Cerqueu el millor amfitrió del vostre lloc web canadenc?

Potser estàs buscant llançar un lloc nou. O bé, actualitzeu-lo a un amfitrió millor. Allà que us hagi trobat aquest article, estem encantats d’estar aquí.

Darrere de qualsevol lloc web amb èxit hi ha un proveïdor d’allotjament ràpid i fiable. Trobar l’adequat per a TU, us establirà amb els fonaments més forts a partir dels quals.

Avui hem seleccionat específicament les millors opcions d’allotjament per als llocs web canadencs. Som-hi.

Contents

El comerç electrònic al Canadà està madur per escollir

Una cosa està segura: ara és un moment emocionant si arribeu a un públic canadenc. Especialment si sou un negoci en línia.

Els canadencs haurien de gastar més de 39 milions de dòlars en línia el 2019.

Gairebé la meitat dels canadencs diuen que compren en línia almenys un cop al mes. No es tracta només de compres petites: en un estudi, les tres quartes parts dels enquestats van dir que gasten fins a 200 dòlars al mes en línia i gairebé un 10% gasten fins a 500 dòlars.

Per descomptat, el comerç electrònic encara està dominat per grans gegants internacionals com Amazon, i haureu d’oferir una experiència de client d’alta qualitat. Però hi ha una gran cosa del vostre costat: l’amor pel local.

Els canadencs han continuat mostrant una forta preferència per les marques canadenques. En una enquesta VL Omni, el 62% dels canadencs que compren internacionalment en línia van dir que preferirien comprar internament. Això vol dir que si teniu un avantatge sobre el vostre lloc basat en casa, podríeu tenir un avantatge real.

Aquesta actitud i aquest tipus de despesa suposen una oportunitat enorme.

Potser esteu saltant a bord amb una botiga WordPress o Shopify. Potser un lloc web d’afiliació. Qualsevol cosa que triï, tingueu en compte que la forma del vostre lloc web també determinarà quines seran les vostres necessitats del proveïdor d’allotjament.

Independentment de com decidiu pujar a aquesta onada, l’amfitrió “correcte” donarà suport al creixement del vostre lloc web i li oferirà la millor oportunitat de contribuir a la pròspera escena de e-comm del Canadà..

Els canadencs tenen altes expectatives

La investigació també ha suggerit que els canadencs són una població especialment experimentada en tecnologia.

Significat? Bé, tenen certes expectatives que han de complir les empreses en línia.

En una enquesta a canadencs, el 52% va dir que les empreses han de proporcionar una experiència digital d’avantguarda si esperaven mantenir el seu negoci.

Un percentatge encara més gran va dir que compartiria una mala experiència a les xarxes socials o als llocs de revisió entre companys, el pitjor malson d’un negoci!

Tot això significa que haureu de fer tot el que estigueu al vostre abast per proporcionar una experiència d’usuari excel·lent a qualsevol persona que es trobi al vostre lloc. Això inclou assegurar-se que el lloc es carrega ràpidament amb llamps, es manté en línia fins i tot durant els períodes punta i es pot protegir contra els pirates informàtics i les vulnerabilitats. Totes les coses que suportarà un bon amfitrió i un amfitrió dolent poden arruïnar-se.

A més de ser conscients de la innovació, els canadencs també tenen grans expectatives ètiques per part de les empreses.

Més que en molts altres països, hi ha una expectativa “verda”. Segons una enquesta OMNIWeb Canada de Leger, el 43% dels adults canadencs estan més disposats a comprar productes amb una reclamació ambiental responsable. És a dir, ser “verd” pot implicar si una marca es reuneix o no en un competidor.

Pot ser que formis part d’aquesta estadística i estàs buscant un proveïdor d’allotjament que pugui crear una petjada energètica positiva. Si és així, estareu encantats de saber que hi ha un parell a la nostra llista d’amfitrió avui!

Què és PIPEDA i què hauríeu de saber

Hi ha una altra cosa important que tot propietari del lloc canadenc hauria de conèixer: PIPEDA.

Canadà té algunes lleis de privadesa exclusives. El més important és la Llei de protecció de documents i documents electrònics (PIPEDA) que s’aplica a la informació personal que es recopila durant el desenvolupament d’activitats comercials. Cal que les empreses sol·licitin el consentiment de les persones per a la recollida de les seves dades i que les protegeixin del mal ús.

A continuació hem resumit alguns dels principals principis:

 • Consentiment per a la recollida de dades personals
 • La recollida de dades està limitada a “finalitats raonables”
 • Ús limitat, divulgació i accés a informació personal
 • La informació personal emmagatzemada ha de ser precisa i completa
 • Polítiques i procediments vigents en cas d’incompliments de privadesa

Renúncia ràpida

PIPEDA, un tema fort que us recomanem que feu més investigacions fora d’aquest article. Podeu llegir una bona introducció aquí.

PIPEDA pot afectar de diverses maneres la presa de decisions del proveïdor hoste. Tanmateix, el tipus de lloc web que oferiu determinarà quina precaució haurà de prendre.

Per exemple, els llocs que necessiten recopilar moltes dades personals poden preferir utilitzar un proveïdor d’allotjament que ofereix centre de dades al sòl canadenc, per tal d’estar del tot segur que el vostre amfitrió i el vostre lloc compleixen el 100%..

Si és poc probable que el vostre lloc web tracti moltes dades personals, pot ser que sigui més important que seleccioneu un host que ofereixi una velocitat o suport excepcional, fins i tot si els seus centres de dades es troben fora del Canadà..

Tot i això, independentment de la quantitat de dades personals que pretengueu processar, un bon host hauria d’ajudar absolutament a protegir el vostre lloc contra incompliments de seguretat ajudant a proporcionar una línia de defensa sòlida..

Què heu de buscar en un bon amfitrió

Per triar l’amfitrió, voldreu exactament el que heu de buscar.

Diferents hostes es comercialitzen en diferents punts forts i especialitats. Tot i això, hi ha algunes coses clares a tenir en compte a l’hora de comparar hosts per a llocs canadencs.

Anem a passar ràpidament.

1. Velocitat

Un bon host web ha de ser ràpid. A Bitcatcha, sovint defensem que aquesta és probablement la marca més important d’un amfitrió excel·lent.

Això és perquè la velocitat de càrrega d’un lloc web pot provocar o trencar la vostra experiència d’usuari. La velocitat de l’amfitrió més ràpida suposarà temps de càrrega més ràpids i una retenció més gran. En aquests dies, els usuaris en línia tenen altes expectatives, i esperen que es carregui una pàgina en menys de 2 segons.

Les pàgines de càrrega lenta comporten clients insatisfets. I cap a on van els clients insatisfets?

En una altra part.

Un bon host estarà optimitzat per a la seva velocitat tant en el seu maquinari com en el seu programari, per exemple a través de CDN o tecnologia de caché.

Per comparar la velocitat de cadascun dels nostres amfitrions, farem servir la nostra eina de prova de velocitat del servidor Bitcatcha fiable (disculpeu el descarat connector).

Tenim nodes de prova 10x instal·lats a diferents llocs per simular persones de tot el món que visiten el vostre lloc.

I –ho heu encertat– l’utilitzarem per mesurar la rapidesa que un servidor respon a una sol·licitud del Canadà.

2. Seguretat

Fet divertit: el 77% dels canadencs està preocupat per les ciberataques contra organitzacions que puguin tenir accés a la seva informació personal.

Si bé, el propietari del lloc, sou responsables de mantenir les seves dades segures segons els estàndards PIPEDA, un bon amfitrió hi col·laborarà per ajudar-vos a complir aquestes regulacions..

Com? Oferint una forta línia de defensa dels pirates informàtics i del programari maliciós.

COM? Penseu en tallafocs, certificacions SSL i un sistema de control proactiu que ajudi a atrapar les vulnerabilitats abans que esdevinguin problemes més grans.

3. Fiabilitat

El temps d’aturada és l’enemic del trànsit, la reputació i l’oportunitat. Un bon host farà tot el que estigui al seu abast per evitar-ho.

Mireu els amfitrions amb una garantia de temps d’operació d’almenys el 99%. Encara millor, consulteu eines de tercers com UptimeRobot i ressenyes per verificar la seva reclamació.

Una cosa que realment us pot ajudar a evitar el temps d’inactivitat és un excel·lent equip d’atenció al client. Un bon amfitrió hauria d’oferir suport 24 hores d’un equip d’experts. Es podria fer mitjançant un xat en directe, un telèfon, un sistema de venda de bitllets o tots els elements anteriors.

4. Ecològic

Com hem esmentat, aquest és un factor important per a molts canadencs. Els centres de dades d’allotjament utilitzen una enorme energia per mantenir les instal·lacions en funcionament. Per sort, alguns hostes han fet esforços actius per intentar compensar la seva petjada de carboni.

L’allotjament ecològic es pot produir mitjançant un tipus d’intercanvi de crèdits de potència verda per energia utilitzada. Alternativament, un host pot simplement utilitzar formes renovables d’energia. O bé, fer un esforç conscient per reduir els residus. Creiem que és definitivament una consideració digna i que la seva audiència pot estar molt d’acord.

5. Relació qualitat preu

Finalment, un bon amfitrió hauria d’oferir una bona relació qualitat-preu. Hauríeu de tenir totes les funcions que necessiteu a un preu que no trencarà el banc.

Mireu de prop quines inclusions obteniu. Els amfitrions acostumen a variar si engeguen o no el següent de manera gratuïta:

 • Registre de correu electrònic
 • Registre de dominis
 • Ampladació o amplada de banda addicional
 • Import de la quantitat gratuïta de CDN, si n’hi ha

Ara ja ho hem discutit, entrem als amfitrions!

Classificat: el millor allotjament web per a llocs web canadencs

Nota

 1. Tots els preus enumerats es basen en el preu de presentació del contracte de 12 mesos.
 2. El tipus de canvi que s’utilitza és d’1 USD a 1,32 dòlar canadenc.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat al Canadà

12 ms

Preu (CAD)

7,85 / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 20 GB
 • Integració CDN de Cloudflare
 • SuperCacher
 • 24/7 tecn. suport
 • Còpia de seguretat gratuïta diària

"Un amfitrió ben arrodonit, amb una gran qualitat, ofertes de velocitat, seguretat i assistència."

Comencem aquesta llista amb SiteGround, el nostre amfitrió favorit.

És un amfitrió tan sòlid com venen. Característiques impressionants, excel·lent rendiment i velocitats constantment ràpides que continuen la millor competició.

Format el 2004, SiteGround ha crescut fins a 4 centres de dades a tot el món. La més propera a Canadà és Chicago, de manera que vam allotjar un lloc des d’allà per conèixer-lo.

Les dades del lloc de prova van obtenir una molt sòlida A+.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Velocitat mitjana: 138,1 ms – Veure el resultat complet

El temps mitjà de resposta de 138,1 ms fa que SiteGround sigui oficialment l’amfitrió més ràpid d’aquesta llista. El que és més important, va suposar una ràpida ràpida velocitat de 12 m de Canadà. Probablement es pot constatar en els discs SSD de millora de la velocitat de SiteGround; es pot dir que proporciona dades fins a un 30% més ràpid que els discos HDD habituals..

SiteGround també ofereix una gran quantitat de complements per millorar la velocitat. Tots els plans inclouen integració gratuïta Cloudflare CDN, a més de SuperCacher premium per augmentar els temps de càrrega fins a 4x. Tot això vol dir xerra & lliurament de contingut suau.

I a part de la velocitat?

SiteGround és molt fiable. El nostre propi verificador de temps pot confirmar la seva garantia de temps de vida del 99,9%. Es registra com a 100% des del 2016!

Han creat una còpia de seguretat d’última generació amb una solució AI que lluita contra milions d’atacs de força bruta cada dia, a més d’un equip de suport 24 hores al dia. Esmentàvem que són una empresa de bona sensació que sembla prioritzar els empleats feliços? (com ho demostren les seves crítiques opinions sobre Glassdoor).

El seu pla “recomanat” GrowBig comença a partir de 5,95 dòlars el mes. Tingueu en compte que això augmentarà fins a 19,95 dòlars el mes a partir de la renovació. Així doncs, SiteGround no és l’opció més barata, però ofereix ofertes sòlides en tots els fronts.

SiteGround en acció

 • Llegiu la nostra crítica detallada de SiteGround.
 • Consulteu el nostre lloc de proves amb SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat al Canadà

38 ms

Preu (CAD)

5,93 / mes

Característiques clau

 • Amfitrió de lloc il·limitat
 • 1 nom de domini gratuït
 • Accés SSH inclòs
 • hPanel
 • Suport localitzat

"Extremadament barat, excel·lent funcionament & seguretat, una interfície intuïtiva & atenció al client localitzada."

Hostinger és una altra companyia internacional que prové de Lituània i té els ulls en la dominació mundial.

Doncs bé, només estem impressionats que ja s’ha repartit a 39 països, amb 6 centres de dades a tot el món. El més proper a Canadà és el seu centre de dades de Carolina del Sud.

Els resultats dels nostres llocs de prova no van decebre:

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Velocitat mitjana: 143,1 ms – Veure el resultat complet

Va anotar una altra qualificació A + amb una velocitat mitjana de 143,1 ms. El temps de resposta per a Canadà va ser de 38 ms, és a dir, velocitats de càrrega molt ràpides per a públics canadencs.

Tot i que, hem de reconèixer. El que preferim d’Hostinger és el boig que és!

A partir de 0,80 dòlars / mes (per un compromís de 2 anys) Hostinger és constantment un dels amfitrions més barats del mercat. I no estem parlant barats i desagradables, recordeu-ho, són velocitats A +.

Hostinger es pren molt seriosament l’horari i protegeix els usuaris amb una garantia de temps de vida del 99,9% i la seva suite de seguretat Bitninja..

Segur, aquí falten algunes funcions, com ara les còpies de seguretat de CDN i diàries. Tot i això, ofereixen un Gestor de caché per ajudar a accelerar les coses i una excel·lent interfície de suport, on una bona ajuda es troba a pocs segons. Gestionareu tot des de la seva interfície hPanel personalitzada i fàcil d’utilitzar, que és un toc modern a la popular cPanel.

Hostinger sens dubte us proporciona un gran valor pel que esteu aconseguint, i és una opció fantàstica per a principiants i per a aquells amb un pressupost.

Hostinger en acció

 • Llegiu la nostra crítica detallada d’Hostinger.
 • Consulteu el nostre lloc de proves amb Hostinger.

3. Hostatge A2

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat al Canadà

13 ms

Preu (CAD)

10.26 / dilluns

Característiques clau

 • Servidor Turbo
 • Amplada de banda il·limitada
 • WP optimitzat A2
 • Migració de llocs gratuïts
 • En qualsevol moment els diners de tornada

"Allotjament assequible i ric en funcions, amb moltes ofertes “il·limitades”."

El número tres d’A2 és una altra companyia internacional. Ofereixen una àmplia gamma d’opcions d’allotjament en servidors que abasten Europa, Àsia i els Estats Units.

El seu centre de dades més proper a Canadà és a Michigan. Vam fer un embolic i vam configurar un lloc de prova per veure què podrien dir els números:

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Velocitat mitjana: 149.8 ms – Veure el resultat complet

Com es pot veure, A2 també es va classificar amb un orgullós A + amb una velocitat mitjana de 149.8 ms.

El centre de dades de Canadà va entrar a 13 ms – molt ràpidament!

Potser no ens hauria de sorprendre: el nostre lloc de proves està allotjat en el seu pla Turbo, adaptat a la velocitat en tots els sentits. S’executa en servidors d’allotjament web Turbo (es diu que es carreguen llocs fins a 20 vegades més ràpid) i té l’opció de tres nivells de memòria cau.

De fet, tots els plans d’allotjament compartits inclouen emmagatzematge de SSD que millori la velocitat, Cloudflare CDN, protecció Hackscan i aplicacions que estan personalitzades per funcionar amb més eficàcia (cosa que contribueix a reduir el temps de càrrega).

Tot i això, el que també és fantàstic sobre l’A2 és que aporta un munt de valor. Tot el que estigui per sobre del pla Swift inclourà una atractiva llista de “il·limitats”..

Inclou llocs web il·limitats, adreces de correu electrònic, bases de dades totals, emmagatzematge, transferències i molt més. Ni tan sols haureu de pagar per SSL.

Tot això, a un preu raonable, converteix A2 en una solució molt rica en característiques.

També han col·laborat amb Carbonfund.org per compensar les emissions de CO2 dels servidors. Defensen pràctiques verdes, com ara el teletreball de treballadors, el reciclatge de servidors més antics per impedir que entrin a abocadors i la realització de petites promocions, com plantar 3 arbres per a cada paquet amfitrió venut durant un determinat mes..

Tingueu en compte que “Il·limitat” no es pot tenir literalment. Els llocs que incompleixen la seva quota de recursos assignada tenen la possibilitat de restringir els recursos per part de l’amfitrió. També vam llegir algunes queixes sobre suport lent.

A2 Hosting en acció

 • Llegiu la nostra ressenya a l’allotjament d’A2 A2.
 • Consulteu el nostre lloc de proves amb Hosting A2.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat al Canadà

9 ms

Preu (CAD)

6,53 / mes

Característiques clau

 • 300% verd!
 • SSD il·limitat
 • Xifrem el SSL amb comodins
 • cPanel & Suave
 • Assistència tècnica 24/7

"És una màquina de 300x d’eficiència energètica, extremadament ràpida, amb centres de dades al sòl canadenc que han d’assegurar el compliment de PIPEDA. "

A continuació, hi ha la màquina mitjana, verda, de Califòrnia, que és GreenGeeks.

Són una empresa de propietat independent amb cinc centres de dades a tot el món. Una bona notícia és que al Canadà hi ha una única raó!

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Velocitat mitjana: 178,6 ms – Veure el resultat complet

Amb una velocitat mitjana de 178,6 ms, GreenGeeks és ràpid. Definitivament podeu veure la diferència que el centre de dades es troba al Canadà: el temps de resposta del servidor des del Canadà és de 9 ms!

Això significa que es carregaran temps per a públics canadencs força difícils de superar.

Què més ofereixen a la velocitat?

Aquí és el que ens ha semblat més impressionant: GreenGeeks té el compromís més gran de tots els amfitrions d’aquesta llista.

Han anat més enllà de les pràctiques laborals de minimització de residus i d’energia eficaç. Allotjar-se amb GreenGeeks significa que no seran simplement neutres en carboni, sinó que “redueixen el carboni”.

“Com?”, Pregunta. Bé, GreenGeeks torna a posar tres vegades l’energia que consumeixen a la xarxa mitjançant la compra de crèdits d’energia eòlica. En definitiva, és 300x eficient energèticament!

Aquesta és una opció responsable i sensible, però també podreu obtenir altres beneficis.

GreenGeeks té diverses insígnies que podeu utilitzar al vostre lloc web per fer saber als visitants que el vostre negoci en línia és ecològic. Però, a la veritat i a la velocitat, els beneficis de GreenGeeks no s’aturen aquí.

Fins i tot el seu pla compartit més baix proporciona espai, amplada de banda, dominis, correus electrònics i bases de dades il·limitades. Però el més únic de tots, també obtingueu un registre de domini gratuït per a tota la vida del vostre compte de GreenGeeks!

Un avantatge important per a GreenGeeks que no tenen tots els amfitrions d’aquesta llista: el centre de dades està allotjat al Canadà.

Recordeu com esmentàvem que les lleis PIPEDA us deixen responsable de protegir qualsevol informació personal recollida de persones canadencs? Allotjar-vos en un centre de dades al Canadà significa que aquestes dades estaran protegides per la constitució canadiana, que us pot proporcionar una tranquil·litat addicional.

Tot això, per un preu introductori molt raonable de 3,95 dòlars al mes (per un compromís de 3 anys).

En general, GreenGeeks té un factor molt agradable. Ajudareu a marcar la diferència mentre recollireu els avantatges d’un excel·lent proveïdor d’allotjament en sòl canadenc.

GreenGeeks en acció

 • Llegiu la nostra ressenya a fons de GreenGeeks.
 • Consulteu el nostre lloc de proves amb GreenGeeks.

5. Amfitrió d’emmotllament

https://www.inmotionhosting.com/

Allotjament d’immobles

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat al Canadà

67 ms

Preu (CAD)

9,23 / mes

Característiques clau

 • Amfitrió de 6 llocs web
 • SSD il·limitat
 • Correu electrònic il limitat
 • Transferència gratuïta de llocs web
 • Garantia de devolució de 90 dies

"Rics en característiques i conscients del medi ambient. Espereu una latència més gran del seu servidor LA. "

Inmotion és la companyia d’allotjament web CNET més ben premiada. Sona bé fins ara?

En realitat són l’ex-amfitrió de Bitcatcha i els respetem molt, ja que porten més de 16 anys a la indústria,

També ofereixen una impressionant pila de servidors, amb una combinació de SSD, configuració NGINX i caché de servidor avançat.

Vam crear un lloc de prova per veure com costa els nostres amics canadencs:

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Velocitat mitjana: 171,9 ms – Veure el resultat complet

Va marcar un altre A + de velocitat mitjana.

Tot i això, si bé el temps de resposta de 67 ms del node de Canadà és respectable, és el més lent d’aquesta llista.

Dit això, Inmotion ofereix un munt d’altres funcions i freebies que poden deixar-te passar per alt uns quants segons de diferència.

Inclou espai d’emmagatzematge il·limitat, amplada de banda i espai de disc, un nom de domini gratuït, temes gratuïts i fins i tot contingut de màrqueting gratuït & fotografies. Els propietaris de llocs web per primera vegada poden gaudir de l’oferta “QuickStarter” que posa en línia un lloc optimitzat per SEO en dos dies, des de zero.

Una altra cosa que més ens ha agradat d’InMotion és que han fet esforços per ser conscients del medi ambient. El centre de dades de LA és en realitat el primer “centre de dades verd” de la zona. Utilitza tecnologia de refrigeració de l’aire exterior i es diu que redueix la producció de carboni en més de 2.000 tones a l’any. Coses molt maques!

Podreu gaudir del seu pla d’inici al preu just introductor de 9,32 CAD (per compromís d’un any). També té una garantia de devolució de 90 dies (la majoria dels hostes ofereixen 30 dies).

El recomanem a llocs de mida petita o mitjana.

Inmotion Hosting en acció

 • Llegiu la nostra ressenya a fons d’allotjament Inmotion.
 • Consulteu el nostre lloc de proves amb Inmotion Hosting.

Amfitrió de bonificació

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Puntuació mundial de velocitat

A

Velocitat al Canadà

1 ms

Preu (CAD)

5,95 / mes

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • SSD il·limitat
 • Transferència no modificada
 • Creador de llocs d’inici
 • Formació gratuïta d’un en un

"Amfitrió canadenc que té un valor lluminós i ràpid a la regió i 100% verd. "

Acabem la nostra llista amb una addició de bonus: HostPapa.

HostPapa és una empresa canadenca de propietat independent amb seu a Toronto.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Velocitat mitjana: 201,4 ms – Veure el resultat complet

Amb una velocitat mitjana de 201,4ms, oficialment és l’amfitrió més lent d’aquesta llista, raking en un A.

MALGRAT AIXÒ. Comproveu que el temps de resposta del servidor del Canadà és de 1 ms!

Si bé, això no pot ser una bona opció per a llocs web amb audiències fora del Canadà o dels Estats Units … les coses haurien de carregar ràpidament si la vostra audiència es troba dins de la regió..

El pla d’inici més barat té un cost de 3,95 dòlars al mes (per un compromís de 3 anys), tot i que això augmenta considerablement en renovar-se. La bona notícia és que obteniu molt valor: dos llocs web, registre de domini gratuït, 100 GB d’espai en disc, amplada de banda “il limitada”, Cloudflare CDN i SSL … la llista continua.

També tindreu accés a algunes formes de suport exclusives. Ofereixen una gran biblioteca de vídeos d’autoajuda i un suport 24 hores al dia. Fins i tot podeu programar una sessió de vídeo / telèfon personalitzada amb “Papa Squad Experts”!

Un altre aspecte impressionant és que HostPapa compra energia renovable 100% verda per alimentar els seus centres de dades i espais d’oficines. De forma similar a GreenGeeks, fins i tot obtindreu alguns banners per mostrar a la vostra audiència que el vostre lloc funciona amb una energia 100% verda!

Tot i això, amb més investigacions, hem trobat algunes revisions frustrades de clients que no estan satisfets amb el suport rebut.

També hi ha hagut informes de complements sorprenents a la caixa i una taxa de cancel·lació rumorejada si intenteu utilitzar la seva “política de devolució del dia 30”. Personalment no hem tingut experiències negatives, però potser val la pena llegir més informació per veure què en fa.

Veredicte

Recordeu les coses que dèiem que valia la pena buscar-les en un amfitrió?

 1. Excel·lent velocitat
  Optimitzat per oferir temps de càrrega ràpids que cremen a la regió del públic.
 2. Segura
  Ajuda eficaçment a defensar el vostre lloc contra els pirates informàtics i el programari maliciós.
 3. Fiabilitat
  Ofereix un servei de suport 24 hores / 24, efectiu i una garantia de temps de vida del 99%.
 4. Ecològic
  Fa un esforç per compensar la seva petjada de carboni
 5. Relació qualitat preu
  Equilibra les funcions que necessiteu amb un preu just.

Tanmateix, al final del dia, l’amfitrió “millor” és el que millor s’adapta a les vostres necessitats i prioritats com a usuari.

Recopilem les nostres 3 millors opcions d’amfitrió per a llocs web canadencs:

VELOCITAT MUNDIAL

VELOCITAT A CANADA

PREU (CAD / MO)

SiteGround

A+

12 ms

7,85

Hostinger

A+

38 ms

5,93

A2 Hosting

A+

13 ms

10.26

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me