Iščete najboljšega gostitelja za vaše kanadsko spletno mesto?

Morda iščete predstavitev novega spletnega mesta. Ali pa nadgradite na boljšega gostitelja. Ne glede na to, kje vas je ta članek našel, smo veseli, da ste tukaj.

Za vsakim uspešnim spletnim mestom stoji hiter in zanesljiv ponudnik gostovanja. Če boste našli pravega za VAS, boste postavili najmočnejše temelje, na katerih boste lahko gradili.

Danes posebej izbiramo najboljše možnosti gostovanja za kanadska spletna mesta. Pojdimo.

Contents

Kanada je e-trgovina zrela za nabiranje

Ena stvar je zagotovo – zdaj je čas, ki vznemirja, če se obrnete na kanadsko občinstvo. Še posebej, če ste spletno podjetje.

Kanadčani naj bi v letu 2019 na spletu porabili več kot 39 milijonov dolarjev.

Skoraj polovica Kanadčanov pravi, da nakupujejo po spletu vsaj enkrat na mesec. Tudi nakupi niso le majhni – v eni izmed študij so tri četrtine anketirancev povedale, da na spletu porabijo do 200 dolarjev mesečno, skoraj 10% pa porabi do 500 USD

Seveda v e-trgovini še vedno prevladujejo veliki mednarodni velikani, kot je Amazon, in morali boste zagotoviti vrhunsko uporabniško izkušnjo. Toda na vaši strani je ena velika stvar – ljubezen do lokalnih.

Kanadčani še naprej izkazujejo veliko prednost kanadskim blagovnim znamkam. V eni od raziskav VL Omni je 62% Kanadčanov, ki nakupujejo prek interneta v mednarodnem omrežju, izjavilo, da bi raje nakupovali doma. To pomeni, da če imate vpliv na tem, da se vaše spletno mesto vrti doma, boste morda imeli resnično prednost.

Takšen odnos in takšna poraba pomeni ogromno priložnosti.

Mogoče skačete na krovu s trgovino WordPress ali Shopify. Mogoče partnerska spletna stran. Karkoli boste izbrali – ne pozabite, da bo oblika spletnega mesta določila tudi vaše potrebe ponudnika gostovanja.

Ne glede na to, kako se odločite za vožnjo po tem valu, bo »pravi« gostitelj podprl rast vašega spletnega mesta in mu omogočil najboljšo priložnost, da vstopi na uspešen prizorišče e-com Kanade.

Kanadčani imajo velika pričakovanja

Raziskave kažejo tudi, da so Kanadčani prebivalci, ki so tehnološko zelo zanimivi.

Pomeni? No, imajo določena pričakovanja, ki jih morajo spletna podjetja izpolniti.

V eni anketi Kanadčanov je 52% navedlo, da morajo podjetja zagotoviti vrhunsko digitalno izkušnjo, če bodo pričakovali, da bodo ohranili svoje poslovanje.

Še višji odstotek je dejal, da bodo delili slabo izkušnjo na družabnih medijih ali spletnih mestih za strokovni pregled – najhujša nočna mora podjetja!

To vse pomeni, da boste morali storiti vse, kar je v vaši moči, da zagotovite odlično uporabniško izkušnjo za vsakogar, ki pride na vaše spletno mesto. To vključuje zagotavljanje, da se vaše spletno mesto naloži strelovodno, ostane na spletu tudi v času največjih obdobij in se lahko zaščiti pred hekerji in ranljivostmi. Vse stvari, ki jih bo dober gostitelj podpiral in slabi gostitelj, lahko pokvarijo.

Kanađani imajo poleg tega, da se zavedajo inovacij, tudi velika etična pričakovanja od podjetij.

Bolj kot v mnogih drugih državah obstaja pričakovanje “zelenih”. Po anketi družbe Leger’s OMNIWeb Canada je 43% odraslih Kanadcev bolj pripravljenih za nakup izdelkov z odgovorno okoljsko trditvijo. Z drugimi besedami, “zelen” lahko vpliva na to, ali je blagovna znamka izbrana nad konkurenco ali ne.

Morda ste del te statistike – in iščete ponudnika gostovanja, ki lahko ustvari pozitiven odtis energije. Če je tako – z veseljem boste vedeli, da je danes na našem seznamu gostiteljev nekaj!

Kaj je PIPEDA in kaj morate vedeti

Tu je še ena velika stvar, o kateri bi moral vedeti vsak kanadski lastnik spletnega mesta: PIPEDA.

Kanada ima nekaj edinstvenih zakonov o zasebnosti. Najpomembnejši je Zakon o varstvu osebnih podatkov in elektronskih dokumentov (PIPEDA), ki velja za osebne podatke, ki se zbirajo med komercialnimi dejavnostmi. Od podjetij zahteva, da posamezniki zahtevajo privolitev za zbiranje svojih podatkov in jih pomagajo zaščititi pred zlorabo.

Spodaj smo povzeli nekaj ključnih načel:

 • Soglasje za zbiranje osebnih podatkov
 • Zbiranje podatkov je omejeno na „razumne namene“
 • Omejena uporaba, razkritje in dostop do osebnih podatkov
 • Shranjeni osebni podatki morajo biti natančni in popolni
 • Politike in postopki v primeru kršitev zasebnosti

Hitra zavrnitev odgovornosti

PIPEDA zajetna tema, za katero vam priporočamo, da opravite več raziskav zunaj tega članka. Dober uvod si lahko preberete tukaj.

PIPEDA lahko vpliva na odločanje ponudnika gostitelja na več načinov. Vendar bo vrsta spletnega mesta, ki ga ponujate, določila, koliko previdnosti boste morali sprejeti.

Na primer, spletna mesta, ki morajo zbrati veliko osebnih podatkov, bodo morda želela uporabljati ponudnika gostovanja, ki na kanadskih tleh ponuja centre podatkov, da bi bili popolnoma prepričani, da sta gostitelj in vaše spletno mesto 100-odstotno skladna..

Če vaše spletno mesto verjetno ne bo obravnavalo veliko osebnih podatkov, bo morda bolj pomembno, da izberete gostitelja, ki ponuja izjemno hitrost ali podporo, tudi če so njegovi centri podatkov zunaj Kanade.

Kljub temu pa mora dober gostitelj absolutno pomagati zaščititi vaše spletno mesto pred kršitvami varnosti, ne glede na količino osebnih podatkov, saj bo zagotovil zanesljivo obrambo..

Kaj iskati v dobrem gostitelju

Če želite izbrati gostitelja za vas, boste želeli točno tisto, kar bi morali iskati.

Različni gostitelji se tržijo na različnih jakostih in specialitetah. Pri primerjavi gostiteljev za kanadska spletna mesta je treba upoštevati nekaj natančnih stvari.

Poglejmo jih hitro.

1. Hitrost

Dober gostitelj spletnega mesta mora biti HITRO. Pri Bitcatcha pogosto trdimo, da je to verjetno najpomembnejša znamka odličnega gostitelja.

To je zato, ker lahko hitrost nalaganja spletnega mesta naredi ali pokvari vašo uporabniško izkušnjo. Hitrejša hitrost gostitelja bo pomenila hitrejše nalaganje in večje zadrževanje. Danes spletni uporabniki pričakujejo velika nebesa in pričakujejo, da se bo stran naložila manj kot 2 sekundi.

Počasno nalaganje strani vodi do nezadovoljnih strank. In kam gredo nezadovoljne stranke?

Drugje.

Dober gostitelj bo optimiziran za hitrost tako v svoji strojni kot tudi programski opremi – na primer s pomočjo CDN ali tehnologije predpomnjenja.

Za primerjavo hitrosti naših gostiteljev bomo uporabili naše zanesljivo orodje za preizkus hitrosti strežnika Bitcatcha (oprostite brezsramni vtič).

Na različnih lokacijah imamo nameščene 10x preizkusne vozlišča, s katerimi lahko simuliramo ljudi po vsem svetu, ki obiščejo vaše spletno mesto.

In – uganili ste – bomo ga uporabili za merjenje, kako hitro se strežnik odzove na zahtevo iz Kanade.

2. Varnost

Zabavno dejstvo – ogromnih 77% Kanadčanov je zaskrbljenih zaradi spletkarskih napadov proti organizacijam, ki imajo lahko dostop do svojih osebnih podatkov.

Čeprav ste lastnik spletnega mesta odgovoren za varovanje svojih podatkov v skladu s standardi PIPEDA, bo dober gostitelj z vami partner, ki vam bo pomagal pri izpolnjevanju teh predpisov.

Kako? S ponudbo močne obrambe pred hekerji in zlonamerno programsko opremo.

KAKO? Razmislite o požarnih zidovih, SSL certifikatih in proaktivnem sistemu spremljanja, s pomočjo katerega lahko ujamete ranljivosti, preden postanejo večje težave.

3. Zanesljivost

Prekinitev je sovražnik prometa, ugleda in priložnosti. Dober gostitelj bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da to prepreči.

Bodite pozorni na gostitelje z vsaj 99-odstotno garancijo. Še bolje je, da si ogledate orodja drugih proizvajalcev, kot je UptimeRobot, in ocene, da preverite svojo trditev.

Ena stvar, ki se vam lahko resnično izogne, je odlična skupina za podporo strankam. Dober gostitelj bi moral nuditi celodnevno podporo skupine strokovnjakov. To je lahko prek klepetanja v živo, telefona, sistema izdaje vozovnic ali vsega zgoraj naštetega.

4. okolju prijazen

Kot smo že omenili, je to pomemben dejavnik za številne Kanađane. Gostovalni podatkovni centri porabijo ogromno energije za vzdrževanje svojih zmogljivosti. Na srečo so se nekateri gostitelji zelo trudili, da bi poskusili izravnati svoj ogljični odtis.

Do okolju prijaznega gostovanja lahko pride s pomočjo neke vrste izmenjave dobropisov električne energije za porabljeno moč. Gostitelj lahko preprosto uporabi obnovljive oblike moči. Ali pa se zavestno potrudite, da zmanjšate odpadke. Mislimo, da je to vsekakor vredno upoštevati in vaša publika se bo morda zelo strinjala.

5. Vrednost za denar

Nazadnje bi moral dober gostitelj ponuditi dobro vrednost za denar. Morali bi imeti vse potrebne funkcije po ceni, ki ne bo zlomila banke.

Poglejte si natančneje, kaj vključite. Gostitelji se običajno razlikujejo glede na to, ali brezplačno oddajo naslednje:

 • Registracija e-pošte
 • Registracija domene
 • Dodatna shramba ali pasovna širina
 • Znesek brezplačnega dodatka CDN, če obstaja

Zdaj smo to razpravljali, pojdimo v gostitelje!

Uvrstitev: Najboljši spletni strežnik za kanadske spletne strani

Opomba

 1. Vse navedene cene temeljijo na 12-mesečni uvodni ceni pogodbe.
 2. Uporabljeni devizni tečaj je od 1 USD do 1,32 kanadskega dolarja.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Kanadi

12 ms

Cena (CAD)

7,85 / mo

Ključne funkcije

 • 20 GB SSD prostora za shranjevanje
 • Integracija CDN v oblaku
 • SuperCacher
 • 24/7 tehn. podpora
 • Brezplačno dnevno varnostno kopiranje

"Dobro zaokrožen gostitelj z zelo kakovostno ponudbo hitrosti, varnosti in podpore."

Ta seznam začnemo s SiteGround – našim najljubšim gostiteljem.

Gostitelj je tako trden kot prihajajo. Impresivne lastnosti, odlične zmogljivosti in konstantno visoke hitrosti, ki še naprej najbolje tekmujejo.

SiteGround, ki je bil ustanovljen leta 2004, je zdaj zrasel na 4 podatkovne centre po vsem svetu. Najbližja Kanadi je Chicago, zato smo od tam gostili spletno stran, da bi jo odpravili.

Podatki na naših testnih mestih so dobili ZELO solidno A+.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Povprečna hitrost: 138,1 ms – Glej celoten rezultat

Povprečni odzivni čas 138,1 ms je SiteGround uradno najhitrejši gostitelj na tem seznamu. Še pomembneje pa je, da je iz Kanade bliskovito hitrih 12 ms! Verjetno je to mogoče dokazati na SSD diskih, ki izboljšujejo hitrost SiteGround – za dostavo podatkov do 30% hitreje kot običajni trdi diski.

SiteGround ponuja tudi niz dodatkov za povečanje hitrosti. Vsi načrti vključujejo brezplačno Cloudflare CDN integracijo in vrhunski SuperCacher za povečanje nalaganja do 4x. Vse to pomeni gladko & nemotena dostava vsebine.

In poleg hitrosti?

SiteGround je zelo zanesljiv. Njihovo 99,9-odstotno garancijo za produkcijo lahko potrdimo s svojim lastnim preveriteljem. Od leta 2016 je registriran kot 100%!

To so podprli z najsodobnejšim varnostnim paketom z AI rešitvijo, ki vsak dan odganja milijone napadov brutalne sile in 24-urno podporno ekipo. Ali smo omenili, da gre za podjetje, ki se počuti dobro, ki ima prednost za zadovoljne zaposlene? (kar dokazujejo njihove hudobne ocene o Glassdoor-u).

Njihov “priporočeni” načrt GrowBig se začne pri 5,95 USD na mesec. Upoštevajte, da bo ob prenovi skočil do 19,95 USD / mesec. Zagotovo torej SiteGround ni najcenejša možnost, vendar vsekakor ponuja solidne ponudbe na vseh frontah.

SiteGround v akciji

 • Preberite naš poglobljeni pregled SiteGround.
 • Oglejte si našo testno stran z SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Gostovanje

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Kanadi

38 ms

Cena (CAD)

5,93 / mo

Ključne funkcije

 • Gostiteljsko neomejeno spletno mesto
 • 1 brezplačno ime domene
 • SSH dostop vključen
 • hPanel
 • Lokalizirana podpora

"Izjemno poceni, odlična ura & varnost, intuitiven vmesnik & lokalizirana podpora strankam."

Hostinger je še eno mednarodno podjetje, ki prihaja iz Litve in ima pogled na svetovno prevlado.

No, nekako – prav navdušili smo, da se je že razširilo v 39 držav in ima 6 podatkovnih centrov po vsem svetu! Najbližje Kanadi je njihov center za južno Karolino.

Rezultati našega preskusnega mesta niso razočarali:

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Povprečna hitrost: 143,1 ms – Glej celoten rezultat

Dobil je še eno oceno A + s povprečno hitrostjo 143,1 ms. Odzivni čas za Kanado je bil 38 ms – kar pomeni, da se kanadsko občinstvo zelo hitro nalaga.

Čeprav moramo priznati. Naša najljubša stvar pri Hostingerju je, kako noro je cenovno ugoden!

Od 0,80 dolarja na mesec (za 2-letno obveznost) je Hostinger dosledno eden najcenejših gostiteljev na trgu. In ne govorimo poceni in grdo – ne pozabite, to so hitrosti A +.

Hostinger jemlje uptime zelo resno in varuje uporabnike z 99,9-odstotno garancijo za uptime in njihovo varnostno zbirko Bitninja.

Seveda, tukaj manjkajo nekatere funkcije, kot so CDN in dnevne varnostne kopije. Kljub temu ponujajo upravitelja predpomnilnika, da pospeši stvari, in odličen podporni vmesnik, kjer je dobra pomoč le nekaj sekund. Upravljali boste vse iz njihovega prilagojenega uporabniškega vmesnika hPanel, ki je sodoben zaslon priljubljenega cPanela.

Hostinger vam zagotovo daje veliko vrednost za to, kar dobivate, in je odlična možnost za začetnike in tiste, ki so na proračunu.

Gostovanje v akciji

 • Preberite naš poglobljeni pregled Hostingerja.
 • Oglejte si našo testno stran s Hostingerjem.

3. Gostovanje A2

https://www.a2hosting.com/

A2 gostovanje

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Kanadi

13 ms

Cena (CAD)

10,26 / mo

Ključne funkcije

 • Turbo strežnik
 • Neomejena pasovna širina
 • A2 optimiziran WP
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Kadarkoli denar vrnete

"Ugodno in s funkcijami bogato gostovanje z obilico ‘neomejene’ ponudbe."

Na številko tri je A2 – drugo mednarodno podjetje. Ponujajo ogromno možnosti gostovanja na strežnikih, ki obsegajo Evropo, Azijo in ZDA.

Njihov najbližji podatkovni center Kanadi je v Michiganu. Zmedli smo se in postavili testno mesto, da bi videli, kaj bi lahko govorile številke:

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Povprečna hitrost: 149,8 ms – Glej celoten rezultat

Kot je razvidno, je A2 dosegel tudi ponosnega A + s povprečno hitrostjo 149,8 ms.

Kanadski podatkovni center se je oglasil ob 13 ms – res zelo hitro!

Mogoče ne bi smeli biti presenečeni – naša testna stran je gostila njihov načrt Turbo, ki je v vseh pogledih usmerjen v hitrost. Deluje na spletnih strežnikih Turbo (omenjeno je, da nalagajo spletna mesta do 20 krat hitreje) in ima možnost treh stopenj predpomnjenja.

Pravzaprav vsi načrti gostovanja v skupni rabi vključujejo shrambo SSD, ki pospešuje hitrost, Cloudflare CDN, zaščito Hackscan in aplikacije, ki so prilagojene za učinkovitejše delovanje (kar vse dopolni za zmanjšanje časa nalaganja).

Kar pa je tudi pri A2 res super, je to, da vloži veliko vrednosti. Vse, kar je nad njihovim načrtom Swift, vsebuje privlačen seznam “neomejeno”.

To vključuje neomejeno število spletnih strani, e-poštne naslove, skupne zbirke podatkov, shranjevanje, prenose in drugo! Za SSL vam sploh ne bo treba plačati.

Vse to po razumni ceni omogoča A2 zelo bogate rešitve.

S Carbonfund.org so sodelovali tudi pri nadomeščanju emisij CO2 svojih strežnikov. Zavzemajo se za zelene prakse, kot so na primer zaposleni v telekomunikacijah, recikliranje starejših strežnikov, da bi jih ustavili na odlagališčih, in vodenje odličnih majhnih promocij, kot so sajenje 3 dreves za vsak paket gostiteljev, ki se proda v določenem mesecu.

Upoštevajte le, da “Neomejeno” nikoli ne moremo razumeti dobesedno. Spletna mesta, ki kršijo dodeljeni delež virov, imajo resnično možnost, da gostitelj omeji svoje vire. Prebrali smo tudi nekaj pritožb zaradi počasne podpore.

A2 Gostovanje v akciji

 • Preberite naš poglobljen pregled A2 gostovanja.
 • Oglejte si našo testno stran z A2 gostovanjem.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Kanadi

9 ms

Cena (CAD)

6,53 / mo

Ključne funkcije

 • 300% zelena!
 • Neomejen SSD
 • Šifrirajmo nadomestni SSL
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 tehnična podpora

"300x energijsko učinkovit, izjemno hiter gostitelj s centri podatkov na kanadskih tleh, ki naj bi zagotovili skladnost PIPEDA. "

Sledi srednji, zeleni stroj, rojen v Kaliforniji, GreenGeeks.

So neodvisno podjetje s 5 centri podatkov po vsem svetu. Dobra novica je, da v Kanadi obstaja ena pravica!

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Povprečna hitrost: 178,6 ms – Glej celoten rezultat

S povprečno hitrostjo 178,6 ms je GreenGeeks hiter. Vsekakor lahko vidite razliko, ko je podatkovni center v Kanadi – odzivni čas strežnika iz Kanade je nori 9 ms!

To pomeni, da je za kanadsko občinstvo težko naložiti čase.

Kaj še ponujajo na vrhu hitrosti?

Tukaj je nekaj, kar se nam je najbolj zdelo: GreenGeeks je od vseh gostiteljev na tem seznamu največja zelena zaveza.

Presegli so več delovnih praks, ki zmanjšujejo količino odpadkov in so energetsko učinkovite. Gostovanje z GreenGeeksom pomeni, da ne boste preprosto nevtralni, ampak tudi za zmanjševanje ogljika.

“Kako?” Vprašate. No, GreenGeeks dejansko trikrat porabi energijo, ki jo porabi nazaj v omrežje z nakupom vetrnic za energijo vetra. Skratka, to je 300x energijsko učinkovito!

Ne samo, da je to dobra in odgovorna možnost, lahko tudi druge koristi.

GreenGeeks ima na svojem spletnem mestu številne značke, s katerimi lahko obiskovalci veste, da je vaše spletno poslovanje okolju prijazno. Toda zeleni in hitrosti na strani, koristi GreenGeeksa ne obstajajo.

Tudi njihov najnižji skupni načrt vam daje neomejen prostor, pasovno širino, domene, e-poštna sporočila in baze podatkov. Najbolj edinstveno pa je, da boste prekinili tudi brezplačno registracijo domene za življenjsko dobo računa GreenGeeks!

Končna velika prednost GreenGeeksa, ki je nimajo vsi gostitelji na tem seznamu – podatkovni center gostuje v Kanadi.

Se spomnite, kako smo omenili, da zakoni PIPEDA odgovarjajo za varovanje vseh osebnih podatkov, zbranih od kanadskih posameznikov? Gostovanje v podatkovnem centru v Kanadi pomeni, da bodo ti podatki zaščiteni s kanadsko ustavo, kar vam lahko da nekaj dodatnega miru.

Vse zgoraj, za zelo ugodno uvodno ceno 3,95 USD na mesec (za 3-letno obveznost).

Na splošno ima GreenGeeks dejavnik dobrega počutja. Pomagali boste pomagati, obenem pa izkoristite prednosti odličnega ponudnika gostovanja na kanadskih tleh.

GreenGeeks v akciji

 • Preberite naš poglobljeni pregled GreenGeeks-a.
 • Oglejte si našo testno stran z GreenGeeksom.

5. Gostitelj vdiranja

https://www.inmotionhosting.com/

Gostovanje zaljubljenosti

Svetovna hitrostna ocena

A+

Hitrost v Kanadi

67 ms

Cena (CAD)

9,23 / mo

Ključne funkcije

 • Gostitelj 6 spletnih mest
 • Neomejen SSD
 • Neomejeno e-poštno sporočilo
 • Brezplačen prenos spletnega mesta
 • 90-dnevna garancija za vračilo denarja

"Značilnosti bogate in okolju prijazne. Pričakujte večjo zamudo od njegovega strežnika LA. "

Inmotion je vrhunsko nagrajeno podjetje CNET za spletno gostovanje. Do zdaj zveni dobro?

Pravzaprav so bivši gostitelj Bitcatcha, in mi jih zelo spoštujemo, saj so bili v industriji 16+ let,

Ponujajo tudi impresivno zbirko strežnikov, s kombinacijo SSD, NGINX nastavitve in naprednim predpomnilnikom strežnika.

Vzpostavili smo testno spletno mesto, da bi videli, kako uspeva našim kanadskim prijateljem:

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Povprečna hitrost: 171,9 ms – Glej celoten rezultat

Povprečna hitrost je dosegla še A +.

Medtem ko je odzivni čas 67 ms iz kanadskega vozlišča spoštljiv, je na tem seznamu najpočasnejši.

Povedano pa Inmotion ponuja še vrsto drugih funkcij in brezplačnih funkcij, s katerimi lahko spregledate nekaj sekund razlike.

To vključuje neomejen prostor za shranjevanje, pasovno širino in prostor na disku, brezplačno ime domene, brezplačne teme in celo brezplačno tržno vsebino & fotografije. Lastniki spletnih strani, ki bodo prvič lahko uživali v ponudbi QuickStarter, ki spletna mesta, optimizirana za SEO, postavijo na spletu v dveh dneh od začetka..

Še ena stvar, ki nam je bila všeč pri InMotionu, je, da so si prizadevali biti okolju prijazni. Njihov podatkovni center LA je pravzaprav prvi “zeleni center podatkov” na tem območju. Uporablja zunanjo tehnologijo za hlajenje zraka in naj bi zmanjšala njihov izpust ogljika za več kot 2000 ton na leto. Precej kul stvari!

Ustvarili boste lahko njihov začetni načrt za pošteno uvodno ceno 9,32 CAD (za 1-letno obveznost). Ima tudi 90-dnevno garancijo vračila denarja (večina gostiteljev ponuja 30 dni).

Priporočamo ga majhnim in srednje velikim spletnim mestom.

Gostovanje inmocij v akciji

 • Preberite naš poglobljen pregled gostovanja inmotionov.
 • Oglejte si našo testno stran z gostovanjem Inmotion.

Bonus gostitelj

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Svetovna hitrostna ocena

A

Hitrost v Kanadi

1 ms

Cena (CAD)

5,95 / mo

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Neomejen SSD
 • Neomejen prenos
 • Začetni gradnik spletnega mesta
 • Brezplačen trening ena na ena

"Kanadski gostitelj, ki je v regiji natrpan z veliko strele in je 100% zelen. "

Naš seznam zaključujemo z dodatkom bonusa – HostPapa.

HostPapa je kanadsko podjetje v neodvisni lasti s sedežem v Torontu.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Povprečna hitrost: 201,4 ms – Glej celoten rezultat

S povprečno hitrostjo 201,4 ms je to uradno najpočasnejši gostitelj tega seznama, ki je zazibal v A.

VEDNO. Oglejte si odzivni čas strežnika za Kanado – 1 ms!

Čeprav to morda ni odlična izbira za spletna mesta, ki imajo občinstvo zunaj Kanade ali Združenih držav Amerike… stvari morajo hitro napolniti, če je vaše občinstvo v regiji.

Najcenejši načrt Starter stane 3,95 dolarja na mesec (za triletno obveznost), čeprav ta ob ponovni obnovi znatno poskoči. Dobra novica je, da dobite veliko vrednosti – dve spletni strani, brezplačna registracija domen, 100 GB prostora na disku, neomejena pasovna širina, Cloudflare CDN in SSL… seznam se nadaljuje.

Prav tako boste imeli dostop do nekaterih edinstvenih oblik podpore. Ponujajo veliko knjižnico videoposnetkov za samopomoč in 24/7 podpora temu ne uspe. Lahko celo načrtujete video / telefonsko sejo ena na ena z “strokovnjaki Papa Squad”!

Drug impresiven vidik je, da HostPapa kupuje 100% zeleno obnovljivo energijo za napajanje svojih podatkovnih centrov in pisarniških prostorov. Podobno kot GreenGeeks, boste tudi pri nas dobili nekaj pasic, s katerimi boste občinstvu pokazali, da vaše spletno mesto poganja 100% zelena energija!

Vendar smo pri nadaljnjih raziskavah naleteli na nekaj frustriranih pregledov strank, ki niso bili zadovoljni s prejeto podporo.

Ob izpitu so bila tudi poročila o privzetih dodatkih in o govoricah o odpovedi, če poskusite uporabiti njihov pravilnik o vračilu od 30 do 30 dni. Osebno nismo imeli nobenih negativnih izkušenj, vendar je morda vredno brati še več, če želite videti, kaj od tega imate.

Razsodba

Zapomnite si stvari, za katere smo rekli, da jih je vredno paziti v gostitelju?

 1. Odlična hitrost
  Optimiziran za zagotavljanje hitrih časov nalaganja v regiji vaše publike.
 2. Varno
  Učinkovito pomaga braniti svoje spletno mesto pred hekerji in zlonamerno programsko opremo.
 3. Zanesljivost
  Zagotavlja 24/7, učinkovito podporo in 99-odstotno garancijo za produktivnost.
 4. Ekološki
  Trudi se nadoknaditi njihov ogljični odtis
 5. Vrednost denarja
  Funkcije, ki jih potrebujete, uravnoteži s pošteno ceno.

Vendar je na koncu dneva “najboljši” gostitelj tisti, ki najbolj ustreza vašim potrebam in prednostnim nalogam kot uporabnik.

Poglejmo si najboljše 3 ponudbe gostiteljev za kanadska spletna mesta:

SVETOVNA HITROST

HITROST V KANADI

CENA (CAD / MO)

SiteGround

A+

12 ms

7.85

Gostovanje

A+

38 ms

5,93

A2 gostovanje

A+

13 ms

10.26

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me