Jos luet tätä, etsit todennäköisesti VPS-ratkaisua isännöintitarpeidesi mukaan. Tämän artikkelin avulla tuomme sinut läpi viisi suosituinta VPS-palveluamme, ja miksi meitä pidämme niistä niin pirun mahtavia.

Mutta ennen kuin teemme niin, katsotaanpa vähän, mikä VPS oikeastaan ​​on ja miksi ihmiset haluavat tällaisia ​​palveluita.

Mikä on VPS?

VPS (tai Virtual Private Server) -majoitus on ainutlaatuinen isännöintitekniikka, joka sijoittuu kauniisti tavallisen jaetun web-isännöinnin ja omistettujen palvelinpalveluiden välille.

Se sopii parhaiten yrityksille, jotka vaativat isännöintisuunnitelmaa, joka tarjoaa enemmän palvelimen tehoa, toiminnallisuutta ja joustavuutta kuin jaetut palvelimet, mutta ilman erillisten palvelimien hintamerkkiä.

Toisin sanoen VPS-hosting antaa sinulle parhaan molemmista maailmoista. Saat enemmän kaikesta, mutta hintaan, joka ei ole liian törkeää.

Tässä on nopea perustelut poistettu, mutta jos olet nälkäisempi, siellä on paljon uskomattomia VPS-hosting-oppaita, joita voit tarkistaa verkossa.

Lisätietoja VPS: stä

VPS antaa sinun sijoittaa verkkosivustosi fyysisen palvelimen virtuaaliosastoihin. Vaikka tämä saattaa kuulostaa mahtavalta lähellä jaettua isäntäpalvelinta, se on oikeastaan ​​aivan erilainen, koska sinulla on oma käyttöjärjestelmä, omat resurssit (CPU ja RAM) ja omistettu tallennustila virtuaalisessa yksityisessä palvelimessa.

VPS-hosting

VPS-hosting maksaa vain murto-osan koko palvelimesta. (lähde)

Joten, se on täydellinen, jos tarvitset yksityisen palvelimen etuja, mutta haluat pitää kustannukset alhaisina.

Mitä eroa?

“Onko todella eroa?”

Tietysti on, ja se on suurempi kuin luulet!

Tarkastellaan kunkin isännöintipalvelun sisäistä toimintaa saadaksesi paremman käsityksen eroista.

Jaettu palvelimen hosting

Jaetulla palvelinpalvelimella verkkosivustosi isännöidään yhdessä fyysisessä palvelimessa yhdessä satojen muiden verkkosivustojen kanssa. Se on usein halvin isännöintisuunnitelma, mutta myös rajoittavain, kun jaat kaikki palvelimen resurssit muiden käyttäjien kanssa.

Se on melkein kuin asuminen huoneistossa kotikavereiden kanssa. Se on hauskaa ja pelejä, kunnes joku huomaa wc: n.

Kyllä, puhun sinusta, Karen. Älä lopeta wc-käyntiä.

Yleisesti ottaen jaettu palvelimen isäntä sopii paremmin pienemmille verkkosivustoille, jotka eivät vaadi paljon kaistanleveyttä tai palvelinresursseja. Suurin osa palveluntarjoajista hallitsee palvelinten ylläpitoa, mikä on helppokäyttöinen niille, joilla ei ole teknistä tietoa.

Haittapuoli on, että sinulla on hyvin rajalliset resurssit ja jos joudut huonoon käyttäjään, hän todennäköisesti lopulta kolaa kaikki resurssit aiheuttaen verkkosivustollesi hidastumisen.

Tiedätkö mitä tapahtuu, kun verkkosivustosi hidastuu? Se vähentää tuloksia. Se on jotain, josta kukaan ei pidä.

Virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinti

Et koskaan ymmärrä vapautta ennen kuin muutat asunnosta paskien wc-kavereiden kanssa ja siirryt omalle parvella.

Hyvä luopuminen, Karen!

Tällainen VPS-hosting on. Sinulla on koko asunto itsellesi, ja vaikka olet edelleen fyysisessä palvelimessa muiden käyttäjien kanssa, palvelin resurssit ovat sinun ja yksin.

VPS: n kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että huonot käyttäjät tartuttavat palvelinresursseja, kun olet eristetty toisistaan, huolimatta siitä, että jaat saman fyysisen palvelimen.

Tämä tarkoittaa, että sivustosi toimii nopeammin, mikä johtaa enemmän muunnoksia ja myyntejä.

Sinulla on myös parempi turvallisuus VPS: n kanssa, koska kaikki tietosi ovat erillään muista käyttäjistä, mikä vähentää hakkereiden mahdollisuuksia päästä verkkosivustoosi.

Paras osa?

VPS maksaa tyypillisesti noin murto-osan erillisestä palvelimesta. Pohjimmiltaan saat yksityisen palvelimen edut vähennettynä kohtuuttomalla hinnalla.

Omistettu palvelin

Kun saavut tietyn pisteen elämässä, haluat asua ylellisessä kartanossa, jossa wc on suurempi kuin vanhan asunnosi olohuone..

Ja juuri se on omistettu palvelimet. Periaatteessa sinulla on koko palvelin itsellesi pääsy niin paljon resursseja kuin tarvitset, mutta aivan kuten talon omistaminen, omistetut palvelimet ovat kallein vaihtoehto kaikista isännöintipalveluista.

Koska sinulla on koko fyysinen palvelin itsellesi, sinulla on pääsy kaikkiin palvelinresursseihin tarvitsematta jakaa tai osioida sitä muiden käyttäjien kanssa. Sinulla on myös täysi hallinta palvelimen kaikilla puolilla, mukaan lukien käyttöjärjestelmä, laitteistot ja niin edelleen.

Se on tehokkain isännöintipalvelu, mutta myös kallein, ja sitä suositellaan yleensä käyttäjille, jotka ylläpitävät korkean profiilin verkkosivustoja, joilla on suuri liikenne, mikä vaatii suuren kaistanleveyden.

Pitäisikö sinun vaihtaa VPS: ään?

Jotkut teistä saattavat ihmetellä, pitäisikö sinun vaihtaa VPS: ään vai ei.

Rehellisesti, jos sinulla on pieni tai harrastuksessa tarkoitettu verkkosivusto, se todennäköisesti ei.

KUITENKIN.

Jos sinulla on jotain alla luetelluista asioista, sen pitäisi olla hyvä osoitus siitä, että asut kotikavereiden kanssa, ei ole aivan paras vaihtoehto sinulle:

 • Verkkosivustosi alkaa hidastua tai käyttäjien kokeilu hidastuu sivujen lataamiseen.
 • Saat paljon liikennettä säännöllisesti.
 • Näet jatkuvasti sisäisen palvelinvirheen tai 50X-viestin.
 • Verkkosivustollesi on tallennettu arkaluontoisia tietoja.
 • Harkitset tai käytät verkkokauppaa.
 • Haluat asentaa mukautetun sovelluksen tai ohjelmiston.
 • Lataat verkkosivustosi jatkuvasti “Palvelu ei ole käytettävissä” -virheen.

Lisäksi, jos sinulla on yritystä tai palvelua, sinun kannattaa todennäköisesti vaihtaa vaihto. VPS-isäntä on tyypillisesti luotettavampi ja nopeampi kuin jaettu isäntä, ja ylimääräinen nopeus auttaa lisäämään myyntiä ja tuloksia.

RANKED: 5 parasta VPS-palveluntarjoajaa

paras vps bitcatcha

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla perustiedot VPS: stä ja kuinka se voi auttaa sinua myymään enemmän verkkosivustosi kanssa

Ongelmana on, että on tonnia palveluntarjoajia, jotka tarjoavat VPS-palveluita, ja kuinka kenen tahansa on valittava kaikista kasvoillemme täynnä olevista ylivoimaisista tiedoista?!?

No fret not.

Kävimme läpi ne kaikki ja kavensimme sen viiteen parhaaseen VPS-vaihtoehtoon sinulle.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 80 / mo

Avainominaisuudet

 • 40 Gt: n SSD-tallennustila
 • 5TB tiedonsiirto
 • 2 ydintä & 4 Gt RAM-muistia
 • Apache / nginx & CentOS
 • GIT integroitu

"Loistava isäntäyritys, joka tarjoaa vankat palvelinsuoritukset laadukkaalla live-chat-tuella"

Upea hosting-yritys, joka tarjoaa vakiintuneita palvelinsuorituksia laadukkaalla live-chat-tuella, SiteGround Hosting sopii sekä uusille että kokeneille käyttäjille, jotka haluavat siirtyä verkkosivustolleen VPS: ään..

SiteGroundin pilvisuunnitelma on samassa hakasulkeessa VPS: n kanssa. Sitä hallitaan täysin erillisillä resursseilla erillisten cPanelien luomiseen ja hallintaan.

Pilvisuunnitelma tarjoaa myös useita avaintoimintoja, jotka ovat välttämättömiä VPS-palveluille, kuten ilmainen CDN parannetulle nopeudelle, mahdollisuus valita palvelinpaikat ja 24/7 VIP-asiakastuki.

Aina luotettava ja nopeudestaan ​​tunnettu SiteGround on suositus nro 1, jos arvostat sivuston latausnopeutta, vakautta ja myyntiä.

Disclosure

Isännöimme Bitcatcha.com-sivustoa SiteGround Cloud – Business -palvelussa. .

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 4.99 / mo

Avainominaisuudet

 • 20 Gt SSD
 • 1TB kaistanleveys
 • 1 Gt RAM-muistia & 2 Gt: n purskemuisti
 • 100 Mt / S verkko
 • IPv6-tuki

"30x nopeampi kuin keskimäärin jaetut isännöintipalvelut"

Hostinger tarjoaa VPS-isännöintipalveluilleen 6-tason suunnitelman, jonka voit valita sopimaan verkkosivustosi tarpeisiin. Heidän Plan 1 tarjoaa perustiedot 1 000 Gt (alias 1 Tt) kaistaleveydellä, 20 Gt levytilaa ja noin 1 Gt RAM-muistia. Jos haluat enemmän, voit valita Plan 6: n, joka antaa sinulle mahtava 8 Gt RAM-muistia, 160 Gt levytilaa ja 6000 Gt kaistanleveyttä.

Hostinger VPS -hotellin toinen avainvahvuus on, että ne ovat 30x nopeampia kuin keskimäärin jaetut isännöintipalvelut. Tämä asettaa heidät yhdeksi nopeimmista VPS-palveluntarjoajista markkinoilla, joten jos nopeus on sinulle tärkeä, Hostinger on loistava valinta.

Lisäksi niiden hinta on naurettavan alhainen tämän kaliiperin VPS: lle. Erinomainen vastine rahalle, ei voi mennä pieleen Hostingerin kanssa. Jos SiteGroundin hinnat ovat hiukan liikaa sinulle, Hostinger olisi seuraavaksi paras valinta.

3. Inmotion-isäntä

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting VPS

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 27,99 / kk

Avainominaisuudet

 • 75 Gt: n SSD-tallennustila
 • 4TB kaistanleveys
 • 4 Gt RAM-muistia
 • CentOS w LAMP
 • Täysi cPanel-lisenssi

"Poikkeukselliset palvelinsuoritukset korkealla käyttöajalla & alhainen TTFB"

Inmotion Hosting -sovelluksella voit odottaa saavasi poikkeuksellisia palvelinsuorituskykyä korkealla käyttöajalla>99,95%) ja alhainen aika ensimmäiseen tavuun (<450 ms) vankan asiakaspalvelunsa lisäksi. Heidän VPS-isännöintisuunnitelma on erittäin suositeltava, jos palvelimen suoritukset ovat etusijalla.

Inmotion Hosting -palvelun ominaisuuksien määrä, kuten ilmainen cPanel-lisenssi yritystason CertOS- ja SSL-käyttöoikeuksilla & SSD-sertifikaatti erityistä turvallisuutta ja nopeaa majoitusta varten, tekee niistä loistavan valinnan virrankäyttäjille.

Aiemmin isännöimme www.bitcatcha.com heidän kanssaan, joten puhuu paljon heidän nopeudestaan ​​ja palvelustaan.

4. A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting VPS

Kokonaisaika

99,9%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ +32,99 / kk

Avainominaisuudet

 • 75 Gt: n SSD-tallennustila
 • 2TB siirto
 • 4 Gt RAM-muistia & 4 vCPU: ta
 • Node.js & TLS 1.2
 • cPanel tai Plesk

"Railgun Optimizer -sovelluksella, esiasetettu palvelimen välimuisti & SSD, A2 suhtautuu vakavasti nopeuteen."

Kuten Hostinger, myös A2-hosting tarjoaa parhaan mahdollisen nopeuden verkkosivustollesi VPS-isännöinnillä. Tekniikan, kuten Railgun Optimizer, esiasetettu palvelinten välimuisti ja SSD-tallennus palvelimille, A2 Hosting -palvelun kaverit suhtautuvat tosissaan nopeuteensa.

Vaikka ne tarjoavat kaikki välttämättömät ominaisuudet, joita tarvitset VPS-isännöintiin, kuten kyky käyttää cPanelia, Linux-käyttöjärjestelmää ja jopa Root-pääsyn salliminen, niiden suurin vahvuus on verrattoman palvelimen nopeuden tarjoaminen, joka on verraton isäntäteollisuuteen.

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Kokonaisaika

100%

Palvelimen nopeus

+

Hinta

$ 29,95 / kk

Avainominaisuudet

 • 120 Gt levytilaa
 • 1,5TB siirto
 • 2 ydintä & 2 Gt RAM-muistia
 • 2 IP-osoitetta
 • Tilien vapaa siirto

"Sopii erinomaisesti bloggaajille, jotka haluavat pilvipalveluratkaisun, joka on sekä yksinkertainen & joustava."

Vaikka VPS on halvempi kuin erilliset palvelimet, ne ovat silti suhteellisen kalliita useimmissa isännöintipalveluntarjoajissa. HostGator tarjoaa kohtuuhintaisen VPS-suunnitelman, joka on sekä luotettava että helppo käyttää. Heidän VPS-suunnitelmansa sopii täydellisesti bloggaajille, jotka haluavat pilvipalveluratkaisun, joka on sekä yksinkertainen että joustava.

Joitakin niiden tarjoamista tärkeimmistä ominaisuuksista ovat yhden napsautuksen päivitysjärjestelmä, täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus, useita ilmaisia ​​kehitystyökaluja ja ulkopuolinen varmuuskopio.

Kääri: Minkä VPS: n haluat käydä?

Olemme maininneet sen aiemmin ja mainitsemme sen uudelleen – ei ole olemassa sellaista täydellistä VPS-palveluntarjoajaa (ainakaan sellaista, josta tiedämme). Siteground kuitenkin tulee melko lähellä hinnasta huolimatta.

Riippumatta siitä, minkä VPS: n kanssa päätät mennä, edellä luetellut 5 ovat parhaiten tarjoajia, koska ne tarjoavat sinulle erinomaisen asiakaspalvelun, palvelimen suorituskyvyn, luotettavuuden, yleisen helppokäyttöisyyden ja mikä tärkeintä, nopeuden.

Jos arvostat tuloksia ja myyntiä, näiden kaikkien viiden parhaan VPS-palvelun nopeus auttaa. Ne kaikki ovat hienoja vaihtoehtoja, ja lopulta kaikki riippuu verkkosivustosi tarpeista, haluamista ominaisuuksista ja budjetista, joka sinulla on.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me