De 7 bästa webbhotell Australien 2020 – (Se snabbtestresultat!)

Åh Australien.


Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

Landet nere under.

Födelseplatsen för den utmärkta quokkaen.

Du är känd för så många produkter, platser och människor MEN när det gäller webbhotell är du kinda … meh. Ledsen killar, men det är sant.

Contents

Varför webbhotellhastighetsärenden

Bästa webbhotell australiska webbplatser

Det är bara naturligt för australier att vilja stödja australiska företag, webbhotell ingår, men vi måste möta fakta – australsk webbhotell är SLÅ och det kommer att döda ditt företag.

Vi lever i framtiden där människor har tillgång till information med ett ögonblick och de har vant sig vid sådana hastigheter. Därför måste webbplatser laddas på mindre än 2 sekunder. Längre än så och människor kommer bara att bli uttråkade och svepa bort och leta efter en webbplats som kommer att svara med de hastigheter som de är vana vid.

Med andra ord, om ditt lilla företag kör på långsam australisk webbhotell kommer du att förlora kunder och tusentals dollar i potentiell försäljning!

Webbplatshastighet spelar också en enorm faktor för sökmotoroptimering. Du kan optimera nyckelorden allt du vill, men om din webbplats konsekvent är långsammare än konkurrensen kommer den aldrig att dyka upp först i Google-sökningar.

Tills de australiska webbhotellarna går ihop, rekommenderar vi starkt att du går med icke-australiska varumärken, särskilt de med datacentra i Singapore.

Snabbrekommendation: 

För er för upptagen för att läsa hela artikeln, här är en sammanfattning; Australisk webbhotell misslyckas med att imponera vad gäller hastighet och värde. Du är mycket bättre på att hålla värd med SiteGrounds Singapore datacenter, så kunder runt om i hela regionen kommer att kunna njuta av din snabbladdningswebbplats. Se hur snabbt SiteGround är.

Webbhotell Australien är inte tillräckligt anslutet

Du ser, även i denna tid då allt går trådlöst, är internet fortfarande till stor del beroende av undervattens-kablar.

Allt du använder internet för (videoströmning, spel, shopping, affärer osv.) Använder alla undervattenskablar som kan överföra terabyte data med ljusets hastighet, och tyvärr är Australien ett av de minst anslutna länderna i världen , vilket framgår av Wikipedia’s lista över internationella ubåtkommunikationskablar.

Ubåtkabelkarta

Australien är minst ansluten (kartkälla)

Australien är anslutet till endast 21 ubåtskablar men 11 av dessa fungerar inte (10 avvecklade och 1 under uppbyggnad), och de som fortfarande är i bruk är gamla och benägna att skära och skada, vilket kan orsaka stora störningar som denna precis här.

Hur störning av ubåtkabel påverkar ditt lilla företag

Vi nämnde tidigare i Best Host Singapore att Amazon skulle kunna förlora upp till 1,6 miljarder USD per år om deras webbplats bromsas med bara 1 sekund. Föreställ dig nu den situationen men med otroligt långsamma laddningstider i flera dagar – de kommer att förlora kundernas förtroende eftersom deras tillförlitlighet äventyras och shoppare kommer att leda sin verksamhet någon annanstans.

Det är så det kommer att vara med undervattenskabelavbrott.

Denna situation är mycket verklig, särskilt sant för småföretag online som är värda i Australien som behöver drifttid dygnet runt. Långsamma laddningshastigheter orsakar kundfrustration och du kommer inte att sälja så mycket du vill eller så mycket du potentiellt kan.

Det är därför vi rekommenderar starkt att hålla dina webbplatser med internationella webbhotell med datacentra i Singapore.

Du måste komma ihåg att onlineföretag är globala företag och på det här sättet kommer resten av världen fortfarande att ha åtkomst till din webbplats om kablarna är bustade, och du har fortfarande anständiga hastigheter i Ozzieland när allt är igång.

Vad dina kunder inte berättar för dig

 • Första intryck Matter
  Kunder kommer att bilda sina åsikter om ditt varumärke under de första sekunderna som de laddar upp din webbplats. Om din webbplats laddas snabbt känner de sig lyckliga och fortsätter surfa. Om det är för långsamt kommer de att känna sig missnöjda och den känslan kommer att stanna kvar varje gång du ser ditt varumärke.
 • Kunderna blir lätt uttråkade
  Om din webbplats misslyckas med att fånga kundens uppmärksamhet, antingen via långsamma laddningshastigheter eller oattraktivt innehåll, kommer de att gå vidare och kommer inte att bry sig om att titta in i din webbutik igen.
 • De är osäkra
  Människor är försiktiga med online-shopping. Långsamma webbplatser betraktas som inte pålitliga, deras beställningar kan försvinna eller blandas osv. En snabbare webbplats hjälper människor att se ditt varumärke eller webbplats som professionell och pålitlig, vilket hjälper till med försäljningen.

Hur vi testar för webbhotellhastighet

Först och främst måste du bekanta dig med Bitcatcha.coms unika serverhastighetschecker. Vi skapade den för att kontrollera serverens responstid över hela världen. Du kan använda den för att se hur snabbt din server fungerar när du svarar på förfrågningar från olika länder.

Vad är vårt riktmärke?

Vi jämför serverhastigheter mot Googles rekommendation på 200 ms. Så här rankar vi webbhotell som vi testade:

 • Allt under 180 ms rankas som A+
 • 181 ms -210 ms rankas som A
 • 211 ms – 220 ms är rankad som B+
 • 221 ms – 240 ms är rankad som B
 • 241 ms – 280 ms är rankad C+
 • 281 ms – 360 ms är rankad C
 • 361 ms – 520 ms rankas som D+
 • 521 ms – 840 ms rankas som D
 • 841 ms – 1480 ms rankas som E+
 • Allt över 1480 ms rankas som E

* Obs: Skalan är inte linjär.

Helst vill du att din webbplats ska rankas åtminstone B men ju snabbare din webbplats presterar, desto bättre är det för dig.

Bästa webbhotell Australien jämfört – vilket märke som är det snabbaste?

De webbhotellmärken som vi testat är alla ganska kick-ass, med en lägsta rankning av B +. I grund och botten kan du inte gå fel när du är värd för något av dessa märken, och allt beror på personliga preferenser. Läs vidare för att ta reda på vilka vi tror kommer att hjälpa dig att öka ditt företag!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Sydney

95 ms

Pris (AUD)

7,68 / mo

Nyckelfunktioner

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besök / mån
 • SuperCacher
 • 24/7 teknik. Stöd
 • Premium backup

"En mångsidig och mycket väl avrundad värd. Vi är även värd för Bitcatcha med dem!"

Vi har sagt det tidigare och vi säger det igen – vår favorit webbhotell, händerna nedan är SiteGround. Våra webbplatser är värda hos dem, vi är partiska mot dem, och enligt vår ödmjuka åsikt erbjuder de den bästa delade värden när det gäller hastighet och värde just nu.

Vår testsida är värd i SiteGrounds Singapore datacenter, så de presterar ganska bra runt i regionen, med bara 95 ms när de pinglade hela vägen från Sydney. I hela världen gjorde de också fantastiskt med tanke på avståndet till USA: s öst (215 ms) och Sao Paolo (351 ms).

Vi fick en ranking på A + med ett världsomspännande medelvärde på 159,9 ms (jämförbart med några molnhotellalternativ där ute)!

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Medelhastighet: 159,9 ms – Se hela resultatet

Deras supportteam är helt enkelt utmärkt. Under hela vår tid med att vara värd hos dem har de aldrig lyckats svara på en fråga till vår tillfredsställelse, oavsett hur dumt det kan vara. Vi tror att de kan vara ett av orsakerna till att SiteGround är en av WordPresss starkt rekommenderade värdar!

När det gäller datacentra har de fem toppmoderna byggnader belägna i tre regioner. Välj en som är närmast dina kunder för att optimera webbplatsens hastighet (välj i detta fall Singapore).

Med deras konkurrenskraftiga priser (endast AUD7.68 / månad), utmärkt support, enastående hastighet, 99,99% drifttidsgaranti och en hel mängd funktioner vi inte kan leva utan, är det ingen överraskning att SiteGround är vårt webbhotell nummer 1 för Australien!

SiteGround i aktion

 • Läs vår djupgående granskning av SiteGround.
 • Besök vår SiteGround-testplats som är värd i Singapore.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Sydney

191 ms

Pris (AUD)

5,25 / mo

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Obegränsad lagring
 • Obegränsad bandbredd
 • hPanel
 • Lokaliserat stöd

"Webbhotell som är bäst för nybörjare."

Vi har nyligen fått våra smutsiga små luktar på några Hostinger-konton och vi är ganska imponerade av servicenivån vi fick. Deras mycket effektiva och hjälpsamma supportteam hjälper dig steg för steg för att lösa eventuella problem du stöter på, på ditt modersmål (för närvarande har de team som stöder över 20 modersmål med planer på att utöka till mer), vilket kommer att hjälper verkligen nybörjare med deras webbplatsbesvär.

Nu trodde vi att vid denna prispunkt kanske deras servrar inte är lika snabba. Det visar sig att vi hade fel. Vi använde vårt Singaporeanska Hostinger-konto via vår serverhastighetskontroll för att se hur bra de presterar globalt och i Australien självt, och resultaten fick oss.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Medelhastighet: 175,8 ms – Se hela resultatet

Med ett världsomspännande medelvärde på 175,8 ms, visade Hostingers Singaporean datacenter sin mått med detta hastighetstest. I Sydney klockade deras servrar in med ett mycket respektabelt 199 ms, vilket visar världen att Hostinger enkelt kan betjäna australiska kunder samtidigt som de ger den omgivande hastigheten de behöver. Verkligen förtjänande av vår A + -rankning.

Till ett riktigt konkurrenskraftigt pris på 5,25 AUD / månad är mängden funktioner du får galet. Obegränsad SSD-lagring, obegränsad bandbredd, obegränsad e-post, 99,9% drifttidsgaranti, alla godbitar du hittar i en premium webbhotell, men till en bråkdel av priset. För att packa upp det fint har de till och med kastat in ett gratis domännamn med varje nytt konto.

Deras utmärkta stöd i kombination med deras snabba serverhastigheter, konkurrenskraftiga priser och myriad av hastighetsförstärkande funktioner gör Hostinger till en av de bästa webbhotlarna för de som är nya för online-företag..

Hostinger i aktion

 • Läs vår djupgående Hostinger-recension.
 • Besök vår Testinger-testplats som är värd i Singapore

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Sydney

265 ms

Pris (AUD)

37,41 / mo

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Värd 5 webbplatser
 • 60 GB SSD-lagring
 • 30 000 besök / mån
 • SSH & SFTP-åtkomst

"Ett webbhotellmärke byggt för WordPress"

Som det nya barnet på kvarteret imponerar WPWebhost definitivt. De är systerföretaget till Exabytes (ett webbhotellföretag med en stark närvaro i Sydostasien) och så de har ärvt många av de drag som gjorde Exabytes bra till att börja med.

De har märkt sig som en Premium Managed WordPress-värd och de har massor av prestandaförbättrande verktyg som passar en hanterad WordPress-värd (ssd-lagring, NGIX-teknik, http / 2, verk)

Vår testsida för WPWebhost finns i Colorado USA med WP Plus-planen (AUD37 / månad). Med det fick vi 60 GB lagring, 30 000 besök per månad och en ersättning på 5 domäner.

Snabbt är WPWebhost ganska jävligt snabbt med ett världsomspännande medelvärde på 141 ms, med pingar från Sydney som klockar in på en anständig 177 ms. Mellan alla våra värdade testsajter i USA i denna lista utförde WPWebhost faktiskt det snabbaste med pingar från Australien!

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Medelhastighet: 157,6 ms – Se hela resultatet

Hittills verkar WPWebhost vara knät med bina med sina många funktioner och hastighet, men deras tjänst är fortfarande väldigt ny och deras stöd är fortfarande otestat.

För att packa upp det är WPWebhost en stor värd för australierna när det gäller funktioner och hastighet. Deras dedikerade 24/7 supportteam är baserat i Penang, Malaysia – men eftersom de är ett mycket ungt varumärke måste de fortfarande bevisa sig själva vad gäller stöd.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Sydney

141 ms

Pris (AUD)

6,95 / mo

Nyckelfunktioner

 • Obegränsad SSD
 • Obegränsad bandbredd
 • A2-optimerad WP
 • Gratis webbplatsmigrering
 • När som helst pengar tillbaka

"Bäst för småföretag och personliga webbplatser som körs på WordPress."

Precis som Inmotion är A2-värd ett av få topphotellmärken där ute som verkligen bryr sig om planeten. De har en allvarlig go-green-kampanj pågår och de är 100% koldioxidneutrala.

Förutom att de är fantastiska när de räddade planeten har de också fått många utmärkelser som säger något om deras anmärkningsvärda snabbhet och service.

Vi valde deras Swift-plan (6,95 AUD / månad) och fick njuta av många funktioner som hjälpte till att hålla vår webbplats snabb, som SSD-lagring, PHP7 och deras exklusiva A2-optimerade WordPress-app.

De har tre datacentra utspridda i olika regioner, med närmast Australien till Singapore i Singapore.

Naturligtvis beslutade vi att vara värd för vår testplats med deras Singapore datacenter, men resultaten var inte riktigt vad vi förväntade oss.

Pingar från Sydney kom tillbaka på 329 ms, vilket är lite för långsamt för vår smak. Men de lyckades fortfarande göra ett jävla bra världsomspännande medelvärde på 176 ms med en ranking på A +, på grund av deras brinnande snabba hastigheter i resten av de testade platserna.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Medelhastighet: 173,2 ms – Se hela resultatet

A2 är kanske inte den snabbaste webbhotell i Australien, men de presterar exceptionellt bra runt regionen. Med sina obegränsade funktioner är A2 en stor webbhotell som är värt att överväga!

A2 Hosting i aktion

 • Läs vår djupgående A2-värdegranskning.
 • Besök vår A2 Hosting-testplats som är värd i Singapore

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Sydney

266 ms

Pris (AUD)

41,86 / mo

Nyckelfunktioner

 • Drivs av Google Cloud
 • 20 000 besök / mån
 • Dagliga säkerhetskopior
 • WP-expert som support
 • Hackfixgaranti

"Premium WordPress-hosting drivet av Google Cloud-plattform"

Nästa på vår lista över snabbaste webbhotell för Australien är Kinsta Managed WordPress Hosting. Det bästa med Kinsta är att deras infrastruktur byggs uteslutande med Googles helt egen molnplattform! Detta gör att de kan dra nytta av Googles alltid förbättrade teknik och ett enormt 20 datacenter, vilket ger Kinsta potentialen att vara FASTEST webbhotell runt, full stopp.

Med mer än tio års erfarenhet av WordPress har Kinsta förmågan och vet hur man skapar den bästa, smidigaste hanterade WordPress Hosting-lösningen för marknaden.

Med hjälp av deras nästa gen-arkitektur och infrastruktur kan Kinsta ladda värdplatser snabbare än de flesta kan blinka.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Medelhastighet: 179,5 ms – Se hela resultatet

Kinsta är en WordPress-värd, det betyder att du bara kan vara värd för WordPress med dem. De ingår också i premiumkategorin, allt bra stöd och snabbhet kommer med ett rejäl pris; 41,86 $ per månad för deras startnivåplan. Kinsta kan vara dyr, men om du har råd med det kommer du att ha förstklassigt stöd i branschen.

Kinsta i aktion

 • Läs vår fullständiga recension om Kinsta.
 • Besök vår Kinsta-testwebbplats i deras datacenter i London.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Sydney

168 ms

Pris (AUD)

9,61 / mo

Nyckelfunktioner

 • Linux & cPanel
 • Obegränsade resurser
 • Automatisk säkerhetskopiering
 • Resursskydd
 • CloudFlare CDN

"Ett av de äldsta märkena runt."

Bluehost är det äldsta värdmärket för webbhotell som gör det till den här listan, och med 15 års (sedan 2003) erfarenhet under sitt bälte vet de att människor letar efter – snabb och pålitlig webbhotell.

Vi gillar att de har fått CDN inbyggt direkt på sitt konto. Om du behöver en ökning av hastigheten är den tillgänglig med en knapptryckning.

På endast AUD 9.61 med deras Plus-plan fick vi obegränsad lagring och bandbredd, med obegränsade domäner. När det gäller hastighet är BlueHosts globala medelvärde lite långsammare jämfört med de flesta märkena på den här listan, men om du bara riktar australiska kunder har du inget att oroa dig för.

Bluehost rankas fortfarande A med ett världsomspännande medelvärde på 188 ms, med Pings från Sydney som kommer in på 183 ms (med datacentret i USA).

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Medelhastighet: 153 ms – Se hela resultatet

De är inte så snabba som A + -värdarna, men för bloggar och små online-företag är BlueHost perfekt.

7. Avgörande

https://www.crucial.com.au/

Avgörande

Världshastighetspoäng

EN

Hastighet i Sydney

1 ms

Pris (AUD)

16,58 / mo

Nyckelfunktioner

 • Verkligen Australien värd
 • 50 GB disklagring
 • 24 × 7 Aussie-stöd
 • Obegränsad e-post
 • Grön värd

"Bäst för målgrupper på webbplatser inom Australien"

Vi försökte faktiskt vårt svårast att inkludera australiska webbhotellmärken i den här listan, men låt oss se fakta – australsk värd är bara inte bra.

Vi testade Ventraip och blev ganska besvikna över deras resultat (världsomspännande medelvärde på 249 ms, rankat C +) och NetRegistry lyckades inte heller mycket bättre, med ett världsomspännande medelvärde på 246 ms (också rankat C +).

Avgörande lyckades dock imponera på oss med deras kundvänliga service och snabbhet. De brinner för att hjälpa australiska företag att lyckas och deras lilla men effektiva kundtjänstteam återspeglar det.

Vi använde deras Shared Hosting-plan (16,58 AUD) och behandlades med 50 GB lagring, obegränsad bandbredd med 10 domäner. Det kanske känner sig lite dyrt, särskilt eftersom de begränsar din lagring och domäner, men det kan fungera till vår fördel – begränsade resurser i delad hosting innebär att ingen enskild klient kommer att ta sig av servern, vilket resulterar i stabila servrar för alla.

Deras serverhastigheter är ganska anständiga, men inte lika bra som resten av webbhotell på denna lista med ett världsomspännande medelresultat på 192 ms (A).

De är bara okej om du är inriktad på internationella kunder, men om du bara kommer att ha australiska tittare / kunder kommer du gärna att veta att pings från Sydney kom tillbaka med snabba hastigheter – bara 1 ms.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Medelhastighet: 192 ms – Se hela resultatet

En aning som vi har med Crucial är att de fortfarande använder PHP5.6 för närvarande. Vi tror att om de beslutade att implementera PHP7 så kommer de att få en stor hastighetsökning.

Vi gillar att Crucial verkligen betyder det när de säger att de bryr sig – precis som A2 och Inmotion letar Crucial aktivt efter sätt att minska deras koldioxidavtryck på planeten. De bidrar också regelbundet till välgörenhetsorganisationer och initiativ som vill bevara Australiens naturliga skönhet.

Om vi ​​bara inriktar oss på australier, skulle vi gärna vara värd för Crucial och deras expertteam.

Dom

Vi ville verkligen att fler australiska webbhotell skulle göra listan, men tyvärr presterar de bara inte tillräckligt bra med avseende på hastighet eller pris.

Visst, australiska webbhotellmärken presterar exceptionellt bra på hemmaplan, men det är den enda platsen de utmärker sig på; de är bara så långsam överallt annars! Vad är poängen med att ha en online-verksamhet med långsamma laddningstider globalt när hela syftet med att föra företag till internet är att potentiellt få fler globala kunder?

För att sammanfatta, här är våra 3 bästa webbhotellleverantörer för webbplatser i Australien:

VÄRLDENS HASTIGHET

HASTIGHET I SYDNEY

PRIS (AUD / MO)

Siteground

EN+

95 ms

7,68

Hostinger

EN+

190 ms

5,25

WPWebHost

EN+

225 ms

37,41

Personligen skulle vi gå med SiteGround (värd i Singapore) om vi skulle rikta oss mot australiska kunder. Vi får utmärkta hastigheter från hela regionen, till skillnad från att bara vara snabba i Australien.

Med deras konkurrenskraftiga priser, fantastiska funktioner, supersnabba hastigheter och världens vänligaste kundtjänstteam har vi ärligt talat det mycket svårt att slå SiteGround från vår plats 1.

Gå över till SiteGround officiella webbplats för att kolla in deras planer, eller kolla vår djupgående granskning av SiteGround!

Släpp oss som vanligt ett meddelande för alla frågor du kan ha och vi svarar mer än gärna på det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map