Mencari hos terbaik untuk laman web Kanada anda?

Mungkin anda ingin melancarkan laman web baru. Atau, naik taraf ke hos yang lebih baik. Di mana sahaja artikel ini menemui anda, kami gembira anda berada di sini.

Di sebalik setiap laman web yang berjaya adalah penyedia hosting yang pantas dan boleh dipercayai. Mencari yang sesuai untuk ANDA, akan menjadikan anda asas yang paling kukuh untuk dibina.

Hari ini, kami secara khusus memilih pilihan hosting terbaik untuk laman web Kanada. Mari pergi.

Contents

E-dagang Kanada Sudah Memilih Untuk Memilih

Satu perkara yang pasti – sekarang adalah masa yang menarik jika anda menjangkau khalayak Kanada. Terutama jika anda adalah perniagaan dalam talian.

Orang Kanada akan menghabiskan lebih dari $ 39 juta dalam talian pada tahun 2019.

Hampir separuh orang Kanada mengatakan bahawa mereka membeli-belah dalam talian sekurang-kurangnya sebulan sekali. Bukan hanya sedikit pembelian – dalam satu kajian, tiga perempat responden mengatakan mereka menghabiskan hingga $ 200 sebulan dalam talian, dan hampir 10% membelanjakan hingga $ 500

Pasti, e-dagang masih dikuasai oleh syarikat gergasi antarabangsa besar seperti Amazon, dan anda perlu memberikan pengalaman pelanggan terkemuka. Tetapi ada satu perkara besar di sisi anda – cinta kepada orang tempatan.

Orang Kanada terus menunjukkan keutamaan yang kuat untuk jenama Kanada. Dalam satu tinjauan VL Omni, 62% orang Kanada yang membeli-belah secara dalam talian mengatakan bahawa mereka lebih suka berbelanja di dalam negara. Ini bermakna bahawa jika anda memanfaatkan laman web anda sendiri, anda mungkin mempunyai kelebihan sebenar.

Sikap dan perbelanjaan seperti ini bermaksud peluang besar.

Mungkin anda terus menggunakan kedai WordPress atau Shopify. Mungkin laman web gabungan. Apa sahaja yang anda pilih – ingatlah bentuk laman web anda juga akan menentukan keperluan anda dari penyedia hosting anda.

Terlepas dari bagaimana anda memutuskan untuk menaiki gelombang ini, tuan rumah ‘kanan’ akan menyokong pertumbuhan laman web anda, dan memberikannya peluang terbaik untuk memanfaatkan adegan e-comm Kanada yang berkembang pesat.

Orang Kanada Mempunyai Harapan Tinggi

Penyelidikan juga menunjukkan bahawa orang Kanada adalah populasi yang mahir dalam bidang teknologi.

Maknanya? Nah, mereka mempunyai jangkaan tertentu yang perlu dipenuhi oleh perniagaan dalam talian.

Dalam satu tinjauan di Kanada, 52% mengatakan syarikat perlu memberikan pengalaman digital mutakhir jika mereka berharap dapat mempertahankan perniagaan mereka.

Peratusan yang lebih tinggi mengatakan mereka akan berkongsi pengalaman buruk di media sosial atau laman web rakan sebaya – mimpi buruk terburuk perniagaan!

Ini semua bermaksud anda perlu melakukan segala daya untuk memberikan pengalaman pengguna yang sangat baik kepada sesiapa sahaja yang melayari laman web anda. Ini termasuk memastikan laman web anda memuat dengan cepat, tetap dalam talian walaupun pada waktu puncak, dan dapat melindungi dirinya daripada peretas dan kerentanan. Semua perkara yang akan disokong oleh tuan rumah yang baik, dan tuan rumah yang buruk, boleh merosakkan.

Selain mementingkan inovasi, orang Kanada juga mempunyai harapan etika yang tinggi dari syarikat.

Lebih daripada banyak negara lain, terdapat jangkaan ‘hijau’. Menurut tinjauan Leger’s OMNIWeb Canada, 43% orang dewasa Kanada lebih rela membeli produk yang mempunyai tuntutan persekitaran yang bertanggungjawab. Dengan kata lain, menjadi ‘hijau’ boleh menentukan sama ada jenama dipilih atau tidak daripada pesaing.

Anda mungkin menjadi sebahagian daripada statistik ini – dan mencari penyedia hosting yang dapat menghasilkan jejak tenaga positif. Sekiranya demikian – anda pasti gembira mengetahui terdapat beberapa senarai hos kami hari ini!

Apa Itu PIPEDA Dan Apa Yang Anda Perlu Tahu

Inilah satu lagi perkara besar yang harus diketahui oleh setiap pemilik laman web Kanada: PIPEDA.

Kanada mempunyai beberapa undang-undang privasi yang unik. Yang penting adalah Akta Perlindungan Maklumat Peribadi dan Dokumen Elektronik (PIPEDA) yang terpakai untuk maklumat peribadi yang dikumpulkan semasa aktiviti komersial. Ia memerlukan syarikat untuk meminta persetujuan individu untuk pengumpulan data mereka, dan untuk membantu melindunginya dari penyalahgunaan.

Kami telah merangkum beberapa prinsip utama di bawah:

 • Persetujuan untuk pengumpulan data peribadi
 • Pengumpulan data terhad kepada ‘tujuan munasabah’
 • Penggunaan, pendedahan dan akses maklumat peribadi yang terhad
 • Maklumat peribadi yang disimpan perlu tepat dan lengkap
 • Polisi dan prosedur yang berlaku sekiranya berlaku pelanggaran privasi

Penafian Pantas

PIPEDA topik besar dan hebat yang kami sarankan agar anda melakukan lebih banyak penyelidikan di luar artikel ini. Anda boleh membaca pengenalan yang baik di sini.

PIPEDA boleh mempengaruhi pembuatan keputusan penyedia hos anda dengan beberapa cara. Walau bagaimanapun, jenis laman web yang anda tawarkan akan menentukan berapa banyak langkah berjaga-jaga yang perlu anda lakukan.

Sebagai contoh, laman web yang perlu mengumpulkan banyak data peribadi mungkin lebih suka menggunakan penyedia hosting yang menawarkan pusat data di tanah Kanada, sehingga benar-benar memastikan host dan laman web anda mematuhi 100%.

Sekiranya laman web anda tidak berurusan dengan banyak data peribadi, mungkin lebih penting bagi anda untuk memilih hos yang menawarkan kelajuan atau sokongan yang luar biasa, walaupun pusat datanya berada di luar Kanada.

Walau bagaimanapun, tanpa mengira jumlah data peribadi yang ingin anda proses, tuan rumah yang baik harus benar-benar membantu melindungi laman web anda daripada pelanggaran keselamatan dengan membantu memberikan garis pertahanan yang kukuh.

Apa Yang Harus Diperhatikan Dalam Host Yang Baik

Untuk memilih hos untuk anda, anda pasti mahu APA yang anda mahukan.

Tuan rumah yang berbeza memasarkan diri dengan kekuatan dan keistimewaan yang berbeza. Namun, ada beberapa perkara pasti yang perlu diberi perhatian semasa membandingkan host untuk laman web Kanada.

Mari kita selesaikan ini dengan cepat.

1. Kepantasan

Host laman web yang baik perlu CEPAT. Di Bitcatcha, kami sering berpendapat bahawa ini mungkin merupakan tanda terpenting dari tuan rumah yang sangat baik.

Ini kerana kelajuan memuatkan laman web dapat membuat atau mematahkan pengalaman pengguna anda. Kelajuan hos yang lebih cepat bermaksud masa muatan yang lebih cepat dan pengekalan yang lebih tinggi. Hari-hari ini, pengguna dalam talian mempunyai harapan tinggi, dengan harapan halaman dimuat dalam waktu kurang dari 2 saat.

Pemuatan halaman yang perlahan menyebabkan pelanggan tidak berpuas hati. Dan ke mana pelanggan pergi?

Di tempat lain.

Host yang baik akan dioptimumkan untuk kepantasan dalam kedua-dua perkakasan dan perisiannya – contohnya melalui teknologi CDN atau caching.

Untuk membandingkan kelajuan setiap host kami, kami akan menggunakan alat ujian kelajuan pelayan Bitcatcha yang boleh dipercayai (maaf palam tanpa malu-malu).

Kami mempunyai 10x node ujian yang dipasang di lokasi yang berbeza untuk mensimulasikan orang di seluruh dunia yang mengunjungi laman web anda.

Dan – anda meneka – kami akan menggunakannya untuk mengukur seberapa cepat pelayan bertindak balas terhadap permintaan dari Kanada.

2. Keselamatan

Fakta menarik – 77% orang Kanada prihatin terhadap serangan siber terhadap organisasi yang mungkin mempunyai akses ke maklumat peribadi mereka.

Walaupun anda, pemilik laman web, bertanggung jawab untuk menjaga keselamatan data mereka mengikut standard PIPEDA, tuan rumah yang baik akan bekerjasama dengan anda untuk membantu anda memenuhi peraturan ini.

Bagaimana? Dengan menawarkan barisan pertahanan yang kuat dari penggodam dan perisian hasad.

BAGAIMANA? Fikirkan firewall, pensijilan SSL dan sistem pemantauan proaktif untuk membantu menangkap kelemahan sebelum menjadi masalah yang lebih besar.

3. Kebolehpercayaan

Waktu henti adalah musuh lalu lintas, reputasi dan peluang. Tuan rumah yang baik akan melakukan segala daya untuk mencegahnya.

Cari tuan rumah dengan jaminan masa pakai sekurang-kurangnya 99%. Lebih baik lagi, lihat alat pihak ketiga seperti UptimeRobot dan ulasan untuk mengesahkan tuntutan mereka.

Satu perkara yang benar-benar dapat membantu anda mengelakkan waktu henti adalah pasukan sokongan pelanggan yang sangat baik. Tuan rumah yang baik harus menawarkan sokongan 24 jam dari pasukan pakar. Ini dapat dilakukan melalui sembang langsung, telefon, sistem tiket, atau semua hal di atas.

4. Mesra alam

Seperti yang telah kami sebutkan, ini adalah faktor penting bagi banyak orang Kanada. Pusat data hosting menggunakan sejumlah besar tenaga untuk memastikan kemudahan mereka tetap berjalan. Nasib baik, beberapa tuan rumah telah melakukan usaha aktif untuk mencuba dan mengimbangi jejak karbon mereka.

Hosting mesra alam boleh berlaku melalui beberapa pertukaran kredit kuasa hijau untuk kuasa yang digunakan. Sebagai alternatif, tuan rumah mungkin hanya menggunakan bentuk kekuatan yang boleh diperbaharui. Atau, lakukan usaha sedar untuk mengurangkan sampah. Kami rasa ini pasti pertimbangan yang wajar, dan khalayak anda mungkin sangat setuju.

5. Nilai untuk wang

Terakhir, tuan rumah yang baik harus menawarkan nilai wang yang baik. Anda harus mempunyai semua fungsi yang anda perlukan, dengan harga yang tidak akan merosakkan bank.

Perhatikan secara dekat apa penyertaan yang anda perolehi. Tuan rumah cenderung berbeza-beza sama ada mereka memasukkan perkara berikut secara percuma atau tidak:

 • Pendaftaran e-mel
 • Pendaftaran domain
 • Storan atau lebar jalur tambahan
 • Jumlah elaun CDN percuma, jika ada

Sekarang kita telah membincangkannya, mari masuk ke host!

Peringkat: Web Hosting Terbaik untuk Laman Web Kanada

Nota

 1. Semua harga yang disenaraikan adalah berdasarkan harga perkenalan kontrak 12 bulan.
 2. Kadar forex yang digunakan adalah 1 USD hingga 1,32 Dolar Kanada.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Tapak Tapak

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kepantasan Di Kanada

12 ms

Harga (CAD)

7.85 / bln

Ciri-ciri utama

 • Storan SSD 20GB
 • Integrasi CDN Cloudflare
 • SuperCacher
 • 24/7 tekn. sokongan
 • Cadangan harian percuma

"Tuan rumah yang lengkap dengan kelajuan, keselamatan dan sokongan yang berkualiti tinggi."

Kami memulakan senarai ini dengan SiteGround – hos kegemaran kami.

Ini adalah tuan rumah yang kuat seperti mereka datang. Ciri-ciri yang mengagumkan, prestasi yang sangat baik dan kelajuan yang pantas secara konsisten yang terus memberikan saingan terbaik.

Dibentuk pada tahun 2004, SiteGround kini telah berkembang menjadi 4 pusat data di seluruh dunia. Yang paling dekat dengan Kanada adalah Chicago, jadi kami mengadakan laman web dari sana untuk membacanya.

Data laman web ujian kami mendapat skor A yang SANGAT padat+.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Kelajuan Purata: 138.1 ms – Lihat hasil penuh

Masa tindak balas purata 138.1 ms menjadikan SiteGround secara rasmi menjadi hos terpantas dalam senarai ini. Lebih penting lagi, ia melakukan ping dengan cepat 12 ms dari Kanada! Ini mungkin dapat dibuktikan pada cakera SSD yang meningkatkan kelajuan SiteGround – dikatakan dapat menyampaikan data hingga 30% lebih cepat daripada HDD biasa.

SiteGround juga menawarkan banyak tambahan untuk meningkatkan kelajuan. Semua rancangan dilengkapi dengan integrasi Cloudflare CDN percuma, ditambah SuperCacher premium untuk meningkatkan masa muat hingga 4x. Semua itu bermaksud licin & penyampaian kandungan yang lancar.

Dan selain dari kepantasan?

SiteGround sangat dipercayai. Kami dapat membuktikan jaminan uptime 99.9% mereka oleh pemeriksa uptime kami sendiri. Ia didaftarkan sebagai 100% sejak 2016!

Mereka menyokongnya dengan rangkaian keamanan canggih dengan penyelesaian AI yang memerangi berjuta-juta serangan kekerasan setiap hari, ditambah dengan pasukan sokongan 24/7. Adakah kita menyebutkan bahawa mereka adalah syarikat yang merasa baik yang sepertinya mengutamakan pekerja yang senang? (seperti yang dibuktikan oleh ulasan mereka yang hangat di Glassdoor).

Pelan GrowBig yang ‘disyorkan’ mereka bermula pada $ 5.95 / bln. Perlu diingat bahawa ini akan meningkat hingga $ 19.95 / bln setelah pembaharuan. Oleh itu, SiteGround bukanlah pilihan yang paling murah, tetapi memberikan persembahan yang mantap di semua bidang.

SiteGround dalam tindakan

 • Baca ulasan SiteGround mendalam kami.
 • Lihat laman web ujian kami dengan SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kepantasan Di Kanada

38 ms

Harga (CAD)

5.93 / bln

Ciri-ciri utama

 • Hoskan laman web tanpa had
 • 1 nama domain percuma
 • Akses SSH disertakan
 • hPanel
 • Sokongan setempat

"Waktu operasi yang sangat murah, sangat baik & keselamatan, antara muka intuitif & sokongan pelanggan tempatan."

Hostinger adalah syarikat antarabangsa lain, yang berasal dari Lithuania dan mengawasi penguasaan global.

Baiklah – kami baru kagum bahawa ia sudah tersebar di 39 negara, dengan 6 pusat data di seluruh dunia! Yang paling dekat dengan Kanada adalah pusat data Carolina Selatan mereka.

Hasil laman web ujian kami tidak mengecewakan:

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
69 ms28 ms98 ms239 ms130 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
331 ms233 ms165 ms38 ms100 ms

Kelajuan Purata: 143.1 ms – Lihat hasil penuh

Ia mendapat penilaian A + dengan kelajuan purata 143.1 ms. Masa tindak balas untuk Kanada adalah 38 ms – yang bermaksud kelajuan pemuatan yang sangat cepat untuk khalayak Kanada.

Walaupun begitu, kita harus mengakui. Perkara kegemaran kami mengenai Hostinger adalah bagaimana harga yang berpatutan!

Bermula dari $ 0.80 / bln (untuk komitmen selama 2 tahun) Hostinger secara konsisten adalah salah satu hos termurah di pasaran. Dan kami tidak bercakap murah dan jahat – ingat, ini adalah kelajuan A +.

Hostinger memandang serius masa operasi dan melindungi pengguna dengan jaminan masa operasi 99.9% dan rangkaian keselamatan Bitninja mereka.

Pasti, berikut adalah beberapa fungsi yang hilang, seperti CDN dan sandaran harian. Tetapi mereka menawarkan Pengurus Cache untuk membantu mempercepat, dan antara muka sokongan yang sangat baik, di mana bantuan yang baik hanya beberapa saat lagi. Anda akan menguruskan segala-galanya dari antara muka hPanel yang sesuai dan mesra pengguna mereka yang merupakan sentuhan moden pada cPanel yang popular.

Hostinger pasti memberi anda nilai hebat untuk apa yang anda perolehi, dan merupakan pilihan hebat untuk pemula dan mereka yang mempunyai anggaran.

Hostinger beraksi

 • Baca ulasan Hostinger kami yang mendalam.
 • Lihat laman web ujian kami dengan Hostinger.

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

Hosting A2

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kepantasan Di Kanada

13 ms

Harga (CAD)

10.26 / bln

Ciri-ciri utama

 • Pelayan turbo
 • Lebar jalur tidak terhad
 • A2 dioptimumkan WP
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Bila-bila masa wang kembali

"Hosting yang berpatutan dan kaya dengan banyak tawaran ‘tanpa had’."

Datang di nombor tiga adalah A2 – syarikat antarabangsa yang lain. Mereka menawarkan pelbagai pilihan hosting di pelayan yang merangkumi Eropah, Asia dan Amerika Syarikat.

Pusat data terdekat mereka ke Kanada adalah di Michigan. Kami bermain-main dan menyiapkan laman web ujian untuk melihat apa yang dikatakan nombor:

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
63 ms10 ms129 ms234 ms145 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
433 ms214 ms147 ms13 ms110 ms

Kelajuan Purata: 149.8 ms – Lihat hasil penuh

Seperti yang dapat dilihat, A2 juga menjadikan A + yang sombong dengan kelajuan rata-rata 149.8 ms.

Pusat data Kanada dihentikan pada 13 ms – memang sangat pantas!

Mungkin kita tidak perlu terkejut – laman web ujian kami dihoskan pada rancangan Turbo mereka, yang disesuaikan dengan kepantasan dalam setiap cara. Ia berjalan di pelayan hosting web Turbo (dikatakan memuatkan laman web sehingga 20x lebih cepat) dan mempunyai pilihan untuk tiga tahap cache.

Sebenarnya, semua rancangan hosting bersama dilengkapi dengan penyimpanan SSD yang meningkatkan kelajuan, Cloudflare CDN, perlindungan Hackscan, dan aplikasi yang semuanya disesuaikan untuk berjalan dengan lebih berkesan (yang semuanya ditambah untuk mengurangkan masa pemuatan).

Walau bagaimanapun, apa yang sangat hebat tentang A2 adalah nilai yang tinggi. Apa sahaja di atas rancangan Swift mereka akan disertakan dengan senarai ‘tanpa had’ yang menarik.

Ini termasuk laman web tanpa had, alamat e-mel, pangkalan data total, penyimpanan, pemindahan dan banyak lagi! Anda tidak perlu membayar SSL.

Semua ini, dengan harga yang berpatutan, menjadikan A2 penyelesaian kaya ciri.

Mereka juga bekerjasama dengan Carbonfund.org untuk mengimbangi pelepasan CO2 pelayan mereka. Mereka menjunjung amalan hijau seperti telecommuting pekerja, mengitar semula pelayan lama untuk menghentikan mereka masuk ke tapak pelupusan sampah, dan menjalankan promosi kecil yang bagus, seperti menanam 3 pokok untuk setiap pakej tuan rumah yang dijual pada bulan tertentu.

Ingatlah bahawa ‘Tidak Terbatas’ tidak boleh diambil secara harfiah. Laman web yang melanggar bahagian sumber yang diperuntukkan mereka, mempunyai kemungkinan sumber mereka dibatasi oleh tuan rumah. Kami juga membaca beberapa aduan mengenai sokongan perlahan.

A2 Hosting dalam tindakan

 • Baca ulasan Hosting A2 mendalam kami.
 • Lihat laman web ujian kami dengan A2 Hosting.

4. GreenGeeks

https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kepantasan Di Kanada

9 ms

Harga (CAD)

6.53 / bln

Ciri-ciri utama

 • 300% hijau!
 • SSD tanpa had
 • Mari Encrypt wildcard SSL
 • cPanel & Lembut
 • Sokongan teknikal 24/7

"300x hos tenaga, host yang sangat pantas dengan pusat data di tanah Kanada yang harus memastikan kepatuhan PIPEDA. "

Seterusnya ialah mesin kelahiran California yang berwarna hijau, GreenGeeks.

Mereka adalah syarikat milik bebas dengan 5 pusat data di seluruh dunia. Berita baiknya, ada satu berita di Kanada!

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
66 ms19 ms191 ms455 ms151 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
324 ms262 ms214 ms9 ms95 ms

Kelajuan Purata: 178.6 ms – Lihat hasil penuh

Dengan kelajuan purata 178.6 ms, GreenGeeks pantas. Anda pasti dapat melihat perbezaan yang dibuat oleh pusat data di Kanada – masa tindak balas pelayan dari Kanada adalah 9 ms yang gila!

Ini bermaksud masa pemuatan untuk khalayak Kanada yang agak sukar dikalahkan.

Apa lagi yang mereka tawarkan dengan pantas?

Inilah yang kami anggap paling mengagumkan: GreenGeeks mempunyai komitmen hijau terbesar daripada semua tuan rumah dalam senarai ini.

Mereka telah melampaui amalan kerja mengurangkan tenaga dan menjimatkan tenaga. Mengadakan hosting dengan GreenGeeks bermaksud anda tidak hanya berkecuali karbon, tetapi “mengurangkan karbon”.

‘Bagaimana?’ Anda bertanya. Nah, GreenGeeks sebenarnya meletakkan tiga kali tenaga yang mereka habiskan kembali ke grid dengan membeli kredit tenaga angin. Ringkasnya, ia menjimatkan tenaga 300x!

Bukan hanya ini pilihan yang baik dan bertanggungjawab, anda juga dapat memperoleh faedah lain.

GreenGeeks mempunyai sejumlah lencana yang boleh anda gunakan di laman web anda untuk memberitahu pengunjung bahawa perniagaan dalam talian anda mesra bumi. Tetapi hijau dan cepat, faedah GreenGeeks tidak berhenti di situ.

Malah rancangan bersama mereka yang paling rendah memberi anda ruang, lebar jalur, domain, e-mel dan pangkalan data tanpa had. Tetapi yang paling unik – anda juga akan mendapatkan pendaftaran domain percuma sepanjang hayat akaun GreenGeeks anda!

Satu kelebihan besar terakhir bagi GreenGeeks yang tidak dimiliki oleh semua tuan rumah dalam senarai ini – pusat data dihoskan di Kanada.

Ingat bagaimana kita menyebut bahawa undang-undang PIPEDA membuat anda bertanggungjawab untuk melindungi maklumat peribadi yang dikumpulkan dari individu Kanada? Hosting di pusat data di Kanada bermaksud data ini akan dilindungi oleh perlembagaan Kanada, yang dapat memberi anda ketenangan fikiran tambahan.

Semua perkara di atas, dengan harga perkenalan yang sangat berpatutan iaitu $ 3,95 sebulan (untuk komitmen 3 tahun).

Secara keseluruhan, GreenGeeks mempunyai faktor yang baik. Anda akan membantu membuat perbezaan, sambil memanfaatkan faedah penyedia hosting yang sangat baik di tanah Kanada.

GreenGeeks beraksi

 • Baca ulasan GreenGeeks mendalam kami.
 • Lihat laman web ujian kami dengan GreenGeeks.

5. Host Inmotion

https://www.inmotionhosting.com/

Hosting Inmotion

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kepantasan Di Kanada

67 ms

Harga (CAD)

9.23 / bln

Ciri-ciri utama

 • Hoskan 6 laman web
 • SSD tanpa had
 • E-mel tanpa had
 • Pemindahan laman web percuma
 • Jaminan wang dikembalikan 90 hari

"Kaya dengan ciri dan peka terhadap alam sekitar. Jangkakan kependaman yang lebih tinggi dari pelayan LA. "

Inmotion adalah syarikat hosting web CNET yang mendapat penilaian tertinggi. Bunyi baik setakat ini?

Mereka sebenarnya bekas hos Bitcatcha, dan kami sangat menghormati mereka, memandangkan mereka sudah berada di industri ini selama 16+ tahun,

Mereka juga menawarkan tumpukan pelayan yang mengagumkan, dengan gabungan SSD, penyediaan NGINX dan cache pelayan maju.

Kami menyediakan laman web ujian untuk melihat bagaimana harga untuk rakan Kanada kami:

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Kelajuan Purata: 171.9 ms – Lihat hasil penuh

Ia menjaringkan A + dengan kelajuan purata.

Walau bagaimanapun, walaupun masa tindak balas 67 ms dari node Kanada adalah terhormat, ini adalah yang paling lambat dari senarai ini.

Oleh itu, Inmotion menawarkan banyak fungsi dan percuma yang mungkin membolehkan anda mengabaikan perbezaan beberapa saat.

Ini termasuk ruang simpanan, lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad, nama domain percuma, tema percuma dan juga kandungan pemasaran percuma & gambar. Pemilik laman web kali pertama mungkin menikmati tawaran ‘QuickStarter’ yang meletakkan laman web yang dioptimumkan untuk SEO dalam talian dalam dua hari, dari awal.

Perkara lain yang kami sukai mengenai InMotion adalah mereka telah berusaha untuk menjadi peka terhadap alam sekitar. Pusat data LA mereka sebenarnya adalah ‘pusat data hijau’ pertama di kawasan ini. Ia menggunakan teknologi penyejukan udara luar dan dikatakan dapat mengurangkan pengeluaran karbon mereka lebih dari 2.000 tan per tahun. Barang yang cukup sejuk!

Anda akan dapat menikmati rancangan permulaan mereka dengan harga perkenalan yang lumayan sebanyak CAD 9,32 (untuk komitmen 1 tahun). Ia juga mempunyai jaminan wang dikembalikan 90 hari (kebanyakan host menawarkan 30 hari).

Kami mengesyorkannya ke laman web bersaiz kecil hingga sederhana.

Inmotion Hosting dalam tindakan

 • Baca ulasan Inmotion Hosting mendalam kami.
 • Lihat laman web ujian kami dengan Inmotion Hosting.

Tuan Rumah Bonus

6. HostPapa

https://www.hostpapa.ca/

HostPapa

Skor Kelajuan Dunia

A

Kepantasan Di Kanada

1 ms

Harga (CAD)

5.95 / bln

Ciri-ciri utama

 • Nama domain percuma
 • SSD tanpa had
 • Pemindahan tidak bermeter
 • Pembina laman web permulaan
 • Latihan satu lawan satu secara percuma

"Tuan rumah Kanada yang bernilai tinggi, sepantas kilat di rantau ini dan 100% hijau. "

Kami mengakhiri senarai kami dengan penambahan bonus – HostPapa.

HostPapa adalah syarikat Kanada milik bebas yang berpusat di Toronto.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
74 ms17 ms208 ms512 ms137 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
566 ms246 ms161 ms1 ms92 ms

Kelajuan Purata: 201.4 ms – Lihat hasil penuh

Dengan kelajuan rata-rata 201.4ms, ini secara rasmi menjadi hos paling lambat dalam senarai ini, dengan kedudukan A.

NAMUN. Lihat masa tindak balas pelayan untuk Kanada – 1 ms!

Walaupun ini mungkin bukan pilihan yang bagus untuk laman web yang mempunyai khalayak di luar Kanada atau Amerika Syarikat … perkara-perkara harus sangat cepat jika penonton anda berada di wilayah ini.

Pelan Permulaan yang paling murah berharga $ 3,95 sebulan (untuk komitmen selama 3 tahun), walaupun ini melonjak jauh dari pembaharuan. Berita baiknya ialah anda mendapat banyak nilai – dua laman web, pendaftaran domain percuma, ruang cakera 100GB, lebar jalur ‘tidak terhad’, Cloudflare CDN dan SSL… senarai akan disambung.

Anda juga akan mendapat akses ke beberapa bentuk sokongan yang unik. Mereka menawarkan perpustakaan besar video bantuan diri, dan sokongan 24/7 jika gagal. Anda juga boleh menjadualkan sesi video / telefon satu lawan satu dengan ‘Papa Squad Experts’!

Aspek lain yang mengagumkan ialah HostPapa membeli 100% tenaga boleh diperbaharui hijau untuk memberi kuasa kepada pusat data dan ruang pejabat mereka. Sama seperti GreenGeeks, anda bahkan akan mendapat sepanduk untuk menunjukkan kepada penonton bahawa laman web anda dikuasakan oleh 100% tenaga hijau!

Walau bagaimanapun, dalam penyelidikan lebih lanjut kami menemui beberapa ulasan pelanggan yang kecewa dan tidak berpuas hati dengan sokongan yang diterima.

Terdapat juga laporan tentang penambahan licik di checkout dan bayaran pembatalan yang dikhabarkan jika anda mencuba dan menggunakan ‘kebijakan pengembalian 30-Hari’ mereka. Kami secara peribadi tidak mempunyai pengalaman negatif, tetapi mungkin perlu dibaca lebih jauh untuk melihat apa yang anda hasilkan.

Keputusan

Ingatlah perkara-perkara yang kita katakan patut dicari di sebuah hos?

 1. Kelajuan yang sangat baik
  Dioptimumkan untuk memberikan masa pemuatan cepat yang hebat di kawasan khalayak anda.
 2. Selamat
  Berkesan membantu mempertahankan laman web anda daripada penggodam dan perisian hasad.
 3. Kebolehpercayaan
  Menyediakan 24/7, sokongan berkesan dan jaminan masa upah 99%.
 4. Mesra alam
  Berupaya mengimbangi jejak karbon mereka
 5. Nilai untuk wang
  Seimbangkan ciri yang anda perlukan dengan harga yang berpatutan.

Walau bagaimanapun, pada penghujung hari, hos ‘terbaik’ adalah yang paling sesuai dengan keperluan dan keutamaan anda sebagai pengguna.

Mari merakam 3 pilihan utama host kami untuk laman web Kanada:

KECEPATAN SELURUH DUNIA

KECEPATAN DI KANADA

HARGA (CAD / MO)

Tapak Tapak

A+

12 ms

7.85

Hostinger

A+

38 ms

5.93

Hosting A2

A+

13 ms

10.26

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me