De 6 bästa webbhotell Kanada 2020 (se testwebbplatser och hastighetsresultat!)

Letar du efter den bästa värden för din kanadensiska webbplats?


Kanske vill du lansera en ny webbplats. Eller uppgradera till en bättre värd. Oavsett var den här artikeln har hittat dig, är vi glada över att du är här.

Bakom varje framgångsrik webbplats finns en snabb och pålitlig webbhotell. Att hitta den rätta för dig kommer att skapa dig med den starkaste grunden att bygga från.

Idag väljer vi specifikt ut de bästa värdalternativen för kanadensiska webbplatser. Nu går vi.

Contents

Kanada E-handel är mogen för plockning

En sak är säker – nu är det en spännande tid om du når ut till en kanadensisk publik. Särskilt om du är en online-verksamhet.

Kanadensare kommer att spendera över 39 miljoner dollar online 2019.

Nästan hälften av kanadensarna säger att de handlar online minst en gång i månaden. Det är inte bara små köp heller – i en studie sa tre fjärdedelar av de svarande att de spenderar upp till $ 200 per månad online och nästan 10% spenderar upp till $ 500

Visst e-handel domineras fortfarande av stora internationella jättar som Amazon, och du måste leverera en förstklassig kundupplevelse. Men det finns en stor sak på din sida – en kärlek till lokala.

Kanadensare har fortsatt att visa en stark preferens för kanadensiska varumärken. I en VL Omni-undersökning sa 62% av kanadensarna som handlar internationellt online att de hellre skulle handla inhemskt. Det innebär att om du utnyttjar hemsidan att spinna hem kan du ha en verklig fördel.

Denna attityd och den här typen av utgifter innebär enorma möjligheter.

Kanske hoppar du ombord med en WordPress- eller Shopify-butik. Kanske en anknuten webbplats. Vad du än väljer – kom ihåg att formen på din webbplats kommer också att avgöra vad dina behov från din webbhotell kommer att vara.

Oavsett hur du bestämmer dig för att rida på denna våg, kommer den “rätta” värden att stödja din webbplats tillväxt och ge den sin bästa chans att få pengar till Kanadas blomstrande e-comm-scen.

Kanadensare har stora förväntningar

Forskning har också föreslagit att kanadensare är en särskilt tekniskt kunnig befolkning.

Menande? De har vissa förväntningar som onlineföretag behöver uppfylla.

I en undersökning av kanadensare sa 52% att företagen måste ge en modern digital upplevelse om de förväntar sig att behålla sin verksamhet.

En ännu högre procentandel sa att de skulle dela en dålig upplevelse på sociala medier eller peer review-webbplatser – ett företags värsta mardröm!

Allt detta betyder att du måste göra allt du kan för att ge en utmärkt användarupplevelse för alla som kommer över din webbplats. Detta inkluderar att se till att din webbplats laddar snabbt med blixtar, stannar online även under toppperioder och kan skydda sig mot hackare och sårbarheter. Alla saker som en bra värd kommer att stödja och en dålig värd kan förstöra.

Förutom att vara innovationsmedvetna har kanadensare också höga etiska förväntningar från företag.

Mer än många andra länder finns det en “grön” förväntning. Enligt en Legers OMNIWeb Kanada-undersökning är 43% av de kanadensiska vuxna mer villiga att köpa produkter som har ett ansvarsfullt miljöanspråk. Med andra ord, att vara “grön” kan vara en faktor i huruvida ett varumärke väljs framför en konkurrent.

Du kanske väl är en del av denna statistik – och letar efter en webbhotell som kan skapa ett positivt energifotavtryck. I så fall kommer du gärna att veta att det finns ett par på vår värdlista idag!

Vad är PIPEDA och vad du borde veta

Här är en annan stor sak som varje kanadensisk webbplatsägare bör veta om: PIPEDA.

Kanada har några unika sekretesslagar. Den stora är lagen om personlig skydd och elektroniska dokument (PIPEDA) som gäller för personlig information som samlas in under kommersiell verksamhet. Det kräver att företag begär individers samtycke till insamlingen av sina uppgifter och att skydda dem från missbruk.

Vi har sammanfattat några av de viktigaste principerna nedan:

 • Samtycke för insamling av personuppgifter
 • Insamling av data är begränsad till “rimliga ändamål”
 • Begränsad användning, avslöjande och tillgång till personlig information
 • Lagrad personlig information måste vara korrekt och fullständig
 • Riktlinjer och rutiner vid eventuella kränkningar av sekretess

Snabbfriskrivning

PIPEDA ett rejält ämne som vi rekommenderar att du gör mer forskning om utanför den här artikeln. Du kan läsa en bra introduktion här.

PIPEDA kan påverka din värdleverantörs beslut på flera sätt. Den typ av webbplats som du erbjuder kommer dock att avgöra hur stor försiktighet du måste vidta.

Exempelvis kan webbplatser som behöver samla in en hel del personuppgifter föredra att använda en webbhotell som erbjuder datacenters på kanadensisk jord, så att du är säker på att din värd och din webbplats är 100% kompatibel.

Om det är osannolikt att din webbplats kommer att hantera en hel del personuppgifter, kan det vara viktigare för dig att välja en värd som erbjuder exceptionell hastighet eller support, även om dess datacenter ligger utanför Kanada.

Men oavsett hur mycket personlig information du tänker behandla, bör en bra värd absolut hjälpa till att skydda din webbplats mot säkerhetsbrott genom att hjälpa till att ge en solid försvarslinje.

Vad man ska leta efter i en bra värd

För att välja ut värden för dig, vill du exakt VAD du ska leta efter.

Olika värdar marknadsför sig med olika styrkor och specialiteter. Det finns dock vissa bestämda saker att vara medvetna om när man jämför värdar för kanadensiska webbplatser.

Låt oss gå igenom dessa snabbt.

1. Hastighet

En bra webbhotell måste vara FAST. Hos Bitcatcha hävdar vi ofta att detta förmodligen är det viktigaste märket för en utmärkt värd.

Det beror på att en webbplats laddningshastighet kan göra eller bryta din användarupplevelse. Snabbare värdhastighet innebär snabbare belastningstider och högre retention. Idag har onlineanvändare skyhöga förväntningar och förväntar sig att en sida laddas på under 2 sekunder.

Långsamma sidor leder till missnöjda kunder. Och vart går missnöjda kunder?

Någon annanstans.

En bra värd kommer att optimeras för hastighet i både hårdvara och mjukvara – till exempel genom CDN eller cacheteknik.

För att jämföra var och en av våra värdarhastighet använder vi vårt pålitliga Bitcatcha-serverhastighetstestverktyg (ursäkta den skamlösa kontakten).

Vi har 10x testnoder installerade på olika platser för att simulera människor över hela världen som besöker din webbplats.

Och – du gissade det – vi kommer att använda den för att mäta hur snabbt en server svarar på en begäran från Kanada.

2. Säkerhet

Roligt faktum – 77% av kanadensarna är oroliga för cyberattacker mot organisationer som kan ha tillgång till deras personliga information.

Även om du, webbplatsägaren, är ansvarig för att hålla deras data säkra enligt PIPEDA-standarder, kommer en bra värd att samarbeta med dig för att hjälpa dig att uppfylla dessa regler.

På vilket sätt? Genom att erbjuda en stark försvarslinje från hackare och skadlig kod.

PÅ VILKET SÄTT? Tänk brandväggar, SSL-certifieringar och ett proaktivt övervakningssystem som hjälper till att fånga sårbarheter innan de blir större problem.

3. Tillförlitlighet

Stopptid är fienden till trafik, rykte och möjligheter. En bra värd kommer att göra allt för att förhindra det.

Se upp för värdar med en drifttidsgaranti på minst 99%. Ännu bättre, titta på tredjepartsverktyg som UptimeRobot och recensioner för att verifiera deras påstående.

En sak som verkligen kan hjälpa dig att undvika driftsstopp är ett utmärkt kundsupportteam. En bra värd bör erbjuda dygnet runt support från ett team av experter. Det här kan vara via livechatt, telefon, ett biljetteringssystem eller allt ovanstående.

4. Miljövänlig

Som vi nämnt är detta en viktig faktor för många kanadensare. Värddatacenter använder en enorm mängd energi för att hålla sina anläggningar igång. Lyckligtvis har vissa värdar gjort aktiva ansträngningar för att försöka kompensera sitt koldioxidavtryck.

Miljövänlig värd kan ske genom någon form av utbyte av gröna kraftkrediter för kraft som används. Alternativt kan en värd helt enkelt använda förnybara former av kraft. Eller gör en medveten ansträngning för att minska avfallet. Vi anser att det definitivt är en värdig övervägande, och din publik kanske mycket väl håller med.

5. Valuta för pengarna

Slutligen bör en bra värd erbjuda bra valuta för pengarna. Du bör ha alla funktioner du behöver, till ett pris som inte bryter banken.

Titta noga på vilka inkluderingar du får. Värdar tenderar att variera om de kastar in följande gratis eller inte:

 • E-post registrering
 • Domänregistrering
 • Ytterligare lagring eller bandbredd
 • Mängd gratis CDN-ersättning, om någon

Nu har vi diskuterat det, låt oss komma in i värdarna!

Rankat: Bästa webbhotell för kanadensiska webbplatser

Notera

 1. Alla listade priser baseras på 12 månaders introduktionspris.
 2. Den valutakurs som används är 1 USD till 1,32 kanadensisk dollar.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Kanada

12 ms

Pris (CAD)

7,85 / mo

Nyckelfunktioner

 • 20 GB SSD-lagring
 • Cloudflare CDN-integration
 • SuperCacher
 • 24/7 teknik. Stöd
 • Gratis daglig backup

"En väl avrundad värd med mycket högkvalitativa erbjudanden av snabbhet, säkerhet och support."

Vi börjar den här listan med SiteGround – vår favoritvärd för alla.

Det är en värd som är lika solida som de kommer. Imponerande funktioner, utmärkt prestanda och genomgående snabba hastigheter som fortsätter att konkurrera bäst.

SiteGround bildades 2004 och har nu vuxit till fyra datacenter över hela världen. Det närmaste till Kanada är Chicago, så vi var värd för en webbplats därifrån för att sussa ut den.

Våra testwebbplatsuppgifter fick ett MYCKET solid A+.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Medelhastighet: 138,1 ms – Se hela resultatet

Den genomsnittliga responstiden på 138,1 ms gör SiteGround officiellt till den snabbaste värden på listan. Ännu viktigare är att det pinglade en blåsigt snabbt 12 ms från Kanada! Detta kan antagligen bekräftas på SiteGrounds hastighetsförbättrande SSD-skivor – sägs leverera data upp till 30% snabbare än vanliga hårddiskar.

SiteGround erbjuder också en mängd tillägg för att öka hastigheten. Alla planer har gratis Cloudflare CDN-integration, plus premium SuperCacher för att öka belastningstiderna upp till 4x. Allt det betyder slick & mjuk leverans av innehåll.

Och bortsett från hastighet?

SiteGround är supertillförlitlig. Vi kan intyga deras 99,9% drifttidsgaranti av vår egen drifttidschecker. Det är registrerat som 100% sedan 2016!

De har säkerhetskopierat detta med en modern säkerhetssvit med en AI-lösning som bekämpar miljontals brute-force-attacker varje dag, plus ett supportteam dygnet runt. Nämnde vi att de är ett måttligt företag som verkar prioritera glada medarbetare? (vilket framgår av deras rave recensioner på Glassdoor).

Deras “rekommenderade” GrowBig-plan börjar på $ 5,95 per månad. Kom ihåg att detta hoppar upp till $ 19,95 / mo vid förnyelse. Så säker, SiteGround är inte det billigaste alternativet, men det ger solida erbjudanden på alla fronter.

SiteGround i aktion

 • Läs vår djupgående granskning av SiteGround.
 • Se vår testsida med SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Kanada

38 ms

Pris (CAD)

5,93 / mo

Nyckelfunktioner

 • Värd obegränsad webbplats
 • 1 gratis domännamn
 • SSH-åtkomst ingår
 • hPanel
 • Lokaliserat stöd

"Mycket billigt, utmärkt drifttid & säkerhet, ett intuitivt gränssnitt & lokal kundtjänst."

Hostinger är ett annat internationellt företag, som kommer från Litauen och har blickar mot global dominans.

Tja, typ av – vi är bara imponerade av att det redan är spridd över 39 länder, med 6 datacentra över hela världen! Det närmaste till Kanada är deras datorcenter i South Carolina.

Våra testwebbplatsresultat blev inte besvikna:

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Medelhastighet: 143,1 ms – Se hela resultatet

Det fick ytterligare ett A + -värde med en genomsnittlig hastighet på 143,1 ms. Svarstiden för Kanada var 38 ms – vilket betyder mycket snabba laddningshastigheter för kanadensiska publik.

Men vi måste erkänna. Vår favorit med Hostinger är hur galen prisvärd det är!

Från $ 0,80 / mo (för ett tvåårigt åtagande) är Hostinger konsekvent en av de billigaste värdarna på marknaden. Och vi pratar inte billigt och otäckt – kom ihåg att det här är A + -hastigheter.

Hostinger tar upptid mycket på allvar och skyddar användare med en 99,9% drifttidsgaranti och deras Bitninja-säkerhetssvit.

Visst, här saknas några funktioner, som CDN och dagliga säkerhetskopior. Men de erbjuder en Cache Manager som hjälper till att snabba upp saker och ett utmärkt supportgränssnitt, där bra hjälp är bara några sekunder bort. Du hanterar allt från deras anpassade, användarvänliga hPanel-gränssnitt som är en modern twist på den populära cPanel.

Hostinger ger dig definitivt stort värde för vad du får, och är ett fantastiskt alternativ för nybörjare och de som har en budget.

Hostinger i aktion

 • Läs vår djupgående Hostinger-recension.
 • Se vår testsida med Hostinger.

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Kanada

13 ms

Pris (CAD)

10,26 / mo

Nyckelfunktioner

 • Turboserver
 • Obegränsad bandbredd
 • A2-optimerad WP
 • Gratis webbplatsmigrering
 • När som helst pengar tillbaka

"Prisvärd och funktionsrik hosting med massor av “obegränsade” erbjudanden."

Kommer till nummer tre är A2 – ett annat internationellt företag. De erbjuder ett stort utbud av värdalternativ över servrar som spänner över Europa, Asien och USA.

Deras närmaste datacenter till Kanada är i Michigan. Vi rotade runt och inrättade en testplats för att se vad siffrorna kan säga:

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Medelhastighet: 149,8 ms – Se hela resultatet

Som framgår gjorde A2 också en stolt A + med en genomsnittlig hastighet på 149,8 ms.

Kanada-datacentret pinglade in vid 13 ms – väldigt snabbt!

Kanske borde vi inte bli förvånade – vår testwebbplats finns på deras Turbo-plan, som är inriktad på hastighet på alla sätt. Det körs på Turbo webbhotell-servrar (sägs ladda webbplatser upp till 20x snabbare) och har möjlighet till tre nivåer av cachning.

I själva verket kommer alla delade värdplaner med hastighetsförbättrande SSD-lagring, Cloudflare CDN, Hackscan-skydd och appar som alla är anpassade för att köra mer effektivt (som alla lägger till för att minska laddningstiden).

Men vad som också är riktigt bra med A2 är att det kastar in massor av värde. Allt över deras Swift-plan kommer med en attraktiv lista med “obegränsade”.

Detta inkluderar obegränsade webbplatser, e-postadresser, totala databaser, lagring, överföringar och mer! Du behöver inte ens betala för SSL.

Allt detta till ett rimligt pris gör A2 till en mycket funktionsrik lösning.

De har också samarbetat med Carbonfund.org för att kompensera sina servers koldioxidutsläpp. De upprätthåller gröna rutiner som till exempel anställd telekommunikation, återvinning av äldre servrar för att hindra dem att gå in i deponier och köra fina små kampanjer, som att plantera 3-träd för varje värdpaket som säljs under en given månad.

Tänk bara på att “Obegränsad” aldrig kan tas bokstavligen. Webbplatser som bryter mot den tilldelade resursandelen har chansen att begränsa sina resurser av värden. Vi läste också några klagomål om långsamt stöd.

A2 Hosting i aktion

 • Läs vår djupgående granskning av A2 Hosting.
 • Se vår testsida med A2 Hosting.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Kanada

9 ms

Pris (CAD)

6,53 / mo

Nyckelfunktioner

 • 300% grönt!
 • Obegränsad SSD
 • Låt oss kryptera wildcard SSL
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 teknisk support

"300x energieffektiv, extremt snabb värd med datacentra på kanadensisk mark som ska säkerställa PIPEDA-efterlevnad. "

Nästa är den genomsnittliga, gröna, Kalifornien-född maskin som är GreenGeeks.

De är ett oberoende ägt företag med fem datacenter över hela världen. Goda nyheter är att det finns en rätt i Kanada!

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Medelhastighet: 178,6 ms – Se hela resultatet

Med en medelhastighet på 178,6 ms är GreenGeeks snabb. Du kan definitivt se skillnaden från datacentret i Kanada – serverns svarstid från Kanada är galna 9 ms!

Det betyder laddningstider för kanadensiska målgrupper som är ganska svåra att slå.

Vad mer erbjuder de utöver hastigheten?

Det här är vad vi hittade mest imponerande: GreenGeeks har det största gröna engagemanget av alla värdar på listan.

De har gått utöver avfallsminimering och energieffektiva arbetsmetoder. Hosting med GreenGeeks innebär att du inte bara kommer att vara koldioxidneutral, utan “koldioxidreducerande”.

“Hur?” Frågar du. Tja, GreenGeeks lägger faktiskt tre gånger den energi de förbrukar tillbaka till nätet genom att köpa vindkraftkrediter. Kort sagt, det är 300x energieffektivt!

Detta är inte bara ett måttligt och ansvarsfullt alternativ, du kan också skörda andra fördelar.

GreenGeeks har ett antal märken du kan använda på din webbplats för att låta besökare veta att din online-verksamhet är jordvänlig. Men grönt och snabbt åt sidan, GreenGeeks fördelar stannar inte där.

Till och med deras lägsta delade plan ger dig obegränsat utrymme, bandbredd, domäner, e-postmeddelanden och databaser. Men mest unikt av allt – du kommer också att ha en gratis domänregistrering under ditt GreenGeeks-konto!

En sista stor fördel för GreenGeeks som inte alla värdar på denna lista har – datacentret är värd i Kanada.

Kom ihåg hur vi nämnde att PIPEDA-lagarna lämnar dig ansvarig för att skydda all personlig information som samlas in från kanadensiska individer? Att vara värd i ett datacenter i Kanada innebär att denna information kommer att skyddas av den kanadensiska konstitutionen, vilket kan ge dig lite extra sinnesfrid.

Allt ovanstående, till ett mycket rimligt introduktionspris på $ 3,95 per månad (för ett 3-årigt åtagande).

Sammantaget har GreenGeeks en feel-good faktor runt om. Du hjälper till att göra en skillnad, medan du skördar fördelarna med en utmärkt värdleverantör på kanadensisk mark.

GreenGeeks i aktion

 • Läs vår djupgående GreenGeeks-granskning.
 • Se vår testsida med GreenGeeks.

5. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Kanada

67 ms

Pris (CAD)

9,23 / mo

Nyckelfunktioner

 • Värd 6 webbplatser
 • Obegränsad SSD
 • Obegränsad e-post
 • Gratis webbplatsöverföring
 • 90-dagars pengarna tillbaka-garanti

"Funktionsrika och miljömedvetna. Förväntar sig högre latens från LA-servern. "

Inmotion är ett topprankat, prisbelönt CNET webbhotellföretag. Låter bra hittills?

De är faktiskt Bitcatchas ex-värd, och vi har mycket respekt för dem, med tanke på att de har varit i branschen i över 16 år,

De erbjuder också en imponerande serverstack med en kombination av SSD, NGINX-installation och avancerad servercache.

Vi inrättade en testsida för att se hur det prissätter för våra kanadensiska vänner:

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Medelhastighet: 171,9 ms – Se hela resultatet

Det fick ytterligare A + i genomsnittlig hastighet.

Även om responstiden på 67 ms från Kanada-noden är respektabel, är den den långsammaste i listan.

Som sagt, Inmotion erbjuder massor av andra funktioner och freebies som kan låta dig förbise några sekunder skillnad.

Detta inkluderar obegränsat lagringsutrymme, bandbredd och diskutrymme, ett gratis domännamn, gratis teman och till och med gratis marknadsföringsinnehåll & foton. Första gången webbplatsägare kan njuta av “QuickStarter” -erbjudandet som sätter en SEO-optimerad webbplats online på två dagar, från början.

En annan sak som vi gillade med InMotion är att de har gjort ansträngningar för att vara miljömedvetna. Deras LA-datacenter är faktiskt det första ‘gröna datacenteret’ i området. Den använder utomhusluftkylningsteknologi och sägs minska sin kolproduktion med mer än 2 000 ton per år. Ganska coola grejer!

Du kommer att kunna njuta av deras startplan för det rimliga introduktionspriset för CAD 9,32 (för ett års åtagande). Det har också en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti (de flesta värdar erbjuder 30 dagar).

Vi rekommenderar det till små till medelstora webbplatser.

Inmotion Hosting i aktion

 • Läs vår detaljerade Inmotion Hosting-recension.
 • Se vår testsida med Inmotion Hosting.

Bonusvärd

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

Hostpapa

Världshastighetspoäng

EN

Hastighet i Kanada

1 ms

Pris (CAD)

5,95 / mo

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Obegränsad SSD
 • Ouppmätt överföring
 • Nybörjarens webbplatsbyggare
 • Gratis en-mot-en-träning

"Kanadensisk värd som är värdepackad, blixt-snabb i regionen och 100% grön. "

Vi avslutar vår lista med ett bonustillägg – HostPapa.

HostPapa är ett självständigt ägt kanadensiskt företag baserat i Toronto.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Medelhastighet: 201,4 ms – Se hela resultatet

Med en genomsnittshastighet på 201,4 ms är detta officiellt den långsammaste värden på denna lista, raking i en A.

I ALLA FALL. Kolla in serverns svarstid för Kanada – 1 ms!

Så även om detta kanske inte är ett utmärkt val för webbplatser som har publik utanför Kanada eller USA … saker bör ladda snabbt om din publik är i regionen.

Det är den billigaste nybörjarplanen som kostar $ 3,95 per månad (för ett 3-årigt åtagande), även om detta hoppar avsevärt vid förnyelse. Den goda nyheten är att du får mycket värde – två webbplatser, gratis domänregistrering, 100 GB diskutrymme, ‘obegränsad’ bandbredd, Cloudflare CDN och SSL … listan fortsätter.

Du har också tillgång till några unika supportformer. De erbjuder ett stort bibliotek med självhjälpsvideor och 24/7 support som inte gör det. Du kan till och med schemalägga en en-mot-en video / telefonsession med ‘Papa Squad Experts’!

En annan imponerande aspekt är att HostPapa köper 100% grön förnybar energi för att driva sina datacenter och kontor. I likhet med GreenGeeks får du till och med några banners som visar din publik att din webbplats drivs av 100% grön energi!

När det gäller ytterligare forskning kom vi dock över några frustrerade recensioner av kunder som inte var nöjda med det mottagna stödet.

Det har också rapporterats om smygiga tillägg vid kassan och en ryktad avbokningsavgift om du försöker använda deras “30-Dags returpolicy”. Vi har personligen inte haft några negativa upplevelser, men det är kanske värt att läsa ytterligare för att se vad du gör av det.

Dom

Kom ihåg att de saker vi sa var värda att leta efter i en värd?

 1. Utmärkt hastighet
  Optimerad för att leverera snabba snabba laddningstider i din publikregion.
 2. Säkra
  Hjälper effektivt att försvara din webbplats från hackare och skadlig kod.
 3. Pålitlighet
  Ger 24/7, effektivt stöd och en drifttidsgaranti på 99%.
 4. Miljövänlig
  Anstränger sig för att kompensera deras koldioxidavtryck
 5. Värde för pengar
  Balanserar de funktioner du behöver till ett rimligt pris.

Men i slutet av dagen är den ‘bästa’ värden den som bäst passar dina behov och prioriteringar som användare.

Låt oss sammanfatta våra tre bästa värdval för kanadensiska webbplatser:

VÄRLDENS HASTIGHET

HASTIGHET I KANADA

PRIS (CAD / MO)

Siteground

EN+

12 ms

7,85

Hostinger

EN+

38 ms

5,93

A2 Hosting

EN+

13 ms

10,26

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map