Ако сте кацнали на тази страница, вероятно търсите нов уеб хост. Но не търсите само всеки уеб хост – вие изследвате най-надеждния и бърз уеб хостинг, който можете да получите, защото знаете колко е решаващо за онлайн бизнеса.

Получихме ти гръб, fam.

Ако просто търсите за забавление, подгответе се за клас – ще се обучавате как SPEED директно влияе на ПРОДАЖБА.

Писали сме за това преди, но нека да се върнем бързо, защо скоростта наистина има значение:

 • Онлайн пазаруването behemoth Amazon може да губи до $ 1,6 милиарда годишно, ако сайтът им е забавен само с секунда
 • Интернет купувачите очакват сайтовете да се заредят почти моментално. 2 секунди е най-дълго, което са готови да чакат
 • Живеем в епоха на моментално удовлетворение. 40% от потребителите ще напуснат, ако сайтът ви отнеме повече от 3 секунди.

Ето защо не трябва просто да гледате на евтин уеб хостинг – може да спестите повече от разходите, но ще загубите в хиляди пропуснати възможности за продажби.

Бърза препоръка

Ако търсите бърза препоръка за най-бързата уеб хостинг марка, ще продължим с SiteGround. Ние сме домакин на Bitcatcha.com с тях и нашето сравнение на скоростта на сървъра показва, че тестовият ни сайт се представя отлично със среден за целия свят от само 138 ms, много по-нисък от препоръчителните от 200 ms от Google. Прочетете пълния ни преглед на SiteGround.

Contents

Каква скорост притежава бързият хост?

Ето още няколко неща, които трябва да знаете, преди да стигнем до подробностите:

1. Скоростта на сървъра не е същата като скоростта на уебсайта.

Подобно е, но не същото, като разликата между хардуер и софтуер във вашия iPhone. Колкото и оптимизиран да е потребителският интерфейс, телефонът ви все още ще се чувства муден, ако хардуерът не може да поддържа. Важно е да актуализирате както хардуера, така и софтуера, така че всичко да върви гладко и бързо

2. Как измерваме скоростта на сървъра

Скоростта на сървъра се измерва чрез тестване на времето му за отговор – времето, необходимо за сървъра да отговори на заявка от клиент.

3. Какво разкрива тестът за скорост на сървъра

Ефективният обхват на центъра за данни, хардуерните спецификации, настройката на сървъра и тяхното мрежово планиране

4. Показател за време за отговор на сървъра на Google

Според Google, оптималното време за реакция на сървъра е 200 ms. Всичко по-бавно и сайтовете ще започнат да се чувстват мудни.

5. Относно проверката на скоростта на сървъра на Bitcatcha

Нашата уникална проверка на скоростта на сървъра изчислява средното време за реакция на сървъра в 8 места по целия свят. Резултатите под 180 ms се класират „A +“, а оценките от 181 ms до 210 ms ще бъдат класирани като „A.“

Сравнена скорост: Кой е най-бързият хостинг на уебсайтове?

Кой е най-бързият хостинг на уебсайтове

Взехме 6 от най-горещите уеб хостинг марки и старателно тествахме всяка една от скоростите на сървъра им, разградихме техните функции, проучихме техните цени и документирахме всичко, което намерихме, за да можете лесно да решите за себе си най-добрия уеб хостинг за вашия бизнес.

Обърнете внимание, че всички уеб хостове, които се показват тук, са превъзходни и са класирани A +, така че по принцип не можете да сбъркате с никой от тях. Ние сме ги класирали според нашите предпочитания, но не се колебайте да направите свой собствен избор!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Хост план в сравнение

GrowBig

Средно за света

138 ms

Цена (USD)

$ 5.95 / месец

Основни функции

 • 20 GB SSD съхранение
 • 25 000 посещения / мес
 • SuperCacher
 • 24/7 техн. поддържа
 • Премиум резервно копие

"Бърз и надежден домакин. Дори сме домакини на Bitcatcha с тях!"

Разяснихме преди това, че абсолютно ОБИЧАМ SiteGround. Всъщност преминахме от Inmotion хостинг към SiteGround преди година и никога не погледнахме назад! Те официално са одобрени за WordPress (това е голяма работа, момчета!), И такова признание се дава само на уеб хостове, които отговарят на високите критерии на WordPress.

Предпочитаният ни пакет е GrowBig Plan за тяхното начално ниво; супер достъпен само 5,95 долара на месец, но идва пълен с предимства и функции. Можете да се наслаждавате на приоритетна поддръжка, SuperCacher, Автоматично ежедневно архивиране и безплатни възстановявания.

По отношение на скоростта SiteGround е класиран на A + със среден за света 138 ms, сравним с първокласни хостове като Liquid Web само на част от цената.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
55 ms3 ms92 мс223 мс139 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
380 мс226 мс148 мс12 ms103 ms

Средна скорост: 138,1 ms – Вижте пълния резултат

Те имат 5 центъра за данни, разпределени в 3 региона, така че можете да изберете един, който е най-близо до целевите ви клиенти, за да оптимизирате скоростта на сървъра им..

Cloudflare активирането е интегрирано в системата, така че ако искате още по-бързи скорости, няма проблем – можете да го направите с едно натискане на бутон.

Всъщност направихме тест за скоростта на сървъра и за хостинг на SiteGround Cloud с отлични резултати. Ако това е, което търсите, прескочете, за да разгледате нашия задълбочен преглед на SiteGround!

2. Хостингер

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Хост план в сравнение

Premium споделено

Средно за света

143 ms

Цена (USD)

$ 3.75 / месец

Основни функции

 • Неограничен SSD
 • 1 Безплатен домейн
 • hPanel
 • Изключителна подкрепа
 • Ниска въвеждаща цена

"Невероятно домакинство на съотношение цена / качество, един от най-добрите възможности за начинаещи!"

Ако сте нов в онлайн бизнес играта, тогава най-добре обърнете внимание, защото ще искате да прочетете за Hostinger.

По отношение на цената им не очаквате наистина качествен уеб хостинг, но те са изненадващо бързи! Имаме 3 тестови сайта с тях, хоствани в различни центрове за данни, за да можете да видите колко добре се представят на всеки континент. Ето резултатите, взети от нашия тест за скорост на сървъра.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
69 мс28 ms98 мс239 мс130 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
331 ms233 мс165 мс38 мс100 мс

Premium Shared America
Средна скорост: 143,1 ms – Вижте пълния резултат

Американският център за данни е наистина бърз и връща средно общо 143 ms. Заявките от по-далеч като Сингапур, Сидни и Бангалор изглежда имат бавно време за реакция, но затова Хостингер създаде толкова много центрове за данни по целия свят – за да се увери, че сайтът ви е бърз, без значение къде са вашите клиенти.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
194 мс229 мс246 мс5 ms349 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
99 ms191 мс70 ms212 мс163 мс

Премиум споделен Сингапур
Средна скорост: 175,8 ms – Вижте пълния резултат

Сингапурският сървър извади превъзходен среден за целия свят със 175,8 ms. Сега тези момчета наистина са бързи в Сингапур, Сидни, Бангалор и Япония, но очевидно не са толкова бързи на Запад, поради разстоянието.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
142 ms100 мс54 мс236 мс209 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
314 ms265 мс235 мс84 ms11 ms

Premium Shared Europe
Средна скорост: 165 ms – Вижте пълния резултат

Техният европейски сървър се представи изключително добре в Европа и Америка, но те не са твърде бързи в другите страни. Въпреки това те все още отбелязаха отлична средна стойност от 165 мс.

Освен бързината, Hostinger разполага с отличен екип за поддръжка, който обслужва над 20 държави на родния си език! С включването на 1 безплатен домейн, неограничено SSD съхранение, имейли и честотна лента, Hostinger наистина събира пълен удар със своите планове, особено за тези, които тепърва започват..

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 хостинг

Хост план в сравнение

Turbo

Средно за света

150 ms

Цена (USD)

$ 10.28 / месец

Основни функции

 • Неограничен SSD
 • Неограничена честотна лента
 • A2 оптимизиран WP
 • Безплатна миграция на сайт
 • По всяко време връщане на парите

"Най-подходящ за малки фирми и лични сайтове, които работят на WordPress."

Хората, които знаят, знаят, че A2 хостинг приема скоростта си много сериозно. Инвестирали са много, за да направят сървърите си бързи и бързи и имат време за реакция, за да го покажат.

Ако никога не сте чували за техните Turbo уеб хостинг сървъри, те са специално ощипани, за да ни дават огромни увеличения на скоростта. В комбинация със своя Turbo кеш сървърите могат да зареждат сайтове до 20 пъти по-бързо от стандартните сървъри.

Техните оптимизирани приложения (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart и др.) Са персонализирани да работят по-ефективно, което всичко добавя за намаляване на времето за зареждане.

За да обработва клиентските заявки по целия свят, A2 хостинг е създал 4 центъра за данни – 2 в САЩ, 1 в Амстердам и 1 в Сингапур), така че да можем да изберем най-доброто местоположение на сървъра според нашите нужди.

Вижте нашите тестове за скорост на сървъра:

Първият тест, който проведохме, използвахме тестов сайт, домакин на Turbo Plan на A2, с центъра за данни, разположен в САЩ. Резултатите бяха страхотни със среден за целия свят средно 149,8 ms, като най-бавният беше Сао Паоло при 316 ms.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
63 мс10 ms129 мс234 мс145 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
433 ms214 мс147 ms13 ms110 мс

Средна скорост на турбо план: 149,8 ms – Вижте пълния резултат

След това изпробвахме плана Swift със сървъра, хостван в Сингапур. Средната стойност в света е тествана малко по-бавно при 173 ms, но пинсовете от Сао Пауло не се справят твърде добре с над 300 ms.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
172 мс212 мс278 мс6 ms316 ms
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
163 мс141 ms67 мс218 мс159 ms

Swift Plan Средна скорост: 173,2 ms – Вижте пълния резултат

Така че, ако искате да хоствате с A2, не забравяйте да продължите с плана Turbo; това е малко по-скъпо, но поне ще получите това, което плащате!

4. Домакин за инмоции

https://www.inmotionhosting.com

Хостинг на инмоции

Хост план в сравнение

План за захранване

Средно за света

172 мс

Цена (USD)

$ 4.49 / месец

Основни функции

 • Безплатно име на домейн
 • Зони с максимална скорост ™
 • Неограничен трансфер
 • SSH достъп
 • 24 × 7 американска поддръжка

"Най-добре, ако се насочите към американската аудитория"

Преди да се влюбим в SiteGround, бяхме домакини на Bitcatcha.com с Inmotion в продължение на много години и всъщност все още сме доста доволни от тях. Ако не съществува SiteGround, вероятно ще сме домакин на Inmotion хостинг.

С Inmotion можете да избирате от 2 центъра за данни – US East & САЩ Запад. Това означава, че клиентите, които търсят от Америка, ще се насладят на свръхбързи скорости, но потребителите от Азия може да изпитат забавяния. Ключовата дума тук е „може“, тъй като резултатите от нашите тестове показват друго, проверете го:

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
2 мс53 ms322 ms178 мс172 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
514 ms153 ms109 мс67 мс149 мс

Средна скорост: 171,9 ms – Вижте пълния резултат

Някак си успяха да постигнат доста добър резултат, като най-бавното време за реакция бе надписано от Сингапур, при доста приличните 250 мс! Изобщо не е лошо като се има предвид разстоянието на Сингапур до центровете за данни в САЩ.

Като цяло средният за света Inmotion е много силен 171,9 ms, което означава, че вашият сайт трябва да се зарежда доста бързо за потребители по целия свят.

Лично, ако сме насочени конкретно към американските клиенти, тогава основният ни избор на уеб хостинг ще бъде Inmotion, за тяхната превъзходна скорост в САЩ и отличен екип за поддръжка, който ще излезе от пътя си, за да разреши вашите проблеми!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Хост план в сравнение

стартер

Средно за света

180 ms

Цена (USD)

$ 30 / месец

Основни функции

 • Изпълнява се от Google Cloud
 • Неограничени посещения
 • Ежедневно архивиране
 • WP експерт като поддръжка
 • Гаранция за отстраняване на хакове

"WordPress хостинг, захранван от платформата Google Cloud"

Следващ в нашия списък с най-бързи уеб хостове е Kinsta Managed WordPress хостинг. Създадена с помощта на собствената облачна платформа на Google, Kinsta използва главните технологии на Google и 15 центъра за данни, което ги прави най-бързият уебхостик, който срещаме досега.

Те са имали десетилетия опит в WordPress и са посветили този опит в създаването на най-доброто и най-бързо решение за управление на WordPress хостинг, което сте виждали.

Със следващата си архитектура, инфраструктура и внедряване на KeyCDN Kinsta е в състояние да зареди хостваните ви сайтове буквално за части от секундата, както се вижда от резултатите от нашите тестови скорости:

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
130 мс95 мс10 ms287 мс203 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
487 ms266 мс221 мс83 мс13 ms

Средна скорост: 179,5 ms – Вижте пълния резултат

Скоростта им ни взриви с тях, като последователно отбелязваме под 3 ms, като по-лошата беше тази при луди 127 ms. Най-лошото им представяне е по-добро от най-добрите резултати на повечето уеб-домакини!

Те отбелязаха средно ниво в света от 179,5 ms, което ни накара да кажем, че Kinsta (и KeyCDN) е наистина бърз уеб хостинг. Единственото, което ни попречи да ги класираме по-високо, е техният скъп етикет с плановете им за начално ниво, започващи от 30 долара на месец.

6. Течна мрежа

https://www.liquidweb.com/

Течна мрежа

Хост план в сравнение

персонален

Средно за света

152 ms

Цена (USD)

$ 69 / месец

Основни функции

 • 600 човешка подкрепа
 • Няма добавка респиратор.
 • Автоматично компресиране на изображението
 • Сайт mgmt инструменти
 • Пълен достъп до сървъра

"Идеален за корпоративен WordPress хостинг"

Не на последно място, но не на последно място в нашия списък, ние имаме Liquid Web, най-старото лошо момче около блока. Формиран начин преди създаването на Google, Liquid Web знае всеки трик в книгата, за да подобри скоростта си, и те са включили целия си опит и скорости в своите уеб хостинг услуги.

Те покриват пълен набор от хостинг услуги, но тук ще покриваме техните управлявани WordPress услуги.

Както всеки първокласен уеб хост, Liquid Web предлага неограничен брой показвания на страници във всичките им планове за управление на WordPress, така че няма да се налага да се притеснявате за прекъсвания на услугите, независимо от трафика.

Инструментите, които използват за оптимизиране на предоставянето на данни, са наравно с останалите, използвайки авангардни технологии в своята инфраструктура, за да намалят времето за зареждане.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
42 мс51 ms130 мс216 мс163 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Средна скорост: 152,2 ms – Вижте пълния резултат

Те имат 3 центъра за данни, разположени в САЩ (Изток на САЩ, Запад на САЩ, Централен щат). Това прави идеално да хоствате вашите сайтове с тях, ако основните ви клиенти са американци. Pings от други страни също не се справиха много, със 146 ms в Япония и 216 ms в Сингапур. Бангалор обаче не отговори добре, така че имайте това предвид, ако насочвате към Индия.

Бяхме малко неприятни с цените им (започвайки от $ 69 на месец), но с поддръжния персонал, който е 600, със средно ниво в света от 152 ms и професионални хостинг услуги на WordPress в света, Liquid Web определено заслужава мястото им в този списък.

Уважаеми споменавания

В Bitcatcha.com държим на много високи стандарти спрямо уеб хостове, що се отнася до скоростта и стойността на сървъра. Има няколко изпъкнали марки, които не успяха да влязат в топ 6, но смятаме, че те са достатъчно страхотни, за да гарантират споменаването!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Хост план в сравнение

Основен

Средно за света

153 ms

Цена (USD)

$ 5.45 / месец

Основни функции

 • Linux & Cpanel
 • Неограничени ресурси
 • Автоматично архивиране
 • Защита на ресурсите
 • CloudFlare CDN

"Подходящ за малки сайтове & начинаещи."

Една от най-известните марки там, Bluehost има добри 16 години опит под техния колан като уеб-домакин.

Точно като SiteGround, те са препоръчани от WordPress за тяхната отдаденост на тяхната инфраструктура и отличен екип за поддръжка (750 силни, всички обучени и готови да обслужват 24/7).

Скоростно, и те са доста добри! Те са получили солиден A + със среден за света 153 ms.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
23 мс78 ms183 мс193 мс164 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
330 мс168 ms125 мс92 мс174 мс

Средна скорост: 153 ms – Вижте пълния резултат

Пингът от САЩ се справи много добре при под 80 ms всяка, но резултатите от по-далечните страни бяха малко по-бавни, като в Индия се понижиха до 330 ms. Трябва да се уверите, че изберете центъра за данни, който е най-близо до целевите ви клиенти, тъй като изглежда, че те не се справят толкова добре, колкото по-далечни са заявките от сървърите. Те имат центрове за данни в Индия, Китай, Лондон и Америка, така че има много възможности за избор!

С едва 5,45 долара на месец, ние все още смятаме, че Bluehost рита задника и ни дава голяма стойност!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Хост план в сравнение

EcoSiteStarter

Средно за света

178 мс

Цена (USD)

$ 5.95 / месец

Основни функции

 • 300% зелен хост
 • Linux & Cpanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% зелен хостинг"

Те имат всичко, което прави премия уеб хост.

Солидни надеждни центрове за данни, силен екип за поддръжка, авангардна инфраструктура, съвместимост с Git и интеграция на CloudFlare.

Но това, което ги прави специални, не е как те правят натоварването на нещата по-бързо (това вече е дадено), а това, което правят с компанията. GreenGeeks се връща на планетата, като инвестира 3 пъти от всеки усилвател, който използват във възобновяема енергия!

Буквално ще превърнете света в по-зелено място, когато хоствате уебсайта си с GreenGeeks.

На скоростта те не са толкова бързи, колкото нашите топ 6, но все още се смятат за БЪРЗИ!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
56 мс2 мс202 ms248 мс274 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
503 мс227 мс149 мс13 ms108 мс

Средна скорост: 178,2 ms – Вижте пълния резултат

Средна стойност в световен мащаб от 178 ms, те са класирани A +, по-бързо от препоръчаното време на Google за отговор. Техните центрове за данни обаче са базирани само в САЩ, Канада и Амстердам, така че ако насочвате към Азия, може да не успеете да ги изпитате с оптималната им скорост.

Планът на GreenGeeks EcoSiteStarter започва само от 5,95 долара на месец, но не забравяйте, че не сте единственият, който се възползва от тяхната услуга – правите услугата на планетата само като хоствате с GreenGeeks!

присъда

Ако трябваше да се придържаме към една уеб хостинг марка до края на живота си, най-определено бихме отишли ​​с SiteGround. Всички марки, представени в тази статия, са страхотни, с най-високо ниво на обслужване и технологии, но SiteGround взема тортата с най-бързия споделен хостинг, който сме виждали, сравнима с бързината на облачните хостинг на други марки!

Те използват комбинация от хардуер и софтуер, за да ги направят най-бързият споделен хост, като например:

 • SuperCacher – увеличава скоростта до 4 пъти
 • SSD сървъри – 30% по-бързи от обикновените твърди дискове
 • Центрове за данни в 3 региона
 • Автоматично актуализиран и оптимизиран софтуер
 • NGIX сървър настроен – повишаване на производителността
 • PHP7 поддръжка – най-бързата версия на PHP до момента

В съчетание с един от най-добрите екипи за обслужване на клиенти, с които сме имали удоволствието да работим, SiteGround просто раздухва конкуренцията. Посетете ги на официалния си уебсайт.

За да научите повече за SiteGround, препоръчваме ви да прочетете нашия задълбочен анализ за хостинг на SiteGround. Както винаги, изпратете ни съобщение, ако имате въпроси.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me