Hvis du er kommet på denne side, er du sandsynligvis på udkig efter en ny webhost. Men du leder ikke efter nogen webhost – du undersøger den mest pålidelige, hurtigste webhost, du kan få, fordi du ved, hvor afgørende det kan være for online virksomheder.

Vi har din ryg, fam.

Hvis du bare gennemser for sjov, skal du være klar til undervisning – du bliver uddannet til, hvordan SPEED direkte påvirker SALG.

Vi har skrevet om dette før, men lad os have en hurtig gennemgang af, hvorfor hastighed virkelig betyder noget:

 • Online shopping-behemoth Amazon vil miste op til $ 1,6 mia. Dollars om året, hvis deres site blev bremset med kun et sekund
 • Internet-shoppere forventer, at websteder vil indlæses næsten øjeblikkeligt. 2 sekunder er det længste, de er villige til at vente
 • Vi lever i en tid med øjeblikkelig tilfredsstillelse. 40% af brugerne forlader, hvis dit websted tager længere end 3 sekunder at indlæse.

Dette er grunden til, at du ikke bare skal se på billig webhosting – du sparer muligvis mere på udgifter, men du vil miste i tusinder af ubesvarede salgsmuligheder.

Hurtig anbefaling

Hvis du leder efter en hurtig anbefaling om det hurtigste webhostemærke, går vi sammen med SiteGround. Vi er vært hos Bitcatcha.com, og vores sammenligning af serverhastighed viser, at vores testsite fungerer godt med et verdensomspændende gennemsnit på kun 138 ms, meget lavere end Googles anbefalede 200 ms. Læs vores fulde anmeldelse på SiteGround.

Contents

Hvilken hastighed har en hurtig vært?

Her er et par flere ting, du skal vide om, før vi kommer til detaljerne:

1. Serverhastighed er ikke den samme som webstedshastighed.

Det er ens, men ikke det samme, som forskellen mellem hardware og software på din iPhone. Ligegyldigt hvor optimeret brugergrænsefladen kan være, vil din telefon stadig føles træg, hvis hardwaren ikke kan holde trit. Det er vigtigt at holde både hardware og software opdateret, så alt går glat og hurtigt

2. Hvordan vi måler serverhastighed

Serverhastighed måles ved at teste dens responstid – den mængde tid, det tager for serveren at svare på en anmodning fra en klient.

3. Hvad serverhastighedstesten afslører

Datacentrets effektive rækkevidde, hardwarespecifikationer, serveropsætning og deres netværksplanlægning

4. Googles benchmark for serverens responstid

Ifølge Google er den optimale server-responstid 200 ms. Noget langsommere og websteder vil begynde at blive træg.

5. Om Bitcatchas serverhastighedschecker

Vores unikke serverhastighedschecker beregner de gennemsnitlige server-responstider på 8 steder over hele verden. Resultater under 180 ms er klassificeret som “A +”, og scoringer fra 181 ms til 210 ms rangeres som “A.”

Sammenlignet hastighed: Hvem er den hurtigste webstedshosting?

Hvem er den hurtigste webstedshosting

Vi har taget 6 af de hotteste webhostemærker og omhyggeligt testet hver enkelt af deres serverhastigheder, nedbrudt deres funktioner, undersøgt deres priser og dokumenteret alt, hvad vi fandt, så du nemt selv kan bestemme den bedste webhosting til din virksomhed.

Bemærk, at alle webhostene, der vises her, er fremragende og rangeres som A +, så du dybest set ikke kan gå galt med nogen af ​​dem. Vi har rangordnet dem efter vores præference, men tager gerne dine egne valg!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Værtsplan sammenlignet

GrowBig

Globalt gennemsnit

138 ms

Pris (USD)

$ 5,95 / mo

Nøglefunktioner

 • 20 GB SSD-opbevaring
 • 25.000 besøg / mo
 • SuperCacher
 • 24/7 teknik. support
 • Premium backup

"En hurtig og pålidelig vært. Vi er endda vært for Bitcatcha hos dem!"

Vi har gjort det klart før, at vi ELSKER SiteGround. Faktisk skiftede vi fra Inmotion Hosting til SiteGround for et år siden, og vi kiggede aldrig tilbage! De er officielt godkendt af WordPress (det er en slags big deal, fyre!), Og den slags anerkendelse gives kun til webhosts, der opfylder WordPresss høje kriterier.

Vores foretrukne pakke er deres entry level GrowBig-plan; super overkommelig til kun $ 5,95 pr. måned, men leveres med fordele og funktioner. Du får at nyde prioriteret support, SuperCacher, automatisk daglig sikkerhedskopiering og gratis gendannelser.

SpeedGround er rangordnet A + med et verdensomspændende gennemsnit på 138 ms, sammenlignet med premium-værter som Liquid Web til kun en brøkdel af prisen.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Gennemsnitshastighed: 138,1 ms – Se det fulde resultat

De har 5 datacentre fordelt på 3 regioner, så du kan vælge et, der er tættest på dine målkunder for at optimere deres serverhastigheder.

Cloudflare-aktivering er integreret i systemet, så hvis du vil have endnu hurtigere hastigheder, er der ikke noget problem – du kan gøre det med et klik på en knap.

Vi har faktisk også udført en serverhastighedstest for SiteGround Cloud-hosting med fremragende resultater. Hvis det er det, du leder efter, skal du hoppe over for at se vores dybdegående SiteGround-gennemgang!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Værtsplan sammenlignet

Premium delt

Globalt gennemsnit

143 ms

Pris (USD)

$ 3.75 / mo

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD
 • 1 gratis domæne
 • hPanel
 • Fremragende støtte
 • Lav introduktionspris

"En fantastisk værdi for pengene webhost, et af de bedre valg for begyndere!"

Hvis du er ny i online-forretningspelet, skal du bedst være opmærksom, fordi du vil læse om Hostinger.

På deres prispoint forventer du ikke rigtig web-hosting af høj kvalitet, men de er overraskende hurtige! Vi har 3 testwebsteder med dem, der er vært i forskellige datacentre, så du kan se, hvor godt de klarer sig på hvert kontinent. Her er resultaterne hentet fra vores serverhastighedstest.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Shared America
Gennemsnitshastighed: 143,1 ms – Se det fulde resultat

Det amerikanske datacentre er virkelig hurtigt og giver et verdensomspændende gennemsnit på 143 ms. Forespørgsler fra længere væk som Singapore, Sydney og Bangalore ser ud til at have lidt svage responstider, men det er derfor, Hostinger oprettede så mange datacentre over hele kloden – for at sikre dig, at dit websted er hurtigt, uanset hvor dine kunder er.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Premium delt Singapore
Gennemsnitshastighed: 175,8 ms – Se det fulde resultat

Den Singaporean server trak et fremragende verdensomspændende gennemsnit med 175,8 ms. Nu er disse fyre virkelig hurtige i Singapore, Sydney, Bangalore og Japan, men tydeligvis ikke så snappy i Vesten på grund af afstanden.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Premium Shared Europe
Gennemsnitshastighed: 165 ms – Se det fulde resultat

Deres europæiske server presterede usædvanligt godt i Europa og Amerika, men de er ikke for hurtige i de andre lande. Imidlertid scorede de stadig et fremragende verdensgennemsnit på 165 ms.

Bortset fra hastighed har Hostinger et fremragende supportteam, der tjener over 20 lande på deres modersmål! Med inkludering af 1 gratis domæne, ubegrænset SSD-opbevaring, e-mails og båndbredde, pakker Hostinger virkelig en fuld punch med deres planer, især for dem der lige er startet.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Værtsplan sammenlignet

Turbo

Globalt gennemsnit

150 ms

Pris (USD)

$ 10,28 / mo

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD
 • Ubegrænset båndbredde
 • A2 optimeret WP
 • Gratis webstedsmigrering
 • Når som helst penge tilbage

"Bedst til små virksomheder og personlige websteder, der kører på WordPress."

Kendte er klar over, at A2 Hosting tager deres hastighed meget alvorligt. De har investeret meget for at gøre deres servere hurtige og hurtige, og de har responstid for at vise det.

Hvis du aldrig har hørt om deres Turbo web-hosting-servere, er de specielt tilpasset for at give os enorme hastighedsforøgelser. Når de kombineres med deres Turbo-cache, kan serverne indlæse websteder op til 20 gange hurtigere end standardservere.

Deres optimerede applikationer (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, osv.) Tilpasses alle til at køre mere effektivt, hvilket alt sammen tilføjer for at reducere indlæsningstid.

For at håndtere klientanmodninger over hele kloden har A2 Hosting oprettet 4 datacentre – 2 i USA, 1 i Amsterdam og 1 i Singapore), så vi kan vælge den bedste serverplacering, der passer til vores behov.

Tjek vores serverhastighedstest:

Den første test, vi kørte, brugte vi et teststed, der var vært på A2s Turbo-plan, med datacentret placeret i USA. Resultaterne var store med et sundt gennemsnit på verdensplan på 149,8 ms, hvor det langsomste var Sao Paolo på 316 ms.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Turbo-plan gennemsnitshastighed: 149,8 ms – Se det fulde resultat

Dernæst prøvede vi Swift-planen med serveren, der er vært i Singapore. Det verdensomspændende gennemsnit testede lidt langsommere ved 173 ms, men pinger fra Sao Paulo gjorde det ikke for godt med at komme det på over 300 ms.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Gennemsnitshastighed for Swift Plan: 173,2 ms – Se fuldt resultat

Så hvis du vil være vært hos A2, skal du sørge for at følge Turbo-planen; det er lidt dyrere, men i det mindste får du det, du betaler for!

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting

Værtsplan sammenlignet

Power Plan

Globalt gennemsnit

172 ms

Pris (USD)

$ 4,49 / mo

Nøglefunktioner

 • Gratis domænenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrænset overførsel
 • SSH-adgang
 • 24 × 7 amerikansk support

"Bedst, hvis du er målrettet mod amerikanske målgrupper"

Før vi blev forelsket i SiteGround, var vi vært for Bitcatcha.com med Inmotion i mange år, og vi er faktisk stadig ret tilfredse med dem. Hvis SiteGround ikke eksisterede, ville vi sandsynligvis være vært med Inmotion Hosting.

Med Inmotion kan du vælge mellem 2 datacentre – US East & US West. Dette betyder, at kunder, der gennemsøger fra Amerika, vil få glæde af superhurtige hastigheder, men brugere fra Asien kan muligvis opleve afmatninger. Nøgleordet her er “muligvis”, fordi vores testresultater viser andet, se det ud:

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gennemsnitshastighed: 171,9 ms – Se det fulde resultat

På en eller anden måde har det lykkedes dem at score ret godt med den langsomste responstid, der er pinget fra Singapore, på en temmelig anstændig 250 ms! Overhovedet ikke dårligt i betragtning af Singapores afstand til datacentre i USA.

Samlet set er Inmotion verdensomspændende gennemsnit et meget stærkt 171,9 ms, hvilket betyder, at dit websted skal indlæses temmelig hurtigt for brugere over hele kloden.

Hvis vi specifikt målretter os mod amerikanske kunder, ville vores primære valg af webhosting være Inmotion, for deres fremragende hastighed i USA og et fremragende supportteam, der vil gå ud af deres måde at løse dine problemer på!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Værtsplan sammenlignet

Forret

Globalt gennemsnit

180 ms

Pris (USD)

$ 30 / mo

Nøglefunktioner

 • Drevet af Google Cloud
 • Ubegrænset besøg
 • Daglige sikkerhedskopier
 • WP-ekspert som support
 • Hack-fix-garanti

"WordPress-hosting drevet af Google Cloud-platform"

Næste på vores liste over hurtigste webhosts er Kinsta Managed WordPress Hosting. Bygget ved hjælp af Googles helt egen skyplatform, udnytter Kinsta til Googles banebrydende tech og 15 datacentre, hvilket gør dem til den RASKSTE webhost, vi har fundet indtil videre.

De har haft et årtiers erfaring med WordPress, og de har dedikeret denne oplevelse til at skabe den bedste og hurtigste styrede WordPress Hosting-løsning, du har set.

Med deres næste gen-arkitektur, infrastruktur og implementering af KeyCDN er Kinsta i stand til at indlæse dine hostede websteder på bogstaveligt talt en brøkdel af et sekund, som det fremgår af vores hastighedstestresultater:

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Gennemsnitshastighed: 179,5 ms – Se det fulde resultat

Deres hastigheder blæste os væk med dem, der konsekvent scorede under 3 ms, med det værre, der optrådte på en skør 127 ms. Deres dårligste ydelse er bedre end de fleste webhosters bedste resultater!

De scorede et verdensomspændende gennemsnit på 179,5 ms, hvilket fik os til at sige, at Kinsta (og KeyCDN) virkelig er en hurtig webhosting. Det eneste, der forhindrede os i at placere dem højere, er deres heftige prismærke med deres indgangsplaner, der starter $ 30 pr. Måned.

6. Flydende web

https://www.liquidweb.com/

Flydende web

Værtsplan sammenlignet

Personlig

Globalt gennemsnit

152 ms

Pris (USD)

$ 69 / mo

Nøglefunktioner

 • 600 menneskelig støtte
 • Ingen plugin-begrænsning.
 • Automatisk billedkomprimering
 • Websteds mgmt værktøjer
 • Fuld serveradgang

"Ideel til WordPress-hosting til virksomheder"

Sidst men bestemt ikke mindst på vores liste har vi Liquid Web, den ældste onde dreng rundt om blokken. Liquid Web, der blev dannet måde inden starten af ​​Google, kender ethvert trick i bogen til at forbedre deres hastigheder, og de har indarbejdet al deres erfaring og speedhacks i deres webhostingtjenester.

De dækker et komplet udvalg af hostingtjenester, men vi dækker deres administrerede WordPress-tjenester her.

Som enhver premium webhost tilbyder Liquid Web ubegrænset sidevisninger på tværs af alle deres administrerede WordPress-planer, så du behøver ikke at bekymre dig om serviceafbrydelser uanset trafikken.

De værktøjer, de bruger til at optimere datalevering, er på niveau med resten, og bruger avanceret teknik i deres infrastruktur for at reducere belastningstider.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Gennemsnitshastighed: 152,2 ms – Se det fulde resultat

De har 3 datacentre placeret over hele USA (US East, US West, US Central). Dette gør det ideelt at være vært for dine websteder med dem, hvis dine største kunder er amerikanske. Pinger fra andre lande gjorde heller ikke alt for lurv med 146 ms i Japan og 216 ms i Singapore. Bangalore reagerede dog ikke godt, så husk det, hvis du er målrettet mod Indien.

Vi var lidt ubehagelige med deres priser (starter ved $ 69 pr. Måned) men med supportpersonale, der er 600 stærke, et verdensomspændende gennemsnit på 152 ms, og professionelle Managed WordPress Hosting-tjenester, fortjener Liquid Web deres placering på denne liste.

Ærlige nævn

Hos Bitcatcha.com holder vi meget høje standarder over for webhosts, når det kommer til serverhastighed og -værdi. Der er et par fremtrædende mærker derude, som ikke rigtigt kom ind i vores top 6, men vi føler, at de er fantastiske nok til at garantere en omtale!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Værtsplan sammenlignet

Grundlæggende

Globalt gennemsnit

153 ms

Pris (USD)

$ 5,45 / mo

Nøglefunktioner

 • Linux & cPanel
 • Ubegrænsede ressourcer
 • Automatisk sikkerhedskopiering
 • Ressourcebeskyttelse
 • CloudFlare CDN

"Velegnet til små steder & begyndere."

Et af de mere fremtrædende mærker derude, Bluehost har en god 16 års erfaring under deres bælte som webhost.

Ligesom SiteGround anbefales de af WordPress for deres dedikation til deres infrastruktur og fremragende supportteam (750 stærke, alle træne og klar til at serveres 24/7).

Speedwise, de er også ret gode! De har en solid A + med et verdensomspændende gennemsnit på 153 ms.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Gennemsnitshastighed: 153 ms – Se det fulde resultat

Pingerne fra USA klarede sig meget godt på under 80 ms hver men resultaterne fra lande længere væk var lidt langsommere og dypede ned til 330 ms i Indien. Du skal sørge for at vælge det datacenter, der er tættest på dine målkunder, da det ser ud til, at de ikke gør det så godt, de yderligere vækanmodninger er fra serverne. De har datacentre i Indien, Kina, London og Amerika, så der er masser af muligheder for dig at vælge imellem!

For kun $ 5,45 pr. Måned tror vi stadig, at Bluehost sparker røv og giver os stor værdi!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Værtsplan sammenlignet

EcoSiteStarter

Globalt gennemsnit

178 ms

Pris (USD)

$ 5,95 / mo

Nøglefunktioner

 • 300% grøn vært
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% grøn webhosting"

De har alt, hvad der gør en premium webhost.

Solide pålidelige datacentre, stærkt supportteam, avanceret infrastruktur, Git-kompatibilitet og CloudFlare-integration, der fungerer.

Men hvad der gør dem specielle er ikke, hvordan de får tingene til at indlæse hurtigere (det er allerede givet), det er hvad de gør med virksomheden. GreenGeeks giver tilbage til planeten ved at investere 3 gange af hver amp, de bruger i vedvarende energi!

Du vil bogstaveligt talt gøre verden til et grønnere sted, når du er vært for dit websted med GreenGeeks.

Speedwise, de er ikke så hurtige som vores top 6, men de betragtes stadig som HURTIGT!

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Gennemsnitshastighed: 178,2 ms – Se fuldt resultat

Ved et verdensomspændende gennemsnit på 178 ms er de klassificeret A + hurtigere end Googles anbefalede responstid. Deres datacentre er dog kun baseret i USA, Canada og Amsterdam, så hvis du er målrettet mod Asien, er du muligvis ikke i stand til at opleve dem med deres optimale hastighed.

GreenGeeks EcoSiteStarter-plan starter ved kun $ 5,95 pr. Måned, men husk, at du ikke er den eneste, der drager fordel af deres service – du gør kloden en fordel bare ved at være vært hos GreenGeeks!

Dom

Hvis vi bare skulle holde fast ved et webhostemærke resten af ​​vores liv, ville vi helt sikkert gå med SiteGround. Alle mærker, der er omtalt i denne artikel, er fantastiske med top-tier-service og -teknologi, men SiteGround tager kagen med den hurtigste delte hosting, vi har set, sammenlignelig med andre mærkes cloud-hostinghastigheder!

De bruger en kombination af hardware og software til at gøre dem til den FASTEST delte vært, såsom:

 • SuperCacher – øger hastighederne op til 4x
 • SSD-servere – 30% hurtigere end almindelige HDD’er
 • Datacentre i 3 regioner
 • Automatisk opdateret og optimeret software
 • NGIX server opsætning – ydeevne boosting
 • PHP7 support – den hurtigste PHP udgivelse til dato

Sammen med et af de bedste kundeserviceteams, vi har haft fornøjelsen af ​​at tackle, blæser SiteGround bare konkurrencen væk. Besøg dem på deres officielle hjemmeside.

For at lære mere om SiteGround opfordrer vi dig til at læse vores dybdegående analyse om SiteGround-hosting. Som altid, send os en besked, hvis du har spørgsmål.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me