Jos olet laskeutunut tälle sivulle, etsit todennäköisesti uutta verkkoisäntää. Mutta et halua vain yhtä Web-isäntää – olet tutkimassa luotettavimpaa ja nopeinta mahdollista web-hosting-palvelua, koska tiedät kuinka tärkeätä se voi olla online-yrityksille.

Meillä on selkäsi, fam.

Jos selaat vain hauskanpitoa, valmistaudu luokkaan – saat koulutuksen siitä, kuinka nopeus vaikuttaa suoraan myyntiin.

Olemme kirjoittaneet tästä aiemmin, mutta katsotaan nopeasti, miksi nopeudella on todella merkitystä:

 • Verkkokaupoissa behemoth Amazon menettää jopa 1,6 miljardia dollaria vuodessa, jos heidän sivustonsa hidastui vain sekunnilla
 • Internet-ostajat odottavat sivustojen latautuvan melkein heti. 2 sekuntia on pisin, mitä he ovat valmiita odottamaan
 • Elämme välittömän tyydytyksen aikakaudella. 40% käyttäjistä poistuu, jos sivustosi lataaminen kestää yli 3 sekuntia.

Siksi sinun ei pitäisi katsoa vain halpaa web-hosting-palvelua – voit säästää enemmän kustannuksissa, mutta menetät tuhansia käyttämättä jääneitä myyntimahdollisuuksia..

Nopea suositus

Jos etsit nopeaa suositusta nopeimmasta web-hosting-brändistä, menisimme SiteGroundin kanssa. Isännöimme Bitcatcha.com-palvelua heidän kanssaan ja palvelinten nopeusvertailumme osoittaa, että testisivustomme toimii erinomaisesti maailmanlaajuisella keskimäärin vain 138 ms, mikä on paljon pienempi kuin Googlen suosittelema 200 ms. Lue koko arvostelu sivustoltamme.

Contents

Mitä nopeutta nopea isäntä omistaa?

Tässä on vielä muutama asia, jotka sinun pitäisi tietää, ennen kuin saamme lisätietoja:

1. Palvelimen nopeus ei ole sama kuin verkkosivuston nopeus.

Se on samanlainen, mutta ei sama, kuten iPhone-laitteiston ja ohjelmistojen ero. Riippumatta siitä, kuinka käyttöliittymä voi olla optimoitu, puhelimesi tuntuu silti hidasta, jos laitteisto ei pysty pitämään sitä. On tärkeää pitää sekä laitteisto että ohjelmisto ajan tasalla, jotta kaikki sujuu ja nopeaa

2. Kuinka mitataan palvelimen nopeutta

Palvelimen nopeus mitataan testaamalla sen vastausaika – aika, jonka palvelin vie vastaamiseen asiakkaan pyyntöön.

3. Mitä palvelimen nopeustesti paljastaa

Tietokeskuksen, laitteistojen, palvelimen asennuksen ja niiden verkon suunnittelun tehokas ulottuvuus

4. Googlen palvelimen vasteajan vertailuarvo

Googlen mukaan optimaalinen palvelimen vasteaika on 200 ms. Kaikki hitaammin ja sivustot alkavat tuntea olleensa hidas.

5. Tietoja Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistimesta

Ainutlaatuinen palvelimen nopeuden tarkistajamme laskee palvelimen keskimääräiset vasteajat kahdeksassa paikassa ympäri maailmaa. Pisteet alle 180 ms luokitellaan “A +” ja pisteet 181 ms – 210 ms luokitellaan “A.”

Nopeuteen verrattuna: Kuka on nopein verkkosivustojen hosting?

Kuka on nopein verkkosivustojen hosting

Olemme valinneet 6 kuumin web-hosting-tuotemerkkiä ja testanneet huolellisesti jokaista niiden palvelimen nopeudesta, hajonneet niiden ominaisuuksia, tutkinut niiden hintoja ja dokumentoineet kaiken löytämämme, jotta voit helposti päättää itse yrityksesi parhaan web-hosting-palvelun..

Huomaa, että kaikki täällä näkyvät verkkoisäntäkoneet ovat loistavia ja niillä on A + -luokitus, joten et voi periaatteessa mennä pieleen yhdessäkään niistä. Olemme luokitellut heidät mieltymyksemme mukaan, mutta voit tehdä vapaasti omat valintasi!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

GrowBig

Maailmanlaajuinen keskiarvo

138 ms

Hinta (USD)

$ 5,95 / kk

Avainominaisuudet

 • 20 Gt: n SSD-tallennustila
 • 25 000 käyntiä kuukaudessa
 • SuperCacher
 • 24/7 tekniikka. tuki
 • Ensiluokkainen varmuuskopio

"Nopea ja luotettava isäntä. Isäntämme jopa Bitcatchaa heidän kanssaan!"

Olemme tehneet selväksi ennen, että rakastamme ehdottomasti SiteGroundia. Itse asiassa muutimme Inmotion Hosting -sovelluksesta SiteGroundiin vuosi sitten, emmekä koskaan katsoneet taaksepäin! He ovat virallisesti WordPress-hyväksymiä (se on eräänlainen iso juttu, kaverit!), Ja tällainen tunnustus annetaan vain Web-isännöimille, jotka täyttävät WordPressin ylevät kriteerit.

Edullinen paketti on heidän lähtötasonsa GrowBig Plan; Erittäin edullinen vain 5,95 dollaria kuukaudessa, mutta mukana tulee edut ja ominaisuudet. Saat nauttia ensisijaisesta tuesta, SuperCacherista, automaattisista päivittäisistä varmuuskopioista ja ilmaisista palautuksista.

Nopeuden suhteen SiteGround on A + -luokassa ja keskimäärin 138 ms maailmanlaajuisesti, mikä on verrattavissa premium-palvelimiin, kuten Liquid Web, vain murto-osan hinnasta.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Keskimääräinen nopeus: 138,1 ms – Katso koko tulos

Heillä on viisi tietokeskusta, jotka on jaettu 3 alueelle, joten voit valita kohdeasiakkaille lähinnä olevan palvelimen nopeuden optimoimiseksi..

Cloudflare-aktivointi on integroitu järjestelmään, joten jos haluat vielä nopeampia nopeuksia, ei hätää – voit tehdä sen napin painalluksella.

Teimme itsekin palvelimen nopeustestauksen myös SiteGround Cloud -mahdollisuuksille, erinomaisin tuloksin. Jos sitä etsit, siirry eteenpäin tarkistamaan perusteellinen SiteGround-arvostelu!

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

Ensisijainen jaettu

Maailmanlaajuinen keskiarvo

143 ms

Hinta (USD)

$ 3,75 / kk

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • hPanel
 • Erinomainen tuki
 • Alhainen esittelyhinta

"Uskomattoman vastinetta rahoillesi, yksi parhaista vaihtoehdoista aloittelijoille!"

Jos olet uusi online-liiketoimintapelissä, kiinnitä huomiota siihen, että haluat lukea Hostingerista.

Niiden hintakohdassa et todellakaan odota laadukasta web-hosting-palvelua, mutta ne ovat yllättävän nopeita! Meillä on 3 testisivustoa heidän kanssaan isännöimässä eri tietokeskuksissa, jotta voit nähdä kuinka hyvin ne toimivat jokaisella mantereella. Tässä ovat tulokset palvelimen nopeustestistämme.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Premium Jaettu Amerikka
Keskimääräinen nopeus: 143,1 ms – Katso koko tulos

Amerikkalainen datakeskus on todella nopea, ja sen keskimääräinen palautus on maailmanlaajuisesti 143 ms. Kauempana, kuten Singaporessa, Sydneyssä ja Bangaloressa, esitetyt pyynnöt näyttävät olevan hiukan hitaita, mutta siksi Hostinger loi niin monta tietokeskusta ympäri maailmaa – varmistaaksesi, että sivustosi on nopea riippumatta siitä, missä asiakkaasi ovat.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Premium-jaettu Singapore
Keskimääräinen nopeus: 175,8 ms – Katso koko tulos

Singaporelainen palvelin saavutti erinomaisen maailmanlaajuisen keskiarvon 175,8 ms: lla. Nyt nämä kaverit ovat todella nopeita Singaporessa, Sydneyssä, Bangaloressa ja Japanissa, mutta ilmeisesti eivät ole niin nopeita lännessä etäisyyden takia.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
142 ms100 ms54 ms236 ms209 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
314 ms265 ms235 ms84 ms11 ms

Premium Jaettu Eurooppa
Keskimääräinen nopeus: 165 ms – Katso koko tulos

Heidän eurooppalainen palvelimensa toimivat poikkeuksellisen hyvin Euroopassa ja Amerikassa, mutta he eivät ole liian nopeita muissa maissa. Niiden keskimääräinen keskimääräinen arvo oli kuitenkin 165 ms.

Nopeuden lisäksi Hostingerillä on erinomainen tukitiimi, joka palvelee yli 20 maata heidän äidinkielellään! Kun mukana on yksi ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton SSD-tallennustila, sähköpostiviestit ja kaistanleveys, Hostinger todella pakkaa täydellisen leikkauksen suunnitelmiinsa, etenkin niille, jotka ovat vasta alkamassa.

3. A2 Turbo

https://www.a2hosting.com/

A2-hosting

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

Turbo

Maailmanlaajuinen keskiarvo

150 ms

Hinta (USD)

$ 10,28 / kk

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • A2 optimoitu WP
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Milloin tahansa rahaa takaisin

"Paras pienille yrityksille ja henkilökohtaisille sivustoille, jotka käyttävät WordPressiä."

Tietävät tietävät, että A2-hosting ottaa nopeuttaan erittäin vakavasti. He ovat investoineet paljon palvelintensa nopeaan ja nopeaan tekemiseen, ja heillä on vastausaika näyttää se.

Jos et ole koskaan kuullut heidän Turbo-web-hosting-palvelimista, niitä on erityisesti kehitetty antamaan meille valtavia nopeudenkorotuksia. Yhdistettynä Turbo-välimuistiin palvelimet voivat ladata sivustoja jopa 20 kertaa nopeammin kuin tavalliset palvelimet.

Niiden optimoidut sovellukset (Drupal, Joomla, WordPress, Magento, Opencart jne.) On räätälöity toimimaan tehokkaammin, mikä kaikki vähentää latausaikaa.

Asiakkaiden pyyntöjen käsittelemiseksi ympäri maailmaa A2 Hosting on perustanut 4 tietokeskusta – 2 Yhdysvalloissa, 1 Amsterdamissa ja 1 Singaporessa), jotta voimme valita parhaan palvelinpaikan tarpeidemme mukaan.

Tutustu palvelimen nopeustesteihimme:

Ensimmäisessä suorittamassamme testissä käytimme testisivustoa, joka isännöi A2: n Turbo Plan -sivustoa ja tietokeskus sijaitsi Yhdysvalloissa. Tulokset olivat hyvät, ja maailmanlaajuisen keskimääräisen terveysarvon ollessa 149,8 ms, hitain oli Sao Paolo 316 ms: ssa.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Turbo-suunnitelman keskimääräinen nopeus: 149,8 ms – Katso koko tulos

Seuraavaksi kokeilimme Swift-suunnitelmaa Singaporessa isännöidyn palvelimen kanssa. Maailmanlaajuinen keskiarvo testasi hiukan hitaammin nopeudella 173 ms, mutta Sao Paulon pingit eivät tienneet liian hyvin tullessaan yli 300 ms: iin..

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Swift-suunnitelman keskimääräinen nopeus: 173,2 ms – Katso koko tulos

Joten jos haluat isännöidä A2: n kanssa, varmista, että siirryt Turbo-suunnitelmaan; se on hieman kalliimpaa, mutta ainakin saat mitä maksat!

4. Inmotion-isäntä

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion-hosting

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

Voimasuunnitelma

Maailmanlaajuinen keskiarvo

172 ms

Hinta (USD)

$ 4,49 / kk

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Rajoittamaton siirto
 • SSH-yhteys
 • 24 × 7 Yhdysvaltain tuki

"Paras, jos kohdistat Yhdysvaltojen yleisöihin"

Ennen kuin rakastuimme SiteGroundiin, isännöimme Bitcatcha.comia Inmotionin kanssa monien vuosien ajan, ja olemme tosiasiallisesti edelleen melko tyytyväisiä heihin. Jos SiteGroundia ei olisi olemassa, olisimme todennäköisesti isäntä Inmotion Hosting-palvelun kanssa.

Inmotionin avulla voit valita kahdesta tietokeskuksesta – US East & Yhdysvaltain länsi. Tämä tarkoittaa, että Amerikasta selaavat asiakkaat voivat nauttia erittäin nopeista nopeuksista, mutta Aasiasta tulevat käyttäjät saattavat kokea hidastumisia. Tässä avainsana on “voi”, koska testitulokset osoittavat toisin, tarkista se:

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Keskimääräinen nopeus: 171,9 ms – Katso koko tulos

Jotenkin he ovat onnistuneet pisteet melko hyvin, hitaimmalla vasteajalla, joka on osoitettu Singaporesta, aika melko kunnolla 250 ms! Ei ollenkaan huono ottaen huomioon Singaporen etäisyys Yhdysvaltojen tietokeskuksiin.

Inmotionin keskimääräinen maailmanlaajuinen keskiarvo on erittäin vahva 171,9 ms, mikä tarkoittaa, että sivustosi pitäisi latautua melko nopeasti käyttäjille ympäri maailmaa..

Henkilökohtaisesti, jos olemme kohdistuneet erityisesti yhdysvaltalaisiin asiakkaisiin, ensisijainen web-hosting-valintamme olisi Inmotion heidän erinomaisesta nopeudestaan ​​Yhdysvalloissa ja erinomainen tukitiimi, joka poistuu heidän tapaansa korjata ongelmasi!

5. Kinsta

https://kinsta.com

Kinsta

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

Käynnistin

Maailmanlaajuinen keskiarvo

180 ms

Hinta (USD)

$ 30 / mo

Avainominaisuudet

 • Palvelun tarjoaa Google Cloud
 • Rajoittamaton käynti
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • WP-asiantuntija tukena
 • Hack fix takuu

"WordPress-isäntä toimii Google Cloud -alustan avulla"

Seuraavaksi nopeimpien verkkoisäntäluetteloidemme luettelossa on Kinsta Managed WordPress Hosting. Kinsta on rakennettu Googlen omalla pilvialustalla, ja se hyödyntää Googlen huipputeknologiaa ja 15 tietokeskusta, mikä tekee niistä NOPEAA verkkosivustoa, jonka olemme tähän mennessä tavanneet..

Heillä on ollut vuosikymmenen mittainen kokemus WordPressistä, ja he ovat omistautuneet kokemukselle luomaan parhaan ja nopeimman hallinnoiman WordPress-hosting-ratkaisun, jonka olet nähnyt..

Seuraavan sukupolven arkkitehtuurilla, infrastruktuurilla ja KeyCDN Kinsta -sovelluksella voidaan ladata ylläpitämäsi sivustot kirjaimellisesti sekunnin murto-osassa, mitä osoittavat nopeustestatuloksemme:

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Keskimääräinen nopeus: 179,5 ms – Katso koko tulos

Niiden nopeudet räjäyttivät meidät jatkuvasti alle 3 ms: n pisteillä, huonomman suorituskyvyn ollessa hullu 127 ms. Heidän huonoin suorituskyky on parempi kuin useimpien verkkoisäntöjen parhaat tulokset!

Niiden maailmanlaajuinen keskiarvo oli 179,5 ms, mikä sai meidät sanomaan, että Kinsta (ja KeyCDN) on todella nopea web-hosting. Ainoa asia, joka esti meitä sijoittamasta niitä korkeammalle, on heidän mojova hintalappunsa, joiden lähtötaso suunnitelmat alkavat 30 dollaria kuukaudessa.

6. Nestemäinen verkko

https://www.liquidweb.com/

Nestemäinen verkko

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

henkilökohtainen

Maailmanlaajuinen keskiarvo

152 ms

Hinta (USD)

$ 69 / mo

Avainominaisuudet

 • 600 ihmisen tukea
 • Ei laajennuksen restr.
 • Automaattinen kuvan pakkaus
 • Sivusto mgmt-työkalut
 • Täysi palvelimen käyttöoikeus

"Ihanteellinen yrityksen WordPress-isännöintiin"

Viimeisenä, mutta ehdottoman vähäisimpänä luettelossamme, meillä on Liquid Web, vanhin paha poika korttelin ympäri. Muodostuneella tavalla ennen Googlen aloittamista Liquid Web tuntee kirjan kaikki temput parantaa nopeuttaan, ja he ovat sisällyttäneet kaiken kokemuksensa ja nopeutensa verkkopalvelupalveluihinsa..

Ne kattavat täyden valikoiman isännöintipalveluita, mutta peitämme heidän ylläpitämänsä WordPress-palvelut täällä.

Kuten mikä tahansa premium-verkkoisäntä, Liquid Web tarjoaa rajoittamattoman sivun katselun kaikille niiden hallinnoimille WordPress-suunnitelmille, joten sinun ei tarvitse huolehtia palvelun keskeytyksistä liikenteestä riippumatta.

Työkalut, joita he käyttävät tietojen toimituksen optimointiin, ovat verrannollisia muihin, hyödyntäen infrastruktuurissaan huipputekniikkaa vähentääkseen latausaikoja.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
42 ms51 ms130 ms216 ms163 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
341 ms241 ms146 ms55 ms137 ms

Keskimääräinen nopeus: 152,2 ms – Katso koko tulos

Heillä on 3 datakeskusta, jotka sijaitsevat kaikkialla Yhdysvalloissa (Yhdysvaltojen itä, Yhdysvaltojen länsi, Yhdysvaltojen keskus). Tämän vuoksi on ihanteellista isännöidä sivustojasi heidän kanssaan, jos pääasiakkaasi ovat amerikkalaisia. Muiden maiden pingit eivät myöskään tehneet liian matalia, Japanissa 146 ms ja Singaporessa 216 ms. Bangalore ei kuitenkaan vastannut hyvin, joten pidä tämä mielessä, jos kohdistat Intiaan.

Olimme hieman epämiellyttäviä niiden hintojen suhteen (alkaen 69 dollaria kuukaudessa), mutta 600 vahvan tukihenkilöstön, maailmanlaajuisesti keskimäärin 152 ms, ja ammattimaisten ylläpitämien WordPress-isännöintipalveluiden kanssa Liquid Web on ehdottomasti ansainnut heidän paikallaan tässä luettelossa.

Kunniamaininnat

Bitcatcha.com-sivustolla meillä on erittäin korkeat vaatimukset web-isäntiä vastaan ​​palvelimen nopeuden ja arvon suhteen. Siellä on muutama erottuva tuotemerkki, jotka eivät ole edes päässeet kuuden parhaan joukkoomme, mutta mielestämme ne ovat mahtavia tarpeeksi, jotta niiden mainitseminen on perusteltua.!

7. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

perustiedot

Maailmanlaajuinen keskiarvo

153 ms

Hinta (USD)

$ 5,45 / kk

Avainominaisuudet

 • Linux & cPanel
 • Rajoittamaton resurssi
 • Automaattinen varmuuskopiointi
 • Resurssien suojaus
 • CloudFlare CDN

"Sopii pienille kohteille & aloittelijoille."

Yksi näkyvimmistä tuotemerkeistä, Bluehostilla on hyvät 16 vuoden kokemus vyönsä alla web-isäntänä.

Aivan kuten SiteGround, WordPress suosittelee heitä omistautumisestaan ​​infrastruktuuriinsa ja erinomaiseen tukitiimiinsä (750 vahvaa, kaikki koulutettuja ja valmiita palvelemaan ympäri vuorokauden).

Nopeasti, he ovat myös melko hyviä! Heillä on vankka A + -arvo, jonka keskimääräinen maailmanmarkkina on 153 ms.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Keskimääräinen nopeus: 153 ms – Katso koko tulos

USA: n pingit menestyivät erittäin hyvin 80 ms: n kohdalla, mutta kauempana olevien maiden tulokset olivat hiukan hitaampia, laskeutuen 330 ms: iin Intiassa. Sinun on valittava tietokeskus, joka on lähinnä kohdeasiakkaitasi, koska näyttää siltä, ​​että he eivät tee niin paljon, mitä kauempana pyynnöt ovat palvelimilta. Heillä on tietokeskuksia Intiassa, Kiinassa, Lontoossa ja Amerikassa, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja, joista valita!

Vain 5,45 dollarilla kuukaudessa uskomme silti, että Bluehost potkaisee aasi ja antaa meille suuren arvon!

8. GreenGeeks

http://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Isäntäsuunnitelmaa verrattu

EcoSiteStarter

Maailmanlaajuinen keskiarvo

178 ms

Hinta (USD)

$ 5,95 / kk

Avainominaisuudet

 • 300% vihreä isäntä
 • Linux & cPanel
 • RAID-10 SSD
 • RHTTP / 2 & PHP 7
 • PowerCacher

"300% vihreä web-hosting"

Heillä on kaikki, mikä tekee ensiluokkaisesta verkkoisäntästä.

Vahvat luotettavat tietokeskukset, vahva tukitiimi, huipputekninen infrastruktuuri, Git-yhteensopivuus ja CloudFlare-integrointi, joka toimii.

Mutta heistä tekee erityisen se, ettei he saa asioita latautumaan nopeammin (se on jo annettu), se on mitä he tekevät yrityksen kanssa. GreenGeeks antaa takaisin planeetalle investoimalla 3 kertaa jokaisesta käyttämästään vahvistimesta uusiutuvaan energiaan!

Teet kirjaimellisesti maailmasta vihreämmän paikan, kun isännöit verkkosivustoasi GreenGeeksillä.

Nopeasti, ne eivät ole niin nopeita kuin meidän top 6, mutta niitä pidetään silti nopeina!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo
56 ms2 ms202 ms248 ms274 ms
Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa
503 ms227 ms149 ms13 ms108 ms

Keskimääräinen nopeus: 178,2 ms – Katso koko tulos

Maailmanlaajuisesti keskimäärin 178 ms, ne luokitellaan A +: ksi, nopeammin kuin Googlen suosittelema vastausaika. Niiden tietokeskukset sijaitsevat kuitenkin vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Amsterdamissa, joten jos kohdistat Aasiaan, et ehkä pysty kokemaan niitä parhaalla mahdollisella nopeudella..

GreenGeeks EcoSiteStarter -suunnitelma alkaa vain 5,95 dollaria kuukaudessa, mutta muista, että et ole ainoa, joka hyötyy heidän palvelustaan ​​- teet planeetalle armon vain järjestämällä GreenGeeks-palvelun!

tuomio

Jos meidän olisi pitänyt pysyä vain yhden web-hosting-tuotemerkin kanssa loppuelämästämme, menisimme ehdottomasti SiteGroundin kanssa. Kaikki tässä artikkelissa esitellyt tuotemerkit ovat mahtavia, huipputason palvelun ja tekniikan kanssa, mutta SiteGround ottaa kakun nopeimmalla jaetulla isännöinnillä, jota olemme nähneet, verrattavissa muiden tuotemerkkien pilvimahdollisuuksiin.!

He hyödyntävät laitteistojen ja ohjelmistojen yhdistelmää, jotta ne olisivat nopein jaettu isäntä, kuten:

 • SuperCacher – lisää nopeutta jopa 4x
 • SSD-palvelimet – 30% nopeammat kuin tavalliset kiintolevyt
 • Tietokeskukset 3 alueella
 • Automaattisesti päivitetty ja optimoitu ohjelmisto
 • NGIX-palvelimen asetukset – suorituskyvyn parantaminen
 • PHP7-tuki – nopein PHP-julkaisu tähän mennessä

Yhdessä parhaiden asiakaspalvelutiimien kanssa, joista meillä on ollut ilo työskennellä, SiteGround puhaltaa kilpailun vain pois. Käy heidän vierailulla heidän virallisella verkkosivustolla.

Jos haluat lisätietoja SiteGroundista, suosittelemme lukemaan perusteellisen analyysimme SiteGround-hosting-palvelusta. Kuten aina, lähetä meille viesti, jos sinulla on kysyttävää.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me