Pet najboljših ponudnikov gostovanja VPS 2020 (uvrščeno!)

Če berete to, verjetno iščete rešitev VPS, ki bi ustrezala vašim potrebam po gostovanju. S tem člankom vas bomo predstavili skozi naših 5 najljubših VPS storitev in zakaj se nam zdijo tako prekleto super.


Preden to storimo, pa si poglejmo, kaj VPS dejansko je in zakaj bi si ljudje želeli takšnih storitev.

Kaj je VPS?

VPS (ali virtualni zasebni strežnik) Gostovanje je edinstvena tehnologija gostovanja, ki lepo sedi med standardnim skupnim spletnim gostovanjem in namenskimi strežniškimi storitvami.

Najbolj primeren je za podjetja, ki potrebujejo načrt gostovanja, ki omogoča večjo moč, funkcionalnost in prilagodljivost strežnika kot deljeni strežniki, vendar brez cenovnih cen namenskih strežnikov.

Z drugimi besedami, VPS gostovanje vam ponuja najboljše iz obeh svetov. Dobite več od vsega, vendar po ceni, ki ni preveč nezaslišana.

Tukaj je kratek pregled osnov, vendar če ste lačni več, na spletu obstaja veliko neverjetnih vodnikov za VPS gostovanje, ki jih lahko preverite v spletu.

Več o VPS

VPS vam omogoča, da svoje spletno mesto namestite v virtualne oddelke na fizičnem strežniku. Čeprav se to morda sliši v bližini strežnika v skupni rabi, je pravzaprav precej drugače, saj imate lasten operacijski sistem, namenske vire (CPU in RAM) in namensko shranjevanje v virtualnem zasebnem strežniku..

VPS gostovanje

VPS gostovanje stane le del celotnega strežnika. (vir)

Popolno je, če potrebujete prednosti zasebnega strežnika, vendar raje znižajte stroške.

Kaj je razlika?

“Ali je res kakšna razlika?”

Seveda obstaja in je večja, kot si mislite!

Da bi bolje razumeli razlike, si poglejmo notranje delovanje vsake storitve gostovanja.

Gostovanje strežnikov v skupni rabi

Z deljenim strežnikom, ki gosti, vaše spletno mesto gosti na enem fizičnem strežniku skupaj s stotinami drugih spletnih mest. Pogosto je najcenejši načrt gostovanja, a tudi najbolj omejujoč, saj delite vse strežniške vire z drugimi uporabniki.

To je skoraj tako, kot da bi živeli v stanovanju s sostanovalci. Vse zabava in igre, dokler nekdo ne obesi stranišča.

Ja, govorim o tebi, Karen Nehajte kljukati po stranišču.

Na splošno deljeno gostovanje strežnikov je bolj primerno za manjša spletna mesta, ki ne potrebujejo veliko pasovne širine ali strežniških virov. Večina ponudnikov bo upravljala vzdrževanje strežnika, kar omogoča enostavno uporabo za tiste, ki nimajo tehničnega znanja.

Slaba stran je, da imate zelo omejene vire in če na koncu dobite slabega uporabnika, bodo verjetno preskočili vse vire, kar bo povzročilo upočasnitev vašega spletnega mesta.

Ali veste, kaj se zgodi, ko se vaše spletno mesto upočasni? Zmanjša konverzije. To nikogar ne mara.

Gostovanje virtualnega zasebnega strežnika (VPS)

Nikoli resnično ne razumete svobode, dokler se ne preselite iz stanovanja s svojimi usrani toaletnimi prijatelji in se preselite v lastno podstrešje..

Dobra zabava, Karen!

Tako izgleda VPS gostovanje. Celotno stanovanje imate sami, in čeprav ste še vedno nameščeni na fizičnem strežniku z drugimi uporabniki, so viri strežnika samo vaši in vaši.

Z VPS vam ne bo treba skrbeti, da bi imeli slabi uporabniki, ki so med seboj izolirani, kljub deljenju istega fizičnega strežnika..

To pomeni, da bo vaše spletno mesto delovalo hitreje, kar bo povzročilo več PREBIVANj in PRODAJE.

Z VPS imate tudi boljšo varnost, saj so vsi vaši podatki ločeni od drugih uporabnikov, kar zmanjšuje možnosti hekerja za dostop do vašega spletnega mesta.

Najboljši del?

VPS običajno stane približno del namenskega strežnika. V bistvu dobivate prednosti zasebnega strežnika, zmanjšane za previsoko ceno.

Namensko gostovanje strežnikov

Ko dosežete določeno življenjsko točko, boste želeli živeti v razkošnem dvorcu s stranišči, ki so večji od dnevne sobe vašega starega stanovanja.

In prav to so namenjeni strežniki. V bistvu imate celoten strežnik pri sebi, ki ima dostop do toliko virov, kot ga potrebujete, a tako kot lastništvo hiše, so namenski strežniki najdražja možnost od vseh storitev gostovanja.

Ker imate celoten fizični strežnik pri sebi, boste imeli dostop do vseh virov strežnika, ne da bi jih morali deliti ali razdeliti z drugimi uporabniki. Prav tako imate popoln nadzor nad vsemi vidiki vašega strežnika, vključno z operacijskim sistemom, strojno opremo itd.

Je najzmogljivejša storitev gostovanja, pa tudi najdražja in je na splošno priporočljiva za uporabnike, ki upravljajo spletna mesta z visokim profilom z velikim prometom, kar zahteva veliko pasovno širino.

Morate preklopiti na VPS?

Nekateri se morda sprašujete, ali bi morali preklopiti na VPS.

Iskreno, če imate majhno ali hobi spletno mesto, potem najverjetneje ne.

VEDNO.

Če imate katero od stvari, ki smo jih našteli spodaj, bi to lahko bil dober pokazatelj, da živite s sostanovalci, ni ravno najboljša možnost za vas:

 • Vaše spletno mesto se začne upočasnjevati ali pa se uporabniki srečujejo s počasnim nalaganjem strani.
 • Redno dobivate velike količine prometa.
 • Nenehno vidite “Notranja napaka strežnika” ali sporočilo “50X”.
 • Na vašem spletnem mestu imate shranjene občutljive podatke.
 • Razmišljate ali upravljate spletno trgovino.
 • Namestiti želite aplikacijo ali programsko opremo po meri.
 • Ko nalagate svoje spletno mesto, se napaka »Storitev ni na voljo« nenehno.

Če imate podjetje ali storitev, boste verjetno želeli preklopiti. VPS gostovanje je običajno zanesljivejše in hitrejše od gostovanja v skupni rabi, dodatna hitrost pa bo pripomogla k večji prodaji in konverzijam.

RANKED: 5 najboljših ponudnikov gostovanja VPS

najboljše vps bitcatcha

Do sedaj bi morali že temeljito razumeti VPS in kako vam lahko pomaga prodati več na vašem spletnem mestu

Težava je v tem, da obstaja ogromno ponudnikov, ki ponujajo storitve VPS, in kako naj bi se kdo odločil z vsemi ogromnimi informacijami, polnjenimi v naše obraze?!?

Pa ne bodite.

Pregledali smo jih vse in jih zožili na 5 najboljših možnosti VPS za vas.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

80 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 40 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 5TB prenos podatkov
 • 2 jedra & 4 GB RAM-a
 • Apache / Nginx & CentOS
 • GIT integriran

"Odlično podjetje za gostovanje, ki ponuja kakovostne strežniške predstave s kakovostno podporo v klepetu v živo"

Odlično gostovalsko podjetje, ki ponuja kakovostne strežniške predstave s kakovostno podporo v klepetu v živo, SiteGround Hosting ustreza tako novim kot izkušenim uporabnikom, ki želijo preiti v VPS za svoje spletno mesto.

Načrt oblaka SiteGround je v istem oklepaju z VPS. Za ustvarjanje in upravljanje ločenih cPanel v celoti upravlja z namenskimi viri.

Načrt v oblaku ponuja tudi številne ključne funkcije, ki so bistvene za storitve VPS, na primer brezplačen CDN za izboljšano hitrost, možnost izbire lokacij strežnika in 24/7 VIP podporo uporabnikom.

Vedno zanesljiv in znan po svoji hitrosti, SiteGround je naše prvo priporočilo, če cenite hitrost nalaganja spletnega mesta, stabilnost in prodajo.

Razkritje

Bitcatcha.com gostimo v spletnem oblaku SiteGround – Business. .

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

4,99 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 20 GB SSD
 • 1TB pasovna širina
 • 1 GB RAM-a & 2 GB Burst RAM
 • 100 MB / S omrežje
 • Podpora za IPv6

"30x hitreje od povprečnih storitev gostovanja v skupni rabi"

Hostinger ponuja 6-stopenjski načrt za njihove storitve gostovanja VPS, ki ga lahko izberete tako, da ustreza potrebam vašega spletnega mesta. Njihov načrt 1 ponuja osnovne lastnosti s 1.000 GB (aka 1TB) pasovne širine, 20 GB prostora na disku in približno 1 GB RAM-a. Če želite več, se lahko odločite za načrt 6, ki vam nudi kar 8 GB RAM-a, 160 GB prostora na disku in 6000 GB pasovne širine.

Druga ključna moč Hostinger VPS gostovanja je, da so 30-krat hitrejši od povprečnih gostovalnih storitev v skupni rabi. To jih uvršča med najhitrejše ponudnike gostovanja VPS na trgu, tako da če vam je pomembna hitrost, je Hostinger odlična izbira.

Prav tako je njihova cena smešno nizka za VPS tega kalibra. Odlična vrednost za denar, ne more iti narobe s Hostingerjem. Če so cene SiteGround za vas nekoliko preveč, bi bila Hostinger naslednja najboljša izbira.

3. Gostitelj vdiranja

https://www.inmotionhosting.com/

Gostovanje inmotion VPS

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

27,99 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 75 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 4TB pasovna širina
 • 4 GB RAM-a
 • CentOS w LAMP
 • Popolna licenca cPanel

"Izjemne zmogljivosti strežnikov z veliko uptime & nizek TTFB"

Z gostovanjem Inmotion lahko pričakujete izjemne zmogljivosti strežnikov z veliko uptime (>99,95%) in malo od časa do prvega bajta (<450 ms) poleg njihove solidne storitve za stranke. Njihov načrt gostovanja VPS je zelo priporočljiv, če so prednostne funkcije strežnika.

Količina funkcij, ki jih dobite z gostovanjem Inmotion, na primer brezplačno licenco cPanel s podjetjem CertOS podjetja in SSL & SSD certifikat za dodatno varnost in hitro hitro gostovanje je odlična izbira za uporabnike energije.

Z njimi smo gostili www.bitcatcha.com, tako da veliko govori o njihovi hitrosti in storitvi.

4. Gostovanje A2

https://www.a2hosting.com/

A2 gostovanje VPS

Na splošno Uptime

99,9%

Hitrost strežnika

A+

Cena

32,99 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 75 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 2TB prenos
 • 4 GB RAM-a & 4 vCPU
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel ali Plesk

"Z Railgun Optimizer je vnaprej konfiguriran predpomnilnik strežnika & SSD, A2 resno misli na hitrost."

Tako kot Hostinger, tudi A2 gostovanje zagotavlja najboljše hitrosti za vaše spletno mesto s svojim VPS gostovanjem. S tehnologijo, kot so Railgun Optimizer, vnaprej konfigurirano predpomnjenje strežnika in shramba SSD za svoje strežnike, fantje A2 Hosting resno razmišljajo o svoji hitrosti.

Čeprav ponujajo vse bistvene funkcije, ki bi jih potrebovali za gostovanje v VPS, na primer zmožnost uporabe cPanel, Linux OS in celo dovoljenje Root dostopa, njihova glavna moč zagotavlja neprimerljivo hitrost strežnika, ki je v industriji gostovanja neprimerljiva.

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Na splošno Uptime

100%

Hitrost strežnika

A+

Cena

29,95 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 120 GB prostora na disku
 • 1,5TB prenos
 • 2 jedra & 2 GB RAM-a
 • 2 naslova IP
 • Brezplačna migracija računa

"Odličen za blogerje, ki želijo preprosto rešitev gostovanja v oblaku, ki je hkrati preprosta & prilagodljiv."

Medtem ko je VPS cenejši od namenskih strežnikov, so pri večini ponudnikov gostovanja še vedno relativno dragi. HostGator ponuja načrt VPS po ugodnih cenah, ki je hkrati zanesljiv in preprost za uporabo. Njihov načrt VPS je popolnoma primeren za blogerje, ki želijo rešitev gostovanja v oblaku, ki je preprosta in prilagodljiva.

Nekatere ključne funkcije, ki jih ponujajo, vključujejo sistem nadgradnje z enim klikom, popoln korenski dostop, številna brezplačna orodja za razvoj in varnostno kopiranje zunaj mesta.

Zavijanje: Za katero VPS naj gre?

Prej smo jo omenili in jo bomo še enkrat omenili – popolnega ponudnika VPS ni (vsaj takšnega, ki ga poznamo). Kljub temu se Siteground kljub ceni zelo približa.

Ne glede na to, s katerim VPS-om se boste odločili, so 5, ki smo jih našteli zgoraj, trenutno najboljši ponudniki, saj vam zagotavljajo odlično storitev za stranke, delovanje strežnika, zanesljivost, splošno enostavnost uporabe in kar je najpomembneje, hitrost.

Če cenite konverzije in prodajo, vam bo pomagala hitrost VSEH teh prvih 5 VPS storitev. Vse so odlične možnosti in navsezadnje je vse odvisno od potreb vašega spletnega mesta, želenih funkcij in proračuna, ki ga imate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map