De 6 beste webhosting Canada 2020 (zie testsites en snelheidsresultaten!)

Op zoek naar de beste host voor uw Canadese website?

Misschien wilt u een nieuwe site lanceren. Of upgrade naar een betere host. Waar dit artikel u ook heeft gevonden, we zijn blij dat u hier bent.

Achter elke succesvolle website staat een snelle en betrouwbare hostingprovider. Door de juiste voor JOU te vinden, krijg je de sterkste basis om op te bouwen.

Vandaag kiezen we specifiek de allerbeste hostingopties voor Canadese websites. Laten we gaan.

Contents

Canada E-commerce is rijp voor het plukken

Eén ding is zeker: dit is een spannende tijd als je contact zoekt met een Canadees publiek. Vooral als je een online bedrijf bent.

Canadezen zullen in 2019 meer dan $ 39 miljoen online uitgeven.

Bijna de helft van de Canadezen zegt minstens één keer per maand online te winkelen. Het zijn ook niet alleen kleine aankopen – in één onderzoek zei driekwart van de respondenten dat ze tot $ 200 per maand online uitgeven, en bijna 10% tot $ 500

Natuurlijk wordt e-commerce nog steeds gedomineerd door grote internationale giganten zoals Amazon, en je moet een eersteklas klantervaring bieden. Maar er is één groot ding aan jouw kant: liefde voor lokaal.

Canadezen blijven een sterke voorkeur voor Canadese merken tonen. In één VL Omni-enquête zei 62% van de Canadezen die internationaal online winkelen dat ze liever in het binnenland winkelen. Dat betekent dat als u gebruik maakt van het feit dat uw site thuis is, u mogelijk een echt voordeel hebt.

Deze houding en dit soort uitgaven bieden enorme kansen.

Misschien spring je aan boord met een WordPress- of Shopify-winkel. Misschien een affiliate-website. Wat u ook kiest – houd in gedachten dat de vorm van uw website ook zal bepalen wat uw behoeften van uw hostingprovider zullen zijn.

Ongeacht hoe u besluit deze golf te rijden, de ‘juiste’ host ondersteunt de groei van uw website en geeft hem de beste kans om geld te verdienen in de bloeiende e-comm-scene in Canada.

Canadezen hebben hoge verwachtingen

Onderzoek heeft ook gesuggereerd dat Canadezen een bijzonder technisch onderlegde bevolking zijn.

Betekenis? Welnu, ze hebben bepaalde verwachtingen waaraan online bedrijven moeten voldoen.

In een enquête onder Canadezen zei 52% dat bedrijven een geavanceerde digitale ervaring moeten bieden als ze verwachtten hun bedrijf te behouden.

Een nog hoger percentage zei dat ze een slechte ervaring zouden delen op sociale media of peer review-sites – de ergste nachtmerrie van een bedrijf!

Dit alles betekent dat u al het mogelijke moet doen om een ​​uitstekende gebruikerservaring te bieden aan iedereen die uw site tegenkomt. Dit houdt onder meer in dat uw site bliksemsnel laadt, zelfs tijdens piekperiodes online blijft en zichzelf kan beschermen tegen hackers en kwetsbaarheden. Alle dingen die een goede gastheer ondersteunt, en een slechte gastheer, kunnen verpesten.

Behalve innovatiebewust te zijn, hebben Canadezen ook hoge ethische verwachtingen van bedrijven.

Meer dan in veel andere landen is er een ‘groene’ verwachting. Volgens een OMNIWeb Canada-enquête van Leger is 43% van de Canadese volwassenen meer bereid producten te kopen met een verantwoorde milieuclaim. Met andere woorden, ‘groen’ zijn kan een rol spelen bij het al dan niet kiezen van een merk over een concurrent.

Mogelijk maakt u deel uit van deze statistiek en bent u op zoek naar een hostingprovider die een positieve energie-voetafdruk kan creëren. Zo ja, u zult blij zijn te weten dat er vandaag een paar op onze hostlijst staan!

Wat is PIPEDA en wat u moet weten

Hier is nog iets belangrijks dat elke Canadese site-eigenaar moet weten: PIPEDA.

Canada heeft een aantal unieke privacywetten. De grote is de Wet bescherming persoonsgegevens en elektronische documenten (PIPEDA) die van toepassing is op persoonsgegevens die tijdens commerciële activiteiten worden verzameld. Het vereist van bedrijven dat ze de toestemming van individuen vragen voor het verzamelen van hun gegevens en deze helpen beschermen tegen misbruik.

We hebben enkele van de belangrijkste principes hieronder samengevat:

 • Toestemming voor het verzamelen van persoonlijke gegevens
 • Het verzamelen van gegevens is beperkt tot ‘redelijke doeleinden’
 • Beperkt gebruik, openbaarmaking en toegang tot persoonlijke informatie
 • Opgeslagen persoonlijke informatie moet nauwkeurig en volledig zijn
 • Beleid en procedures die van kracht zijn in het geval van inbreuken op de privacy

Snelle disclaimer

PIPEDA een heftig onderwerp dat we u zouden aanraden om meer onderzoek te doen buiten dit artikel. Een goede introductie lees je hier.

PIPEDA kan de besluitvorming van uw hostprovider op een aantal manieren beïnvloeden. Het type website dat u aanbiedt, bepaalt echter hoeveel voorzorgsmaatregelen u moet nemen.

Sites die bijvoorbeeld veel persoonlijke gegevens moeten verzamelen, willen misschien liever een hostingprovider gebruiken die datacenters op Canadese bodem aanbiedt, om er absoluut zeker van te zijn dat uw host en uw site 100% compatibel zijn.

Als het onwaarschijnlijk is dat uw website met veel persoonlijke gegevens zal omgaan, kan het voor u belangrijker zijn om een ​​host te selecteren die uitzonderlijke snelheid of ondersteuning biedt, zelfs als de datacenters zich buiten Canada bevinden.

Ongeacht de hoeveelheid persoonlijke gegevens die u van plan bent te verwerken, moet een goede host uw site absoluut helpen beschermen tegen beveiligingsinbreuken door een solide verdedigingslinie te bieden.

Waarop moet je letten bij een goede gastheer

Om de host voor u uit te kiezen, wilt u precies WAT u zoekt.

Verschillende gastheren verkopen zichzelf op verschillende sterktes en specialiteiten. Er zijn echter enkele dingen waar u op moet letten bij het vergelijken van hosts voor Canadese sites.

Laten we deze snel doornemen.

1. Snelheid

Een goede websitehost moet SNEL zijn. Bij Bitcatcha beweren we vaak dat dit waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van een uitstekende gastheer is.

Dat komt omdat de laadsnelheid van een website uw gebruikerservaring kan maken of breken. Een hogere hostsnelheid betekent snellere laadtijden en een hogere retentie. Tegenwoordig hebben online gebruikers torenhoge verwachtingen en verwachten ze dat een pagina binnen 2 seconden wordt geladen.

Langzaam ladende pagina’s leiden tot ontevreden klanten. En waar gaan ontevreden klanten naartoe?

Ergens anders.

Een goede host zal worden geoptimaliseerd voor snelheid in zowel hardware als software – bijvoorbeeld door middel van CDN of caching-technologie.

Om de snelheid van al onze hosts te vergelijken, gebruiken we onze vertrouwde Bitcatcha-server snelheidstesttool (excuseer de schaamteloze plug).

We hebben 10x testknooppunten geïnstalleerd op verschillende locaties om te simuleren dat mensen over de hele wereld uw site bezoeken.

En – u raadt het al – we gebruiken het om te meten hoe snel een server reageert op een verzoek uit Canada.

2. Beveiliging

Leuk weetje: maar liefst 77% van de Canadezen maakt zich zorgen over cyberaanvallen tegen organisaties die mogelijk toegang hebben tot hun persoonlijke informatie.

Terwijl u, de site-eigenaar, verantwoordelijk bent voor het bewaren van hun gegevens volgens de PIPEDA-normen, zal een goede gastheer met u samenwerken om u te helpen aan deze voorschriften te voldoen.

Hoe? Door een sterke verdedigingslinie te bieden tegen hackers en malware.

HOE? Denk aan firewalls, SSL-certificeringen en een proactief controlesysteem om kwetsbaarheden te helpen opvangen voordat ze grotere problemen worden.

3. Betrouwbaarheid

Downtime is de vijand van verkeer, reputatie en kansen. Een goede gastheer zal er alles aan doen om dit te voorkomen.

Kijk uit voor hosts met een uptime-garantie van minimaal 99%. Sterker nog, bekijk tools van derden zoals UptimeRobot en beoordelingen om hun claim te verifiëren.

Een ding dat u echt kan helpen om downtime te voorkomen, is een uitstekend klantenserviceteam. Een goede gastheer moet 24 uur per dag ondersteuning bieden door een team van experts. Dit kan via livechat, telefoon, een ticketsysteem of al het bovenstaande.

4. Milieuvriendelijk

Zoals we al zeiden, is dit een belangrijke factor voor veel Canadezen. Hosting datacenters gebruiken enorm veel energie om hun faciliteiten draaiende te houden. Gelukkig hebben sommige hosts actieve inspanningen geleverd om te proberen hun ecologische voetafdruk te compenseren.

Milieuvriendelijke hosting kan plaatsvinden door een soort uitwisseling van groene stroomkredieten voor gebruikte stroom. Als alternatief kan een host eenvoudigweg hernieuwbare vormen van energie gebruiken. Of doe een bewuste poging om afval te verminderen. We denken dat het absoluut een overweging waard is, en uw publiek is het daar misschien wel mee eens.

5. Waar voor je geld

Ten slotte moet een goede gastheer waar voor zijn geld bieden. Je zou alle functies moeten hebben die je nodig hebt, voor een prijs die de bank niet kapot maakt.

Bekijk goed welke insluitsels u krijgt. Gastheren variëren over het al dan niet gratis gooien van het volgende:

 • Email registratie
 • Domeinregistratie
 • Extra opslag of bandbreedte
 • Eventuele gratis CDN-vergoeding

Nu we dat hebben besproken, gaan we naar de hosts!

Geclassificeerd: de beste webhosting voor Canadese websites

Notitie

 1. Alle vermelde prijzen zijn gebaseerd op de introductieprijs van het contract voor 12 maanden.
 2. Het gebruikte wisselkoerspercentage is 1 USD tot 1,32 Canadese dollar.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Canada

12 ms

Prijs (CAD)

7,85 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB SSD-opslag
 • Cloudflare CDN-integratie
 • SuperCacher
 • 24/7 techn. ondersteuning
 • Gratis dagelijkse back-up

"Een goed afgeronde host met een zeer hoogstaand aanbod van snelheid, beveiliging en ondersteuning."

We beginnen deze lijst met SiteGround – onze allround favoriete host.

Het is een host die zo solide is als ze komen. Indrukwekkende functies, uitstekende prestaties en constant hoge snelheden die de concurrentie blijven overtreffen.

SiteGround, opgericht in 2004, is nu uitgegroeid tot 4 datacenters wereldwijd. Het dichtst bij Canada is Chicago, dus hebben we een site gehost om het uit te zoeken.

Onze testlocatiegegevens scoorden een ZEER solide A+.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Gemiddelde snelheid: 138,1 ms – Bekijk het volledige resultaat

Met een gemiddelde reactietijd van 138,1 ms is SiteGround officieel de snelste host op deze lijst. Wat nog belangrijker is, het pingelde een razendsnelle 12 ms uit Canada! Dit kan waarschijnlijk worden verklaard door de snelheidsbevorderende SSD-schijven van SiteGround – die gegevens tot 30% sneller leveren dan gewone harde schijven.

SiteGround biedt ook een hele reeks add-ons om de snelheid te verbeteren. Alle abonnementen worden geleverd met gratis Cloudflare CDN-integratie, plus premium SuperCacher om de laadtijden tot 4x te verhogen. Dat betekent allemaal glad & vlotte levering van inhoud.

En afgezien van snelheid?

SiteGround is super betrouwbaar. We kunnen hun uptime-garantie van 99,9% bevestigen door onze eigen uptime-checker. Het is sinds 2016 geregistreerd als 100%!

Ze hebben dit ondersteund met een ultramoderne beveiligingssuite met een AI-oplossing die elke dag miljoenen brute-force-aanvallen afweert, plus een 24/7 ondersteuningsteam. Hebben we al gezegd dat ze een feelgood-bedrijf zijn dat voorrang lijkt te geven aan gelukkige werknemers? (zoals blijkt uit hun lovende recensies op Glassdoor).

Hun ‘aanbevolen’ GrowBig-abonnement begint bij $ 5,95 / maand. Houd er rekening mee dat dit bij verlenging tot $ 19,95 / maand zal stijgen. Dus zeker, SiteGround is niet de goedkoopste optie, maar het levert wel een solide aanbod op alle fronten.

SiteGround in actie

 • Lees onze uitgebreide SiteGround-recensie.
 • Zie onze testsite met SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Canada

38 ms

Prijs (CAD)

5,93 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • Host onbeperkte site
 • 1 gratis domeinnaam
 • SSH-toegang inbegrepen
 • hPanel
 • Gelokaliseerde ondersteuning

"Extreem goedkoop, uitstekende uptime & beveiliging, een intuïtieve interface & gelokaliseerde klantenondersteuning."

Hostinger is een ander internationaal bedrijf, een afkomstig uit Litouwen en heeft oog voor wereldwijde dominantie.

Nou ja, soort van – we zijn er gewoon van onder de indruk dat het al verspreid is over 39 landen, met 6 datacenters wereldwijd! Het dichtst bij Canada is hun datacenter in South Carolina.

Onze testsite-resultaten stelden niet teleur:

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Gemiddelde snelheid: 143,1 ms – Zie volledig resultaat

Het scoorde nog een A + -beoordeling met een gemiddelde snelheid van 143,1 ms. De reactietijd voor Canada was 38 ms – wat betekent dat het Canadese publiek zeer hoge laadsnelheden heeft.

Maar we moeten toegeven. Ons favoriete ding over Hostinger is hoe gek het betaalbaar is!

Vanaf $ 0,80 / mo (voor een verbintenis van 2 jaar) is Hostinger altijd een van de goedkoopste hosts op de markt. En we hebben het niet goedkoop en smerig – onthoud, dit zijn A + snelheden.

Hostinger neemt de uptime zeer serieus en beschermt gebruikers met een uptime-garantie van 99,9% en hun Bitninja-beveiligingssuite.

Natuurlijk ontbreken hier enkele functies, zoals CDN en dagelijkse back-ups. Ze bieden echter wel een cachebeheerder om dingen te versnellen, en een uitstekende ondersteuningsinterface, waar goede hulp slechts een paar seconden verwijderd is. U beheert alles vanaf hun aangepaste, gebruiksvriendelijke hPanel-interface, een moderne variant op het populaire cPanel.

Hostinger geeft u zeker waar voor uw geld en is een fantastische optie voor beginners en mensen met een beperkt budget.

Hostinger in actie

 • Lees onze uitgebreide Hostinger-recensie.
 • Zie onze testsite met Hostinger.

3. A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Canada

13 ms

Prijs (CAD)

10.26 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Turbo-server
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • A2 geoptimaliseerde WP
 • Gratis sitemigratie
 • Altijd geld terug

"Betaalbare en veelzijdige hosting met tal van ‘onbeperkte’ aanbiedingen."

Op nummer drie komt A2 – een ander internationaal bedrijf. Ze bieden een enorm scala aan hostingopties voor servers in Europa, Azië en de VS..

Het dichtstbijzijnde datacenter van Canada bevindt zich in Michigan. We hebben wat geknoeid en een testsite opgezet om te zien wat de cijfers zouden kunnen zeggen:

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Gemiddelde snelheid: 149,8 ms – Bekijk het volledige resultaat

Zoals te zien is, scoorde A2 ook zichzelf een trotse A + met een gemiddelde snelheid van 149,8 ms.

Het Canadese datacenter kwam binnen op 13 ms – inderdaad erg snel!

Misschien hoeven we niet verrast te zijn: onze testsite wordt gehost op hun Turbo-plan, dat in alle opzichten op snelheid is gericht. Het werkt op Turbo-webhostingservers (naar verluidt laadt het sites tot 20x sneller) en heeft de optie van drie niveaus van caching.

Alle shared hosting-abonnementen worden zelfs geleverd met snelheidsverbeterende SSD-opslag, Cloudflare CDN, Hackscan-beveiliging en apps die allemaal zijn aangepast om effectiever te werken (wat allemaal optelt om de laadtijd te verminderen).

Wat echter ook zo geweldig is aan A2, is dat het een hoop waarde oplevert. Alles boven hun Swift-abonnement wordt geleverd met een aantrekkelijke lijst met ‘onbeperkt’.

Dit omvat onbeperkte websites, e-mailadressen, totale databases, opslag, overdrachten en meer! U hoeft niet eens voor SSL te betalen.

Dit alles, tegen een redelijke prijs, maakt A2 tot een zeer veelzijdige oplossing.

Ze werken ook samen met Carbonfund.org om de CO2-uitstoot van hun servers te compenseren. Ze steunen groene praktijken zoals telewerken van werknemers, het recyclen van oudere servers om te voorkomen dat ze naar stortplaatsen gaan, en het uitvoeren van handige kleine promoties, zoals het planten van 3 bomen voor elk hostpakket dat in een bepaalde maand wordt verkocht.

Houd er rekening mee dat ‘Onbeperkt’ nooit letterlijk kan worden genomen. Sites die hun toegewezen resource-aandeel schenden, lopen de kans dat hun bronnen door de host worden beperkt. We hebben ook enkele klachten gelezen over trage ondersteuning.

A2 Hosting in actie

 • Lees onze uitgebreide A2 Hosting-recensie.
 • Zie onze testsite met A2 Hosting.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Canada

9 ms

Prijs (CAD)

6,53 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • 300% groen!
 • Onbeperkte SSD
 • Laten we wildcard SSL coderen
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 technische ondersteuning

"300x energiezuinige, extreem snelle host met datacenters op Canadese bodem die PIPEDA-compliancy moeten garanderen. "

De volgende is de gemiddelde, groene, in Californië geboren machine die GreenGeeks is.

Ze zijn een onafhankelijk bedrijf met vijf datacenters wereldwijd. Goed nieuws is dat er één recht is in Canada!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Gemiddelde snelheid: 178,6 ms – Bekijk het volledige resultaat

Met een gemiddelde snelheid van 178,6 ms is GreenGeeks snel. U kunt zeker het verschil zien dat wordt gemaakt doordat het datacenter zich in Canada bevindt – de serverreactietijd vanuit Canada is een waanzinnige 9 ms!

Dat betekent laadtijden voor Canadese doelgroepen die behoorlijk moeilijk te verslaan zijn.

Wat bieden ze nog meer naast snelheid?

Dit is wat we het meest indrukwekkend vonden: GreenGeeks heeft de grootste groene inzet van alle hosts op deze lijst.

Ze zijn verder gegaan dan de afvalbeperkende en energiezuinige werkwijzen. Hosting bij GreenGeeks betekent dat u niet alleen koolstofneutraal bent, maar “koolstofreducerend”.

‘Hoe?’, Vraag je. Welnu, GreenGeeks zet drie keer zoveel energie terug in het net door het kopen van windenergiekredieten. Kortom, hij is 300x energiezuinig!

Dit is niet alleen een feelgood- en verantwoordelijke optie, u kunt ook andere voordelen behalen.

GreenGeeks heeft een aantal badges die u op uw website kunt gebruiken om bezoekers te laten weten dat uw online bedrijf milieuvriendelijk is. Maar groen en snelheid terzijde, de voordelen van GreenGeeks houden daar niet op.

Zelfs met hun laagste gedeelde abonnement krijgt u onbeperkte ruimte, bandbreedte, domeinen, e-mails en databases. Maar het meest unieke van alles: u krijgt ook een gratis domeinregistratie gedurende de levensduur van uw GreenGeeks-account!

Een laatste groot voordeel voor GreenGeeks dat niet alle hosts op deze lijst hebben: het datacenter wordt gehost in Canada.

Weet je nog hoe we zeiden dat de PIPEDA-wetten je verantwoordelijk stellen voor het beschermen van persoonlijke informatie die is verzameld van Canadese individuen? Hosting in een datacenter binnen Canada betekent dat deze gegevens worden beschermd door de Canadese grondwet, wat u wat extra gemoedsrust kan geven.

Al het bovenstaande, voor een zeer redelijke introductieprijs van $ 3,95 per maand (voor een verbintenis van 3 jaar).

Al met al heeft GreenGeeks overal een feelgood-factor. U helpt een verschil te maken en profiteert tegelijkertijd van de voordelen van een uitstekende hostingprovider op Canadese bodem.

GreenGeeks in actie

 • Lees onze uitgebreide GreenGeeks-recensie.
 • Zie onze testsite met GreenGeeks.

5. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in Canada

67 ms

Prijs (CAD)

9,23 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • Host 6 websites
 • Onbeperkte SSD
 • Onbeperkte e-mail
 • Gratis websiteoverdracht
 • 90 dagen geld-terug-garantie

"Rijk aan functies en milieubewust. Verwacht een hogere latentie van de LA-server. "

Inmotion is een best beoordeeld, bekroond CNET-webhostingbedrijf. Klinkt goed tot nu toe?

Ze zijn eigenlijk de ex-host van Bitcatcha en we hebben veel respect voor hen, aangezien ze al 16 jaar in de branche zitten,

Ze bieden ook een indrukwekkende serverstack, met een combinatie van SSD, NGINX-opstelling en geavanceerde servercaching.

We hebben een testsite opgezet om te zien hoe het gaat voor onze Canadese vrienden:

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gemiddelde snelheid: 171,9 ms – Bekijk het volledige resultaat

Het scoorde nog een A + op gemiddelde snelheid.

Hoewel de responstijd van 67 ms vanaf het Canadese knooppunt respectabel is, is het de langzaamste van deze lijst.

Dat gezegd hebbende, biedt Inmotion een heleboel andere functies en freebies waarmee je een paar seconden verschil over het hoofd kunt zien.

Dit omvat onbeperkte opslagruimte, bandbreedte en schijfruimte, een gratis domeinnaam, gratis thema’s en zelfs gratis marketinginhoud & foto’s. Nieuwe website-eigenaren kunnen genieten van het ‘QuickStarter’ -aanbod waarmee een voor SEO geoptimaliseerde site binnen twee dagen helemaal opnieuw wordt opgezet.

Wat we ook leuk vonden aan InMotion, is dat ze zich hebben ingespannen om milieubewust te zijn. Hun LA-datacenter is eigenlijk het eerste ‘groene datacenter’ in de omgeving. Het maakt gebruik van technologie voor buitenluchtkoeling en zou hun koolstofproductie met meer dan 2.000 ton per jaar verminderen. Best coole dingen!

U kunt genieten van hun startersplan voor de redelijke introductieprijs van CAD 9,32 (voor een verbintenis van 1 jaar). Het heeft ook een geld-terug-garantie van 90 dagen (de meeste hosts bieden 30 dagen aan).

We raden het aan voor kleine tot middelgrote sites.

Inmotion Hosting in actie

 • Lees onze uitgebreide Inmotion Hosting-recensie.
 • Zie onze testsite met Inmotion Hosting.

Bonus Host

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

World Speed ​​Score

EEN

Snelheid in Canada

1 ms

Prijs (CAD)

5,95 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkte SSD
 • Onbeperkte overdracht
 • Starter site builder
 • Gratis één-op-één training

"Canadese host die razendsnel en voordelig is in de regio en 100% groen. "

We eindigen onze lijst met een bonus toevoeging – HostPapa.

HostPapa is een onafhankelijk Canadees bedrijf gevestigd in Toronto.

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Gemiddelde snelheid: 201,4 ms – Bekijk het volledige resultaat

Met een gemiddelde snelheid van 201,4 ms is dit officieel de langzaamste host van deze lijst, harken in een A.

ECHTER. Bekijk die server reactietijd voor Canada – 1 ms!

Dus hoewel dit misschien geen goede keuze is voor websites met een publiek buiten Canada of de Verenigde Staten … moet het razendsnel gaan als uw publiek zich in de regio bevindt.

Het goedkoopste Starter-abonnement kost $ 3,95 per maand (voor een verbintenis van 3 jaar), hoewel dit aanzienlijk oploopt bij verlenging. Het goede nieuws is dat u veel waarde krijgt: twee websites, gratis domeinregistratie, 100 GB schijfruimte, ‘onbeperkte’ bandbreedte, Cloudflare CDN en SSL … de lijst gaat maar door.

Je hebt ook toegang tot een aantal unieke vormen van ondersteuning. Ze bieden een grote bibliotheek met zelfhulpvideo’s en 24/7 ondersteuning als dat niet lukt. U kunt zelfs een één-op-één video- / telefoonsessie plannen met ‘Papa Squad Experts’!

Een ander indrukwekkend aspect is dat HostPapa 100% groene hernieuwbare energie koopt om hun datacenters en kantoorruimtes van stroom te voorzien. Net als bij GreenGeeks krijg je zelfs een aantal banners om je publiek te laten zien dat je site wordt aangedreven door 100% groene energie!

Bij verder onderzoek kwamen we echter enkele gefrustreerde beoordelingen tegen van klanten die niet tevreden waren met de ontvangen ondersteuning.

Er zijn ook meldingen geweest van stiekeme add-ons bij het afrekenen en geruchten over annuleringskosten als u probeert hun ‘30 dagen retourbeleid’ te gebruiken. We hebben persoonlijk geen negatieve ervaringen gehad, maar het is misschien de moeite waard om verder te lezen om te zien wat je ervan vindt.

Vonnis

Onthoud de dingen die we zeiden dat het waard was om op te letten bij een gastheer?

 1. Uitstekende snelheid
  Geoptimaliseerd om razendsnelle laadtijden te leveren in de regio van uw publiek.
 2. Veilig
  Helpt effectief om uw site te beschermen tegen hackers en malware.
 3. Betrouwbaarheid
  Biedt 24/7 effectieve ondersteuning en een uptime-garantie van 99%.
 4. Milieuvriendelijk
  Doet moeite om hun ecologische voetafdruk te compenseren
 5. Waar voor je geld
  Brengt de functies die u nodig heeft in evenwicht met een eerlijke prijs.

Aan het eind van de dag is de ‘beste’ host degene die het beste aansluit bij uw behoeften en prioriteiten als gebruiker.

Laten we onze top 3 hostkeuzes voor Canadese websites samenvatten:

WERELDWIJDE SNELHEID

SNELHEID IN CANADA

PRIJS (CAD / MO)

SiteGround

EEN+

12 ms

7.85

Hostinger

EEN+

38 ms

5,93

A2-hosting

EEN+

13 ms

10.26

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map