{"@context":"https://schema.org","@tyyppi":"FAQPage","mainEntity": [{"@tyyppi":"Kysymys","nimi":"Onko Minecraft ilmainen?","acceptedAnswer": {"@tyyppi":"Vastaus","teksti":"Ei, Minecraft on lisensoitu peli, joka kuuluu nyt Microsoftille. Sitä on useita versioita, jotka on tarkoitettu useille alustoille, mutta kustannukset vaihtelevat. Esimerkiksi Windows-käyttöympäristön Minecraft-kone maksaa 29,99 dollaria, kun taas PS4-versio maksaa 19,99 dollaria."}}, {"@tyyppi":"Kysymys","nimi":"Isännöi Minecraft-palvelinta ilmaiseksi?","acceptedAnswer": {"@tyyppi":"Vastaus","teksti":"Ei, isännöinti maksaa rahaa, koska kyse on kalliista infrastruktuurista ja laitteista. Jos isännöit verkossa web-hosting-yrityksen kanssa, nämä kustannukset voidaan jakaa ja maksat kohtuullisemman kuukausimaksun tarpeitasi mukaan."}}, {"@tyyppi":"Kysymys","nimi":"Kuinka paljon RAM-muistia tarvitsen Minecraft-palvelimelle?","acceptedAnswer": {"@tyyppi":"Vastaus","teksti":"Kuten kaikki sovellukset, mitä enemmän pelaajia palvelimella on, sitä enemmän RAM-muistia tarvitaan heidän tukemiseen. Enintään 10 pelaajan perusasetuksissa suositellaan vähintään 1 Gt verkkopalvelimella. Lisää antaa todennäköisesti paljon sujuvamman pelikokemuksen."}}, {"@tyyppi":"Kysymys","nimi":"Mikä on paras Minecraft-isännöintipalvelu?","acceptedAnswer": {"@tyyppi":"Vastaus","teksti":"Kädet alas, Hostinger johtaa tällä hetkellä tätä luetteloa. Se tarjoaa erityisesti kehitettyjä Minecraft-suunnitelmia niille, jotka haluavat isännöidä omaa omaisuuttaan, ja sillä on tarvittava tukihenkilöstö neuvomaan sinua kaikessa valinnasta asennukseen."}}, {"@tyyppi":"Kysymys","nimi":"Mikä on paras ilmainen Minecraft-palvelin-isäntä?","acceptedAnswer": {"@tyyppi":"Vastaus","teksti":"Ilmaista majoitusta ei yleensä suositella, ja se on todennäköisesti vielä vähemmän kannattavaa vaativiin tehtäviin, kuten Minecraft-isännöintiin. Ihannetapauksessa harkitset VPS-hosting-suunnitelmaa hyödyntämään suunnitelmiin käytettävissä olevia omistettuja resursseja."}}]}

Pelillä, joka on yhtä rakastettu ja ketterä kuin Minecraft, ei ole paljon yllättävää, että monet ihmiset odottavat oman Minecraft-palvelimensa perustamista.

Voit pelata Minecraftia ystävien kanssa monella tapaa, mutta monipuolisin tähän mennessä on Minecraft-palvelimella, jota ylläpidetään verkossa.

Contents

Mikä on Minecraft?

Minecraft

Ajattele Minecraftia klassisen modernin versiona, joka ei ole menettänyt tyyliään. Itse asiassa olen nähnyt, että sitä kutsutaan aikaisemmin virtuaaliseksi Legoksi. Tämä ei ehkä ole tarkka, vaikka Minecraftista on tullut niin suosittu, että siitä löytyy jopa koko Lego-teema!

Pelin yksinkertainen grafiikka yhdistettynä perusajatukseen, joka sallii edelleen paljon innovaatioita, on tehnyt tästä pelistä nopeaa suosiota.

Tukevan tuuletinkannan ansiosta Minecraft on pystynyt työntämään käytännössä kaikkiin digitaalisiin alustaihin pöytätietokoneista mobiililaitteisiin ja konsoliin. Nykyään Minecraft on saatavana tavallisessa vaniljassa tai yhtenä monista fanien ja kehittäjien luomista mukautetuista rakennuksista.

Moninpeli-tila Minecraftissa

Vaikka Minecraftia voidaan pelata yksin, yksi sen tärkeimmistä nähtävyyksistä on moninpeli, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä toisiinsa. Tämä voi johtaa moniin asioihin ympäristöstä riippuen.

Esimerkiksi pelaajat voivat päättää käydä sotaa, suorittaa yhteistyöhakuja tai yksinkertaisesti rinnakkain rauhassa omilla pienillä virtuaalimaan tonteillaan. Moninpelitilassa on neljä päävaihtoehtoa;

 • Toistaminen lähiverkossa (LAN)
  Lähiverkko yhdistää ryhmän tietokoneita pienemmässä (paikallisemmassa) tilassa. Esimerkiksi muutaman huoneessa olevan tietokoneen linkittämistä pidetään lähiverkkona.
 • Minecraft-maailmat
  Realms-konseptin ovat luoneet Minecraft-suunnittelijat, jotta pelaajat voivat isännöidä Minecraft-pelejä nopeasti palvelun kautta. Se perustuu tilaukseen Minecraft-kustannusten lisäksi.
 • Jaettu näyttö
  Tämä on tarkoitettu vain konsolille ja antaa jopa neljälle käyttäjälle mahdollisuuden pelata Minecraftia yhdessä vierekkäin yhdellä näytöllä.
 • Online-palvelin
  Tämä on mielenkiintoisin kaikista ja liittyy siihen, että käyttäjä itse perustaa koko verkkoympäristön tyhjästä Minecraft-peleihin. Yleensä isäntä vuokraa palvelintilaa web-hosting-yritykseltä tätä tarkoitusta varten.

Minecraft-palvelimen vähimmäisvaatimukset

Kuten ehkä tiedät, pelien isännöinti on usein vaikeaa, koska ne ovat yleensä resursseja nälkäisempiä kuin useimmat verkkosovellukset. Onneksi Minecraft ei ole tarkalleen valtava resurssikohta, ja voit isännöidä sitä web-palvelimilla, joilla on hienot perustiedot.

Silti siinä otetaan huomioon Minecraftin perusasetukset – puhdasta vaniljaa, kuten he sitä kutsuvat. Näille asennuksille ja keskimääräiselle 10 pelaajaryhmälle voit saavuttaa vähimmäisvaatimuksen VPS-isännöinnissä.

Katsotaanpa todennäköisiä vaatimuksia tavalliselle Vanilla Minecraftin isännöinnille numeroina;

Minimivaatimus.

 • 1 Gt RAM-muistia
 • 1 CPU-ydin

Suositeltu kysyntä.

 • 2 Gt RAM-muistia
 • 2 prosessorin ydin

Tallennustilaa on melko merkityksetöntä tarjottuihin nähden, joten ohitamme sen täällä, kunhan se on SSD-pohjainen.

Jos nostat ennakkoa ja keskityt entistä vakavammin Minecraft-isännöintiin, sinun on tarkasteltava kovempia lukumääriä vähintään 50-vuotiaille pelaajaryhmille. Haluat ehkä myös harkita muita mahdollisuuksia, kuten modien käyttöä, mikä lisää vaatimuksia entisestään.

Näissä tapauksissa suosittelisin VPS-suunnitelmaa, kuten Minecraft Villager Plan -sovellusta Hostingerissä, joka tarjoaa 3 Gt RAM-muistia, mutta kello 12,95 dollaria kuukaudessa. Kuten huomaat, mitä enemmän pelaajia haluat isännöidä, sitä korkeammat potentiaaliset kustannuksesi kasvavat.

Oman Minecraft-palvelimen suorittamisen edut

Joten kun olet saavuttanut artikkelin tämän pisteen, mietit nyt, miksi maan päällä olet käynyt läpi päänsärky löytää oma palvelimesi ylläpitämään Minecraftia?

Vaikka en syyttäisi sinua tässä vaiheessa ujoudesta, Minecraftin isännöinnissä on joitain erittäin myönteisiä näkökohtia, joita ajatella.

 1. Valintavapaus modiseissa

  Jos olet koskaan pelannut peliä ja turhautunut, koska käyttämässäsi versiossa ei ole tiettyjä modifikaatioita käytössä, se voi olla turhauttavaa. Nämä liitännäiset saattavat olla jopa helposti saatavissa, vain ulottumattomissa. Isännöimällä omaa Minecraft-palvelinta saat vapaan valinnan asennettavasta.

 2. Yhteisön rakentaminen

  Ihmiset ovat sosiaalisia olentoja ja vaikka ystävien kanssa oleminen voi olla hauskaa, aika ei aina salli sitä. Onneksi digitaalimaailma poistaa etäisyyden, ja Minecraft voi olla loistava tapa rakentaa pieni yhteisö lähimmistä ystävistäsi. Oma maailmasi niin sanotusti.

 3. Oma talo, säännöt

  Isäntätilojen kanssa, jotka tukevat suurta yhteisöä, säännöt luodaan usein valtaville peitetehosteille enemmistön eduksi. Jos isännöit omaa Minecraft-palvelinta, sinun on harkittava vain sääntöjä, jotka vaikuttavat pieneen ryhmääsi. Vielä parempi – se on sinun mielesi mukaan eikä kenenkään muun.

 4. Opetusvälineenä

  Jos olet kouluttaja, saatat yllättyä tietäessäsi, että Minecraft voi olla erinomainen opetusväline. Harkitse sosiaalisia kokeiluja ja nuorten mielen opettamista käyttäytymiseen liittyvien näkökohtien ja päätöksenteon merkityksestä, kaikki hauskassa ympäristössä, joka kannustaa heitä rakentamaan ja tutkimaan.

  Lista jatkuu, joten ole luova ja ajattele Minecraft-hosting-palvelua vähemmän “pelin käsittelemisestä” ja enemmän mahdollisuuksista, jos sitä käytetään luovasti.

 5. ansioita

  Minecraft-isäntä voi pitkällä tähtäimellä tulla melko kalliiksi, varsinkin jos isännöit enemmän pelaajia. Palvelimien kustannukset ovat huomattavat, mutta Minecraft on edelleen Microsoftin lisenssillä – se ymmärtää, että kustannukset on katettava.

  Tämän vuoksi Microsoft on tehnyt jonkin verran alennusta avaamalla keinoja, joiden avulla voit korvata kustannukset. Tietyt tapoja ansaita rahaa Minecraft-palvelimille ovat pelin sisäinen mainonta, verkkokauppojen perustaminen ja paljon muuta.

Mitä etsiä Minecraft-palvelimen isännöinnistä?

Kuten monet muutkin sovellukset, Minecraft asettaa vaatimuksia sekä laitteistolle että infrastruktuurille. Jotta voit nauttia sujuvasta pelikokemuksesta itse isännöidyissä Minecraft-ympäristöissä, sinun on oltava tietoinen joistakin taloudellisista ja teknisistä yksityiskohdista.

Vaikka suurin osa näistä yksityiskohdista koskee laajasti melkein kaikkia web-hosting-vaihtoehtoja, jotkut verkkoisäntäkoneet ovat menneet askeleen pidemmälle tarjotakseen erikoistuneita Minecraft-hosting-suunnitelmia, jotka saattavat sisältää Minecraft-erityisiä ominaisuuksia.

Oman Minecraft-palvelimen suorittaminen verkossa tarkoittaa, että tarvitset laitteistoa ja kaistanleveyttä sen tukemiseksi. Ellet omista tietokeskusta, se tarkoittaa tilan vuokraamista palvelimelta, jota isännöi web hosting-yritys, kuten Hostinger.

Jotta voidaan varmistaa Minecraft-palvelimesi sujuvuus, on joitain asioita, jotka sinun on harkittava valittaessa Minecraft-isännöintisuunnitelmaa, kuten;

1. Suoritin

Lähes kaikki verkkosovellukset vaativat käsittelyajan suorittamiseen, mutta tämä pätee etenkin peliympäristöihin. Todellisissa käyttötilanteissa käsittelyaika lasketaan kellosykleinä (siis esitys MHz: nä tai GHz: nä).

Web-isännöinnissä palvelimet on usein varustettu usealla tehokkaalla prosessorilla. Verkon isäntäsi tarjoamat suunnitelmat määrittävät tarkalleen, kuinka paljon prosessorin aikaa saat. Jaetun isäntäprosessorin aika jaetaan tilien kesken, kun taas VPS- tai pilvimahdollisuussuunnitelmat tarjoavat käyttäjille yksinoikeuden käyttää tiettyjä resursseja.

2. Muisti

RAM on nopea, haihtuva tallennustila, jota käytetään prosessien suorittamiseen. Kun palvelimellesi esitetään pyyntö, se lataa tiedot muistiin nopeampaa käsittelyä varten. Jos muistia on vähemmän kuin vaaditaan, palvelimien on vaihdettava tietoja RAM: iin ja RAM: iin useammin, mikä johtaa heikompaan suorituskykyyn..

Jälleen, kuten prosessorin ajan, jaettu isännöinti toimii suuresta muistialtaasta, joka on jaettu useille tileille. VPS- tai pilvisuunnitelmat tarjoavat käyttötarkoitukseensa tarkoitetun muistin. Tarkalleen kuinka paljon riippuu valitsemastasi isännästä ja suunnitelmasta.

3. Varastointityyppi & tila

Minecraft ei ole poikkeuksellisen varastotilanteinen peli, mutta jos käytät Minecraft-palvelinta, SSD: n käyttö nopeuttaa suorituskykyä. Tiedä kuitenkin erot, jotka tällä alalla ovat mahdollisia.

Jotkut verkkoisäntälaitteet tarjoavat SSD-pohjaisia ​​palvelinohjelmistoja (kuten käyttöjärjestelmä- ja web-palvelinohjelmistoja) tallentaessasi tietojasi säännölliseen tallennukseen. Tämä eroaa siitä, että tarjotaan täydellinen SSD-ratkaisu, jossa kaikki tallennetaan SSD: lle.

4. Palvelimen sijainti

Tämä voi olla yksi kriittisimmistä asioista Minecraft-isäntäpalvelimellesi. Palvelimen isäntäpaikalla on merkitystä. Palvelin, joka on kaukana pelaajien sijainnista, johtaa usein korkeaan viiveeseen (viive).

Jos isännöit pelaajia ympäri maailmaa, et voi tehdä tässä paljon. Jos kuitenkin isännöit paikallisemmassa ympäristössä (ehkä tietyn maan / alueen pelaajille), valitse Web-palvelin, jonka palvelimet sijaitsevat kyseisellä alueella tai sen lähellä. Tällä voidaan vähentää pelien viiveiden vähentämistä.

Merkintä

Voit tarkistaa palvelimen nopeuden tarkistimella palvelimen nopeuden tarkistimella!

5. Minecraft-erityinen tuki

Kuten aiemmin mainitsin, jotkut verkkoisäntäkoneet tarjoavat erityisiä hosting-suunnitelmia, jotka on suunnattu Minecraft-palvelimille. Tämä on merkittävää, koska niillä, jotka tekevät, voi olla usein ylimääräistä tukea Minecraft-isännöintisuunnitelmillesi, joita ei ehkä löydy helposti muualta.

Esimerkkejä tämän tyyppisestä tuesta on usein asennuksen ja asennuksen tukialueilla. Jos haluat nähdä, auttaako harkitsema isäntä tässä, on parasta yrittää ottaa heihin yhteyttä ennen valintaa.

6. Vältä liian halpoja Minecraft-hosting-suunnitelmia

Siellä on monia hosting-palveluita tarjoavia yrityksiä alhaisemmat hinnat. Kehotan kuitenkin sinua olemaan varovainen harkittaessa näiden suunnitelmien toteuttamista. Monet näistä suunnitelmista tarjoavat usein ala-par-palveluita ja saattavat leikata kulmia alueilla, jotka vaikuttavat lopulta pelikokemukseen

Ranking: 5 parasta Minecraft-palvelinohjelmaa 2023

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

hostinger

RAM

2GB

Pelaajien lukumäärä

70

Hinta (USD)

$ +8,95 / kk

Avainominaisuudet

 • 99,9% Uptime
 • DDoS-suojaus
 • Pika-asennus
 • Monikokoinen paneeli
 • Dual CPU

"Hostinger on onnistuneesti hyödyntänyt verkkopalvelimien voimaa pelaamista varten."

Hostinger on suosituin Minecraft-palveluntarjoajamme useista syistä. Ensinnäkin on erittäin harvinaista löytää isäntä, joka tarjoaa suunnitelmia, jotka on erityisesti suunniteltu palvelemaan Minecraft-isäntäpalveluita.

Heidän Minecraft-isännöintisuunnitelmansa on rakennettu VPS-palvelimille, mikä tarkoittaa, että saat omat resurssit, joita tarvitaan Minecraft-palvelimen isännöintiin. Heidän suunnitelmarakenne on myös rakennettu konseptin ympärille. Tarjoaa vähintään 2 Gt muistia, lähellä Minecraft-palvelimen pika-asennusta ja teknistä tukea, joka voi auttaa, jos joudut kiinni..

Hostinger on yksi tärkeimmistä isäntistämme!

Lue perusteellinen arvostelu Hostingeristä saadaksesi selville miksi!

2. Shockbyte

https://shockbyte.com/

shockbyte

RAM

1GB

Pelaajien lukumäärä

20

Hinta (USD)

$ +2,50 / kk

Avainominaisuudet

 • 100% Uptime
 • DDoS-suojaus
 • Pika-asennus
 • Monikokoinen paneeli
 • Rajoittamaton SSD

"Shockbyte on muuttanut pelaamisesta isoksi liiketoiminnaksi, mikä mahdollistaa virran ja skaalautuvuuden."

Shockbyte on Australiassa rekisteröity yritys, joka on erikoistunut pelipalvelimien vuokraamiseen. Niiden keskeisiä painopistealueita ovat Minecraft, ARK: Survival Evolved ja Rust – suunnitelmilla on tukea enemmän nimikkeitä.

Heidän suunnitelmansa ovat erittäin keskittyneitä ja voit valita yhden, joka sopii hyvin suoraan tarpeisiisi. Heidän kokemus Minecraftista antaa heille mahdollisuuden tarjota hyviä ehdotuksia, ja tämä on hyvä paikka mennä erikoistuneelle Minecraft-isännöinnille.

3. BisectHosting

https://www.bisecthosting.com/

bisecthosting

RAM

1GB

Pelaajien lukumäärä

12

Hinta (USD)

$ 2,99 / kk

Avainominaisuudet

 • Päivittäinen varmuuskopio
 • DDoS-suojaus
 • Pika-asennus
 • Monikokoinen paneeli
 • SSD-palvelimet

"BisectHosting tukee Minecraft Java- ja Bedrock-sovelluksia pitäen siitä yksinkertaisena."

BisectHosting on toinen suosittu nimi Minecraft-isännöinnissä, vaikka se tarjoaa melkein kaikki muut verkkoon liittyvät palvelut. Niiden isäntäsuunnitelmien laajuuden vuoksi Bisect on virtaviivaisempi Minecraftin suhteen, tukee joko Java-versiota tai Bedrockia.

Vahva erottuvuus on, että kaikilla Bisectin Minecraft-isännöintisuunnitelmilla on rajoittamaton SSD-tallennustila, jopa halvimmalla suunnitelmalla. Tämä on tietysti heidän oikeudenmukaisen käytön periaatteensa mukainen, eli voit käyttää sitä, mutta et saa käyttää sitä väärin.

4. GGServerit

https://ggservers.com/

GGservers

RAM

1GB

Pelaajien lukumäärä

12

Hinta (USD)

$ 3.00 / mo

Avainominaisuudet

 • Pika-asennus
 • DDoS-suojaus
 • Monikokoinen paneeli
 • 1-napsauta asennusohjelmaa
 • Mittaamaton SSD

"Siirrä Minecraft-isäntä uudelle tasolle GGServersissä yhden napsautuksen modpack-asennuksella."

GGServers on kanadalainen web-hosting-yritys, joka tarjoaa web-hosting-palveluita, mutta on erikoistunut myös pelipalvelimiin. Heillä on palvelimia erilaisiin peleihin, mukaan lukien Minecraft, ja ne ovat tähän mennessä ottaneet käyttöön yli puoli miljoonaa näistä.

Ne tarjoavat korkean suorituskyvyn spesifikaatioita pelipalvelimillaan ja tarjoavat hyvän valinnan yhdeksästä datakeskuksen sijainnista ympäri maailmaa. Suunnitelmat vaihtelevat käytettävissä olevien resurssien mukaan ja alkavat 1 Gt: n perusmuistilla, joka tukee 12 pelaajapaikkaa.

5. Apex-hosting

https://apexminecrafthosting.com/

Apex-hosting

RAM

1GB

Pelaajien lukumäärä

12

Hinta (USD)

$ 3,99 / kk

Avainominaisuudet

 • 99,9% Uptime
 • Pika-asennus
 • DDoS-suojaus
 • Monikokoinen paneeli
 • 1-napsauta asennusohjelmaa

"Hanki paitsi Minecraft-laitteisto myös palvelimen asennukseen tarvittava tuki."

Apex Hosting on keskittynyt vain Minecraftiin ja ne tarjoavat 15 sijaintia palvelimille ympäri maailmaa, ja uusia tuloja on enemmän. Heidän suunnitelmansa alkavat pieninä 1 Gt: n perusmuistilla, mutta kaikissa suunnitelmissa on mukautettu aliverkkotunnus.

Heidän kuuluisuutensa perustuu Minecraftin laajaan tukemiseen, joka sisältää helppokäyttöisen ohjauspaneelin, video-oppaat ja kyvyn saada Minecraft-palvelimet käyttöön ja käyntiin vain viidessä minuutissa. Apua on saatavana myös live-chatin ja lipunmyyntijärjestelmän kautta.

Johtopäätös: Diehard Minecraft -faneille

RAM

EI. OF
PELAAJAT

PRICE (USD / MO)

Hostinger

2GB

70

$ 8.95

Shockbyte

1GB

20

$ 2,50

BisectHosting

1GB

12

$ 2,99

Kuten voitte todennäköisesti jo todeta, Minecraft-palvelimen isännöinnin ei tarvitse olla kovin monimutkaista. Itse asiassa sen kauneus on, että koska olet hallinnassa, voit päättää tarkalleen kuinka monimutkaisen haluat Minecraft-maailmasi olevan.

Tarkoittaako tämä massiivista palvelinta, joka tukee tuhansia pelaajia, tai perustoimintoa, jonka avulla ystävät voivat toimia yhdessä, lopullinen päätös on sinun. Kustannukset eivät myöskään ole välttämättä tekijä, kuten voit nähdä, koska on olemassa monia tapoja, joiden avulla voit mahdollisesti korvata kustannuksesi.

Oman Minecraft-palvelimen isännöinti on viime kädessä rakkauden työ – ja pelin diehard-faneille varmasti jotain harkittavaa. Jos olet edelleen reunalla ja päätät, onko tämä sinulle oikea, keskustele Hostingerin kansan kanssa (joka tarjoaa todellisia Minecraft-isännöintisuunnitelmia & tuki) nähdäksesi, voivatko he neuvoa sinua kummallakin tavalla.

Minecraft Server -palvelin: Usein kysytyt kysymykset

1. Onko Minecraft ilmainen?

Ei, Minecraft on lisensoitu peli, joka kuuluu nyt Microsoftille. Sitä on useita versioita, jotka on tarkoitettu useille alustoille, mutta kustannukset vaihtelevat. Esimerkiksi Windows-käyttöympäristön Minecraft-kone maksaa 29,99 dollaria, kun taas PS4-versio maksaa 19,99 dollaria.

2. Isännöi Minecraft-palvelinta ilmaiseksi?

Ei, isännöinti maksaa rahaa, koska kyse on kalliista infrastruktuurista ja laitteista. Jos isännöit verkossa web-hosting-yrityksen kanssa, nämä kustannukset voidaan jakaa ja maksat kohtuullisemman kuukausimaksun tarpeitasi mukaan.

3. Kuinka paljon RAM-muistia tarvitsen Minecraft-palvelimelle?

Kuten kaikki sovellukset, mitä enemmän pelaajia palvelimella on, sitä enemmän RAM-muistia tarvitaan heidän tukemiseen. Enintään 10 pelaajan perusasetuksissa suositellaan vähintään 1 Gt verkkopalvelimella. Lisää antaa todennäköisesti paljon sujuvamman pelikokemuksen.

4. Mikä on paras Minecraft-palvelimen isännöintipalvelu?

Kädet alas, Hostinger johtaa tällä hetkellä tätä luetteloa. Se tarjoaa erityisesti kehitettyjä Minecraft-suunnitelmia niille, jotka haluavat isännöidä omaa omaisuuttaan, ja sillä on tarvittava tukihenkilöstö neuvomaan sinua kaikessa valinnasta asennukseen.

5. Mikä on paras ilmainen Minecraft-palvelin-isäntä?

Ilmaista majoitusta ei yleensä suositella, ja se on todennäköisesti vielä vähemmän kannattavaa vaativiin tehtäviin, kuten Minecraft-isännöintiin. Ihannetapauksessa harkitset VPS-hosting-suunnitelmaa hyödyntämään suunnitelmiin käytettävissä olevia omistettuja resursseja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me