Nëse keni zbritur në këtë faqe, me siguri po kërkoni një host të ri në internet. Por nuk po kërkoni vetëm ndonjë host të uebit – jeni duke hulumtuar në një web hosting më të besueshëm, më të shpejtë që mund të merrni sepse e dini sa vendimtar mund të jetë për bizneset në internet.

Ne u kthyem prapa, fam.

Nëse thjesht po kërkoni për argëtim, atëherë përgatituni për klasë – do të edukoheni se si SPEED ndikon drejtpërdrejt në SHITJE.

Ne kemi shkruar për këtë më parë, por le të kemi një vlerësim të shpejtë se pse shpejtësia ka me të vërtetë e rëndësishme:

 • Pamja e blerjeve në internet Amazon do të humbasë deri në 1.6 Miliard dollarë në vit nëse faqja e tyre ishte ngadalësuar me vetëm një sekondë
 • Blerësit e Internetit presin që faqet të ngarkohen pothuajse menjëherë. 2 sekonda është më e gjata që ata janë të gatshëm të presin
 • Ne jetojmë në një epokë të kënaqjes së menjëhershme. 40% e përdoruesve do të largohen nëse faqja juaj nëse kërkon më shumë se 3 sekonda për t’u ngarkuar.

Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet thjesht të shikoni në një pritje të lirë në internet – mund të kurseni më shumë në shpenzime, por do të humbni në mijëra mundësi shitje të humbura.

Rekomandim i shpejtë

Nëse jeni duke kërkuar një rekomandim të shpejtë për markën më të shpejtë të mbajtjes në internet, do të shkojmë me SiteGround. Ne presim Bitcatcha.com me ta dhe krahasimi i shpejtësisë së serverit tonë tregon se faqja jonë e testimit kryen shkëlqyeshëm me një mesatare botërore prej vetëm 138 ms, shumë më e ulët se 200 ms e rekomanduara nga Google. Lexoni rishikimin tonë të plotë në SiteGround.

Contents

Speedfarë shpejtësie posedon një host i shpejtë?

Këtu janë disa gjëra më shumë për të cilat duhet të dini para se të arrijmë në detaje:

1. Shpejtësia e serverit nuk është e njëjtë me shpejtësinë e faqes në internet.

Shtë e ngjashme, por jo e njëjtë, si ndryshimi midis harduerit dhe softverit në iPhone tuaj. Pavarësisht se sa i optimizuar mund të jetë ndërfaqja e përdoruesit, telefoni juaj do të ndjehet i ngadaltë nëse pajisja nuk mund të vazhdojë. Shtë e rëndësishme të mbani të azhurnuar si hardware ashtu edhe softuerin, në mënyrë që gjithçka të funksionojë pa probleme dhe shpejt

2. Si e matim shpejtësinë e serverit

Shpejtësia e serverit matet duke provuar kohën e tij të përgjigjes – sasinë e kohës që duhet për serverin t’i përgjigjet një kërkese nga një klient.

3. Whatfarë zbulon testi i shpejtësisë së serverit

Arritja efektive e qendrës së të dhënave, specifikimet e harduerit, konfigurimi i serverit dhe planifikimi i rrjetit të tyre

4. Pamja e kohës për përgjigjen e serverit të Google

Sipas Google, koha optimale e reagimit të serverit është 200 ms. Do gjë më e ngadaltë dhe faqet do të fillojnë të ndjehen të ngadaltë.

5. Rreth kontrollorit të shpejtësisë së serverit Bitcatcha

Kontrolluesi ynë unik i shpejtësisë së serverit llogarit kohët mesatare të përgjigjes së serverit në 8 vende në të gjithë botën. Rezultatet nën 180 ms renditen “A +” dhe rezultatet nga 181 ms në 210 ms do të renditen “A.”

Krahasimi i Shpejtësisë: Kush është Sjellja më e shpejtë e faqes në internet?

Kush është strehimi më i shpejtë i faqes në internet

Ne kemi marrë 6 nga markat më të nxehta të mbajtjes së faqeve në internet dhe kemi testuar me përpikëri secilën nga shpejtësitë e serverit të tyre, kemi thyer karakteristikat e tyre, kemi studiuar çmimet e tyre dhe kemi dokumentuar gjithçka që kemi gjetur, në mënyrë që të mund të vendosni lehtësisht për veten tuaj më të mirët në internet për biznesin tuaj.

Vini re se të gjitha hostet në internet që shfaqen këtu janë të shkëlqyeshëm dhe janë të renditur në A +, kështu që ju në thelb nuk mund të gaboni me asnjë prej tyre. Ne i kemi renditur ato sipas preferencës sonë, por ndjehuni të lirë të bëni zgjedhjet tuaja!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Plani i hostit i krahasuar

GrowBig

Mesatarja në të gjithë botën

138 ms

Mimi (USD)

$ 5.95 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Magazinim 20 GB SSD
 • 25,000 vizita / hënë
 • SuperCacher
 • 24/7 teknik. mbështetje
 • Kopje rezervë premium

"Një host i shpejtë dhe i besueshëm. Ne madje presim Bitcatcha me ta!"

Ne e kemi sqaruar më parë se E duam absolutisht SiteGround. Në fakt, ne e bëmë kalimin nga Inmotion Hosting në SiteGround një vit më parë dhe nuk u shikuam kurrë prapa! Ata janë miratuar zyrtarisht në WordPress (është një lloj marrëveshje e madhe, djema!), Dhe ky lloj njohjeje u jepet vetëm hosteve në internet që plotësojnë kriteret e larta të WordPress.

Paketa jonë e preferuar është niveli i hyrjes së tyre në GrowBig Plan; super e përballueshme me vetëm 5,95 dollarë në muaj por vjen e mbushur me përfitime dhe karakteristika. Ju duhet të shijoni mbështetje me përparësi, SuperCacher, Rikthime automatike ditore dhe rikthen falas.

Me shpejtësi të mençur, SiteGround është renditur në A + me një mesatare botërore prej 138 ms, i krahasueshëm me hostet premium si Liquid Web me vetëm një pjesë të çmimit.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Shpejtësia mesatare: 138.1 ms – Shihni rezultatin e plotë

Ata kanë shpërndarë 5 qendra të të dhënave në 3 rajone, kështu që ju mund të zgjidhni një që është më i afërt me klientët tuaj të synuar për të optimizuar shpejtësinë e serverit të tyre.

Aktivizimi i cloud është i integruar në sistem, kështu që nëse doni shpejtësi edhe më të shpejtë, pa problem – mund ta bëni këtë me një klik të një butoni.

Ne në fakt kemi bërë një test të shpejtësisë së serverit edhe për pritjen e SiteGround Cloud, me rezultate të shkëlqyera. Nëse kjo është ajo që ju po kërkoni, shpresoni që të shikoni rishikimin tonë të thelluar të SiteGround!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Plani i hostit i krahasuar

Ndarja Premium

Mesatarja në të gjithë botën

143 ms

Mimi (USD)

$ 3.75 / mo

Karakteristikat kryesore

 • SSD i pakufizuar
 • 1 domain i lirë
 • HPanel
 • Mbështetje e jashtëzakonshme
 • Mimi i ulët hyrës

"Një vlerë e mahnitshme për host-in e parave, një nga zgjedhjet më të mira për fillestarët!"

Nëse jeni i ri në lojën e biznesit në internet, atëherë më së miri i kushtoni vëmendje sepse nuk doni të lexoni në lidhje me Hostinger.

Në pikën e tyre të çmimeve, ju me të vërtetë nuk prisni pritje të një cilësie në internet, por ato janë çuditërisht të shpejta! Kemi marrë 3 site provë me ta të pritura në qendra të ndryshme të të dhënave, kështu që mund të shihni se sa mirë performojnë ata në secilin kontinent. Këtu janë rezultatet e marra nga testi i shpejtësisë së serverit tonë.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Amerika e përbashkët Premium
Shpejtësia mesatare: 143.1 ms – Shihni rezultatin e plotë

Qendra Amerikane e të Dhënave është me të vërtetë e shpejtë, duke kthyer një mesatare në mbarë botën prej 143 ms. Kërkesat nga larg, si Singapori, Sidnei dhe Bangalore, duket se kanë kohë përgjigjeje pak të ngadalta, por kjo është arsyeja pse Hostinger krijoi kaq shumë qendra të të dhënave në të gjithë globin – për t’u siguruar që faqja juaj të jetë e shpejtë pa marrë parasysh se ku janë klientët tuaj.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Singapori i Ndarë Premium
Shpejtësia mesatare: 175,8 ms – Shihni rezultatin e plotë

Serveri Singapor ka tërhequr një mesatare të shkëlqyer në të gjithë botën me 175.8 ms. Tani këta djem janë me të vërtetë të shpejtë në Singapor, Sidnei, Bangalore dhe Japoni, por padyshim jo aq shumë të mbytur në Perëndim, për shkak të distancës.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Evropë e përbashkët me Premium
Shpejtësia mesatare: 165 ms – Shihni rezultatin e plotë

Serveri i tyre evropian performoi jashtëzakonisht mirë në Evropë dhe Amerikë, por ata nuk janë shumë të shpejtë në vendet e tjera. Sidoqoftë, ata ende shënuan një mesatare të shkëlqyer në mbarë botën prej 165 ms.

Përveç shpejtësisë, Hostinger ka një ekip të shkëlqyer mbështetës, i cili shërben mbi 20 vende në gjuhën e tyre amtare! Me përfshirjen e 1 domainit falas, Stimit të pakufizuar të SSD-së, postave elektronike dhe bandës, Hostinger paketon me të vërtetë një plan të plotë me planet e tyre, veçanërisht për ato që sapo fillojnë.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Plani i hostit i krahasuar

Turbo

Mesatarja në të gjithë botën

150 ms

Mimi (USD)

$ 10.28 / mo

Karakteristikat kryesore

 • SSD i pakufizuar
 • Bandwidth i pakufizuar
 • WP e optimizuar A2
 • Migrim falas në sit
 • Moneydo para mbrapa

"Më e mira për bizneset e vogla dhe faqet personale që funksionojnë në WordPress."

Ata që e dinë janë të vetëdijshëm që A2 Hosting e merr shpejtësinë e tyre shumë seriozisht. Ata kanë investuar shumë për t’i bërë serverët e tyre të shpejtë dhe të shpejtë, dhe ata kanë marrë kohë përgjigjeje për ta treguar atë.

Nëse nuk keni dëgjuar kurrë për serverët e tyre të mbajtjes në internet Turbo, ata janë tërhequr posaçërisht për të na dhënë ngritje masive të shpejtësisë. Kur kombinohen me Turbo Cache-in e tyre, serverët mund të ngarkojnë faqet deri në 20 herë më shpejt sesa serverët standardë.

Aplikimet e tyre të Optimizuara (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart, etj) janë të gjitha të personalizuara për të kandiduar në mënyrë më efektive, gjë që shton të gjitha për të zvogëluar kohën e ngarkimit.

Për të trajtuar kërkesat e klientëve në të gjithë globin, A2 Hosting ka ngritur 4 qendra të të dhënave – 2 në SH.B.A., 1 në Amsterdam dhe 1 në Singapor) në mënyrë që të mund të zgjedhim vendndodhjen më të mirë të serverit për t’iu përshtatur nevojave tona.

Shikoni testet e shpejtësisë së serverit tonë:

Testin e parë e kemi ekzekutuar, kemi përdorur një sit provë të organizuar në Turbo Planin A2, me qendrën e të dhënave të vendosura në SH.B.A. Rezultatet ishin të shkëlqyera me një mesatare të shëndetshme në mbarë botën prej 149.8 ms, ku më i ngadalshmi ishte Sao Paolo me 316 ms.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Shpejtësia mesatare e Planit të Turbo: 149.8 ms – Shihni rezultatin e plotë

Tjetra, ne provuam planin Swift me serverin e pritur në Singapor. Mesatarja në mbarë botën u testua pak më ngadalë në 173 ms, por ping-et nga Sao Paulo nuk e bënë shumë mirë duke arritur atë në mbi 300 ms.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Shpejtësia mesatare e planit të shpejtë: 173.2 ms – Shihni rezultatin e plotë

Pra, nëse doni të presë me A2, sigurohuni që të shkoni me planin Turbo; është pak më e kushtueshme, por të paktën do të merrni atë që paguani!

4. Pritësi i lëvizjes

https://www.inmotionhosting.com

Pritja e lëvizjes

Plani i hostit i krahasuar

Plani i energjisë

Mesatarja në të gjithë botën

172 ms

Mimi (USD)

$ 4.49 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Emri i domain falas
 • Zonat e Shpejtësisë Max
 • Transferim i pakufizuar
 • Hyrje në SSH
 • 24 × Mbështetje e SH.B.A.

"Më e mira nëse po synoni audiencën amerikane"

Para se të binim në dashuri me SiteGround, ne priti Bitcatcha.com me Inmotion për shumë vite, dhe ne në fakt jemi akoma mjaft të lumtur me ta. Nëse SiteGround nuk do të ekzistonte, ne me siguri do të jemi nikoqir të Inmotion Hosting.

Me Inmotion, ju duhet të zgjidhni nga 2 qendrat e të dhënave – SHBA East & SHBA perëndim. Kjo do të thotë se klientët që shfletojnë nga Amerika do të shijojnë shpejtësi të shpejtë, por përdoruesit nga Azia mund të pësojnë ngadalësime. Fjala kyçe këtu është “mund” sepse rezultatet tona të provës tregojnë ndryshe, kontrolloni!

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Shpejtësia mesatare: 171.9 ms – Shihni rezultatin e plotë

Disi, ata kanë arritur të shënojnë mjaft mirë, me kohën më të ngadaltë të përgjigjes të shënuar nga Singapori, me një shumë të mirë 250 ms! Nuk është aspak e keqe duke marrë parasysh distancën e Singaporit me qendrat e të dhënave në SH.B.A..

Në përgjithësi, mesatarja në mbarë botën e Inmotion është një 171.9 ms shumë e fortë, do të thotë që faqja juaj duhet të ngarkojë mjaft shpejt për përdoruesit në mbarë globin.

Personalisht, nëse synojmë në mënyrë specifike klientët amerikanë, atëherë zgjedhja jonë kryesore e mbajtjes së faqes në internet do të ishte Inmotion, për shpejtësinë e tyre të shkëlqyer në SH.B.A. dhe një ekip mbështetës të shkëlqyeshëm që do të dalë nga rruga e tyre për të rregulluar problemet tuaja!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Plani i hostit i krahasuar

motorino

Mesatarja në të gjithë botën

180 ms

Mimi (USD)

$ 30 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Mundësuar nga Google Cloud
 • Vizita të pakufizuara
 • Rezervime ditore
 • Ekspert i WP si mbështetje
 • Garancia e rregullimit të hackit

"WordPress hosting mundësuar nga platforma Google Cloud"

Tjetra në listën tonë të hosteve më të shpejtë të internetit është Kinsta Menaxhuar WordPress Hosting. E ndërtuar duke përdorur platformën shumë të re të Google, Kinsta jep levën në teknologjinë më të lartë të Google dhe 15 qendrat e të dhënave, duke i bërë ato më të shpejtë të uebfaqes që kemi hasur deri më tani.

Ata kanë pasur një përvojë të vlefshme për një dekadë me WordPress, dhe ata ia kanë kushtuar atë përvojë krijimit të zgjidhjes më të mirë dhe të shpejtë të Menaxhuar të WordPress Hosting që keni parë.

Me arkitekturën e tyre të gjeneratës tjetër, infrastrukturën dhe zbatimin e KeyCDN Kinsta është në gjendje të ngarkojë faqet tuaja të pritura në një pjesë të sekondës, siç dëshmohet nga rezultatet e testit tonë të shpejtësisë:

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Shpejtësia mesatare: 179,5 ms – Shihni rezultatin e plotë

Shpejtësia e tyre na shpërtheu me ta duke shënuar në mënyrë të vazhdueshme nën 3 ms, me një performancë më të keqe në një çmendje 127 ms. Performanca e tyre më e keqe është më e mirë sesa rezultatet më të mira të shumë hosteve në internet!

Ata shënuan një mesatare në mbarë botën 179.5 ms, gjë që na shtyu të themi se Kinsta (dhe KeyCDN) është me të vërtetë një pritje e shpejtë në internet. E vetmja gjë që na ndaloi të renditnim ata më lart është vlera e çmimeve të tyre të mëdha me planet e nivelit të tyre të hyrjes duke filluar nga 30 dollarë në muaj.

6. Web i lëngshëm

https://www.liquidweb.com/

Rrjeti i lëngshëm

Plani i hostit i krahasuar

personal

Mesatarja në të gjithë botën

152 ms

Mimi (USD)

$ 69 / mo

Karakteristikat kryesore

 • 600 mbështetje njerëzore
 • Asnjë kufizim i pluginit.
 • Kompresë automatike e imazhit
 • Mjetet e faqes mgmt
 • Qasje e plotë e serverit

"Ideale për ndërmarrjen e WordPress hosting"

E fundit, por patjetër jo më pak e renditur në listën tonë, ne kemi Liquid Web, djali i keq më i vjetër rreth bllokut. Formuar para fillimit të Google, Liquid Web e di çdo mashtrim në libër për të përmirësuar shpejtësinë e tyre, dhe ata kanë përfshirë të gjithë përvojën dhe fjalët e tyre në shërbimet e tyre të mbajtjes në internet.

Ato mbulojnë një gamë të plotë të shërbimeve të pritjes, por ne do të mbulojmë këtu shërbimet e tyre të menaxhuara të WordPress-it.

Si çdo host primi në internet, Liquid Web ofron një pamje të pakufizuar të faqeve në të gjitha planet e tyre të menaxhuara të WordPress, kështu që nuk do të duhet të shqetësoheni për ndërprerjet e shërbimeve pa marrë parasysh trafikun.

Mjetet që ata përdorin për të optimizuar shpërndarjen e të dhënave janë në të njëjtën kohë me pjesën tjetër, duke përdorur teknologjinë më të lartë në infrastrukturën e tyre për të zvogëluar kohën e ngarkimit.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Shpejtësia mesatare: 152.2 ms – Shihni rezultatin e plotë

Ata kanë marrë 3 qendra të të dhënave të vendosura në të gjithë SH.B.A.-në (Lindja e Sh.B.A.-së, Perëndimi i SH.B.A.-së, Qendra e SHBA). Kjo e bën ideale të presësh faqet tuaja me ta nëse klientët tuaj kryesorë janë amerikanë. Ping-et nga vendet e tjera nuk bënë as shumë në mënyrë të guximshme, me 146 ms në Japoni dhe 216 ms në Singapor. Bangalore nuk u përgjigj mirë, sidoqoftë, mbajeni në mend nëse po synoni Indinë.

Ne ishim pak të pakëndshëm me çmimet e tyre (duke filluar nga 69 dollarë në muaj) por me stafin mbështetës që janë 600 të fortë, një mesatare në mbarë botën prej 152 ms dhe shërbime profesionale të menaxhuara të WordPress Hosting, Liquid Web është padyshim se meriton vendin e tyre në këtë listë.

Mënyra të nderuara

Në Bitcatcha.com, ne mbajmë standarde shumë të larta kundër hostëve të uebit kur bëhet fjalë për shpejtësinë dhe vlerën e serverit. Ka disa marka të spikatura atje që nuk i bënë ato mjaft në 6 vendet tona, por ne mendojmë se ato janë mjaft të mrekullueshme për të garantuar një përmendje!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Plani i hostit i krahasuar

themelor

Mesatarja në të gjithë botën

153 ms

Mimi (USD)

$ 5.45 / mo

Karakteristikat kryesore

 • Linux & cPanel
 • Burime të pakufizuara
 • Rikthim automatik
 • Mbrojtja e burimeve
 • CloudFlare CDN

"I përshtatshëm për site të vogla & fillestar."

Një nga markat më të spikatura atje, Bluehost ka një përvojë të mirë 16 vjeçare nën rripin e tyre si një host në internet.

Ashtu si SiteGround, ata janë rekomanduar nga WordPress për përkushtimin e tyre në infrastrukturën e tyre dhe ekipin e shkëlqyer mbështetës (750 të fortë, të gjithë të trajnuar dhe të gatshëm për të shërbyer 24/7).

Me shpejtësi, ata janë gjithashtu shumë të mirë! Ata kanë marrë një A + të qëndrueshme me një mesatare në mbarë botën 153 ms.

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Shpejtësia mesatare: 153 ms – Shihni rezultatin e plotë

Ping-et nga SH.B.A. bënë shumë mirë në nën 80 ms secila, por rezultatet nga vendet më larg ishin pak më të ngadalta, duke zbritur në 330 ms në Indi. Ju duhet të siguroheni që të zgjidhni qendrën e të dhënave më të afërt me klientët tuaj të synuar pasi duket se ata nuk e bëjnë aq të mirë sa kërkesat e mëtejshme janë nga serverët. Ata kanë marrë qendra të të dhënave në Indi, Kinë, Londër dhe Amerikë, kështu që ka shumë mundësi për të zgjedhur!

Me vetëm 5,45 dollarë në muaj, ne ende mendojmë se Bluehost fillon gomaricën dhe na jep vlerë të madhe!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Plani i hostit i krahasuar

EcoSiteStarter

Mesatarja në të gjithë botën

178 ms

Mimi (USD)

$ 5.95 / mo

Karakteristikat kryesore

 • 300% presë e gjelbër
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% pritje jeshile në internet"

Ata kanë gjithçka që e bën një host primi në internet.

Qendrat e qëndrueshme të besueshme, ekipi i fortë mbështetës, infrastruktura kryesore, pajtueshmëria e Git dhe integrimi i CloudFlare, që funksionon.

Por ajo që i bën ata të veçantë nuk është se si i bëjnë gjërat të ngarkohen më shpejt (kjo është tashmë e dhënë) është ajo që bëjnë me kompaninë. GreenGeeks i jep sërish planetit duke investuar 3 herë çdo amp që përdorin në energjinë e rinovueshme!

Fjalë për fjalë do të jeni duke e bërë botën një vend më të gjelbër kur hostoni faqen tuaj të internetit me GreenGeeks.

Me shpejtësi, ato nuk janë aq të shpejta sa 6 top-faqet tona, por ato akoma konsiderohen më të FAST!

SHBA (W)
SH.B.A. (E)
Londër
Singapore
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
Sydney
Japoni
Kanadë
Gjermani
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Shpejtësia mesatare: 178.2 ms – Shihni rezultatin e plotë

Me një mesatare botërore prej 178 ms, ata renditen në A +, më shpejt se koha e rekomanduar e Google. Sidoqoftë, qendrat e tyre të të dhënave bazohen vetëm në SH.B.A., Kanada dhe Amsterdam, kështu që nëse jeni duke synuar Azinë, ju mund të mos jeni në gjendje t’i provoni ato me shpejtësinë e tyre optimale.

Plani i GreenGeeks EcoSiteStarter fillon me vetëm 5,95 dollarë në muaj, por mos harroni se ju nuk jeni i vetmi që përfiton nga shërbimi i tyre – ju jeni duke e bërë planin një favor vetëm duke pritur me GreenGeeks!

vendim

Nëse do të na duhej të ngjitnim vetëm me një markë të mbajtjes së faqeve në internet për pjesën tjetër të jetës sonë, do të shkonim më së shumti me SiteGround. Të gjitha markat e paraqitura në këtë artikull janë të mrekullueshme, me shërbim dhe teknologji të nivelit të lartë, por SiteGround merr tortën me hostimin më të shpejtë të përbashkët që kemi parë, të krahasueshëm me shpejtësinë e pritjes së markave të tjera!

Ata përdorin një kombinim të harduerit dhe softuerit për t’i bërë ata hostin më të shpejtë të përbashkët, siç janë:

 • SuperCacher – rrit shpejtësinë deri në 4x
 • Serverët SSD – 30% më shpejt se HDD-të e rregullta
 • Qendrat e të dhënave në 3 rajone
 • Softuer i azhurnuar dhe i optimizuar automatikisht
 • Konfigurimi i serverit NGIX – ngritje e performancës
 • Mbështetje PHP7 – lëshimi më i shpejtë i PHP deri më sot

Paiftuar me një nga ekipet më të mira të shërbimit ndaj klientit me të cilin kemi pasur kënaqësinë të merremi me, SiteGround thjesht zhvendos konkurrencën. Paguaju atyre një vizitë në faqen e tyre zyrtare.

Për të mësuar më shumë rreth SiteGround, ju inkurajojmë të lexoni analizën tonë të thelluar në pritjen e SiteGround. Si gjithmonë, na heq një mesazh nëse keni ndonjë pyetje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me