Ser du etter den beste verten for ditt kanadiske nettsted?

Kanskje du ønsker å lansere et nytt nettsted. Eller oppgrader til en bedre vert. Uansett hvor denne artikkelen har funnet deg, er vi glade for at du er her.

Bak hvert vellykket nettsted ligger en rask og pålitelig hostingleverandør. Å finne den rette for deg, vil sette deg opp med det sterkeste grunnlaget å bygge ut fra.

I dag velger vi spesielt ut de aller beste vertsalternativene for kanadiske nettsteder. La oss gå.

Contents

Canada E-handel er moden for å plukke

En ting er sikkert – nå er det en spennende tid hvis du når ut til et kanadisk publikum. Spesielt hvis du er en online virksomhet.

Kanadiere kommer til å bruke over 39 millioner dollar online i 2019.

Nesten halvparten av kanadierne sier at de handler online minst en gang i måneden. Det er ikke bare små innkjøp heller – i en studie sa tre fjerdedeler av de spurte at de bruker opptil $ 200 per måned på nettet, og nesten 10% bruker opp til $ 500

Visstnok domineres netthandel av store internasjonale giganter som Amazon, og du må levere en førsteklasses kundeopplevelse. Men det er en stor ting på din side – en forkjærlighet for lokale.

Kanadiere har fortsatt å vise en sterk preferanse for kanadiske merkevarer. I en VL Omni-undersøkelse sa 62% av kanadiere som handler internasjonalt online at de heller vil handle innenlands. Det betyr at hvis du utnytter at nettstedet ditt blir hjemmespunnet, kan du ha en reell fordel.

Denne holdningen og denne typen utgifter betyr enorme muligheter.

Kanskje hopper du ombord med en WordPress- eller Shopify-butikk. Kanskje et tilknyttet nettsted. Uansett hva du velger – husk at formen til nettstedet ditt også vil avgjøre hva dine behov fra hostingleverandøren vil være.

Uavhengig av hvordan du bestemmer deg for å sykle på denne bølgen, vil den ‘rette’ verten støtte nettstedets vekst, og gi den sin beste sjanse til å tjene penger på Canadas blomstrende e-comm scene.

Kanadiere har store forventninger

Forskning har også antydet at kanadiere er en spesielt teknisk kunnskapsrik befolkning.

Betydning? Vel, de har visse forventninger som online virksomheter trenger å oppfylle.

I en undersøkelse av kanadiere sa 52% at selskapene må gi en nyskapende digital opplevelse hvis de forventet å beholde virksomheten.

En enda høyere prosentandel sa at de ville dele en dårlig opplevelse på sosiale medier eller fagfellevurderingsnettsteder – en virksomhets verste mareritt!

Alt dette betyr at du trenger å gjøre alt du kan for å gi en utmerket brukeropplevelse for alle som kommer over nettstedet ditt. Dette inkluderer å sørge for at nettstedet ditt laster lynraskt, forblir online selv i høstperioder, og kan beskytte seg mot hackere og sårbarheter. Alle ting som en god vert vil støtte, og en dårlig vert, kan ødelegge.

Bortsett fra å være innovasjonsbevisst, har kanadiere også høye etiske forventninger fra selskaper.

Mer enn mange andre land er det en ‘grønn’ forventning. I følge en Legers OMNIWeb Canada-undersøkelse er 43% av de kanadiske voksne mer villige til å kjøpe produkter som har et ansvarlig miljøkrav. Å være ‘grønn’ kan med andre ord være med på om et merke velges over en konkurrent eller ikke.

Du kan godt være en del av denne statistikken – og leter etter en vertsleverandør som kan skape et positivt energifotavtrykk. I så fall vil du være glad for å vite at det er et par på vertslisten vår i dag!

Hva er PIPEDA, og hva du bør vite

Dette er en annen stor ting alle kanadiske nettstedseiere bør vite om: PIPEDA.

Canada har noen unike personvernlover. Den store er loven om personlig beskyttelse og elektroniske dokumenter (PIPEDA) som gjelder personopplysninger som samles inn i løpet av kommersiell virksomhet. Det krever at selskaper ber om enkeltpersoners samtykke til innsamling av dataene deres, og for å beskytte dem mot misbruk.

Vi har oppsummert noen av de viktigste prinsippene nedenfor:

 • Samtykke til innsamling av personopplysninger
 • Innsamling av data er begrenset til ‘rimelige formål’
 • Begrenset bruk, avsløring og tilgang til personlig informasjon
 • Lagret personlig informasjon må være nøyaktig og fullstendig
 • Retningslinjer og prosedyrer for personvernbrudd

Rask ansvarsfraskrivelse

PIPEDA et heftig emne som vi vil anbefale deg å undersøke utenfor denne artikkelen. Du kan lese en god introduksjon her.

PIPEDA kan påvirke beslutningen om din vertleverandør på flere måter. Typen av nettstedet du tilbyr vil imidlertid avgjøre hvor stor forsiktighet du må ta.

For eksempel kan nettsteder som trenger å samle inn mye personlig informasjon, foretrekke å bruke en vertsleverandør som tilbyr datasentre på kanadisk jord, for å være helt sikker på at verten og nettstedet ditt er 100% kompatible..

Hvis det ikke er sannsynlig at nettstedet ditt vil håndtere mye personlig informasjon, kan det være viktigere for deg å velge en vert som tilbyr eksepsjonell hastighet eller støtte, selv om datasentrene er utenfor Canada.

Uansett hvor mye personlig informasjon du har tenkt å behandle, bør en god vert absolutt bidra til å beskytte nettstedet ditt mot sikkerhetsbrudd ved å bidra til å gi en solid forsvarslinje.

Hva du skal se etter i en god vert

For å plukke ut verten for deg, vil du ha nøyaktig HVA du bør se etter.

Ulike verter markedsfører seg på forskjellige styrker og spesialiteter. Imidlertid er det noen bestemte ting å være klar over når du sammenligner verter for kanadiske nettsteder.

La oss gå raskt over disse.

1. Hastighet

En god nettstedvert må være RASKT. Hos Bitcatcha argumenterer vi ofte for at dette sannsynligvis er det viktigste merket til en utmerket vert.

Det er fordi lastehastigheten til et nettsted kan gjøre eller ødelegge brukeropplevelsen din. Raskere vertshastighet vil bety raskere belastningstid og høyere retensjon. I disse dager har online brukere skyhøye forventninger, og forventer at en side skal lastes inn under 2 sekunder.

Sakte innlasting av sider fører til misfornøyde kunder. Og hvor går misfornøyde kunder?

andre steder.

En god vert vil være optimalisert for hastighet både i maskinvare og programvare – for eksempel gjennom CDN eller hurtigbufringsteknologi.

For å sammenligne hver av våre verteres hastighet, bruker vi vårt pålitelige Bitcatcha-serverhastighetstestverktøy (unnskyld den skamløse pluggen).

Vi har 10x testnoder installert forskjellige steder for å simulere mennesker over hele verden som besøker nettstedet ditt.

Og – du gjettet det – vi bruker den til å måle hvor raskt en server svarer på en forespørsel fra Canada.

2. Sikkerhet

Morsomt faktum – hele 77% av kanadierne er bekymret for nettangrep mot organisasjoner som kan ha tilgang til deres personlige informasjon.

Selv om du, nettstedseieren, er ansvarlig for å holde dataene deres i henhold til PIPEDA-standarder, vil en god vert samarbeide med deg for å hjelpe deg med å oppfylle disse forskriftene.

Hvordan? Ved å tilby en sterk forsvarslinje fra hackere og malware.

HVORDAN? Tenk brannmurer, SSL-sertifiseringer og et proaktivt overvåkingssystem for å hjelpe med å fange opp sårbarheter før de blir større problemer.

3. Pålitelighet

Nedetid er fienden til trafikk, omdømme og muligheter. En god vert vil gjøre alt som er i sin makt for å forhindre det.

Se opp for verter med en oppetidsgaranti på minst 99%. Enda bedre, se på tredjepartsverktøy som UptimeRobot og anmeldelser for å bekrefte påstanden.

En ting som virkelig kan hjelpe deg med å unngå driftsstans er et utmerket kundesupportteam. En god vert bør tilby døgnet rundt støtte fra et team av eksperter. Dette kan være gjennom live chat, telefon, et billettsystem eller alt dette.

4. Miljøvennlig

Som vi har nevnt, er dette en viktig faktor for mange kanadiere. Hosting datasentre bruker en enorm mengde energi for å holde fasilitetene i gang. Heldigvis har noen verter gjort en aktiv innsats for å prøve å utligne sitt karbonavtrykk.

Miljøvennlig hosting kan skje gjennom en slags utveksling av grønne strømkreditter for strøm brukt. Alternativt kan en vert ganske enkelt bruke fornybare kraftformer. Eller gjør en bevisst innsats for å redusere avfallet. Vi regner med at det definitivt er en verdig vurdering, og publikummet ditt kan godt være enig.

5. Verdi for pengene

Til slutt bør en god vert tilby god valuta for pengene. Du bør ha alle funksjonene du trenger, til en pris som ikke vil bryte banken.

Se nøye på hvilke inkluderinger du får. Verter har en tendens til å variere hvorvidt de kaster inn følgende gratis eller ikke:

 • E-post registrering
 • Domeneregistrering
 • Ekstra lagring eller båndbredde
 • Mengde gratis CDN-godtgjørelse, hvis noen

Nå har vi diskutert det, la oss komme inn i vertene!

Rangert: Det beste webhotellet for kanadiske nettsteder

Merk

 1. Alle listede priser er basert på 12 måneders introduksjonspris.
 2. Valutakursen som brukes er 1 dollar til 1,32 kanadiske dollar.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Canada

12 ms

Pris (CAD)

7.85 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB SSD-lagring
 • Cloudflare CDN-integrasjon
 • SuperCacher
 • 24/7 tekn. Brukerstøtte
 • Gratis daglig sikkerhetskopiering

"En godt avrundet vert med høykvalitets tilbud av hastighet, sikkerhet og støtte."

Vi begynner denne listen med SiteGround – vår favorittvert rundt.

Det er en vert som er så solid som de kommer. Imponerende funksjoner, utmerket ytelse og gjennomgående raske hastigheter som fortsetter å konkurrere best.

SiteGround ble dannet i 2004 og har nå vokst til 4 datasentre over hele verden. Den nærmeste til Canada er Chicago, så vi vert et nettsted derfra for å susse det ut.

Dataene fra teststedet fikk en VELDIG solid A+.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 138,1 ms – Se hele resultatet

Den gjennomsnittlige responstiden på 138,1 ms gjør SiteGround offisielt til den raskeste verten på denne listen. Enda viktigere, det pinget en blemmende raskt 12 ms fra Canada! Dette kan sannsynligvis attesteres til SiteGrounds hastighetsforbedrende SSD-disker – sies å levere data opptil 30% raskere enn vanlige HDD-er.

SiteGround tilbyr også en rekke tillegg for å øke hastigheten. Alle planer kommer med gratis Cloudflare CDN-integrasjon, pluss SuperCacher for å øke belastningstiden opp til 4x. Alt det betyr glatt & jevn levering av innhold.

Og bortsett fra hastighet?

SiteGround er super pålitelig. Vi kan attestere deres garanti på 99,9% oppetid av vår egen oppetidssjekker. Det er registrert som 100% siden 2016!

De har støttet dette med en topp moderne sikkerhetssuite med en AI-løsning som bekjemper millioner av brute-force-angrep hver dag, pluss et supportteam døgnet rundt. Nevnte vi at de er et godt selskap som ser ut til å prioritere glade ansatte? (som det fremgår av deres fantastiske anmeldelser på Glassdoor).

Deres ‘anbefalte’ GrowBig-plan starter på $ 5,95 per måned. Husk at dette vil hoppe opp til $ 19,95 / mo ved fornyelse. Så sikker på at SiteGround ikke er det billigste alternativet, men det gir solide tilbud på alle fronter.

SiteGround i aksjon

 • Les vår grundige gjennomgang av SiteGround.
 • Se vår testside med SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Canada

38 ms

Pris (CAD)

5.93 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Vert ubegrenset nettsted
 • 1 gratis domenenavn
 • SSH-tilgang inkludert
 • hPanel
 • Lokalisert støtte

"Ekstremt billig, utmerket oppetid & sikkerhet, et intuitivt grensesnitt & lokal kundesupport."

Hostinger er et annet internasjonalt selskap, et selskap som kommer fra Litauen og har øye på global dominans.

Vel, slags – vi er bare imponert over at den allerede er spredt over 39 land, med 6 datasentre over hele verden! Det nærmeste til Canada er deres datacenter i South Carolina.

Resultatene av testnettstedet skuffet ikke:

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 143,1 ms – Se hele resultatet

Det scoret en annen A + -vurdering med en gjennomsnittshastighet på 143,1 ms. Responstiden for Canada var 38 ms – noe som betyr veldig raske lastehastigheter for kanadiske publikum.

Skjønt, vi må innrømme. Vår favoritt med Hostinger er hvor vanvittig rimelig det er!

Fra $ 0,80 / mo (for et to års forpliktelse) er Hostinger konsekvent en av de billigste vertene på markedet. Og vi snakker ikke billig og ekkel – husk at dette er A + -hastigheter.

Hostinger tar oppetid veldig alvorlig og beskytter brukere med en garanti på 99,9% oppetid og deres Bitninja sikkerhetssuite.

Jada, her mangler noen funksjoner, for eksempel CDN og daglige sikkerhetskopier. De tilbyr imidlertid en Cache Manager som hjelper med å få fart på tingene, og et utmerket støttegrensesnitt, der god hjelp bare er noen sekunder unna. Du vil administrere alt fra det tilpassede, brukervennlige hPanel-grensesnittet som er en moderne vri på den populære cPanel.

Hostinger gir deg absolutt god verdi for det du får, og er et fantastisk alternativ for nybegynnere og de som har et budsjett.

Hostinger i aksjon

 • Les vår grundige Hostinger-gjennomgang.
 • Se vår testside med Hostinger.

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Canada

13 ms

Pris (CAD)

10.26 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Turbo-server
 • Ubegrenset båndbredde
 • A2 optimalisert WP
 • Gratis nettsted migrering
 • Når som helst penger tilbake

"Rimelig og funksjonsrikt hosting med mange ‘ubegrensede’ tilbud."

Kommer inn på nummer tre er A2 – et annet internasjonalt selskap. De tilbyr et stort utvalg av hostingalternativer på tvers av servere som spenner over Europa, Asia og USA.

Deres nærmeste datasenter til Canada er i Michigan. Vi rotet rundt og satte opp en testside for å se hva tallene kan si:

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 149,8 ms – Se hele resultatet

Som det fremgår, scoret A2 seg også en stolt A + med en gjennomsnittshastighet på 149,8 ms.

Canadas datacenter pinget inn på 13 ms – veldig raskt!

Kanskje vi ikke skulle bli overrasket – testnettstedet vårt vert på Turbo-planen deres, som er rettet mot fart på alle måter. Det kjøres på Turbo webhotellservere (sies å laste nettsteder opptil 20 ganger raskere) og har muligheten til tre nivåer av hurtigbufring.

Faktisk kommer alle delte hostingplaner med hastighetsforbedrende SSD-lagring, Cloudflare CDN, Hackscan-beskyttelse og apper som alle er tilpasset for å kjøre mer effektivt (som alt legger opp for å redusere lastetiden).

Det som imidlertid virkelig er flott med A2, er at det kaster inn massevis av verdi. Alt over Swift-planen deres kommer med en attraktiv liste over ‘ubegrensede’..

Dette inkluderer ubegrensede nettsteder, e-postadresser, totale databaser, lagring, overføringer og mer! Du trenger ikke en gang å betale for SSL.

Alt dette, til en fornuftig pris, gjør A2 til en veldig funksjonsrik løsning.

De har også inngått et samarbeid med Carbonfund.org for å oppveie deres servere sine CO2-utslipp. De opprettholder grønne fremgangsmåter som for eksempel telekommunikasjon av ansatte, resirkulering av eldre servere for å stoppe dem med å gå til søppelfyllinger, og kjøre kjedelige små kampanjer, som å plante 3-trær for hver vertspakke som selges i løpet av en gitt måned.

Bare husk at ‘Ubegrenset’ kan aldri tas bokstavelig. Nettsteder som bryter den tildelte ressursandelen, har sjansen for å begrense ressursene av verten. Vi leste også noen klager på langsom støtte.

A2 Hosting i aksjon

 • Les vår grundige A2 Hosting-anmeldelse.
 • Se testsiden vår med A2 Hosting.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Canada

9 ms

Pris (CAD)

6.53 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 300% grønt!
 • Ubegrenset SSD
 • La oss kryptere wildcard SSL
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 teknisk support

"300x energieffektiv, ekstremt rask vert med datasentre på kanadisk jord som skal sikre PIPEDA-etterlevelse. "

Neste er den gjennomsnittlige, grønne, California-fødte maskinen som er GreenGeeks.

De er et uavhengig eid selskap med fem datasentre over hele verden. Gode ​​nyheter er at det er en rett i Canada!

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 178,6 ms – Se hele resultatet

Med en gjennomsnittlig hastighet på 178,6 ms er GreenGeeks raskt. Du kan definitivt se forskjellen ved at datasenteret er i Canada – serverens responstid fra Canada er vanvittig 9 ms!

Det betyr lastetid for kanadiske publikum som er ganske vanskelig å slå.

Hva annet tilbyr de på topp av hastighet?

Dette er hva vi fant mest imponerende: GreenGeeks har det største grønne engasjementet av alle vertene på denne listen.

De har gått utover avfallsminimering og energieffektiv arbeidspraksis. Hosting med GreenGeeks betyr at du ikke bare vil være karbonnøytral, men “karbonreduserende”.

‘Hvordan?’ Spør du. Vel, GreenGeeks legger faktisk tre ganger energien de bruker inn i nettet ved å kjøpe vindenergikreditter. Kort sagt, det er 300x energieffektivt!

Ikke bare er dette et godt og ansvarlig alternativ, du kan også høste andre fordeler.

GreenGeeks har en rekke merker du kan bruke på nettstedet ditt for å gi besøkende beskjed om at din online virksomhet er jordvennlig. Men grønt og sett til side, fordelene med GreenGeeks stopper ikke der.

Selv deres laveste delte plan gir deg ubegrenset plass, båndbredde, domener, e-post og databaser. Men mest unikt av alt – du vil også henge en gratis domeneregistrering i løpet av GreenGeeks-kontoen!

En siste stor fordel for GreenGeeks som ikke alle vertene på denne listen har – datasenteret er vert i Canada.

Husker du hvordan vi nevnte at PIPEDA-lovene etterlater deg ansvarlig for å beskytte all personlig informasjon samlet inn fra kanadiske individer? Hosting i et datasenter i Canada betyr at disse dataene vil bli beskyttet av den kanadiske grunnloven, noe som kan gi deg litt ekstra sjelefred.

Alt dette ovenfor, for en veldig rimelig introduksjonspris på $ 3,95 per måned (for en forpliktelse på 3 år).

I alt har GreenGeeks en feel-good faktor rundt. Du hjelper deg med å gjøre en forskjell mens du høster fordelene av en utmerket vertsleverandør på kanadisk jord.

GreenGeeks i aksjon

 • Les vår grundige GreenGeeks-gjennomgang.
 • Se teststedet vårt med GreenGeeks.

5. Inmotion Vert

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

Verdenshastighetsscore

EN+

Hastighet i Canada

67 ms

Pris (CAD)

9.23 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Vert 6 nettsteder
 • Ubegrenset SSD
 • Ubegrenset e-post
 • Gratis nettstedoverføring
 • 90-dagers pengene tilbake-garanti

"Funksjonsrik og miljøbevisst. Forvent høyere latens fra LA-serveren. "

Inmotion er et topprangerte, prisbelønte CNET webhotellfirma. Høres bra ut så langt?

De er faktisk Bitcatchas tidligere vert, og vi har mye respekt for dem, gitt at de har vært i bransjen i over 16 år,

De tilbyr også en imponerende serverbunke, med en kombinasjon av SSD, NGINX-oppsett og avansert serverbufring.

Vi satte opp en testside for å se hvordan det går for våre kanadiske venner:

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 171,9 ms – Se hele resultatet

Det scoret en annen A + i snittfart.

Selv om responstiden på 67 ms fra Canada-noden er respektabel, er den den tregeste av denne listen.

Når det er sagt, Inmotion tilbyr massevis av andre funksjoner og freebies som kanskje lar deg overse noen få sekunders forskjell.

Dette inkluderer ubegrenset lagringsplass, båndbredde og diskplass, et gratis domenenavn, gratis temaer og til og med gratis markedsføringsinnhold & bilder. Første gang eiere av nettstedet kan glede seg over ‘QuickStarter’-tilbudet som setter et SEO-optimalisert nettsted online på to dager, fra bunnen av.

En annen ting vi likte med InMotion er at de har gjort en innsats for å være miljøbevisste. LA-datacenteret deres er faktisk det første ‘grønne datasenteret’ i området. Den bruker luftavkjølingsteknologi og sies å redusere karbonproduksjonen med mer enn 2000 tonn per år. Ganske kule greier!

Du kan glede deg over startplanen deres for en rettferdig introduksjonspris på CAD 9,32 (for 1 års forpliktelse). Det har også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti (de fleste verter tilbyr 30 dager).

Vi vil anbefale det til små til mellomstore nettsteder.

Inmotion Hosting i aksjon

 • Les vår grundige Inmotion Hosting-anmeldelse.
 • Se vår testside med Inmotion Hosting.

Bonusvert

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Verdenshastighetsscore

EN

Hastighet i Canada

1 ms

Pris (CAD)

5.95 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Ubegrenset SSD
 • Uovervåket overføring
 • Begynner nettsted byggherre
 • Gratis en-til-en-trening

"Kanadisk vert som er verdipakket, lynraskt i regionen og 100% grønt. "

Vi avslutter listen vår med et bonustillegg – HostPapa.

HostPapa er et uavhengig eid kanadisk selskap med base i Toronto.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 201,4 ms – Se hele resultatet

Med en gjennomsnittshastighet på 201,4 ms, er dette offisielt den tregeste verten på denne listen, og raker i en A.

DERIMOT. Sjekk at serverens responstid for Canada – 1 ms!

Så selv om dette kanskje ikke er et godt valg for nettsteder som har publikum utenfor Canada eller USA … ting bør laste raskt når publikummet ditt er i regionen.

Det er den billigste Starter-planen koster $ 3,95 per måned (for en 3-årig forpliktelse), selv om dette hopper betydelig opp ved fornyelse. Den gode nyheten er at du får mye verdi – to nettsteder, gratis domeneregistrering, 100 GB diskplass, ‘ubegrenset’ båndbredde, Cloudflare CDN og SSL… listen fortsetter.

Du har også tilgang til noen unike støtteformer. De tilbyr et stort bibliotek med selvhjelpsvideoer, og støtte døgnet rundt, hvis ikke. Du kan til og med planlegge en en-til-en video / telefonøkt med ‘Papa Squad Experts’!

Et annet imponerende aspekt er at HostPapa kjøper 100% grønn fornybar energi for å drive datasentrene og kontorlokalene. I likhet med GreenGeeks vil du til og med få noen bannere som viser publikum at nettstedet ditt drives av 100% grønn energi!

På videre forskning kom vi imidlertid over noen frustrerte anmeldelser av kunder som ikke var fornøyde med mottatt støtte.

Det har også blitt rapportert om snike add-ons i kassen og et rykte om avbestillingsgebyr hvis du prøver å bruke “30-dagers returrett”. Vi personlig har ikke hatt noen negative opplevelser, men det er kanskje verdt å lese videre for å se hva du gjør av det.

Kjennelse

Husk tingene vi sa var verdt å se opp i en vert?

 1. Utmerket fart
  Optimalisert for å levere brennende raske lastetider i området for publikum.
 2. Sikre
  Hjelper effektivt å forsvare nettstedet ditt mot hackere og malware.
 3. Pålitelighet
  Gir 24/7, effektiv support og en oppetidsgaranti på 99%.
 4. Miljøvennlig
  Gjør en innsats for å oppveie karbonavtrykket
 5. Valuta for pengene
  Balanserer funksjonene du trenger til en rimelig pris.

På slutten av dagen er imidlertid den ‘beste’ verten den som passer best til dine behov og prioriteringer som bruker.

La oss oppsummere de tre beste vertsvalgene for kanadiske nettsteder:

VERDENSFART

HASTIGHET I CANADA

PRIS (CAD / MO)

Siteground

EN+

12 ms

7,85

Hostinger

EN+

38 ms

5,93

A2 Hosting

EN+

13 ms

10.26

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me