6 najboljih web hostinga u Kanadi 2020. (Pogledajte stranice za testiranje i rezultate brzine!)

Tražite najboljeg domaćina za svoju kanadsku web stranicu?


Možda želite pokrenuti novu web lokaciju. Ili nadogradite na bolji domaćin. Gdje god vas ovaj članak našao, drago nam je što ste ovdje.

Iza svakog uspješnog web mjesta stoji brzi i pouzdani pružatelj usluga hostinga. Ako vam nađete pravu stvar, postavit ćete vam najjaču osnovu za izgradnju.

Danas posebno biramo najbolje mogućnosti hostinga za kanadske web stranice. Idemo.

Contents

Kanadska e-trgovina sazrijeva za berbu

Jedno je sigurno – sada je uzbudljivo vrijeme ako se obraćate kanadskoj publici. Pogotovo ako ste internetska tvrtka.

Kanađani bi 2019. trebali potrošiti preko 39 milijuna dolara na mreži.

Gotovo polovina Kanađana kaže da kupuju putem interneta barem jednom mjesečno. Nisu to samo male kupovine – u jednom su istraživanju tri četvrtine ispitanika reklo da troši do 200 dolara mjesečno putem interneta, a gotovo 10% troši do 500 dolara

Sigurno da e-trgovinom još uvijek dominiraju veliki međunarodni divovi poput Amazona, te će vam trebati pružiti vrhunsko korisničko iskustvo. Ali postoji jedna velika stvar s vaše strane – ljubav prema lokalnom.

Kanađani su i dalje pokazivali snažnu sklonost kanadskim robnim markama. U jednom istraživanju VL Omni 62% Kanađana koji internetsko kupuju putem interneta izjavilo je da bi radije kupovali u zemlji. To znači da ako imate utjecaj na to da se vaše web mjesto zavrti kod kuće, možda biste imali pravu prednost.

Takav stav i takva potrošnja znači ogromne mogućnosti.

Možda skačete na brodu sa prodavaonicom WordPressa ili Shopifyja. Možda podružnička web stranica. Što god odabrali – imajte na umu da će oblik vaše web stranice odrediti i kakve će biti potrebe vašeg pružatelja usluga hostinga.

Bez obzira na to kako se odlučite voziti ovim valom, ‘pravi’ domaćin će podržati rast vaše web stranice i pružit će joj najbolju priliku da unovči na naprednoj kanadskoj e-com sceni..

Kanađani imaju velika očekivanja

Istraživanje je također sugeriralo da su Kanađani posebno popularan narod koji posjeduje tehnologiju.

Značenje? Pa, oni imaju određena očekivanja koja internetske tvrtke moraju ispuniti.

U jednom istraživanju Kanađana 52% je reklo da kompanije trebaju pružiti vrhunsko digitalno iskustvo ako očekuju da zadrže svoje poslovanje.

Još veći postotak kaže da će dijeliti loše iskustvo na društvenim mrežama ili na web stranicama za recenziju – najgora noćna mora tvrtke!

To sve znači da ćete trebati učiniti sve što je u vašoj moći kako biste pružili izvrsno korisničko iskustvo za svakoga tko naiđe na vašu web lokaciju. To uključuje osiguravanje da se vaša web lokacija opterećuje munjevito, ostaje na mreži čak i tijekom vršnih razdoblja i može se zaštititi od hakera i ranjivosti. Sve stvari koje će dobar domaćin podržati, a loš domaćin mogu upropastiti.

Osim što su svjesni inovacija, Kanađani imaju i velika etička očekivanja od kompanija.

Više nego u mnogim drugim zemljama, očekuje se ‘zeleno’ očekivanje. Prema Legerovom istraživanju OMNIWeb Canada, 43% odraslih Kanađana spremnije je kupiti proizvode koji imaju odgovorno okolišno pitanje. Drugim riječima, “zeleno” može utjecati na to je li marka odabrana od konkurencije ili ne.

Možda ste dio ove statistike – i tražite pružatelja usluga hostinga koji može stvoriti pozitivan trag energije. Ako je tako – rado ćete znati da se danas na našem popisu domaćina nalazi par!

Što je PIPEDA i što biste trebali znati

Evo još jedne velike stvari o kojoj svaki kanadski vlasnik web lokacija treba znati: PIPEDA.

Kanada ima jedinstvene zakone o privatnosti. Najveći je Zakon o zaštiti osobnih podataka i elektroničkih dokumenata (PIPEDA) koji se odnosi na osobne podatke koji se prikupljaju tijekom komercijalnih aktivnosti. Od tvrtki se traži da pojedinci zatraže pristanak na prikupljanje njihovih podataka i da ga zaštite u slučaju zlouporabe.

U nastavku smo saželi nekoliko ključnih načela:

 • Suglasnost za prikupljanje osobnih podataka
 • Prikupljanje podataka ograničeno je na ‘razumne svrhe’
 • Ograničena upotreba, otkrivanje i pristup osobnim podacima
 • Spremljeni osobni podaci moraju biti točni i potpuni
 • Pravila i postupci koji se primjenjuju u slučaju kršenja privatnosti

Brzo odricanje od odgovornosti

PIPEDA ogromna tema zbog koje bismo vam preporučili da napravite još istraživanja izvan ovog članka. Dobar uvod možete pročitati ovdje.

PIPEDA može utjecati na odlučivanje vašeg davatelja usluga na više načina. Međutim, vrsta web mjesta koje nudite odredit će koliko ćete mjere predostrožnosti morati poduzeti.

Na primjer, web lokacije koje trebaju prikupiti puno osobnih podataka možda će htjeti radije koristiti pružatelja usluga hostinga koji nudi centre podataka na kanadskom tlu, kako bi bili apsolutno sigurni da su vaš domaćin i vaša web lokacija 100% usklađeni..

Ako je malo vjerovatno da će vaša web-lokacija imati dosta osobnih podataka, možda će vam biti važnije odabrati domaćina koji nudi izuzetnu brzinu ili podršku, čak i ako su njeni datacentri izvan Kanade.

No, bez obzira na količinu osobnih podataka koju namjeravate obraditi, dobar domaćin trebao bi apsolutno pomoći zaštiti web mjesto od kršenja sigurnosti pomažući pružiti čvrstu liniju obrane.

Što tražiti u dobrom domaćinu

Da biste odabrali domaćina za vas, tražit ćete točno ono što biste trebali tražiti.

Različiti domaćini plasiraju se na različite snage i specijalitete. No, pri uspoređivanju domaćina za kanadske web stranice morate imati na umu neke stvari.

Krenimo brzo s tim.

1. brzina

Dobar domaćin za web mjesto mora biti brz. Na Bitcatchau često tvrdimo da je to vjerojatno najvažnija marka izvrsnog domaćina.

To je zato što brzina učitavanja web stranice može učiniti ili prekinuti vaše korisničko iskustvo. Brža brzina domaćina značit će brže vrijeme učitavanja i veća zadržavanja. Ovih dana mrežni korisnici imaju velika očekivanja, očekujući da će se stranica učitati za manje od 2 sekunde.

Sporo učitavanje stranica vodi do nezadovoljnih kupaca. A kamo idu nezadovoljni kupci?

Drugdje.

Dobar domaćin će biti optimiziran za brzinu i u hardveru i u softveru – na primjer, pomoću CDN ili tehnologije za predmemoriranje.

Za usporedbu brzine svakog domaćina koristit ćemo pouzdan alat za testiranje brzine poslužitelja Bitcatcha (izvinite besramni utikač).

Imamo instalirane 10x čvorove za testiranje na različitim lokacijama kako bismo simulirali ljude širom svijeta koji posjećuju vašu web lokaciju.

I – pogodili ste – koristit ćemo ga za mjerenje koliko brzo poslužitelj odgovori na zahtjev iz Kanade.

2. Sigurnost

Zabavna činjenica – ogromnih 77% Kanađana zabrinuto je za cyber napade protiv organizacija koje mogu imati pristup njihovim osobnim podacima.

Iako ste vi, vlasnik web lokacije, odgovorni za čuvanje svojih podataka u skladu s PIPEDA standardima, dobar domaćin će s vama surađivati ​​kako bi vam pomogao u ispunjavanju ovih propisa.

Kako? Nudeći snažnu obranu od hakera i zlonamjernog softvera.

KAKO? Razmislite o zaštitnim zidovima, SSL certifikatima i proaktivnom nadzornom sustavu kako biste pomogli uhvatiti ranjivosti prije nego što postanu veći problemi.

3. Pouzdanost

Prekidi su neprijatelji prometa, reputacije i mogućnosti. Dobar domaćin učinit će sve što je u njegovoj moći da to spriječi.

Pazite na domaćine s jamstvom produženja rada od najmanje 99%. Što je još bolje, pogledajte alate drugih proizvođača poput UptimeRobota i recenzije kako biste potvrdili svoje tvrdnje.

Jedna stvar koja vam zaista može pomoći da izbjegnete zastoje je odličan tim za korisničku podršku. Dobar domaćin trebao bi pružiti cjelodnevnu podršku tima stručnjaka. To bi moglo biti putem live chat-a, telefona, sustava prodaja ulaznica ili svega gore navedenog.

4. Ekološki

Kao što smo spomenuli, ovo je važan faktor za mnoge Kanađane. Hosting datacentri koriste ogromnu količinu energije kako bi održali svoje objekte u radu. Srećom, neki domaćini uložili su aktivne napore kako bi pokušali nadoknaditi svoj ugljični otisak.

Okolišno gostovanje može se dogoditi nekom vrstom razmjene zelenih kredita za potrošenu energiju. Alternativno, domaćin može jednostavno koristiti obnovljive oblike energije. Ili se svjesno potrudite da smanjite otpad. Smatramo da je to definitivno vrijedno razmatranja i vaša se publika može vrlo dobro složiti.

5. Vrijednost za novac

I na kraju, dobar domaćin trebao bi ponuditi dobru vrijednost za novac. Trebali biste imati sve potrebne funkcije po cijeni koja neće slomiti banku.

Pogledajte detaljno koje uključenja uzimate. Domaćini imaju tendenciju da se razlikuju o tome da li besplatno uključuju ili ne:

 • Registracija e-pošte
 • Registracija domena
 • Dodatna pohrana ili propusnost
 • Iznos besplatnog CDN dodatka, ako ga ima

Sada smo o tome razgovarali, idemo u domaćine!

Rangiran: Najbolji web hosting za kanadske web stranice

Bilješka

 1. Sve navedene cijene temelje se na uvodnoj cijeni 12-mjesečnog ugovora.
 2. Forex stopa se koristi od 1 USD do 1,32 kanadskog dolara.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Svjetska brzina

+

Brzina u Kanadi

12 ms

Cijena (CAD)

7,85 / mj

Glavne značajke

 • SSD za pohranu od 20 GB
 • Cloudflare CDN integracija
 • SuperCacher
 • 24/7 tehn. podrška
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije

"Dobro zaokružen domaćin s vrlo kvalitetnom ponudom brzine, sigurnosti i podrške."

Počinjemo ovaj popis sa SiteGround – našim omiljenim domaćinom.

To je domaćin koji je čvrst koliko i oni dolaze. Impresivne karakteristike, izvrsne performanse i konstantno velike brzine koje i dalje najbolje stoje u konkurenciji.

Formiran 2004. godine, SiteGround je sada narastao na 4 datacentra širom svijeta. Najbliži Kanadi je Chicago, pa smo od tamo ugostili web stranicu kako bismo je iskoristili.

Podaci naših testnih mjesta dobili su VRLO solidnu ocjenu A+.

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Prosječna brzina: 138,1 ms – Pogledajte puni rezultat

Prosječno vrijeme odziva od 138,1 ms čini SiteGround službeno najbržim hostom na ovom popisu. Još važnije, to je pinging blistavo brzih 12 ms iz Kanade! To se vjerojatno može potvrditi na SSD diskovima za povećanje brzine SiteGround – za koje se isporučuju podaci do 30% brže od uobičajenih HDD-ova.

SiteGround također nudi niz dodataka za poboljšanje brzine. Svi planovi dolaze s besplatnom Cloudflare CDN integracijom, plus premium SuperCacher za povećanje vremena učitavanja do 4x. Sve to znači gladak & glatka isporuka sadržaja.

I na stranu brzine?

SiteGround je super pouzdan. Njihovu 99,9% produžnu garanciju možemo potvrditi putem vlastite provjere produženja rada. Registriran je kao 100% od 2016. godine!

To su podupirali vrhunskim sigurnosnim paketom s AI rješenjem koje se svakodnevno bori s milijunskim napadima brutalnosti, plus tim za podršku 24 sata dnevno. Jesmo li spomenuli da se osjećaju kao dobro društvo koje, čini se, daje prioritet sretnim zaposlenicima? (o čemu svjedoče i njihove pohvalne recenzije na Glassdoor-u).

Njihov ‘preporučeni’ GrowBig plan počinje od 5,95 USD mjesečno. Imajte na umu da će nakon obnove skočiti do 19,95 USD / mjesečno. Dakle, SiteGround nije najjeftinija opcija, ali nudi solidnu ponudu na svim frontovima.

SiteGround na djelu

 • Pročitajte našu detaljnu recenziju SiteGround.
 • Pogledajte našu testnu stranicu sa SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Svjetska brzina

+

Brzina u Kanadi

38 ms

Cijena (CAD)

5.93 / mj

Glavne značajke

 • Web mjesto s neograničenim brojem
 • 1 besplatno ime domene
 • SSH pristup uključen
 • hPanel
 • Lokalizirana podrška

"Izuzetno jeftino, izvrsno produženje rada & sigurnost, intuitivno sučelje & lokalizirana korisnička podrška."

Hostinger je još jedna međunarodna tvrtka, ona koja je došla iz Litve i koja ima pogled na globalnu dominaciju.

Pa, nekako – samo smo se dojmili da je već rasprostranjen u 39 zemalja, sa 6 podatkovnih centara širom svijeta! Najbliže Kanadi je njihov podatkovni centar iz Južne Karoline.

Rezultati naših testnih stranica nisu razočarali:

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Prosječna brzina: 143,1 ms – Pogledajte puni rezultat

Ostvario je još jedan A + rejting sa prosječnom brzinom od 143,1 ms. Vrijeme odziva za Kanadu bilo je 38 ms, što znači za kanadsku publiku vrlo velike brzine učitavanja.

Iako, moramo priznati. Naša omiljena stvar o Hostingeru je koliko je to ludo pristupačno!

Počevši od 0,80 USD / mjesečno (za dvogodišnju obvezu) Hostinger je uporno jedan od najjeftinijih domaćina na tržištu. A ne pričamo jeftino i gadno – zapamtite, ovo su brzine A +.

Hostinger uzima produženje rada vrlo ozbiljno i štiti korisnike 99,9% jamstva za produženo vrijeme i njihovim Bitninja sigurnosnim paketom.

Naravno, ovdje nedostaju neke funkcije, poput CDN-a i dnevnih sigurnosnih kopija. No oni nude Cache Manager kako bi se ubrzale stvari i izvrsno sučelje za podršku, gdje je dobra pomoć udaljena samo nekoliko sekundi. Sve ćete upravljati iz njihovog prilagođenog, user-friendly sučelja hPanel koje je moderno otkriće popularnog cPanela.

Hostinger vam definitivno daje veliku vrijednost za ono što dobivate, a fantastična je opcija za početnike i one s proračunom.

Hostinger u akciji

 • Pročitajte našu detaljnu recenziju Hostingera.
 • Pogledajte našu testnu stranicu s Hostingerom.

3. Hosting A2

https://www.a2hosting.com/

A2 hosting

Svjetska brzina

+

Brzina u Kanadi

13 ms

Cijena (CAD)

10.26 / mj

Glavne značajke

 • Turbo poslužitelj
 • Neograničena propusnost
 • W2 optimizirani WP
 • Besplatna migracija web mjesta
 • Vratite novac u bilo kojem trenutku

"Pristupačan i bogat značajkama hostinga s obiljem ‘neograničene’ ponude."

Dolazeći na broju tri je A2 – još jedna međunarodna tvrtka. Nude velik izbor mogućnosti hostinga na poslužiteljima koji obuhvaćaju Europu, Aziju i SAD.

Njihov najbliži podatkovni centar Kanadi je u Michiganu. Zaboravili smo i postavili probno mjesto kako bismo vidjeli što brojevi mogu reći:

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Prosječna brzina: 149,8 ms – Pogledajte puni rezultat

Kao što se može vidjeti, A2 je također osvojio ponosni A + sa prosječnom brzinom od 149,8 ms.

Kanadski podatkovni centar pustio se u 13 ms – doista vrlo brzo!

Možda se ne bi trebalo čuditi – naše probno mjesto nalazi se na njihovom Turbo planu koji je na svaki način usmjeren na brzinu. Radi na Turbo web hosting poslužiteljima (rečeno da učitavaju web mjesta do 20 puta brže) i ima mogućnost tri razine predmemoriranja.

U stvari, svi dijeljeni planovi hostinga dolaze sa SSD-om koji poboljšava brzinu, Cloudflare CDN, Hackscan zaštitom i aplikacijama koje su sve prilagođene za učinkovitiji rad (što se sve nadovezuje na smanjenje vremena učitavanja).

Međutim, ono što je također sjajno u vezi s A2, jeste to što baca tonu vrijednosti. Sve iznad njihovog Swift plana naći će atraktivan popis “neograničenih”.

To uključuje neograničene web stranice, adrese e-pošte, ukupne baze podataka, pohranu, prijenose i još mnogo toga! Nećete ni trebati platiti SSL.

Sve to, po razumnoj cijeni, čini A2 vrlo bogatim rješenjem.

Također su udružili sa Carbonfund.org radi nadoknade emisije CO2 svojih poslužitelja. Oni podupiru zelene prakse kao što su daljinsko komuniciranje sa zaposlenicima, recikliranje starijih poslužitelja kako bi ih zaustavili na odlagalištima i pokretanje sjajnih malih promocija, poput sadnje 3 stabla za svaki paket domaćina koji se prodaje tijekom određenog mjeseca.

Imajte na umu ‘Neograničeno’ se nikada ne može shvatiti doslovno. Web-lokacije koje krše njihov dodijeljeni udio resursa, zaista imaju mogućnost da domaćin ograniči njihove resurse. Pročitali smo i neke pritužbe na sporu podršku.

A2 Hosting u akciji

 • Pročitajte našu detaljnu recenziju A2 hostinga.
 • Pogledajte našu testnu stranicu s A2 hostingom.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Svjetska brzina

+

Brzina u Kanadi

9 ms

Cijena (CAD)

6,53 / mj

Glavne značajke

 • 300% zeleno!
 • Neograničen SSD
 • Šifrirajmo zamjenski SSL
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 tehnička podrška

"300x energetski učinkovit, izuzetno brz domaćin s centrima podataka na kanadskom tlu koji bi trebali osigurati sukladnost s PIPEDA-om. "

Slijedi srednja, zelena, mašina rođena u Kaliforniji, koja je GreenGeeks.

Oni su neovisna tvrtka sa 5 centara podataka širom svijeta. Dobra vijest je da u Kanadi postoji jedna prava!

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Prosječna brzina: 178,6 ms – Pogledajte puni rezultat

Sa prosječnom brzinom od 178,6 ms, GreenGeeks je brz. Definitivno možete vidjeti razliku u tome što se datacenter nalazi u Kanadi – vrijeme odziva poslužitelja iz Kanade je ludo 9 ms!

To znači da se vrijeme za učitavanje kanadske publike prilično teško nadmaši.

Što još nude vrhunskom brzinom?

Evo što smo utvrdili najimpresivnijim: GreenGeeks ima najveće zeleno opredjeljenje od svih domaćina na ovoj listi.

Oni su prešli radne prakse koje smanjuju otpad i energetski učinkovite. Hosting pomoću GreenGeeksa znači da nećete biti jednostavno neutralan, već “smanjivanje ugljika”.

“Kako?”, Pitate. Pa, GreenGeeks zapravo troši tri puta više energije koju troše natrag u mrežu kupujući kredite za energiju vjetra. Ukratko, to je 300x energetski učinkovito!

Ne samo da je ovo dobra i odgovorna opcija, već možete i druge pogodnosti.

GreenGeeks ima brojne značke koje možete koristiti na svojoj web stranici kako biste posjetiteljima znali da je vaše mrežno poslovanje prilagođeno zemlji. Ali zeleni i brzi na stranu, beneficije GreenGeeksa tu ne prestaju.

Čak i njihov najniži zajednički plan dobiva vam neograničen prostor, širinu pojasa, domene, e-poštu i baze podataka. Ali najviše od svega – pokrenut ćete i besplatnu registraciju domene za cijeli život vašeg GreenGeeks računa!

Posljednja velika prednost GreenGeeksa koju nemaju svi domaćini na ovom popisu – datacenter se nalazi u Kanadi.

Sjećate se kako smo spomenuli da PIPEDA zakoni ostavljaju vas odgovornim za zaštitu bilo kakvih osobnih podataka prikupljenih od kanadskih pojedinaca? Hostiranje u podatkovnom centru u Kanadi znači da će ti podaci biti zaštićeni kanadskim ustavom, koji vam može pružiti dodatni duševni mir.

Sve gore navedeno, za vrlo razumnu uvodnu cijenu od 3,95 USD mjesečno (za trogodišnje obveze).

Sve u svemu, GreenGeeks ima pozitivan faktor. Pomoći ćete u tome, iskorištavajući prednosti izvrsnog pružatelja usluga hostinga na kanadskom tlu.

GreenGeeks u akciji

 • Pročitajte našu detaljnu recenziju GreenGeeksa.
 • Pogledajte našu testnu stranicu sa GreenGeeks-om.

5. Domaćin inmocije

https://www.inmotionhosting.com/

Hosting inmocijacija

Svjetska brzina

+

Brzina u Kanadi

67 ms

Cijena (CAD)

9.23 / mj

Glavne značajke

 • Domaćin 6 web stranica
 • Neograničen SSD
 • Neograničena e-pošta
 • Besplatan prijenos web stranica
 • 90-dnevna garancija povrata novca

"Značajke bogate i ekološki osviještene. Očekujte li veće kašnjenje od njegovog LA poslužitelja. "

Inmotion je najbolje ocijenjena CNET web hosting tvrtka. Zvuči dobro do sada?

Oni su ustvari bitci Bitcatcha, i mi ih puno poštujemo, s obzirom da su u industriji 16+ godina,

Također nude impresivan poslužitelj s kombinacijom SSD, NGINX postavljanja i naprednim predmemoriranjem poslužitelja..

Postavili smo probnu stranicu kako bismo vidjeli kakva je cijena za naše kanadske prijatelje:

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Prosječna brzina: 171,9 ms – Pogledajte puni rezultat

Ostvario je još A + prosječne brzine.

Međutim, iako je vrijeme odziva od 67 ms iz kanadskog čvora respektabilno, ono je najsporije na ovom popisu.

Umjesto toga, Inmotion nudi niz drugih funkcija i besplatnih mogućnosti koje bi vam mogle omogućiti da zanemarite razliku od nekoliko sekundi.

To uključuje neograničen prostor za pohranu, propusnu širinu i prostor na disku, besplatni naziv domene, besplatne teme, pa čak i besplatni marketinški sadržaj & fotografija. Vlasnici prvih web stranica mogu uživati ​​u ponudi „QuickStarter“ koja web lokaciju optimiziranu za SEO internetska stranica stavlja za dva dana, ispočetka.

Još jedna stvar koja nam se svidjela u vezi s InMotionom je ta što su oni uložili napore da budu ekološki svjesni. Njihov podatkovni centar LA zapravo je prvi “zeleni podatkovni centar” na tom području. Koristi vanjsku tehnologiju hlađenja zraka i kaže se da smanjuje njihovu emisiju ugljika za više od 2.000 tona godišnje. Prilično cool stvari!

Moći ćete uživati ​​u njihovom startnom planu za fer uvodnu cijenu od 9,32 CAD (za 1-godišnje obveze). Ima i 90-dnevno jamstvo povrata novca (većina domaćina nudi 30 dana).

Preporučujemo ga malim i srednjim web lokacijama.

Inmotion Hosting u akciji

 • Pročitajte našu detaljnu recenziju Hosting Inmotion.
 • Pogledajte našu testnu stranicu s uslugom Inmotion Hosting.

Bonus domaćin

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

Hostpapa

Svjetska brzina

Brzina u Kanadi

1 ms

Cijena (CAD)

5.95 / mj

Glavne značajke

 • Besplatno ime domene
 • Neograničen SSD
 • Prijenos bez namjere
 • Starter site builder
 • Besplatan trening jedan na jedan

"Kanadski domaćin koji je u regiji prepun svjetla, brzo i munje i 100% zelene boje. "

Naš popis završavamo dodatkom bonusa – HostPapa.

HostPapa je kanadska tvrtka neovisna u sjedištu u Torontu.

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Prosječna brzina: 201,4 ms – Pogledajte puni rezultat

S prosječnom brzinom od 201,4 ms, ovo je službeno najsporiji domaćin ovog popisa, koji se zaletio u A.

MEĐUTIM. Provjerite vrijeme odziva poslužitelja za Kanadu – 1 ms!

Iako ovo možda nije odličan izbor za web stranice koje imaju publiku izvan Kanade ili Sjedinjenih Država … stvari bi trebale brzo učitati ako je vaša publika u regiji.

Najjeftiniji početni plan košta 3,95 dolara mjesečno (za trogodišnje obaveze), mada to znatno ubrza nakon obnove. Dobra vijest je da dobijete veliku vrijednost – dvije web stranice, besplatna registracija domene, 100 GB prostora na disku, ‘neograničena’ propusnost, Cloudflare CDN i SSL … popis se nastavlja.

Imat ćete i pristup nekim jedinstvenim oblicima podrške. Nude veliku biblioteku videozapisa o samopomoći i 24/7 podrška ne uspijeva u tome. Možete čak zakazati video-telefonsku sesiju jedan na jedan s „Papa Stručnim stručnjacima“!

Drugi impresivan aspekt je taj što HostPapa kupuje 100% zelenu obnovljivu energiju kako bi napajao svoje centre podataka i uredske prostore. Slično kao GreenGeeks, čak ćete dobiti neke natpise kojima ćete pokazati svojoj publici da vaša web lokacija pokreće 100% zelenu energiju!

Međutim, u daljnjem istraživanju naišli smo na neke frustrirane recenzije kupaca koji nisu bili zadovoljni dobivenom podrškom.

Objavljena su i izvješća o prikrivenim dodacima na blagajni i glasinama o otkazivanju ako isprobate i koristite njihov “30-dan povratni pravilnik”. Osobno nismo imali nikakvih negativnih iskustava, ali možda je vrijedno još pročitati da vidimo što mislite o tome.

Presuda

Sjetite se stvari za koje smo rekli da je vrijedna pažnje domaćina?

 1. Izvrsna brzina
  Optimiziran za postizanje blistavih brzina učitavanja u regiji svoje publike.
 2. Siguran
  Učinkovito pomaže u obrani vaše web lokacije od hakera i zlonamjernog softvera.
 3. Pouzdanost
  Pruža 24/7, učinkovitu podršku i garanciju produženja rada od 99%.
 4. Eko-friendly
  Ulaže napor da nadoknadi njihov ugljični otisak
 5. Vrijednost za novac
  Uravnotežuje značajke koje su vam potrebne uz fer cijenu.

Međutim, na kraju dana ‘najbolji’ domaćin je onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i prioritetima kao korisnika.

Snimimo naše 3 najbolje ponude za kanadske web stranice:

SVJETSKA BRZINA

BRZINA U KANADI

CIJENA (CAD / MO)

SiteGround

+

12 ms

7.85

Hostinger

+

38 ms

5.93

A2 hosting

+

13 ms

10.26

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map