Dacă ați ajuns pe această pagină, căutați probabil o nouă gazdă web. Însă nu căutați doar o gazdă web – căutați pe cea mai fiabilă și mai rapidă găzduire web pe care o puteți obține, deoarece știți cât de crucial poate fi pentru întreprinderile online.

Ne-am dat spatele, fam.

Dacă doar navigați pentru distracție, atunci pregătiți-vă pentru curs – veți fi educat despre modul în care SPEED afectează în mod direct VÂNZĂRILE.

Am mai scris despre asta înainte, dar să prezentăm rapid motivul pentru care viteza contează cu adevărat:

 • Cumpărăturile online din partea Amazon-ului vor pierde până la 1,6 miliarde de dolari pe an dacă site-ul lor a fost încetinit cu doar o secundă
 • Cumpărătorii de Internet se așteaptă ca site-urile să se încarce aproape instantaneu. 2 secunde este cea mai lungă timp în care sunt dispuși să aștepte
 • Trăim într-o epocă de mulțumire instantanee. 40% dintre utilizatori vor pleca dacă încărcărea site-ului dvs. durează mai mult de 3 secunde.

Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să vă uitați doar la găzduire web ieftină – puteți economisi mai mult la cheltuieli, dar veți pierde în mii de oportunități de vânzare ratate.

Recomandare rapidă

Dacă căutați o recomandare rapidă cu privire la cea mai rapidă marcă de găzduire web, am merge cu SiteGround. Găzduim Bitcatcha.com cu ei, iar comparația de viteză a serverului nostru arată că site-ul nostru de testare funcționează excelent, cu o medie la nivel mondial de doar 138 ms, mult mai mic decât recomandările Google de 200 ms. Citiți recenzia noastră completă pe SiteGround.

Contents

Ce viteză are o gazdă rapidă?

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a ajunge la detalii:

1. Viteza serverului nu este aceeași cu viteza site-ului.

Este similar, dar nu la fel, ca diferența dintre hardware și software de pe iPhone. Oricât de optimizată ar fi interfața de utilizator, telefonul dvs. se va simți tot mai lent dacă hardware-ul nu poate păstra. Este important să ținem actualizate atât hardware-ul, cât și software-ul, astfel încât totul să funcționeze fără probleme și rapid

2. Cum măsurăm viteza serverului

Viteza serverului se măsoară prin testarea timpului său de răspuns – cantitatea de timp necesară pentru ca serverul să răspundă la o solicitare din partea unui client.

3. Ce relevă testul de viteză al serverului

Abordarea efectivă a centrului de date, specificațiile hardware, configurarea serverului și planificarea rețelei acestora

4. Indicele de referință al timpului de răspuns al serverului Google

Potrivit Google, timpul de răspuns optim al serverului este de 200 ms. Orice lucru mai lent și site-urile vor începe să se simtă lent.

5. Despre verificatorul de viteză al serverului Bitcatcha

Verificatorul nostru unic de viteză calculează timpul mediu de răspuns al serverului în 8 locații din întreaga lume. Scorurile sub 180 ms sunt clasate „A +” și scorurile de la 181 ms la 210 ms vor fi clasate „A.”

Comparativ cu viteza: cine este cel mai rapid site de găzduire?

Cine este cel mai rapid site de găzduire

Am preluat 6 dintre cele mai tari branduri de găzduire web și am testat cu atenție fiecare viteză a serverului, le-am defalcat funcțiile, le-am cercetat prețurile și am documentat tot ce am găsit, astfel încât să puteți decide cu ușurință cel mai bun gazduire web pentru afacerea dvs..

Rețineți că toate gazdele web care apar aici sunt superbe și sunt clasificate A +, deci practic nu puteți greși cu niciuna dintre ele. Le-am clasat în funcție de preferințele noastre, dar nu ezitați să vă alegeți!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Comparat plan de gazdă

GrowBig

Media la nivel mondial

138 ms

Preț (USD)

$ 5,95 / mo

Caracteristici cheie

 • 20 GB stocare SSD
 • 25.000 de vizite / lună
 • SuperCacher
 • 24/7 tehn. a sustine
 • Copie de rezervă premium

"O gazdă rapidă și de încredere. Chiar găzduim Bitcatcha cu ei!"

Înainte de toate, ne-am lămurit clar că iubim absolut SiteGround. De fapt, am făcut trecerea de la Inmotion Hosting la SiteGround acum un an și nu ne-am uitat niciodată în urmă! Acestea sunt oficial avizate de WordPress (este un lucru mare, băieți!) Și acest tip de recunoaștere este acordat doar gazdelor web care îndeplinesc criteriile înalte ale WordPress.

Pachetul nostru preferat este planul GrowBig la nivel de intrare; super accesibil la doar 5,95 USD pe lună, dar vine la pachet cu beneficii și caracteristici. Vei beneficia de asistență prioritară, SuperCacher, Backups Daily Daily și restaurări gratuite.

Înțelept în ceea ce privește viteza, SiteGround este clasat pe A + cu o medie mondială de 138 ms, comparabil cu gazdele premium precum Liquid Web la doar o fracțiune din preț.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Viteza medie: 138,1 ms – Vezi rezultatul complet

Au 5 centre de date distribuite în 3 regiuni, astfel încât să puteți alege unul care este cel mai aproape de clienții dvs. țintă pentru a optimiza viteza serverului.

Activarea Cloudflare este integrată în sistem, așa că dacă doriți viteze și mai rapide, nu este nicio problemă – puteți face acest lucru cu un clic al unui buton.

De asemenea, am făcut un test de viteză a serverului pentru hostingul SiteGround Cloud, cu rezultate excelente. Dacă ceea ce căutați, așteptați-vă să consultați recenzia noastră aprofundată SiteGround!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Comparat plan de gazdă

Partajat Premium

Media la nivel mondial

143 ms

Preț (USD)

$ 3,75 / lună

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • 1 domeniu gratuit
 • hPanel
 • Suport excepțional
 • Preț introductiv scăzut

"O valoare uimitoare pentru gazda de bani, una dintre alegerile mai bune pentru începători!"

Dacă sunteți nou în jocul de afaceri online, atunci acordați cea mai bună atenție pentru că nu veți dori să citiți despre Hostinger.

În ceea ce privește prețul lor, nu vă așteptați cu adevărat o găzduire web de calitate, dar sunt surprinzător de rapide! Avem 3 site-uri de test cu acestea găzduite în diverse centre de date, astfel încât să puteți vedea cât de performanțe au performanțele pe fiecare continent. Iată rezultatele luate de la testul de viteză al serverului nostru.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Shared America
Viteza medie: 143.1 ms – Vezi rezultatul complet

Centrul de date american este într-adevăr rapid, returnând o medie mondială de 143 ms. Cererile de la mai departe, cum ar fi Singapore, Sydney și Bangalore, par să aibă perioade de răspuns ușor lente, dar tocmai de aceea Hostinger a creat atât de multe centre de date pe tot globul – pentru a vă asigura că site-ul dvs. este rapid, indiferent unde se află clienții dvs..

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Premium Shared Singapore
Viteza medie: 175,8 ms – Vezi rezultatul complet

Serverul din Singapore a scos o medie superioară la nivel mondial cu 175,8 ms. Acum acești băieți sunt foarte repezi în Singapore, Sydney, Bangalore și Japonia, dar, evident, nu la fel de apăsător în Occident, din cauza distanței.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Europa partajată premium
Viteza medie: 165 ms – Vezi rezultatul complet

Serverul lor european a funcționat excepțional în Europa și America, dar nu sunt prea rapide în celelalte țări. Cu toate acestea, au marcat în continuare o medie excelentă la nivel mondial de 165 ms.

În afară de viteză, Hostinger are o echipă excelentă de asistență, care servește peste 20 de țări în limba lor maternă! Odată cu includerea a 1 domeniu gratuit, stocare SSD nelimitată, mesaje de poștă electronică și lățime de bandă, Hostinger are cu adevărat un pumn complet cu planurile lor, în special pentru cele care abia încep.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 Gazduire

Comparat plan de gazdă

Turbo

Media la nivel mondial

150 ms

Preț (USD)

$ 10.28 / mo

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • WP optimizat A2
 • Migrare site gratuit
 • Oricând bani înapoi

"Cel mai bun pentru întreprinderile mici și site-urile personale care rulează pe WordPress."

Cei cunoscuți știu că A2 Hosting își ia viteza foarte în serios. Au investit mult pentru a-și face serverele rapid și rapid și au primit timp de răspuns pentru a le afișa.

Dacă nu ați auzit niciodată despre serverele lor de găzduire web Turbo, acestea au fost modificate special pentru a ne oferi impulsuri masive de viteză. Când sunt combinate cu Turbo Cache, serverele pot încărca site-uri de până la 20 de ori mai rapid decât serverele standard.

Aplicațiile lor optimizate (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, etc.) sunt personalizate pentru a rula mai eficient, ceea ce contribuie la reducerea timpului de încărcare..

Pentru a gestiona solicitările clienților de pe tot globul, A2 Hosting a înființat 4 centre de date – 2 în SUA, 1 în Amsterdam și 1 în Singapore), astfel încât să putem alege cea mai bună locație a serverului pentru a se potrivi nevoilor noastre..

Verificați testele de viteză ale serverului nostru:

Primul test pe care l-am efectuat, am folosit un site de testare găzduit pe Planul Turbo al A2, cu centrul de date situat în SUA. Rezultatele au fost minunate, cu o medie sănătoasă la nivel mondial de 149.8 ms, cel mai lent fiind Sao Paolo la 316 ms..

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Viteza medie a planului Turbo: 149.8 ms – Vezi rezultatul complet

În continuare, am încercat planul Swift cu serverul găzduit în Singapore. Media mondială s-a testat ușor mai lent la 173 ms, dar ping-urile din Sao Paulo nu s-au descurcat prea bine, ajungând la peste 300 ms.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Viteza medie a planului Swift: 173,2 ms – Vezi rezultatul complet

Deci, dacă doriți să găzduiți cu A2, asigurați-vă că mergeți cu planul Turbo; este puțin mai costisitor, dar cel puțin veți obține ceea ce plătiți!

4. Gazdă pentru mișcare

https://www.inmotionhosting.com

Gazduire Inmotion

Comparat plan de gazdă

Planul de alimentare

Media la nivel mondial

172 ms

Preț (USD)

$ 4,49 / mo

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • Zonele maxime de viteză ™
 • Transfer nelimitat
 • Acces SSH
 • Suport 24 × 7 din SUA

"Cel mai bine dacă vizați publicul american"

Înainte de a ne îndrăgosti de SiteGround, am găzduit Bitcatcha.com cu Inmotion timp de mai mulți ani și suntem, de fapt, încă destul de mulțumiți de ei. Dacă SiteGround nu ar exista, probabil că vom găzdui cu Inmotion Hosting.

Cu Inmotion, trebuie să alegeți dintre 2 centre de date – SUA Est & SUA Vest. Acest lucru înseamnă că clienții care navighează din America vor beneficia de viteze super-rapide, dar utilizatorii din Asia ar putea înregistra încetiniri. Cuvântul cheie aici este „ar putea”, deoarece rezultatele testelor noastre arată altfel, verificați-l:

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Viteza medie: 171.9 ms – Vezi rezultatul complet

Cumva, au reușit să marcheze destul de bine, cu cel mai lent timp de răspuns dat de Singapore, la un nivel de 250 ms destul de decent! Nu este deloc rău, având în vedere distanța de la Singapore a centrelor de date din SUA.

În general, media mondială a Inmotion este de 171,9 ms foarte puternică, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. ar trebui să se încarce destul de repede pentru utilizatorii de pe glob..

Personal, dacă ne orientăm în mod special către clienții din SUA, atunci alegerea noastră principală de găzduire web ar fi Inmotion, pentru viteza lor superbă din SUA și o echipă excelentă de asistență care va ieși din calea lor pentru a vă rezolva problemele.!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Comparat plan de gazdă

Incepator

Media la nivel mondial

180 ms

Preț (USD)

$ 30 / mo

Caracteristici cheie

 • Powered by Google Cloud
 • Vizite nelimitate
 • Copii de rezervă zilnice
 • Expert WP ca suport
 • Garanție de remediere a hackului

"Gazduire WordPress alimentata de platforma Google Cloud"

Următorul pe lista noastră de cele mai rapide gazde web este Kinsta Managed WordPress Hosting. Construite folosind platforma cloud propriu a Google, Kinsta se folosește de tehnologia de ultimă oră și de cele 15 centre de date Google, ceea ce le face cel mai rapid webhost pe care l-am întâlnit până acum.

Au avut o experiență de zece ani cu WordPress și au dedicat această experiență creării celei mai bune și mai rapide soluții de gazduire WordPress gestionate de dvs..

Cu următoarea lor arhitectură gen, infrastructură și implementarea KeyCDN Kinsta este capabil să încarce site-urile dvs. găzduite în literalmente o fracțiune de secundă, așa cum rezultă din rezultatele testelor noastre de viteză:

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Viteza medie: 179,5 ms – Vezi rezultatul complet

Vitezele lor ne-au aruncat cu ele, marcând constant sub 3 ms, cu o performanță mai slabă la 127 de nebuni. Performanțele lor cele mai proaste sunt mai bune decât cele mai bune rezultate ale majorității gazdelor web!

Au marcat o medie la nivel mondial de 179,5 ms, ceea ce ne-a determinat să spunem că Kinsta (și KeyCDN) este cu adevărat o găzduire web rapidă. Singurul lucru care ne-a împiedicat să le clasăm mai mult este prețul lor ridicat, cu planurile lor de nivel de intrare începând de 30 USD pe lună.

6. Web lichid

https://www.liquidweb.com/

Web lichid

Comparat plan de gazdă

Personal

Media la nivel mondial

152 ms

Preț (USD)

$ 69 / mo

Caracteristici cheie

 • 600 de sprijin uman
 • Nici un plugin restr.
 • Comprimarea automată a imaginilor
 • Instrumente pentru site-ul mgmt
 • Acces complet la server

"Ideal pentru găzduire WordPress de întreprindere"

Nu în ultimul rând pe lista noastră, avem Liquid Web, cel mai vechi băiat rău din jurul blocului. Format un mod înainte de apariția Google, Liquid Web cunoaște toate trucurile din carte pentru a-și îmbunătăți vitezele și au încorporat toată experiența și rapidele lor în serviciile de găzduire web..

Ele acoperă o gamă completă de servicii de găzduire, dar vom acoperi serviciile WordPress administrate aici.

Ca orice gazdă web premium, Liquid Web oferă vizualizări de pagină nelimitate pe toate planurile WordPress gestionate, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întreruperile serviciului, indiferent de trafic..

Instrumentele pe care le folosesc pentru a optimiza furnizarea de date sunt la fel cu restul, folosind tehnologie de ultimă oră în infrastructura lor pentru a reduce timpii de încărcare.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Viteza medie: 152,2 ms – Vezi rezultatul complet

Au 3 centre de date localizate în SUA (Estul SUA, Vestul SUA, Centrul SUA). Acest lucru face ideal să vă găzduiți site-urile alături de dvs. dacă principalii dvs. clienți sunt americani. Ping-urile din alte țări nu s-au descurcat prea tare, cu 146 ms în Japonia și 216 ms în Singapore. Totuși, Bangalore nu a răspuns bine, așa că țineți minte dacă vizați India.

Ne-am simțit un pic inconfortabil cu prețurile lor (începând de la 69 USD pe lună), dar cu personalul de asistență care este de 600 de oameni, o medie mondială de 152 ms și servicii profesionale de găzduire WordPress găzduite, Liquid Web își merită cu siguranță locul pe această listă.

Mentiuni onorabile

La Bitcatcha.com, păstrăm standarde foarte ridicate împotriva gazdelor web atunci când vine vorba despre viteza și valoarea serverului. Există câteva mărci marcante care nu au reușit să ajungă în top 6, dar considerăm că sunt suficient de grozave pentru a justifica o mențiune!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Comparat plan de gazdă

De bază

Media la nivel mondial

153 ms

Preț (USD)

$ 5,45 / mo

Caracteristici cheie

 • Linux & cPanel
 • Resurse nelimitate
 • Copie de rezervă automată
 • Protecția resurselor
 • CloudFlare CDN

"Potrivit pentru site-uri mici & începători."

Unul dintre cele mai marcante branduri de acolo, Bluehost are o experiență bună de 16 ani sub centura lor ca gazdă web.

La fel ca SiteGround, ei sunt recomandați de WordPress pentru dedicarea către infrastructura și echipa excelentă de asistență (750 de persoane puternice, toate instruite și gata să servească 24/7).

În grabă, și ei sunt destul de buni! Au un A + solid, cu o medie mondială de 153 ms.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Viteza medie: 153 ms – Vezi rezultatul complet

Ping-urile din SUA s-au descurcat foarte bine la sub 80 ms fiecare, dar rezultatele țărilor mai îndepărtate au fost puțin mai lente, coborând până la 330 ms în India. Trebuie să vă asigurați să alegeți centrul de date cel mai apropiat de clienții dvs. țintă, deoarece se pare că nu fac atât de bine, cu cât solicitările sunt mai departe de la servere. Au centre de date în India, China, Londra și America, așa că există o mulțime de opțiuni din care puteți alege!

La doar 5,45 USD pe lună, credem în continuare că Bluehost lovește fundul și ne oferă o valoare deosebită!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Comparat plan de gazdă

EcoSiteStarter

Media la nivel mondial

178 ms

Preț (USD)

$ 5,95 / mo

Caracteristici cheie

 • 300% gazdă verde
 • Linux & cPanel
 • SSD RAID-10
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% gazduire web verde"

Au tot ceea ce face o gazdă web premium.

Centre de date fiabile solide, echipă puternică de suport, infrastructură de ultimă oră, compatibilitate Git și integrare CloudFlare, care funcționează.

Dar ceea ce le face speciale nu este modul în care acestea fac ca lucrurile să se încarce mai repede (asta este deja un dat), ci ceea ce fac cu compania. GreenGeeks dă înapoi planetei investind de 3 ori din fiecare amp pe care o folosesc în energie regenerabilă!

Vei face din lume un loc mai ecologic atunci când găzduiești site-ul tău cu GreenGeeks.

Viteză, nu sunt la fel de rapide ca topul nostru 6, dar sunt considerate în continuare FAST!

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Viteza medie: 178.2 ms – Vezi rezultatul complet

La o medie mondială de 178 ms, acestea sunt clasate pe A +, mai repede decât timpul de răspuns recomandat de Google. Cu toate acestea, centrele lor de date se bazează numai în SUA, Canada și Amsterdam, astfel încât dacă vizați Asia, este posibil să nu le puteți experimenta cu viteza optimă.

Planul GreenGeeks EcoSiteStarter începe de la doar 5,95 USD pe lună, dar nu uitați că nu sunteți singurul care beneficiază de serviciul lor – faceți o favoare planetei doar prin găzduirea cu GreenGeeks!

Verdict

Dacă ar trebui să rămânem doar cu un singur brand de găzduire web pentru tot restul vieții, cu siguranță, am merge cu SiteGround. Toate mărcile prezentate în acest articol sunt nemaipomenite, cu servicii de înaltă calitate și tehnologie, dar SiteGround ia tortul cu cea mai rapidă găzduire partajată pe care am văzut-o, comparabilă cu viteza de hosting de cloud a altor mărci.!

Folosesc o combinație de hardware și software pentru a le face gazda partajată FASTEST, cum ar fi:

 • SuperCacher – crește viteze până la 4x
 • Servere SSD – cu 30% mai rapid decât HDD-urile obișnuite
 • Centre de date în 3 regiuni
 • Software actualizat și optimizat automat
 • Configurare server NGIX – creștere a performanței
 • Suport PHP7 – cea mai rapidă versiune PHP până în prezent

Împerecheat cu una dintre cele mai bune echipe de servicii pentru clienți cu care am avut plăcerea de a face față, SiteGround doar respinge competiția. Vizitați-le pe site-ul lor oficial.

Pentru a afla mai multe despre SiteGround vă încurajăm să citiți analiza noastră aprofundată cu privire la găzduirea SiteGround. Ca întotdeauna, trimiteți-ne un mesaj dacă aveți întrebări.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me