De 6 bedste webhoteller i Canada 2020 (se testwebsteder og hastighedsresultater!)

På udkig efter den bedste vært til dit canadiske websted?

Måske er du på udkig efter at lancere et nyt sted. Eller opgrader til en bedre vært. Uanset hvor denne artikel har fundet dig, er vi glade for, at du er her.

Bag ethvert vellykket websted ligger en hurtig og pålidelig hostingudbyder. At finde den rigtige til dig, vil sætte dig op med det stærkeste fundament at bygge ud fra.

I dag vælger vi specifikt de allerbedste hostingindstillinger til canadiske websteder. Lad os gå.

Contents

Canada E-handel er moden for at vælge

En ting er helt sikkert – nu er det en spændende tid, hvis du når ud til et canadisk publikum. Især hvis du er en online-forretning.

Canadiere vil have brug for over 39 millioner dollars online i 2019.

Næsten halvdelen af ​​canadierne siger, at de handler online mindst en gang om måneden. Det er heller ikke kun små køb – i en undersøgelse sagde tre fjerdedele af de adspurgte, at de bruger op til $ 200 om måneden online, og næsten 10% bruger op til $ 500

Selvfølgelig er e-handel stadig domineret af store internationale giganter som Amazon, og du bliver nødt til at levere en førsteklasses kundeoplevelse. Men der er en stor ting på din side – en kærlighed til det lokale.

Canadiere har fortsat vist en stærk præference for canadiske mærker. I en VL Omni-undersøgelse sagde 62% af canadierne, der handler internationalt online, at de hellere vil handle indenlandske. Det betyder, at hvis du gearet på dit websted, hvor du bliver hjemme-spundet, kan du have en reel fordel.

Denne holdning og denne form for udgifter betyder enorme muligheder.

Måske springer du ombord med en WordPress- eller Shopify-butik. Måske et tilknyttet websted. Uanset hvad du vælger – husk, at formen på dit websted bestemmer også, hvad dine behov fra din hostingudbyder vil være.

Uanset hvordan du beslutter dig for at køre på denne bølge, vil den ‘rigtige’ vært understøtte dit websteds vækst og give det sin bedste chance for at kontanter ind i Canadas blomstrende e-comm scene.

Canadiere har store forventninger

Forskning har også antydet, at canadiere er en specielt teknisk erfaren befolkning.

Betyder? De har nogle forventninger, som online-virksomheder skal opfylde.

I en undersøgelse af canadierne sagde 52%, at virksomhederne skal give en avanceret digital oplevelse, hvis de forventede at beholde deres forretning.

En endnu højere procentdel sagde, at de ville dele en dårlig oplevelse på sociale medier eller peer review-websteder – en virksomheds værste mareridt!

Alt dette betyder, at du bliver nødt til at gøre alt, hvad du kan for at give en fremragende brugeroplevelse for alle, der kommer over dit websted. Dette inkluderer at sikre, at dit websted indlæses lynhurtigt, forbliver online, selv i spidsperioder, og kan beskytte sig selv mod hackere og sårbarheder. Alle ting, som en god vært vil støtte, og en dårlig vært, kan ødelægge.

Bortset fra at være innovationsbevidst, har canadiere også høje etiske forventninger fra virksomheder.

Mere end mange andre lande er der en ‘grøn’ forventning. I henhold til en Legers OMNIWeb Canada-undersøgelse er 43% af de canadiske voksne mere villige til at købe produkter, der har et ansvarligt miljøkrav. Med andre ord kan det at være ‘grønt’ have betydning for, hvorvidt et brand vælges frem for en konkurrent.

Du kan godt være en del af denne statistik – og leder efter en hostingudbyder, der kan skabe et positivt energifodaftryk. I så fald vil du være glad for at vide, at der er et par på vores værtsliste i dag!

Hvad er PIPEDA, og hvad du skal vide

Her er en anden stor ting, som enhver canadisk webstedsejer bør vide om: PIPEDA.

Canada har nogle unikke love om privatlivets fred. Den store ene er loven om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter (PIPEDA), der gælder for personlige oplysninger, der indsamles i løbet af kommercielle aktiviteter. Det kræver, at virksomheder anmoder om enkeltpersoners samtykke til indsamling af deres data og for at hjælpe med at beskytte dem mod misbrug.

Vi har sammenfattet nogle af nøgleprincipperne nedenfor:

 • Samtykke til indsamling af personlige data
 • Indsamling af data er begrænset til ‘rimelige formål’
 • Begrænset brug, videregivelse og adgang til personlige oplysninger
 • Gemte personlige oplysninger skal være nøjagtige og komplette
 • Der findes politikker og procedurer i tilfælde af krænkelser af privatlivets fred

Hurtig ansvarsfraskrivelse

PIPEDA et heftigt emne, som vi vil anbefale dig at undersøge uden for denne artikel. Du kan læse en god introduktion her.

PIPEDA kan påvirke din værtudbyderes beslutningstagning på flere måder. Den type websted, du tilbyder, vil dog bestemme, hvor meget forsigtighed du skal tage.

For eksempel kan websteder, der har brug for at indsamle en masse personlige data, foretrække at bruge en hosting-udbyder, der tilbyder datacentre på canadisk jord, for at være helt sikker på, at din vært og dit websted er 100% kompatible.

Hvis det ikke er sandsynligt, at dit websted behandler en masse personlige data, kan det være mere vigtigt for dig at vælge en vært, der tilbyder enestående hastighed eller support, selvom dens datacentre er uden for Canada.

Uanset mængden af ​​personlige data, du har til hensigt at behandle, bør en god vært absolut hjælpe med at beskytte dit websted mod sikkerhedsbrud ved at hjælpe med at give en solid forsvarslinje.

Hvad man skal se efter i en god vært

For at vælge værten til dig, vil du have nøjagtigt, hvad du skal lede efter.

Forskellige værter markedsfører sig med forskellige styrker og specialiteter. Der er dog nogle konkrete ting, man skal være opmærksom på, når man sammenligner værter for canadiske websteder.

Lad os gennemgå disse hurtigt.

1. Hastighed

En god websted vært skal være hurtig. Hos Bitcatcha argumenterer vi ofte for, at dette sandsynligvis er det vigtigste mærke for en fremragende vært.

Det skyldes, at et websteds indlæsningshastighed kan gøre eller ødelægge din brugeroplevelse. Hurtigere værtshastighed betyder hurtigere belastningstider og højere tilbageholdelse. I disse dage har online-brugere skyhøje forventninger og forventer, at en side skal indlæses på under 2 sekunder.

Sidste indlæsning af sider fører til utilfredse kunder. Og hvor går utilfredse kunder hen?

Andre steder.

En god vært vil blive optimeret til hastighed i både hardware og software – for eksempel gennem CDN eller cacheteknologi.

For at sammenligne hver af vores værts hastighed bruger vi vores pålidelige Bitcatcha-serverhastighedstestværktøj (undskyld det skamløse stik).

Vi har 10x testnoder installeret forskellige steder for at simulere mennesker over hele kloden, der besøger dit websted.

Og – du gættede det – vi bruger det til at måle, hvor hurtigt en server reagerer på en anmodning fra Canada.

2. Sikkerhed

Sjov kendsgerning – 77% af canadierne er bekymrede over cyberangreb mod organisationer, der muligvis har adgang til deres personlige oplysninger.

Selvom du, ejeren af ​​webstedet, er ansvarlig for at holde deres data i overensstemmelse med PIPEDA-standarderne, vil en god vært samarbejde med dig for at hjælpe dig med at overholde disse regler.

Hvordan? Ved at tilbyde en stærk forsvarslinje fra hackere og malware.

HVORDAN? Tænk firewalls, SSL-certificeringer og et proaktivt overvågningssystem til at hjælpe med at fange sårbarheder, inden de bliver større problemer.

3. Pålidelighed

Nedetid er fjenden for trafik, omdømme og muligheder. En god vært gør alt for at forhindre det.

Se efter værter med en oppetidsgaranti på mindst 99%. Endnu bedre, se på tredjepartsværktøjer som UptimeRobot og anmeldelser for at bekræfte deres påstand.

En ting, der virkelig kan hjælpe dig med at undgå nedetid, er et fremragende kundesupportteam. En god vært bør tilbyde døgnet rundt support fra et team af eksperter. Dette kan ske gennem live chat, telefon, et billetsystem eller alt det ovenstående.

4. Miljøvenlig

Som vi nævnt er dette en vigtig faktor for mange canadiere. Hosting af datacentre bruger en enorm mængde energi til at holde deres faciliteter i drift. Heldigvis har nogle værter gjort en aktiv indsats for at forsøge at udligne deres kulstofaftryk.

Miljøvenlig hosting kan ske gennem en slags udveksling af grønne strømkreditter for brugt strøm. Alternativt kan en vært simpelthen bruge vedvarende former for magt. Eller gør en bevidst indsats for at reducere affald. Vi mener, at det bestemt er en værdig overvejelse, og dit publikum er måske meget enig.

5. Værdi for pengene

Til sidst bør en god vært tilbyde god værdi for pengene. Du skal have alle de funktioner, du har brug for, til en pris, der ikke bryder banken.

Se nærmere på, hvilke indeslutninger du får. Værter har en tendens til at variere, om de kaster følgende ind gratis eller ikke:

 • E-mail-registrering
 • Domæneregistrering
 • Ekstra opbevaring eller båndbredde
 • Mængde af gratis CDN-kvote, hvis nogen

Nu har vi drøftet det, lad os komme ind i værterne!

Placeret: Den bedste webhosting til canadiske websteder

Bemærk

 1. Alle angivne priser er baseret på 12 måneders indledende pris.
 2. Den valutakurs, der bruges, er 1 USD til 1,32 canadiske dollar.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Canada

12 ms

Pris (CAD)

7,85 / mo

Nøglefunktioner

 • 20 GB SSD-opbevaring
 • Cloudflare CDN-integration
 • SuperCacher
 • 24/7 tekn. support
 • Gratis daglig backup

"En velafviklet vært med meget høje kvalitetstilbud af hastighed, sikkerhed og support."

Vi starter denne liste med SiteGround – vores allierede foretrukne vært.

Det er en vært, der er så solid som de kommer. Imponerende funktioner, fremragende ydelse og konstant hurtige hastigheder, der fortsætter med at konkurrere bedst.

SiteGround blev dannet i 2004 og er nu vokset til 4 datacentre over hele verden. Den tætteste ved Canada er Chicago, så vi var vært for et websted derfra for at udøve det.

Vores testsite-data scorede en MEGET solid A+.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Gennemsnitshastighed: 138,1 ms – Se det fulde resultat

Det er en gennemsnitlig responstid på 138,1 ms, hvilket gør SiteGround officielt til den hurtigste vært på denne liste. Vigtigere er det, at det fik en blemmende hurtig 12 ms fra Canada! Dette kan sandsynligvis attesteres på SiteGround’s hastighedsforbedrende SSD-diske – siges at levere data op til 30% hurtigere end almindelige HDD’er.

SiteGround tilbyder også en række add-ons for at forbedre hastigheden. Alle planer leveres med gratis Cloudflare CDN-integration plus premium SuperCacher for at øge belastningstiderne op til 4x. Alt det betyder glat & jævn levering af indhold.

Og bortset fra hastighed?

SiteGround er super pålidelig. Vi kan attestere deres 99,9% oppetidsgaranti af vores egen oppetidschecker. Det er registreret som 100% siden 2016!

De har sikkerhedskopieret dette med en avanceret sikkerhedssuite med en AI-løsning, der bekæmper millioner af brute-force-angreb hver dag plus et supportteam døgnet rundt. Nævnte vi, at de er en feel-good virksomhed, der ser ud til at prioritere glade medarbejdere? (som det fremgår af deres rave anmeldelser på Glassdoor).

Deres ‘anbefalede’ GrowBig-plan starter ved $ 5,95 / mo. Husk, at dette vil springe op til $ 19,95 / mo ved fornyelse. Så sikker på, SiteGround er ikke den billigste mulighed, men det leverer solide tilbud på alle fronter.

SiteGround i aktion

 • Læs vores dybdegående SiteGround-gennemgang.
 • Se vores testside med SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Canada

38 ms

Pris (CAD)

5,93 / mo

Nøglefunktioner

 • Vær ubegrænset side
 • 1 gratis domænenavn
 • SSH-adgang inkluderet
 • hPanel
 • Lokaliseret support

"Ekstremt billig, fremragende oppetid & sikkerhed, en intuitiv interface & lokal kundesupport."

Hostinger er et andet internationalt selskab, der stammer fra Litauen og har blik på global dominans.

Nå, slags – vi er lige imponeret over, at den allerede er spredt over 39 lande med 6 datacentre over hele verden! Det tættest på Canada er deres datacenter i South Carolina.

Vores testwebsite-resultater skuffede ikke:

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Gennemsnitshastighed: 143,1 ms – Se det fulde resultat

Det scorede en anden A + -vurdering med en gennemsnitlig hastighed på 143,1 ms. Reaktionstiden for Canada var 38 ms – hvilket betyder meget hurtige indlæsningshastigheder for canadiske publikum.

Skal vi indrømme. Vores foretrukne ting ved Hostinger er, hvor vanvittigt overkommelig det er!

Fra $ 0,80 / mo (for en 2-årig forpligtelse) Hostinger er konsekvent en af ​​de billigste værter på markedet. Og vi taler ikke billigt og grimt – husk, at dette er A + -hastigheder.

Hostinger tager oppetid meget alvorligt og beskytter brugere med en 99,9% oppetidsgaranti og deres Bitninja-sikkerhedssuite.

Sikker på, her mangler nogle funktioner, fx CDN og daglige sikkerhedskopier. De tilbyder dog en Cache Manager til at hjælpe med at fremskynde tingene og en fremragende supportgrænseflade, hvor god hjælp kun er få sekunder væk. Du administrerer alt fra deres brugerdefinerede, brugervenlige hPanel-interface, der er et moderne twist på den populære cPanel.

Hostinger giver dig bestemt stor værdi for det, du får, og er en fantastisk mulighed for begyndere og dem, der har et budget.

Hostinger i aktion

 • Læs vores dybtgående Hostinger-gennemgang.
 • Se vores testside med Hostinger.

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Canada

13 ms

Pris (CAD)

10.26 / mo

Nøglefunktioner

 • Turbo-server
 • Ubegrænset båndbredde
 • A2 optimeret WP
 • Gratis webstedsmigrering
 • Når som helst penge tilbage

"Prisbillig og funktionsrig hosting med masser af ‘ubegrænsede’ tilbud."

At komme ind på nummer tre er A2 – en anden international virksomhed. De tilbyder et stort udvalg af hostingindstillinger på tværs af servere, der spænder over Europa, Asien og USA.

Deres nærmeste datacenter til Canada er i Michigan. Vi rodede rundt og oprettede et teststed for at se, hvad tallene kan sige:

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Gennemsnitshastighed: 149,8 ms – Se det fulde resultat

Som det kan ses, scorede A2 også sig selv en stolt A + med en gennemsnitlig hastighed på 149,8 ms.

Canadas datacenter pingede ind på 13 ms – meget hurtigt faktisk!

Måske skulle vi ikke blive overrasket – vores testwebsted er vært på deres Turbo-plan, der er beregnet til hastighed på alle måder. Det kører på Turbo webhosting-servere (siges at indlæse websteder op til 20x hurtigere) og har mulighed for tre niveauer af cache.

Faktisk leveres alle delte hostingplaner med hastighedsforbedrende SSD-opbevaring, Cloudflare CDN, Hackscan-beskyttelse og apps, som alle er tilpasset til at køre mere effektivt (som alle tilføjer for at reducere indlæsningstid).

Hvad der imidlertid også er rigtig godt ved A2, er at det kaster et ton værdi. Alt over deres Swift-plan kommer med en attraktiv liste over ‘ubegrænsede’.

Dette inkluderer ubegrænsede websteder, e-mail-adresser, samlede databaser, opbevaring, overførsler og mere! Du behøver ikke engang at betale for SSL.

Alt dette til en rimelig pris gør A2 til en meget funktionsrig løsning.

De har også samarbejdet med Carbonfund.org for at opveje deres serveres CO2-emissioner. De opretholder grøn praksis som f.eks. Medarbejder-telekommunikation, genanvendelse af ældre servere for at stoppe dem med at gå til deponeringsanlæg og køre smarte små kampagner, som at plante 3-træer til hver værtpakke, der sælges i løbet af en given måned.

Husk bare, at ‘Ubegrænset’ aldrig kan tages bogstaveligt. Websteder, der overtræder deres tildelte ressourceandel, har en chance for at få deres ressourcer begrænset af værten. Vi læste også nogle klager over langsom støtte.

A2 Hosting i aktion

 • Læs vores dybdegående A2 Hosting-gennemgang.
 • Se vores testside med A2 Hosting.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Canada

9 ms

Pris (CAD)

6.53 / mo

Nøglefunktioner

 • 300% grøn!
 • Ubegrænset SSD
 • Lad os kryptere jokertegn SSL
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 teknisk support

"300x energieffektiv, ekstremt hurtig vært med datacentre på canadisk jord, der skal sikre PIPEDA-overensstemmelse. "

Dernæst er den gennemsnitlige, grønne, Californien-fødte maskine, der er GreenGeeks.

De er en uafhængigt ejet virksomhed med 5 datacentre over hele verden. Gode ​​nyheder er, at der er en ret i Canada!

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Gennemsnitshastighed: 178,6 ms – Se det fulde resultat

Med en gennemsnitlig hastighed på 178,6 ms er GreenGeeks hurtig. Du kan helt sikkert se forskellen ved datacenteret i Canada – serverens responstid fra Canada er en skør 9 ms!

Det betyder indlæsningstider for canadiske målgrupper, der er ret svære at slå.

Hvad tilbyder de ellers på toppen af ​​hastigheden?

Her er hvad vi fandt mest imponerende: GreenGeeks har det største grønne engagement blandt alle værter på denne liste.

De er gået ud over affaldsminimering og energieffektiv arbejdspraksis. Hosting med GreenGeeks betyder, at du ikke blot er kulstofneutral, men “kulstofreducerende”.

”Hvordan?” Spørger du. Nå, GreenGeeks lægger faktisk tre gange den energi, de forbruger, tilbage i nettet ved at købe vindenergikreditter. Kort sagt, det er 300x energieffektivt!

Ikke kun er dette en feel-good og ansvarlig mulighed, du kan også høste andre fordele.

GreenGeeks har et antal badges, du kan bruge på dit websted for at fortælle besøgende, at din online forretning er jordvenlig. Men grønt og hurtig til side stopper GreenGeeks-fordele ikke der.

Selv deres laveste delte plan giver dig ubegrænset plads, båndbredde, domæner, e-mails og databaser. Men mest unik for alle – du vil også hænge en gratis domæneregistrering i hele din GreenGeeks-konto!

En sidste stor fordel for GreenGeeks, som ikke alle værter på denne liste har – datacentret er vært i Canada.

Kan du huske, hvordan vi nævnte, at PIPEDA-love overlader dig ansvarlig for at beskytte enhver personlig information indsamlet fra canadiske personer? Hosting i et datacenter i Canada betyder, at disse data vil blive beskyttet af den canadiske forfatning, hvilket kan give dig lidt ekstra ro i sindet.

Alt det ovenstående til en meget rimelig introduktionspris på $ 3,95 om måneden (for en forpligtelse på 3 år).

I alt har GreenGeeks en feel-good faktor rundt omkring. Du hjælper med at gøre en forskel, mens du høster fordelene ved en fremragende hosting-udbyder på canadisk jord.

GreenGeeks i aktion

 • Læs vores dybdegående GreenGeeks-gennemgang.
 • Se vores testside med GreenGeeks.

5. Vært for følelser

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

World Speed ​​Score

EN+

Hastighed i Canada

67 ms

Pris (CAD)

9.23 / mo

Nøglefunktioner

 • Vær 6 websteder
 • Ubegrænset SSD
 • Ubegrænset e-mail
 • Gratis webstedsoverførsel
 • 90-dages pengene-tilbage-garanti

"Funktionsrig og miljøbevidst. Forvent højere latenstid fra dens LA-server. "

Inmotion er et topbedømt, prisvindende CNET webhostingfirma. Høres godt indtil videre?

De er faktisk Bitcatchas tidligere vært, og vi har en masse respekt for dem, i betragtning af at de har været i branchen i over 16 år,

De tilbyder også en imponerende server stack med en kombination af SSD, NGINX opsætning og avanceret servercache.

Vi oprettede et teststed for at se, hvordan det går til vores canadiske venner:

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gennemsnitshastighed: 171,9 ms – Se det fulde resultat

Det scorede en anden A + i gennemsnitshastighed.

Selvom responstiden på 67 ms fra Canada-knudepunktet er respektabel, er det den langsomste på denne liste.

Når det er sagt, tilbyder Inmotion masser af andre funktioner og freebies, der muligvis kan overse nogle få sekunders forskel.

Dette inkluderer ubegrænset lagerplads, båndbredde og diskplads, et gratis domænenavn, gratis temaer og endda gratis marketingindhold & fotos. Første gangsejere kan muligvis nyde det ‘QuickStarter’-tilbud, der sætter et SEO-optimeret websted online om to dage, fra bunden af.

En anden ting, vi kunne lide ved InMotion, er, at de har gjort en indsats for at være miljøbevidste. Deres LA-datacenter er faktisk det første ‘grønne datacenter’ i området. Det bruger udvendig luftkøleteknologi og siges at reducere deres kulstofproduktion med mere end 2.000 ton om året. Temmelig seje ting!

Du kan være i stand til at nyde deres startplan for en rimelig introduktionspris på CAD 9,32 (for 1 års forpligtelse). Det har også en 90-dages pengene-tilbage-garanti (de fleste værter tilbyder 30 dage).

Vi vil anbefale det til små til mellemstore websteder.

Inmotion Hosting i aktion

 • Læs vores dybdegående anmeldelse af Inmotion Hosting.
 • Se vores testside med Inmotion Hosting.

Bonus vært

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

World Speed ​​Score

EN

Hastighed i Canada

1 ms

Pris (CAD)

5.95 / mo

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Ubegrænset SSD
 • Umeteret overførsel
 • Starterwebbygger
 • Gratis en-til-en-træning

"Canadisk vært, der er værdipakket, lynet hurtigt i regionen og 100% grønt. "

Vi afslutter vores liste med en bonus tilføjelse – HostPapa.

HostPapa er et uafhængigt ejet canadisk selskab med base i Toronto.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Gennemsnitshastighed: 201,4 ms – Se det fulde resultat

Med en gennemsnitlig hastighed på 201,4ms er dette officielt den langsomste vært på denne liste, der ryster i en A.

IMIDLERTID. Tjek, at serverens responstid for Canada – 1 ms!

Så selvom dette muligvis ikke er et godt valg for websteder, der har målgrupper uden for Canada eller USA… ting skal belastes lynhurtigt, hvis dit publikum er i regionen.

Det er den billigste Starter-plan koster $ 3,95 pr. Måned (for en 3-årig forpligtelse), selvom dette springer markant op ved fornyelse. Den gode nyhed er, at du får en masse værdi – to websteder, gratis domæneregistrering, 100 GB diskplads, ‘ubegrænset’ båndbredde, Cloudflare CDN og SSL … listen fortsætter.

Du har også adgang til nogle unikke supportformer. De tilbyder et stort bibliotek med selvhjælpsvideoer, og 24/7 support understøtter det ikke. Du kan endda planlægge en en-til-en video / telefonsession med ‘Papa Squad Experts’!

Et andet imponerende aspekt er, at HostPapa køber 100% grøn vedvarende energi til at drive deres datacentre og kontor. I lighed med GreenGeeks får du endda nogle bannere, der viser dit publikum, at dit websted drives af 100% grøn energi!

På yderligere forskning mødte vi imidlertid nogle frustrerede anmeldelser af kunder, der var utilfredse med den modtagne support.

Der er også rapporteret om luske tilføjelser ved kassen og et rygtet afbestillingsgebyr, hvis du prøver at bruge deres ’30-dag returpolitik’. Vi personligt har ikke haft nogen negative oplevelser, men det er måske værd at læse videre for at se, hvad du gør af det.

Dom

Husk de ting, vi sagde, var værd at kigge efter i en vært?

 1. Fremragende hastighed
  Optimeret til at levere hurtige hurtige indlæsningstider i dit publikum.
 2. Sikker
  Hjælper effektivt med at forsvare dit websted mod hackere og malware.
 3. Pålidelighed
  Giver 24/7 effektiv support og en oppetidsgaranti på 99%.
 4. Miljøvenlige
  Gør en indsats for at udligne deres kulstofaftryk
 5. Værdi for pengene
  Balancerer de funktioner, du har brug for, til en rimelig pris.

I slutningen af ​​dagen er den ‘bedste’ vært imidlertid den, der bedst passer til dine behov og prioriteter som bruger.

Lad os sammenfatte vores top 3 værtvalg for canadiske websteder:

VERDENSHASTIGHED

HASTIGHED I CANADA

PRIS (CAD / MO)

SiteGround

EN+

12 ms

7,85

Hostinger

EN+

38 ms

5,93

A2 Hosting

EN+

13 ms

10.26

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map