Najhitrejše spletno gostovanje do leta 2020 (glej rezultate hitrosti strežnika)

Če ste pristali na tej strani, verjetno iščete novega spletnega gostitelja. Toda ne iščete samo nobenega spletnega gostitelja – raziskujete najbolj zanesljiv in najhitrejši spletni gostovanje, ki ga lahko dobite, saj veste, kako ključno je to lahko za spletna podjetja.


Imamo hrbet, fam.

Če samo brskate za zabavo, se pripravite na tečaj – naučili se boste, kako SPEED neposredno vpliva na PRODAJO.

O tem smo že pisali, vendar si oglejmo, zakaj je hitrost res pomembna:

 • Spletno nakupovanje Amazon Amazon izgubi do 1,6 milijarde dolarjev na leto, če bi njihovo spletno mesto upočasnilo le sekundo
 • Internetni kupci pričakujejo, da se spletna mesta naložijo skoraj v trenutku. 2 sekundi je najdaljši čas, ki ga želijo počakati
 • Živimo v dobi trenutnega zadovoljstva. Če traja več kot 3 sekunde, bo vaše spletno mesto odšlo 40% uporabnikov.

Zato ne bi smeli samo iskati poceni spletnega gostovanja – lahko prihranite več na stroških, vendar boste izgubili na tisoče zamujenih prodajnih priložnosti.

Hitro priporočilo

Če iščete hitro priporočilo o najhitrejši blagovni znamki spletnega gostovanja, bomo šli s SiteGround. Z njimi gostujemo Bitcatcha.com, naša primerjava hitrosti strežnika pa kaže, da je naša testna stran odlična s povprečnim svetovnim povprečjem samo 138 ms, kar je precej nižje od priporočenih Googlovih 200 ms. Preberite celoten pregled na spletnem mestu SiteGround.

Contents

Kakšno hitrost ima hitri gostitelj?

Tu je še nekaj stvari, o katerih bi morali vedeti, preden se seznanimo s podrobnostmi:

1. Hitrost strežnika ni enaka hitrosti spletnega mesta.

Podobno je, vendar ni enako, kot je razlika med strojno in programsko opremo v vašem iPhoneu. Ne glede na to, kako optimiziran je uporabniški vmesnik, bo vaš telefon še vedno počasen, če se strojna oprema ne bo mogla posodobiti. Pomembno je, da se tako strojna kot programska oprema posodabljata, da bo vse potekalo nemoteno in hitro

2. Kako merimo hitrost strežnika

Hitrost strežnika se meri tako, da se preizkusi njegov odzivni čas – čas, ki ga potrebuje strežnik, da odgovori na zahtevo stranke.

3. Kaj kaže test hitrosti strežnika

Učinkovit doseg podatkovnega centra, specifikacije strojne opreme, nastavitev strežnika in njihovo načrtovanje omrežja

4. Googlova merila odzivnega časa strežnika

Po Googlovem mnenju je optimalni odzivni čas strežnika 200 ms. Vse počasneje in spletna mesta se bodo začela počutijo počasi.

5. O preverjanju hitrosti strežnika Bitcatcha

Naš edinstveni pregled hitrosti strežnika izračuna povprečni odzivni čas strežnika na 8 lokacijah po vsem svetu. Ocene pod 180 ms se uvrstijo pod “A +” in ocene od 181 ms do 210 ms bodo razvrščene kot “A.”

Hitrost v primerjavi: Kdo je najhitrejše gostovanje spletnih strani?

Kdo je najhitrejši gostitelj spletnih strani

Vzeli smo 6 najbolj vročih blagovnih znamk spletnega gostovanja in natančno preizkusili vsako od njihovih hitrosti strežnika, razčlenili njihove funkcije, raziskali njihove cene in dokumentirali vse, kar smo našli, da boste lahko preprosto sami določili najboljši spletni gostovanje za svoje podjetje.

Upoštevajte, da so vsi spletni gostitelji, ki se pojavijo tukaj, vrhunski in so razvrščeni v kategorijo A +, tako da v bistvu ne morete narobe z nobenim od njih. Razvrstili smo jih po naših željah, vendar se sami odločite!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Gostiteljski načrt v primerjavi

GrowBig

Povprečno po vsem svetu

138 ms

Cena (USD)

5,95 USD / mesec

Ključne funkcije

 • 20 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 25.000 obiskov na mesec
 • SuperCacher
 • 24/7 teh. podpora
 • Premium varnostno kopiranje

"Hiter in zanesljiv gostitelj. Z njimi celo gostimo Bitcatcha!"

Pred tem smo jasno povedali, da absolutno LJUBIMO SiteGround. Pravzaprav smo pred letom dni prešli s storitve Inmotion Hosting na SiteGround in nikoli se nismo ozrli nazaj! Uradno so potrjeni s strani WordPress-a (to je velika težava, fantje!), In takšno priznanje se podeli le spletnim gostiteljem, ki izpolnjujejo visoke kriterije WordPress-a.

Naš najljubši paket je njihov GrowBig načrt za vstopno raven; zelo cenovno za samo 5,95 USD na mesec, vendar je na voljo s prednostmi in funkcijami. Uživate v prednostni podpori, SuperCacherju, samodejnih dnevnih varnostnih kopijah in brezplačnih obnovitvah.

Po hitrosti je SiteGround uvrščen v A + s povprečnim svetovnim povprečjem 138 ms, primerljiv s premijskimi gostitelji, kot je Liquid Web, le za delček cene.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Povprečna hitrost: 138,1 ms – Glej celoten rezultat

Imajo 5 podatkovnih centrov, razporejenih v treh regijah, tako da lahko izberete najbližje ciljnim strankam, da optimizirajo hitrost njihovega strežnika..

Aktivacija Cloudflare je vgrajena v sistem, zato če želite še hitrejše hitrosti, ni problema – to lahko storite s klikom gumba.

Dejansko smo preizkusili hitrost strežnika tudi za gostovanje SiteGround Cloud z odličnimi rezultati. Če to iščete, nadaljujte, da preverite naš poglobljeni pregled SiteGround!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Gostovanje

Gostiteljski načrt v primerjavi

Premium Shared

Povprečno po vsem svetu

143 ms

Cena (USD)

3,75 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Neomejen SSD
 • 1 Brezplačna domena
 • hPanel
 • Izjemna podpora
 • Nizka uvodna cena

"Neverjetna vrednost za denar na spletu, ena izmed boljših možnosti za začetnike!"

Če ste novi v poslovni poslovni igri, bodite pozorni, ker boste želeli prebrati o Hostingerju.

Po njihovi cenovni ceni res ne pričakujete kakovostnega spletnega gostovanja, vendar so presenetljivo hitri! Imamo tri testna mesta, ki jih gostijo v različnih podatkovnih centrih, tako da lahko vidite, kako uspešni so na vsaki celini. Tu so rezultati, pridobljeni z našim testom hitrosti strežnika.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Shared America
Povprečna hitrost: 143,1 ms – Glej celoten rezultat

Ameriški podatkovni center je res hiter, saj v povprečju vrne 143 ms. Zahteve od daleč, kot so Singapur, Sydney in Bangalore, se zdijo, da so odzivni časi nekoliko počasni, vendar je zato Hostinger ustvaril toliko podatkovnih centrov po vsem svetu – da bi zagotovil, da je vaše spletno mesto hitro, ne glede na to, kje so vaše stranke.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Singapur Premium Shared
Povprečna hitrost: 175,8 ms – Glej celoten rezultat

Singapurski strežnik je s 175,8 ms ustvaril vrhunsko svetovno povprečje. Zdaj so ti fantje res hitri v Singapurju, Sydneyju, Bangaloreju in na Japonskem, a na Zahodu očitno niso tako hitri, zaradi oddaljenosti.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Premium Shared Europe
Povprečna hitrost: 165 ms – Glej celoten rezultat

Njihov evropski strežnik je bil v Evropi in Ameriki izjemno uspešen, v drugih državah pa niso prehitri. Vendar so vseeno dosegli odlično svetovno povprečje 165 ms.

Poleg hitrosti ima Hostinger tudi odlično podporno ekipo, ki v svojem maternem jeziku streže več kot 20 držav! Z vključitvijo 1 brezplačne domene, neomejenega SSD prostora za shranjevanje, e-poštnih sporočil in pasovne širine, Hostinger resnično naredi poln udarec s svojimi načrti, še posebej za tiste, ki se šele začenjajo.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 gostovanje

Gostiteljski načrt v primerjavi

Turbo

Povprečno po vsem svetu

150 ms

Cena (USD)

10,28 $ / mesečno

Ključne funkcije

 • Neomejen SSD
 • Neomejena pasovna širina
 • A2 optimiziran WP
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Kadarkoli denar vrnete

"Najboljše za mala podjetja in osebna spletna mesta, ki delujejo na WordPressu."

Tisti, ki vedo, se zavedajo, da A2 gostovanje svojo hitrost jemlje zelo resno. Vložili so veliko, da so njihovi strežniki hitri in hitri, in dobili so odzivni čas, da to pokažejo.

Če še niste slišali za njihove strežnike za spletno gostovanje Turbo, so posebej izpopolnjeni, da bi nam omogočili velik zagon hitrosti. V kombinaciji s Turbo Cache strežniki lahko naložijo spletna mesta do 20-krat hitreje kot standardni strežniki.

Njihove optimizirane aplikacije (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart itd.) So prilagojene za učinkovitejši zagon, kar vse dopolni za skrajšanje časa nalaganja.

A2 Hosting je za obravnavo zahtev strank po vsem svetu postavil 4 podatkovne centre – 2 v ZDA, 1 v Amsterdamu in 1 v Singapurju), tako da lahko izberemo najboljšo lokacijo strežnika, ki bo ustrezala našim potrebam.

Oglejte si naše hitrostne preizkuse strežnika:

Pri prvem testu, ki smo ga opravili, smo uporabili testno spletno mesto, ki je gostilo A2-ov Turbo načrt, s podatkovnim centrom v ZDA. Rezultati so bili odlični s povprečnim svetovnim povprečjem 149,8 ms, najpočasnejši pa je bil Sao Paolo pri 316 ms.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Povprečna hitrost turbo načrta: 149,8 ms – Glej celoten rezultat

Nato smo preizkusili načrt Swift s strežnikom, ki je gostoval v Singapurju. Povprečno svetovno povprečje je bilo testirano nekoliko počasneje pri 173 ms, toda pingovi iz Sao Paula niso bili preveč dobri, če bi prišli nad 300 ms.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Povprečna hitrost načrta Swift: 173,2 ms – Glej celoten rezultat

Če torej želite gostovati z A2, poskrbite za načrt Turbo; nekoliko dražje, toda vsaj boste dobili tisto, kar boste plačali!

4. Gostitelj vdiranja

https://www.inmotionhosting.com

Gostovanje zaljubljenosti

Gostiteljski načrt v primerjavi

Načrt moči

Povprečno po vsem svetu

172 ms

Cena (USD)

4,59 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Zoni z največjo hitrostjo ™
 • Neomejen prenos
 • SSH dostop
 • 24 × 7 podpora v ZDA

"Najboljše, če ciljate na občinstvo v ZDA"

Preden smo se zaljubili v SiteGround, smo vrsto let gostili Bitcatcha.com z Inmotionom in smo z njimi še vedno zelo zadovoljni. Če SiteGround ne obstaja, bi se verjetno gostili z gostovanjem za inmocije.

Z Inmotionom lahko izbirate med dvema podatkovnima centroma – US East & ZDA zahod. To pomeni, da bodo kupci, ki brskajo iz Amerike, uživali v zelo velikih hitrostih, vendar bodo uporabniki iz Azije morda upočasnili. Ključna beseda tukaj je “lahko”, ker rezultati testov kažejo drugače, preverite:

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Povprečna hitrost: 171,9 ms – Glej celoten rezultat

Nekako jima je uspelo doseči precej dobre rezultate, pri čemer je bil počasni odzivni čas, ki ga je preletel iz Singapurja, in sicer pri dobrih 250 ms! Sploh ni slabo, če upoštevamo, da je Singapur oddaljen od podatkovnih centrov v ZDA.

Na splošno je povprečno svetovno povprečje Inmotion zelo močnih 171,9 ms, kar pomeni, da se mora vaše spletno mesto precej hitro naložiti za uporabnike po vsem svetu..

Osebno, če posebej ciljamo na kupce v ZDA, bi bila naša glavna izbira spletnega gostovanja Inmotion, njihova izjemna hitrost v ZDA in odlična podporna ekipa, ki bo rešila svoje težave!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Gostiteljski načrt v primerjavi

Zaganjalnik

Povprečno po vsem svetu

180 ms

Cena (USD)

30 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Poganja Google Cloud
 • Neomejen obisk
 • Dnevne varnostne kopije
 • WP strokovnjak kot podpora
 • Garancija popravka garancije

"Gostovanje WordPress, ki ga poganja platforma Google Cloud"

Naslednji na seznamu najhitrejših spletnih gostiteljev je Kinsta Upravljavec WordPress gostovanje. Kinsta je zgrajena z Googlovo zelo lastno platformo v oblaku in uporablja Googlove najnovejše tehnologije in 15 podatkovnih centrov, zaradi česar so najhitrejši webhost, s katerim smo se srečali doslej.

Imali so desetletje izkušnje z WordPressom in to izkušnjo so posvetili ustvarjanju najboljše in najhitrejše rešitve za upravljanje WordPress gostovanja, ki ste jo videli.

Z naslednjo gen arhitekturo, infrastrukturo in implementacijo KeyCDN Kinsta lahko naloži gostovana spletna mesta v dobesednih delih sekunde, kar dokazujejo naši rezultati hitrostnih testov:

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Povprečna hitrost: 179,5 ms – Glej celoten rezultat

Njihove hitrosti so nas odpihnile, saj smo jih dosegli pod 3 ms, slabši pa pri 127 127 ms. Njihova najslabša uspešnost je boljša od najboljših rezultatov večine spletnih gostiteljev!

Povprečno svetovno povprečje znaša 179,5 ms, kar nas je spodbudilo, da je Kinsta (in KeyCDN) resnično hitro spletno gostovanje. Edino, kar nas je ustavilo pri višji uvrstitvi, je njihova zajetna cena z načrti vhodne ravni, ki se začnejo 30 USD na mesec.

6. Tekoči splet

https://www.liquidweb.com/

Tekoči splet

Gostiteljski načrt v primerjavi

Osebno

Povprečno po vsem svetu

152 ms

Cena (USD)

69 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • 600 človeška podpora
 • Brez vtičnika.
 • Samodejno stiskanje slike
 • Site mgmt orodja
 • Popoln dostop do strežnika

"Idealno za podjetje WordPress gostovanje"

Nenazadnje na našem seznamu imamo Liquid Web, najstarejšega slabega fanta okoli bloka. Liquid Web je nastal že pred ustanovitvijo Googla, saj je znal vsak trik v knjigi izboljšati hitrost, zato so vse svoje izkušnje in hitrosti vgradili v svoje storitve spletnega gostovanja.

Zajemajo celoten niz storitev gostovanja, tu pa bomo pokrivali njihove storitve WordPress.

Kot vsak vrhunski spletni gostitelj tudi Liquid Web ponuja neomejeno število ogledov strani v vseh njihovih upravljanih načrtih WordPress, tako da vam ne bo treba skrbeti za prekinitve storitev ne glede na promet.

Orodja, ki jih uporabljajo za optimizacijo dostave podatkov, so enaka ostalim, saj v svoji infrastrukturi uporabljajo vrhunske tehnologije za zmanjšanje časa nalaganja.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Povprečna hitrost: 152,2 ms – Glej celoten rezultat

Imajo 3 podatkovne centre po ZDA (vzhod ZDA, zahod ZDA, ameriški osrednji del). Zato je idealno, da na njih obiščete svoja spletna mesta, če so vaše glavne stranke ameriške. Pingi iz drugih držav tudi niso bili preveč ostri, z 146 ms na Japonskem in 216 ms v Singapurju. Bangalore se kljub temu ni dobro odzval, zato upoštevajte, če ciljate na Indijo.

Bili smo nekoliko neprijetni z njihovimi cenami (od 69 dolarjev na mesec), toda s 600 osebjem podpornega osebja, povprečnim svetovnim povprečjem 152 ms in profesionalnimi upravljanimi storitvami WordPress gostovanja si Liquid Web vsekakor zasluži svoje mesto na tem seznamu..

Častitljive omembe

Na Bitcatcha.com imamo zelo visoke standarde do spletnih gostiteljev, ko gre za hitrost in vrednost strežnika. Obstaja nekaj izstopajočih blagovnih znamk, ki se še niso uvrstile med najboljših 6, vendar menimo, da so dovolj super, da zaslužijo omembo!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Gostiteljski načrt v primerjavi

Osnovni

Povprečno po vsem svetu

153 ms

Cena (USD)

5,45 USD / mesečno

Ključne funkcije

 • Linux & cPanel
 • Neomejena sredstva
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Zaščita virov
 • CloudFlare CDN

"Primerno za majhna mesta & začetniki."

Bluehost, ena izmed vidnejših blagovnih znamk tam, ima dobrih 16 let izkušenj pod svojim pasom kot spletni gostitelj.

Tako kot SiteGround jih WordPress priporoča za svojo predanost njihovi infrastrukturi in odlično podporno ekipo (750 močnih, vsi usposobljeni in pripravljeni za obratovanje 24/7).

Hitro so tudi precej dobri! Imajo trdno A + s povprečnim svetovnim povprečjem 153 ms.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Povprečna hitrost: 153 ms – Glej celoten rezultat

Ameriški pingi so se zelo dobro odrezali pri 80 ms, vendar so bili rezultati iz daljnih držav nekoliko počasnejši in so se v Indiji spustili na 330 ms. Zagotoviti morate, da boste izbrali podatkovni center, ki bo najbližji vašim ciljnim strankam, saj se zdi, da ne strežejo tako veliko, ker so nadaljnje zahteve od strežnikov. Imajo podatkovne centre v Indiji, na Kitajskem, v Londonu in Ameriki, tako da lahko izbirate med številnimi možnostmi!

Pri samo 5,45 USD na mesec še vedno mislimo, da Bluehost brca rit in nam daje veliko vrednost!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Gostiteljski načrt v primerjavi

EcoSiteStarter

Povprečno po vsem svetu

178 ms

Cena (USD)

5,95 USD / mesec

Ključne funkcije

 • 300% zeleni gostitelj
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% zeleno spletno gostovanje"

Imajo vse, kar je vrhunski spletni gostitelj.

Trdni zanesljivi podatkovni centri, močna podporna ekipa, vrhunska infrastruktura, združljivost Git in integracija CloudFlare, kar deluje.

Ampak tisto, kar jih dela posebne, ni v tem, kako se hitreje nalagajo stvari (to je že dano), temveč to, kaj počnejo s podjetjem. GreenGeeks se povrne planetu z vlaganjem 3-krat vsakega ojačevalca, ki ga uporabljajo v obnovljivo energijo!

Svet boste dobesedno naredili okolju prijaznejši, ko boste spletno mesto gostili z GreenGeeksom.

Hitro niso sicer tako hitri kot naš top 6, vendar še vedno veljajo za HITRO!

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Povprečna hitrost: 178,2 ms – Glej celoten rezultat

V povprečju 178 ms po vsem svetu so razvrščeni v A +, kar je hitreje od priporočenega Googlovega odzivnega časa. Vendar imajo njihovi podatkovni centri sedež samo v ZDA, Kanadi in Amsterdamu, tako da, če ciljate na Azijo, jih morda ne boste mogli doživeti z njihovo optimalno hitrostjo.

Načrt GreenGeeks EcoSiteStarter se začne že pri 5,95 USD na mesec, vendar ne pozabite, da niste edini, ki uživate njihovo storitev – planetu naredite uslugo samo, če gostite z GreenGeeksom!

Razsodba

Če bi se morali do konca življenja držati ene blagovne znamke spletnega gostovanja, bi zagotovo šli s SiteGround. Vse blagovne znamke, predstavljene v tem članku, so super, z vrhunsko storitvijo in tehnologijo, toda SiteGround torto prevzame z najhitrejšim deljenim gostovanjem, kar smo jih videli, primerljiv s hitrostmi gostovanja v oblaku drugih blagovnih znamk!

Uporabljajo kombinacijo strojne in programske opreme za najhitrejše skupno gostovanje, kot so:

 • SuperCacher – poveča hitrost do 4x
 • SSD strežniki – 30% hitrejši od običajnih trdih diskov
 • Podatkovni centri v 3 regijah
 • Programska oprema samodejno posodobljena in optimizirana
 • Nastavitev strežnika NGIX – povečanje zmogljivosti
 • Podpora PHP7 – najhitrejša izdaja PHP do zdaj

V paru z eno najboljših ekip za storitve s strankami, s katerimi smo se z veseljem ukvarjali, SiteGround samo odganja konkurenco. Obiščite jih na njihovi uradni spletni strani.

Če želite izvedeti več o SiteGround, vas priporočamo, da preberete našo poglobljeno analizo gostovanja SiteGround. Kot vedno nam pošljite sporočilo, če imate kakršna koli vprašanja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map