Etsitkö parasta isäntä Kanadan verkkosivustollesi?

Ehkä haluat avata uuden sivuston. Tai päivitä parempaan isäntään. Missä tahansa tämä artikkeli on löytänyt sinut, olemme iloisia siitä, että olet täällä.

Jokaisen onnistuneen verkkosivuston takana on nopea ja luotettava isännöintipalveluntarjoaja. Löydäksesi sinulle oikean, luo sinulle vahvin perusta, josta voit rakentaa.

Tänään valitsemme erityisesti parhaat Kanadan verkkosivustojen parhaimmat hosting-vaihtoehdot. Mennään.

Contents

Kanadan verkkokauppa on kypsä poimintaan

Yksi asia on varma – nyt on jännittävä aika, jos tavoitat kanadalaisen yleisön. Varsinkin jos olet online-yritys.

Kanadalaisten on tarkoitus käyttää yli 39 miljoonaa dollaria verkossa vuonna 2019.

Lähes puolet kanadalaisista ilmoittaa ostavansa verkossa vähintään kerran kuukaudessa. Kyse ei ole vain pienistä ostoksista – yhdessä tutkimuksessa kolme neljäsosaa vastaajista ilmoitti viettävänsä jopa 200 dollaria kuukaudessa verkossa ja lähes 10 prosenttia kuluttaa jopa 500 dollaria

Toki verkkokauppaa hallitsevat edelleen suuret kansainväliset jättiläiset, kuten Amazon, ja sinun on toimitettava huippuluokan asiakaskokemus. Mutta teilläsi on yksi iso asia – rakkaus paikallisiin.

Kanadalaiset ovat edelleen suosineet kanadalaisia ​​tuotemerkkejä. Yhdessä VL Omni -kyselyssä 62% kanadalaisista, jotka tekevät ostoksia kansainvälisesti verkossa, kertoivat mieluummin ostavansa kotimaassa. Tämä tarkoittaa, että jos käytät sivustoltasi kotona kehitettyä, sinulla saattaa olla todellinen etu.

Tämä asenne ja tällainen kulutus tarkoittaa valtavaa tilaisuutta.

Ehkä hyppäät WordPress- tai Shopify-myymälän laivalla. Ehkä tytäryhtiö verkkosivusto. Mitä tahansa valitset – muista verkkosivustosi muoto myös määrittää, mitkä ovat sinun palveluntarjoajan tarpeet.

Riippumatta siitä, kuinka päätät ajaa tämän aallon, ‘oikea’ isäntä tukee verkkosivustosi kasvua ja antaa sille parhaat mahdollisuudet saada rahaa Kanadan kukoistavaan sähköiseen viestintään.

Kanadalaisilla on korkeat odotukset

Tutkimukset ovat myös viitanneet siihen, että kanadalaiset ovat erityisen taitavia väestöryhmiä.

Merkitys? Heillä on tietyt odotukset, jotka verkkoyritysten on täytettävä.

Yhdessä kanadalaisia ​​koskevassa kyselyssä 52% sanoi, että yritysten on tarjottava huippuluokan digitaalinen kokemus, jos ne odottavat pitävänsä liiketoimintaansa.

Vielä suurempi prosenttiosuus ilmoitti jakavansa huonon kokemuksen sosiaalisessa mediassa tai vertaisarviointisivustoilla – yrityksen pahin painajainen!

Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä kaikki voitavasi tarjotaksesi erinomaisen käyttökokemuksen kaikille, jotka kohtaavat sivustosi. Tähän kuuluu varmistaa, että sivustosi latautuu salamannopeasti, pysyy verkossa jopa ruuhka-aikoina ja pystyy suojaamaan itseään hakkereilta ja haavoittuvuuksilta. Kaikki asiat, joita hyvä isäntä tukee ja huono isäntä voivat pilata.

Sen lisäksi, että kanadalaisilla on innovaatiotietoisuus, yrityksillä on myös korkeat eettiset odotukset.

Enemmän kuin monissa muissa maissa, on olemassa ”vihreä” odotus. Legerin OMNIWeb Canada -kyselyn mukaan 43% kanadalaisista aikuisista on halukas ostamaan tuotteita, joilla on vastuullinen ympäristöväite. Toisin sanoen vihreys voi vaikuttaa siihen, valitaanko tuotemerkki kilpailijan yli vai ei.

Saatat hyvinkin olla osa tätä tilastoa – ja etsit isännöintipalveluntarjoajaa, joka voi luoda positiivisen energian jalanjäljen. Jos on – tiedät mielelläni, että tänään on pari isäntäluettelossamme!

Mikä on PIPEDA ja mitä sinun pitäisi tietää

Tässä on toinen iso asia, jonka jokaisen kanadalaisen sivuston omistajan tulisi tietää: PIPEDA.

Kanadassa on joitain ainutlaatuisia tietosuojalakeja. Suuri on henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskeva laki (PIPEDA), jota sovelletaan kaupallisen toiminnan aikana kerättyihin henkilötietoihin. Se vaatii yrityksiä pyytämään yksilöiden suostumusta tietojensa keräämiseen ja auttamaan niitä suojaamaan väärinkäytöksiltä.

Olemme tehneet yhteenvedon seuraavista keskeisistä periaatteista:

 • Suostumus henkilötietojen keräämiseen
 • Tietojen keruu on rajoitettu “kohtuullisiin tarkoituksiin”
 • Henkilökohtaisten tietojen rajoitettu käyttö, ilmaiseminen ja saatavuus
 • Tallennettujen henkilökohtaisten tietojen on oltava tarkkoja ja täydellisiä
 • Yksityisyyden loukkauksia koskevat voimassa olevat politiikat ja menettelyt

Nopea vastuuvapauslauseke

PIPEDA hauska aihe, jota suosittelemme tekemään lisätutkimuksia tämän artikkelin ulkopuolella. Voit lukea hyvän johdannon täältä.

PIPEDA voi vaikuttaa palveluntarjoajasi päätöksentekoon monella tavalla. Tarjoamasi verkkosivustotyyppi kuitenkin määrittää, kuinka paljon varotoimenpiteitä sinun on suoritettava.

Esimerkiksi sivustot, joiden on kerättävä paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, saattavat haluta käyttää mieluummin palveluntarjoajaa, joka tarjoaa tietokeskuksia Kanadan maaperällä, jotta voidaan olla täysin varma, että isäntäsi ja sivustosi ovat 100-prosenttisesti yhteensopivia..

Jos verkkosivustosi ei todennäköisesti käsittele paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, voi olla tärkeätä valita isäntä, joka tarjoaa poikkeuksellisen nopeuden tai tuen, vaikka sen tietokeskukset olisivat Kanadan ulkopuolella.

Hyvän isännän on kuitenkin ehdottomasti autettava suojaamaan sivustoasi tietoturvaloukkauksilta riippumatta käsittelemäsi henkilötietojen määrästä auttamalla tarjoamaan vankka puolustuslinja..

Mitä etsiä hyvästä isäntästä

Voit valita isäntä puolestasi haluamallasi juuri sen, mitä sinun pitäisi etsiä.

Eri isännät markkinoivat itseään eri vahvuuksilla ja erikoisuuksilla. On kuitenkin joitain selviä asioita, jotka on otettava huomioon verrattaessa Kanadan sivustojen isäntämääriä.

Mennään näiden yli nopeasti.

1. Nopeus

Hyvän verkkosivuston isäntä on nopea. Bitcatchassa väitämme usein, että tämä on luultavasti tärkein merkki erinomaisesta isännästä.

Tämä johtuu siitä, että verkkosivuston latausnopeus voi tehdä tai rikkoa käyttökokemuksesi. Nopeampi isäntänopeus tarkoittaa nopeampaa latausaikaa ja suurempaa pidättämistä. Nykyään online-käyttäjillä on taivaan korkeat odotukset, jotka odottavat sivun latautuvan alle 2 sekunnissa.

Sivujen hidas lataus johtaa tyytymättömiin asiakkaisiin. Ja minne tyytymättömät asiakkaat menevät?

Muualla.

Hyvä isäntä optimoidaan nopeudeksi sekä laitteistossa että ohjelmistossa – esimerkiksi CDN: n tai välimuistitekniikan avulla.

Jotta voimme verrata kunkin isäntämme nopeutta, käytämme luotettavaa Bitcatcha-palvelimen nopeustestaustyökalua (anteeksi häpeämätöntä pistoketta).

Meillä on 10x testaussolmua, jotka on asennettu eri paikoissa simuloidaksesi sivustoasi käyviä ihmisiä ympäri maailmaa.

Ja – arvasit sen – käytämme sitä mittaamaan kuinka nopeasti palvelin vastaa Kanadan pyyntöön.

2. Turvallisuus

Hauska tosiasia – mahtava 77% kanadalaisista on huolestunut kyberhyökkäyksistä organisaatioita vastaan, joilla on mahdollisuus saada heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan.

Vaikka sinä, sivuston omistaja, olet vastuussa tietojen pitämisestä turvallisena PIPEDA-standardien mukaisesti, hyvä isäntä tekee yhteistyötä kanssasi auttaaksesi sinua täyttämään nämä säännökset.

Miten? Tarjoamalla vahvan puolustuslinjan hakkereilta ja haittaohjelmilta.

MITEN? Ajattele palomuureja, SSL-sertifikaatteja ja ennakoivaa valvontajärjestelmää auttaaksesi haavoittuvuuksien selvittämisessä, ennen kuin niistä tulee suurempia ongelmia.

3. Luotettavuus

Seisokit ovat liikenteen, maineen ja mahdollisuuksien vihollisia. Hyvä isäntä tekee kaiken voitavansa estääkseen sen.

Varo isäntiä, joiden käyttöaikatakuu on vähintään 99%. Vielä parempi, tarkista kolmansien osapuolien työkalut, kuten UptimeRobot, ja arvostelut tarkistaaksesi vaatimuksensa.

Yksi asia, joka voi todella auttaa välttämään seisokkeja, on erinomainen asiakastukitiimi. Hyvän isännän tulisi tarjota asiantuntijaryhmän ympärivuorokautista tukea. Tämä voi tapahtua live-chatin, puhelimen, lippujärjestelmän tai kaikkien muiden kautta.

4. Ympäristöystävällinen

Kuten olemme maininneet, tämä on tärkeä tekijä monille kanadalaisille. Tietokeskuksien isännöinti käyttää valtavasti energiaa pitääkseen tilat toiminnassa. Onneksi jotkut isännät ovat pyrkineet aktiivisesti yrittämään korvata hiilijalanjälkensä.

Ympäristöystävällinen isäntä voi tapahtua jonkin verran vaihtamalla vihreän energian hyvityksiä käytetylle voimalle. Vaihtoehtoisesti isäntä voi yksinkertaisesti käyttää uusiutuvia energianmuotoja. Tai yritä tietoisesti vähentää jätteitä. Katsomme, että se on ehdottomasti arvokas huomio, ja yleisösi voi hyvinkin olla samaa mieltä.

5. Vastinetta rahalle

Viimeiseksi, hyvän isännän tulisi tarjota hyvää vastinetta rahalle. Sinulla tulisi olla kaikki tarvitsemasi toiminnot hinnalla, joka ei riko pankkia.

Katso tarkkaan mitä sulkeumia saat. Isäntäjoukot vaihtelevat yleensä siitä, heittävätkö he seuraavat sisään ilmaiseksi:

 • Rekisteröinti sähköpostitse
 • Verkkotunnuksen rekisteröinti
 • Lisävarasto tai kaistanleveys
 • Ilmaisen CDN-korvauksen määrä, jos sellainen on

Nyt olemme keskustelleet siitä, päästäkäämme isäntien puoleen!

Ranking: Paras web-hosting Kanadan verkkosivustoille

Merkintä

 1. Kaikki luetellut hinnoittelu perustuvat 12 kuukauden sopimuksen alkuhintaan.
 2. Käytetty valuuttakurssi on 1 USD – 1,32 Kanadan dollari.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Kanadassa

12 ms

Hinta (CAD)

7,85 / kk

Avainominaisuudet

 • 20 Gt: n SSD-tallennustila
 • Cloudflare CDN -integraatio
 • SuperCacher
 • 24/7 tekniikka tuki
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio

"Hyvin pyöristetty isäntä, jolla on erittäin korkealaatuisia nopeuden, turvallisuuden ja tuen tarjouksia."

Aloitamme tämän luettelon SiteGround – suosikki isäntämme kautta.

Se on isäntä, joka on yhtä vankka kuin he tulevat. Vaikuttavat ominaisuudet, erinomainen suorituskyky ja jatkuvasti nopeat nopeudet, jotka jatkavat kilpailua parhaiten.

Vuonna 2004 perustettu SiteGround on nyt kasvanut 4 tietokeskukseen maailmanlaajuisesti. Lähin Kanadaan on Chicago, joten isännöimme sivustoa sieltä Sussin tutkimiseksi.

Testisivustomme tulokset antoivat erittäin kiinteän A: n+.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Keskimääräinen nopeus: 138,1 ms – Katso koko tulos

Keskimääräinen vasteaika 138,1 ms tekee SiteGroundista virallisesti nopeimman isännän tässä luettelossa. Vielä tärkeämpää on, että se kiinnitti rakkuloittavan nopeasti 12 ms Kanadasta! Tämä voidaan todennäköisesti todistaa SiteGroundin nopeutta parantavilla SSD-levyillä – sanotaan toimittavan tietoja jopa 30% nopeammin kuin tavallisilla kiintolevyillä.

SiteGround tarjoaa myös runsaasti lisäosia nopeuden lisäämiseksi. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen Cloudflare CDN -integraatio ja premium SuperCacher -sovellus, joka lisää kuormitusaikoja jopa 4x. Kaikki tämä tarkoittaa liukasa & sujuva sisällön toimitus.

Ja lukuun ottamatta nopeutta?

SiteGround on erittäin luotettava. Voimme todistaa heidän 99,9%: n käyttöaikatakuun omalla käyttöaika-tarkistimella. Se on rekisteröity 100%: iin vuodesta 2016!

He ovat tukeneet tätä huipputeknisellä tietoturvaohjelmistolla, jossa on AI-ratkaisu, joka torjuu miljoonia raa’ita hyökkäyksiä päivittäin, sekä 24/7 -tukitiimin. Mainitsimmeko heidän olevan hyvä hyvä yritys, joka näyttää asettavan etusijalle onnelliset työntekijät? (kuten todistavat heidän kiitosta arvioista Glassdoorista).

Heidän suosittelemansa GrowBig-suunnitelman hinta on 5,95 dollaria kuukaudessa. Muista, että se nousee 19,95 dollariin kuukaudessa uusiutuessaan. Joten varma, SiteGround ei ole halvin vaihtoehto, mutta se tarjoaa vakaat tarjoukset kaikilla rintamilla.

SiteGround toiminnassa

 • Lue perusteellinen SiteGround-arvostelu.
 • Katso testisivustomme SiteGroundin avulla.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Kanadassa

38 ms

Hinta (CAD)

5,93 / kk

Avainominaisuudet

 • Isäntä rajoittamaton sivusto
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • SSH-käyttö sisältyy hintaan
 • hPanel
 • Paikallinen tuki

"Erittäin halpa, erinomainen käytettävyys & turvallisuus, intuitiivinen käyttöliittymä & lokalisoitu asiakastuki."

Hostinger on toinen kansainvälinen yritys, joka on kotoisin Liettuasta ja jolla on silmät maailmanlaajuiseen hallitsemiseen.

No, eräänlainen – olemme vain vaikuttuneita siitä, että se on jo levinnyt 39 maahan, ja sillä on 6 tietokeskusta maailmanlaajuisesti! Lähin Kanada on heidän Etelä-Carolinan datakeskus.

Testisivustomme tulokset eivät pettyneet:

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Keskimääräinen nopeus: 143,1 ms – Katso koko tulos

Se sai toisen A + -luokituksen keskimääräisellä nopeudella 143,1 ms. Kanadan vastausaika oli 38 ms – mikä tarkoittaa erittäin nopeaa latausnopeutta Kanadan yleisölle.

Meidän on kuitenkin myönnettävä. Meidän suosikki asia Hostingerissa on, kuinka hullu kohtuuhintaisia ​​se on!

Alkaen 0,80 dollaria kuukaudessa (kahden vuoden sitoumukselle) Hostinger on jatkuvasti yksi markkinoiden halvimmista isäntistä. Ja emme puhu halpoja ja ilkeitä – muista, nämä ovat A + -nopeuksia.

Hostinger ottaa käyttöaikaa erittäin vakavasti ja suojaa käyttäjiä 99,9%: n käyttöajan ja heidän Bitninja-tietoturvaohjelmistonsa avulla.

Toki, jotkut toiminnot puuttuvat, kuten CDN ja päivittäiset varmuuskopiot. Ne tarjoavat kuitenkin välimuistinhallinnan, joka auttaa nopeuttamaan asioita, ja erinomaisen tukiliittymän, jossa hyvä apu on vain muutaman sekunnin päässä. Voit hallita kaikkea heidän mukautetusta, käyttäjäystävällisestä hPanel-käyttöliittymästä, joka on moderni kierre suositussa cPanelissa.

Hostinger antaa sinulle ehdottomasti suuren arvon saatavastasi, ja se on loistava vaihtoehto aloittelijoille ja budjetin haltijoille.

Hostinger toiminnassa

 • Lue perusteellinen Hostinger-arvostelu.
 • Katso testisivustomme Hostingerin kanssa.

3. A2-hosting

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Kanadassa

13 ms

Hinta (CAD)

10,26 / kk

Avainominaisuudet

 • Turbo-palvelin
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • A2 optimoitu WP
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Milloin tahansa rahaa takaisin

"Edullinen ja monipuolinen isäntä runsaalla ‘rajoittamattomalla’ tarjonnalla."

Tulossa numeroon 3 on A2 – toinen kansainvälinen yritys. Ne tarjoavat valtavan valikoiman isännöintivaihtoehtoja palvelimille, jotka kattavat Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

Heidän lähin tietokeskus Kanadaan on Michiganissa. Sekoitimme ja perustimme testisivun nähdäksemme mitä numerot voisivat sanoa:

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Keskimääräinen nopeus: 149,8 ms – Katso koko tulos

Kuten voidaan nähdä, A2 teki itselleen myös ylpeän A +: n keskimääräisellä nopeudella 149,8 ms.

Kanadan datakeskus kiinnitettiin 13 ms: iin – todellakin nopeasti!

Ehkä meidän ei pitäisi olla yllättyneitä – testisivustomme isäntänä on heidän Turbo-suunnitelma, joka on kaikin tavoin suunnattu nopeudelle. Se toimii Turbo-web-hosting-palvelimilla (sanotaan lataavan sivuja jopa 20x nopeammin) ja siinä on kolme välimuistin tasoa.

Itse asiassa kaikki jaetut isännöintisuunnitelmat toimitetaan nopeutta lisäävällä SSD-tallennuksella, Cloudflare CDN: llä, Hackscan-suojauksella ja sovelluksilla, jotka kaikki on räätälöity toimimaan tehokkaammin (mikä kaikki lisää vähentää latausaikaa).

Mikä A2: ssa on myös todella hienoa, on se, että se tuo tonnin arvoa. Kaikissa heidän Swift-suunnitelmansa yläpuolella on houkutteleva luettelo rajoittamattomista.

Tämä sisältää rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, sähköpostiosoitteita, kokonaisia ​​tietokantoja, tallennusta, siirtoja ja paljon muuta! Sinun ei tarvitse edes maksaa SSL: stä.

Kaikki tämä kohtuulliseen hintaan tekee A2: sta erittäin monipuolisen ratkaisun.

He ovat myös tehneet yhteistyötä Carbonfund.orgin kanssa palvelimiensa hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseksi. He ylläpitävät vihreitä käytäntöjä, kuten työntekijöiden etätyötä, vanhempien palvelimien kierrättämistä estämään niiden kaatopaikoille sijoittamista, ja näppärästi pieniä promootiota, kuten 3-puiden istuttaminen jokaiselle tietyn kuukauden aikana myytyyn isäntäpakettiin..

Pidä vain mielessä, että “Rajoittamatonta” ei voida koskaan ottaa kirjaimellisesti. Sivustot, jotka rikkovat osoitettua resurssien osuutta, estävät mahdollisuudet rajoittaa resurssejaan isäntällä. Luimme myös joitain valituksia hitaasta tuesta.

A2 ylläpito toiminnassa

 • Lue perusteellinen A2-hosting-arvostelu.
 • Katso testisivustomme A2 Hosting -palvelun avulla.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Kanadassa

9 ms

Hinta (CAD)

6,53 / kk

Avainominaisuudet

 • 300% vihreä!
 • Rajoittamaton SSD
 • Salatkaamme jokerimerkkijono SSL
 • cPanel & Softaculous
 • 24/7 tekninen tuki

"300x energiatehokas, erittäin nopea isäntä ja tietokeskukset Kanadan maaperällä, joiden pitäisi varmistaa PIPEDA-vaatimustenmukaisuus. "

Seuraava on vihreä, Kaliforniassa syntynyt kone, joka on GreenGeeks.

Ne ovat itsenäisesti omistama yritys, jolla on 5 tietokeskusta ympäri maailmaa. Hyvä uutinen on, että Kanadassa on yksi oikea!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Keskimääräinen nopeus: 178,6 ms – Katso koko tulos

GreenGeeks on nopea keskimääräisellä nopeudella 178,6 ms. Voit varmasti nähdä eron, jonka Kanadan datakeskuksessa on – palvelimen vastausaika Kanadasta on hullu 9 ms!

Tämä tarkoittaa, että latausajat kanadalaiselle yleisölle ovat melko vaikeaa ylittää.

Mitä muuta he tarjoavat nopeuden huipulla?

Tässä on mielestämme vaikuttavinta: GreenGeeksillä on suurin vihreä sitoutuminen kaikista tämän luettelon isännöimistä.

He ovat menneet jätteitä vähentävien ja energiatehokkaiden työtapojen ulkopuolelle. Isännöinti GreenGeeksin kanssa tarkoittaa, että et ole vain hiili-neutraali, vaan “hiiltä vähentävä”.

“Kuinka?” Kysyt. No, GreenGeeks tosiasiallisesti laittaa kolme kertaa kuluttamansa energian takaisin verkkoon ostamalla tuulienergian hyvityksiä. Lyhyesti sanottuna, se on 300x energiatehokas!

Paitsi että tämä on hyvä ja vastuullinen vaihtoehto, saatat hyötyä myös muista eduista.

GreenGeeksillä on useita merkkejä, joita voit käyttää verkkosivustollasi kertoaksesi kävijöille, että online-yrityksesi on ympäristöystävällistä. Mutta vihreä ja nopeus syrjään, GreenGeeksin edut eivät lopu siihen.

Jopa heidän alin jaettu suunnitelmansa tarjoaa sinulle rajoittamattoman tilan, kaistanleveyden, verkkotunnukset, sähköpostit ja tietokannat. Mutta kaikkein ainutlaatuisin – voit myös rekisteröidä ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin GreenGeeks-tilisi elämän ajan!

Viimeinen suuri etu GreenGeeksille, jota kaikilla luettelon isännöimillä ei ole – tietokeskus isännöi Kanadassa.

Muistatko, kuinka mainitsimme, että PIPEDA-lakien mukaan sinä olet vastuussa kanadalaisilta henkilöiltä kerättyjen henkilökohtaisten tietojen suojaamisesta? Ylläpito Kanadan tietokeskuksessa tarkoittaa, että näitä tietoja suojaa Kanadan perustuslaki, joka voi antaa sinulle ylimääräistä mielenrauhaa..

Kaikki edellä mainitut, erittäin kohtuulliseen johdantohintaan 3,95 dollaria kuukaudessa (3 vuoden sitoutumisesta).

Kaiken kaikkiaan GreenGeeksillä on hyvä olo. Autat muuttamaan asiaa samalla kun nautit erinomaisen isännöintipalvelun tarjoajan eduista Kanadan maaperällä.

GreenGeeks toiminnassa

 • Lue perusteellinen GreenGeeks-arvostelu.
 • Katso testisivustomme GreenGeeksin kanssa.

5. Inmotion-isäntä

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion-hosting

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Kanadassa

67 ms

Hinta (CAD)

9,23 / kk

Avainominaisuudet

 • Isännöi 6 verkkosivustoa
 • Rajoittamaton SSD
 • Rajoittamaton sähköposti
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

"Ominaisuusrikas ja ympäristöystävällinen. Odota suurempaa viivettä sen LA-palvelimelta. "

Inmotion on parhaiten palkittu CNET-web-hosting-yritys. Kuulostaa hyvältä toistaiseksi?

He ovat itse asiassa Bitcatcha-palvelimen isäntä, ja me kunnioitamme heitä paljon, kun otetaan huomioon, että he ovat toimineet alalla yli 16 vuotta,

Ne tarjoavat myös vaikuttavan palvelinpinon, yhdistelmänä SSD, NGINX-asetukset ja edistynyt palvelinvälimuisti.

Perustimme testisivun nähdäksemme, kuinka se maksaa kanadalaisille ystävillemme:

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Keskimääräinen nopeus: 171,9 ms – Katso koko tulos

Se sai toisen A +: n keskimääräisellä nopeudella.

Vaikka Kanadan solmun 67 ms: n vasteaika onkin kunnollinen, se on hitain tästä luettelosta.

Inmotion tarjoaa kuitenkin paljon muita toimintoja ja ilmaisohjelmia, joiden avulla voit unohtaa muutaman sekunnin eron.

Tähän sisältyy rajoittamaton tallennustila, kaistanleveys ja levytila, ilmainen verkkotunnus, ilmaiset teemat ja jopa ilmainen markkinointisisältö & Valokuvat. Ensimmäisen kerran verkkosivustojen omistajat voivat nauttia QuickStarter-tarjouksesta, joka saattaa SEO-optimoidun sivuston verkossa kahdesta päivästä tyhjästä.

Toinen asia, josta pidimme InMotionissa, on se, että he ovat pyrkineet olemaan ympäristötietoisia. Heidän LA-tietokeskus on oikeastaan ​​ensimmäinen “vihreä datakeskus” alueella. Se käyttää ulkopuolista ilmajäähdytystekniikkaa, ja sen väitetään vähentävän hiilidioksidipäästöjä yli 2000 tonnilla vuodessa. Aika siistiä juttuja!

Voit nauttia heidän aloitussuunnitelmasta, jonka käypä hinta on 9,32 CAD (yhden vuoden sitoutuminen). Sillä on myös 90 päivän rahat takaisin -takuu (useimmat isännät tarjoavat 30 päivää).

Suosittelemme sitä pienille ja keskisuurille sivustoille.

Inmotion-hosting toiminnassa

 • Lue perusteellinen Inmotion Hosting-arvostelu.
 • Katso testisivustomme Inmotion Hosting -palvelun avulla.

Bonus-isäntä

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Maailman nopeuspiste

Nopeus Kanadassa

1 ms

Hinta (CAD)

5,95 / kk

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Rajoittamaton SSD
 • Arvioimaton siirto
 • Aloitussivun rakentaja
 • Maksuton yksitellen koulutus

"Kanadalainen isäntä, joka on arvokkaasti pakattu, salamannopea alueella ja 100% vihreä. "

Lopetamme luettelomme bonuksen lisäyksellä – HostPapa.

HostPapa on itsenäisesti omistama kanadalainen yritys, joka sijaitsee Torontossa.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Keskimääräinen nopeus: 201,4 ms – Katso koko tulos

Keskimääräisellä nopeudella 201,4ms, tämä on virallisesti hitain isäntä tässä luettelossa, haravoiva A.

KUITENKIN. Tarkista palvelimen vastausaika Kanadassa – 1 ms!

Joten vaikka tämä ei välttämättä ole loistava valinta verkkosivustoille, joilla on yleisöä Kanadan tai Yhdysvaltojen ulkopuolella … asioiden pitäisi latautua vilkkaasti, jos yleisösi on alueen sisällä.

Se on halvin aloitussuunnitelma maksaa 3,95 dollaria kuukaudessa (kolmen vuoden sitoumukselle), vaikka tämä hyppää huomattavasti uusinnan yhteydessä. Hyvä uutinen on, että saat paljon lisäarvoa – kaksi verkkosivustoa, ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, 100 Gt levytilaa, ”rajaton” kaistanleveys, Cloudflare CDN ja SSL… luettelo jatkuu.

Sinulla on myös pääsy joihinkin ainutlaatuisiin tukimuotoihin. Ne tarjoavat suuren kirjaston omatoimisia videoita, ja 24/7 -tuki, jos se ei onnistu. Voit jopa ajoittaa yhden tai yhden video- / puhelinistunnon Papa-ryhmän asiantuntijoiden kanssa!

Toinen vaikuttava näkökohta on, että HostPapa ostaa 100% vihreää uusiutuvaa energiaa datakeskuksiensa ja toimistotilansa käyttämiseksi. Kuten GreenGeeks, saat jopa bannereita näyttääksesi yleisöllesi, että sivustosi saa 100% vihreää energiaa!

Jatkotutkimuksissa löysimme kuitenkin joitain turhautuneita arvosteluja asiakkaista, jotka eivät olleet tyytyväisiä saatuun tukeen.

On myös ilmoitettu turmeltuneista lisäosista kassalla ja huhuista peruutusmaksusta, jos yrität käyttää heidän ’30-päivän palautuskäytäntöään ‘. Meillä henkilökohtaisesti ei ole ollut kielteisiä kokemuksia, mutta on ehkä syytä lukea lisää nähdäksesi mitä teet siitä.

tuomio

Muista asiat, jotka sanoimme olevan syytä etsiä isännältä?

 1. Erinomainen nopeus
  Optimoitu tuottamaan mahtavat nopeat latausajat yleisösi alueella.
 2. Turvallinen
  Auttaa tehokkaasti puolustamaan sivustoasi hakkereilta ja haittaohjelmilta.
 3. Luotettavuus
  Tarjoaa 24/7, tehokkaan tuen ja 99% käyttöaikatakuun.
 4. Luontoystävällinen
  Yrittää kompensoida heidän hiilijalanjälkensä
 5. Rahan arvo
  Tasapainottaa tarvitsemasi ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.

Päivän lopussa “paras” isäntä on kuitenkin se, joka parhaiten vastaa käyttäjän tarpeita ja prioriteetteja.

Katsotaanpa kanadalaisten verkkosivustojen kolme suosituinta isäntävalintaa:

MAAILMANLAAJUINEN NOPEUS

NOPEUS KANADASSA

HINTA (CAD / MO)

SiteGround

+

12 ms

7,85

Hostinger

+

38 ms

5,93

A2-hosting

+

13 ms

10.26

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me