5-те най-добри VPS хостинг доставчици 2020 (класирани!)

Ако четете това, вероятно търсите решение за VPS, което да отговаря на вашите нужди за хостинг. С тази статия ще ви преведем през нашите топ 5 любими VPS услуги и защо ги смятаме за толкова страхотни.


Но преди да направим това, нека да разгледаме малко какво всъщност представлява VPS и защо хората биха искали услуги като тези.

Contents

Какво е VPS?

VPS (или виртуален частен сървър) Хостингът е уникална хостинг технология, която се намира добре между стандартния споделен уеб хостинг и специализирани сървърни услуги.

Той е най-подходящ за фирми, които изискват хостинг план, който осигурява повече мощност, функционалност и гъвкавост на сървъра от споделените сървъри, но без ценовата стойност на специалните сървъри.

С други думи, VPS хостингът ви дава най-доброто от двата свята. Получавате повече от всичко, но на цена, която не е твърде възмутителна.

Ето бърз преглед на основите, но ако сте гладни за още, има много невероятни VPS хостинг ръководства, които можете да проверите онлайн.

Повече за VPS

VPS ви позволява да съхранявате уебсайта си във виртуални отделения във физически сървър. Въпреки че това може да звучи много близо до споделен хостинг сървър, всъщност е съвсем различно, тъй като имате своя собствена операционна система, специализирани ресурси (CPU и RAM) и специализирано съхранение във виртуален частен сървър.

VPS хостинг

VPS хостинг струва само част от цял ​​сървър. (Източник)

Така че е перфектно, ако имате нужда от предимствата на частен сървър, но предпочитате да поддържате ниски разходите.

Каква е разликата?

„Има ли наистина някаква разлика?“

Разбира се, че има и е по-голямо, отколкото си мислите!

За да ви дадем по-добро разбиране на разликите, нека разгледаме вътрешната работа на всяка хостинг услуга.

Споделен хостинг на сървър

С хостинг на споделен сървър, уебсайтът ви се хоства на един физически сървър, заедно със стотици други уебсайтове. Той често е най-евтиният хостинг план, но и най-ограничаващият, тъй като споделяте всичките си ресурси на сървъра с други потребители.

Това е почти като да живеете в апартамент със съквартиранти. Всичко е забавление и игри, докато някой не закачи тоалетната.

Да, говоря за теб, Карън Спрете да закачате тоалетна.

Най-общо казано, хостинг на споделен сървър е по-подходящ за по-малки уебсайтове, които не изискват много честотна лента или сървърни ресурси. Повечето доставчици ще управляват поддръжката на сървъра, което го прави лесен за използване за тези без технически познания.

Недостатъкът е, че разполагате с много ограничени ресурси и ако се окажете с лош потребител, най-вероятно ще свършат прегръдките на всички ресурси, което ще доведе до забавяне на уебсайта ви.

Знаете ли какво се случва, когато уебсайтът ви се забави? Намалява реализациите. Това е нещо, което никой не харесва.

Виртуален частен сървър (VPS) хостинг

Никога не разбирате истински свободата, докато не се изнесете от апартамента с вашите лайна тоалетна, свитащи приятели и не се преместите в таванско помещение.

Добро освобождаване, Карън!

Ето как изглежда VPS хостингът. Имате целия апартамент за себе си и докато все още сте настанени във физически сървър с други потребители, ресурсите на вашия сървър са ваши и само вашите.

С VPS няма да се притеснявате да имате лоши потребители, които прегръщат ресурсите на сървъра, тъй като сте изолирани един от друг, въпреки споделянето на същия физически сървър.

Това означава, че вашият сайт ще работи по-бързо, което води до повече ПРЕВЪРШЕНИЯ и ПРОДАЖБИ.

Освен това имате по-добра сигурност с VPS, тъй като всичките ви данни са отделени от други потребители, което намалява шансовете на хакера да получи достъп до уебсайта ви.

Най-добрата част?

VPS обикновено струва около част от специален сървър. По същество получавате предимствата на частния сървър, минус прекомерната цена.

Специализиран хостинг на сървър

Когато достигнете определен момент от живота, ще искате да живеете в луксозно имение с тоалетни, които са по-големи от хола на стария ви апартамент.

И точно това са специализираните сървъри. По принцип имате целия сървър до себе си с достъп до толкова ресурси, колкото са ви необходими, но също като притежаването на къща, специализираните сървъри са най-скъпият вариант от всички хостинг услуги.

Тъй като имате целия физически сървър към себе си, ще имате достъп до всички ресурси на сървъра, без да е необходимо да го споделяте или разделяте с други потребители. Вие също имате пълен контрол върху всички аспекти на вашия сървър, включително операционната система, хардуера и т.н..

Това е най-мощната хостинг услуга, но и най-скъпата и обикновено се препоръчва за потребители, които управляват уеб сайтове с висок профил с голям трафик, което изисква голяма честотна лента.

Трябва ли да преминете към VPS?

Някои от вас може би се чудят дали трябва да направите превключване към VPS.

Честно казано, ако имате малък или хоби уебсайт, то най-вероятно няма.

ВЪПРЕКИ ТОВА.

Ако изпитвате някое от нещата, които сме изброени по-долу, това би трябвало да е добър показател, че живеете със съквартиранти не е най-добрият вариант за вас:

 • Вашият уебсайт започва да се забавя или потребителите ви изпитват бавно зареждане на страници.
 • Получавате редовно високи количества трафик.
 • Продължавате да виждате „Вътрешна грешка в сървъра“ или „50X“ съобщение.
 • Имате чувствителни данни, съхранявани на вашия уебсайт.
 • Обмисляте или управлявате онлайн магазин.
 • Искате да инсталирате персонализирано приложение или софтуер.
 • Продължавате да получавате грешката „Недостъпна услуга“, когато зареждате уебсайта си.

Освен това, ако управлявате бизнес или услуга, вероятно ще искате да направите превключването. VPS хостингът обикновено е по-надежден и по-бърз от споделения хостинг, а допълнителната скорост ще помогне за увеличаване на продажбите и реализациите.

РАЗРЕШЕНО: 5-те най-добри VPS хостинг услуги

най-добрите vps bitcatcha

Досега трябва да имате основно разбиране на VPS и как може да ви помогне да продавате повече с вашия уебсайт

Проблемът е, че има много доставчици, които предлагат VPS услуги и как някой трябва да избере с цялата завладяваща информация, пълна в нашите лица?!?

Ами не се притеснявайте.

Преминахме ги през всичките и го стеснихме до 5-те най-добри опции за VPS за вас.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 80 / месец

Основни функции

 • 40 GB SSD съхранение
 • 5TB трансфер на данни
 • 2 ядра & 4 GB RAM
 • Apache / Nginx & CentOS
 • GIT интегриран

"Страхотна хостинг компания, която предлага стабилни сървърни изпълнения с качествена поддръжка на чат на живо"

Страхотна хостинг компания, която предлага стабилни сървърни изпълнения с качествена поддръжка на чат на живо, SiteGround хостинг е подходящ както за нови, така и за опитни потребители, които искат да преминат във VPS за своя уебсайт.

Облачният план на SiteGround е в същата скоба с VPS. Той се управлява изцяло с специализирани ресурси за създаване и управление на отделни cPanels.

Облачният план предлага и редица основни функции, които са от съществено значение за VPS услуги като безплатен CDN за подобрена скорост, възможност за избор на локации на сървъра и 24/7 VIP поддръжка за клиенти.

Винаги надежден и известен със своята скорост, SiteGround е нашата препоръка № 1, ако цените скоростта на натоварване на сайта, стабилността и продажбите.

разкриване

Ние хостваме Bitcatcha.com в SiteGround Cloud – Business. .

2. Хостингер

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 4.99 / месец

Основни функции

 • 20 GB SSD
 • 1TB честотна лента
 • 1 GB RAM & 2GB Burst RAM
 • 100 MB / S мрежа
 • Поддръжка на IPv6

"30 пъти по-бързо от средните споделени хостинг услуги"

Хостингер предоставя шестстепенен план за техните VPS хостинг услуги, които можете да изберете, за да отговарят на нуждите на вашия уеб сайт. Техният план 1 предлага основните характеристики с 1000 GB (известен още като 1TB) честотна лента, 20 GB дисково пространство и около 1 GB оперативна памет. Ако искате повече, можете да изберете план 6, който ви предоставя огромен 8 GB RAM, 160 GB дисково пространство и 6000 GB честотна лента.

Другата ключова сила на хостинг VPS хостинга е, че те са 30 пъти по-бързи от средните споделени хостинг услуги. Това ги поставя като един от най-бързите VPS хостинг доставчици на пазара, така че ако скоростта е важна за вас, тогава Hostinger е чудесен избор.

Освен това цената им е нелепо ниска за VPS от този калибър. Отлично съотношение цена / качество, не може да се обърка с Hostinger Ако цените на SiteGround са малко прекалено много за вас, Хостингер ще бъде следващият най-добър избор.

3. Домакин за инмоции

https://www.inmotionhosting.com/

Хостинг за инмоции VPS

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 27.99 / месец

Основни функции

 • 75 GB SSD съхранение
 • 4TB честотна лента
 • 4 GB RAM
 • CentOS w LAMP
 • Пълен лиценз за cPanel

"Изключителни сървърни изпълнения с висока продължителност на работа & нисък TTFB"

С Inmotion хостинг можете да очаквате да получите изключителни сървърни изпълнения с високо време на работа (>99,95%) и ниско време от първа байт (<450 мс) в допълнение към солидното им обслужване на клиенти. Техният VPS хостинг план е силно препоръчителен, ако производителността на сървъра е ваш приоритет.

Количеството функции, които получавате с Inmotion хостинг, като безплатен лиценз cPanel с CertOS и SSL за корпоративен бизнес & SSD сертификат за допълнителна сигурност и високоскоростен хостинг, ги прави чудесен избор за енергийните потребители.

С тях хоствахме www.bitcatcha.com, така че това говори много за скоростта и обслужването им.

4. A2 хостинг

https://www.a2hosting.com/

A2 хостинг VPS

Като цяло Uptime

99.9%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 32.99 / месец

Основни функции

 • 75 GB SSD съхранение
 • 2TB трансфер
 • 4 GB RAM & 4 vCPU
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel или Plesk

"С Railgun Optimizer, предварително конфигуриран кеширане на сървъри & SSD, A2 сериозно се отнася до скоростта."

Точно като Hostinger, A2 хостингът се състои в осигуряване на най-добрата скорост за вашия уеб сайт с VPS хостинг. С технологии като Railgun Optimizer, предварително конфигурирано кеширане на сървъри и SSD хранилище за своите сървъри, момчетата от A2 хостинг са сериозни за бързината си.

Въпреки че те предлагат всички основни функции, които биха ви били необходими за хостинг на VPS, като например възможността да използвате cPanel, Linux OS и дори да позволявате Root достъп, основната им сила е осигуряването на несравнима скорост на сървъра, която е ненадмината в хостинг индустрията.

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Като цяло Uptime

100%

Скорост на сървъра

А+

Цена

$ 29.95 / месец

Основни функции

 • 120 GB дисково пространство
 • 1.5TB трансфер
 • 2 ядра & 2 GB RAM
 • 2 IP адреса
 • Безплатна миграция на акаунт

"Идеално подходящо за блогъри, които искат облачно хостинг решение, което е едновременно и просто & гъвкав."

Въпреки че VPS е по-евтин от специализирани сървъри, те все още са сравнително скъпи за повечето хостинг доставчици. HostGator предлага VPS план на разумни цени, който е надежден и лесен за използване. Техният VPS план е идеално подходящ за блогъри, които искат облачно хостинг решение, което е едновременно просто и гъвкаво.

Някои от основните функции, които предлагат, включват система за надстройване с едно щракване, пълен достъп до корен, редица безплатни инструменти за разработка и резервно копие отвън.

Опаковане: Кой VPS да отида?

Споменахме го и ще го споменем отново – няма такова нещо като перфектния VPS доставчик (поне такъв, който не знаем). Въпреки това, Siteground се приближава, въпреки цената.

Независимо с кой VPS решите да отидете, 5-те, които изброихме по-горе, в момента са най-добрите доставчици, тъй като те ви дават страхотно обслужване на клиентите, производителност на сървъра, надеждност, обща лесна употреба и най-важното – скорост.

Ако оценявате конверсиите и продажбите, скоростта на НЯКОЙ от тези топ 5 VPS услуги ще ви помогне. Всички те са страхотни опции и в крайна сметка всичко зависи от нуждите на вашия уеб сайт, от функциите, които искате, и от бюджета, с който разполагате.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map