Εάν έχετε προσγειωθεί σε αυτήν τη σελίδα, πιθανότατα αναζητάτε έναν νέο οικοδεσπότη Ιστού. Ωστόσο, δεν ψάχνετε για κανένα οικοδεσπότη Ιστού – ερευνάτε την πιο αξιόπιστη, ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων που μπορείτε να αποκτήσετε, επειδή γνωρίζετε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Έχουμε την πλάτη σου, Φαμ.

Αν απλώς περιηγείστε για διασκέδαση, ετοιμαστείτε για το μάθημα – θα μάθετε πώς το SPEED επηρεάζει άμεσα τις ΠΩΛΗΣΕΙΣ.

Έχουμε γράψει για αυτό πριν, αλλά ας ρίξουμε μια γρήγορη αναδρομή στο γιατί η ταχύτητα έχει πραγματικά σημασία:

 • Ο διαδικτυακός αγοραστής της Amazon έχει απώλεια έως 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως εάν ο ιστότοπός του επιβραδύνθηκε κατά ένα δευτερόλεπτο
 • Οι αγοραστές μέσω Διαδικτύου αναμένουν ότι οι ιστότοποι θα φορτώνονται σχεδόν αμέσως. 2 δευτερόλεπτα είναι το μεγαλύτερο που είναι πρόθυμοι να περιμένουν
 • Ζούμε σε μια εποχή στιγμιαίας ικανοποίησης. Το 40% των χρηστών θα φύγει εάν ο ιστότοπός σας αν χρειαστεί περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για φόρτωση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει απλώς να κοιτάζετε φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων – μπορεί να εξοικονομήσετε περισσότερα έξοδα, αλλά θα χάσετε χιλιάδες χαμένες ευκαιρίες πωλήσεων.

Γρήγορη σύσταση

Εάν αναζητάτε μια γρήγορη πρόταση για την ταχύτερη επωνυμία φιλοξενίας ιστού, θα πήγαμε με το SiteGround. Φιλοξενούμε το Bitcatcha.com μαζί τους και η σύγκριση ταχύτητας διακομιστή δείχνει ότι ο ιστότοπος δοκιμών μας έχει εξαιρετική απόδοση με παγκόσμιο μέσο όρο μόνο 138 ms, πολύ χαμηλότερο από τα προτεινόμενα από την Google 200 ms. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο SiteGround.

Contents

Τι ταχύτητα διαθέτει ένας γρήγορος οικοδεσπότης?

Ακολουθούν μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν φτάσουμε στις λεπτομέρειες:

1. Η ταχύτητα του διακομιστή δεν είναι ίδια με την ταχύτητα του ιστότοπου.

Είναι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο, όπως η διαφορά μεταξύ υλικού και λογισμικού στο iPhone σας. Ανεξάρτητα από το πόσο βελτιστοποιημένο μπορεί να είναι το περιβάλλον εργασίας χρήστη, το τηλέφωνό σας θα εξακολουθεί να αισθάνεται αργό εάν το υλικό δεν μπορεί να συνεχίσει. Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τόσο το υλικό όσο και το λογισμικό, ώστε όλα να λειτουργούν ομαλά και γρήγορα

2. Πώς μετράμε την ταχύτητα του διακομιστή

Η ταχύτητα του διακομιστή μετράται δοκιμάζοντας τον χρόνο απόκρισης – το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να ανταποκριθεί ο διακομιστής σε ένα αίτημα από έναν πελάτη.

3. Τι αποκαλύπτει η δοκιμή ταχύτητας διακομιστή

Η αποτελεσματική εμβέλεια του κέντρου δεδομένων, των προδιαγραφών υλικού, της εγκατάστασης διακομιστή και του σχεδιασμού του δικτύου τους

4. Σημείο αναφοράς του χρόνου απόκρισης διακομιστή της Google

Σύμφωνα με την Google, ο βέλτιστος χρόνος απόκρισης διακομιστή είναι 200 ​​ms. Οτιδήποτε πιο αργό και οι ιστότοποι θα αρχίσουν να νιώθουν αργοί.

5. Σχετικά με τον έλεγχο ταχύτητας διακομιστή της Bitcatcha

Ο μοναδικός έλεγχος ταχύτητας διακομιστή υπολογίζει τους μέσους χρόνους απόκρισης διακομιστή σε 8 τοποθεσίες παγκοσμίως. Βαθμολογίες κάτω των 180 ms κατατάσσονται “A +” και οι βαθμολογίες από 181 ms έως 210 ms θα ταξινομηθούν “A.”

Συγκριτική ταχύτητα: Ποιος είναι ο γρηγορότερος ιστότοπος φιλοξενίας?

Ποιος είναι ο γρηγορότερος ιστότοπος φιλοξενίας

Πήραμε 6 από τις πιο καυτές μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων και δοκιμάσαμε προσεκτικά κάθε μία από τις ταχύτητες του διακομιστή τους, αναλύσαμε τις δυνατότητές τους, ερευνήσαμε τις τιμές τους και τεκμηριώσαμε όλα όσα βρήκαμε, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα για εσάς την καλύτερη φιλοξενία ιστού για την επιχείρησή σας.

Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι οικοδεσπότες ιστού που εμφανίζονται εδώ είναι εξαιρετικοί και κατατάσσονται στην A +, οπότε βασικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με κανένα από αυτά. Τα κατατάξαμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, αλλά μη διστάσετε να κάνετε τις δικές σας επιλογές!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

GrowBig

Παγκόσμιος μέσος όρος

138 χιλ

Τιμή (USD)

5,95 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χώρος αποθήκευσης SSD 20 GB
 • 25.000 επισκέψεις / μήνα
 • SuperCacher
 • Τεχνολογία 24/7. υποστήριξη
 • Premium backup

"Ένας γρήγορος και αξιόπιστος οικοδεσπότης. Φιλοξενούμε ακόμη και το Bitcatcha μαζί τους!"

Έχουμε καταστήσει σαφές πριν ότι αγαπάμε απολύτως το SiteGround. Στην πραγματικότητα, κάναμε τη μετάβαση από το Inmotion Hosting σε SiteGround πριν από ένα χρόνο και δεν ξανακοιτήσαμε ποτέ! Είναι επίσημα υποστηριζόμενο από το WordPress (είναι κάτι μεγάλο, παιδιά!) Και αυτό το είδος αναγνώρισης δίνεται μόνο σε οικοδεσπότες ιστού που πληρούν τα υψηλά κριτήρια του WordPress.

Το προτιμώμενο πακέτο μας είναι το επίπεδο εισόδου τους στο GrowBig Plan. εξαιρετικά προσιτό με μόλις 5,95 $ το μήνα, αλλά συνοδεύεται από οφέλη και χαρακτηριστικά. Απολαμβάνετε υποστήριξη προτεραιότητας, SuperCacher, Automatic Daily Backups και δωρεάν επαναφορές.

Από απόψεως ταχύτητας, το SiteGround κατατάσσεται στο A + με παγκόσμιο μέσο όρο 138 ms, συγκρίσιμο με τους premium οικοδεσπότες όπως το Liquid Web σε μόνο ένα κλάσμα της τιμής.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
55 ms3 ms92 ms223 ms139 χιλ
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
380 ms226 ms148 χιλ12 ms103 χιλ

Μέση ταχύτητα: 138,1 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Διαθέτουν 5 κέντρα δεδομένων σε 3 περιοχές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα που βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες-στόχους σας για να βελτιστοποιήσετε τις ταχύτητες του διακομιστή τους.

Η ενεργοποίηση του Cloudflare είναι ενσωματωμένη στο σύστημα, οπότε αν θέλετε ακόμη υψηλότερες ταχύτητες, δεν υπάρχει πρόβλημα – μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ ενός κουμπιού.

Πραγματικά κάναμε επίσης δοκιμή ταχύτητας διακομιστή για τη φιλοξενία SiteGround Cloud, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν αυτό είναι που ψάχνετε, μεταβείτε για να δείτε την αναλυτική κριτική SiteGround!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

Premium κοινόχρηστο

Παγκόσμιος μέσος όρος

143 ms

Τιμή (USD)

3,75 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο SSD
 • 1 Δωρεάν τομέας
 • hPanel
 • Εξαιρετική υποστήριξη
 • Χαμηλή τιμή γνωριμίας

"Ένας εκπληκτικός οικοδεσπότης web value for money, μία από τις καλύτερες επιλογές για αρχάριους!"

Εάν είστε καινούργιοι στο διαδικτυακό επιχειρηματικό παιχνίδι, τότε καλύτερα να δώσετε προσοχή γιατί θα θέλατε να διαβάσετε για το Hostinger.

Στο σημείο τιμής τους, δεν περιμένετε πραγματικά ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων, αλλά είναι εκπληκτικά γρήγορη! Έχουμε φιλοξενήσει 3 ιστότοπους δοκιμών σε διάφορα κέντρα δεδομένων, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο καλά αποδίδουν σε κάθε ήπειρο. Ακολουθούν τα αποτελέσματα από τη δοκιμή ταχύτητας διακομιστή.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
69 χιλ28 ms98 χιλ239 χιλ130 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Shared America
Μέση ταχύτητα: 143,1 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Το αμερικανικό κέντρο δεδομένων είναι πραγματικά γρήγορο, επιστρέφοντας έναν παγκόσμιο μέσο όρο 143 ms. Τα αιτήματα από μακρύτερες περιοχές όπως η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και η Μπανγκαλόρ φαίνεται να έχουν ελαφρώς αργούς χρόνους απόκρισης, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Hostinger δημιούργησε τόσα πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο – για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι γρήγορος ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι πελάτες σας.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
194 κα229 χιλ246 ms5 ms349 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
99 ms191 χιλ70 ms212 ms163 ms

Premium Shared Singapore
Μέση ταχύτητα: 175,8 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Ο διακομιστής της Σιγκαπούρης τράβηξε έναν υπέροχο παγκόσμιο μέσο όρο με 175,8 ms. Τώρα αυτοί οι τύποι είναι πολύ γρήγοροι στη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ, τη Μπανγκαλόρ και την Ιαπωνία, αλλά προφανώς δεν είναι τόσο γρήγοροι στη Δύση, λόγω της απόστασης.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
142 ms100 ms54 χιλ236 χιλ209 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
314 ms265 ms235 ms84 χιλ11 ms

Premium Shared Europe
Μέση ταχύτητα: 165 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Ο ευρωπαϊκός διακομιστής τους είχε εξαιρετική απόδοση στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά δεν είναι πολύ γρήγορος στις άλλες χώρες. Ωστόσο, σημείωσαν έναν εξαιρετικό παγκόσμιο μέσο όρο 165 ms.

Εκτός από την ταχύτητα, το Hostinger διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης, η οποία εξυπηρετεί πάνω από 20 χώρες στη μητρική τους γλώσσα! Με τη συμπερίληψη 1 δωρεάν τομέα, απεριόριστου χώρου αποθήκευσης SSD, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εύρους ζώνης, το Hostinger διαθέτει πραγματικά μια πλήρη γροθιά με τα σχέδιά τους, ειδικά για εκείνους που μόλις ξεκινούν.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

Φιλοξενία Α2

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

Turbo

Παγκόσμιος μέσος όρος

150 ms

Τιμή (USD)

10,28 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • A2 βελτιστοποιημένη WP
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή

"Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και προσωπικούς ιστότοπους που εκτελούνται στο WordPress."

Όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν ότι το A2 Hosting λαμβάνει πολύ σοβαρά την ταχύτητά του. Έχουν επενδύσει πολλά για να κάνουν τους διακομιστές τους γρήγορους και γρήγορους και έχουν χρόνο απόκρισης για να το δείξουν.

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τους διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων Turbo, είναι ειδικά τροποποιημένοι για να μας προσφέρουν τεράστιες αυξήσεις ταχύτητας. Όταν συνδυάζονται με το Turbo Cache, οι διακομιστές μπορούν να φορτώνουν ιστότοπους έως και 20 φορές πιο γρήγορα από τους τυπικούς διακομιστές.

Οι Βελτιστοποιημένες Εφαρμογές τους (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart κ.λπ.) είναι όλες προσαρμοσμένες για να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, κάτι που όλα προσθέτουν για τη μείωση του χρόνου φόρτωσης.

Για να χειριστεί τα αιτήματα πελατών σε όλο τον κόσμο, η A2 Hosting έχει δημιουργήσει 4 κέντρα δεδομένων – 2 στις ΗΠΑ, 1 στο Άμστερνταμ και 1 στη Σιγκαπούρη) έτσι ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε την καλύτερη τοποθεσία διακομιστή που ταιριάζει στις ανάγκες μας.

Δείτε τις δοκιμές ταχύτητας διακομιστή:

Η πρώτη δοκιμή που πραγματοποιήσαμε, χρησιμοποιήσαμε έναν ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενήθηκε στο Turbo Plan της A2, με το κέντρο δεδομένων να βρίσκεται στις ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα ήταν υπέροχα με έναν υγιή παγκόσμιο μέσο όρο 149,8 ms, με το πιο αργό να είναι το Sao Paolo στα 316 ms.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
63 χιλ10 ms129 χιλ234 χιλ145 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
433 ms214 ms147 χιλ13 ms110 ms

Turbo Plan Μέση ταχύτητα: 149,8 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε το σχέδιο Swift με τον διακομιστή που φιλοξενείται στη Σιγκαπούρη. Ο παγκόσμιος μέσος όρος δοκιμάστηκε ελαφρώς πιο αργός στα 173 ms, αλλά οι πινγκ από το Σάο Πάολο δεν τα πήγαν πολύ καλά, φτάνοντας τα πάνω από 300 ms.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
172 ms212 ms278 χιλ6 ms316 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
163 ms141 χιλ67 χιλ218 χιλ159 ms

Swift Plan Μέση ταχύτητα: 173,2 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Έτσι, εάν θέλετε να φιλοξενήσετε με το A2, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάει με το σχέδιο Turbo. είναι λίγο πιο δαπανηρό, αλλά τουλάχιστον θα έχετε αυτό που πληρώνετε!

4. Host Inmotion

https://www.inmotionhosting.com

Φιλοξενία κίνησης

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

Σχέδιο ισχύος

Παγκόσμιος μέσος όρος

172 ms

Τιμή (USD)

4,49 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Μέγιστες ζώνες ταχύτητας ™
 • Απεριόριστη μεταφορά
 • Πρόσβαση SSH
 • 24 × 7 υποστήριξη ΗΠΑ

"Το καλύτερο αν στοχεύετε κοινό στις ΗΠΑ"

Πριν ερωτευθούμε με το SiteGround, φιλοξενήσαμε το Bitcatcha.com με το Inmotion για πολλά χρόνια και στην πραγματικότητα είμαστε ακόμα αρκετά χαρούμενοι μαζί τους. Εάν δεν υπήρχε το SiteGround, πιθανότατα θα φιλοξενούσαμε το Inmotion Hosting.

Με το Inmotion, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 κέντρα δεδομένων – US East & Δυτική ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που κάνουν περιήγηση από την Αμερική θα απολαύσουν εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, αλλά οι χρήστες από την Ασία ενδέχεται να αντιμετωπίσουν επιβράδυνση. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι “ίσως” επειδή τα αποτελέσματα των δοκιμών μας δείχνουν διαφορετικά, ελέγξτε τη:

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
2 ms53 χιλ322 ms178 χιλ172 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
514 ms153 ms109 χιλ67 χιλ149 χιλ

Μέση ταχύτητα: 171,9 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Κατά κάποιον τρόπο, κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά καλά, με τον πιο αργό χρόνο απόκρισης από τη Σιγκαπούρη, σε αρκετά αξιοπρεπή 250 ms! Δεν είναι καθόλου κακό αν λάβουμε υπόψη την απόσταση της Σιγκαπούρης από τα κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ.

Συνολικά, ο παγκόσμιος μέσος όρος της Inmotion είναι πολύ ισχυρός 171,9 ms, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί αρκετά γρήγορα για χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Προσωπικά, εάν στοχεύουμε συγκεκριμένα σε πελάτες των ΗΠΑ, τότε η κύρια επιλογή φιλοξενίας ιστού μας θα ήταν το Inmotion, για την εξαιρετική τους ταχύτητα στις ΗΠΑ και μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσει τα προβλήματά σας!

5. Κίνστα

https://kinsta.com

Κίνστα

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

Μίζα

Παγκόσμιος μέσος όρος

180 ms

Τιμή (USD)

$ 30 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Με την υποστήριξη του Google Cloud
 • Απεριόριστες επισκέψεις
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • WP εμπειρογνώμονας ως υποστήριξη
 • Εγγύηση επισκευής hack

"Φιλοξενία WordPress που υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Google Cloud"

Στη συνέχεια, στη λίστα με τους ταχύτερους οικοδεσπότες ιστού είναι το Kinsta Managed WordPress Hosting. Χτισμένο χρησιμοποιώντας την ίδια την πλατφόρμα cloud της Google, η Kinsta αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής της Google και τα 15 κέντρα δεδομένων, καθιστώντας τα τη ΓΡΗΓΟΡΗ ιστοσελίδα που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής.

Έχουν μια εμπειρία δεκαετίας με το WordPress και έχουν αφιερώσει αυτήν την εμπειρία στη δημιουργία της καλύτερης και ταχύτερης λύσης Διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress που έχετε δει.

Με την επόμενη αρχιτεκτονική, την υποδομή και την υλοποίηση του KeyCDN, το Kinsta μπορεί να φορτώσει τους φιλοξενούμενους ιστότοπούς σας σε κυριολεκτικό κλάσμα του δευτερολέπτου, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας:

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
130 ms95 ms10 ms287 χιλ203 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
487 ms266 χιλ221 ms83 χιλ13 ms

Μέση ταχύτητα: 179,5 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Οι ταχύτητές τους μας εκπλήρωσαν με να σημειώνουν σταθερά βαθμολογία κάτω από 3 ms, με τη χειρότερη απόδοση σε ένα τρελό 127 ms. Η χειρότερη απόδοσή τους είναι καλύτερη από τα καλύτερα αποτελέσματα των περισσότερων οικοδεσποτών Ιστού!

Σημείωσαν παγκόσμιο μέσο όρο 179,5 ms, γεγονός που μας ώθησε να πούμε ότι ο Kinsta (και το KeyCDN) είναι πραγματικά μια γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων. Το μόνο πράγμα που μας εμπόδισε να τους κατατάξουμε σε υψηλότερη τιμή είναι η μεγάλη τιμή τους με τα αρχικά τους σχέδια να ξεκινούν από 30 $ το μήνα.

6. Υγρός Ιστός

https://www.liquidweb.com/

Υγρός Ιστός

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

Προσωπικός

Παγκόσμιος μέσος όρος

152 ms

Τιμή (USD)

69 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 600 ανθρώπινη υποστήριξη
 • Χωρίς περιορισμό προσθηκών.
 • Αυτόματη συμπίεση εικόνας
 • Εργαλεία mgmt ιστότοπου
 • Πλήρης πρόσβαση διακομιστή

"Ιδανικό για εταιρική φιλοξενία WordPress"

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό στη λίστα μας, έχουμε το Liquid Web, το παλαιότερο κακό αγόρι στο μπλοκ. Διαμορφωμένο πριν από την έναρξη της Google, το Liquid Web γνωρίζει κάθε κόλπο στο βιβλίο για να βελτιώσει τις ταχύτητές τους και έχουν ενσωματώσει όλη την εμπειρία τους και τις ταχύτατες ταχύτητες στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού τους.

Καλύπτουν ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών φιλοξενίας, αλλά θα καλύψουμε τις Διαχειριζόμενες υπηρεσίες WordPress εδώ.

Όπως και κάθε premium web host, το Liquid Web προσφέρει απεριόριστες προβολές σελίδων σε όλα τα πακέτα Managed WordPress, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για διακοπές υπηρεσίας ανεξάρτητα από την κίνηση.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για τη βελτιστοποίηση της παράδοσης δεδομένων είναι ισοδύναμα με τα υπόλοιπα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής στην υποδομή τους για μείωση του χρόνου φόρτωσης.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
42 ms51 ms130 ms216 χιλ163 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
341 ms241 ms146 χιλ55 ms137 ms

Μέση ταχύτητα: 152,2 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Έχουν 3 κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε όλες τις ΗΠΑ (Ανατολική ΗΠΑ, Δυτική ΗΠΑ, Κεντρική ΗΠΑ). Αυτό το καθιστά ιδανικό να φιλοξενεί τους ιστότοπούς σας μαζί τους εάν οι κύριοι πελάτες σας είναι Αμερικανοί. Τα πινγκ από άλλες χώρες δεν έκαναν πολύ άσχημα, με 146 ms στην Ιαπωνία και 216 ms στη Σιγκαπούρη. Το Μπανγκαλόρ όμως δεν ανταποκρίθηκε καλά, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη σας εάν στοχεύετε στην Ινδία.

Ήμασταν λίγο άβολα με τις τιμές τους (ξεκινώντας από 69 $ ανά μήνα), αλλά με προσωπικό υποστήριξης που είναι 600 ισχυροί, ένας παγκόσμιος μέσος όρος 152 ms και επαγγελματικές υπηρεσίες Managed WordPress Hosting, το Liquid Web αξίζει σίγουρα τη θέση του σε αυτήν τη λίστα.

Τιμητικές αναφορές

Στο Bitcatcha.com, διατηρούμε πολύ υψηλά πρότυπα ενάντια στους οικοδεσπότες Ιστού όσον αφορά την ταχύτητα και την αξία του διακομιστή. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επωνυμίες εκεί έξω που δεν τα καταφέρνουν να φτάσουν στις κορυφαίες 6 μας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι αρκετά φοβερά ώστε να δικαιολογούν μια αναφορά!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Μπλε Χοστ

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

Βασικός

Παγκόσμιος μέσος όρος

153 ms

Τιμή (USD)

5,45 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Linux & cPanel
 • Απεριόριστοι πόροι
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Προστασία πόρων
 • CloudFlare CDN

"Κατάλληλο για μικρές τοποθεσίες & αρχάριοι."

Μία από τις πιο γνωστές μάρκες εκεί έξω, η Bluehost έχει μια καλή εμπειρία 16 ετών υπό την ιδιότητά της ως οικοδεσπότης Ιστού.

Ακριβώς όπως το SiteGround, συνιστάται από το WordPress για την αφοσίωσή τους στην υποδομή και την εξαιρετική ομάδα υποστήριξης (750 ισχυρές, όλες εκπαιδευμένες και έτοιμες να εξυπηρετήσουν 24/7).

Ταχύτερα, είναι επίσης πολύ καλοί! Έχουν ένα σταθερό A + με παγκόσμιο μέσο όρο 153 ms.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
23 χιλ78 ms183 χιλ193 χιλ164 χιλ
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
330 ms168 χιλ125 ms92 ms174 χιλ

Μέση ταχύτητα: 153 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Τα ping από τις ΗΠΑ τα πήγαν πολύ καλά στα 80 ms το καθένα, αλλά τα αποτελέσματα από χώρες που ήταν πιο μακριά ήταν λίγο πιο αργά, μειώνοντας στα 330 ms στην Ινδία. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πλησιέστερα στους πελάτες-στόχους σας, καθώς φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνουν τόσο πολύ όσο τα αιτήματα που βρίσκονται μακριά από τους διακομιστές. Έχουν κέντρα δεδομένων στην Ινδία, την Κίνα, το Λονδίνο και την Αμερική, οπότε υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε!

Με μόλις 5,45 $ το μήνα, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το Bluehost ξεκινάει και μας δίνει μεγάλη αξία!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Σύγκριση προγράμματος φιλοξενίας

EcoSiteStarter

Παγκόσμιος μέσος όρος

178 χιλ

Τιμή (USD)

5,95 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 300% πράσινος οικοδεσπότης
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% πράσινο web hosting"

Έχουν όλα όσα κάνουν έναν premium web host.

Στερεά αξιόπιστα κέντρα δεδομένων, ισχυρή ομάδα υποστήριξης, προηγμένη υποδομή, συμβατότητα Git και ενσωμάτωση CloudFlare, που λειτουργεί.

Αλλά αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς δεν είναι πώς κάνουν τα πράγματα να φορτώνονται γρηγορότερα (αυτό είναι ήδη δεδομένο), αλλά κάνουν με την εταιρεία. Η GreenGeeks δίνει πίσω στον πλανήτη επενδύοντας 3 φορές κάθε ενισχυτή που χρησιμοποιούν σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας!

Θα κάνετε κυριολεκτικά τον κόσμο πιο πράσινο όταν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με το GreenGeeks.

Ταχύτερα, δεν είναι τόσο γρήγορα όσο τα κορυφαία μας 6, αλλά εξακολουθούν να θεωρούνται ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
56 χιλ2 ms202 ms248 ms274 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
503 ms227 ms149 χιλ13 ms108 ms

Μέση ταχύτητα: 178,2 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Σε παγκόσμιο μέσο όρο 178 ms, κατατάσσονται στο A +, ταχύτερα από τον προτεινόμενο χρόνο απόκρισης της Google. Ωστόσο, τα κέντρα δεδομένων τους βασίζονται μόνο στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Άμστερνταμ, οπότε αν στοχεύετε στην Ασία, ενδέχεται να μην μπορείτε να τα δοκιμάσετε με τη βέλτιστη ταχύτητά τους.

Το πακέτο GreenGeeks EcoSiteStarter ξεκινά μόνο με 5,95 $ το μήνα, αλλά θυμηθείτε ότι δεν είστε ο μόνος που επωφελείται από την υπηρεσία τους – κάνετε τον πλανήτη μια χάρη μόνο φιλοξενώντας με το GreenGeeks!

Ετυμηγορία

Αν έπρεπε να μείνουμε απλώς σε μια μάρκα φιλοξενίας ιστού για το υπόλοιπο της ζωής μας, σίγουρα θα πήγαμε με το SiteGround. Όλες οι επωνυμίες που εμφανίζονται σε αυτό το άρθρο είναι καταπληκτικές, με κορυφαίες υπηρεσίες και τεχνολογία, αλλά το SiteGround παίρνει το κέικ με την ταχύτερα κοινόχρηστη φιλοξενία που έχουμε δει, συγκρίσιμη με τις ταχύτητες φιλοξενίας cloud άλλων επωνυμιών!

Χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό υλικού και λογισμικού για να τους κάνουν τον ΓΡΗΓΟΡΟ κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή, όπως:

 • SuperCacher – αυξάνει τις ταχύτητες έως και 4x
 • Διακομιστές SSD – 30% ταχύτεροι από τους κανονικούς σκληρούς δίσκους
 • Κέντρα δεδομένων σε 3 περιοχές
 • Αυτόματη ενημέρωση και βελτιστοποίηση λογισμικού
 • Ρύθμιση διακομιστή NGIX – ενίσχυση της απόδοσης
 • Υποστήριξη PHP7 – η πιο γρήγορη κυκλοφορία PHP μέχρι σήμερα

Σε συνδυασμό με μια από τις καλύτερες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών, είχαμε την ευχαρίστηση να αντιμετωπίσουμε, το SiteGround απλώς εκτοξεύει τον ανταγωνισμό. Επισκεφθείτε τους στον επίσημο ιστότοπό τους.

Για να μάθετε περισσότερα για το SiteGround, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την αναλυτική μας ανάλυση σχετικά με τη φιλοξενία του SiteGround. Όπως πάντα, στείλτε μας ένα μήνυμα εάν έχετε απορίες.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me