5 parasta verkkokaupan palvelua 2020 (palvelimen nopeus testattu)

Oikean isännän valitseminen on tarpeeksi kovaa kaikille verkkosivustoille. Puhumattakaan, jos kyseessä on verkkokauppasivusto!


Miksi? Koska luotettavan, luotettavan ja asiakkaille nopeasti ladattavan verkkokaupan on kaikkea tekemistä isäntänne kanssa.

Monet sivuston omistajat hyppäävät suoraan ensimmäiseen löydettyyn halpaan isäntään. Siihen mennessä, kun he ymmärtävät, että se voi olla huono päätös, he kohtaavat päänsärkyä täydestä sivuston muuttoliikkeestä.

Joten tänään puhumme siitä, miksi OIKEA-isännän löytäminen on tärkeätä, mikä on tärkeätä, ja parhaimpien verkkokaupan isäntien parhaimmista valintamahdollisuuksista. Valmis? Mennään.

Contents

Verkkokauppasivuston on ladattava nopeasti

Me Bitcatchassa korostamme aina verkkosivuston nopeuden merkitystä. Verkkokauppasivustoille tämä on kuitenkin erittäin tärkeää!

Hyvä nopeus tarkoittaa asiakkaillesi parempaa käyttökokemusta. Parempi UX, onnellisemmat asiakkaat.

Parempi UX auttaa myös lisäämään brändin uskottavuutta. Asiakkaat, joilla on hauskaa sivustossasi, palaavat todennäköisemmin tulevaisuudessa tai suosittelevat yritystäsi muille.

Monet vierailijat eivät siedä hitaasti latautuvaa sivustoa, puhumattakaan selata tuotesivuja, kunnes he löytävät jotain mitä he haluavat ostaa. Nykyisten standardien mukaan jokainen millisekundi laskee.

Ja toinen tärkeä asia – nopeus vaikuttaa myös sivustosi SEO-tasoon.

Ja verkkokaupassa korkeampi sijoitus kuin kilpailijoillasi Googlessa tekee eron.

Viime heinäkuussa Google lisäsi nopeuspäivityksen, joka ottaa nyt huomioon mobiililaitteen nopeuden sijoitusalgoritmiinsa. Mitä nopeampi mobiilisivustosi nopeus, sitä paremmat SEO-sijoituksesi ovat.

Joten vain yhteenvetona, hidas verkkosivusto tarkoittaa huonompaa säilyttämistä, suurempaa sivun hylkäämistä ja matalampaa SEO-sijoitusta.

Nopea verkkosivusto tarkoittaa parempaa näkyvyyttä, salamannopeita tapahtumia ja suurempia tuloksia. Kaikki hyviä uutisia sinulle!

Teknologiakumppani, ei vain isäntäpalvelujen tarjoaja

Jokainen verkkokauppasivusto ansaitsee palveluntarjoajan, joka on enemmän kuin paljaiden luiden isännöintipalvelu.

Kyse ei ole vain fyysisen palvelimen löytämisestä sivustollesi. Mitä sinun pitäisi etsiä, on kumppani tekniikassa.

Kuten mikä tahansa hyvä kumppani, haluat jonkun luotettavan ylä- ja alamäen kautta. Joku…

 • Aina täällä sinua varten
  Kriisiaikoina otat usein yhteyttä kolmansien osapuolien tukeen. Sinun on tiedettävä, että isäntäsi tukitiimi on luotettava ympäri vuorokauden.
 • Luotettava
  Suurimmatkin verkkokaupat voivat hukkua odottamattoman liikenteen lisääntymisen vuoksi. Sinun on varmistettava, että sinulla on resursseja selviytyä kiireisimmistä päivistäsi.
 • Kuka lainaa tietoturvaa
  Verkkokauppasivustot ovat haitallisten hyökkäysten tärkeimmät kohteet. Aivan kuten sinulla on vastuu asiakkaidesi suojelemisesta, niin isäntäsi tulisi myös etsiä sinua tarjoamalla vankka puolustuslinja ja auttamalla sinua suojelemaan itseäsi.

vapaus & tilaa kasvaa

Ymmärrätkö palvelinteknologian ilkeä rakeisuus (mikä kyllä, siitä voi tulla erittäin teknistä), sinun tulee silti aina tuntea, että omistajana sinulla on täysi määräysvalta verkkokauppasivustossasi..

Tämä tarkoittaa sitä, että pystyt hallitsemaan sitä yrityksellesi ja asiantuntemustasollesi sopivalla tavalla.

Sinun pitäisi tuntea vapauden ja mahdollisuuden tunne; tilaa kasvulle ja mahdollisuus vaihtaa suunnitelmia tai tarjoajia milloin tahansa.

Toisin sanoen, todellisen teknologiakumppanin pitäisi antaa sinun tehdä asiat haluamallasi tavalla.

Kaikilla yrittäjillä ei ole teknistä taustaa, ja hyvä isäntä ymmärtää tämän – esimerkiksi tarjoamalla intuitiivisen ohjauspaneelin tai antamalla sinulle joustavuuden käyttää mitä tahansa verkkokaupan suosikkiohjelmistasi..

Kuinka valitsemme hyvän verkkokaupan isännöinnin

Tänään käytämme kuutta pylvästä valitaksemme viisi suosituinta verkkokaupan isäntäämme:

Pilari # 1: Isäntänopeus

Hyvän isännän on tietysti toimitettava erinomainen nopeus. Tämä ei ole neuvoteltavissa!

Hyvä isäntä on suunnattu nopeudelle sekä laitteiston rakennuksessa että ohjelmistolisäosissa. Joitakin huomioitavia asioita ovat:

 1. Onko isäntällä tietokeskuksia, jotka ovat hyvin jakautuneet mantereille?
 2. Tarjoaako isäntä CDN-palveluita?
 3. Tarjoaako isäntä patentoitua välimuistitekniikkaa?

Käytämme isäntiä myös luotettavan Bitcatcha-palvelimen nopeustestaustyökalun kautta.

Tämä nopeustestaustyökalu auttaa periaatteessa meitä mittaamaan, kuinka nopeasti palvelin vastaa pyyntöön mistä päin maailmaa tahansa.

Meillä on 10x testaussolmua, jotka on asennettu eri paikkoihin, jotta voimme simuloida ihmisiä ympäri maailmaa, jotka vierailevat testaamassasi sivustossa.

Pilari # 2: Luotettavuus

Live chat, puhelin, lippujärjestelmä… Usein paras tapa tarjota asiakastukea on etusija.

Mielestämme hyvän isännän ei pitäisi kuitenkaan tarjota vain sinulle 24/7 tukea, vaan myös tiimisi, jolla on korkea pätevyys ratkaista ongelmat nopeasti. Tällä tavalla kyselysi ei tarvitse käydä läpi useita eskalointeja.

Olemme myös puristamassa käyttöaikaa tähän pylvääseen. Hyvä isäntä ryhtyy kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin seisokkien minimoimiseksi. Varo isäntiä, joiden käyttöaikatakuu on vähintään 99% ja jotka voivat vahvistaa vaatimuksensa kolmansien osapuolien arvosteluilla.

Pilari # 3: Turvallisuus

Hyvä isäntä tarjoaa vahvoja turvaominaisuuksia, jotka eivät rajoitu seuraaviin:

 • SSL-varmenteet & liittäminen
  SSL auttaa varmistamaan, että arkaluontoiset tiedot siirretään suojatun verkon kautta. Varo isäntiä, jotka tarjoavat sen automaattisesti (tai edullisesti) ja mahdollistavat helpon SSL-integroinnin.
 • Ennakoiva seuranta
  Jotkut isännät tarjoavat automaattisen valvontajärjestelmän ongelmien selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi.
 • varmuuskopiot
  Monet isännät tarjoavat automaattisia päivittäisiä varmuuskopioita.

Pilari # 4: Ohjelmistojen yhteensopivuus

Kuten olemme maininneet, useimmat isännät tarjoavat erilaisia ​​pakettiohjelmia ja integraatioita.

Jotkut isännät sisältävät verkkokaupan ominaisuuksia, mutta jos sinulla on jo parempia kolmannen osapuolen työkaluja, kuten Magento, Prestashop tai WooCommerce, sinun on tarkistettava, että isäntä tukee niitä.

Vaikka ”paras isäntä” on se, joka kattaa KAIKKI verkkokaupan ohjelmistot, tämä ei ole realistisesti mahdollista.

Ole kuitenkin varovainen cPanel-liittymää tarjoavien isäntien kannalta. Sen mukana tulee Softaculous-asennusohjelma, joka kattaa yli 400 ohjelmistoa, mikä tarkoittaa, että olisit melko hyvin peitetty. Jos siinä ei ole cPanelia, tarkista, onko heillä jonkinlainen vaihtoehtoinen asennusohjelma ja tarjoavatko he hyvää sovellustukea.

Pilari # 5: Skaalautuvuus

Jokainen yritys haluaa kasvaa. Isäntäsi ei todellakaan pidä pidättää sinua!
Yleinen nyrkkisääntö on aloittaa keskimääräisellä isäntäsuunnitelmalla ja päivittää matkan varrella.

Pienille / keskisuurille tai uusille sähköisen kaupan sivustoille jaettu hosting on usein tapa. Se on hieno tapa pitää kustannukset alhaisina, kun olet vasta aloittamassa, koska resurssit jaetaan palvelimen muiden sivustojen kanssa.

Kun liikenne kuitenkin alkaa kasvaa, haluat todennäköisesti tutkia VPS: lle omistettuja palvelimia tai pilviratkaisuja.

Upea isäntä mahtuu tällaiseen tulevaisuuden kasvuun.

Kysy itseltäsi, voiko tämä isäntä helposti päivittää suunnitelmani lisää tallennustilaa ja kaistanleveyttä? Jos vastaus on kieltävä, saatat joutua vaihtamaan palvelimen myöhemmin tulevaisuudessa. Paljon parempaa, jos isäntäsi voi yksinkertaisesti skaalata ratkaisuja kasvatessasi.

Pylväs # 6: Vastinetta rahalle

Hyvä isäntä antaa sinulle rahasi arvoisen.

Hinnat vaihtelevat suuresti eri isäntien ja suunnitelmien välillä. Kumpi valitset, haluat ehdottomasti saada bang for your buck.

Jotkut isännät tarjoavat runsaasti lisäarvoa tarjoavia palveluita. Joitakin kysyttäviä kysymyksiä ovat:

 • Sisältyykö sähköpostin isännöinti suunnitelmaan?
  Verkkotunnusta vastaavat sähköpostiosoitteet näyttävät yleensä laillisemmilta asiakkaille.
 • Mitä ominaisuuksia saan?
  Voinko rekisteröidä ilmaisia ​​verkkotunnuksia? Saanko lisää tallennustilaa tai kaistanleveyttä?
 • Onko koeaikaa??
  Useimmat isännät tarjoavat rahat takaisin-kokeilun, jotta voit testata, ovatko ne sopivia ja riskittömiä.

Sijoitus: Paras verkkokaupan hosting 2020 (palvelimen nopeus testattu)

Kaiken tämän mielestä valitsimme 5 isäntää, joiden mielestämme nämä 6 pylvästä ovat ylpeitä.

Silti jokaisella heistä on omat vahvuusalueensa ja ainutlaatuiset myyntipisteet. Katsotaanpa tarkemmin, mistä nämä isännät loistavat.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 3,95 / kk

Avainominaisuudet

 • cPanel & SSH-yhteys
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio
 • GIT integroitu
 • Palvelimet 3 mantereella
 • nginx & CentOS

"Erinomainen nopeus, tuki & yhteensopivuus edulliseen hintaan; todellisen arvon osta pienille, keskisuurille ja uusille verkkokauppasivustoille"

SiteGround on yksi ehdottomista suosikkiisänteistämme, kädet alas.

Vuonna 2004 perustetut he ovat saaneet siitä paljon kiitosta. Tärkeintä on, että WordPress itse on hyväksynyt ne!

Itse asiassa Bitcatcha.com on yksi 1 900 000 verkkotunnuksesta, joita he ovat nykyään palvelleet kaikkialla maailmassa. Olemme olleet heidän tyytyväisiä asiakkaitaan vuodesta 2015 lähtien.

Vaikka on vaikea päättää, mistä standout-USP: stä huutaa, katsomme, että SiteGroundin suurin vahvuus on, että se tarjoaa koko hosting-paketin.

Tosiaankin, SiteGround on teknologiakumppani, jota jokainen verkkokauppasivusto haluaa ja ansaitsee. Se tarjoaa erittäin hyvät nopeusominaisuudet ja luotettavan tuen.

Testaaksemme SiteGround-palvelimien (jotka toimivat nopeutta parantavilla SSD-levyillä) nopeutta, perustimme erillisen testisivun, jota ylläpidetään heidän GrowBig-suunnitelmassa, ja laitamme sen luotettavan Bitcatcha-nopeustyökalumme kautta.

Tulos: A + -luokitus, hämmästyttävä keskimääräinen vasteaika 138,1 ms!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Keskimääräinen nopeus: 138,1 ms – Katso koko tulos

Käytännössä latausaikoja nopeutetaan vielä enemmän aktivoimalla heidän Cloudflare CDN ja premium SuperCacher (heidän omien insinööriensä rakentama ja heidän sanotaan lisäävän latausaikoja jopa 4x).

GrowBig-suunnitelman muilla käyttäjillä on myös ensisijainen ensisijainen tuki chatin tai lipun kautta. Olemme aina vaikuttaneet heidän tukitiiminsä nopeaan vaikutelmaan. Heihin voi ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden puhelimitse, chatin ja lipun kautta.

Lisäksi olemme henkilökohtaisesti rekisteröineet 100% käytettävyyden omalla sivustollamme lokakuusta 2017 lähtien, heidän 99,9%: n käyttöaikatakuun perusteella.

Joten kyllä, Sitegroundin avulla verkkokauppasivustosi on taattu olevan nopea. Ja olet varmasti erittäin hyvissä käsissä.

Kohtuullisesta hinnasta käyttäjät saavat vankan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka tarjoaa kaiken, mitä pienen ja keskisuuren yrityksen tarvitsee.

Mitä emme pitäneet SiteGround-sivustosta

 • Odottaa haastaa hieman enemmän rahaa verkkotunnuksen rekisteröintiin.
 • SiteGroundin uusimishinnat voivat helposti saada ihmiset yllätyksenä!

SiteGround suunnitelmat

Suosittelemme heidän GrowBig-jaettua isännöintisuunnitelmaa ja skaalaamista myöhemmin tarvittaessa.

SiteGround eCommerce Hosting -hinnoittelu

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Kokonaisaika

99,9%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 4.99 / mo

Avainominaisuudet

 • 20 Gt SSD
 • 1TB kaistanleveys
 • 1 Gt RAM-muistia & 2 Gt: n purskemuisti
 • 100 Mt / S verkko
 • IPv6-tuki

"Huippuluokan ja halpa isännöintiratkaisu, joka on upea verkkokaupan omistajille vasta alkamassa ja tarvitsevat paikallista, täydellistä tukea."

Liettuassa syntynyt isäntä Hostinger väittää palvelevansa tähän mennessä yli 29 000 000 onnellista asiakasta.

Halvalla (ok, tavallaan hulluan halvalla) esittelyhinnalla miettimme, oliko Hostinger jonkinlainen roska. Se on markkinoiden halvimpia isäntiä.

Tarkoittiiko tällainen alhainen hinta sen tarjoamista osumaa?

Mutta pelattuaan noin 3 premium-tiliä Hostingerillä (meillä on testisivuja niiden Singaporessa, Amsterdamissa ja Yhdysvalloissa sijaitsevassa tietokeskuksessa, lue perusteellinen arvostelu täältä), olemme vakuuttuneita siitä, että hekin ansaitsevat paikan tässä luettelossa.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Keskimääräinen nopeus: 143,1 ms (Yhdysvaltain datakeskus) – Katso koko tulos

Heidän välimuistitekniikka, Bitninja (kaikki yhdessä -palvelussa reaaliaikainen suojausohjelma), vetämällä ja pudottamalla -sivustojen rakentaja, ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ja 99,9%: n käyttöaikatakuu ovat vain jäävuoren huippu..

Mikä vaikutti meihin eniten, he toimivat kaikkiaan 4 asiakastukikeskuksessa ympäri maailmaa (tai ”asiakasmenestyskeskuksissa”, kuten he kutsuvat heitä) Liettuassa, Jogjassa, Brasiliassa ja Ukrainassa..

Kun kysyimme Hostingerin edustajalta asiasta, hän kertoi meille, että he ovat päättäneet palvella asiakkaita äidinkielellään.

Itse asiassa he palvelevat asiakkaitaan tällä hetkellä mahtavilla 20 kielellä! Vietnam, tanska ja arabia, muutamia mainitakseni.

Puhu omistautumisesta tukeen!

Tämä selittää myös sen, miksi heillä on tietokeskuksia 6 eri alueella (Iso-Britannia, Yhdysvallat, Brasilia, Alankomaat, Singapore, Indonesia ja pian Liettua). Heillä on selkeä leviäminen ja syvyys tarjota erittäin paikallista asiakaspalvelua.

Äidinkieltäsi puhuva Hostinger on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat kädessä pidettävää apua.

Ja mikä olisi parempi kannustin verkkokauppasivustosi perustamiseen kuin erittäin alhainen esittelyhinta?

Mitä emme pitäneet Hostingeristä

 • Alhaisin johdantohinta vaatii 48 kuukauden sitoutumisen. Mutta heidän 12 kuukauden hinta on myös erittäin kohtuullinen, alkaen 1,95 dollarista.
 • Ei puhelintukea, he tarjoavat vain lippujärjestelmän.
 • SSL-, CDN- ja päivittäiset varmuuskopiot eivät tule ilmaiseksi suunnitelmien mukana.

Hostinger suunnittelee

Heidän jaetun hosting -suunnitelmansa alkavat 0,80 dollaria kuukaudessa. Suosittelemme heidän premium-jaettua hosting-palveluaan, joka alkaa hinnasta 2,15 dollaria kuukaudessa.

Hostinger hinnoittelu

3. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

Hinta (USD)

$ 30 / mo

Avainominaisuudet

 • Palvelun tarjoaa Google Cloud
 • 20 000 käyntiä kuukaudessa
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • WP-asiantuntija tukena
 • Hack fix takuu

"Täysin hallinnoitu Google Cloud -pohjainen isäntä, joka on upea omistajille, jotka ovat vakavasti kiinnostuneita kasvavasta liikenteestä ja ovat valmiita maksamaan premium-hinnan"

Seuraavaksi tapaa Kinsta – johdettu WordPress-isäntä, joka on toiminut vuodesta 2013.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä siitä, on, että sen käyttö perustuu Google Cloudiin.

Tämä antaa sille mielenkiintoisen edun suurimpaan osaan kilpailua ja auttaa Kinstaa pääsemään suosikkiverkkokaupan suositusluettelomme kärkeen..

Mikä vielä parempaa, Kinsta ajaa Google Cloudin Premium-tason. Tämän avulla käyttäjät voivat hyödyntää korkeinta tasoa suorituskykyä, nopeutta ja turvallisuutta, mikä on jo johtava pilvipalvelun tuotemerkki. Se antaa heille myös 20 datakeskuksen sijaintia!

Joten meille ei ollut yllätyksenä, että se on erittäin NOPEA.

Pelasimme ympäri testipaikkaa ja laimme sen läpi nopeuden tarkastajamme. Se sai A-luokan ja keskimääräinen vastausaika oli 196ms (voit lukea koko Kinsta-arvosteluamme täältä). Erittäin kunniallinen!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Keskimääräinen nopeus: 179,5 ms – Katso koko tulos

Ja se on ennen heidän erittäin vaikuttavan, premium-luokan KinstaCDN: n (yhteistyö KeyCDN: n, toisen alansa johtavan tuotemerkin) kanssa.

Tämä sama pilviarkkitehtuuri asettaa Kinsan ei-seisokkitekniikan omaan liigaan.

Suuri liikenteen lisäys? Ei ongelmaa. Kinsnan avulla verkkosivustosi säilytysaste skaalautuu dramaattisesti niin monelle prosessorille kuin tarvitaan. Sivustosi pitäisi pysyä yllä ja yllä, ja sinun on vain maksettava ylitysmaksu.

Vertaa tätä jaettuun tai VPS-isäntään, jossa äkillinen liikenteen piikki voi pudottaa sivustosi. Ei ihme, että Kinsta on myös SLA: n tukema 99,9%: n käyttöaikatakuu.

Heidän Google Cloud -infrastruktuurinsa ansiosta Kinsta on myös erittäin skaalautuva. Jos tarvitset enemmän kaistanleveyttä, voit päivittää suunnitelmasi saumattomasti. Ei monimutkaisia ​​siirtymiä toiselle palvelimelle tai isäntälle. Maksa vain seuraava taso ylös.

Tällaisilla nopeuden ja skaalauksen eduilla uskomme, että Kinsta on loistava vaihtoehto suurille tai nopeasti kasvaville yrityksille, jotka haluavat varmistaa, että ne ovat aina avoinna yrityksille.

Mitä emme pitäneet Kinsta-asioista

 • Se on melko paljon kalliimpaa kuin monet kilpailijat.
 • Ei sähköposti- tai verkkotunnuksen rekisteröintiä mukana.
 • Ei puhelintukea.
 • Koska Kinsta on hallittu WordPress-isäntä, voit käyttää vain WordPress-verkkokaupan laajennuksia, kuten WooCommerce

Kinsta suunnittelee

Kinsan suunnitelmat alkavat 30 dollarista kuukaudessa heidän aloitussuunnitelmansa osalta ja nousevat huomattavasti tasolta.

Kinsta hinnasuunnitelma

4. A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting VPS

Kokonaisaika

99,9%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 7,99 / kk

Avainominaisuudet

 • 75 Gt: n SSD-tallennustila
 • 2TB siirto
 • 4 Gt RAM-muistia & 4 vCPU: ta
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel tai Plesk

"Hyvä suorituskyky, turvallisuus ja rajaton määrä TON-tuotteita kohtuuhintaan, mutta mahdollisesti hitaampi tuki."

Suhteellisen tuntemattomalle web-isäntälle A2 tarjoaa silmiinpistävän arvoehdotuksen.

Mitä enemmän luemme sen tarjoamiin pitkiin ominaisuusluetteloihin, sitä enemmän vakuutimme siitä, että se ansaitsee paikan tässä luettelossa.

Kaikista heidän suunnitelmistaan ​​heidän Turbo-suunnitelmansa oli se, joka kiinnitti huomion. Se on ladattu nopeudesta kaikin tavoin.

Suunnitelmassa hyödynnetään ylpeänä Turbo-web-palvelinpalvelimia, joiden sanotaan lataavan sivuja jopa 20x nopeammin kuin tavalliset palvelimet. Kun lähetämme tämän testiin, heidän Turbo-suunnitelmansa testisivusto sai myös A + nopeuskokeessa, keskimääräisen vasteajan ollessa 169,5 ms.
Nopea – mutta ei tietenkään nopein testattujen isäntien joukosta (lue kaikki mehukkaat yksityiskohdat täydellisestä arvostelustamme täältä)

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Keskimääräinen nopeus: 149,8 ms – Katso koko tulos

Silti A2 näyttää varmasti tarjoavan paljon asioita Turbo-suunnitelman puitteissa.

Välimuistin tallentamisen 3 erilaista vaihtoehtoa on vasta alku. Puhumattakaan siitä, että saat Hackscanin (erittäin kunnollinen kaiken kattava tietosuoja) tai siitä, että heidän verkkokauppasovelluksensa ovat A2-optimoituja, mikä tarkoittaa, että ne on määritetty lataamaan sivuja nopeammin ja turvallisemmin.

Nyt rakastamme A2: sta eniten vaikuttavaa luetteloa “rajattomista” tarjouksista alhaisella hinnalla.

Puhumme rajattomista sähköpostiosoitteista, verkkosivustoista, tietokannoista, tallennustilasta ja siirroista – sekä rajattomista aliverkkotunnuksista, varatuista verkkotunnuksista ja lisäosa-verkkotunnuksista. Sinun ei tarvitse edes maksaa SSL: stä, koska ne sisältävät ilmaisen Let’s Encrypt SSL -vaihtoehdon.

Se on tonni rajatonta arvoa ja kohtuullinen määrä tilaa kasvaa.

Kaikki tämä kohtuulliseen hintaan tekee A2: sta monipuolisen ratkaisun pienten ja keskisuurten verkkokauppasivustojen omistajille.

Mitä emme pitäneet A2 Hosting -palvelusta

 • Rajoittamattomilla resursseilla on varoitus – ne eivät välttämättä ole jatkuvasti ‘rajattomia’. Todellisuudessa jaettu isäntäympäristö on jaettu käytännössä sen varmistamiseksi, että sivustot eivät käytä enemmän kuin niiden kohtuullinen osuus resursseista ja vaikuttavat muiden sivustojen suorituskykyyn. Jos sivustosi alkaa käyttää enemmän resursseja kuin pitäisi, isäntä saattaa asettaa joitain rajoituksia, jotka voivat vaikuttaa sivustosi suorituskykyyn.
 • Tuki voi olla hidasta. Aikaisemmin olemme odottaneet 5–40 minuuttia yhteydenottoon heidän live-keskusteluunsa. Luimme muita arvosteluja, joissa kerrotaan samanlaisesta hitaudesta tai siitä, että kesti useita yrityksiä muodostaa yhteys livekeskusteluun.

A2 hosting-suunnitelmat

Alustavat hinnat jaetulle isännöintivaihtoehdolle alkavat 7,99 dollaria kuukaudessa heidän Lite-suunnitelmaansa.

A2-hosting-suunnitelma

Ne tarjoavat myös VPS-isännöintiä (hallittua ja hallitsematonta), omistettua isännöintiä ja jälleenmyyjien isäntä.

5. Pilvet

https://www.cloudways.com/

Cloudways

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

Hinta

$ 15 / mo

Avainominaisuudet

 • Pilvipalvelu
 • Responsiivinen tuki
 • CloudwaysBot
 • skaalautuvuus
 • Ei sopimuksia

"Erittäin skaalautuva, hallittu pilvipalvelu, joka on keskittynyt suorituskykyyn, mutta ei kaikkein käyttäjäystävällisintä aloittelijoille."

Cloudways on vähän epätavallinen.

Verrattuna tavalliseen isäntään, Cloudways on enemmän integrointipiste useille pilvipalveluille, joita hallitaan yhdestä konsolista. Ne auttavat sinua määrittämään pilvipohjaisen virtuaalipalvelimen, joka sopii sinun erityisiin hosting-tarpeisiin ja tyyliin.

Heidän etulinjansa sai välittömästi huomion: ‘rajaton kasvu ilman rajoituksia’. Mitä enemmän tutkimme, sitä enemmän tajusimme, että he eivät vitsaile!

Rakastamme Cloudwaysia vain siinä määrin, että sen avulla voit tehdä asioita omalla tavallasi. Se ei ole vain tehokas isäntäratkaisu – se takaa sinulle sekä joustavuuden että hallinnan. Puhumme seuraavan tason mukauttamisesta.

Aloittaaksesi sinun on valittava maailmanluokan pilvipalveluntarjoajilta, kuten AWS ja Google Cloud. Se antaa sinulle jo mahtavia 60+ datakeskusta, joista valita.

Kun olet valinnut palveluntarjoajan, voit mukauttaa useita palvelinparametreja, ottaa käyttöön sovelluksia ja päivittää paketteja sopivaksi katsomallasi tavalla..

Jos päätät tarvitset lisää resursseja, CloudWays antaa sinun skaalata palvelimen tallennustilaa vain muutamalla napsautuksella vaikuttamatta myymälän suorituskykyyn tai aiempiin asiakaskohtaisiin räätälöintisi. Yhdellä napsautuksella voit myös skaalata RAM-muistin, suorittimen ja kaistanleveyden pystysuunnassa. Se ei todellakaan ole saumattomampaa kuin se!

Kaikki tämä kätevällä pay-as-you-go -mallilla – loistava joustava vaihtoehto tavanomaisille isäntäsopimuksille, jotka lukitsevat sinut.

Suosittelemme ehdottomasti Cloudways-tekniikkaa taitaville omistajille, jotka tietävät tekevänsä, ja haluavat edistyneen joustavuuden ja hallinnan.

Vasta aloittavien verkkokauppasivustojen omistajille valtava määrä räätälöintivaihtoehtoja voi kuitenkin olla ylenmääräinen.

Mitä emme pitäneet Cloudwaysista

 • Uptime – Emme löytäneet käyttöaikatakuuta heidän sivustoltaan, ja oma käyttöaikaseurantamme ilmoitti alhaisemman 99,54%. Cloudways on rakennettu muiden pilvipalveluiden päälle, joten niillä on rajallinen määräysvalta laitteistoissa.
 • Melko tekninen. Koska jokaisen asiakkaan tehtävänä on rakentaa palvelin tyhjästä ja hallita sitä itse, Cloudways saattaa sopia paremmin kehittäjille ja asiantuntijoille.
 • Ei puhelintukea.
 • Email hosting, verkkotunnuksen rekisteröinti & CDN-korvausta ei sisälly hintaan.
 • Heidän 3 päivän kokeiluversio on ehkä vähän lyhyt.

Cloudways suunnitelmat

Cloudwayn suunnitelmat vaihtelevat suuresti hinnan ja kapasiteetin suhteen, kun valitset viidestä eri palveluntarjoajasta.

Niiden suosituimmat tasot vaihtelevat 33,30 dollarista kuukaudessa (Google Cloud) – 50 dollaria kuukaudessa (Linode) – jokaisessa on erilaiset tallennus- ja kaistanleveystasot, ja päällekkäinen pay-as-you-go-hinnasuunnitelma.

cloudways hinnoittelusuunnitelma - google cloud

Cloudways-hinnasuunnitelma - Linode

Tuomio: Oikean verkkokaupan valitseminen

Toki, palveluntarjoajasi ei ole jotain, jota asiakkaasi näkevät.

Sillä on kuitenkin kaikki tekemistä sen kanssa, miten he kokevat yrityksesi ja miten he poistuvat.

Mikä on paras verkkokaupan isäntä? Ei ole ehdotonta oikeaa vastausta, mutta haluat varmistaa, että valitsemasi isäntä merkitsee seuraavat ruudut:

 • Erinomainen nopeus
  Ansaitsee vähintään A + tai A-arvosanan Bitcatcha-nopeustesteissä.
 • Luotettava
  Tarjoaa luotettavan ja ammattitaitoisen tukitiimin pitämään sinut sujuvana.
 • Turvallinen
  Tarjoaa vankan puolustuslinjan hakkereilta ja haittaohjelmilta.
 • Laaja yhteensopivuus
  Yhteensopiva valitsemasi verkkokaupan ohjelmiston kanssa.
 • skaalautuva
  Tukee sivustosi kasvua.
 • Rahan arvo
  Tasapainottaa tarvitsemasi ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.

Tästä eteenpäin teet päätöksen heidän vahvuuksiensa perusteella. Yhteenvetona, tässä on 5 suosituinta isäntää:

MAAILMANLAAJUINEN NOPEUS

KÄYTTÖASTE

PRICE (USD / MO)

SiteGround

+

100%

3,95

Hostinger VPS

+

99,9%

4,99

Kinsta

+

100%

30

A2-hosting

+

99,9%

7,99

Cloudways

100%

15

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map