Прочитајте наш детаљни преглед на СитеГроунд-у да бисте сазнали зашто смо наш бр. 1 домаћин!

2. Хостингер УК

хттпс://ввв.хостингер.цо.ук/

Хостингер

Светска брзина

А+

Брзина у Лондону

54 мс

Цена (ГБП)

4.49 / месечно

Кључне карактеристике

 • Бесплатно име домена
 • Неограничено складиштење
 • Неограничена пропусност
 • хПанел
 • Локализована подршка

"Јефтино као што нуди и нуди одлично продужење рада и сигурност, плус више сервера у Европи."

Хостингер је друга међународна компанија, распоређена у шест региона, која обухвата Велику Британију и Холандију. Дакле, опет имате могућност између њих две.

Постоји једна ствар о Хостингеру која му осигурава место у већини наших најбољих домаћина …

Тако је јефтино!

Њихов појединачни план за веб хостинг почиње од невероватних 0,80 фунти месечно. Замишљате да идете велики? Чак и њихов ‘премиум’ план почиње од само 2,15 фунти.

Да ли ниска цена значи издајнички договор? Нимало!

Провели смо га путем Битцатцха-ове провере брзине сервера и бројеви су говорили сами за себе.

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
142 мс100 мс54 мс236 мс209 мс
Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка
314 мс265 мс235 мс84 мс11 мс

(Овај тестни сајт био је домаћин Хостингер-овог центра података о Холандији на Премиум Схаред плану)
Просечна брзина: 165 мс – Погледајте потпуни резултат

Наш тестни сајт је заправо већ домаћин на њиховом холандском серверу, али бројеви су нас и даље залутали!

Време одговора у Лондону било је 54 мс.

То је 50 мс спорије од СитеГроунд-а, али и даље врло угледно! Имајте на уму да би ово могло бити још брже ако се одлучите за домаћина из Велике Британије. Међутим, прилично смо срећни када знамо да овај домаћин нуди могућност преласка између Амстердама и Велике Британије, уколико Брекит касније изазове било какав проблем.

Добио је још један А + рејтинг са просечном брзином од 165 мс.

Велика брзина и ниске цене нису једине ствари које Хостингер квалификују као правог домаћина вредног квалитета.

Они су веома искусна компанија која добро познаје индустрију. До данас су помогли да опслужују више од 29 милиона клијената!

Поврх тога? Корисници Хостингер-а заштићени су 99,9% продуженог времена гаранције за Битниња сигурносни пакет, а ви ћете управљати свиме из њиховог прилагођеног, усер-фриендли интерфејса хПанел. Такође ћете добити бесплатни ССЛ цертификат о њиховом плану пословања.

Наравно, недостају неке функције, попут ЦДН-а и дневних сигурносних копија. Али Хостингер вам дефинитивно даје велику вредност за оно што добијате и одлична је опција за све који започињу с буџетом.

Оно што нисмо волели код Хостингера

 • Њихова најнижа уводна цена захтева обавезу од 48 месеци.

Прочитајте наш комплетан преглед о Хостингеру да бисте видели зашто је одличан домаћин!

3. Кинста

хттпс://кинста.цом/

Кинста

Светска брзина

А+

Брзина у Лондону

10 мс

Цена (ГБП)

20 / месечно

Кључне карактеристике

 • Покреће Гоогле Цлоуд
 • 20.000 посета / месечно
 • Дневне резервне копије
 • ВП експерт као подршка
 • Гаранција гаранције

"Изграђена на Гоогле Цлоуд архитектури, Кинста је муњевит & ГДПР свестан, али скупљи."

Чињеница: Кинста је управљани ВордПресс домаћин.

Шта је важније знати? Услуге Кинста покреће премиум Цлоуд мрежа Гоогле Цлоуд.

То значи да корисници имају приступ највишим нивоима перформанси, брзине и сигурности Гооглеа. Шта је већ лидер у индустрији умрежавања у облаку.

Открићемо како вам ово за секунду директно користи.

Прегледали смо тестну страницу користећи њихов почетни план хостинга Стартер. Резултати?

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
130 мс95 мс10 мс287 мс203 мс
Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка
487 мс266 мс221 мс83 мс13 мс

(Ово тестно место налазило се из Кинста-овог лондонског центра података на програму Стартер)
Просечна брзина: 179,5 мс – Погледајте потпуни резултат

Да, још један чврсти А +! Са просечном брзином од 179,5 мс.

Најбоље од свега – они имају лондонски центар података који је пинговао невероватних 10 мс. То значи да ће публика у Великој Британији дефинитивно уживати у максималним брзинама.

С обзиром на то да користи 20 локација Гоогле Цлоуд сервера (да, 20!), У Лондону је неочекивано једна права. Имате још 5 опција у Европи: Цирих, Белгија, Франкфурт, Холандија и Хамина. Пребацивање између њих само је питање отварања улазнице за подршку. Дефинитивно је најфлексибилнији домаћин у овом аспекту.

Да ли се њихова брзина може побољшати? Па, Кинста нуди и бесплатну ЦДН услугу кроз партнерство са реномираним брендом КеиЦДН. То је већа премија од ЦДН опција које обично нуде домаћини и требало би да помогне у смањењу времена учитавања.

Шта је са ГДПР-ом? Добро.

Шифрирање није обавезно за ГДПР, али се топло препоручује. Захваљујући Гоогле Цлоуд платформи, сви подаци се шифрирају у мировању. Кинста је чак изградила сопствени додатак за сагласност колачића ВордПресс који омогућава корисницима да одаберу у које ће врсте колачића да се укључе, што помаже веб локацијама да гарантују законску сагласност.

Дакле, од свих домаћина на овој листи, чини се да је Кинста тај који превазилази ГДПР.

Корисници Кинста такође ће уживати у другим предностима његове облачне архитектуре коју многи типични дељени или ВПС домаћини не могу да понуде.

На пример, добићете одличну заштиту од налета промета. У случају да дође до шиљака, контејнер веб локације једноставно прераста у онолико процесора колико вам треба.

Слично томе, ако ваша веб локација почне да расте преко ваших тренутних дозвољених опсега, нема потребе за преласком на други тип сервера или хост. Само платите следећи ниво!

Међутим! Као врхунско решење, Кинста долази по премијској цени, почев од 20 фунти месечно. То је виша цена од већине конкурената и знатно је већа за ниво.

Наравно, Кинста нуди и алате за управљање глатким главама и тим за подршку ВордПресс стручњацима. Међутим, морат ћете се запитати да ли Ви сами тражите овај степен подршке и ресурса.

Ако је одговор потврдан, онда би Кинста можда била савршена. Врло је погодно за власнике који озбиљно размишљају о растућем промету и желе потпуно решење које је у потпуности сагласно ГДПР-у. У супротном, може доћи до прекомерног уживања за мања места.

Оно што нисмо волели у вези Кинста-а

 • Виша цена цене.
 • Нема телефонске подршке.

Сазнајте више у нашем прегледу Кинста!

4. А2 Хостинг УК

хттпс://ввв.а2хостинг.цо.ук/

А2 хостинг

Светска брзина

А+

Брзина у Лондону

19 мс

Цена (ГБП)

8.52 / месечно

Кључне карактеристике

 • Неограничен ССД
 • Неограничена пропусност
 • А2 веб акцелератор
 • Бесплатна миграција сајта
 • У било којем тренутку назад

"Рјешење богато значајкама за количину коју кошта, плус нуди одличну турбо опцију."

А2 је још једна глобална компанија са серверима широм Европе, Азије и САД-а. Они нуде велики избор опција за хостинг, од ВПС-а до дељених до наменских и још много тога.

Након доста читања нашли смо се највише привучени њиховим Турбо планом који је темељно полиран и углађен за брзину.

Тако смо поставили пробну страницу како бисмо је проверили.

Ево шта се вратило:

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
148 мс99 мс19 мс243 мс207 мс
Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка
291 мс306 мс282 мс91 мс9 мс

(Овај тест сајт био је домаћин А2-овом Амстердам центру података на Турбо плану)
Просечна брзина: 169,5 мс – Погледајте потпуни резултат

Као што се види, А2 је такође освојио поносни А +. Иако је његов центар података најближи Великој Британији био у Амстердаму, Лондон је долазио у врло брзим 19 мс. То је супер брзо!

Да и не спомињемо, сви заједнички планови хостинга долазе са ССД-ом који побољшава брзину, Цлоудфларе ЦДН, Хацксцан заштитом и оптимизованим апликацијама. Они такође нуде једноставну опцију да затражите Споразум о заштити података (ДПА), који је неопходан да бисте испунили своје сопствено ГДПР поштивање.

Међутим, оно што је такође сјајно у вези с А2, је ово: он зна како убацити МНОГО вредности.

Њихов Свифт (4.46 £ / месечно) план и било шта горе отвориће атрактиван списак ‘неограничених’.

Ово укључује неограничене веб странице, адресе е-поште, укупне базе података, складиштење, трансфере и још много тога! Нећете ни требати да плаћате ССЛ, што је још једна победа за ГДПР.

Ако имате новца да се издвајате – размислите о њиховом најпопуларнијем „Турбо“ плану, као и ми. С јачих 8,52 фунти / месечно покренућете на Турбо веб хостинг серверима (за које се каже да учитавају веб странице до 20 пута брже) и уживајте у три различита нивоа кеширања.

Све то, по прихватљивој цени, А2 чини изузетно богато решење које је одлично за веб локације без обзира да ли је ваша публика у Великој Британији или шире.

Оно што нам се није свиђало код А2 хостинга

 • Ако приступите тврдњама „Неограничено“ са зрном соли – сајтови који крше њихов додељени удио ресурса, покрећу шансу да домаћин ограничи њихове ресурсе..
 • Прочитали смо доста приговора због споре подршке која није била одмах доступна.

Прочитајте наш темељни преглед А2 хостинга за више информација!

5. Домаћин инмоције

хттпс://ввв.инмотионхостинг.цом

Инмотион хостинг

Светска брзина

А+

Брзина у Лондону

322 мс

Цена (ГБП)

5,59 / месечно

Кључне карактеристике

 • Домаћин 6 веб локација
 • Неограничен простор на диску
 • Неограничен трансфер
 • ССХ приступ
 • 24 × 7 подршка у САД

"Интуитиван, упакован у вредности и пријазан за прво време. Међутим, бићете ограничени на америчке сервере"

Инмотион је најбоље оцењена ЦНЕТ веб хостинг компанија са низом награда за њихово име.

Они су заправо Битцатцха-ов бивши домаћин и помало су нам блиски. У чему се свађа?

Па, не само да су у индустрији већ 16 година, већ се њихови планови граде на импресивном серверу.

Купци би требало да уживају у брзини до 10 пута бржој од уобичајеног дељеног хостинга, са уграђеним за брзину комбинацијом ССД-а, НГИНКС-а и напредним кеширањем сервера Инмотион-а.

Међутим, Инмотион нажалост има сервере само у САД-у. Ионако смо били домаћин тестног места са њиховог сервера у Лос Анђелесу, како бисмо видели како би могао да прође. Резултати?

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
2 мс53 мс322 мс178 мс172 мс
Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка
514 мс153 мс109 мс67 мс149 мс

(На овом тестном месту налази се центар за податке компаније Инмотион из Лос Анђелеса на Плану напајања)
Просечна брзина: 171,9 мс – Погледајте потпуни резултат

Иако је време одзива од 2 мс у САД-у (В) било најбрже до сада за чвор у регији својих центара података “, време одзива из Лондона било је помало разочаравајућих 322 мс.

То би могло довести до брзих штуцања за британску публику. Међутим, ако сте сајт из Велике Британије са вашом публиком првенствено у САД-у, то би могла бити фантастична опција.

Инмотион нуди обиље функција које поједностављују живот које могу бити посебно примамљиве за власнике веб страница. Ово укључује њихову понуду „КуицкСтартер“, где је ваша веб страница дизајнирана од нуле, СЕО-оптимизована и постављена на Интернет у року од два дана. Они такође нуде и преводиоце веб локација са повлачењем и испуштањем за које је речено да ће вам помоћи да саставите веб локацију за мање од једног сата.

Још једна ствар која нам се допала у вези с Инмотион-ом је његова врло корисна база знања која је одлична за самостално решавање проблема. Њихови чланци су структурирани „разговор“ – корисници постављају своје повезане проблеме у нит, а представници Инмотион-а реагују јавно. Погледали смо и пронашли неколико који су саветовали поштивање ГДПР-а.

Као и А2, Инмотион вам такође пружа мноштво функција и бесплатних садржаја. Од неограниченог простора за складиштење, пропусног опсега и простора на диску, до бесплатног имена домена, бесплатних тема и чак бесплатног маркетиншког садржаја & фотографије.

Све то за цену која је веома фер. Њихов најмањи пословни дељени план има уводну цену од 3,19 фунти месечно, за обавезу од две године. Такође поседује гаранцију поврата новца од 90 дана (већина домаћина нуди 30 дана).

Препоручујемо га малим и средњим веб локацијама, са америчком публиком.

Оно што нам се није свиђало код Инмотион хостинга

 • У прошлости је било пријављених проблема са продуженим радним временом. У првој недељи маја 2018. дошло је до неких значајних проблема са мрежом.
 • Инмотион има само 2 датацентра, оба са седиштем у САД.

Погледајте нашу потпуну анализу Инмотион хостинга како бисте сазнали више!

Бонус домаћин

Сада брзи спомен наших бонус домаћина!

6. ГреенГеекс

хттп://ввв.греенгеекс.цом/

ГреенГеекс

Светска брзина

А+

Брзина у Лондону

191 мс

Цена (ГБП)

3,96 / мо

Кључне карактеристике

 • 300% зелени домаћин
 • Линук & цПанел
 • РАИД-10 ССД
 • РХТТП / 2 & ПХП 7
 • ПоверЦацхер

"Еколошки домаћин који пружа фантастичну брзину и сигурност."

ГреенГеекс је независна компанија, са 5 датацентара широм света. Већ смо имали локацију домаћина која ради из њиховог канадског дата центра, али биће вам драго да знају да је нуде и у Великој Британији..

Чак и из Канаде, још увек делује прилично усрано. Пуштало је 191 мс из Лондона (још увек у оквиру референтне вредности) и брзих 9 мс из чвора Канада, тако да можете стећи неку представу о разлици коју прави када се центар података налази изван Велике Британије / Европе!

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
66 мс19 мс191 мс455 мс191 мс
Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка
324 мс262 мс214 мс9 мс95 мс

(Овај тест сајт био је домаћин из кабинета ГреенГеек-а из Канаде на ЕцоСите Лите плану)
Просечна брзина: 178,6 мс – Погледајте потпуни резултат

Искрено, што више читамо на ГреенГеексу, више нам се свидело.

Од домаћина на овој листи, ГреенГеекс има највећу посвећеност животној средини. Хостинг помоћу ГреенГеекса значи да нећете бити једноставно неутралан на угљеник, већ заправо „смањење угљеника“.

Без обзира на енергију коју троше, улажу је три пута у облику обновљиве енергије преко Бонневилле Енвиронментал Фоундатион.

И још увек су фантастичан домаћин!

Поред пристојне брзине, чак и њихов најнижи заједнички план добија вам неограничен ССД веб простор & пренос података. Поврх тога је снажан сигурносни пакет и проактивно праћење сервера. Ово укључује „напредну анализу кластерских нити“ – што у основи значи да њихов тим препознаје потенцијалне нападе који се дешавају широм њихове мреже, у циљу развијања сигурносних правила пре него што се појаве проблеми.

Дакле, ГреенГеекс има фактор доброг осећаја који је прилично јединствен. Помоћи ћете вам да направите разлику, истовремено искориштавајући предности одличног & сигуран хостинг провајдер.

7. Блуехост

хттпс://ввв.блуехост.цом/

Блуехост

Светска брзина

А+

Брзина у Лондону

183 мс

Цена (ГБП)

4.08 / месечно

Кључне карактеристике

 • Линук & цПанел
 • ССД меморија од 50 ГБ
 • Аутоматска израда резервних копија
 • Заштита ресурса
 • Бесплатан ССЛ сертификат

"ВордПресс-ов хостинг хостинг који нуди велику брзину и још бољу подршку тима ВП стручњака."

Иако то такође није ушло у нашу пет најбољих, закључили смо да је Блуехост ипак заслужио спомен.

Зашто? Зато што је Блуехост званична препорука ВордПресс-а. Они тврде да „ВордПресс нико не овлашћује боље нити га разумије више од нас.“

Са инжењерима за развој ВордПресс ЦОРЕ који раде стално у свом тиму, не треба веровати.

Са седиштем у Северној Америци, они су на нашој проверници брзина сервера постигли врло пристојну А + оцену.

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
23 мс78 мс183 мс193 мс164 мс
Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка
330 мс168 мс125 мс92 мс174 мс

(Ово основно место налазило се у бази података Блуехост-овог центра у држави Утах)
Просечна брзина: 153 мс – Погледајте пуни резултат

Из Лондона је долетио уз мало заосталих 183 мс. Није најбржи на овој листи, али још увек у оквиру референтне вредности.

Кључне карактеристике укључују:

 • Свестрани планови цена
 • Врло технички тим за подршку ВордПресс-у
 • Услуге Сеарцх Енгине Оптимизер-а (СЕО) који помажу сајтовима да направе СЕО план
 • Бесплатни ССЛ
 • Неизмерна ширина опсега
 • Ако је потребно, обећавају се да ће вам помоћи у испуњавању било којих захтева који се односе на ГДПР у вези са подацима

Њихов основни план почиње од 2,43 фунте (36-месечни уговор) и укључује ССД складиште од 50 ГБ, несмерени опсег и бесплатан ССЛ.

Пресуда

Дакле, ту га имате.

Који је најбољи домаћин за веб страницу у Великој Британији?

Никада неће постојати апсолутно тачан одговор, али желећете да будете сигурни да ваш изабрани домаћин испуњава следеће критеријуме:

 • Сецуре
  Ефикасно помаже у одбрани ваше веб локације од хакера и злонамјерног софтвера и помаже вам у усаглашавању са ГДПР-ом.
 • Одлична брзина
  Зарађује барем А + или А оцену на нашем тесту брзине Битцатцха.
 • Подршка
  Пружа ефикасну подршку 24/7.
 • Поузданост
  Гаранција на продужено време од 99%.
 • Вредност за новац
  Уравнотежује функције које су вам потребне уз фер цену.

Сазнајте више у нашем комплетном прегледу о Блуехосту!

Да бисте преузели наша 3 најбоља избора:

# 1 СитеГроунд УК

хттпс://ввв.ситегроунд.цо.ук/

Добро заокружен домаћин са центрима података у Лондону & Амстердам, са веома квалитетном понудом сигурности, брзине и подршке.

# 2 Хостингер УК

хттпс://ввв.хостингер.цо.ук/

Датацентери у Лондону & Амстердам који нуде изузетно јефтин хостинг, одличан продужетак и сигурност.

# 3 Кинста

хттпс://кинста.цом/

Гоогле Цлоуд архитектура чини Кинста изузетно флексибилном, брзом и ГДПР-овом опцијом која долази по вишим ценама.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map