Căutați cea mai bună gazdă pentru site-ul dvs. canadian?

Poate căutați să lansați un site nou. Sau faceți upgrade la o gazdă mai bună. Oriunde v-a găsit acest articol, ne bucurăm că sunteți aici.

În spatele fiecărui site web de succes se află un furnizor de hosting rapid și de încredere. Găsirea celei potrivite pentru TINE, vă va pune bazele cele mai puternice din care puteți construi.

Astăzi, alegem în mod special cele mai bune opțiuni de găzduire pentru site-urile web canadiene. Sa mergem.

Contents

Comerțul electronic din Canada este pregătit pentru a alege

Un lucru este sigur – acum este un moment interesant dacă ajungeți la o audiență canadiană. Mai ales dacă sunteți o afacere online.

Canadienii vor plăti peste 39 de milioane de dolari online în 2019.

Aproape jumătate dintre canadieni spun că fac cumpărături online cel puțin o dată pe lună. Nu sunt doar mici achiziții – într-un studiu, trei sferturi dintre respondenți au spus că cheltuiesc până la 200 de dolari pe lună online și aproape 10% cheltuiesc până la 500 $

Sigur, comerțul electronic este încă dominat de marii giganti internaționali precum Amazon și va trebui să oferiți o experiență de ultimă generație pentru clienți. Dar există un lucru mare de partea ta – o dragoste pentru localnici.

Canadienii au continuat să arate o preferință puternică pentru mărcile canadiene. Într-un sondaj VL Omni, 62% dintre canadienii care fac cumpărături online internaționale au spus că ar prefera să cumpere intern. Asta înseamnă că, dacă pârghiezi pe site-ul tău fiind turnat acasă, s-ar putea să ai un avantaj real.

Această atitudine și acest fel de cheltuieli înseamnă o oportunitate uriașă.

Poate sări la bord cu un magazin WordPress sau Shopify. Poate un site de afiliere. Orice ai alege – ține cont de forma site-ului dvs. web va determina, de asemenea, care vor fi nevoile dvs. de la furnizorul dvs. de găzduire.

Indiferent de modul în care decideți să mergeți pe acest val, gazda „dreaptă” va sprijini creșterea site-ului dvs. web și îi va oferi cea mai bună șansă să încercați în scena prosperă a e-comm din Canada..

Canadienii au mari așteptări

Cercetările au sugerat, de asemenea, că canadienii sunt o populație specializată în special în tehnologie.

Sens? Ei bine, ei au anumite așteptări pe care trebuie să le îndeplinească afacerile online.

Într-un sondaj realizat pe canadieni, 52% au spus că companiile trebuie să ofere o experiență digitală de ultimă oră, dacă se așteaptă să își păstreze activitatea.

Un procent și mai mare a spus că vor împărtăși o experiență proastă pe rețelele de socializare sau pe site-urile de evaluare inter pares – cel mai rău coșmar al unei afaceri!

Acest lucru înseamnă că va trebui să faceți tot ce vă stă la dispoziție pentru a oferi o experiență excelentă pentru utilizatori oricui vă vine pe site. Aceasta include asigurarea faptului că site-ul dvs. se încarcă rapid, rămâne online chiar și în perioadele de vârf și se poate proteja împotriva hackerilor și a vulnerabilităților. Toate lucrurile pe care o gazdă bună le va susține și o gazdă proastă, se pot strica.

Pe lângă faptul că sunt conștienți de inovație, canadienii au, de asemenea, așteptări etice ridicate din partea companiilor.

Mai mult decât în ​​multe alte țări, există o așteptare „verde”. Conform unui sondaj OMNIWeb Canada realizat de Leger, 43% dintre adulții canadieni sunt mai dispuși să cumpere produse care au o pretenție responsabilă pentru mediu. Cu alte cuvinte, a fi „verde” poate determina dacă o marcă este sau nu selectată asupra unui concurent.

Poate faceți parte din această statistică – și căutați un furnizor de hosting care poate crea o amprentă energetică pozitivă. Dacă da, veți fi fericiți să știți că există un cuplu pe lista noastră de gazde astăzi!

Ce este PIPEDA și ce ar trebui să știi

Iată un alt lucru important, de care ar trebui să știe orice proprietar de site-ul canadian: PIPEDA.

Canada are câteva legi unice de confidențialitate. Cea mai mare este Legea privind protecția informațiilor personale și documentele electronice (PIPEDA), care se aplică informațiilor personale care sunt colectate pe parcursul activităților comerciale. Este necesar ca companiile să solicite consimțământul persoanelor fizice pentru colectarea datelor lor și să o ajute la protejarea împotriva abuzurilor.

Am sintetizat câteva dintre principiile cheie de mai jos:

 • Consimțământ pentru colectarea datelor cu caracter personal
 • Colectarea de date este limitată la „scopuri rezonabile”
 • Utilizare limitată, dezvăluire și acces la informații personale
 • Informațiile personale stocate trebuie să fie corecte și complete
 • Politici și proceduri în vigoare în cazul oricăror încălcări de confidențialitate

Renunțare rapidă

PIPEDA este un subiect intens pe care v-am recomanda să faceți mai multe cercetări în afara acestui articol. Puteți citi o prezentare bună aici.

PIPEDA poate afecta procesul de luare a deciziilor de către furnizorul dvs. gazdă în mai multe moduri. Cu toate acestea, tipul de site web pe care îl oferiți va determina cât de multă precauție va trebui să luați.

De exemplu, site-urile care trebuie să colecteze o mulțime de date personale pot dori să utilizeze un furnizor de hosting care oferă centre de date pe sol canadian, pentru a fi sigur că gazda dvs. și site-ul dvs. respectă 100%..

Dacă este puțin probabil ca site-ul dvs. web să trateze o mulțime de date cu caracter personal, poate fi mai important să selectați o gazdă care oferă o viteză sau suport excepțional, chiar dacă centrele sale de date sunt în afara Canada.

Cu toate acestea, indiferent de cantitatea de date personale pe care intenționați să le prelucreze, o gazdă bună ar trebui să vă ajute în mod absolut să vă protejați site-ul împotriva încălcărilor de securitate, ajutând la furnizarea unei linii solide de apărare.

Ce să caute într-o gazdă bună

Pentru a alege gazda pentru dvs., veți dori exact CE ar trebui să căutați.

Diferite gazde se comercializează pe puncte forte și specialități diferite. Cu toate acestea, există câteva lucruri clare de care trebuie să știți când comparați gazdele pentru site-urile canadiene.

Să trecem repede peste acestea.

1. Viteza

O gazdă bună de site-uri trebuie să fie rapidă. La Bitcatcha, adesea susținem că aceasta este probabil cea mai importantă marcă a unei gazde excelente.

Acest lucru se datorează faptului că viteza de încărcare a unui site web vă poate face sau vă poate distruge experiența utilizatorului. Viteza mai rapidă a gazdei înseamnă timp de încărcare mai rapid și o retenție mai mare. În aceste zile, utilizatorii online au așteptări la nivel înalt, așteptându-se ca o pagină să se încarce sub 2 secunde.

Încărcarea lentă a paginilor duce la clienți nemulțumiți. Și unde merg clienții nemulțumiți?

În altă parte.

O gazdă bună va fi optimizată pentru viteză atât în ​​hardware cât și în software – de exemplu, prin intermediul CDN sau tehnologiei de cache.

Pentru a compara viteza fiecăruia dintre gazdele noastre, vom folosi instrumentul nostru de încredere de testare a vitezei pe serverul Bitcatcha (scuză mufa fără rușine).

Avem noduri de testare 10x instalate în diferite locații pentru a simula oamenii de pe glob care vizitează site-ul dvs..

Și – ați ghicit – îl vom folosi pentru a măsura cât de rapid răspunde un server la o solicitare din Canada.

2. Securitate

Fapt amuzant – 77% dintre canadieni sunt îngrijorați de cyberattacks împotriva organizațiilor care ar putea avea acces la informațiile lor personale.

În timp ce dvs., proprietarul site-ului, sunteți responsabil pentru păstrarea datelor lor în siguranță conform standardelor PIPEDA, o gazdă bună va fi partener cu dvs. pentru a vă ajuta să îndepliniți aceste reglementări.

Cum? Oferind o linie puternică de apărare împotriva hackerilor și malware.

CUM? Gândiți-vă de firewall-uri, certificări SSL și un sistem de monitorizare proactiv pentru a ajuta la prinderea vulnerabilităților înainte de a deveni probleme mai mari.

3. Fiabilitate

Timpul de oprire este inamicul traficului, reputației și oportunității. O gazdă bună va face tot ce îi stă în putere pentru a o preveni.

Aveți grijă pentru gazde cu o garanție de funcționare de cel puțin 99%. Și mai bine, aruncați o privire la instrumente ale unor terțe părți precum UptimeRobot și recenzii pentru a verifica revendicarea acestora.

Un lucru care vă poate ajuta cu adevărat să evitați timpul de oprire este o echipă excelentă de asistență pentru clienți. O gazdă bună ar trebui să ofere asistență permanentă din partea unei echipe de experți. Aceasta ar putea fi prin chat live, telefon, un sistem de ticketing sau toate cele de mai sus.

4. Ecologic

După cum am menționat, acesta este un factor important pentru mulți canadieni. Centrele de date care găzduiesc utilizează o cantitate extraordinară de energie pentru a-și menține funcțiile. Din fericire, unele gazde au depus eforturi active pentru a încerca să compenseze amprenta lor de carbon.

Gazduirea ecologică poate apărea printr-un fel de schimb de credite de energie verde pentru puterea folosită. În mod alternativ, o gazdă poate folosi pur și simplu forme de putere regenerabile. Sau faceți un efort conștient pentru a reduce risipa. Considerăm că este cu siguranță o considerație demnă și este posibil ca publicul tău să fie de acord.

5. Valoare pentru bani

În cele din urmă, o gazdă bună ar trebui să ofere o valoare bună pentru bani. Ar trebui să aveți toate funcțiile de care aveți nevoie, la un preț care nu va rupe banca.

Aruncați o privire atentă asupra incluziunilor pe care le obțineți. Gazdele tind să varieze dacă aruncă sau nu următoarele în mod gratuit:

 • Înregistrare email
 • Înregistrarea domeniului
 • Spațiu suplimentar de stocare sau lățime de bandă
 • Suma alocației CDN gratuite, dacă este cazul

Acum am discutat despre asta, să intrăm în gazde!

Clasat: Cel mai bun gazduire web pentru site-uri canadiene

Notă

 1. Toate prețurile enumerate se bazează pe prețul introductiv al contractului de 12 luni.
 2. Rata valutară utilizată este de 1 USD până la 1,32 Dolar canadian.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Canada

12 ms

Preț (CAD)

7.85 / mo

Caracteristici cheie

 • 20 GB stocare SSD
 • Integrare Cloudflare CDN
 • SuperCacher
 • 24/7 tehn. a sustine
 • Backup zilnic gratuit

"O gazdă bine rotunjită, cu oferte de înaltă calitate, de viteză, securitate și asistență."

Începem această listă cu SiteGround – gazda noastră favorită.

Este o gazdă la fel de solidă pe cât vin. Caracteristici impresionante, performanțe excelente și viteze constant rapide, care continuă să optimizeze concurența.

Format în 2004, SiteGround a devenit acum la 4 centre de date din întreaga lume. Cel mai apropiat de Canada este Chicago, așa că am găzduit un site de acolo pentru a-l dezvălui.

Datele site-ului nostru de test au obținut o A foarte solidă+.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Viteza medie: 138,1 ms – Vezi rezultatul complet

Timpul mediu de răspuns de 138,1 ms face ca SiteGround să fie cel mai rapid gazdă din această listă. Și mai important, a dat ping-uri rapid la 12 ms din Canada! Acest lucru poate fi atestat probabil pe discurile SSD care îmbunătățesc viteza SiteGround – se spune că livrează date cu până la 30% mai rapid decât HDD-urile obișnuite..

SiteGround oferă, de asemenea, o serie de suplimente pentru a spori viteza. Toate planurile sunt integrate cu integrare gratuită Cloudflare CDN, plus SuperCacher premium pentru a stimula timpul de încărcare până la 4x. Tot ce înseamnă șmecher & livrare lină de conținut.

Și în afară de viteză?

SiteGround este foarte fiabil. Putem da dovada garanției lor uptime de 99,9% de către propriul nostru checker. Este înregistrat 100% din 2016!

Au susținut acest lucru cu o suită de securitate de ultimă generație, cu o soluție AI care combate milioane de atacuri de forță brută în fiecare zi, plus o echipă de suport 24/7. Am menționat că sunt o companie care se simte bine, care pare să acorde prioritate angajaților fericiți? (după cum reiese din recenziile lor rave asupra Glassdoor).

Planul lor „recomandat” GrowBig începe de la 5,95 USD / lună. Rețineți că acest lucru va sari până la 19,95 USD / lună la reînnoire. Deci, sigur, SiteGround nu este cea mai ieftină opțiune, dar oferă oferte solide pe toate fronturile.

SiteGround în acțiune

 • Citiți recenzia noastră aprofundată SiteGround.
 • Vedeți site-ul nostru de testare cu SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Canada

38 ms

Preț (CAD)

5.93 / mo

Caracteristici cheie

 • Gazduire site nelimitat
 • 1 nume de domeniu gratuit
 • Acces SSH inclus
 • hPanel
 • Suport localizat

"Extrem de ieftin, timp de funcționare excelent & securitate, o interfață intuitivă & asistenta client localizata."

Hostinger este o altă companie internațională, care a venit din Lituania și are ochii orientați asupra dominației globale.

Ei bine, un fel de – am impresionat că este deja răspândit în 39 de țări, cu 6 centre de date din întreaga lume! Cel mai apropiat de Canada este centrul lor de date din Carolina de Sud.

Rezultatele site-ului nostru de testare nu au dezamăgit:

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Viteza medie: 143.1 ms – Vezi rezultatul complet

Acesta a marcat un alt rating A + cu o viteză medie de 143,1 ms. Timpul de răspuns pentru Canada a fost de 38 ms – ceea ce înseamnă viteze de încărcare foarte rapide pentru publicul canadian.

Deși, trebuie să recunoaștem. Lucrul nostru preferat despre Hostinger este cât de nebun este accesibil!

Pornind de la 0,80 USD / lună (pentru un angajament de 2 ani) Hostinger este în mod constant unul dintre cele mai ieftine gazde de pe piață. Și nu vorbim ieftin și urât – amintiți-vă, acestea sunt viteze A +.

Hostinger ia în serios uptime și protejează utilizatorii cu o garanție de uptime de 99,9% și suita lor de securitate Bitninja.

Sigur, iată unele funcții care lipsesc, cum ar fi backup-urile CDN și zilnic. Cu toate acestea, oferă un Cache Manager pentru a ajuta la accelerarea lucrurilor și o interfață excelentă de asistență, unde un ajutor bun este la doar câteva secunde. Vei gestiona totul din interfața personalizată, ușor de utilizat, care este o abordare modernă pe popularul cPanel.

Hostinger vă oferă cu siguranță o valoare excelentă pentru ceea ce obțineți și este o opțiune fantastică pentru începători și cei cu buget.

Hostinger în acțiune

 • Citiți recenzia noastră aprofundată Hostinger.
 • Consultați site-ul nostru de testare cu Hostinger.

3. Gazduire A2

https://www.a2hosting.com/

A2 Gazduire

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Canada

13 ms

Preț (CAD)

10.26 / mo

Caracteristici cheie

 • Server turbo
 • Lățime de bandă nelimitată
 • WP optimizat A2
 • Migrare site gratuit
 • Oricând bani înapoi

"Gazduire accesibilă și bogată în caracteristici, cu o mulțime de oferte „nelimitate”."

A2 – A2 – o altă companie internațională. Acestea oferă o gamă uriașă de opțiuni de găzduire pe servere care acoperă Europa, Asia și SUA.

Cel mai apropiat centru de date al acestora este Canada. Ne-am încurcat și am creat un site de testare pentru a vedea ce pot spune numerele:

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Viteza medie: 149.8 ms – Vezi rezultatul complet

După cum se poate observa, A2 s-a impus și el însuși un mândru A + cu o viteză medie de 149.8 ms.

Centrul de date din Canada a intrat la 13 ms – foarte rapid într-adevăr!

Poate că nu ar trebui să fim surprinși – site-ul nostru de testare este găzduit în planul lor Turbo, care este orientat pentru viteză în orice mod. Funcționează pe serverele de găzduire web Turbo (se spune că se încarcă site-uri cu până la 20 de ori mai rapid) și are opțiunea de trei niveluri de memorie în cache.

De fapt, toate planurile de găzduire partajate vin cu stocare SSD care îmbunătățește viteza, Cloudflare CDN, protecție Hackscan și aplicații care sunt personalizate pentru a rula mai eficient (ceea ce înseamnă că se reduce timpul de încărcare).

Cu toate acestea, ceea ce este de asemenea foarte bun în ceea ce privește A2 este că aruncă o tonă de valoare. Orice deasupra planului lor Swift va veni cu o listă atractivă de „nelimitate”..

Aceasta include site-uri web nelimitate, adrese de e-mail, baze de date totale, stocare, transferuri și multe altele! Nici nu va trebui să plătiți pentru SSL.

Toate acestea, la un preț rezonabil, fac din A2 o soluție foarte bogată în caracteristici.

De asemenea, s-au asociat cu Carbonfund.org pentru a compensa emisiile de CO2 ale serverelor lor. Aceștia susțin practici ecologice, cum ar fi telecomunicarea angajaților, reciclarea serverelor mai vechi pentru a le opri să intre în depozitele de deșeuri și să desfășoare mici promoții, cum ar fi plantarea a 3 copaci pentru fiecare pachet gazdă vândut în cursul unei luni..

Rețineți că „Nelimitat” nu poate fi luat în mod literal. Site-urile care încalcă cota de resurse alocată, au șansa de a-și restricționa resursele de către gazdă. Am citit și câteva reclamații cu privire la sprijinul lent.

A2 Gazduire în acțiune

 • Citiți recenzia noastră aprofundată de găzduire A2.
 • Consultați site-ul nostru de testare cu A2 Hosting.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Canada

9 ms

Preț (CAD)

6.53 / mo

Caracteristici cheie

 • 300% verde!
 • SSD nelimitat
 • Să criptăm SSL cu wildcard
 • cPanel & Softaculous
 • Suport tehnic 24/7

"300x gazdă eficientă din punct de vedere energetic, extrem de rapidă, cu centre de date pe solul canadian, care ar trebui să asigure conformitatea cu PIPEDA. "

În continuare este mașina medie, verde, din California, care este GreenGeeks.

Sunt o companie independentă cu 5 centre de date din întreaga lume. O veste bună este că în Canada există una singură!

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Viteza medie: 178.6 ms – Vezi rezultatul complet

Cu o viteză medie de 178,6 ms, GreenGeeks este rapid. Cu siguranță puteți vedea diferența făcută de centrul de date în Canada – timpul de răspuns al serverului din Canada este un nebun de 9 ms!

Asta înseamnă timp de încărcare pentru publicul canadian destul de greu de învins.

Ce altceva oferă în viteză superioară?

Iată ce am considerat cel mai impresionant: GreenGeeks are cel mai mare angajament ecologic din toate gazdele din această listă.

Au depășit practicile de lucru pentru reducerea deșeurilor și eficiență energetică. Găzduirea cu GreenGeeks înseamnă că nu veți fi pur și simplu neutru din carbon, ci „reducerea carbonului”.

„Cum?” Întrebi. Ei bine, GreenGeeks plasează de fapt de trei ori energia pe care o consumă în rețea, achiziționând credite de energie eoliană. Pe scurt, este eficient de energie 300x!

Nu numai că aceasta este o opțiune care se simte bine și responsabilă, puteți culege și alte beneficii.

GreenGeeks are o serie de ecusoane pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. web pentru a informa vizitatorii că afacerea dvs. online este ecologică. Dar verde și viteză la o parte, beneficiile GreenGeeks nu se opresc aici.

Chiar și cel mai scăzut plan partajat vă oferă spațiu nelimitat, lățime de bandă, domenii, e-mailuri și baze de date. Dar cel mai unic dintre toate – veți obține o înregistrare gratuită a domeniului pe toată durata vieții contului dvs. GreenGeeks!

Un avantaj major pentru GreenGeeks pe care nu îl au toate gazdele din această listă – centrul de date este găzduit în Canada.

Vă amintiți cum am menționat că legile PIPEDA vă lasă responsabil pentru protejarea oricăror informații personale colectate de la persoane canadiene? Găzduirea într-un centru de date din Canada înseamnă că aceste date vor fi protejate de constituția canadiană, care vă poate oferi o liniște sufletească suplimentară.

Toate cele de mai sus, pentru un preț introductiv foarte rezonabil de 3,95 USD pe lună (pentru un angajament de 3 ani).

În total, GreenGeeks are un factor care se simte bine. Vă veți ajuta să faceți o diferență, în timp ce veți culege beneficiile unui furnizor excelent de găzduire pe sol canadian.

GreenGeeks în acțiune

 • Citiți recenzia noastră aprofundată GreenGeeks.
 • Consultați site-ul nostru de teste cu GreenGeeks.

5. Gazda Inmotion

https://www.inmotionhosting.com/

Gazduire Inmotion

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Canada

67 ms

Preț (CAD)

9.23 / mo

Caracteristici cheie

 • Gazduieste 6 site-uri web
 • SSD nelimitat
 • E-mail nelimitat
 • Transfer gratuit de site-uri web
 • 90 zile garanție înapoi

"Bogat în funcții și conștient de mediu. Așteptați o latență mai mare de la serverul său LA. "

Inmotion este o companie de gazduire web CNET de cea mai mare calitate, premiată. Sună bine până acum?

De fapt, sunt fosta gazdă a Bitcatcha și avem mult respect pentru ei, având în vedere că sunt în industrie de peste 16 ani,

De asemenea, oferă un stack impresionant de server, cu o combinație de SSD, setare NGINX și memorie în cache a serverului avansat.

Am înființat un site de testare pentru a vedea ce prețuri are pentru prietenii noștri canadieni:

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Viteza medie: 171.9 ms – Vezi rezultatul complet

A marcat un alt A + în viteză medie.

Cu toate acestea, deși timpul de răspuns de 67 ms de la nodul Canada este respectabil, acesta este cel mai lent din această listă.

Acestea fiind spuse, Inmotion oferă o mulțime de alte funcții și freebies care v-ar putea să treceți cu vederea o diferență de câteva secunde.

Aceasta include spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă și spațiu pe disc, un nume de domeniu gratuit, teme gratuite și chiar conținut de marketing gratuit & fotografii. Proprietarii de site-uri web pentru prima dată se pot bucura de oferta „QuickStarter” care pune online un site optimizat SEO în două zile, de la zero.

Un alt lucru care ne-a plăcut la InMotion este că au depus eforturi pentru a fi conștienți de mediu. Datacenterul lor LA este de fapt primul „centru de date verde” din zonă. Folosește tehnologia de răcire a aerului din exterior și se spune că își reduce producția de carbon cu mai mult de 2.000 tone pe an. Lucruri destul de mișto!

Vă veți putea bucura de planul lor inițial pentru prețul introductiv corect de 9,32 CAD (pentru un an de angajament). De asemenea, are o garanție de returnare de 90 de zile (majoritatea gazdelor oferă 30 de zile).

Îl recomandăm site-urilor mici și mijlocii.

Inmotion Gazduire în acțiune

 • Citiți recenzia noastră aprofundată Inmotion Hosting.
 • Consultați site-ul nostru de testare cu Inmotion Hosting.

Gazdă bonus

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Scorul Mondial de Viteză

A

Viteza în Canada

1 ms

Preț (CAD)

5,95 / mo

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • SSD nelimitat
 • Transfer neschimbat
 • Constructor de site starter
 • Antrenament gratuit unu la unu

"Canadian-gazdă, care are o valoare plină de fulgere în regiune și 100% verde. "

Ne încheiem lista cu un plus de bonus – HostPapa.

HostPapa este o companie canadiană cu capital independent, cu sediul în Toronto.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Viteza medie: 201,4 ms – Vezi rezultatul complet

Cu o viteză medie de 201,4ms, aceasta este oficial cea mai lentă gazdă din această listă, raking în A.

IN ORICE CAZ. Verificați dacă timpul de răspuns al serverului pentru Canada – 1 ms!

Așadar, în timp ce aceasta nu poate fi o alegere excelentă pentru site-urile web care au audiențe în afara Canadei sau ale Statelor Unite … lucrurile ar trebui să se încarce rapid, dacă publicul dvs. se află în regiune.

Cel mai ieftin plan Starter costă 3,95 USD pe lună (pentru un angajament de 3 ani), deși acest lucru crește considerabil la reînnoire. Vestea bună este că obțineți multă valoare – două site-uri web, înregistrarea gratuită a domeniului, 100 GB spațiu pe disc, lățimea de bandă „nelimitată”, Cloudflare CDN și SSL… lista continuă.

Veți avea acces și la unele forme de asistență unice. Acestea oferă o bibliotecă mare de videoclipuri de auto-ajutor și suport 24/7 în lipsa acestui lucru. Puteți programa chiar și o sesiune video / telefon individuală cu „Papa Squad Experts”!

Un alt aspect impresionant este faptul că HostPapa achiziționează energie regenerabilă 100% verde pentru a alimenta centrele de date și spațiile de birou ale acestora. Similar cu GreenGeeks, veți obține chiar și câteva bannere care să arate publicului dvs. site-ul dvs. este alimentat cu energie 100% verde!

Cu toate acestea, în urma unor cercetări ulterioare, am găsit câteva recenzii frustrate ale clienților care nu sunt mulțumiți de sprijinul primit.

De asemenea, au existat rapoarte despre adăugări neplăcute la checkout și o taxă de anulare zvonită dacă încercați să folosiți „politica de returnare a zilei de 30”. Noi personal nu am avut experiențe negative, dar poate merită să citiți mai departe pentru a vedea ce faceți din asta.

Verdict

Amintiți-vă lucrurile pe care le-am spus că merită să le căutăm într-o gazdă?

 1. Viteză excelentă
  Optimizat pentru a oferi timp de încărcare rapidă în regiunea publicului dvs..
 2. Sigur
  Vă ajută eficient să vă apărați site-ul de hackeri și malware.
 3. Fiabilitate
  Oferă 24/7, suport eficient și o garanție de funcționare de 99%.
 4. Eco-friendly
  Face un efort pentru a compensa amprenta lor de carbon
 5. Valoare pentru bani
  Echilibrează caracteristicile de care ai nevoie cu un preț corect.

Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, cea mai bună „gazdă” este cea care se potrivește cel mai bine nevoilor și priorităților dvs. ca utilizator.

Să recapitulăm primele 3 opțiuni de gazdă pentru site-urile web canadiene:

VITEZA MONDIALĂ

VITEZĂ ÎN CANADA

PRET (CAD / MO)

SiteGround

A+

12 ms

7,85

Hostinger

A+

38 ms

5,93

A2 Gazduire

A+

13 ms

10.26

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me