5-те най-добри хостинга за електронна търговия 2020 (тествана скорост на сървъра)

Избирането на „правилния“ хост е достатъчно трудно за всеки уебсайт. Камо ли, ако е за сайт за електронна търговия!


Защо? Защото наличието на онлайн магазин, който е надежден, надежден и бързо се зарежда за клиентите, има всичко общо с вашия хост.

Много собственици на сайтове скачат право в първия евтин хост, който намерят. Докато разберат, че може да е лошо решение, те се сблъскват с главоболието от пълна миграция на сайта.

И така, днес говорим за това защо намирането на ДЯСНИЯ хост има значение, КАКВО има значение и нашите най-добри избор за най-добрите хостове в електронната търговия. Готов? Да тръгваме.

Contents

Сайтът за електронна търговия трябва да се зарежда бързо

Ние от Bitcatcha винаги подчертаваме важността на скоростта на уебсайта. Но за сайтовете за електронна търговия това е изключително важно!

Добрата скорост означава по-добро потребителско изживяване за вашите клиенти. По-добри UX, по-щастливи клиенти.

По-добрият UX също помага да се изгради доверието на марката. Клиентите, които имат добро време на вашия сайт, са много по-склонни да се завърнат в бъдеще или препоръчват вашия бизнес на други.

Не много посетители ще понасят бавно зареждащ се сайт, камо ли да разглеждат страници с продукти, докато намерят нещо, което искат да купят. При днешните стандарти всяка милисекунда се брои.

И още нещо важно – скоростта се отразява и на SEO на сайта Ви.

И в областта на електронната търговия класирането е по-високо от конкурентите ви в Google.

Миналия юли Google добави „Актуализация на скоростта“, която сега включва скоростта на мобилния телефон в своя алгоритъм за класиране. Колкото по-бърза е скоростта на вашия мобилен уебсайт, толкова по-добри са вашите SEO класации.

Така че само да обобщим, бавният уебсайт означава по-лошо задържане, по-голямо изоставяне на страниците и по-ниски SEO класации.

Бързият уеб сайт означава по-добра видимост, бързи транзакции и по-големи реализации. Всички страхотни новини за вас!

Технологичен партньор, а не само доставчик на хост

Всеки сайт за електронна търговия заслужава доставчик, който е нещо повече от хостинг услуга без баребони.

Не става въпрос само за намиране на физически сървър за вашия сайт. Това, което трябва да търсите, е партньор в технологиите.

Като всеки добър партньор, вие искате някой да е надежден през върховете и ниските нива. Някой…

 • Винаги до теб
  По време на криза често ще се обръщате към поддръжка на трети страни. Трябва да знаете, че вашият екип за поддръжка на хоста е надежден 24/7.
 • Надежден
  Дори и най-големите онлайн магазини могат да бъдат затрупани от неочакван скок на трафика. Трябва да гарантирате, че разполагате с ресурсите, за да преживеете най-натоварените си дни.
 • Който отдава чувство за сигурност
  Сайтовете за електронна търговия са целта №1 за злонамерени атаки. Точно както вие носите отговорност за защитата на клиентите си, така и вашият домакин трябва да се грижи за вас, като предоставя солидна защита и ще ви помогне да се защитите.

свобода & стая да расте

Независимо дали разбирате или не, безпроблемната пестеливост на сървърната технология (която да, може да се получи много технически), все пак винаги трябва да чувствате, че вие ​​като собственик имате пълен контрол върху вашия сайт за електронна търговия.

Това означава да можете да го управлявате по начин, който е подходящ за вашия бизнес и вашето ниво на опит.

Трябва да изпитвате чувство за свобода и възможност; на място за отглеждане и с възможност за смяна на планове или доставчици по всяко време.

С други думи, истинският технологичен партньор трябва да ви даде възможност да правите нещата по ваш начин.

Не всеки предприемач идва от технологичен произход и добрият домакин разбира това – например чрез предоставяне на интуитивен контролен панел или като ви дава гъвкавост да използвате какъвто и да е любимият ви софтуер за електронна търговия.

Как избираме добър хостинг за електронна търговия

Днес използваме 6 стълба, за да изберем любимите си 5 хоста за електронна търговия:

Стълб №1: Скорост на хоста

Разбира се, добър хост трябва да осигури отлична скорост. Това е без договаряне!

Един добър хост ще бъде насочен към бързина както в хардуерната си разработка, така и в софтуерните добавки. Някои неща, на които трябва да внимавате, включват:

 1. Хостът има ли центрове за данни, които са добре разпределени по континентите?
 2. Хостът предлага ли CDN услуги?
 3. Хостът предлага ли собствена технология за кеширане?

Също така ще работим с хостове чрез нашия надежден инструмент за тестване на скоростта на сървъра Bitcatcha.

Този инструмент за тестване на скоростта ни помага да измерим колко бързо сървърът отговаря на заявка от всяка точка на света.

Имаме 10x тестови възли, инсталирани на различни места, за да помогнем да симулираме хора по целия свят, посещаващи сайта, който тествате.

Стълб №2: Надеждност

Чат на живо, телефон, система за издаване на билети… често предпочитаният метод за предлагане на клиенти е въпрос на предпочитания.

Въпреки това, смятаме, че добрият домакин трябва не само да ви предлага 24/7 поддръжка, но да разполага с екип, който е висококвалифициран да разрешава проблемите бързо. По този начин вашите заявки няма да трябва да преминат през множество ескалации.

Ние също вкарваме ъптайм в този стълб. Добрият домакин ще предприеме всички възможни мерки, за да минимизира престоя. Внимавайте с домакините с гаранция за ъптайм от поне 99% и които могат да утвърдят претенциите си с прегледи на трети страни.

Стълб №3: Сигурност

Добрият домакин предлага силни защитни функции, които не се ограничават до следното:

 • SSL сертификати & интеграция
  SSL помага да се гарантира, че чувствителните данни се прехвърлят през защитена мрежа. Внимавайте с хостове, които го предлагат автоматично (или достъпно) и позволяват лесна интеграция с SSL.
 • Проактивен мониторинг
  Някои хостове предлагат автоматична система за наблюдение, за да улавя и разрешава проблеми.
 • Архивите
  Много домакини предлагат автоматично ежедневно архивиране.

Стълб №4: Съвместимост на софтуера

Както споменахме, повечето хостове предлагат различен пакет и софтуер.

Някои хостове включват функции за електронна търговия, но ако вече сте предпочели инструменти на трети страни като Magento, Prestashop или WooCommerce, ще трябва да проверите дали вашият хост ги поддържа.

Докато „най-добрият хост“ е този, който покрива ВСЕКИ софтуер за електронна търговия, това не е реалистично възможно.

Въпреки това, бъдете внимателни за хостовете, които предлагат интерфейса на cPanel. Той се предлага с инсталатора на Softaculous, който обхваща 400+ софтуер, което означава, че сте доста добре покрити. Ако няма cPanel, проверете дали имат някакъв алтернативен инсталатор и дали предлагат добра поддръжка на приложението.

Стълб №5: Мащабируемост

Всеки бизнес иска да расте. Домакинът ви със сигурност не трябва да ви задържа!
Общото правило е да започнете със среден хост план и надграждане по пътя.

За малки / средни или нови сайтове за електронна търговия, споделеният хостинг често е пътят. Той е чудесен за поддържане на ниски разходи, когато едва започвате, тъй като ресурсите се споделят с други сайтове на сървър.

Въпреки това, след като трафикът ви започне да расте, е много вероятно да искате да погледнете в посветен на VPS сървър или облачни решения.

Един страхотен домакин може да се справи с този вид бъдещ растеж.

Попитайте себе си, може ли този хост лесно да надстрои плана ми, за да позволи повече съхранение и честотна лента? Ако отговорът е не, може да се наложи да превключите хоста по-късно в бъдеще. Много по-добре, ако вашият домакин може просто да мащабира решенията си, докато растете.

Стълб №6: Съотношение цена / качество

Добрият домакин ще ви донесе парите си.

Цените варират много между различните хостове и планове. Който и да изберете, определено искате да получавате бретон за вашия долар.

Някои домакини предлагат множество услуги с добавена стойност. Някои въпроси, които трябва да зададете, включват:

 • В хоста ли е включен хостингът по имейл?
  Имейл адресите, които съответстват на домейн, обикновено изглеждат по-легитимни за клиентите.
 • Какви функции получавам?
  Ще получа ли безплатна регистрация на домейни? Получавам ли допълнително съхранение или честотна лента?
 • Има ли пробен период?
  Повечето домакини предлагат пробен период за връщане на пари, така че можете да тествате дали те са подходящи, безрискови.

Класиран: Най-добрият хостинг за електронна търговия 2020 (Тествана скорост на сървъра)

Имайки предвид това, подбрахме 5 домакина, за които смятаме, че тези 6 стълба са горди.

И все пак всеки от тях има свои собствени зони на сила и уникални точки за продажба. Нека разгледаме по-отблизо в какво се отличават тези домакини.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 3.95 / месец

Основни функции

 • Cpanel & SSH достъп
 • Безплатно ежедневно архивиране
 • GIT интегриран
 • Сървъри на 3 континента
 • Nginx & CentOS

"Отлична скорост, подкрепа & съвместимост на страхотни цени; истинска стойност купуват за малки, средни и нови сайтове за електронна търговия"

SiteGround е един от нашите абсолютни любими домакини, с ръце надолу.

Основана през 2004 г., те са спечелили много признания оттогава. Най-забележимо е, че потвърждение от самите WordPress!

Всъщност Bitcatcha.com е един от 1 900 000 домена по целия свят, които са обслужвани до момента. Ние сме щастливи техни клиенти от 2015 г. насам.

Въпреки че е сложно да решите за кой отличен USP да викате, смятаме, че най-голямата сила на SiteGround е, че той предлага целия хостинг пакет.

Наистина, SiteGround е технологичният партньор, който всеки сайт за електронна търговия иска и заслужава. Той предлага сериозно добри скоростни характеристики и надеждна поддръжка.

За да тестваме скоростта на сървърите на SiteGround (които работят на засилващи скоростта SSD дискове), ние създадохме отделен тестов сайт, хостван в техния план GrowBig, и го поставихме чрез нашия надежден инструмент за скорост Bitcatcha.

Резултатът: A + рейтинг с невероятно средно време за реакция 138,1 ms!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
55 ms3 ms92 мс223 мс139 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
380 мс226 мс148 мс12 ms103 ms

Средна скорост: 138,1 ms – Вижте пълния резултат

На практика, времето за зареждане ще бъде ускорено още повече, като се активира техният Cloudflare CDN и премиум SuperCacher (създаден от собствени инженери и каза, че увеличава времето за зареждане до 4 пъти).

Колегите по плана на GrowBig също се ползват с първокласна поддръжка с приоритет чрез чат или билет. Винаги сме били впечатлени от бързината на техния екип за поддръжка, който може да се свърже 24 часа в денонощието по телефон, чат и билет.

На всичкото отгоре, ние лично регистрирахме 100% продължителност на собствения си сайт от октомври 2017 г., според тяхната гаранция от 99,9% за продължаване.

Така че да, с Siteground, вашият сайт за електронна търговия е гарантирано бърз. И със сигурност сте в много добри ръце.

За справедлива цена потребителите получават солидно и цялостно решение, което осигурява всичко, което една малка до средна компания трябва да има нужда.

Какво не ни хареса в SiteGround

 • Очаквайте да разкачите малко повече пари за регистрация на домейн.
 • Цените за подновяване на SiteGround могат лесно да хванат хората изненада!

SiteGround планове

Ние препоръчваме техния споделен хостинг план на GrowBig и след това по-късно мащабиране, когато е необходимо.

Цени за хостинг на електронна търговия на SiteGround

2. Хостингер

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Като цяло Uptime

99.9%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 4.99 / месец

Основни функции

 • 20 GB SSD
 • 1TB честотна лента
 • 1 GB RAM & 2GB Burst RAM
 • 100 MB / S мрежа
 • Поддръжка на IPv6

"Безпроблемно, евтино хостинг решение, което е чудесно за собствениците на електронна търговия, които тепърва започват и се нуждаят от локализирана, пълна поддръжка."

Литовският хостинг хостингер твърди, че обслужва над 29 000 000 щастливи клиенти до момента.

С евтина (добре, нещо като безумно евтина) встъпителна цена, се запитахме дали Хостингер е някакъв пич. В крайна сметка това е един от най-евтините хостове на пазара.

Дали толкова ниски цени означават, че предлагането му ще бъде хит и пропускане?

Но след като си поиграхме с 3 премиум акаунта в Hostinger (имаме тестови сайтове в техния център за данни в Сингапур, Амстердам и САЩ, прочетете нашия задълбочен преглед тук), ние сме убедени, че те също заслужават място в този списък.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
69 мс28 ms98 мс239 мс130 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
331 ms233 мс165 мс38 мс100 мс

Средна скорост: 143,1 ms (US Datacenter) – Вижте пълния резултат

Техната технология за кеширане, Bitninja (цялостен пакет за защита в реално време), конструктор на уебсайтове с влачене и пускане, безплатна регистрация на домейни и 99,9% гаранция за продължаване на времето са само върхът на айсберга.

Това, което ни впечатли най-много, бяха, че те управляват общо 4 центъра за поддръжка на клиенти по целия свят (или „Успех на клиентите“, както ги наричат) в Литва, Джоджа, Бразилия и Украйна.

Когато попитахме представител на Hostinger за това, той ни каза, че са решени да обслужват клиентите на техния майчин език.

Всъщност те в момента обслужват клиентите си на огромни 20 езика! Виетнамски, датски и арабски, за да назовем само няколко.

Говорете за отдадеността в подкрепа!

Това обяснява и защо имат центрове за данни в 6 различни региона (Великобритания, САЩ, Бразилия, Холандия, Сингапур, Индонезия и скоро Литва). Те очевидно имат разпространението и дълбочината да предоставят много локализирано обслужване на клиентите.

Предлагайки подкрепа, която говори на вашия майчин език, Hostinger е идеален за тези от вас, които се нуждаят от ръчна помощ.

И какъв по-добър стимул за стартиране на вашия сайт за електронна търговия, отколкото супер ниска въвеждаща цена?

Какво не харесвахме в Хостингер

 • Най-ниската въвеждаща цена изисква ангажимент от 48 месеца. Но 12-месечната им цена също е много разумна, като се започне от 1,95 долара.
 • Без телефонна поддръжка, те предлагат само билетна система.
 • SSL, CDN и ежедневните архиви не са свободни от плановете.

Хостингер планове

Плановете им за споделен хостинг започват от $ 0,80 на месец. Препоръчваме им Premium Shared хостинг, който започва от $ 2.15 на месец.

Цени за хостингер

3. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А

Цена (USD)

$ 30 / месец

Основни функции

 • Изпълнява се от Google Cloud
 • 20 000 посещения / мес
 • Ежедневно архивиране
 • WP експерт като поддръжка
 • Гаранция за коригиране

"Напълно управляван хост, базиран на Google в облак, който е чудесен за собствениците сериозно на нарастващия трафик и готови да платят премия"

След това се запознайте с Kinsta – управляван хост на WordPress, който съществува от 2013 г..

Първото нещо, което трябва да знаете за него е, че се захранва от Google Cloud.

Това му дава интересно предимство пред по-голямата част от конкуренцията и помага да се постави Kinsta в горната част на нашия списък с любими хостинг за електронна търговия.

Още по-добре е, че Kinsta избягва Premium Tier на Google Cloud. Това позволява на потребителите да използват най-високите нива на производителност, бързина и сигурност на това, което вече е водеща марка в облачния хостинг. Освен това им дава 20 места за обработка на данни, от които да изберат!

И така, не ни изненада, че е изключително БЪРЗО.

Играхме наоколо с тестов сайт и го поставихме през нашата проверка на скоростта. Той получи оценка A със средно време за реакция от 196ms (можете да прочетете пълния ни преглед на Kinsta тук). Много уважавана!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
130 мс95 мс10 ms287 мс203 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
487 ms266 мс221 мс83 мс13 ms

Средна скорост: 179,5 ms – Вижте пълния резултат

И това е преди да внедрят много впечатляващия си, премиум KinstaCDN (партньорство с KeyCDN, друга водеща марка в тяхната област).

Същата тази облачна архитектура поставя технологията на Kinsta без престой в своя лига.

Голям скок на трафика? Няма проблем. С Kinsta контейнерът на уебсайта ви просто се увеличава драстично до толкова процесори, колкото е необходимо. Вашият сайт трябва да бъде готов и просто трябва да платите таксата за натрупване.

Сравнете това с споделен или VPS хостинг, където внезапен скок на трафика може да свали вашия сайт. Не е чудно, че Kinsta също има поддръжка от 99,9% гаранция за SLA.

Техната инфраструктура на Google Cloud също прави Kinsta супер мащабируем. Ако имате нужда от повече честотна лента, можете безпроблемно да надстроите плана си. Без сложни миграции към друг сървър или хост. Просто заплатете следващия ред нагоре.

С такива предимства за бързина и мащабиране смятаме, че Kinsta е чудесен вариант за големи или бързорастящи предприятия, които искат да се уверят, че винаги са отворени за бизнес.

Какво не харесвахме в Kinsta

 • Той е доста по-скъп от много конкуренти.
 • Не е включена регистрация по имейл или регистрация на домейн.
 • Без телефонна поддръжка.
 • Тъй като Kinsta е управляван хост на WordPress, ще можете да използвате само приставки за електронна търговия на WordPress, като WooCommerce

Kinsta планира

Плановете на Kinsta започват от 30 долара на месец за техния стартов план и се покачват значително по ниво.

Kinsta Ценови план

4. A2 хостинг

https://www.a2hosting.com/

A2 хостинг VPS

Като цяло Uptime

99.9%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 7.99 / месец

Основни функции

 • 75 GB SSD съхранение
 • 2TB трансфер
 • 4 GB RAM & 4 vCPU
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel или Plesk

"Добра производителност, сигурност и TON на неограничени функции на справедливи цени, но потенциално по-бавна поддръжка."

За сравнително непознат уеб хост, A2 предлага поразителна стойност.

Колкото повече четем в дългите списъци с функции, които предлага, толкова повече станахме сигурни, че заслужава място в този списък.

От всичките им планове техният Turbo план беше този, който ни хвана окото. По всякакъв начин се зарежда с висока скорост.

Този план с гордост използва уеб хостинг сървъри на Turbo, каза, че зарежда сайтове до 20 пъти по-бързо от стандартните сървъри. Когато поставихме това на теста, тестовият ни сайт в техния план Turbo също отбеляза A + на нашия тест за скорост, със средно време за реакция от 169.5ms.
Бързо – но не е най-бързото от тестваните домакини (прочетете всички сочни подробности в пълния ни преглед тук)

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
63 мс10 ms129 мс234 мс145 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
433 ms214 мс147 ms13 ms110 мс

Средна скорост: 149,8 ms – Вижте пълния резултат

Все пак изглежда, че A2 със сигурност предлага много неща по плана на Turbo.

Трите различни опции за кеширане са само началото. Да не говорим, че ще получите Hackscan (много прилична всеобхватна защита за защита) или факта, че приложенията им за електронна търговия са A2 оптимизирани, което означава, че са конфигурирани да зареждат страници по-бързо и по-сигурно.

Това, което най-много ни хареса в A2, беше много впечатляващият му списък от „неограничени“ предложения под ниска цена.

Говорим за неограничени имейл адреси, уебсайтове, обща база данни, съхранение и трансфери – както и неограничени поддомейни, паркирани домейни и домейни на добавки. Дори няма да е необходимо да плащате за SSL, тъй като те включват безплатна опция Let’s Encrypt SSL.

Това е един тон с неограничена стойност и прилично количество място, което да отгледате.

Всичко това на разумна цена превръща A2 в богато на функции решение за собствениците на малки и средни сайтове за електронна търговия.

Какво не харесвахме при A2 хостинг

 • „Неограничените“ ресурси имат предостережение – те не са непременно последователно „неограничени“. В действителност споделената среда на хост е разделена на практика, за да се гарантира, че сайтовете не използват повече от справедливия си дял от ресурси и влияят върху работата на други сайтове. Ако вашият сайт започне да черпи повече ресурси, отколкото би трябвало, хостът може да наложи някои ограничения, които могат да повлияят на работата на вашия сайт.
 • Подкрепата може да бъде бавна. В миналото сме чакали между 5 – 40 минути, за да се свържем с техния чат на живо. Ние четем други отзиви, отчитащи подобна бавност или че са били необходими множество опити за свързване към чат на живо.

A2 Хостинг планове

Встъпителните цени за техните опции за споделен хостинг започват от $ 7.99 / месец за техния Lite план.

A2 хостинг план

Те също предлагат VPS хостинг (управляван и неуправляем), специализиран хостинг и хостинг на дистрибутори.

5. Облачни пътища

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А

Цена

$ 15 / месец

Основни функции

 • Облачен хостинг
 • Отзивчива поддръжка
 • CloudwaysBot
 • скалируемост
 • Без договори

"Силно мащабируем, управляван облачен хостинг, който е фокусиран върху производителността, но не е най-удобният за начинаещите."

Cloudways е малко необичаен.

В сравнение със стандартния хост, Cloudways е по-интеграционна точка за множество облачни услуги, управлявани от една конзола. Те ви помагат да настроите облачен базиран виртуален сървър, който да отговаря на вашите специфични хостинг нужди и стил.

Техният лозунг веднага привлече вниманието ни: „безграничен растеж без никакви ограничения“. Колкото повече разследвахме, толкова повече разбрахме, че не се шегуват!

Вижте, нещото, което обичаме в Cloudways, е степента, която ви позволява да правите неща по свой начин. Не само, че е мощно хостинг решение – гарантира ви както гъвкавост, така и контрол. Говорим за персонализиране от следващо ниво.

За да започнете, ще трябва да изберете от доставчици на облачни услуги от световна класа като AWS и Google Cloud. Това вече ви дава огромни 60+ центрове за данни, от които да избирате.

След като изберете доставчик, ще можете да персонализирате редица сървърни параметри, както и да разгърнете приложения и пакети за надграждане, както сметнете за добре.

Ако решите, че се нуждаете от повече ресурси, CloudWays ви позволява да мащабирате пространството си за съхранение в сървъра само с няколко кликвания, без това да влияе на производителността на магазина ви или предишните ви персонализиране. С едно щракване можете също да вертикално мащабите вашата RAM, процесор и честотна лента. Наистина не става по-безпроблемно от това!

Всичко това на удобен модел на изплащане – чудесна гъвкава алтернатива на обичайните домакински договори, които ви заключват.

Определено препоръчваме Cloudways на притежатели на технически умения, които знаят какво правят и желаят разширената гъвкавост и контрол.

Въпреки това, за собствениците на сайтове за електронна търговия, които тепърва започват, огромният брой опции за персонализиране може да е излишен.

Какво не харесвахме в Cloudways

 • Времетраене – Не можахме да намерим гаранция за актуализация на сайта им и собственият ни проследяващ ъптайм отчете по-ниски 99,54%. Cloudways е изграден върху други облачни хостинг съоръжения, така че те имат ограничен контрол върху хардуера.
 • Доста технически. Тъй като зависи от всеки клиент да изгради своя сървър от нулата и да го управлява сам, Cloudways може да бъде по-подходящ за разработчици и експерти.
 • Без телефонна поддръжка.
 • Хостинг по имейл, регистрация на домейни & Надбавката за CDN не е включена.
 • Техният 3-дневен процес е може би малко кратък.

Планове на Cloudways

Плановете на Cloudway се различават значително в цената и капацитета, като избирате от 5 различни доставчици.

Техните най-популярни нива варират от $ 33.30 / месец (Google Cloud) до $ 50 / месец (Linode) – всеки предлага различни нива на съхранение и широчина на честотната лента, като планът за ценообразуване с плащане при плановете е разположен отгоре..

план за ценообразуване на облачни пътища - google cloud

План за ценообразуване в облачни линии - Linode

Присъда: Избор на правилния хостинг за електронна търговия

Разбира се, вашият доставчик на хостинг услуги не е нещо, което клиентите ви виждат.

Това обаче има всичко общо с това как те преживяват вашия бизнес и как те се отдалечават.

Кой е най-добрият хост на електронната търговия? Няма абсолютен правилен отговор, но ще искате да сте сигурни, че домакинът избира избрани от вас следните полета:

 • Отлична скорост
  Печеля най-малко A + или A оценка от нашия тест за скорост на Bitcatcha.
 • Надежден
  Осигурява надежден и квалифициран екип за поддръжка, който да ви държи безпроблемно.
 • Secure
  Осигурява солидна линия на защита от хакери и злонамерен софтуер.
 • Широка съвместимост
  Съвместим е с вашия избор на софтуер за електронна търговия.
 • Scalable
  Осигурява растеж на вашия сайт.
 • Съотношение качество-цена
  Балансира необходимите ви функции с справедлива цена.

Оттук ще вземете решението си въз основа на техните силни страни. За да обобщим, ето топ 5 хост:

СВЕТЪТ СВЕТЪТ

непрекъсната работа

ЦЕНА (USD / MO)

SiteGround

А+

100%

3.95

Hostinger VPS

А+

99.9%

4.99

Kinsta

А+

100%

30

A2 хостинг

А+

99.9%

7.99

Cloudways

А

100%

15

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map