Singapore har länge varit känt för att vara ett land med ganska drakoniska lagar och mycket tyvärr har detta på ett sätt resulterat i att det har blivit ett avancerat övervakningstillstånd. Tillsammans med dess nära relation till Förenta staterna med hänvisning till frihandelsavtalet mellan Förenta staterna och Singapore har invånare i stadsstaten goda skäl att vara klumpiga om sin integritet och anonymitet online.

Bland alla länder i världen är kanske Singapore en av de nära toppen av listan när det gäller behovet av att använda en VPN-tjänst. Åtminstone för närvarande, medan det fortfarande är lagligt att använda en.

Contents

Singapores regering använder lagligt spionprogram

Medan Singapore verkar för många vara en bastion av demokratisk process och rättsligt oberoende, är det få som vet att detaljer i landets konstitution ger dess regering extraordinära rättigheter över sina medborgare och invånare. Detta är tydligt så när det gäller digitala aktiviteter, särskilt när det gäller integritet.

Till exempel inkluderar Singapore-konstitutionen inte specifikt någon rätt till integritet och andra stadgar som utnyttjar detta faktum för att ge vissa statliga organ rätt att intrång i privata medborgares aktiviteter online. Dessa inkluderar straffprocesslagen (ändrad 2012) och lagen om datamissbruk och cybersäkerhet (ändrad 1997).

På ett mer avslappnat sätt att tala har singaporeer och invånare i landet inte officiellt rätt till integritet och vissa statliga myndigheter kan, utan behov av befogenhet eller domstolsbeslut, utföra övervakning och överföring avlyssning.

Landet har utsetts till en av 25 som är värdkommandon och styrservrar för FinSpy (en typ av skadlig programvara som används för observation och kontroll) bakdörrar. Detta innebär att regeringen har tillgång till nästan alla uppgifter i landet utan att någon har rätt till rättsligt utnyttjande.

Copyright Act (Singapore 2014) verkställs kraftfullt

Du kanske har hört att i USA är P2P-filuppdelare ofta smällda med stämningar och att många företag har bedrivit fildelningsaktiviteter. På grund av frihandelsavtalet mellan Förenta staterna och Singapore är Singapore skyldigt att göra detsamma i många fall.

Detta har tidigare gjorts av inspelningsindustriföreningen i Singapore till exempel och jag känner till individer som har fått upphörande och avstannar brev från sina Internet-leverantörer (ISP).

Detta innebär att det inte bara finns företag som vill debitera dem, utan att ISP: er i Singapore samarbetar med dem för att följa sina egna kunder..

VPN: er är fortfarande lagliga i Singapore

Under 2016 hölls ett offentligt samråd i Singapore av lagdepartementet för att granska lagligheten med att använda VPN-tjänster i landet. Detta gjordes i syfte att uppdatera upphovsrätten för att möjliggöra strängare verkställighet.

För närvarande finns det bara en handfull länder runt om i världen som har förbjudit VPN-användning direkt och ett något större antal som endast tillåter statskontrollerade VPN-tjänsteleverantörer. För att ge dig en uppfattning om vilken typ av länder som förbjuder VPN är Nordkorea och Irak bland dem, medan Kina och Ryssland endast tillåter regeringskontrollerade tjänster att fungera.

Men med tanke på det faktum att Singapore regeringen diskuterar frågan betyder det att det är mycket på deras sinne.

Vad vi letar efter i en VPN för Singapore

1. Sekretess och anonymitet

Medan sekretess normalt står högt på listan med behov för en VPN-tjänsteleverantör att tillgodose, men jag känner ingenstans i regionen har ett större behov av det än användare i Singapore. Från regeringsövervakning till ISP-övervakning och hotet om snabba rättsliga åtgärder är Internetanvändare i Singapore kanske några av de mest pressade grupperna i hela Asien och Stillahavsområdet..

Som sådant är det viktigt att alla VPN-tjänsteleverantörer som används i Singapore har en solid track record av användarnas integritet, till exempel en strikt ingen-loggningspolicy och kanske till och med i omfattning av att anta anonyma betalningstyper. Detta kan inkludera presentkort, kontanter eller till och med Cryptocurrency.

2. Säkerhet

Medan vissa användare har möjlighet att växla krypteringsalternativ till lägre priser för att möjliggöra snabbare VPN-hastigheter, med tanke på de avancerade övervakningsfunktionerna i Singapore regeringen, kan det vara klokt att söka en VPN-leverantör som har fokus på säkerhet utöver integriteten.

Säkerhet i ett VPN kommer från två huvudkällor – kommunikationsprotokoll och kryptering för dataflöde. Det finns många av dessa tillgängliga och tack och lov är det många VPN som har hela sortimentet öppet för användning.

3. Hastighet och stabilitet

Hastighet är, tack och lov, inte så mycket en stor fråga i Singapore, tack vare dess fantastiska läge med avseende på globala kommunikationslinjer och naturligtvis den fantastiska infrastruktur som landet har. Som sådan skulle nästan alla leverantörer i landet kunna tillgodose höga hastigheter.

Detta är den perfekta situationen i Singapore för VPN-användare eftersom de kan välja en server med den stängda möjliga fysiska platsen som naturligtvis stöder dataöverföring med hög hastighet.

4. Spolning av geolokalisering

Även om serverplatsen kanske inte är så mycket som ett problem med VPN-användare i Singapore, bör man fortfarande vara noga med att undvika beroende på VPN som har för mycket fokus utanför Asien. Visst, det skulle vara bra om geografisk förfalskning är det avsedda resultatet, men det kan leda till lägre tillgänglighet i Asien-regionen.

5. P2P-stöd

Kanske är de näst kritiska kriterierna för Singapore VPN-tjänsteleverantörer möjligheten att tillgodose och hantera P2P-trafik väl. P2P-fildelning ställer ofta höga bandbreddskrav på VPN: er och vissa rynkar pannan på det.

En bra idé skulle vara att välja en som tydligt anger sin policy för P2P-användning, till exempel TorGuard. I det minste bör VPN ha ett urval av dedikerade servrar avsatta för användning av P2P-fildelning.

Rankat: Den bästa VPN för Singaporean

Innan jag går igenom testresultaten skulle jag här fastställa en bashastighet för mitt internet. Följande är min faktiska bredbandshastighet baserad på en servicelinje på 500 Mbps utan en VPN-anslutning aktiv:

Ingen VPN-hastighetsbaslinje

(Se resultatet för hela bashastighetstestet här)

Som ni kan se kan jag få en relativt bra anslutning till en Singapore-baserad hastighetstestserver utan VPN, även om min uppströms verkar lite begränsad.

Notera

Valutakurs som används: 1) 1 USD till 1,38 SGD; 2) 1 Euro till 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (SGD)

5,50 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Över 4 000 servrar
 • Snabb hastighet
 • Inga loggar & Kill Switch
 • Stöder 6 enheter

"Elegant gränssnitt, stabila hastigheter och fantastiska prisplaner på längre sikt."

Jag tror att jag säkert kan säga att bland alla VPN-leverantörer som jag har tittat på kommer NordVPN lätt att komma i topp i deras rena geografiska skala och täckning. Det har en spridning på över 4 000 servrar i 62 länder med till och med ett stort antal av dem i Asien och Stillahavsområdet.

Du kan vara säker på att din integritet är i goda händer eftersom den har en strikt policy för att inte logga, så din daa kommer inte att hållas. NordVPN är baserat i Panama, som egentligen inte har några lagar om datalagring att tala om.

Anslutningen kan också vara så säker som du vill eftersom NordVPN inte bara stöder 256-bitars kryptering utan också har något som kallas ‘dubbel VPN’. Det betyder att du ansluter till en VPN-server och sedan studsar den anslutningen från en annan innan du går till din destinationsadress.

Paranoia, kanske, men om din regering är känd för att lagligt spionera på dig, skulle du inte snarare vara paranoid än att stå inför lagen av okända skäl?

NordVPN Speed ​​Test Singapore

NordVPN Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Singapore-servern från NordVPN var extremt bra när det gäller anslutningar och hastigheterna var imponerande, både ladda upp och ladda ner. De har också specialiserade P2P-servrar som är optimerade för den här typen av trafik.

Priserna ligger runt normen men om du letar efter ett VPN som du kommer att hålla fast vid under en längre period är NordVPN det för dig. Med ett treårsabonnemang sjunker priserna avsevärt och är några av de bästa jag har sett på marknaden.

Läs vår djupgående granskning av NordVPN för att lära dig varför det är Bitcatchas VPN-nummer 1!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (SGD)

11,47 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Offhshore integritetsskydd
 • Fullständig 256-bitars kryptering
 • 148 VPN-platser

"ExpressVPN erbjuder så bra service på mycket breda kriterier – sällsynt för en VPN!"

ExpressVPN var en av de första jag någonsin testat ut och till en början kände jag att det var … ointrycksfullt. Mycket tid senare och många fler VPN-tjänster under mitt bälte, först då kunde jag verkligen uppskatta det för vad det var – en jack av alla branscher och rankade mycket högt på de flesta av dem!

Till exempel kanske det inte alltid är det snabbaste, eller erbjuder det bredaste utbudet av anslutningsprotokoll eller till och med kanske det största antalet servrar på de flesta platser, men det var definitivt ingen slouch i något särskilt område.
Jag har sett många VPN: n utmärka sig på ett eller två områden bara för att falla platt i andra och jag undrade i slutet av dagen, varför skulle jag som användare vill binda mig själv med en tjänst som inte kunde fungera så rimligt som kunde vara på så många områden som jag behövde?

Av den anledningen, såväl som dess stellar rykte i VPN-kretsar (säkert välförtjänt), tvekar jag inte att rekommendera dem som toppkonkurrenter.

ExpressVPN hastighetstest Singapore

ExpressVPN Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Som vi ser av hastigheten stämmer det kanske inte med min “nakna” linjehastighet, men Singapore-infrastrukturen ger det verkligen ett ben. ExpressVPN är också känt för att kunna hantera relativt stabila hastigheter på många av deras servrar, så det är troligt att du inte kommer att fastna på en enda plats.

Det är kanske inte det billigaste, men det är verkligen inte det dyraste. Som en fantastisk balans mellan pris och prestanda har denna VPN-tjänst kommit långt.

Läs vår fullständiga recension på ExpressVPN för att se varför det är en av våra bästa val!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (SGD)

2,75 / mo

Nyckelfunktioner

 • Multi-Hop-anslutning
 • Stöder många plattformar
 • Inga loggar

"Surfshark är fridfullt och konsekvent i prestanda och sätter sitt namn som en stark kommande utmanare."

Surfshark kan vara en av de nyare VPN-leverantörerna runt, men det har lyckats möta ganska höga förväntningar mycket snabbt. De har gått från 0 till att ha över 1 000 servrar i 61 udda länder på kort tid alls med mer framöver.

Det som gjorde dem ännu mer imponerande var det faktum att de gjorde allt detta sömlöst. Min första erfarenhet av att använda Surfshark var problemfri och jag har underhållit mitt eget konto med dem sedan dess. Hittills har det inte förekommit några anslutnings- eller serviceproblem och jag noterade rimliga appuppdateringar då och då.

Singaporeer som är budgetmedvetna kommer särskilt att uppskatta Surfsharks inställning utan krusiduller när det gäller VPN-tjänsten – ett bra pris för exakt vad en VPN-tjänst ska vara – utan att debitera för oönskade (eller onödiga) extra.

Det faktum att de också kan dölja P2P-trafik på alla servrar ger dem ett stort plus.

surfshark hastighetstest Singapore

Surfshark Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Även om Singapore VPN-trafik kanske inte är snabbare på Surfshark än vissa andra leverantörer, där den utmärker sig i sin stabilitet. Surfshark hastigheter är konstant på nästan alla deras servrar. Detta gör dem till ett idéval för ett VPN eftersom det inte troligt kommer att hålla dig till en landsserver hela tiden, eller?

Fortfarande är 80+ Mbps för en VPN med delad linje inte något att nysa på och såvida du inte planerar att bara använda en enda plats med maximal hastighet, är konsistensen som finns här ett stort uppsving. Naturligtvis gör deras låga priser också ett mycket attraktivt val.

Läs mer om dess excellens genom vår grundliga recension om Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (SGD)

6,88 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Byggt för P2P
 • TorGuard Stealth Proxy
 • Stöder 5 anslutningar

"En av de bästa VPN: erna för P2P-fildelning."

Jag lockades först av TorGuard på grund av sin marknadsföring som en P2P-vänlig VPN-tjänsteleverantör men när jag hade installerat Windows-klienten som snart vände på att undra om jag kanske gjorde ett misstag. Detta orsakades på ett sätt av dess ganska daterade snygga gränssnitt.

Denna VPN kommer inte med en hel del av den moderna marknadsföringsbling som nådde sina samtida, men jag fick snart reda på att det i prestanda var där det utmärkte. Detta framhävs av att det har vuxit till att ge över 3 000 IP: er i mer än 50 länder.

Med P2P-stöd som grund och en mängd andra enastående kvaliteter – stabila hastigheter, kan distribueras även på routrar, förbättrade säkerhetstjänster och till och med möjligheten att kringgå VPN-blockerare – skulle jag säga att TorGuard är på eller nära toppen, särskilt för Singapore- baserade användare.

TorGuard Speed ​​Test Singapore

TorGuard Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Som ni kan se, även med en solid nedströmshastighet, kunde jag till och med öka min uppladdningshastighet från min baslinje. Detta, även om det inte är något som alla kanske vill, eller behöver, kan vara användbart för P2P-användare i vissa fall (bibehålla dessa förhållanden!).

Jag känner att den enda stora nackdelen med denna VPN-tjänst ligger i dess gammaldags användargränssnitt och att det saknas bra (eller ska jag säga enastående) priser för längre kunder. Ändå sjunker priserna fortfarande i det låga utbudet av VPN-leverantörer i toppnivå.

Läs vår grundliga analys på TorGuard för mer information!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

Cyberghost

Fart

Rättvist

säkerhet & Integritet

Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5

Pris (SGD)

4,83 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Erbjuder datakomprimering
 • Annonsblockering
 • Stöder 7 enheter

"Säkert och privat, men kanske inte på så jämnt sätt som ExpressVPN."

CyberGhost är ganska välkänt inom VPN-industrin men personligen känner jag att det inte är så nära match för grödan. Även om det ger en trevlig, tråkig syn, finns det aspekter av dess prestanda som drar lite av skeptikerna i mig.

På papper erbjuder CyberGhost bra funktioner och har faktiskt också specialiserade servrar för P2P. Det verkställer detta ganska strikt och om du inte kan ladda ner på din P2P-klient är det troligt att du har anslutit till en server som inte är P2P eftersom hastigheten kommer att hålla sig vid en stor fet noll.

CyberGhost hastighetstest Singapore

CyberGhost Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Snabbmässigt, medan jag lyckades få användbara hastigheter från dem kan du bli besviken. För Singapore är det inte så illa, men jag tycker att om du är mer intresserad av att komma runt geo-blockering för videoströmning kan du lida lite. Maj av deras servrar samlas runt om i Europa.

Fortfarande, om du bara hoppas på en säker anslutning från Singapore till platser på nätet, är det en hanterbar tjänst att logga in med. Detta är särskilt så när du tar hänsyn till de många säkerhetstillägg som CyberGhost kommer med.

Förutom din vanliga VPN-kryptering kan den här tjänsten också blockera spårning online och gör sitt bästa för att tvinga HTTPS till de flesta webbplatser. Kombinera det med några fler tillägg som inbyggt virusskydd och annonsblockering så får du kanske det du betalar för.

Precis som NordVPN har CyberGhost utmärkta långsiktiga prissättningsalternativ som sänker ditt månatliga åtagande till så lågt som $ 3,50 per månad. Ditt beslut måste balansera priset mot prestanda och se om du kan leva med det för den kostnaden.

Se vår fullständiga recension på CyberGhost för att lära dig mer!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Fart

Rättvist

säkerhet & Integritet

Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5

Pris (SGD)

8,95 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Tvingad 256-bitars kryptering
 • Obegränsad P2P
 • Stöder 10 enheter

"Perfekt för den paranoida men kanske inte kommer att vara överst på listan för Singapore-baserade användare."

Om det bara var baserat på historia, skulle jag aldrig ha låtit detta VPN gå in på vår lista över bästa VPN: er för Singapore. IPVanish har tidigare anklagats för att ha tillhandahållit användarloggar till myndigheter, och det är ett stort nej när det gäller VPN: er. Även om det är tillräckligt dåligt, försökte de nya ägarna av IPVanish att sopa händelsen under mattan genom att säga att de inte hade någon kunskap om tidigare händelser som kanske skulle ha inträffat.

Att låta vad som kan vara deras slutliga dödsfall (jag vet att singaporeer älskar att klaga!) Är deras kundsupport, vilket är absolut skräp. Jag bor i Malaysia och till och med jag är upprörd av den supportnivå som IPVanish ger sina kunder.

IPVanish klarar sig dock överraskande bra i Singapore-baserade hastighetstester OCH kombinerar det med tvingad 256-bitars kryptering. Även om några av er kanske tänker att du inte behöver den krypteringsnivån, kan vi säga att det sparar dig från din egen dårskap (kanske).

IPVanish Speed ​​Test Singapore

IPVanish Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Både uppladdningar och nedladdningar går anmärkningsvärt snabbt på IPVanish-servrar och överskrider även NordVPN och ExpressVPN i detta fall. Det fanns inget klagomål här men problem jag hade med sin hastighet till Malaysia-baserade servrar var där deras kundservice verkligen kom till mig.

Skillnaden i nivåer av ökad prestanda i kombination med deras fruktansvärda kundservice gör IPVanish till en riktig hit eller miss. Jag frågar dig om du är beredd att ta chansen att det kommer att fungera bra ur rutan för dig. Om du tycker det är det fantastiskt. Om inte, kan du behöva en återbetalning.

Läs vår djupgående granskning av IPVanish för mer information!

7. SaferVPN

https://www.safervpn.com

SaferVPN

Fart

Rättvist

säkerhet & Integritet

Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5

Pris (SGD)

4,54 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • 256-bitars kryptering
 • 24/7 kundtjänst
 • Världsomfattande serverplatser

"SaferVPN är något mer begränsad än VPN-toppnivå, men erbjuder ett anständigt erbjudande till ett rimligt pris."

SaferVPN är ett SaaS-företag inom cybersecurity som grundades av partners Amit Bareket och Sago Gidali, två tekniska killar som utmärker sig i cybersecurity själva. De är stolta över att erbjuda en bra produkt som stöds av deras principer om ett okensurerat och säkrare internet för alla.

På SaferVPN var deras mål att skapa den enklaste och snabbaste VPN som möjligt och i en utsträckning de har lyckats göra det. För en relativt mindre spelare har de gjort det bra att skapa ett nätverk med mer än 700 servrar på över 34 platser över hela världen.

Tjänsten har till och med fått beröm av liknande för Forbes och PCWorld såväl som sina egna kunder som har berömt såväl själva tjänsten som supportpersonal som var där för att hjälpa dem i tider med behov.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Fart

Rättvist

säkerhet & Integritet

Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5Betygsatt 3 av 5

Pris (SGD)

4,68 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Stöder WireGuard-protokollet
 • Tillåter P2P-trafik
 • Övervakar inte trafiken

"AzierVPN erbjuder åtkomst till WireGuard-protokollet, vilket fortfarande är ganska sällsynt."

Hastighetsdemoner bör glädjas över att veta att AzireVPN har testats för att stödja linjehastigheter på upp till 500 Mbps i vissa fall. Detta är extremt sällsynt och vi måste ta det med en nypa salt. Trots detta är dess kombination av WireGuard plus stöd för 256-bitars kryptering det något att hålla ett öga på för tillfället.

Tyvärr är AzireVPN lite begränsad i sin tjänst eftersom den bara har cirka 20 servrar i fem länder. Fortfarande till de priserna och som stöder denna typ av teknik finns det potentialen att växa.

Ett bra plus i dess fördel är möjligheten för dig att betala i vissa former av cryptocurrency som Bitcoin och Litecoin.

Slutliga tankar: Behöver du en VPN i Singapore?

Tanken på att föreslå en VPN-tjänsteleverantör i Singapore började först. Landet har verkligen avancerad teknik och i regeringens händer kan allting hända där.

Som sådant i mina rekommendationer, måste de tre bästa spelarna baseras på företag med solida erbjudanden och en beprövad meritlista. Min förspänning delvis har drivits av personlig erfarenhet och de av vänner som är i landet, men ärligt talat är det bättre att vara säker än ledsen.

Med solid infrastruktur i landet borde det vara lätt att hitta nästan alla VPN-leverantörer du kan använda där och få åtminstone anständiga hastigheter men betala mer fokus på säkerhet där. 256-bitars kryptering kan bromsa din prestanda, men åtminstone alla avlyssnade data förblir säkra.

För att sammanfatta, här är topp 3 VPN Singapore:

FART

SÄKERHET & INTEGRITET

PRIS (SGD / MO)

NordVPN

Excellent

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

5,50

BESÖK VPN

ExpressVPN

Excellent

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

11,47

BESÖK VPN

Surfshark

Excellent

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

2,75

BESÖK VPN

Jag tror att jag har klargjort min inställning när det gäller VPN-nödvändighet för Singapore-baserade användare. Oavsett om du är en P2P-fildelare, videostreamer eller bara vill vara anonym och säker i allmänhet – gå till det.

Det står för mycket på spel när en regering börjar diskutera om du ska eliminera din sista chans till internetfrihet i nationell säkerhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me