De 7 bästa webbhotell för indiska webbplatser 2020 (rankad!)

Om du snubblat över denna sida när du letade efter den bästa webbhotell i Indien, har du tur – vi har nyligen checkat ut en massiv lista webbhotell och vi har valt sju av de bästa prestandamärkena som hjälper dig att besluta om en det är det bästa för ditt företag!


Contents

På en överblick: Topp 3 webbhotell för Indien

# 1 Hostinger Indien

https://www.hostinger.in/

Ett utmärkt val för oss som just börjar. Du kommer att njuta av servertid på 80 ms i Indien, och de är ganska jävla snabbt över hela världen också! Deras galna låga introduktionspris är helt enkelt för bra att motstå.

# 2 SiteGround Singapore

https://www.siteground.com/

Bäst alla rundare med stort värde för pengarna. Serverns reaktionshastighet är galen vid 68 ms pingad från Bangalore, och mycket liten latens när pingad från hela världen. Vi anser att det är den perfekta värden för små till medelstora företag i Indien.

# 3 A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

Med hjälp av deras Singapore-datacenter är A2-värdens globala genomsnittliga hastighet inte lika snabb som SiteGround men pings från Bangalore återvände med en snabb belysning på 68 ms. Vi älskar också deras bekväma funktioner!

Varför ska du lita på oss??

Här på Bitcatcha.com har vi fått decennier av kombinerad erfarenhet av nätverk och IT, och vi har gjort det till vårt uppdrag att upptäcka allt som finns att veta om webbhotell.

Vi lägger stor vikt vid webbhotellhastighet eftersom vi vet att hastighet enkelt kan göra eller bryta ett företag. En webbhotell måste kunna svara på en begäran snabbare än du kan knäppa fingrarna (det tar 350 millisekunder att knäppa fingrarna – en bra webbhotell måste kunna svara på mindre än 200 millisekunder).

Varför hastighet är så viktigt

När du tar med ditt företag online ska du veta att du konkurrerar med hundratals, kanske tusentals andra webbutiker. Du kan förvänta dig att konkurrensen kommer att erbjuda exakt samma tjänst eller produkt som du, till exakt samma prispunkt eller till och med lägre.

Vad kan du göra för att få en fördel gentemot tävlingen?

Webbplatsens hastighet.

De flesta människor är vana att ladda sin information eller webbplatser på mindre än 2 sekunder (vilket innebär att webbhotellen måste svara så snabbt som möjligt. I Googles standard, 200 ms). Något längre än så, och människor är helt enkelt för otåliga att vänta, navigera till en annan webbplats som tjänar deras behov och laddas mycket snabbare.

Förstå Bitcatchas hastighetsbetyg

Världsomfattande hastighetsbetyg

Vi använde vår helt egen serverhastighetschecker för att testa för responstider från åtta olika platser över hela världen. Vi gör sedan genomsnittet av dessa resultat och jämför det mot Googles rekommenderade responstid på 200 ms. Webbvärdar får ett A-betyg om det är snabbare än 210 ms.

Hastighet i Indien

Vi mäter responstiderna från Bangalore specifikt. Detta berättar hur snabb en viss webbhotell är för indiska målgrupper.

Hur man väljer en bra webbhotell

De flesta vill bara ha grundläggande webbhotell som fungerar. Det finns emellertid stora skillnader i varumärken och det är viktigt att välja en webbhotell som passar dina behov för att få ett framgångsrikt onlineföretag.

Det finns några saker som en webbhotell måste ha för att vi ska kunna betrakta dem som bra – här är några så att du vet vad du ska leta efter.

1. Hastighet

Om din webbhotell är långsam att svara kan det kosta dig tusentals, kanske miljoner i förlorad potentiell försäljning. Vi vill ha en snabb webbhotell som åtminstone kan matcha Googles riktmärke på 200 mil! Hos Bitcatcha mäter vi serverhastigheten och rangordnar webbhotell från A + till D

2. Hastighet där din målgrupp är

Du måste få webbhotell som svarar på förfrågningar från din riktade målgrupp FAST, så se till att du väljer en webbhotell med bra responstider i din publiks region. Det är därför Bitcatchas unika serverhastighetschecker visar dig responstider från 8 länder runt om i världen!

3. Pris

Vi vill skapa en fin balans mellan låga priser och bra webbhotell. Välj en värd som kan ge dig de funktioner du behöver till ett pris som du är bekväm att betala!

4. Kundtjänst

Komplikationer kan uppstå när du har att göra med webbplatser, och det är trevligt att ha ett team av experter som är dedikerade till att hjälpa dig lösa dina problem. Var noga med att välja en webbhotell som har en bra track record i kundsupport.

5. Drifttidsgaranti

Din webbplats kommer att vara värdelös för dig och din publik om den ständigt sjunker. Vi vill leta efter en webbhotell som minst kan ge oss en garanti på 99,8%

6. Säkerhet

Om din webbhotell har dåligt skydd mot skadlig programvara och hackor, lämnar du din webbplats och data öppna för attacker. Välj en värd som har ett starkt resultat när det gäller säkerhet, skadlig programvara och hackskydd.

7. Funktioner

Det är alltid trevligt att få mer än du har betalt för funktioner. Vissa webbhotellmärken kan ha fler funktioner men de är kanske inte de snabbaste. Välj en webbhotell som är välbalanserad mellan att ha funktioner du vill ha, hastighet och pris.

Bör du välja lokalt eller gå globalt?

Så din webbutik eller ditt företag är fokuserat i Indien. Vilka är dina värdalternativ?

 1. Du kan få en webbhotell som är baserad i Indien

  Det är idealiskt för dig och din publik kan njuta av snabbare hastigheter. Du kanske också föredrar det lokala kundsupportteamet.

 2. Du kan få ett globalt varumärke som täcker Indien

  Med globala märken kommer vanligtvis bättre globala hastigheter (perfekt om du riktar dig till en global publik). Du bör också uppleva bättre säkerhet och allmän service.

Vi har några lokala och globala alternativ i listan nedan. I slutändan rekommenderar vi en global värd som täcker Indien för bättre kundsupport och faciliteter.

Rankat: De 7 bästa webbhotell för indiska webbplatser

Notera

1. Alla listade priser baseras på 12 månaders introduktionspris.
2. Den valutakurs som används är 1 USD till 64,94 indiska rupier.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Indien

99 ms

Pris (£)

205 / mo

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Obegränsad lagring
 • Obegränsad bandbredd
 • hPanel
 • Lokaliserat support

"Bra funktioner till ett bra pris, särskilt för nybörjare"

Medan vi rörde oss om med vår Testinger India testwebbplats insåg vi att dessa killar faktiskt producerade ganska snabba responstider när de pingade från Indien! Vi gjorde några jämförelser och testade Hostinger mot de andra webbhotellarna och drog slutsatsen att dessa geniala litauier förtjänar att vara på topplatsen i denna lista.

Hostinger-serverhastighet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Avg. Hastighet: 175,8 ms (Se hela resultatet)

Eftersom servern ligger i Singapore, förväntade vi oss att Hostinger skulle ge ganska snabba resultat i den asiatiska regionen, och de gjorde inte besviken. Förfrågningarna från Singapore, Japan och Sydney besvarades alla mycket snabbt under 190 ms, vilket är supersnabbt. I synnerhet Bangalore fick sitt svar på 99 ms. Vad vi gillade med Hostinger India är att det spelar ingen roll om dina kunder är baserade i Asien, Amerika eller Europa; deras servrar producerar ganska snabba responstider i de flesta regioner.

Hostinger kundtjänst

“Fun” är inte ett ord vi vanligtvis skulle använda för att beskriva ett supportteam, men vår erfarenhet av Hostingers support var verkligen kul! Deras livechattwidget visas alltid längst ner till höger på instrumentpanelen, vilket gör det enkelt att ansluta till någon.

De inkluderade också förmågan att skicka emojis, gifs och filer, vilket kan låta värdelöst men är faktiskt till stor hjälp för att förmedla våra frustrationer till teamet.

De tjänar också över 20 länder på sina modersmål, med planer på att lägga till fler, vilket visar att de verkligen bryr sig om att kommunicera med sina kunder.

Våra tankar om Hostinger

Hostinger erbjuder inte så många fördelar som deras konkurrenter här på den här listan (ingen gratis ssl eller daglig backup) men de förtjänar platsen 1 på grund av deras attraktiva introduktionspriser.

De kan konkurrera med resten av webbhotell när det gäller hastighet, funktioner och användarvänlighet, men de lyckades förstärka tävlingen genom att erbjuda 1 gratis domännamn med varje nytt konto.

Detta ger utmärkt värde, särskilt för företagare och nya onlineföretagare som är bekymrade över kassaflöde. Med sådana solida resultat, imponerande responstider och utmärkt supportsystem kan du verkligen inte gå fel när du är värd hos Hostinger.

Kolla in vår fullständiga recension på Hostinger för mer information!

Hostinger i aktion

 • Se vår Hostinger-testsida
 • inger officiell webbplats

2. SiteGround

https://www.siteground.com

Siteground

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Indien

66 ms

Pris (£)

386 / mo

Nyckelfunktioner

 • 20 GB SSD-lagring
 • 25 000 besök / mån
 • SuperCacher
 • 24/7 support
 • Premium backup

"Vår favorit webbhotell. Väl avrundad och mångsidig. Vi är värd för Bitcatcha med dem!"

Det är ingen hemlighet att SiteGround är vår favorit webbhotell. De har inte funnits länge (bara sedan 2004), men deras service och snabbhet har varit helt fantastisk och vi är faktiskt ganska partiska mot dem. I själva verket gillar vi dem så mycket att denna webbplats, Bitcatcha.com, faktiskt är värd med SiteGround!

SiteGround-serverhastighet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Avg. Hastighet: 159,9 ms (Se hela resultatet)

Med testsidens datacenter i Singapore är det inte förvånande att responstiderna från Japan, Sydney och Singapore läser exceptionellt bra, under 100 ms. Vad vi var nöjda med var svarstiden från den Bangalore läste 136 ms – det är supersnabbt för indiska målgrupper!

Sitegrounds globala genomsnittliga responstid är 165 ms, vilket ger den en solid A +, den bästa rankningen vi har i Bitcatcha.com

SiteGround-kundsupport

Vi har hanterat kundsupport från alla webbhotellmärken som listas här nedan idag, och SiteGrounds support är det bästa vi har stött på, nedåt.

Livechat svarade på oss på några sekunder, var tålmodiga nog att skickligt besvara alla dumma frågor vi hade. De var också mycket hjälpsamma med allt vi behövde. Biljetter löstes snabbt och skickligt, utan att frustrera oss på något sätt alls.

SiteGround ställer verkligen fältet för kundsupport, vilket gör att de andra webbhotellerna ser dåliga ut jämfört!

Våra tankar om SiteGround

En fördel (av så många) som SiteGround har jämfört med andra webbhotell är att de inkluderar gratis SSL för sina användare. Från och med juli 2018 kommer Chrome (världens mest populära webbläsare) att börja markera alla icke SSL-webbplatser som “inte säkra”, och det kommer att göra att dina kunder känner sig lite osäkra på ditt varumärke. I en värld där tävlingen är så hård, vill du inte ha någon minskad förtroende för din tjänst.

Så vi tror att SiteGround med ett Singapore-baserat datacenter är solid, med fantastiska globala hastigheter och ännu bättre resultat i Indien! Koppla ihop det med deras utmärkta kundsupportteam, så får du en värd som är riktigt fantastisk i alla aspekter.

Ett bestämt ja i våra böcker! Kolla in vår fullständiga SiteGround-granskning för allt du behöver veta om värden.

SiteGround i aktion

 • Se vår testplats för SiteGround
 • Besök SiteGround officiella webbplats

3. A2 Hosting

https://www.a2hosting.in/

A2 Hosting

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Indien

163 ms

Pris (£)

350 / mo

Nyckelfunktioner

 • Obegränsad SSD
 • Obegränsad bandbredd
 • A2-optimerad WP
 • Gratis webbplatsmigrering
 • När som helst pengar tillbaka

"En pålitlig webbhotell med snabba resultat, särskilt deras Turbo-plan."

Det amerikanska webbhotellföretaget är ganska välkänt för sina fantastiska Turbo-servrar och deras fantastiska A2-optimeringsfunktion. (Fullständig information i vår djupgående granskning av A2 Hosting)

Samtidigt som de inte är den snabbaste webbhotellen, lyckades de ändå få A + i våra serverhastighetstester.

A2 Hosting-hastighet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Avg. Hastighet: 173,2 ms (Se hela resultatet)

Med hjälp av deras Singapore-datacenter kom pings från Singapore i supersnabbt på 6 ms, 67 ms för Japan medan Bangalore gjorde ett mycket respektabelt 163 ms. Svarstiderna för resten av världen sjönk i hundratals, de är fortfarande snabbare än din genomsnittliga webbhotell med ett världsomspännande medelvärde på 173 ms.

A2 Hosting kundsupport

Nu är det här vi har ett litet problem med A2-värd – deras livechatt Guruer är faktiskt bra på vad de gör. Det är bara så att de någon gång är lite svåra att nå. När vi dock kommit fram till en Guru lyckades de enkelt lösa våra problem!

Våra tankar om A2

Liksom SiteGround erbjuder A2 Hosting också gratis SSL för sina kunder, en funktion som är lätt att implementera men som ännu inte görs av de flesta webbhotell. Kundtjänst kan förbättras, men när du ansluter till dem är de en solid webbhotell med utmärkta funktioner!

A2 i aktion

 • Se vår testsajt för A2-värd
 • Besök A2 Hosting officiella webbplats

4. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Indien

514 ms

Pris (£)

324 / mo

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Obegränsad dataöverföring
 • SSH-åtkomst
 • 24 × 7 amerikansk support

"Stor täckning över hela världen med support i världsklass"

Vi känner personligen att Inmotion Hosting är en av de mer underskattade ädelstenarna där ute. Deras servrar är snabba, de har utmärkta funktioner och deras kundservice är fantastisk. Faktum är att Bitcatcha.com var värd hos Inmotion innan han bytte till SiteGround (vi är fortfarande värd för några andra webbplatser med Inmotion)!

Inmotion Hosting-serverhastighet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Avg. Hastighet: 171,9 ms (Se hela resultatet)

Inmotion Hosting har bara datacentra i Amerika, vilket förklarar hastigheterna under 55 ms i USA: s väst och USA: s öst. De gjorde inte så illa heller i resten av världen – 109 ms i Japan, 153 ms i Sydney, 172 ms i Sao Paolo och 178 ms i Singapore. Tyvärr gick de inte så bra i Bangalore, 514 ms.

Deras världsomspännande medelvärde är 171,9 ms, vilket ger dem en A + -rankning.

Inmotion kundsupport

Som förväntat är Inmotion Hosting kundtjänstteam utmärkt. De vet vad de gör och de är effektiva och lämnar oss aldrig för länge. Live chatsessioner är anslutna på några minuter och biljetter löses utan besvär.

Våra tankar om Inmotion Hosting

Om du riktar dig till en internationell publik är Inmotion Hosting perfekt – om du bara syftar till att vädja till lokala indiska kunder, kanske du vill överväga andra värdar.

Inmotion i action

 • Se vår testplats för Inmotion Hosting
 • Besök Inmotion Hosting officiella webbplats

5. GoDaddy Indien

https://in.godaddy.com/

GoDaddy Indien

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Indien

111 ms

Pris (£)

149 / mo

Nyckelfunktioner

 • 30 GB hårddisk
 • Ouppmätt överföring
 • 1 webbplats tillåten
 • 1 GB databas
 • PHP7 stöds

"Ganska anständigt om du inte bryr dig om inga krusiduller webbhotell"

Vår erfarenhet med GoDaddy India var lika delar “cool!” och “meh!”. För varje sak som gjorde oss lyckliga lyckades de skapa ett likvärdigt problem som förbannade oss. Låt oss titta på vad vi har att göra med.

GoDaddy Indien-serverhastighet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
167 ms218 ms197 ms10 ms337 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
111 ms182 ms71 ms245 ms173 ms

Avg. Hastighet: 171,1 ms (Se hela resultatet)

En av de coola saker vi gillade med GoDaddy India är deras hastighet – De är faktiskt ganska snabba!

Även om de inte var väldigt transparenta om platsen för deras datacenter (vi klickade på “Asien” men det berättade aldrig var i Asien servrarna är belägna) är det uppenbart från serverhastighetstestet att det är baserat i Singapore, med en enorm 10 Fröken.

Pingar från Japan kom nästa på 71 ms och sedan intressant, Bangalore på mycket snabba 111 ms. Naturligtvis är GoDaddy India perfekt om du riktar dig till den lokala indiska demografin.

Webbvärden gjorde det ganska bra även i andra delar av världen, och sjönk till 337 ms hela vägen i Sao Paolo. Sammantaget är GoDaddy Indiens världsomspännande genomsnitt 171,1 ms, och det är tillräckligt bra för en A + -rankning!

GoDaddy India kundtjänst

Tja, de är bra på vad de gör, ganska erfarna och du kommer att kopplas ganska snabbt. Inte lika snabbt som Hostinger eller SiteGround, men de får jobbet gjort. Inget att ropa om – det fungerar bara.

Våra tankar om GoDaddy Indien

Det är här vi börjar rantas lite.

GoDaddy skulle vara den perfekta webbhotellen för Indien om de bara hade några fininställda appar för WordPress, men vi fick en stor påse med ingenting. Alla andra värdar erbjuder någon form av bekvämlighet för användare via appar, så att få ingenting är lite besvikande.

En annan sak som vi är ganska irriterade över är deras användargränssnitt – de har anpassat sitt eget gränssnitt men vi känner att de kunde ha gjort ett bättre jobb för att göra det mer intuitivt.

GoDaddy Indien är värd för användargränssnitt

Det tog oss 30 minuter bara för att hitta rätt plats att hämta vår DNS korrekt, och att navigera genom UI kändes lite påtvingad och onaturlig.

Om du vill implementera grundläggande SSL för dina webbplatser blir du besviken över att GoDaddy India har det ingen gratis SSL. Du kan betala för det, men du kommer att vara bitter att veta att det här är något du enkelt kan få med andra värdar gratis.

Efter att ha sagt allt detta, tycker vi GoDaddy India faktiskt är bra om du letar efter några krusiduller webbhotell som riktar Indiens kunder till billiga priser, men om du förväntar dig toppfunktioner eller något annat är det bäst att titta på andra webbhotell.

GoDaddy Indien i aktion

 • Se vår GoDaddy India testwebbplats
 • Besök GoDaddy Indien officiella webbplats

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Världshastighetspoäng

EN+

Hastighet i Indien

318 ms

Pris (£)

354 / mo

Nyckelfunktioner

 • 50 GB SSD
 • Ouppmätt överföring
 • 1 webbplats tillåten
 • 1 gratis domän
 • Låt oss kryptera SSL

"Stor täckning över hela världen, men dåliga hastigheter i Indien. Priserna kan vara bättre."

Bluehost bildades 2003 och fortsatte snabbt att bli ett av de bästa webbhotellmärkena på marknaden. De är särskilt populära i Indien, men motsvarar deras popularitet kvalitet? Låt oss ta reda på.

Bluehost-serverhastighet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Avg. Hastighet: 153 ms (Se hela resultatet)

Bluehosts datacenter är baserade i USA, och de har ganska bra pingar (under 200 ms) från de flesta av världen med ett världsomspännande genomsnitt på 181,1 ms. Men ett problem – de gjorde det inte så bra i Bangalore, med en poäng på 330 ms.

Om vi ​​prioriterar hastighet ser det ut som att Bluehost är bättre för människor som vill ha internationell räckvidd. Om du riktar dig till den lokala indiska demografin, kanske du vill gå med en annan värd eftersom 330 ms är alldeles för långsamt för vår smak.

Bluehost kundtjänst

Att komma i kontakt med Bluehosts live-team är som att spela Russian Roulette – om du har tur får du poäng och få en erfaren personal som vet vad de gör och som kan hjälpa dig. Om du är otur får du praktikanten som är till liten eller ingen hjälp alls.

Definitivt inte vår favorit.

Våra tankar om Bluehost

Vi kan inte låta bli att jämföra Bluehost med SiteGround, eftersom de nästan är i samma prisklass. Du kan förvänta dig bättre funktioner med SiteGround, men du betalar något lägre pris med Bluehost, så jag antar att det kommer till prioriteringar och preferenser.

Bluehost är faktiskt ett mycket populärt val bland många bloggare och anslutna marknadsförare, men om du prioriterar hastighet kanske du vill överväga var din publikplats är först innan du börjar.

Bluehost i aktion

 • Se vår Bluehost-testwebbplats
 • Besök Bluehost officiella webbplats

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

Stor sten

Världshastighetspoäng

EN

Hastighet i Indien

64 ms

Pris (£)

199 / mo

Nyckelfunktioner

 • 20 GB hårddisk
 • 100 GB överföring
 • 1 webbplats tillåten
 • 300+ 1-klick app
 • cPanel ingår

"Snabba hastigheter i Indien till låga priser.

Stor sten! Myten, varumärket, legenden!

Vi har hört mycket om dem och de verkar vara ganska populära i Indien, så vi beslutade att få ett konto med dem för den här listan, bara för att se om de uppfyller förväntningarna.

Men innan vi går vidare till berömmen / låtarna, låt oss titta på testresultaten först.

BigRock-serverhastighet

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland
106 ms309 ms133 ms216 ms137 ms

Avg. Hastighet: 190,3 ms (Se hela resultatet)

Med ett världsomspännande medelvärde på 190 ms är Bigrock helt klart den långsammaste webbhotell på listan. Snabbmässigt, de är perfekta för snabba lokala pingar eftersom de är den enda webbhotell på den här listan med ett datacenter i Mumbai.

Men om du vill locka en internationell kundkrets är BigRock kanske inte det bästa valet, med poäng på 226 ms från USA: s väst, 241 ms från USA: s öst, 130 ms från London, 343 ms från Sao Paulo och 309 ms från Sydney.

De enda länder som vi såg göra bra utanför Indien var Singapore på 62 ms och Japan på 133ms.

BigRock kundsupport

Vi registrerade oss för BigRocks startplan efter att ha sett hur populära de är med lokalbefolkningen i Indien, förväntat oss anständig service och användarvänlighet men upplevelsen vi gick igenom var … en enorm besvikelse.

Till att börja med skickade systemet oss inte nödvändig information för att logga in på vårt konto. Ingen inloggningsinfo, inget DNS att ställa in, absolut ingenting.

Så vi kontaktade deras livechat för hjälp men de kan inte göra någonting åt det utan inloggning, så vi ombads att ringa BigRocks internationella supportnummer (på vår egen kostnad, kom ihåg) för att sortera detta.

Så vi ringde och följde de automatiserade instruktionerna och tålamod tryckte på knapparna som vi fick höra att trycka på … sedan avslutade samtalet.

Så vi försökte igen.

Och samtalet tappade. Om igen.

Vi försökte ringa dem totalt 3 gånger och samtalet sjunker exakt. Samma. Ögonblick.

Vi konsulterade livechatteamet för att se vad mer som kan göras.

Vi frågade dem om de kan överföra oss direkt till det relevanta teamet – de kan inte.

Kan de avbryta vårt konto – det kan de inte.

Detta blev snabbt det värsta möte vi någonsin har upplevt med en webbhotell av denna kaliber.

Klockan 17 skickade vi ett e-postmeddelande till den adress som livechat-teamet vänligen tillhandahöll, och de svarade klockan 18 med den information vi behövde för att äntligen logga in och ställa in vår testplats.

Naturligtvis var vi inte så glada över hela prövningen.

Våra tankar om BigRock

BigRock är billigt, men de måste verkligen slå upp. Snabbmässigt gör de okej trots bristen på PHP7 och SSD. De har ännu inte implementerat SSL så att användare kan stöta på problem inom en snar framtid när Chrome uppdaterar sitt system.

De måste definitivt tillhandahålla fler funktioner för sina användare, och deras användargränssnitt måste uppdateras – det ser ut som om de designade det på 90-talet och sparkade sin designer halvvägs genom.

Vi kan inte tillhandahålla skärmdumpar eftersom vi bara lyckades få åtkomst till klientområdet en gång under registreringen – vi har låsts ur det sedan dess och funktionen “glöm lösenord” fungerar bara inte. Vi har försökt det flera gånger, ingenting har någonsin dykt upp i vår inkorg eller spam-mappar.

BigRock i aktion

 • Se vår BigRock-testsida
 • Besök BigRock officiella webbplats

Dom

Efter intensiv testning och upplevelse av för- och nackdelarna med varje märke känner vi personligen att de internationella webbhotellarna (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting och Inmotion Hosting) är din bästa insats. De är konsekvent snabba med ett rykte om att vara pålitliga, och deras kundsupport hjälper dig på alla sätt de kan.

VÄRLDENS HASTIGHET

AVG. HASTIGHET I INDIEN

PRIS (£ / MÅNAD)

Hostinger

EN+

99 ms

205

Siteground

EN+

136 ms

386

A2 Hosting

EN+

163 ms

350

Inmotion Hosting

EN+

514 ms

324

Bluehost faller rätt i mitten – de är väldigt balanserade och du kommer att få bättre värde om du vill nå amerikanska marknader. En mycket bra webbhotell för nybörjare bloggare och affiliate marknadsförare!

Men om priset är din prioritering, kommer BigRock och GoDaddy India att passa dina behov helt bra, särskilt om du riktar dig till den lokala indiska demografin. De har mycket snabba lokala pingar, men du kommer att ge upp funktioner och hjälpsam kundsupport.

För oss är dålig kundsupport en deal-breaker, men om det inte är ett problem för dig, gå sedan framåt.

Det samlar in våra 7 främsta webbhotellmärken för Indien!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map