Търсите най-добрия хост за вашия канадски уебсайт?

Може би искате да стартирате нов сайт. Или надстройте до по-добър хост. Където и да ви намери тази статия, радваме се, че сте тук.

Зад всеки успешен уебсайт стои бърз и надежден хостинг доставчик. Намирането на подходящия за ВАС, ще ви постави най-силната основа, от която да изградите.

Днес специално подбираме най-добрите опции за хостинг за канадски уебсайтове. Да тръгваме.

Contents

Електронната търговия в Канада е узряла за бране

Едно е сигурно – сега е вълнуващо време, ако се свържете с канадска публика. Особено ако сте онлайн бизнес.

Канадците са готови да изразходват над 39 милиона долара онлайн през 2019 година.

Почти половината канадци казват, че пазаруват онлайн поне веднъж месечно. Това не са малко покупки – в едно проучване три четвърти от анкетираните казват, че харчат до 200 долара на месец онлайн, а почти 10% харчат до 500 долара

Разбира се, електронната търговия все още е доминирана от големи международни гиганти като Amazon и ще трябва да осигурите първокласно клиентско изживяване. Но има едно голямо нещо от ваша страна – любов към местните.

Канадците продължават да показват силно предпочитание към канадските марки. В едно проучване на VL Omni 62% от канадците, които пазаруват в международен план онлайн, заявиха, че биха предпочели да пазаруват вътрешно. Това означава, че ако се възползвате от това, че сайтът ви се върти вкъщи, може да имате истинско предимство.

Това отношение и този вид харчене означава огромна възможност.

Може би скачате на борда с магазин на WordPress или Shopify. Може би партньорски уебсайт. Каквото и да изберете – имайте предвид, че формата на вашия уеб сайт също ще определи какви ще са вашите нужди от вашия хостинг доставчик.

Независимо от начина, по който решите да се возите на тази вълна, „правилният“ хост ще подкрепи растежа на уебсайта ви и ще му даде най-добрия шанс да спечели в процъфтяващата сцена на електронната комуникация в Канада.

Канадците имат големи очаквания

Изследванията също така предполагат, че канадците са особено жизнеспособно население.

Значение? Е, те имат определени очаквания, които онлайн бизнесите трябва да отговорят.

В едно проучване на канадци 52% заявиха, че компаниите трябва да осигурят авангардно цифрово изживяване, ако очакват да запазят бизнеса си.

Още по-голям процент заявиха, че ще споделят лош опит в социалните медии или сайтове за партньорски проверки – най-лошият кошмар за бизнеса!

Всичко това означава, че ще трябва да направите всичко по силите си, за да осигурите отлично потребителско изживяване за всеки, който попадне на вашия сайт. Това включва да се уверите, че вашият сайт зарежда светкавично, остава онлайн дори през пиковите периоди и може да се защити от хакери и уязвимости. Всички неща, които добрият домакин ще поддържа, а лошият домакин, могат да съсипят.

Освен че са иновационни, канадците имат и високи етични очаквания от компаниите.

Повече от много други страни има „зелено“ очакване. Според проучване на OMNIWeb Канада на Leger, 43% от възрастните в Канада са по-склонни да закупят продукти, които имат отговорна екологична претенция. С други думи, да бъдете „зелени“ може да доведе до това дали марката е избрана или не конкурент.

Може да сте част от тази статистика – и търсите доставчик на хостинг, който може да създаде позитивен енергиен отпечатък. Ако е така – ще се радваме да знаете, че днес в списъка ни на домакините има двойка!

Какво е PIPEDA и какво трябва да знаете?

Ето още едно голямо нещо, за което всеки собственик на канадски сайтове трябва да знае: PIPEDA.

Канада има някои уникални закони за поверителност. Големият е Законът за защита на личната информация и електронните документи (PIPEDA), който се прилага за лична информация, която се събира по време на търговски дейности. Той изисква от компаниите да искат съгласието на физическите лица за събирането на техните данни и да го защитават от злоупотреба.

Ние обобщихме някои от основните принципи по-долу:

 • Съгласие за събиране на лични данни
 • Събирането на данни е ограничено до „разумни цели“
 • Ограничено използване, разкриване и достъп до лична информация
 • Съхранената лична информация трябва да бъде точна и пълна
 • Въведени политики и процедури в случай на нарушаване на поверителността

Бърз отказ от отговорност

PIPEDA една тежка тема, която бихме ви препоръчали да направите повече изследвания извън тази статия. Можете да прочетете добро въведение тук.

PIPEDA може да повлияе на вземането на решения от вашия доставчик по различни начини. Въпреки това, типът на уебсайта, който предлагате, ще определи колко предпазни мерки ще трябва да предприемете.

Например сайтове, които трябва да събират много лични данни, може да искат да предпочитат да използват доставчик на хостинг услуги, който предлага центрове за данни на канадска почва, така че да бъдете абсолютно сигурни, че вашият хост и вашият сайт са 100% съвместими..

Ако вашият уебсайт е малко вероятно да се справи с много лични данни, може да е по-важно да изберете хост, който предлага изключителна скорост или поддръжка, дори ако центровете му за данни са извън Канада.

Въпреки това, независимо от количеството лични данни, което възнамерявате да обработвате, добрият хост трябва абсолютно да помогне за защитата на вашия сайт от нарушения на сигурността, като помага за осигуряване на солидна линия на защита.

Какво да търсите в добър домакин

За да изберете хоста за вас, ще искате точно това, което трябва да търсите.

Различните домакини се продават на различни силни страни и специалитети. Съществуват обаче някои определени неща, които трябва да имате предвид, когато сравнявате хостове за канадски сайтове.

Нека да ги преодолеем бързо.

1. Скорост

Един добър хост на уебсайта трябва да бъде БЪРЗО. В Bitcatcha често спорим, че това е може би най-важният белег на отличен домакин.

Това е така, защото скоростта на зареждане на уебсайт може да направи или да прекъсне вашето потребителско изживяване. По-бързата скорост на хоста ще означава по-бързо време за зареждане и по-голямо задържане. Тези дни онлайн потребителите имат високи очаквания, очаквайки да се зареди страница под 2 секунди.

Бавното зареждане на страниците води до недоволни клиенти. И къде отиват недоволните клиенти?

другаде.

Добрият хост ще бъде оптимизиран за скорост както в хардуера, така и в софтуера – например чрез CDN или кешираща технология.

За да сравним скоростта на всеки наш хост, ще използваме надеждния ни инструмент за тестване на скоростта на сървъра Bitcatcha (извинете безсрамната тапа).

Имаме 10x тестови възли, инсталирани на различни места, за да симулираме хора по целия свят, посещаващи вашия сайт.

И – познахте – ще го използваме, за да измерим колко бързо сървърът отговаря на заявка от Канада.

2. Сигурност

Забавен факт – огромните 77% от канадците са загрижени за кибератаки срещу организации, които може да имат достъп до личната им информация.

Въпреки че вие, собственикът на сайта, сте отговорни за запазването на данните си в съответствие със стандартите на PIPEDA, добър домакин ще ви партнира, за да ви помогне да спазвате тези разпоредби.

Как? Предлагайки силна линия на защита от хакери и злонамерен софтуер.

КАК? Помислете защитни стени, SSL сертификати и проактивна система за наблюдение, за да помогнете за улавяне на уязвимостите, преди да станат по-големи проблеми.

3. Надеждност

Престоите са врагът на трафика, репутацията и възможностите. Добрият домакин ще направи всичко по силите си, за да го предотврати.

Внимавайте с домакините с гаранция за ъптайм от поне 99%. Още по-добре, разгледайте инструменти на трети страни като UptimeRobot и прегледи, за да проверите искането си.

Едно нещо, което наистина може да ви помогне да избегнете престой е отличен екип за поддръжка на клиенти. Добрият домакин трябва да предложи денонощна поддръжка от екип от експерти. Това може да бъде чрез чат на живо, телефон, система за издаване на билети или всичко по-горе.

4. Екологично чисти

Както споменахме, това е важен фактор за много канадци. Хостинг центровете за данни използват огромно количество енергия, за да поддържат съоръженията си работещи. За щастие някои домакини положиха активни усилия, за да опитат да компенсират въглеродния си отпечатък.

Екологично чистият хостинг може да се случи чрез някакъв вид размяна на зелени кредити за мощност за използваната мощност. Алтернативно, един домакин може просто да използва възобновяеми форми на мощност. Или направете съзнателно усилие, за да намалите отпадъците. Считаме, че това определено е заслужаващо внимание и аудиторията ви може много добре да се съгласи.

5. Съотношение цена / качество

И накрая, добрият домакин трябва да предложи добра цена / качество. Трябва да имате всички необходими функции на цена, която няма да наруши банката.

Разгледайте внимателно какви включения получавате. Домакините са склонни да варират в зависимост от това дали хвърлят или не безплатно следното:

 • Регистрация по имейл
 • Регистрация на домейни
 • Допълнително съхранение или честотна лента
 • Количество безплатна надбавка за CDN, ако има такава

Сега обсъдихме това, нека влезем в домакините!

Класиран: Най-добрият уеб хостинг за канадски уебсайтове

Забележка

 1. Всички изброени цени са базирани на въвеждаща цена на 12-месечен договор.
 2. Използваният валутен курс е от 1 USD до 1,32 канадски долара.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Канада

12 ms

Цена (CAD)

7.85 / п

Основни функции

 • 20 GB SSD съхранение
 • Cloudflare CDN интеграция
 • SuperCacher
 • 24/7 техн. поддържа
 • Безплатно ежедневно архивиране

"Добре заоблен домакин с много висококачествени предложения за скорост, сигурност и поддръжка."

Започваме този списък с SiteGround – нашият любим хост.

Хост е толкова здрав, колкото идват. Впечатляващи функции, отлична производителност и постоянно бързи скорости, които продължават да са най-добри в конкуренцията.

Създаден през 2004 г., SiteGround вече нарасна до 4 центъра за данни по целия свят. Най-близкият до Канада е Чикаго, така че ние хоствахме сайт от там, за да го издигнем.

Данните от нашите тестови сайтове са много добри A+.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
55 ms3 ms92 мс223 мс139 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
380 мс226 мс148 мс12 ms103 ms

Средна скорост: 138,1 ms – Вижте пълния резултат

Средното време за реакция от 138,1 ms прави SiteGround официално най-бързият хост в този списък. По-важното е, че пинг-метъл бързо 12 мс от Канада! Вероятно това може да се засвидетелства за SSD дисковете с повишена скорост на SiteGround – каза, че доставят данни до 30% по-бързо от обикновените твърди дискове.

SiteGround също предлага набор от добавки за повишаване на скоростта. Всички планове идват с безплатна интеграция на Cloudflare CDN, плюс премия SuperCacher за увеличаване на времето за зареждане до 4 пъти. Всичко това означава гладка & плавна доставка на съдържание.

И настрана от скоростта?

SiteGround е супер надежден. Можем да удостоверим тяхната 99,9% гаранция за актуализация от нашата собствена проверка за ъптайм. Регистриран е като 100% от 2016 г.!

Те подкрепиха това с най-съвременния пакет за сигурност с AI решение, което всеки ден се бори с милиони атаки с груби сили, плюс екип за поддръжка 24 часа в денонощието. Споменахме ли, че те са добра компания, която като че ли дава приоритет на щастливите служители? (както е видно от възторжените им отзиви за Glassdoor).

Техният „препоръчителен“ GrowBig план започва от $ 5,95 на месец. Имайте предвид, че при подновяване това ще скочи до $ 19.95 / месец. Така че, сигурно, SiteGround не е най-евтиният вариант, но той предлага стабилни предложения на всички фронтове.

SiteGround в действие

 • Прочетете нашия задълбочен преглед на SiteGround.
 • Вижте нашия тестов сайт с SiteGround.

2. Хостингер

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Канада

38 мс

Цена (CAD)

5.93 / месец

Основни функции

 • Домакин неограничен сайт
 • 1 безплатно име на домейн
 • SSH достъп е включен
 • hPanel
 • Локализирана поддръжка

"Изключително евтино, отлично ъптайм & сигурност, интуитивен интерфейс & локализирана поддръжка на клиенти."

Хостингер е друга международна компания, която е родом от Литва и има очи в световен мащаб.

Е, нещо като – направо ни направи впечатление, че вече е разпространен в 39 държави, с 6 центрове за данни по целия свят! Най-близо до Канада е техният център за данни в Южна Каролина.

Резултатите от нашия тестов сайт не разочароваха:

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
69 мс28 ms98 мс239 мс130 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
331 ms233 мс165 мс38 мс100 мс

Средна скорост: 143,1 ms – Вижте пълния резултат

Той отбеляза още A + рейтинг със средна скорост 143,1 ms. Времето за реакция за Канада беше 38 ms – което означава много бързи скорости на зареждане за канадска публика.

Макар че, трябва да признаем. Нашето любимо нещо за Hostinger е колко лудо е достъпно!

Започвайки от $ 0,80 на месец (за ангажимент от 2 години) Хостингерът постоянно е един от най-евтините хостове на пазара. И ние не говорим евтино и гадно – не забравяйте, че това са скорости A +.

Хостингерът приема ъптайм много сериозно и защитава потребителите с 99,9% гаранция за продължаване и техния пакет за сигурност Bitninja.

Разбира се, тук липсват някои функции, като CDN и ежедневно архивиране. Въпреки това те предлагат кеш мениджър, който да помогне за ускоряване на нещата, и отличен интерфейс за поддръжка, където добрата помощ е само на няколко секунди. Ще управлявате всичко от техния персонализиран, лесен за използване интерфейс hPanel, който е модерен обрат на популярния cPanel.

Хостингер определено ви дава голяма стойност за това, което получавате, и е фантастичен вариант за начинаещи и тези с бюджет.

Хостингер в действие

 • Прочетете нашия задълбочен преглед на хостингер.
 • Вижте нашия тестов сайт с Hostinger.

3. Хостинг на A2

https://www.a2hosting.com/

A2 хостинг

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Канада

13 ms

Цена (CAD)

10.26 / месец

Основни функции

 • Turbo сървър
 • Неограничена честотна лента
 • A2 оптимизиран WP
 • Безплатна миграция на сайт
 • По всяко време връщане на парите

"Достъпен и богат на функции хостинг с множество „неограничени“ предложения."

Влизане под номер три е A2 – друга международна компания. Те предлагат огромен набор от хостинг опции на сървъри, които обхващат Европа, Азия и САЩ.

Най-близкият им център за данни до Канада е в Мичиган. Объркахме се и създадохме тестов сайт, за да видим какво може да каже числата:

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
63 мс10 ms129 мс234 мс145 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
433 ms214 мс147 ms13 ms110 мс

Средна скорост: 149,8 ms – Вижте пълния резултат

Както се вижда, A2 също си отбеляза горд A + със средна скорост 149,8 ms.

Канадният център за данни прозвуча в 13 ms – наистина много бързо!

Може би не трябва да се изненадваме – тестовият ни сайт е хостван по техния Turbo план, който е насочен към бързината по всякакъв начин. Тя работи на уеб хостинг сървъри на Turbo (казва се, че зарежда сайтове до 20 пъти по-бързо) и има възможност за три нива на кеширане.

Всъщност всички споделени хостинг планове идват с подобряващо скоростта SSD съхранение, Cloudflare CDN, защита от Hackscan и приложения, които са персонализирани да работят по-ефективно (което всичко добавя за намаляване на времето за зареждане).

Това, което също е наистина страхотно за A2, е, че той хвърля в тона стойност. Всичко над плана им Swift ще бъде с атрактивен списък от „неограничени“.

Това включва неограничени уебсайтове, имейл адреси, обща база данни, съхранение, трансфери и други! Няма да е нужно дори да плащате за SSL.

Всичко това, на разумна цена, прави A2 много богато на функции решение.

Те също си партнират с Carbonfund.org, за да компенсират емисиите на CO2 от сървърите си. Те поддържат екологични практики като например комутиране на служители, рециклиране на по-стари сървъри, за да не ги пускат в сметища, и да пускат страхотни малки промоции, като засаждане на 3 дървета за всеки хост пакет, продаден през даден месец.

Само имайте предвид, че “Неограничен” никога не може да се приеме буквално. Сайтовете, които нарушават разпределения им ресурсен дял, рискуват да ограничат ресурсите си от хоста. Прочетохме и някои оплаквания за бавна поддръжка.

A2 Хостинг в действие

 • Прочетете нашия задълбочен ревю за A2 хостинг.
 • Вижте нашия тестов сайт с A2 хостинг.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Канада

9 ms

Цена (CAD)

6.53 / месец

Основни функции

 • 300% зелено!
 • Неограничен SSD
 • Да шифроваме SSL с заместители
 • Cpanel & Softaculous
 • 24/7 техническа поддръжка

"300x енергийно ефективен, изключително бърз хост с центрове за данни на канадска почва, който трябва да гарантира съответствие на PIPEDA. "

Следва средната, зелена машина, родена в Калифорния, която е GreenGeeks.

Те са независима компания с 5 центрове за данни по целия свят. Добрата новина е, че има едно право в Канада!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
66 мс19 ms191 мс455 мс151 ms
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
324 ms262 мс214 мс9 ms95 мс

Средна скорост: 178,6 ms – Вижте пълния резултат

Със средна скорост от 178,6 ms, GreenGeeks е бърз. Определено можете да видите разликата от това, че центърът за данни е в Канада – времето за реакция на сървъра от Канада е луди 9 ms!

Това означава време за зареждане на канадска публика, която е доста трудна за преодоляване.

Какво друго предлагат на върха на скоростта?

Ето какво открихме най-впечатляващо: GreenGeeks има най-големия зелен ангажимент от всички хостове в този списък.

Те са надхвърлили работните практики за минимизиране на отпадъците и енергийно ефективни. Хостингът с GreenGeeks означава, че няма да бъдете просто въглерод-неутрални, а „намаляващи въглерода“.

„Как?“, Питате вие. Е, GreenGeeks всъщност вкарва три пъти повече енергията, която изразходват обратно в мрежата, като купува кредити за вятърна енергия. Накратко, това е 300x енергийно ефективно!

Това е не само чувство за добър и отговорен вариант, но и други ползи.

GreenGeeks има редица значки, които можете да използвате на уебсайта си, за да уведомите посетителите, че вашият онлайн бизнес е щадящ земята. Но в зелено и скоростта настрана, ползите от GreenGeeks не спират дотук.

Дори най-ниският им споделен план ви осигурява неограничено пространство, честотна лента, домейни, имейли и бази данни. Но най-уникалното от всичко – вие също ще задействате безплатна регистрация на домейн за живота на вашия акаунт в GreenGeeks!

Едно последно голямо предимство пред GreenGeeks, което не всички хостове в този списък имат – центърът за данни се хоства в Канада.

Спомнете си как споменахме, че законите на PIPEDA ви оставят отговорни за защитата на лична информация, събрана от канадски лица? Хостингът в център за данни в Канада означава, че тези данни ще бъдат защитени от канадската конституция, което може да ви даде малко спокойствие.

Всичко по-горе, за много разумна въвеждаща цена от 3,95 долара на месец (за 3-годишен ангажимент).

Като цяло, GreenGeeks има добър фактор за усещане. Ще помогнете да направите разлика, докато ще извлечете ползите от отличния хостинг доставчик на канадска земя.

GreenGeeks в действие

 • Прочетете нашия задълбочен преглед на GreenGeeks.
 • Вижте нашия тестов сайт с GreenGeeks.

5. Домакин за инмоции

https://www.inmotionhosting.com/

Хостинг на инмоции

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в Канада

67 мс

Цена (CAD)

9.23 / месец

Основни функции

 • Хост 6 уебсайта
 • Неограничен SSD
 • Неограничен имейл
 • Безплатен трансфер на уебсайт
 • 90-дневна гаранция за връщане на парите

"Богати на функции и екологични. Очаквайте по-висока латентност от неговия LA сървър. "

Inmotion е най-високо оценена, награждавана CNET уеб хостинг компания. Звучи добре засега?

Те всъщност са бивш домакин на Биткача и ние много ги уважаваме, при положение, че са в бранша от 16+ години,

Те също предлагат впечатляващ стек от сървъри, с комбинация от SSD, NGINX настройка и разширено кеширане на сървъри.

Създадохме тестов сайт, за да видим как се оценява за нашите канадски приятели:

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
2 мс53 ms322 ms178 мс172 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
514 ms153 ms109 мс67 мс149 мс

Средна скорост: 171,9 ms – Вижте пълния резултат

Той отбеляза още A + със средна скорост.

Въпреки това, докато времето на реакция от 67 ms от възела в Канада е уважавано, това е най-бавното в този списък.

Въпреки това Inmotion предлага множество други функции и безплатни, които могат да ви позволят да пренебрегнете разликата от няколко секунди.

Това включва неограничено пространство за съхранение, честотна лента и дисково пространство, безплатно име на домейн, безплатни теми и дори безплатно маркетингово съдържание & снимки. Собствениците на уебсайтове за първи път могат да се насладят на офертата „QuickStarter“, която поставя SEO оптимизиран сайт онлайн за два дни, от нулата..

Друго, което ни хареса в InMotion е, че те положиха усилия да бъдат екологични. Техният център за обработка на данни в LA е всъщност първият „зелен център за данни“ в района. Той използва технология за външно охлаждане на въздуха и се казва, че намалява техния въглерод с повече от 2000 тона годишно. Доста готини неща!

Ще можете да се насладите на техния стартов план за справедливата въвеждаща цена от 9,32 CAD (за ангажимент за 1 година). Освен това има 90-дневна гаранция за връщане на парите (повечето домакини предлагат 30 дни).

Препоръчваме го на малки и средни сайтове.

Хостинг на инмоции в действие

 • Прочетете нашия задълбочен преглед на хостинг за инмоции.
 • Вижте нашия тестов сайт с Inmotion хостинг.

Бонус домакин

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Световна скоростна оценка

А

Скорост в Канада

1 ms

Цена (CAD)

5.95 / месец

Основни функции

 • Безплатно име на домейн
 • Неограничен SSD
 • Безмерен трансфер
 • Строител на сайтове за начинаещи
 • Безплатно обучение един на един

"Канадски-домакин, който е с набита стойност, светкавично бърз в региона и 100% зелен. "

Приключваме списъка си с добавка на бонус – HostPapa.

HostPapa е независима канадска компания със седалище в Торонто.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
74 ms17 ms208 мс512 мс137 ms
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
566 мс246 мс161 мс1 ms92 мс

Средна скорост: 201,4 ms – Вижте пълния резултат

Със средна скорост от 201.4ms, това официално е най-бавният хост от този списък, който се движи в A.

ВЪПРЕКИ ТОВА. Вижте, че времето за реакция на сървъра за Канада – 1 ms!

Така че, макар това да не е чудесен избор за уебсайтове, които имат публика извън Канада или Съединените щати … нещата трябва да се зареждат пламтящо бързо, ако аудиторията ви е в региона.

Най-евтиният стартов план струва 3,95 долара на месец (при 3-годишен ангажимент), въпреки че това се увеличава значително при подновяването му. Добрата новина е, че получавате много стойност – два уебсайта, безплатна регистрация на домейни, 100 GB дисково пространство, ‘неограничена’ честотна лента, Cloudflare CDN и SSL … списъкът продължава.

Ще имате достъп и до някои уникални форми на поддръжка. Те предлагат голяма библиотека от видеоклипове за самопомощ и денонощна поддръжка не успява. Можете дори да насрочите видео / телефонна сесия един на един с „Експерти на татко“!

Друг впечатляващ аспект е, че HostPapa купува 100% зелена възобновяема енергия, за да захранва техните центрове за данни и офис помещения. Подобно на GreenGeeks, дори ще получите някои банери, за да покажете на аудиторията, че вашият сайт се захранва от 100% зелена енергия!

Въпреки това, при по-нататъшни изследвания се натъкнахме на няколко разочаровани отзиви на клиенти, които бяха недоволни от получената подкрепа.

Имаше и съобщения за подъл добавки на касата и слухово такса за анулиране, ако опитате да използвате тяхната „30-дневна политика за връщане“. Ние лично не сме имали никакви отрицателни преживявания, но може би си струва да прочетете допълнително, за да видите какво правите от него.

присъда

Спомнете си нещата, за които казахме, че си струва да внимаваме в домакин?

 1. Отлична скорост
  Оптимизиран е за доставяне на пламтящи бързи времена за зареждане в региона на вашата аудитория.
 2. Secure
  Ефективно помага да защитите вашия сайт от хакери и злонамерен софтуер.
 3. надеждност
  Осигурява 24/7, ефективна поддръжка и гаранция за продължаване на 99%.
 4. Екологичен
  Полага усилия да компенсира въглеродния си отпечатък
 5. Съотношение качество-цена
  Балансира необходимите ви функции с справедлива цена.

В крайна сметка обаче най-добрият хост е този, който най-добре отговаря на вашите нужди и приоритети като потребител.

Нека резюмираме нашите най-добри 3 избрани хоста за канадски уебсайтове:

СВЕТЪТ СВЕТЪТ

СКОРОСТ В КАНАДА

ЦЕНА (CAD / MO)

SiteGround

А+

12 ms

7.85

Hostinger

А+

38 мс

5.93

A2 хостинг

А+

13 ms

10.26

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me