5 Web Pritja më e mirë për faqet e internetit në Mbretërinë e Bashkuar 2020 (Renditur!)

Nëse keni zbritur këtu, shanset janë të jeni duke gjuajtur për një host për faqen tuaj të internetit me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.


Së pari – kudos për ju që jeni duke bërë hulumtimin tuaj! Një host i shpejtë dhe i besueshëm është themeli i çdo siti të suksesshëm.

Për të zgjedhur hostin më të mirë për ju, do të dëshironi gjithashtu të kuptoni mjedisin e pritjes në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo do të ndihmojë në zbulimin se cilat hostë mund të bëjnë më së miri konkursin.

Ky artikull do të marrë një vështrim në 5 hostet tona më të mira për faqet e internetit në Mbretërinë e Bashkuar (plus 2 përmendje të denja!)

Ready? Le të gërmojmë.

Contents

Rritje e jashtëzakonshme në skenën e tregtisë elektronike në Mbretërinë e Bashkuar

Me një mahnitëse 94.8% të popullatës tani me qasje në internet, dhe industria e tregtisë elektronike të rajonit po lulëzon, është një kohë emocionuese për të filluar faqen tuaj të internetit në Mbretërinë e Bashkuar.

Vitin e kaluar, tregtia elektronike përbënte një 20% dërrmuese të të gjitha shitjeve me pakicë në Mbretërinë e Bashkuar. Po, tregtia elektronike është vendosur të rritet me 5.7% në vit deri në vitin 2023.

Kjo lloj rritjeje do të thotë mundësi e madhe. Pyetja është – a jeni në gjendje ta kapni atë?

Dhe… si kështu?

Ndoshta një blog Filialin? Apo dyqan online? Në varësi të asaj që po kërkoni, faqja juaj do të vijë me nevojat e veta specifike që ofruesi juaj i hostit do të ketë një shans për të adresuar.

Ndoshta keni nevojë për një bandë shtesë për inventarin tuaj në rritje. Ose, përputhshmëria me një platformë të preferuar të e-Comm si Shopify në Mbretërinë e Bashkuar (lexoni për atë që e bën një host të shkëlqyeshëm të tregtisë elektronike këtu).

Fundi i ditës, një host i mirë nuk është thjesht një platformë teknologjike – është një partner i teknologjisë. ‘’ E drejta ’’ duhet të mbështesë rritjen e biznesit tuaj për në të ardhmen.

Kjo do të thotë të jesh fleksibël dhe mjaft i shkathët për t’ju ndihmuar të fitoni para në të ardhmen premtuese të tregtisë elektronike në Mbretërinë e Bashkuar.

Si mund të ndikojnë tek ju Brexit dhe GDPR?

Londra si një qendër kryesore… tani për tani

Një pjesë e vendimmarrjes suaj të presë është duke marrë parasysh se në cilën botë duhet të presë. Meqenëse dëshironi që faqja juaj të ngarkohet shpejt për audiencën tuaj, zakonisht është më mirë të zgjidhni databazën më të afërt me ta.

Lajm i mirë nëse audienca juaj është lokale – Londra aktualisht është tregu më i madh i qendrës së të dhënave në Evropë dhe i treti më i madhi në botë! Sshtë shtëpia e ushtrive lokale, por është një pikë e nxehtë për hostet e mëdhenj ndërkombëtarë për të vendosur serverë. Në fakt, aktualisht renditet në vendin e 2 midis qendrave më të larta financiare në botë.

Kjo tha… pasiguria e Brexit po shtron shumë pyetje për të ardhmen e saj. Disa raporte sugjerojnë se Brexit është një kërcënim i vërtetë për rolin e Londrës si një qendër kryesore e të dhënave globale.

Sigurisht, Londra është shumë e zhvilluar dhe e lidhur mirë. Por nëse, për shkak të pasaportimit dhe komplikimeve ligjore, Mbretëria e Bashkuar nuk është në gjendje të mbajë shërbimet financiare të BE-së, mund të ketë një migrim të madh të të dhënave dhe shërbimeve jashtë Londrës.

Pastaj, është çështja e vendbanimit të të dhënave …

Për këtë, ju duhet të kuptoni shumë konceptin e rëndësishëm të GDPR.

Ajo që është në tokë është GDPR?

Me pak fjalë, ai qëndron për Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR).

Shtë një tërësi standardesh që vlen për të gjithë anëtarët e BE-së, përfshirë Britaninë tani për tani … përfshirë edhe ju!

Ekziston për t’u dhënë njerëzve të rregullt fuqi mbi përdorimin e të dhënave të tyre personale dhe i mban bizneset më të përgjegjshme.

Dhe – është shumë e rëndësishme që faqja juaj e internetit të jetë plotësisht në përputhje me të! Mosrespektimi mund t’ju ulë një gjobë shumë të shëmtuar.

Gjë është, Brexit i ndërlikon gjërat. Kur Britania të dalë nga BE, ajo do të konsiderohet një “vend i tretë” jo teknikisht nën GDPR. Organizatat e BE-së do të duhet të marrin masa ekstra të rrepta për të siguruar që të gjitha transferimet e të dhënave të tyre në Mbretërinë e Bashkuar janë të ligjshme.

“Pra … Unë do të duhet të lëviz faqen time në një server në Londër ??”

Epo – shpresa nuk humbet. Basti më i mirë i Mbretërisë së Bashkuar është të shpresojmë për “status adekuat”.

Kjo në thelb do të thotë që Komisioni Evropian do të vlerësojë rregulloret e Mbretërisë së Bashkuar për të kontrolluar nëse ato janë gati të zerojnë. Nëse jepet përshtatshmëria, Mbretëria e Bashkuar do të jetë në gjendje të transferojë të dhënat shumë më lirshëm. Fatkeqësisht, ky proces mund të fillojë vetëm pasi të largohet Mbretëria e Bashkuar, kështu që e gjithë kjo është spekulim tani për tani.

Shumë parashikojnë që drejtimi kryesor i lëvizjes së të dhënave do të JET of Londrës dhe kthimin në BE, për të shmangur këto komplikime ndërkufitare. Disa ndërmarrje të mëdha evropiane kanë filluar të zhvendosin disa nga kërkesat e të dhënave të tyre në shtëpi.

Sidoqoftë, e kundërta është gjithashtu e mundshme – me disa të dhëna britanike ka të ngjarë të kthehen në shtëpi.

Të presim brenda, ose jashtë MB?

A është audienca juaj kryesisht në MB?

 • Pajtueshmëria e GDPR është e nevojshme tani, ka shumë të ngjarë të jetë ende e rëndësishme në të ardhmen.
 • Konsideroni pritjen nga Londra (gjithashtu duhet të jetë më e shpejtë)
 • Vini re, nëse në fund Mbretëria e Bashkuar jepet “adekuat”, nuk ka rëndësi se nga po pritni.

A është audienca juaj kryesisht në BE?

 • Pajtueshmëria e GDPR është e nevojshme.
 • Konsideroni pritjen nga BE, jashtë Londrës (gjithashtu duhet të jetë më e shpejtë)
 • Shënim: GDPR vlen për këdo që përpunon të dhënat personale të individëve në BE – pavarësisht se ku janë në botë ato që bazohen.

Për të dy rastet, dhe nëse audienca juaj është një përzierje e MB & Qytetarët e BE – ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë një mori që ka të dhëna në Londër & gjetkë në Evropë. Kjo do t’ju japë fleksibilitetin për të migruar midis tyre me sherr minimale.

Mbretëria e Bashkuar ka zbatuar tashmë GDPR në legjislacionin e brendshëm, kështu që duket se ata do të vazhdojnë të mbështesin GDPR, pas Brexit.

Dhe kështu, kudo që të jetë audienca juaj, basti juaj më i mirë është ta bëni faqen tuaj plotësisht në përputhje me GDPR (ne do të shpjegojmë se si në pak).

Elsefarë tjetër mund të ndikojë Brexit?

 • Detyrime të reja të rënda për importin dhe TVSh shtesë do të thotë që produktet në Mbretërinë e Bashkuar mund të bëhen më të shtrenjta për ata jashtë MB.
 • Disa emra domenesh ccTLD, si .eu, janë në dispozicion vetëm për bizneset në BE. Whatfarë do të ndodhë me domenet 300k + .eu tashmë të regjistruar në bizneset në Mbretërinë e Bashkuar është e panjohur!

Ende, në fund të ditës – ne mund të hamendësojmë vetëm implikimet e Brexit (ne nuk jemi avokatë, vetëm entuziastë të pritësit). Për siguri, është një klimë e mundshme dhe e pasigurisë.

Vendosja e faqes suaj të internetit me një host të njohur që ofron veçori shumë të forta sigurie, mund të jetë vetëm një vend i mirë për të filluar.

Farë duhet të kërkoni në një host të mirë në Mbretërinë e Bashkuar

Ofruesit e ndryshëm të pritësve kanë pikat e forta.

Sidoqoftë, ka disa gjëra që çdo mikpritës i mirë në Mbretërinë e Bashkuar duhet të ketë:

1. Siguria & Pajtueshmëria e GDPR

Kështu që kemi prezantuar GDPR. Por si e bën këtë faktor në zgjedhjen e një hosti?

Nën GDPR ju pritet të mbani të dhënat e sigurta dhe t’u shpjegoni përdoruesve se si po përdorni të dhënat e tyre. Sshtë e zbatueshme me gjobë të rëndë për çdo organizatë që dështojnë të zbatojnë, ose pësojnë shkelje serioze të të dhënave.

Pra, një host i mirë do të ndihmojë në sigurimin e një linje të sigurt të mbrojtjes:

 • Ofroni siguri të përmirësuar të serverit përmes firewalls dhe sistemeve të mbrojtjes brutale.
 • Ofroni certifikata SSL për të siguruar që të gjitha të dhënat e paraqitura në një formë të internetit janë të koduara. SSL nuk kërkohet sipas GDPR, por rekomandohet shumë.
 • Ofroni një program ose sistem proaktiv të monitorimit për të gjurmuar dhe zbuluar çdo përpjekje për të këputur faqen tuaj të internetit, me një sistem në vend që të reagojë shpejt në rast të një shkelje. Sipas GDPR, çdo shkelje serioze e të dhënave duhet të raportohet në ICO brenda 72 orësh.

(Lexoni specifikat e pajtueshmërisë së GDPR këtu, ne nuk duam t’ju mashtrojmë)

Jo vetëm që po mbroni klientët, por gjithashtu jeni duke mbrojtur veten dhe duke u siguruar që jeni gati të lidhni marrëdhënie me klientët tuaj, kudo që ata janë të bazuar.

2. Shpejtësia e hostit

Në Bitcatcha, jemi një tip i ngulitur nga shpejtësia. Një host i mirë duhet të ofrojë gjithmonë shpejtësi të shkëlqyeshme.

Hulumtimet vazhdojnë të tregojnë se shpejtësia e ngarkimit të një siti mund të krijojë ose prish përvojën tuaj të përdoruesit. Koha më e shpejtë e ngarkesës çon në mbajtje më të lartë dhe klientë më të lumtur.

Në fund të fundit, ju jeni kundër konkurrencës së ashpër – shumica e tregtisë elektronike në Mbretërinë e Bashkuar vazhdojnë të mbizotërojnë nga bizneset e mëdha në internet nga SH.B.A. Shpejtësia e mirë krijon një avantazh të madh konkurrues.

Një host i shkëlqyeshëm do të zgjedhë shpejtësinë si me ndërtimin e pajisjeve ashtu edhe me shtesat e softuerit si caching dhe CDN.

Për të vlerësuar shpejtësinë e hostit, ne do të përdorim testin tonë të dobishëm të shpejtësisë së serverit Bitcatcha i cili zbulon se sa shpejt një server i përgjigjet një kërkese nga kudo në botë.

Kemi nyje testimi 10x të instaluar në vende të ndryshme për të simuluar njerëzit në mbarë globin që vizitojnë faqen tuaj, duke përfshirë një në Londër!

3. Mbështetje

Nëse dëshironi që faqja juaj të qëndrojë dhe të funksionojë pa probleme, duhet të dini se ndihma është në dispozicion sa herë që ju nevojitet. Dhe kjo… ndihma është në të vërtetë e dobishme!

Kjo do të thotë një ekip mbështetës i klientëve të besueshëm i cili nuk merr njoftim për zonat kohore. Nëse ofruesi juaj i strehuesit është me qendër jashtë MB, ju nuk dëshironi të merrni përgjigje vetëm për biletat tuaja vetëm gjatë orarit të punës të këtij vendi.

Mos kërkoni asgjë më pak se mbështetje 24/7 dhe një ekip ekspertësh që janë mjaft të aftë për të zgjidhur çështje me shkallëzime minimale.

4. Besueshmëria

Koha e pushimit mund të jetë katastrofike për trafikun dhe reputacionin e faqes tuaj dhe është armiku i mundësive. Një host i mirë merr çdo masë të mundshme për të shmangur kohën e humbjes.

Kujdesuni për strehuesit me një garanci në kohë të paktën 99%. Edhe më mirë, hidhni një sy mjeteve të palëve të treta si UptimeRobot dhe rishikime për të parë nëse mendimi popullor pajtohet.

5. Vlera për para

Së fundmi, një host i mirë duhet t’ju ​​marrë vlerën e parave tuaja. Kjo nënkupton funksionimin e balancimit me çmimin.

Fatkeqësisht, pritjet në Mbretërinë e Bashkuar kanë tendencë të jenë pak më të shtrenjta se paketat e pritësve të SHBA. Megjithëse numrat shpesh duken mjaft të ngjashëm, vlera e ndryshme e dollarit amerikan do të thotë që pritja ka tendencë të jetë më e shtrenjtë për kompanitë në Mbretërinë e Bashkuar. Merrni çmimin hyrës të Hostinger: 0,80 $ / muaj në SH.B.A., 0.80 £ në Mbretërinë e Bashkuar.

Pritës të ndryshëm ndryshojnë nga ofertat, sigurohuni që të kuptoni saktësisht se çfarë po merrni. Një host mund të përfshijë një regjistrim të lirë të domain, ndërsa një tjetër nuk mund. Mos bëni supozime!

Renditur: 5 faqet më të mira të mbajtjes në internet për faqet e internetit në Mbretërinë e Bashkuar

Tani që dimë se çfarë duhet të shikojmë, le të flasim nikoqirët!

Duke filluar me zgjedhjen tonë të lartë…

shënim

 1. Të gjitha çmimet e listuara bazohen në çmimin hyrës të kontratës 12-mujore.
 2. Shkalla e Forex që përdoret është 1 Pound Sterling në 1.25 USD.

1. SiteGround UK

https://www.siteground.co.uk

SiteGround

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Londër

4 ms

Pricemimi (GBP)

4.95 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Magazinim 20 GB SSD
 • 25,000 vizita / hënë
 • SuperCacher
 • 24/7 teknik. mbështetje
 • Kopje rezervë premium

"Pritëse e rrumbullakosur mirë me të dhënat në të gjithë Evropën që ofrojnë siguri, shpejtësi fantastike & mbështetje."

Ne po e heqim këtë listë me të preferuarin tonë gjithëpërfshirës: SiteGround.

Kjo markë e njohur jep oferta cilësore, duke e bërë atë zgjedhjen më të mirë të Bitcatcha. Ata kanë qenë nikoqiri ynë që nga viti 2015 dhe ne nuk mund të jemi më të lumtur me shpejtësinë dhe shërbimin!

SiteGround është duke u zgjeruar në të gjithë botën që nga fillimi i tij në 2004. Sot, ata kanë qendra të të dhënave në 4 vende, përfshirë Londrën.

Por sa shpejt është me të vërtetë? Ne organizuam një sit provues në planin e tyre të GrowBig për të marrë disa numra zyrtarë.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
138 ms86 ms4 ms179 ms212 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
292 ms250 ms223 ms87 ms16 ms

(Kjo faqe provë u prit nga të dhënat e Qendrës në Londër të SiteGround në një plan GrowBig)
Shpejtësia mesatare: 148,7 ms – Shihni rezultatin e plotë

Të dhënat tona të sitit të testimit shënuan një SHUM solid të fortë A+.

Me një kohë mesatare të përgjigjes prej 148.7 ms, SiteGround është zyrtarisht hosti më i shpejtë në këtë listë.

Por më e mira nga të gjitha – ajo gjeti një super të shpejtë 4 ms nga Londra! Pra, nëse audienca juaj është e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar, ju mund të preheni lehtë.

Ndoshta është befasuese, duke pasur parasysh që SiteGround funksionon me disqe SSD që rritin shpejtësinë. Të gjitha planet vijnë gjithashtu me integrimin falas të Cloudflare CDN për t’i shërbyer audiencës nga vendi më i afërt, plus SuperCacher premium i cili pretendon të rrisë herë ngarkesën deri në 4x.

Dhe përveç shpejtësisë?

SiteGround është fantastikisht i besueshëm. Garancia e tyre në kohë 99.9% është e forcuar nga një grup i artit më të lartë të sigurisë që duhet t’ju mbrojë nga malware dhe ato shkelje të frikshme të të dhënave që janë një makth i GDPR..

Ata përdorin një zgjidhje të AI për të luftuar miliona sulme me forcë brutale çdo ditë dhe do të merrni gjithashtu një certifikim falas SSL. Kur ata u bënë plotësisht të pajtueshëm me GDPR në 2018, ata përshtatën Politikën e tyre të Intimitetit dhe listuan Marrëveshjen e tyre për Përpunimin e të Dhënave (PDSH), e cila rregullon përgjegjësitë e tyre si pritës, dhe ndihmon klientët të drejtojnë faqet e tyre në përputhje me GDPR.

SiteGround gjithashtu posedon të dhëna në vende të tjera evropiane, përfshirë dy në Amsterdam! Nëse vendosni se duhet të zhvendosni vendndodhjen e qendrës së të dhënave më vonë poshtë vijës, do t’ju paguhet vetëm një tarifë 30-dollarëshe dhe procesi zgjat vetëm disa orë.

Plani i tyre “i rekomanduar” i GrowBig fillon me 4,95 £ / muaj. Megjithëse kjo tingëllon e arsyeshme, mbani në mend se kjo do të rritet deri në 14,95 / / muaj pas rinovimit.

SiteGround nuk është opsioni më i lirë, por ai sjell cilësi të vërtetë në të gjitha frontet. Presin një sërë karakteristikash, paqe mendore dhe shpejtësi të shkëlqyera nëse audienca juaj është e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar, apo më gjerë.

Ajo që nuk na pëlqeu për SiteGround

 • Gmimi i SiteGround është pothuajse trefish pas rinovimit.

Lexoni rishikimin tonë të thelluar në SiteGround për të parë pse është hosti ynë # 1!

2. Hostinger MB

https://www.hostinger.co.uk/

Hostinger

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Londër

54 ms

Pricemimi (GBP)

4.49 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Emri i domain falas
 • Magazinim i pakufizuar
 • Bandwidth i pakufizuar
 • HPanel
 • Mbështetje e lokalizuar

"Po aq i lirë sa merr dhe ofron një kohë të shkëlqyeshme dhe siguri, plus shumë serverë në Evropë."

Hostinger është një kompani tjetër ndërkombëtare, e përhapur në 6 rajone, që përfshijnë Mbretërinë e Bashkuar dhe Hollandën. Kështu që përsëri, ju keni opsionin midis të dyve.

Ka një gjë në lidhje me Hostinger që e siguron atë një vend në shumicën e listave të ushtrive kryesore …

Dshtë kaq e lirë!

Plani i tyre i vetëm i mbajtjes në internet fillon nga një pabesueshme 0.80 £ / muaj. Fancy shkon shumë? Edhe plani i tyre ‘premium’ fillon nga vetëm 2,15 £.

A nënkupton një çmim i ulët një marrëveshje marramendëse? Aspak!

Ne e drejtuam atë përmes kontrolluesit të shpejtësisë së serverit Bitcatcha dhe numrat flisnin vetë.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

(Kjo faqe provë u prit nga baza e të dhënave në Hollandë të Hostinger në një plan të përbashkët Premium)
Shpejtësia mesatare: 165 ms – Shihni rezultatin e plotë

Faqja jonë e provave është në të vërtetë e pritur tashmë nga serveri i tyre në Hollandë, megjithatë numrat ende na shpërthejnë!

Koha e reagimit në Londër ishte 54 ms.

Kjo është 50 ms më e ngadaltë se SiteGround, por gjithsesi shumë e respektueshme! Mbani në mend se kjo ka të ngjarë të jetë edhe më e shpejtë nëse vendosni të pritni nga Mbretëria e Bashkuar. Sidoqoftë, jemi mjaft të lumtur duke e ditur që ky host ofron mundësinë për të kaluar ndërmjet Amsterdamit dhe Mbretërisë së Bashkuar, nëse Brexit do të shkaktojë ndonjë problem më vonë në rrugë.

Ai shënoi një tjetër vlerësim A + me një shpejtësi mesatare prej 165 ms.

Shpejtësia e madhe dhe çmimet e ulëta nuk janë të vetmet gjëra që e cilësojnë Hostinger si pritës të vërtetë për vlera për para.

Ata janë një kompani me shumë përvojë që e njeh mirë industrinë. Ata kanë ndihmuar në shërbimin e mbi 29 milion klientëve deri më sot!

Cfare ka me shume? Përdoruesit e hostinger janë të mbrojtur nga një garanci 99.9% në kohën e duhur për një suitë të sigurisë Bitninja, dhe ju do të menaxhoni gjithçka nga ndërfaqja e tyre zakonore, miqësore hPanel. Do të merrni gjithashtu një certifikatë falas SSL në planin e tyre të pritjes së biznesit.

Padyshim që ka disa funksione që mungojnë, si CDN dhe kopjet rezervë ditore. Por Hostinger definitivisht ju jep vlerë të madhe për atë që po merrni, dhe është një mundësi e shkëlqyeshme për këdo që fillon me një buxhet.

Ajo që nuk na pëlqeu për Hostinger

 • Pricemimi i tyre më i ulët hyrës kërkon një angazhim prej 48 muajsh.

Lexoni rishikimin tonë të plotë në Hostinger për të parë pse është një host i shkëlqyeshëm!

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Londër

10 ms

Pricemimi (GBP)

20 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Mundësuar nga Google Cloud
 • 20,000 vizita / hënë
 • Rezervime ditore
 • Ekspert i WP si mbështetje
 • Garancia e rregullimit të hackit

"E ndërtuar në arkitekturën e Google Cloud, Kinsta është shumë shpejt & I ndërgjegjshëm për GDPR, por më i kushtueshëm."

Fakt: Kinsta është një host i menaxhuar i WordPress.

Farë është më e rëndësishme të dini? Shërbimet e Kinsta mundësohen nga rrjeti premium i Google Cloud.

Kjo do të thotë që përdoruesit kanë qasje në nivelet më të larta të performancës, shpejtësisë dhe sigurisë së Google. Whatfarë është tashmë një udhëheqës në industrinë e rrjeteve cloud.

Do të kuptojmë se si ju përfiton direkt kjo në një sekondë.

Ne fshikulluam një sit provë duke përdorur planin e tyre të përbashkët të mbajtjes në fillim. Rezultatet?

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

(Kjo faqe provë u prit nga baza e të dhënave në Kinsta në Londër në një plan starter)
Shpejtësia mesatare: 179,5 ms – Shihni rezultatin e plotë

Po, një tjetër i fortë A +! Me një shpejtësi mesatare prej 179.5 ms.

Më e mira nga të gjitha – ata kanë një databazë në Londër që zbuloi 10 ms mahnitëse. Kjo do të thotë që audienca në Mbretërinë e Bashkuar duhet të gëzojë patjetër shpejtësi të lartë.

Meqenëse shfrytëzon 20 vendet e serverit Google Cloud (po, 20!), Nuk është për t’u habitur një e drejtë në Londër. Keni 5 mundësi të tjera në Evropë: Cyrih, Belgjikë, Frankfurt, Hollandë dhe Hamina. Ndryshimi mes tyre është vetëm çështje e hapjes së një bilete mbështetëse. Definitelyshtë padyshim hosti më fleksibël në këtë aspekt.

A mund të përmirësohet shpejtësia e tyre? Epo, Kinsta gjithashtu ofron një shërbim falas CDN përmes një partneriteti me markën me reputacion KeyCDN. Shtë më shumë premium sesa opsionet e CDN të ofruara zakonisht nga hostet dhe duhet të ndihmojë që koha e ngarkesës të zvogëlohet më tej.

Po në lidhje me GDPR? mirë.

Kriptimi nuk është i detyrueshëm për GDPR, megjithatë paraqitet fuqimisht i rekomanduar. Falë Google Cloud Platform, të gjitha të dhënat janë të koduara në pushim. Kinsta ka ndërtuar madje edhe pluginin e tyre të pëlqimit të cookie-ve WordPress që lejon përdoruesit të zgjedhin se cilat lloje të cookie-ve të zgjedhin, gjë që i ndihmon faqet e internetit të garantojnë pajtueshmëri ligjore.

Pra, nga të gjithë nikoqirët në këtë listë, Kinsta duket se është ajo që shkon sipër e më tej për pajtueshmërinë e GDPR.

Përdoruesit e Kinsta gjithashtu do të gëzojnë përfitime të tjera nga arkitektura e saj e cloud që shumë hoste tipike të përbashkëta ose VPS nuk mund t’i ofrojnë.

Për shembull, do të merrni mbrojtje të shkëlqyeshme kundër rritjeve të trafikut. Në rast goditjeje, kontejneri i faqes suaj të internetit thjesht shkallëzon në sa më shumë CPU sa ju nevojiten.

Në mënyrë të ngjashme, nëse faqja juaj fillon të tejkalojë lejimet tuaja të bandës së tanishme, nuk ka nevojë të migroni në një tjetër server ose host. Thjesht paguaj nivelin e rradhës lart!

Megjithatë! Si një zgjidhje premium, Kinsta vjen me një çmim premium, duke filluar nga 20 £ / muaj. Shtë një pikë çmimi më e lartë se shumica e konkurrentëve dhe shkon në mënyrë të konsiderueshme në nivele.

Sigurisht, Kinsta gjithashtu ofron mjete të shkëlqyeshme të menaxhimit dhe një ekip mbështetës të ekspertëve të WordPress. Sidoqoftë, do të duhet të pyesni veten nëse jeni duke kërkuar këtë shkallë të mbështetjes dhe burimet.

Nëse përgjigjja është po, atëherë Kinsta mund të jetë e përsosur. Fitshtë shumë e përshtatshme për pronarët që janë seriozë në rritje të trafikut, dhe dëshirojnë një zgjidhje plotësisht të menaxhuar që është plotësisht në përputhje me GDPR. Përndryshe, mund të jetë e tepërt për vendet më të vogla.

Ajo që nuk na pëlqeu në lidhje me Kinsta

 • Një pikë çmimi më e lartë.
 • Asnjë mbështetje telefonike.

Mësoni më shumë në përmbledhjen tonë të plotë në Kinsta!

4. A2 Hosting në Mbretërinë e Bashkuar

https://www.a2hosting.co.uk/

A2 Hosting

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Londër

19 ms

Pricemimi (GBP)

8.52 / mo

Karakteristikat kryesore

 • SSD i pakufizuar
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Përshpejtuesi i sitit A2
 • Migrim falas në sit
 • Moneydo para mbrapa

"Një zgjidhje e pasur me tipare për shumën që kushton, plus duke ofruar një mundësi të shkëlqyeshme turbo."

A2 është një kompani tjetër globale me serverë në të gjithë Evropën, Azinë dhe Sh.B.A. Ata ofrojnë një gamë të madhe të opsioneve të pritjes, nga VPS në të përbashkëta për të përkushtuar, dhe më shumë.

Pas shumë leximit, ne e gjetëm veten më të tërhequr në planin e tyre Turbo, i cili është përgatitur dhe i lëmuar me shpejtësi.

Kështu që kemi ngritur një sit provash për ta kontrolluar atë.

Ja çfarë u kthye:

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
148 ms99 ms19 ms243 ms207 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
291 ms306 ms282 ms91 ms9 ms

(Kjo faqe provë u prit nga qendra e të dhënave Amsterdam Amsterdam në një plan Turbo)
Shpejtësia mesatare: 169,5 ms – Shihni rezultatin e plotë

Siç shihet, A2 shënoi edhe një A + krenar. Edhe pse data e saj më e afërt me Mbretërinë e Bashkuar ishte në Amsterdam, Londra u fut në 19 ms. Kjo është shumë e shpejtë!

Për të mos përmendur, të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së programeve vijnë me ruajtjen e shpejtësisë SSD, CDN Cloudflare, mbrojtjen e Hackscan dhe aplikacionet e optimizuara. Ata gjithashtu ofrojnë një mundësi të lehtë për të kërkuar një Marrëveshje për Mbrojtjen e të Dhënave (PDSH), e cila është e nevojshme për të përmbushur pajtueshmërinë tuaj me GDPR.

Sidoqoftë, ajo që është me të vërtetë e shkëlqyeshme për A2, është kjo: ajo di të hedhë shumë vlera.

Plani i tyre i Swift (4.46 mo / muaj) dhe çdo gjë më lart do të zhbllokojë një listë tërheqëse të ‘pakufizuarve’.

Kjo përfshin uebfaqe të pakufizuara, adresa emaili, baza të të dhënave totale, depo, transferime dhe më shumë! Ju nuk do të duhet as të paguani për SSL, që është një fitore tjetër për GDPR.

Nëse keni para për të gërryer – konsideroni planin e tyre më të popullarizuar ‘Turbo’, si ne. Me një steeper 8,52 mo / muaj ju do të ekzekutoni në serverët e mbajtjes në internet Turbo (thuhet se do të ngarkoni faqet deri në 20x më shpejt) dhe do të shijoni tre nivele të ndryshme të caching.

E gjithë kjo, me një çmim të arsyeshëm, e bën A2 një zgjidhje shumë të pasur me karakteristika që është e shkëlqyeshme për faqet nëse audienca juaj është në Mbretërinë e Bashkuar apo më gjerë.

Ajo që nuk na pëlqeu për A2 Hosting

 • Afrohuni pretendimeve të ‘Pafund’ me një kokërr kripë – vendet që shkelin pjesën e tyre të ndarë të burimeve, shfrytëzoni mundësinë që burimet e tyre të kufizohen nga pritësi.
 • Ne lexuam mjaft ankesa për mbështetje të ngadaltë që nuk ishin në dispozicion menjëherë.

Lexoni rishikimin tonë të plotë në A2 Hosting për më shumë informacion!

5. Pritësi i lëvizjes

https://www.inmotionhosting.com

Pritja e lëvizjes

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Londër

322 ms

Pricemimi (GBP)

5.59 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Pritës 6 faqe interneti
 • Hapësirë ​​e pakufizuar në disk
 • Transferim i pakufizuar
 • Hyrje në SSH
 • 24 × Mbështetje e SH.B.A.

"Intuitiv, i paketuar me vlera dhe me kohën e duhur miqësore. Sidoqoftë, ju do të kufizoheni vetëm në serverat amerikanë"

Inmotion është një kompani e vlerësuar më e lartë e internetit CNET me një çmim të lartë për emrin e tyre.

Ata në të vërtetë janë ish-hosti i Bitcatcha dhe janë disi afër zemrës sonë. Whatfarë shqetësimi ka të bëjë?

Epo, jo vetëm që kanë qenë në industri për 16+ vjet, por planet e tyre ndërtohen mbi një pirg mbresëlënës të serverave.

Konsumatorët duhet të gëzojnë shpejtësi deri në 10x më shpejt sesa pritja e zakonshme e përbashkët, me kombinimin e integruar të shpejtë të SSD, konfigurimit NGINX dhe caching të përparuar të serverit.

Sidoqoftë, Inmotion për fat të keq ka vetëm serverë në SH.B.A. Sidoqoftë, ne pritëm një sit provues nga serveri i tyre i Los Anxhelosit, për të parë sesi ishte mirë. Rezultatet?

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

(Kjo faqe provë u prit nga qendra e të dhënave e Los Anxhelosit të Inmotion në një plan energjetik)
Shpejtësia mesatare: 171.9 ms – Shihni rezultatin e plotë

Ndërsa koha e përgjigjes 2 ms në SHBA (W) ishte më e shpejta akoma për një nyje në rajonin e të dhënave të saj “, koha e përgjigjes nga Londra ishte 322 ms disi zhgënjyese.

Kjo mund të çojë në disa sulme në shpejtësinë për audiencën në Mbretërinë e Bashkuar. Sidoqoftë, nëse jeni një sit në Mbretërinë e Bashkuar me audiencën tuaj kryesisht në SH.B.A., ky mund të jetë një opsion fantastik.

Inmotion ofron mjaft funksione për të lehtësuar jetën që mund të jenë veçanërisht imponuese për pronarët e faqeve të internetit për herë të parë. Kjo përfshin ofertën e tyre ‘QuickStarter’, ku faqja juaj është e dizajnuar nga e para, optimizuar nga SEO dhe vendoset në internet brenda 2 ditëve. Ata gjithashtu ofrojnë ndërtuesit e faqeve të internetit tërheqëse dhe tërheqëse, të cilat u thanë që t’ju ndihmojnë të vendosni një uebfaqe së bashku brenda një ore.

Një tjetër gjë që na pëlqeu në lidhje me Inmotion është baza e saj shumë e dobishme e njohurive që është e shkëlqyeshme për zgjidhjen e vetë-drejtuar. Artikujt e tyre janë ‘strukturuar në bisedë’ – përdoruesit postojnë problemet e tyre në lidhje me një fije, dhe përgjigjet e Inmotion reagojnë publikisht. Ne patëm një vështrim dhe gjetëm disa që këshilluan përputhshmërinë e GDPR.

Ashtu si A2, Inmotion gjithashtu ju jep shumë karakteristika dhe freebies. Nga hapësira e pakufizuar e ruajtjes, gjerësia e bandës dhe hapësira e diskut, në një emër domain falas, tema falas dhe madje edhe përmbajtje të marketingut falas & Fotografitë.

E gjithë kjo për një çmim që është shumë i drejtë. Plani i tyre më i vogël i biznesit të përbashkët ka një çmim hyrës prej 3.19 £ / muaj, për një angazhim prej 2 vjet. Ai gjithashtu ka një garanci të kthimit të parave 90-ditore (shumica e ushtrive ofrojnë 30 ditë).

Ne do ta rekomandojmë në faqet e vogla dhe të mesme, me audiencën amerikane.

Ajo që nuk na pëlqeu në lidhje me Hosting Inmotion

 • Ka pasur disa çështje të raportuara me kohëzgjatjen në të kaluarën. Javën e parë të majit 2018 panë disa probleme domethënëse në rrjet.
 • Inmotion ka vetëm 2 qendra të të dhënave, të dy me qendër në SH.B.A..

Shikoni analizat tona të plota në Hosting Inmotion për të mësuar më shumë!

Pritës i Bonusit

Tani një përmendje të shpejtë të pritësve tanë të bonusit!

6. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Londër

191 ms

Pricemimi (GBP)

3.96 / mo

Karakteristikat kryesore

 • 300% presë e gjelbër
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"Pritja miqësore me mjedisin që ofron shpejtësi dhe siguri fantastike."

GreenGeeks është një kompani në pronësi të pavarur, me 5 qendra të të dhënave në të gjithë botën. Tashmë kemi pasur një sit pritës që punon nga qendra e tyre e të dhënave në Kanada, megjithatë do të jeni të kënaqur të dini se ata gjithashtu ofrojnë një në vetë Mbretërinë e Bashkuar.

Edhe nga Kanada, ajo akoma performon bukuroshe. Ajo zbuloi 191 ms nga Londra (akoma brenda standardit) dhe një shpejtësi prej 9 ms nga nyja e Kanadasë, kështu që ju mund të merrni disa ide mbi ndryshimin që bën kur një databazë është jashtë MB / Evropë!

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms191 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

(Kjo faqe provë u prit nga të dhënat e të dhënave të GreenGeek në Kanada në një plan EcoSite Lite)
Shpejtësia mesatare: 178.6 ms – Shihni rezultatin e plotë

Sinqerisht, sa më shumë lexojmë në GreenGeeks, aq më shumë na pëlqenin.

Nga mikpritësit në këtë listë, GreenGeeks ka angazhimin më të madh për mjedisin. Pritja me GreenGeeks do të thotë që nuk do të jeni thjesht neutral-karboni, por në të vërtetë “reduktues i karbonit”.

Farëdo energjie që ata konsumojnë, ata investojnë 3 herë më shumë se në formën e energjisë së rinovueshme përmes Fondacionit Mjedisor Bonneville.

Dhe ata janë akoma një host fantastik!

Mbi shpejtësinë e duhur, madje edhe plani i tyre më i ulët i përbashkët ju bën hapësirë ​​të pakufizuar në internet SSD & transferimi i të dhënave. Krye atë me një suitë të fortë sigurie dhe monitorim proaktiv të serverit. Kjo përfshin “analizë të përparuar të grumbulluar të fije” – që në thelb do të thotë që ekipi i tyre të identifikojë sulmet e mundshme që ndodhin nëpër rrjetin e tyre, me qëllim që të zhvillojnë rregulla të sigurisë para se të shfaqen problemet.

Kështu që GreenGeeks ka një faktor të ndjehen mirë dhe është mjaft unik. Do të ndihmoni për të bërë një ndryshim, ndërsa do të korrni përfitimet e një të shkëlqyeshme & sigurues pritjeje pritjeje.

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Vota e Shpejtësisë Botërore

A+

Shpejtësia Në Londër

183 ms

Pricemimi (GBP)

4.08 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Linux & cPanel
 • Ruajtje 50 GB SSD
 • Rikthim automatik
 • Mbrojtja e burimeve
 • Certifikatë falas SSL

"Pritja e miratuar nga WordPress që ofron një shpejtësi të madhe, dhe një ekip mbështetës edhe më të mirë të ekspertëve të WP."

Përderisa gjithashtu nuk bëri pesë të parët, ne e kuptuam që Bluehost ende e meritonte një përmendje.

Pse? Sepse Bluehost është rekomandimi zyrtar i WordPress. Ata pretendojnë se: Askush nuk e fuqizon WordPress ose e kupton më shumë se ne. ‘

Me një inxhinierë zhvillimi me kohë të plotë të WordPress CORE në ekipin e tyre, nuk është e vështirë të besosh.

Bazuar në Amerikën e Veriut, ata shënuan një vlerësim shumë të mirë A + në kontrolluesin e shpejtësisë së serverit tonë.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

(Kjo faqe provë u prit nga baza e të dhënave të Bluehost në Utah në një plan Themelor)
Shpejtësia mesatare: 153 ms – Shihni rezultatin e plotë

U rrëzua nga Londra me një ngadalë 183 ms. Jo më i shpejtë i kësaj liste, por prapë mbetet brenda standardit.

Karakteristikat kryesore përfshijnë:

 • Planet e gjithanshme të çmimeve
 • Një ekip mbështetës shumë teknik i WordPress
 • Shërbime të Engine Engine Optimizer (SEO) për të ndihmuar faqet të ndërtojnë një plan SEO
 • SSL falas
 • Gjerësia e bandës së pashoqe
 • Kur kërkohet, ata zotohen të ju mbështesin në përmbushjen e kërkesave të subjektit të të dhënave të lidhura me GDPR

Plani i tyre Themelor fillon nga 2.43 (kontrata 36-hënë) dhe përfshin 50 GB SSD Storage, bandwidth të unmeter dhe SSL falas.

vendim

Kështu që ju e keni atë.

Cili është hosti më i mirë për një faqe në internet në Mbretërinë e Bashkuar?

Kurrë nuk do të ketë një përgjigje të drejtë absolute, por do të doni të jeni i sigurt se hosti juaj i zgjedhur i plotëson kriteret e mëposhtme:

 • Secure
  Në mënyrë efektive ndihmon në mbrojtjen e faqes tuaj nga hakerat dhe malware, dhe ju ndihmon në pajtueshmërinë me GDPR.
 • Shpejtësi e shkëlqyeshme
  Fiton të paktën një vlerësim A + ose A në testin tonë të shpejtësisë Bitcatcha.
 • mbështetje
  Ofron mbështetje efektive 24/7.
 • seriozitet
  Një garanci në kohë 99%.
 • Vlera e parase
  Bilancon tiparet që ju nevojiten me një çmim të drejtë.

Mësoni më shumë në përmbledhjen tonë të plotë në Bluehost!

Për të kapur 3 zgjedhjet tona kryesore:

# 1 SiteGround UK

https://www.siteground.co.uk/

Një host i rrumbullakosur mirë me të dhëna në Londër & Amsterdam, me oferta me cilësi shumë të lartë të sigurisë, shpejtësisë dhe mbështetjes.

# 2 Hostinger MB

https://www.hostinger.co.uk/

Qendrat e të dhënave në Londër & Amsterdam që ofrojnë një pritje jashtëzakonisht të lirë, kohë të shkëlqyeshme dhe siguri.

# 3 Kinsta

https://kinsta.com/

Arkitektura e Google Cloud e bën Kinsta një mundësi shumë fleksibile, të shpejtë dhe të ndërgjegjshme për GDPR që vjen me çmim më premium.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map