Hvis du har kommet på denne siden, leter du sannsynligvis etter en ny webhotell. Men du leter ikke etter noen webhotell – du forsker på den mest pålitelige og raskeste webhotellet du kan få fordi du vet hvor avgjørende det kan være for online virksomheter.

Vi har ryggen, fam.

Hvis du bare leter etter for moro skyld, så gjør deg klar for klassen – du vil bli utdannet til hvordan SPEED direkte påvirker SALG.

Vi har skrevet om dette før, men la oss komme raskt inn på hvorfor hastighet virkelig betyr noe:

 • Onlineshoppingformat Amazon vil miste opptil 1,6 milliarder dollar per år hvis nettstedet deres ble bremset med bare et sekund
 • Internett-kjøpere forventer at nettsteder vil laste opp nesten øyeblikkelig. 2 sekunder er det lengste de er villige til å vente
 • Vi lever i en tid med øyeblikkelig tilfredsstillelse. 40% av brukerne vil forlate hvis nettstedet ditt tar det mer enn 3 sekunder å laste.

Dette er grunnen til at du ikke bare skal se på billig webhotell – du kan spare mer på utgifter, men du vil tape på tusenvis av tapte salgsmuligheter.

Rask anbefaling

Hvis du leter etter en rask anbefaling om det raskeste webhotellmerket, vil vi gå med SiteGround. Vi er vertskap for Bitcatcha.com og vår sammenligning av serverhastighet viser at testnettstedet vårt ypperlig med et verdensomspennende gjennomsnitt på bare 138 ms, mye lavere enn Googles anbefalte 200 ms. Les hele anmeldelsen vår på SiteGround.

Contents

Hvilken hastighet har en rask vert?

Her er noen flere ting du bør vite om før vi kommer til detaljene:

1. Serverhastighet er ikke den samme som nettstedets hastighet.

Det er likt, men ikke det samme, som forskjellen mellom maskinvare og programvare på iPhone-en din. Uansett hvor optimalisert brukergrensesnittet kan være, vil telefonen din fortsatt være treg hvis maskinvaren ikke klarer å følge med. Det er viktig å holde maskinvare og programvare oppdatert slik at alt går jevnt og raskt

2. Hvordan vi måler serverhastighet

Serverhastighet måles ved å teste responstiden – hvor lang tid det tar for serveren å svare på en forespørsel fra en klient.

3. Hva serverhastighetstesten avslører

Effektiv rekkevidde av datasenteret, maskinvarespesifikasjoner, serveroppsett og nettverksplanlegging

4. Googles referansetid for serverens responstid

I følge Google er den optimale server responstiden 200 ms. Noe som går tregere og nettsteder vil begynne å bli svake.

5. Om Bitcatchas serverhastighetskontroll

Vår unike serverhastighetskontroller beregner gjennomsnittlig server responstid på 8 steder over hele verden. Poeng under 180 ms er rangert som “A +” og score fra 181 ms til 210 ms blir rangert som “A.”

Hastighet sammenlignet: Hvem er den raskeste webhotellet?

Hvem er den raskeste webhotellet

Vi har tatt 6 av de hotteste webhotellmerkene og testet nøye hver av serverhastighetene sine, brøt sammen funksjonene deres, forsket på prisene og dokumenterte alt vi fant, slik at du enkelt kan bestemme selv den beste webhotellet for bedriften din.

Merk at alle webvertene som vises her er suverene og er rangert som A +, slik at du i utgangspunktet ikke kan gå galt med noen av dem. Vi har rangert dem etter vår preferanse, men ta gjerne dine egne valg!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Vertsplan sammenlignet

GrowBig

Verdensomspennende gjennomsnitt

138 ms

Pris (USD)

$ 5.95 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besøk / mnd
 • SuperCacher
 • 24/7 tech. Brukerstøtte
 • Premium backup

"En rask og pålitelig vert. Vi er til og med vert med Bitcatcha!"

Vi har gjort det klart før at vi absolutt ELSKER SiteGround. Faktisk gjorde vi overgangen fra Inmotion Hosting til SiteGround for et år siden, og vi så aldri tilbake! De er offisielt godkjent av WordPress (det er veldig bra, folkens!), Og den typen anerkjennelse blir bare gitt til webhotellene som oppfyller WordPresss høye kriterier.

Vår foretrukne pakke er deres entryNivå GrowBig Plan; super rimelig til bare 5,95 dollar per måned, men kommer med fordeler og funksjoner. Du får glede av prioritert støtte, SuperCacher, automatiske daglige sikkerhetskopier og gratis gjenoppretter.

Hastighetsmessig er SiteGround rangert som A + med et verdensomspennende gjennomsnitt på 138 ms, sammenlignbart med premium verter som Liquid Web til bare en brøkdel av prisen.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
55 ms 3 ms 92 ms 223 ms 139 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
380 ms 226 ms 148 ms 12 ms 103 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 138,1 ms – Se hele resultatet

De har 5 datasentre fordelt på tre regioner, slik at du kan velge et som er nærmest målkundene dine for å optimalisere serverhastighetene.

Cloudflare-aktivering er integrert i systemet, så hvis du vil ha enda raskere hastigheter, ikke noe problem – kan du gjøre det med et klikk på en knapp.

Vi gjorde faktisk en serverhastighetstest for SiteGround Cloud-hosting også, med utmerkede resultater. Hvis det er det du leter etter, kan du ta en titt på den grundige gjennomgangen av SiteGround!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Vertsplan sammenlignet

Premium delt

Verdensomspennende gjennomsnitt

143 ms

Pris (USD)

$ 3.75 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • 1 gratis domene
 • hPanel
 • Fremragende støtte
 • Lav introduksjonspris

"En fantastisk verdi for pengene webhotell, et av de bedre valgene for nybegynnere!"

Hvis du er ny i online-virksomhetsspillet, bør du være oppmerksom på at du vil lese om Hostinger.

På deres prispunkt forventer du ikke virkelig webhotell av høy kvalitet, men de er overraskende raske! Vi har 3 testnettsteder som er hostet i forskjellige datasentre, slik at du kan se hvor bra de presterer i hvert kontinent. Her er resultatene hentet fra vår serverhastighetstest.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
69 ms 28 ms 98 ms 239 ms 130 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
331 ms 233 ms 165 ms 38 ms 100 ms

Premium Shared America
Gjennomsnittlig hastighet: 143,1 ms – Se hele resultatet

Det amerikanske datasenteret er veldig raskt og gir et verdensomspennende gjennomsnitt på 143 ms. Forespørsler fra lenger borte som Singapore, Sydney og Bangalore ser ut til å ha svak svak tid, men det er grunnen til at Hostinger opprettet så mange datasentre over hele kloden – for å sikre at nettstedet ditt er raskt uansett hvor kundene dine er.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
194 ms 229 ms 246 ms 5 ms 349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
99 ms 191 ms 70 ms 212 ms 163 ms

Premium delt Singapore
Gjennomsnittlig hastighet: 175,8 ms – Se hele resultatet

Den Singaporean serveren trakk et suveren verdensomspennende gjennomsnitt med 175,8 ms. Nå er disse gutta veldig raske i Singapore, Sydney, Bangalore og Japan, men tydeligvis ikke så snappy i Vesten, på grunn av avstanden.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
142 ms 100 ms 54 ms 236 ms 209 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
314 ms 265 ms 235 ms 84 ms 11 ms

Premium Shared Europe
Gjennomsnittlig hastighet: 165 ms – Se hele resultatet

Den europeiske serveren deres presterte eksepsjonelt bra i Europa og Amerika, men de er ikke så raske i de andre landene. Imidlertid scoret de fremdeles et utmerket verdensomspennende gjennomsnitt på 165 ms.

Bortsett fra hastighet, har Hostinger et utmerket supportteam som serverer over 20 land på morsmålet deres! Med inkludering av 1 gratis domene, ubegrenset SSD-lagring, e-post og båndbredde, pakker Hostinger virkelig en full trøkk med planene sine, spesielt for de som nettopp begynner.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Vertsplan sammenlignet

Turbo

Verdensomspennende gjennomsnitt

150 ms

Pris (USD)

$ 10.28 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset SSD
 • Ubegrenset båndbredde
 • A2 optimalisert WP
 • Gratis nettsted migrering
 • Når som helst penger tilbake

"Best for små bedrifter og personlige nettsteder som kjører på WordPress."

De kjente er klar over at A2 Hosting tar farten veldig alvorlig. De har investert mye for å gjøre serverne sine raske og raske, og de har svartid for å vise det.

Hvis du aldri har hørt om Turbo-serverne deres, er de spesielt tilpasset for å gi oss enorme hastighetsøkninger. Når de kombineres med Turbo Cache, kan serverne laste nettsteder opptil 20 ganger raskere enn vanlige servere.

Deres optimaliserte applikasjoner (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, osv.) Er alle tilpasset for å kjøre mer effektivt, noe som alt legger opp for å redusere lastetiden.

For å håndtere klientforespørsler over hele kloden har A2 Hosting satt opp 4 datasentre – 2 i USA, 1 i Amsterdam og 1 i Singapore) slik at vi kan velge den beste serverplassen som passer våre behov..

Sjekk ut serverhastighetstestene våre:

Den første testen vi kjørte, brukte vi et testnettsted som er arrangert i A2s Turbo-plan, med datasenteret i USA. Resultatene var gode med et sunt verdensomspennende gjennomsnitt på 149,8 ms, med det langsomste Sao Paolo på 316 ms.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
63 ms 10 ms 129 ms 234 ms 145 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
433 ms 214 ms 147 ms 13 ms 110 ms

Turbo Plan Gjennomsnittshastighet: 149,8 ms – Se hele resultatet

Deretter prøvde vi Swift-planen med serveren som er vert i Singapore. Det verdensomspennende gjennomsnittet testet litt tregere på 173 ms, men pinger fra Sao Paulo gjorde det ikke så bra med å komme det på over 300 ms.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
172 ms 212 ms 278 ms 6 ms 316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
163 ms 141 ms 67 ms 218 ms 159 ms

Gjennomsnittlig hastighet på Swift Plan: 173,2 ms – Se hele resultatet

Så hvis du vil være vert for A2, må du forsikre deg om at du følger Turbo-planen; det er litt mer kostbart, men i det minste får du det du betaler for!

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion Hosting

Vertsplan sammenlignet

Kraftplan

Verdensomspennende gjennomsnitt

172 ms

Pris (USD)

$ 4.49 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domenenavn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Ubegrenset overføring
 • SSH-tilgang
 • 24 × 7 amerikansk støtte

"Best hvis du er målrettet mot amerikanske målgrupper"

Før vi ble forelsket i SiteGround, vert vi Bitcatcha.com med Inmotion i mange år, og vi er faktisk fortsatt ganske fornøyde med dem. Hvis SiteGround ikke eksisterte, ville vi sannsynligvis være vertskap for Inmotion Hosting.

Med Inmotion får du velge mellom to datasentre – US East & USAs vest. Dette betyr at kunder som surfer fra Amerika vil kunne glede seg over supersnelle hastigheter, men brukere fra Asia kan oppleve nedgangstider. Nøkkelordet her er “muligens” fordi testresultatene våre viser noe annet, sjekk det ut:

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
2 ms 53 ms 322 ms 178 ms 172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
514 ms 153 ms 109 ms 67 ms 149 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 171,9 ms – Se hele resultatet

På en eller annen måte har de klart å score ganske bra, med den tregeste responstiden pinget fra Singapore, på ganske anstendige 250 ms! Ikke verst i det hele tatt med tanke på Singapores avstand til datasentrene i USA.

Totalt sett er Inmotion verdensomspennende gjennomsnitt veldig 171,9 ms, noe som betyr at nettstedet ditt skal laste opp ganske raskt for brukere over hele kloden.

Hvis vi spesielt målretter oss mot amerikanske kunder, ville vårt primære webhotellvalg være Inmotion, for den fantastiske hastigheten i USA og et utmerket supportteam som vil gå ut av deres måte å løse dine problemer!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Vertsplan sammenlignet

Starter

Verdensomspennende gjennomsnitt

180 ms

Pris (USD)

$ 30 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Drevet av Google Cloud
 • Ubegrenset besøk
 • Daglige sikkerhetskopier
 • WP-ekspert som støtte
 • Hack-fix-garanti

"WordPress hosting drevet av Google Cloud plattform"

Neste på vår liste over raskeste webverter er Kinsta Managed WordPress Hosting. Kinsta er bygget med Googles helt egen skyplattform, og benytter seg av Googles banebrytende tech og 15 datasentre, noe som gjør dem til det RASKSTE webhost vi har møtt så langt.

De har hatt ti års erfaring med WordPress, og de har viet den erfaringen til å lage den beste og raskeste administrerte WordPress Hosting-løsningen du har sett.

Med deres neste generasjonsarkitektur, infrastruktur og implementering av KeyCDN kan Kinsta laste inn vertshusene dine på bokstavelig talt et brøkdel av et sekund, noe som fremgår av våre hastighetstestresultater:

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
130 ms 95 ms 10 ms 287 ms 203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
487 ms 266 ms 221 ms 83 ms 13 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 179,5 ms – Se hele resultatet

Hastighetene deres blåste oss bort med at de konsekvent scoret under 3 ms, med den dårligere ytelsen på en gal 127 ms. Deres dårligste ytelse er bedre enn de fleste webhotellers beste resultater!

De fikk et verdensomspennende gjennomsnitt på 179,5 ms, noe som fikk oss til å si at Kinsta (og KeyCDN) virkelig er en rask webhotell. Det eneste som hindret oss i å rangere dem noe høyere, er deres heftige prislapp med inngangsplanene sine fra $ 30 per måned.

6. Flytende nett

https://www.liquidweb.com/

Flytende nett

Vertsplan sammenlignet

Personlig

Verdensomspennende gjennomsnitt

152 ms

Pris (USD)

$ 69 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 600 menneskelig støtte
 • Ingen plugin-begrensning.
 • Auto image compress
 • Nettstedet mgmt verktøy
 • Full server tilgang

"Ideell for WordPress hosting"

Sist, men definitivt ikke minst på listen vår, har vi Liquid Web, den eldste skurkegutten rundt blokka. Liquid Web ble dannet før Google startet, og kjenner alle triks i boken for å forbedre hastighetene, og de har integrert all sin erfaring og speedhacks i webhotelltjenestene deres.

De dekker et komplett utvalg av hosting-tjenester, men vi vil dekke de administrerte WordPress-tjenestene deres her.

Som enhver premium webhotell tilbyr Liquid Web ubegrensede sidevisninger over alle de administrerte WordPress-planene deres, så du trenger ikke å bekymre deg for avbrudd i tjenesten uansett trafikk.

Verktøyene de bruker for å optimalisere levering av data er på nivå med resten, og bruker nyskapende teknologi i infrastrukturen for å redusere lastetidene.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
42 ms 51 ms 130 ms 216 ms 163 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
341 ms 241 ms 146 ms 55 ms 137 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 152,2 ms – Se hele resultatet

De har tre datasentre lokalisert over hele USA (US East, US West, US Central). Dette gjør det ideelt å være vertskap for nettstedene dine hvis hovedkundene dine er amerikanske. Pinger fra andre land gjorde det heller ikke for shabbily, med 146 ms i Japan og 216 ms i Singapore. Bangalore svarte imidlertid ikke bra, så husk det hvis du er målrettet mot India.

Vi var litt ukomfortable med prisene deres (fra $ 69 per måned), men med støttepersonell som er 600 sterke, et verdensomspennende gjennomsnitt på 152 ms, og profesjonelle administrerte WordPress Hosting-tjenester, fortjener Liquid Web deres plass på denne listen.

Hederlige nevner

Hos Bitcatcha.com holder vi veldig høye standarder mot webverter når det gjelder serverhastighet og verdi. Det er noen få utmerkede merker der ute som ikke helt kom til topp 6, men vi føler at de er fantastiske nok til å garantere en omtale!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Vertsplan sammenlignet

Grunnleggende

Verdensomspennende gjennomsnitt

153 ms

Pris (USD)

$ 5.45 / mo

Nøkkelegenskaper

 • Linux & cPanel
 • Ubegrensede ressurser
 • Automatisk sikkerhetskopi
 • Ressursbeskyttelse
 • CloudFlare CDN

"Passer for små nettsteder & nybegynnere."

Et av de mer fremtredende merkene der ute, Bluehost har en god 16 års erfaring under beltet som webhotell.

Akkurat som SiteGround, blir de anbefalt av WordPress for sin dedikasjon til infrastrukturen og det utmerkede supportteamet (750 sterke, alle trente og klare til å tjene døgnet rundt).

Hurtigvis er de også bra! De har fått en solid A + med et verdensomspennende gjennomsnitt på 153 ms.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
23 ms 78 ms 183 ms 193 ms 164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
330 ms 168 ms 125 ms 92 ms 174 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 153 ms – Se hele resultatet

Pingene fra USA klarte seg veldig bra på under 80 ms hver, men resultatene fra land lenger borte var litt tregere, og dyppet ned til 330 ms i India. Du må sørge for å velge datasenteret som er nærmest målkundene dine, da det ser ut til at de ikke gjør det så bra når de er borte fra serverne. De har datasentre i India, Kina, London og Amerika, så det er mange alternativer du kan velge mellom!

For bare 5,45 dollar per måned, tror vi fortsatt at Bluehost sparker rumpa og gir oss stor verdi!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Vertsplan sammenlignet

EcoSiteStarter

Verdensomspennende gjennomsnitt

178 ms

Pris (USD)

$ 5.95 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 300% grønn vert
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% grønt webhotell"

De har alt som gjør en premium webhotell.

Solide pålitelige datasentre, sterkt supportteam, nyskapende infrastruktur, Git-kompatibilitet og CloudFlare-integrasjon, som fungerer.

Men det som gjør dem spesielle er ikke hvordan de får ting til å laste raskere (det er allerede gitt), det er hva de gjør med selskapet. GreenGeeks gir tilbake til planeten ved å investere 3 ganger av hver forsterker de bruker i fornybar energi!

Du vil bokstavelig talt gjøre verden til et grønnere sted når du er vert for nettstedet ditt med GreenGeeks.

Hurtigvis er de ikke like raske som topp 6, men de regnes fortsatt som RASKT!

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo
56 ms 2 ms 202 ms 248 ms 274 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland
503 ms 227 ms 149 ms 13 ms 108 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 178,2 ms – Se hele resultatet

Med et verdensomspennende gjennomsnitt på 178 ms, er de rangert som A +, raskere enn Googles anbefalte responstid. Imidlertid er datasentrene bare basert i USA, Canada og Amsterdam, så hvis du målretter Asia, kan det hende at du ikke vil kunne oppleve dem med optimal hastighet.

GreenGeeks EcoSiteStarter-planen starter på bare 5,95 dollar per måned, men husk at du ikke er den eneste som drar fordel av tjenesten deres – du gjør planeten en fordel bare ved å være vert hos GreenGeeks!

Kjennelse

Hvis vi bare måtte holde oss til ett webhotellmerke resten av livet, ville vi absolutt gå med SiteGround. Alle merkene som er omtalt i denne artikkelen er kjempebra, med topp nivå service og teknologi, men SiteGround tar kaken med den raskeste delte hosting vi har sett, sammenlignbar med andre merkevares skyhastighetshastigheter!

De bruker en kombinasjon av maskinvare og programvare for å gjøre dem til den FASTEST delte verten, for eksempel:

 • SuperCacher – øker hastighetene opp til 4x
 • SSD-servere – 30% raskere enn vanlige HDD-er
 • Datasentre i 3 regioner
 • Automatisk oppdatert og optimalisert programvare
 • NGIX server konfigurert – ytelsesøkende
 • PHP7-støtte – den raskeste PHP-utgivelsen til dags dato

Sammen med et av de beste kundeserviceteamene vi har hatt gleden av å takle, blåser SiteGround bare konkurransen. Besøk dem på deres offisielle nettsted.

For å lære mer om SiteGround, oppfordrer vi deg til å lese en grundig analyse av SiteGround-hosting. Slipp oss som alltid en melding hvis du har spørsmål.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me