Den 8 bedste VPN for Australien 2020 (Speed ​​Tested!)

Data fra det australske statistikbureau har vist, at internetadgang i landet er steget kraftigt gennem årene. Undersøgelser indikerer også, at der vil være 311 millioner tilsluttede enheder i hjem i hele Australien inden 2021. Kombiner, at med internetudbydere, der indsamler data og regeringscensur i Australien, ville det sandsynligvis være en god ide at begynde at handle efter en Virtual Private Network (VPN) tjenesteudbyder nu.

Stigende internetbrugere i Australien

(Kilde: ABS)

Endnu kombiner disse tal med det faktum, at næsten alle ser ud til at jage efter dine private data i dag, gør det vigtigt, at du begynder seriøst at overveje brugen af ​​en VPN. De tilbyder meget større sikkerhed og anonymitet på Internettet.

Contents

Australske internetudbydere indsamler dine data

Officielt er australske internetudbydere (ISP’er) forpligtet af regeringen til at indsamle data om deres kunders brug af deres tjenester. Dette betyder, at din internetudbyder ikke kun gennemgår din kommunikation med en fin tandkam, men også gemmer masser af dine personlige oplysninger.

Alt fra den type kommunikationstjeneste, du bruger til din placering og brugstidspunkter, registreres pligtopfyldende. Ikke engang i USA har forbrugernes digitale frihed været så officielt hindret, som det er i Oz i dag.

Hvis du i øjeblikket ikke har forstået, hvad det betyder, i en nøddeskal; Australsk politi, australske kommission for retshåndhævelsesintegritet og nogle andre agenturer kan få adgang til alle de data, din internetudbyder glæder sig over – når som helst.

Regeringen filtrerer dine webservices

Når vi taler om internetcensur, er de første lande, der kommer i tankerne, ofte Kina eller Rusland. Alligevel kan det komme som et chok for det meste af den kendte verden, at mange traditionelt demokratiske og frie lande har censureret Internettet eller i det mindste forsøgt at.

I 2012 sagde den australske kommunikationsminister, at på grund af meddelelser, som regeringen sendte til internetudbydere i landet, ville over 90% af australiere, der bruger internettet, få deres indhold filtreret.

Oprindeligt var censuren beregnet til at stoppe alvorlige forbrydelser som misbrug af børn og lignende, men i 2015 blev den udvidet til at dække krænkelse af ophavsretligt materiale. Det er rigtigt, P2P-brugere, det betyder dig!

Faktisk har regeringen haft en storhedstid, der beordrer internetudbydere til at censurere flere og flere websteder på grund af den opfattede opfattelse af dem med copyright-materiale. Disse inkluderer The Pirate Bay, Torrentz og TorenHound.

Optus blokerende sider

Den meddelelse, som Optus-brugere fik, når der anmodes om censurerede sider
(Kilde: Wikipedia)

Som næsten enhver P2P-bruger kan attestere, er det fuldstændigt svampe og viser simpelthen, at de fleste regeringer blot hævder uvidenhed og bruger det som en undskyldning for at lukke websteder, som kommercielle virksomheder gør indsigelse mod, uanset realiteten i situationen.

Brug af en VPN ville hjælpe med at overvinde denne fordom og stoppe den anmassende adfærd, der i øjeblikket vises.

Hvad vi ser efter i en VPN

1. Privatliv og anonymitet (protokoller, betalingsmuligheder)

Privatliv er yderst bekymret, når du arbejder med en VPN-tjenesteudbyder, og der er to aspekter ved det – om de fører registreringer af dine brugsaktiviteter (logning) og de muligheder, de giver dig mulighed for at foretage betaling.

Nogle VPN’er, faktisk mange, tilbyder i dag muligheden for at betale via gavekort af en eller anden form eller cryptocurrency. Dette efterlader ikke noget papirspor tilbage til dig som bruger, som er et skridt videre end hvad der traditionelt har været tilgængeligt.

2. Sikkerhed (kryptering, tracker-blokering osv.)

Med hensyn til sikkerhed er der igen to aspekter af det – protokollen, som forbindelsen skal etableres med, samt krypteringsmetoden, der bruges til at sikre dataene, der kører mellem din enhed og VPN-serverne.

Hver protokol har sine egne fordele og nogle ulemper, såsom at være hurtigere, men have nogle sikkerhedsløjfer eller anden balance mellem sikkerhed og ydeevne. Krypteringsmæssigt er det almindeligt, at et højere krypteringsniveau normalt vil føre til langsommere ydeevne, da der tilføjes flere data til datapakkerne.

Andre sikkerheds tilføjelser er som regel bare glasur på kagen, såsom at have indbyggede annonceblokkere eller evnen til at blokere sporingsdata på nogle websteder.

3. Hastighed og stabilitet

Hastighed kommer selvfølgelig næste, da vi tydeligvis ikke ønsker at betale for at bruge en service, der bremser vores internethastigheder for meget. Jeg vil sige, at en god VPN burde være i stand til at tilbyde dig mindst 70% af din faktiske linjehastighed (ikke teoretisk!) På det mindste.

4. Forfalskning af geolocation

Der er også spørgsmålet om serverplacering, da det hjælper med forfalskning af geolocation. Lad os tage for eksempel, at du er i Italien og vil bruge BBCs iBBC Player-service til at streame videoer. Tilmelding med en VPN, der ikke har en server i Storbritannien, vil således give et lille teknisk problem.

5. P2P support

Det sidste punkt handler om P2P-fildeling. P2P-fildeling lægger en stor belastning på internetlinjer og er derfor rynket af nogle internetudbydere og endda nogle VPN-tjenesteudbydere. Dette er uheldigt, da P2P-filopdelere ofte forfølges i nogle lande som United Stated og Singapore (jeg havde engang en ven der, der modtog et advarselsbrev fra sin internetudbyder for at downloade en enkelt film!).

Selvom det kan være urimeligt at forvente, at alle VPN-tjenesteudbydere tager højde for brugere af P2P-fildeling, skal der i det mindste være flere servere afsat til deres brug. Dette ville åbne kundemarkedet betydeligt og imødekomme en undervurderet profil af brugere.

Placeret: Den bedste VPN for australsk

Før jeg gennemgår mine testresultater, vil jeg her gerne fastlægge en basishastighed for mit internet. Følgende er min faktiske bredbåndshastighed baseret på en servicelinje på 500 Mbps uden en VPN-forbindelse aktiv:

Ingen VPN-baseline

(Se det fulde baselinehastighedstestresultat her)

Bemærk

Brugt valutakurs: 1) 1USD til 1,37AUD, 2) 1 Euro til 1,57AUD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (AUD)

$ 5,48 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Over 4.400 servere
 • Dobbelt DNS
 • Sikrer 6 enheder
 • PGP for komm. privatliv
 • Flere protokoller

"NordVPN har en god blanding af sikkerhed, privatliv & hastighed @ hårdt at slå langtidspriser"

En af de mest populære VPN-tjenester rundt omkring, NordVPN har et øje-hævende over 5.000 servere spredt over 59 lande. At være i branchen siden 2012, har det formået at følge med de bedste og derefter nogle.

Da de er hjemmehørende i Panama, er der ingen bekymring for deres bestemmelser om anonymitet og skovhugst, da landet endnu ikke har nogen lov om datalagring. Kombiner det med krypteringsstandarder i verdensklasse og dobbelt VPN-beskyttelse, så har du en vinder på dine hænder.

NordVPN Speed ​​Test Australien

NordVPN Speed ​​Test Australia – Perth Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Australske servere på NordVPN formåede at trække sig ud omkring 45 Mbps til 50 Mbps hastighed.

Mens priser for Nord starter på industristandardniveau, er denne VPN god for dem, der ønsker at holde sig til det i lange perioder. Det har enorme rabatter på 3-årige planer, der sandsynligvis vil sprænge konkurrencen væk.

Læs vores dybdegående gennemgang af NordVPN for at lære, hvorfor det er Bitcatchas # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (AUD)

11.43 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Ingen begrænsninger
 • Offshore privatliv
 • DNS / IPv6 lækager
 • 24/7 support
 • Flere protokollesupport

"Bedst for dem, der ønsker stabilitet, sikkerhed & solid ydelse. Højt anbefalet!"

Min fejl var at vælge ExpressVPN som den første på listen, der fik gennemgang, hvilket fik mig til at undlade at sætte pris på Mercedes af VPN’er for hvad det virkelig var. Jeg satte baren ekstremt høj og kom væk og følte mig skuffet over, at den blot havde formået at opfylde de krav, jeg stillede – knap nok.

Da jeg nu har brugt en ekstremt lang periode på at stikke huller i mange VPN-tjenester, indser jeg efter refleksion, at ExpressVPN virkelig udmærker sig i, hvad det gør. Det rammer de rigtige noter i kombination på listen over alt, hvad vi ser efter i en VPN og derefter nogle.

Jeg føler mig som om dette er den perfekte VPN-service på grund af den rette balance i ingredienser, hvilket ikke er en let ting at opnå inden for et så teknisk teknisk felt som dette. Kombiner det med at skulle administrere infrastruktur rundt om i verden for at nå disse standarder gør det endnu mere imponerende.

ExpressVPN hastighedstest Australien

ExpressVPN-hastighedstest Australien – Sydney-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

ExpressVPN formåede hurtigt at tilbyde stort set stabile hastigheder overalt, uanset hvor langt fra min fysiske placering. Australiens servere optrådte stærkt og skulle være mere end i stand til at styre næsten enhver linje i landet.

ExpressVPN er muligvis ikke den billigste VPN-service i branchen, men det er mere end opvejet af deres gode resultater.

Læs vores komplette anmeldelse af ExpressVPN for at se, hvorfor det er et af vores top valg!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (AUD)

$ 2,75 / mo

Nøglefunktioner

 • Multi-Hop-forbindelse
 • Understøtter mange platforme
 • Ingen logfiler

"Surfshark, der er frillsfri og konsistent i præstationer, gør sit navn som en stærk kommende udfordrer."

Surfshark har altid forekom mig som en af ​​de mest perfekte VPN-tjenesteudbydere omkring på grund af mange faktorer. Alligevel er tingene altid kommet rundt på det faktum, at de stadig er relativt nye. For en sikkerhedstjenesteudbyder inspirerer det ikke nøjagtigt at være på markedet i en kort periode på mindre end to år.

Alligevel har Surfshark vist sig forkert, hvad angår ren ydeevne og enkelhed. Jeg finder det uundgåeligt, at jeg holder øje med dem og regelmæssigt vil revidere min mening. Indtil videre har det været en ekstremt positiv oplevelse.

Australsk fordel med hensyn til VPN-hastighed på to kritiske områder. Den første er, at den har stærk infrastruktur, mens den anden er, at de besætter en kritisk placering i Asien og Stillehavet for datatrafik. Surfshark ser ud til at have kapitaliseret sig i denne brønd, og hastighederne fra deres australske servere er imponerende.

surfshark hastighedstest Australien

Surfshark Speed ​​Test Australia – Perth Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Selvom Singapore er meget tættere på mig end Australien (fysisk), har Surfshark gjort sin balanceringshandling godt. Faktisk synes Surfshark i næsten alle lande, hvor deres servere er, at kunne opretholde en minimumsstandard for ydeevne.

Jeg vil sige, at hastighederne for Aussies vil vise relativt stærkt, uanset hvilke servere de opretter forbindelse til – hvor som helst på Surfshark-netværket. Du kan også være taknemmelig for lave Surfshark priser og relativt stærke Aussie dollars for at give dig en retfærdig rystelse, pricewise.

Lær mere om dets fremragende ved vores grundige gennemgang af Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (AUD)

$ 6,85 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Understøtter alle enheder
 • annoncer & malware-blokering
 • Ubegrænset båndbredde
 • Stealth VPN
 • Flere GCM & CBC-cifre

"TorGuard var designet til at imødekomme P2P-brugernes behov og gør det beundringsværdigt"

Mit første indtryk af TorGuard VPN var, at det virkede lidt … underligt. Det havde ikke den bling og marketingglans, som mange tjenester i dag tilbyder og virkede så tekniske, at jeg tvivlede på, at det ville appellere til mange, der kiggede på det blikende.

Hvor galt var jeg! Selvom denne service startede med fokus på P2P-brugere, er det tydeligt fra balancen mellem funktioner versus enkelhed, at designerne har tænkt tingene grundigt igennem. I sin spædbarn stod den over for opposition på mange fronter på grund af sin P2P-fokus.

I dag er TorGuard imidlertid blevet en service, der er vokset til at imødekomme de høje standarder for VPN’er som ExpressVPN og har servere i over 50 lande globalt.

TorGuard hastighedstest Australien

TorGuard Speed ​​Test Australien – Melbourne Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastigheden på deres Australien-baserede servere er anstændig og var faktisk højere end mange områder tættere på min fysiske placering. Dette er et godt tegn på, at de har været meget opmærksomme på infrastruktur i Aussie-regionen.

Som jeg nævnte tidligere, blæser deres mangel på markedsføring i en lidt dateret udseende brugergrænseflade til deres Windows-klient. Jeg vil dog varmt anbefale dig at kigge forbi, selvom de er fremragende med hensyn til ydeevne.

Forvent at betale relativt lavere priser, end de fleste top VPN’er ville opkræve – men ikke så billigt.

Læs vores grundige analyse om TorGuard for mere information!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (AUD)

4.81 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tilbyder datakomprimering
 • Annonceblokering
 • Understøtter 7 enheder

"CyberGhost har formået at finjustere sine servere til ydeevne"

Selvom det ikke er ukendt i VPN-cirkler, passer CyberGhost ikke desto mindre rigtigt ind i det, jeg betragter som VPN-kriterier i top-niveau. Selv om det er sandt, at det i nogle tilfælde tåer linjen med funktioner og ydeevne, er der stadig tvivl om, at jeg ikke føler mig fuldstændig komfortabel med at anbefale dem.

Med hensyn til tilbud har CyberGhost nok servere til at matche VPN-gigant Nord, men alligevel halter i ydelsen på trods af denne infrastruktur. En primær årsag hertil kan være, at de fleste af deres servere er samlet i Europa.

CyberGhost hastighedstest Australien

CyberGhost-hastighedstest Australien – Sydney-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

For mig i Malaysia og for dem af jer, der søger en god VPN til Australien, er dette måske ikke den bedste nyhed. På en 500 Mbps forbindelse kunne jeg næppe opretholde en brøkdel af det, når jeg opretter forbindelse til en af ​​deres Aussie-servere.

Derefter igen, hvad det måtte mangle i ydeevne, det ser ud til at kompensere for i sikkerheds tilføjelser. Det blokerer for eksempel online sporing og gør sit bedste for at tvinge HTTPS til de fleste websteder OG har endda indbygget virusbeskyttelse og annonceblokering.

Når priser for langtidsplaner falder til så lave som $ 3,50 (AUD 4,81) om måneden, kan dette muligvis være en lejlighedskøb, hvis du blot søger anonymitet og ikke er for bekymret for at maksimere din linjefart.

Se vores fulde anmeldelse af CyberGhost for at lære mere!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (AUD)

8,91 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tvungen 256-bit kryptering
 • Ubegrænset P2P
 • Understøtter 10 enheder

"Frygtelig kundesupport. Hvis du kan se forbi det, har IPVanish sine ups på nogle punkter"

Med kontroverser om den kardinale synd (for VPN’er) om at give brugerlogfiler til myndighederne, startede IPVanish i min anmeldelse med en mørk sky hængende over den. Dette blev forstærket af sit marketingteams bestræbelser på at fejde fakta under tæppet og hævdede, at de ikke vidste og ikke var klar over, da virksomheden skiftede hænder.

YET, kiggede forbi, som jeg måtte, eller gennemgangen ville være gået ned i drænet, før det begyndte. Desværre havde IPVanish ikke meget at anbefale sig selv. Ganske vist ville nogle af de ting, de gør, som at håndhæve 256-bit-kryptering på dets brugere, være et plus fra nogle synsvinkler.

IPVanish VPN

IPVanish Speed ​​Test Australia – Adelaide Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Selvom det lykkedes mig at få anstændige hastigheder ud af deres Singapore-baserede server, var andre muligheder, jeg prøvede, glatte i ydelsen. For Australien lykkedes det mig at slukke knap mere end 10% af min faktiske linjehastighed, hvilket også var lidt foruroligende.

Normalt i disse tilfælde forsøgte jeg at samarbejde med tjenesteudbyderen for at se, om situationen kunne afhjælpes, men desværre havde IPVanish frygtelig kundeservice. Fra sene svar (3 dage via e-mail!) Til uhjælpsomme instruktioner – der var ingen måde, jeg skulle spilde uger på at arbejde på et problem med dem.

Samlet set et meget kontroversielt resultat fra et firma, der allerede arbejder med et tjæret omdømme.

Læs vores dybdegående gennemgang af IPVanish for at finde ud af mere!

7. iPredator

https://ipredator.se

iPredator

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (AUD)

10,96 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Ingen logfiler
 • IPv6 understøttet
 • Statiske IP’er tilgængelige

"Grundlagt af Peter Sunde fra The Pirate Bay-berømmelse er iPredator interessant, men har alvorlige begrænsninger"

For enhver fan af P2P-fildeling er The Pirate Bay et navn, som ikke kan antages i torrentindustrien. Kendt for at forkæmpe P2P over hele verden og blive forfulgt fra alle retninger, ser det logisk ud til, at denne VPN ville være en af ​​de mest uafhængige og hårdt loyale over for sine kunder, at en service kan være.

Alligevel virker tjenesten som et halvhjertet forsøg på virksomheden, samtidig med at det forsøger at opkræve branchenormer. For eksempel har den ingen klientsoftware, og hjælp er begrænset til uanset open source-dokumentation og fora, du kan finde. (Endog dets begrænsning til kun svenske servere.)

På trods af dette kombineret med tilsyneladende middelmådig ydelse er konceptet interessant, simpelthen fordi det på en eller anden måde er forbundet med The Pirate Bay i navn.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (AUD)

4,70 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Understøtter WireGuard-protokol
 • Tillader P2P-trafik
 • Overvåger ikke trafik

"En af de få VPN-tjenester, der understøtter WireGuard-protokollen"

Hvis hastighed er din ting, skal AzireVPN imponere, da der har været rapporter om, at det har gjort det muligt for nogle brugere at bruge liniehastigheder på op til 500 Mbps. På samme tid er virksomheden relativt ung og etableres først i 2012.

AzierVPn understøtter kryptering af op til 256-bit med SHA512 HMAC og TLS-godkendelse. Hvis du er en af ​​de paranoide bande, er dette omtrent lige så højt op i fødekæden, som det bliver – kommercielt i hvert fald.

Med dedikerede apps til mainstream-platforme har den desværre ikke noget ekstra såsom RaspBerry Pie eller PlayStation-dækning. Det er også begrænset på en måde at have kun 20 servere i fem lande.

Forhåbentlig vil dette give dem mulighed for at fokusere deres optimeringsindsats og til sidst bringe os en VPN-service, der virkelig er i verdensklasse.

Afsluttende tanker

Som nogle af jer måske har bemærket, har jeg baseret mig over nogle af tjenesteudbydere og samtidig følt, at jeg har bedømt andre for hårdt. For at sætte tingene i en større sammenhæng føler jeg behovet for at rådgive dig om, at bortset fra rene præstatstal er individuelle behov en anden vigtig faktor at overveje.

Fra mit synspunkt har jeg vurderet VPN-tjenesteudbydere og vil derfor have høje standarder for dem alle at opfylde på alle områder – hvilket normalt er umuligt. På den note, for nogle af jer, er hastighed alt, for andre kan anonymitet og privatliv være. Nogle er villige til at ofre mindre, mens andre foretrækker at betale omkostninger til et minimum.

I betragtning af dette håber jeg, at du læser mellem linjerne og træffer et valg, der giver en balance, der passer til dine behov.

For at sammenfatte, her er top 3 VPN Australien:

HASTIGHED

SIKKERHED & PRIVATLIV

PRIS (AUD / MO)

NordVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

5,48

BESØG VPN

ExpressVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

11.43

BESØG VPN

Surfshark

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

2,75

BESØG VPN

Fra et rent kvalitetsmæssigt synspunkt synes jeg, jeg har gjort klart, hvor mine præferencer ligger i denne placering. I forbindelse med, hvad der ville være den bedste VPN på det australske marked, tror jeg, at mange af jer vil give et lettet suk for at indse, at Singapore er temmelig tæt på dig, og serverne der fungerer godt næsten udelukkende overalt.

Derfor antager jeg, at australske brugere er heldige, når de kan vælge næsten ethvert af ovenstående. Et, som jeg har nævnt, skal du overveje andre faktorer, og om du kan leve med dem.

For det første ville jeg aldrig vælge en tjenesteudbyder, der f.eks. Suger ind kundeservice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map