Αν μπήκατε σε αυτήν τη σελίδα αναζητώντας την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ινδία, είστε τυχεροί – πρόσφατα ρίξαμε μια ματιά σε τεράστια λίστα οικοδεσποτών ιστού και επιλέξαμε 7 από τις επωνυμίες με την καλύτερη απόδοση για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για ένα αυτό είναι το καλύτερο για την επιχείρησή σας!

Contents

Με μια ματιά: Κορυφαίοι 3 οικοδεσπότες Ιστού για την Ινδία

# 1 Hostinger Ινδία

https://www.hostinger.in/

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους από εμάς ξεκινούν. Θα απολαύσετε χρόνους απόκρισης διακομιστή 80 ms στην Ινδία και είναι πολύ γρήγορα σε όλο τον κόσμο! Η τρελή χαμηλή εισαγωγική τιμή τους είναι πολύ καλή για να αντισταθεί.

# 2 SiteGround Σιγκαπούρη

https://www.siteground.com/

Το καλύτερο όλων των στρογγυλεμένων με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής. Η ταχύτητα απόκρισης του διακομιστή είναι τρελή στα 68 ms από το Bangalore και πολύ λίγη καθυστέρηση όταν γίνεται ping από όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ινδία.

# 3 Α2 Φιλοξενία

https://www.a2hosting.in/

Χρησιμοποιώντας το κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης, η παγκόσμια μέση ταχύτητα της φιλοξενίας του A2 δεν είναι τόσο γρήγορη όσο το SiteGround, αλλά οι πινγκ από την Μπανγκαλόρ επέστρεψαν με γρήγορο φωτισμό 68 ms. Αγαπάμε επίσης τα βολικά χαρακτηριστικά τους!

Γιατί πρέπει να μας εμπιστευτείτε?

Εδώ, στο Bitcatcha.com, έχουμε δεκαετίες συνδυασμένης εμπειρίας στη δικτύωση και την πληροφορική και κάναμε την αποστολή μας να ανακαλύψουμε ό, τι υπάρχει να γνωρίζουμε για τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Δίνουμε ύψιστη σημασία στην ταχύτητα φιλοξενίας ιστοσελίδων, επειδή γνωρίζουμε ότι η ταχύτητα μπορεί εύκολα να κάνει ή να σπάσει μια επιχείρηση. Ένας οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να μπορεί να ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να τραβήξετε τα δάχτυλά σας (χρειάζονται 350 χιλιοστά του δευτερολέπτου για να τραβήξετε τα δάχτυλά σας – ένας καλός ιστότοπος πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε λιγότερο από 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου).

Γιατί η ταχύτητα είναι τόσο σημαντική

Όταν συνδέετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ανταγωνίζεστε εκατοντάδες, πιθανώς χιλιάδες άλλα καταστήματα ιστού. Μπορείτε να περιμένετε από τον ανταγωνισμό να προσφέρει την ίδια ακριβώς υπηρεσία ή προϊόν με εσάς, στην ίδια ακριβώς τιμή ή ακόμα και χαμηλότερο.

Τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού?

Ταχύτητα ιστότοπου.

Τα περισσότερα άτομα έχουν συνηθίσει να φορτώνουν τις πληροφορίες ή τους ιστότοπούς τους σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα (πράγμα που σημαίνει ότι ο οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να ανταποκριθεί το συντομότερο δυνατό. Στο πρότυπο της Google, 200 ms). Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό, και οι άνθρωποι είναι απλώς πολύ ανυπόμονοι για να περιμένουν, πλοηγώντας σε έναν άλλο ιστότοπο που εξυπηρετεί τις ανάγκες τους και φορτώνει πολύ πιο γρήγορα.

Κατανόηση των βαθμολογιών ταχύτητας του Bitcatcha

Παγκόσμια βαθμολογία ταχύτητας

Χρησιμοποιήσαμε τον δικό μας ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή για να δοκιμάσουμε τους χρόνους απόκρισης από οκτώ διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, εκτιμούμε αυτά τα αποτελέσματα και τα συγκρίνουμε με τον προτεινόμενο χρόνο απόκρισης της Google των 200 ms. Οι οικοδεσπότες Ιστού θα λάβουν βαθμολογία Α εάν είναι ταχύτερη από 210 ms.

Ταχύτητα στην Ινδία

Μετράμε συγκεκριμένα τους χρόνους απόκρισης από το Μπανγκαλόρ. Αυτό μας λέει πόσο γρήγορα είναι ένας συγκεκριμένος οικοδεσπότης Ιστού για το ινδικό κοινό.

Πώς να επιλέξετε έναν καλό οικοδεσπότη Ιστού

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλώς βασική φιλοξενία Ιστού που λειτουργεί. Ωστόσο, υπάρχουν τεράστιες διαφορές στις επωνυμίες και είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που να ταιριάζει στις ανάγκες σας για να έχετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχει ένας οικοδεσπότης Ιστού για να τα θεωρήσουμε καλά – εδώ είναι μερικά, ώστε να ξέρετε τι να προσέξετε.

1. Ταχύτητα

Εάν το web hosting σας είναι αργό να ανταποκριθεί, μπορεί να σας κοστίσει χιλιάδες, ίσως εκατομμύρια σε απώλειες πιθανών πωλήσεων. Θέλουμε έναν γρήγορο οικοδεσπότη Ιστού που να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο σημείο αναφοράς της Google στα 200ms! Στο Bitcatcha, μετράμε την ταχύτητα του διακομιστή και κατατάσσουμε τους οικοδεσπότες Ιστού από A + έως D

2. Ταχύτητα όπου βρίσκεται το στοχευμένο κοινό σας

Πρέπει να λάβετε φιλοξενία ιστού που να ανταποκρίνεται σε αιτήματα από το στοχευμένο κοινό σας ΓΡΗΓΟΡΑ, οπότε φροντίστε να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού με καλές ώρες απόκρισης στην περιοχή του κοινού σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο μοναδικός έλεγχος ταχύτητας διακομιστή της Bitcatcha σας δείχνει τους χρόνους απόκρισης που έχουν ληφθεί από 8 χώρες σε όλο τον κόσμο!

3. Τιμή

Θέλουμε να επιτύχουμε μια καλή ισορροπία μεταξύ χαμηλών τιμών και καλής φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επιλέξτε έναν οικοδεσπότη που μπορεί να σας προσφέρει τις δυνατότητες που χρειάζεστε σε μια τιμή που θέλετε να πληρώσετε!

4. Εξυπηρέτηση πελατών

Επιπλοκές μπορεί να προκύψουν όταν ασχολείστε με ιστότοπους και είναι ωραίο να έχετε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων αφιερωμένη στο να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματά σας. Φροντίστε να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που έχει καλό ιστορικό στην υποστήριξη πελατών.

5. Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Ο ιστότοπός σας θα είναι άχρηστος για εσάς και το κοινό σας εάν συνεχώς μειώνεται. Θέλουμε να αναζητήσουμε έναν οικοδεσπότη Ιστού που μπορεί να μας παρέχει τουλάχιστον 99,8% εγγύηση χρόνου λειτουργίας

6. Ασφάλεια

Εάν η φιλοξενία ιστού σας έχει κακή προστασία από κακόβουλα προγράμματα και παραβιάσεις, αφήνετε τον ιστότοπό σας και τα δεδομένα σας ανοιχτά για επιθέσεις. Επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή που διαθέτει ισχυρό ιστορικό ασφάλειας, κακόβουλου λογισμικού και προστασίας από εισβολή.

7. Χαρακτηριστικά

Είναι πάντα ωραίο να κερδίζετε περισσότερα από όσα πληρώσατε όσον αφορά τις δυνατότητες. Ορισμένες μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων ενδέχεται να παρέχουν περισσότερες δυνατότητες, αλλά ενδέχεται να μην είναι οι πιο γρήγορες. Επιλέξτε έναν οικοδεσπότη Ιστού που είναι όμορφα ισορροπημένος μεταξύ των χαρακτηριστικών που θέλετε, της ταχύτητας και της τιμής.

Θα πρέπει να επιλέξετε τοπικό ή παγκόσμιο?

Έτσι, το web store ή η επιχείρησή σας εστιάζεται στην Ινδία. Ποιες είναι οι επιλογές φιλοξενίας σας?

 1. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που εδρεύει στην Ινδία

  Είναι ιδανικό για εσάς και το κοινό σας να απολαμβάνετε γρηγορότερες ταχύτητες. Μπορεί επίσης να προτιμάτε την τοπική ομάδα υποστήριξης πελατών.

 2. Μπορείτε να αποκτήσετε μια παγκόσμια μάρκα που καλύπτει την Ινδία

  Με τις παγκόσμιες επωνυμίες συνήθως έρχονται καλύτερες παγκόσμιες ταχύτητες (ιδανικές αν στοχεύετε ένα παγκόσμιο κοινό). Θα πρέπει επίσης να έχετε καλύτερη ασφάλεια και συνολική εξυπηρέτηση.

Έχουμε μερικές τοπικές και παγκόσμιες επιλογές στην παρακάτω λίστα. Τελικά προτείνουμε έναν παγκόσμιο κεντρικό υπολογιστή που καλύπτει την Ινδία για καλύτερη υποστήριξη και εγκαταστάσεις πελατών.

Κατατάχθηκε: Οι 7 καλύτερες Web Hosting για Ινδικές ιστοσελίδες

Σημείωση

1. Όλες οι τιμές που αναφέρονται βασίζονται στην τιμή γνωριμίας της σύμβασης 12 μηνών.
2. Η συναλλαγματική ισοτιμία που χρησιμοποιείται είναι 1 USD έως 64,94 Ινδική ρουπία.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα στην Ινδία

99 ms

Τιμή (₹)

205 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • hPanel
 • Τοπική υποστήριξη

"Υπέροχα χαρακτηριστικά σε εξαιρετική τιμή, ειδικά για αρχάριους"

Ενώ παίζαμε με τον ιστότοπο δοκιμών Hostinger India, συνειδητοποιήσαμε ότι αυτοί οι τύποι παρήγαγαν πραγματικά πολύ γρήγορους χρόνους απόκρισης όταν ping από την Ινδία! Κάναμε κάποιες συγκρίσεις και δοκιμάσαμε το Hostinger με τους άλλους οικοδεσπότες ιστού και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι έξυπνοι Λιθουανοί αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση αυτής της λίστας.

Ταχύτητα διακομιστή Hostinger

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
194 κα229 χιλ246 ms5 ms349 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
99 ms191 χιλ70 ms212 ms163 ms

Μέσος όρος Ταχύτητα: 175,8 ms (Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Επειδή ο διακομιστής βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, περιμέναμε από την Hostinger να παράγει αρκετά γρήγορα αποτελέσματα στην περιοχή της Ασίας και δεν απογοητεύτηκαν. Τα αιτήματα από τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία και το Σίδνεϊ απαντήθηκαν όλα πολύ γρήγορα σε λιγότερο από 190 ms, κάτι που είναι εξαιρετικά γρήγορο. Η Μπανγκαλόρ ειδικότερα, έλαβε την απάντησή τους σε 99 ms. Αυτό που μας άρεσε για το Hostinger India είναι ότι δεν έχει σημασία αν οι πελάτες σας είναι εγκατεστημένοι στην Ασία, την Αμερική ή την Ευρώπη. Οι διακομιστές τους παράγουν πολύ γρήγορους χρόνους απόκρισης στις περισσότερες περιοχές.

Υποστήριξη πελατών Hostinger

Το “Fun” δεν είναι μια λέξη που συνήθως χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε μια ομάδα υποστήριξης, αλλά η εμπειρία μας με την υποστήριξη του Hostinger ήταν πραγματικά διασκεδαστική! Το widget ζωντανής συνομιλίας του εμφανίζεται πάντα στην κάτω δεξιά γωνία του πίνακα ελέγχου, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη τη σύνδεση με κάποιον.

Περιλάμβαναν επίσης τη δυνατότητα αποστολής emoji, gif και αρχείων, τα οποία μπορεί να ακούγονται άχρηστα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χρήσιμα για τη μετάδοση των απογοητεύσεών μας στην ομάδα.

Εξυπηρετούν επίσης περισσότερες από 20 χώρες στη μητρική τους γλώσσα, με σχέδια να προσθέσουν περισσότερα, δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την επικοινωνία με τους πελάτες τους.

Οι σκέψεις μας για τον Hostinger

Η Hostinger δεν προσφέρει τόσα οφέλη όσο οι ανταγωνιστές τους εδώ σε αυτήν τη λίστα (χωρίς δωρεάν SSL ή καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας), αλλά αξίζουν το νούμερο 1 θέση λόγω των ελκυστικών εισαγωγικών τιμών τους.

Είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τους υπόλοιπους οικοδεσπότες Ιστού όσον αφορά την ταχύτητα, τις δυνατότητες και την ευκολία χρήσης, αλλά κατάφεραν να αυξήσουν το διαγωνισμό προσφέροντας 1 δωρεάν όνομα τομέα με κάθε νέο λογαριασμό.

Αυτό παρέχει εξαιρετική αξία, ειδικά για επιχειρηματίες και νέους ιδιοκτήτες διαδικτυακών επιχειρήσεων που ανησυχούν για τις ταμειακές ροές. Με τόσο σταθερά αποτελέσματα, εντυπωσιακούς χρόνους απόκρισης και εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος όταν φιλοξενείτε με το Hostinger.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική μας στο Hostinger για περισσότερες λεπτομέρειες!

Hostinger σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών Hostinger
 • επίσημος ιστότοπος

2. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα στην Ινδία

66 χιλ

Τιμή (₹)

386 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χώρος αποθήκευσης SSD 20 GB
 • 25.000 επισκέψεις / μήνα
 • SuperCacher
 • 24/7 υποστήριξη
 • Premium backup

"Ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης Ιστού. Καλά στρογγυλεμένο και ευέλικτο. Φιλοξενούμε το Bitcatcha μαζί τους!"

Δεν είναι μυστικό ότι το SiteGround είναι ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης Ιστού. Δεν έχουν περάσει πολύ (μόνο από το 2004), αλλά η εξυπηρέτηση και η ταχύτητά τους ήταν απολύτως αστρικές και στην πραγματικότητα είμαστε πολύ προκατειλημμένοι προς αυτούς. Στην πραγματικότητα, μας αρέσουν τόσο πολύ που αυτός ο ιστότοπος, το Bitcatcha.com φιλοξενείται στην πραγματικότητα με το SiteGround!

Ταχύτητα διακομιστή SiteGround

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
211 χιλ215 ms180 ms3 ms351 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
66 χιλ95 ms70 ms240 ms168 χιλ

Μέσος όρος Ταχύτητα: 159,9 ms (Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Με το κέντρο δεδομένων του ιστότοπου δοκιμών που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χρόνοι απόκρισης από την Ιαπωνία, το Σίδνεϊ και τη Σιγκαπούρη διαβάστηκαν εξαιρετικά καλά, κάτω από τα 100 ms. Αυτό για το οποίο ήμασταν χαρούμενοι ήταν ο χρόνος απόκρισης Η Μπανγκαλόρ διάβασε 136 ms – αυτό είναι εξαιρετικά γρήγορο για το ινδικό κοινό!

Ο παγκόσμιος μέσος χρόνος απόκρισης του Siteground είναι 165 ms, γεγονός που του δίνει ένα σταθερό A +, την καλύτερη κατάταξη που έχουμε στο Bitcatcha.com

Υποστήριξη πελατών SiteGround

Έχουμε αντιμετωπίσει την υποστήριξη πελατών από όλες τις επωνυμίες φιλοξενίας ιστού που αναφέρονται εδώ σήμερα και η υποστήριξη του SiteGround είναι η καλύτερη που έχουμε συναντήσει, από κάτω.

Η ζωντανή συνομιλία μας απάντησε σε δευτερόλεπτα, ήταν αρκετά υπομονετικοί για να απαντήσουν επιδέξια σε ανόητες ερωτήσεις που είχαμε. Ήταν επίσης πολύ εξυπηρετικοί με οτιδήποτε χρειαζόμασταν. Τα εισιτήρια επιλύθηκαν γρήγορα και επιδέξια, χωρίς να μας απογοητεύσουν καθόλου.

Το SiteGround έθεσε πραγματικά τη γραμμή για την υποστήριξη πελατών, κάνοντας τους άλλους οικοδεσπότες Ιστού να φαίνονται άσχημα σε σύγκριση!

Οι σκέψεις μας στο SiteGround

Ένα πλεονέκτημα (από τόσα πολλά) που έχει το SiteGround έναντι των άλλων web host είναι η συμπερίληψη δωρεάν SSL για τους χρήστες τους. Από τον Ιούλιο του 2018, το Chrome (το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο) θα αρχίσει να επισημαίνει όλους τους ιστότοπους που δεν είναι SSL ως “μη ασφαλείς” και αυτό θα αφήσει τους πελάτες σας να αισθάνονται λίγο σίγουροι για την επωνυμία σας. Σε έναν κόσμο όπου ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός, δεν θα θέλατε καμία πτώση στην εμπιστοσύνη της υπηρεσίας σας.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι το SiteGround με ένα κέντρο δεδομένων με έδρα τη Σιγκαπούρη είναι σταθερό, με εκπληκτικές παγκόσμιες ταχύτητες και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην Ινδία! Συνδυάστε το με την εξαιρετική ομάδα υποστήριξης πελατών και αποκτήστε έναν οικοδεσπότη που είναι πραγματικά φοβερό σε όλες τις πτυχές.

Ένα σίγουρο ναι στα βιβλία μας! Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση SiteGround για όλα τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον οικοδεσπότη.

SiteGround σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών SiteGround
 • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του SiteGround

3. Φιλοξενία Α2

https://www.a2hosting.in/

Φιλοξενία Α2

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα στην Ινδία

163 ms

Τιμή (₹)

350 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • A2 βελτιστοποιημένη WP
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή

"Ένας αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού με γρήγορα αποτελέσματα, ειδικά το πρόγραμμα Turbo."

Αυτή η αμερικανική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αρκετά γνωστή για τους υπέροχους διακομιστές Turbo και την εκπληκτική τους δυνατότητα βελτιστοποίησης A2. (Πλήρεις λεπτομέρειες στην αναλυτική αναθεώρηση φιλοξενίας Α2)

Αν και δεν είναι ο γρηγορότερος οικοδεσπότης Ιστού, κατάφεραν να λάβουν το A + στις δοκιμές ταχύτητας διακομιστή μας.

A2 Ταχύτητα διακομιστή φιλοξενίας

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
172 ms212 ms278 χιλ6 ms316 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
163 ms141 χιλ67 χιλ218 χιλ159 ms

Μέσος όρος Ταχύτητα: 173,2 ms (Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Χρησιμοποιώντας το κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης, οι πινγκ από τη Σιγκαπούρη έφτασαν πολύ γρήγορα στα 6 ms, 67 ms για την Ιαπωνία, ενώ η Bangalore σημείωσε ένα πολύ αξιοσέβαστο 163 ms. Οι χρόνοι απόκρισης για τον υπόλοιπο κόσμο έπεσαν στα εκατοντάδες, είναι ακόμα πιο γρήγοροι από τον μέσο σας web host με παγκόσμιο μέσο όρο 173 ms.

A2 Υποστήριξη πελατών φιλοξενίας

Τώρα εδώ έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με τη φιλοξενία Α2 – οι Γκουρού της ζωντανής συνομιλίας τους είναι στην πραγματικότητα καλοί σε αυτό που κάνουν. Απλώς είναι δύσκολο να φτάσουν κάποτε. Μόλις φτάσαμε σε έναν Γκουρού, κατάφεραν να λύσουν εύκολα τα προβλήματά μας!

Οι σκέψεις μας για το A2

Όπως το SiteGround, το A2 Hosting προσφέρει επίσης δωρεάν SSL για τους πελάτες τους, μια δυνατότητα που εφαρμόζεται εύκολα αλλά δεν έχει γίνει ακόμη από τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού. Η υποστήριξη πελατών μπορεί να βελτιωθεί, αλλά μόλις συνδεθείτε σε αυτούς, είναι ένας συμπαγής οικοδεσπότης Ιστού με εξαιρετικές δυνατότητες!

Α2 σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενείται στο A2
 • Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της A2 Hosting

4. Host Inmotion

https://www.inmotionhosting.com/

Φιλοξενία κίνησης

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα στην Ινδία

514 ms

Τιμή (₹)

324 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Μέγιστες ζώνες ταχύτητας ™
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων
 • Πρόσβαση SSH
 • 24 × 7 υποστήριξη ΗΠΑ

"Μεγάλη παγκόσμια κάλυψη με υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης"

Προσωπικά πιστεύουμε ότι το Inmotion Hosting είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους web hosting πολύτιμους λίθους εκεί έξω. Οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι, έχουν εξαιρετικές δυνατότητες και η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι φανταστική. Στην πραγματικότητα, το Bitcatcha.com φιλοξενούσε το Inmotion πριν από τη μετάβαση στο SiteGround (Εξακολουθούμε να φιλοξενούμε μερικούς άλλους ιστότοπους με το Inmotion)!

Ταχύτητα διακομιστή Inmotion Hosting

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
2 ms53 χιλ322 ms178 χιλ172 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
514 ms153 ms109 χιλ67 χιλ149 χιλ

Μέσος όρος Ταχύτητα: 171,9 ms (Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Το Inmotion Hosting έχει μόνο κέντρα δεδομένων στην Αμερική, το οποίο εξηγεί τις ταχύτητές τους στα 55 ms στη Δυτική και Ανατολική ΗΠΑ. Δεν έκαναν πάρα πολύ κακό στον υπόλοιπο κόσμο – 109 ms στην Ιαπωνία, 153 ms στο Σίδνεϊ, 172 ms στο Sao Paolo και 178 ms στη Σιγκαπούρη. Δυστυχώς, δεν τα πήγαν πολύ καλά στο Μπανγκαλόρ, στα 514 ms.

Ο παγκόσμιος μέσος όρος τους είναι 171,9 ms, γεγονός που τους κερδίζει κατάταξη A +.

Υποστήριξη πελατών της Inmotion

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα υποστήριξης πελατών της Inmotion Hosting είναι εξαιρετική. Ξέρουν τι κάνουν και είναι αποτελεσματικοί, χωρίς να μας αφήνουν να περιμένουμε πολύ. Οι συνεδρίες ζωντανής συνομιλίας συνδέονται σε λίγα λεπτά και τα εισιτήρια επιλύονται χωρίς πολύ ταλαιπωρία.

Οι σκέψεις μας για το Inmotion Hosting

Εάν στοχεύετε ένα διεθνές κοινό, τότε το Inmotion Hosting είναι τέλειο – εάν στοχεύετε μόνο να προσελκύσετε πελάτες της Ινδίας, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε άλλους οικοδεσπότες.

Κίνηση σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών Inmotion Hosting
 • Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Inmotion Hosting

5. GoDaddy Ινδία

https://in.godaddy.com/

GoDaddy Ινδία

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα στην Ινδία

111 χιλ

Τιμή (₹)

149 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • HDD 30 GB
 • Μη μετρημένη μεταφορά
 • Επιτρέπεται 1 ιστότοπος
 • Βάση δεδομένων 1 GB
 • Υποστηρίζεται PHP7

"Αρκετά αξιοπρεπές αν δεν σας πειράζει χωρίς φιλοξενία ιστοσελίδων"

Η εμπειρία μας με το GoDaddy India ήταν ισότιμα ​​μέρη “cool!” και “meh!”. Για κάθε πράγμα που μας έκανε χαρούμενους, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ισοδύναμο πρόβλημα που μας άφησε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που αντιμετωπίζουμε.

Ταχύτητα διακομιστή GoDaddy India

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
167 χιλ218 χιλ197 ms10 ms337 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
111 χιλ182 ms71 χιλ245 ms173 ms

Μέσος όρος Ταχύτητα: 171,1 ms (Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Ένα από τα δροσερά πράγματα που μας άρεσε για το GoDaddy India είναι η ταχύτητά τους – στην πραγματικότητα είναι πολύ γρήγορα!

Παρόλο που δεν ήταν πολύ διαφανείς σχετικά με την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων τους (κάναμε κλικ στο “Ασία”, αλλά ποτέ δεν μας είπε πού βρίσκονται στην Ασία οι διακομιστές) είναι προφανές από τη δοκιμή ταχύτητας διακομιστή ότι βασίζεται στη Σιγκαπούρη, με ένα επιβλητικό 10 Κυρία.

Οι Πινγκς από την Ιαπωνία ήρθαν στη συνέχεια στα 71 ms και στη συνέχεια ενδιαφέρον, ο Μπανγκαλόρ σε πολύ γρήγορο 111 ms. Περιττό να πούμε, το GoDaddy India είναι ιδανικό αν στοχεύετε τα τοπικά δημογραφικά ινδικά.

Ο οικοδεσπότης Ιστού έκανε πολύ καλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, μειώνοντας στα 337 ms σε όλη τη διαδρομή στο Σάο Πάολο. Συνολικά, ο παγκόσμιος μέσος όρος της GoDaddy India είναι 171,1 ms και αυτό είναι αρκετά καλό για την κατάταξη A +!

Υποστήριξη πελατών GoDaddy India

Λοιπόν, είναι καλοί σε ό, τι κάνουν, αρκετά έμπειροι και θα συνδεθείτε αρκετά γρήγορα. Όχι τόσο γρήγορα όσο το Hostinger ούτε το SiteGround, αλλά ολοκληρώνουν τη δουλειά. Τίποτα για να φωνάξει – λειτουργεί μόνο.

Οι σκέψεις μας για το GoDaddy India

Εδώ θα ξεκινήσουμε λίγο.

Το GoDaddy θα ήταν η τέλεια φιλοξενία ιστοσελίδων για την Ινδία αν μόνο είχαν κάποιες προσαρμοσμένες εφαρμογές για το WordPress, αλλά έχουμε μια μεγάλη τσάντα τίποτα. Όλοι οι άλλοι οικοδεσπότες προσφέρουν κάποια ευκολία στους χρήστες μέσω εφαρμογών, οπότε το να μην πάρετε τίποτα είναι λίγο απογοητευτικό.

Ένα άλλο πράγμα που μας ενοχλεί είναι το περιβάλλον χρήστη τους – έχουν προσαρμόσει τη δική τους διεπαφή, αλλά πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά για να το κάνουν πιο διαισθητικό.

Το GoDaddy India φιλοξενεί διεπαφή χρήστη

Μας πήρε 30 λεπτά για να βρούμε το σωστό μέρος για να ανακτήσουμε σωστά το DNS μας και η πλοήγηση στο περιβάλλον χρήστη αισθάνθηκε λίγο αναγκασμένη και αφύσικη.

Αν θέλετε να εφαρμόσετε βασικό SSL για τους ιστότοπούς σας, θα απογοητευτείτε αν βρείτε αυτό που έχει το GoDaddy India χωρίς δωρεάν SSL. Μπορείτε να το πληρώσετε, αλλά θα είστε πικροί γνωρίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε με άλλους οικοδεσπότες δωρεάν.

Έχοντας πει όλα αυτά, πιστεύουμε ότι το GoDaddy India είναι πραγματικά καλό αν ψάχνετε για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων που στοχεύουν τους καταναλωτές της Ινδίας σε φτηνές τιμές, αλλά αν περιμένετε κορυφαίες δυνατότητες ή κάτι επιπλέον, είναι καλύτερο να κοιτάξετε άλλους οικοδεσπότες Ιστού.

GoDaddy Ινδία σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών GoDaddy India
 • Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GoDaddy India

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Μπλε Χοστ

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ+

Ταχύτητα στην Ινδία

318 ms

Τιμή (₹)

354 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 50 GB SSD
 • Μη μετρημένη μεταφορά
 • Επιτρέπεται 1 ιστότοπος
 • 1 δωρεάν τομέας
 • Ας κρυπτογραφήσουμε SSL

"Μεγάλη παγκόσμια κάλυψη, αλλά χαμηλές ταχύτητες στην Ινδία. Οι τιμές θα μπορούσαν να είναι καλύτερες."

Η Bluehost ιδρύθηκε το 2003 και γρήγορα έγινε μια από τις κορυφαίες μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ινδία, αλλά η δημοτικότητά τους ισοδυναμεί με ποιότητα; Ας ανακαλύψουμε.

Ταχύτητα διακομιστή Bluehost

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
23 χιλ78 ms183 χιλ193 χιλ164 χιλ
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
330 ms168 χιλ125 ms92 ms174 χιλ

Μέσος όρος Ταχύτητα: 153 ms (Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Τα κέντρα δεδομένων του Bluehost εδρεύουν στις ΗΠΑ και έχουν αρκετά καλά pings (κάτω από 200 ms) από τον μεγαλύτερο μέρος του κόσμου με παγκόσμιο μέσο όρο 181,1 ms. Ένα πρόβλημα όμως – δεν τα πήγαν πολύ καλά στο Μπανγκαλόρ, με βαθμολογία 330 ms.

Εάν δίνουμε προτεραιότητα στην ταχύτητα, φαίνεται ότι το Bluehost είναι καλύτερο για άτομα που θέλουν διεθνή εμβέλεια. Αν στοχεύετε τα τοπικά δημογραφικά ινδικά, ίσως θέλετε να πάτε με άλλο οικοδεσπότη, επειδή τα 330 ms είναι πολύ αργά για τις προτιμήσεις μας.

Υποστήριξη πελατών Bluehost

Το να έρθετε σε επαφή με τη ζωντανή ομάδα του Bluehost είναι σαν να παίζετε Ρωσική Ρουλέτα – αν είστε τυχεροί, θα σκοράρετε και θα αποκτήσετε ένα έμπειρο προσωπικό που ξέρει τι κάνουν και είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Εάν είστε άτυχος, παίρνετε τον ασκούμενο που δεν βοηθά καθόλου.

Σίγουρα δεν είναι το αγαπημένο μας.

Οι σκέψεις μας για το Bluehost

Δεν μπορούμε παρά να συγκρίνουμε το Bluehost με το SiteGround, καθώς βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο εύρος τιμών. Μπορείτε να περιμένετε καλύτερες λειτουργίες με το SiteGround, αλλά θα πληρώσετε μια ελαφρώς χαμηλότερη τιμή με το Bluehost, οπότε υποθέτω ότι βασίζεται στις προτεραιότητες και τις προτιμήσεις.

Το Bluehost είναι στην πραγματικότητα μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή μεταξύ πολλών bloggers και συνεργατών, αλλά εάν προτιμάτε την ταχύτητα, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε πού βρίσκεται η πρώτη θέση του κοινού σας πριν από τη δέσμευση.

Το Bluehost σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών Bluehost
 • Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Bluehost

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

Μεγάλος βράχος

Παγκόσμιο σκορ ταχύτητας

ΕΝΑ

Ταχύτητα στην Ινδία

64 ms

Τιμή (₹)

199 / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 20 GB σκληρός δίσκος
 • 100 GB μεταφορά
 • Επιτρέπεται 1 ιστότοπος
 • 300+ εφαρμογή 1 κλικ
 • Περιλαμβάνεται το cPanel

"Γρήγορες ταχύτητες στην Ινδία σε χαμηλές τιμές.

Μεγάλος βράχος! Ο μύθος, η μάρκα, ο θρύλος!

Έχουμε ακούσει πολλά για αυτά και φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλή στην Ινδία, οπότε αποφασίσαμε να αποκτήσουμε λογαριασμό μαζί τους για αυτήν τη λίστα, για να δούμε αν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.

Αλλά προτού προχωρήσουμε στους επαίνους, ας ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα των δοκιμών πρώτα.

Ταχύτητα διακομιστή BigRock

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία
106 ms309 ms133 χιλ216 χιλ137 ms

Μέσος όρος Ταχύτητα: 190,3 ms (Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Με παγκόσμιο μέσο όρο 190 ms, το Bigrock είναι σαφώς ο πιο αργός web host στη λίστα. Ταχύτητα, είναι ιδανικά για γρήγορες τοπικές πινγκ, καθώς είναι ο μόνος οικοδεσπότης Ιστού σε αυτήν τη λίστα με κέντρο δεδομένων στη Βομβάη.

Αν θέλετε να προσελκύσετε μια διεθνή πελατεία, το BigRock μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή, με βαθμολογία 226 ms από το US West, 241 ms από το US East, 130 ms από το Λονδίνο, 343 ms από το Σάο Πάολο και 309 ms από το Σίδνεϊ.

Οι μόνες χώρες που είδαμε να πηγαίνουν καλά εκτός της Ινδίας ήταν η Σιγκαπούρη στα 62 ms και η Ιαπωνία στα 133 ms.

Υποστήριξη πελατών BigRock

Εγγραφήκαμε στο αρχικό σχέδιο του BigRock αφού είδαμε πόσο δημοφιλείς είναι με τους ντόπιους στην Ινδία, περιμένοντας αξιοπρεπή εξυπηρέτηση και ευκολία στη χρήση, αλλά η εμπειρία που περάσαμε ήταν… μια τεράστια απογοήτευση.

Πρώτα απ ‘όλα, το σύστημα δεν μας έστειλε τις απαιτούμενες πληροφορίες για να συνδεθούμε στον λογαριασμό μας. Χωρίς στοιχεία σύνδεσης, κανένα DNS για ρύθμιση, απολύτως τίποτα.

Γι ‘αυτό επικοινωνήσαμε με τη ζωντανή συνομιλία τους για βοήθεια, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό χωρίς σύνδεση, οπότε μας ζητήθηκε να καλέσουμε τον διεθνή αριθμό υποστήριξης του BigRock (με δικά μας έξοδα).

Λοιπόν κάλεσε και ακολούθησε τις αυτοματοποιημένες οδηγίες, πατώντας υπομονετικά τα πλήκτρα που μας είπαν να πατήσουμε … τότε η κλήση έπεσε.

Έτσι προσπαθήσαμε ξανά.

Και η κλήση έπεσε. Πάλι.

Προσπαθήσαμε να τους καλέσουμε συνολικά 3 φορές και η κλήση πέφτει ακριβώς. Ιδιο. Στιγμή.

Συμβουλευτήκαμε την ομάδα ζωντανής συνομιλίας για να δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει.

Τους ρωτήσαμε αν μπορούν να μας μεταφέρουν απευθείας στη σχετική ομάδα – δεν μπορούν.

Μπορούν να ακυρώσουν τον λογαριασμό μας – δεν μπορούν.

Γρήγορα έγινε η χειρότερη συνάντηση που είχαμε ποτέ με έναν οικοδεσπότη Ιστού αυτού του διαμετρήματος.

Στις 5 μ.μ., στείλαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που η ομάδα του livechat παρείχε ευγενικά και απάντησε στις 6 μ.μ. με τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν για να συνδεθούμε επιτέλους και να δημιουργήσουμε τον ιστότοπο δοκιμών μας.

Περιττό να πούμε, δεν ήμασταν πολύ χαρούμενοι για ολόκληρη τη δοκιμασία.

Οι σκέψεις μας για το BigRock

Το BigRock είναι φθηνό, αλλά πρέπει πραγματικά να ανεβούν. Ταχύτητα, είναι εντάξει παρά την έλλειψη PHP7 και SSD. Δεν έχουν ακόμη εφαρμόσει SSL, ώστε οι χρήστες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο εγγύς μέλλον, όταν το Chrome ενημερώνει το σύστημά τους.

Σίγουρα πρέπει να παρέχουν περισσότερες δυνατότητες για τους χρήστες τους και το περιβάλλον χρήστη τους πρέπει να ενημερωθεί – φαίνεται ότι το σχεδίασαν στη δεκαετία του ’90 και έβγαλαν τον σχεδιαστή τους μέχρι τη μέση.

Δεν μπορούμε να παρέχουμε στιγμιότυπα οθόνης επειδή καταφέραμε να έχουμε πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη μόνο μία φορά κατά την εγγραφή – από τότε έχουμε κλειδωθεί και η λειτουργία “ξεχάστε τον κωδικό πρόσβασης” δεν λειτουργεί. Το δοκιμάσαμε πολλές φορές, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ τίποτα στους φακέλους εισερχομένων ή ανεπιθύμητων.

Το BigRock σε δράση

 • Δείτε τον ιστότοπο δοκιμών BigRock
 • Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του BigRock

Ετυμηγορία

Μετά από εντατικές δοκιμές και δοκιμάζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μάρκας, προσωπικά πιστεύουμε ότι οι Διεθνείς οικοδεσπότες Ιστού (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting και Inmotion Hosting) είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Είναι σταθερά γρήγοροι με τη φήμη ότι είναι αξιόπιστοι και η υποστήριξη πελατών τους θα σας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

AVG. ΤΑΧΥΤΗΤΑ στην Ινδία

ΤΙΜΗ (₹ / ΜΗΝΑ)

Hostinger

ΕΝΑ+

99 ms

205

SiteGround

ΕΝΑ+

136 χιλ

386

Φιλοξενία Α2

ΕΝΑ+

163 ms

350

Φιλοξενία κίνησης

ΕΝΑ+

514 ms

324

Το Bluehost πέφτει δεξιά στη μέση – είναι πολύ καλά ισορροπημένα και θα έχετε καλύτερη αξία αν θέλετε να φτάσετε στις αγορές των ΗΠΑ. Ένας πολύ καλός οικοδεσπότης Ιστού για αρχάριους bloggers και συνεργάτες!

Ωστόσο, εάν η τιμή είναι η προτεραιότητά σας, τότε το BigRock και το GoDaddy India θα ταιριάζουν με τις ανάγκες σας, ειδικά εάν στοχεύετε τα τοπικά δημογραφικά ινδικά. Έχουν πολύ γρήγορα τοπικά ping, αλλά θα εγκαταλείψετε τις δυνατότητες και τη χρήσιμη υποστήριξη πελατών.

Για εμάς, η κακή υποστήριξη πελατών είναι μια λύση, αλλά αν αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς, προχωρήστε αμέσως.

Αυτό ολοκληρώνει τις κορυφαίες 7 μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Ινδία!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me