Den 8 bedste VPN for Singapore 2020 (Speed ​​Tested!)

Singapore har længe været kendt for at være et land med temmelig drakoniske love, og meget desværre har dette på en måde resulteret i, at det er blevet en avanceret overvågningstilstand. Sammen med dets nære forhold til De Forenede Stater med henvisning til frihandelsaftalen mellem USA og Singapore, har beboere i bystaten god grund til at være skæve med deres online privatliv og anonymitet.


Blandt alle lande i verden er Singapore måske en af ​​dem tæt på toppen af ​​listen, når det kommer til nødvendigheden af ​​at bruge en VPN-tjeneste. I det mindste for nu, mens det stadig er lovligt der at bruge en.

Contents

Singapore-regeringen bruger lovligt spyware

Selvom Singapore for mange synes at være en bastion af demokratisk proces og retslig uafhængighed, er der få, der ved, at detaljer i landets forfatning giver dens regering ekstraordinære rettigheder over sine borgere og indbyggere. Dette er markant, så når det kommer til digitale aktiviteter, især når det kommer til privatliv.

F.eks. Inkluderer Singapore-forfatningen ikke specifikt nogen ret til privatlivets fred og andre vedtægter, der gælder for dette faktum for at give visse regeringsorganer ret til at indtrænge private borgeres aktiviteter online. Disse inkluderer straffeproceduren (ændret i 2012) og loven om misbrug af computere og cybersikkerhed (ændret i 1997).

På en mere afslappet måde at tale på har Singaporeere og indbyggere i landet ikke officielt ret til privatliv, og nogle regeringsorganer kan uden behov for berettigelse eller retsafgørelse udføre overvågning og transmission aflytning.

Landet er blevet navngivet som en af ​​25, som er vært for kommando- og kontrolservere til FinSpy (en type malware, der bruges til observation og kontrol) bagdøre. Dette betyder, at regeringen kan få adgang til næsten alle data i landet uden, at nogen har ret til retlig anvendelse.

Copyright Act (Singapore 2014) håndhæves kraftigt

Du har måske hørt, at i USA bliver P2P-filopdelere ofte slået med retssager, og at mange virksomheder har forfulgt fildelingsaktiviteter. På grund af frihandelsaftalen USA-Singapore er Singapore forpligtet til at gøre det samme i mange tilfælde.

Dette har tidligere været gjort af Recording Industry Association of Singapore, og jeg kender til enkeltpersoner, der har modtaget ophør og afstå breve fra deres internetudbydere (ISP’er).

Dette betyder, at ikke kun er der virksomheder, der ønsker at opkræve dem, men at internetudbydere i Singapore er i samarbejde med dem om at følge deres egne kunder.

VPN’er er stadig lovlige i Singapore

I 2016 blev der afholdt en offentlig høring i Singapore af ministeriet for lovgivning for at gennemgå lovligheden af ​​at bruge VPN-tjenester i landet. Dette blev gjort med henblik på at opdatere Copyright Act for at muliggøre strengere håndhævelse.

I øjeblikket er der kun en håndfuld lande over hele verden, der har forbudt VPN-brug direkte og et lidt større antal, der kun tillader statsstyrede VPN-tjenesteudbydere. For at give dig en idé om den type lande, der forbyder VPN’er, er Nordkorea og Irak blandt dem, mens Kina og Rusland kun tillader regeringskontrollerede tjenester at fungere.

Alligevel betragtes det, at Singapore-regeringen drøfter spørgsmålet, at det er meget på deres sind.

Hvad vi ser efter i en VPN til Singapore

1. Privatliv og anonymitet

Mens privatlivets fred normalt er højt på listen over behov for en VPN-tjenesteudbyder at imødekomme, føler jeg intetsteds i regionen et større behov for det end brugere i Singapore. Fra regeringsovervågning til ISP-overvågning og truslen om hurtig juridisk handling er internetbrugere i Singapore måske nogle af de mest pressede grupper i hele Asien og Stillehavsregionen.

Som sådan er det vigtigt, at enhver VPN-tjenesteudbyder, der bruges i Singapore, har en solid track record af brugernes privatliv, såsom en strengt ingen-logging-politik og måske endda i det omfang, at man accepterer anonyme betalingstyper. Dette kan omfatte gavekort, kontanter eller endda Cryptocurrency.

2. Sikkerhed

Mens nogle brugere har mulighed for at skifte krypteringsmuligheder til lavere satser for at muliggøre hurtigere VPN-hastigheder i betragtning af den avancerede overvågningskapacitet fra Singapore-regeringen, kan det være klogt at opsøge en VPN-udbyder, der har fokus på sikkerhed ud over privatlivets fred.

Sikkerhed i en VPN kommer fra to hovedkilder – etableringsprotokoller for kommunikation og kryptering til dataflyt. Der er forskellige af disse tilgængelige, og heldigvis har mange VPN’er hele udvalget åbent til brug.

3. Hastighed og stabilitet

Hastighed er heldigvis ikke så meget et stort emne i Singapore takket være dens store placering med hensyn til globale kommunikationslinjer og naturligvis den fantastiske infrastruktur, landet har. Som sådan ville næsten enhver udbyder i landet kunne tage højde for høje hastigheder.

Dette er den ideelle situation i Singapore for VPN-brugere, da de kan vælge en server med den lukkede mulige fysiske placering, der naturligt understøtter transmission af højhastighedsdata.

4. Forfalskning af geolocation

Selvom serverplacering muligvis ikke er så meget som et problem med VPN-brugere i Singapore, skal vi stadig sørge for at undgå afhængig af VPN’er, der har for meget fokus uden for Asien. Jo, det ville være dejligt, hvis forfalskning med geolokalisering er det tilsigtede resultat, men det kan resultere i lavere tilgængelighedsrater i Asien-regionen.

5. P2P-support

Måske er de næst mest kritiske kriterier for Singapore VPN-tjenesteudbydere muligheden for at imødekomme og styre P2P-trafik godt. P2P-fildeling stiller ofte høje båndbreddekrav til VPN’er, og nogle purrer på det.

En god ide ville være at vælge en, der klart angiver sin politik for P2P-brug, f.eks. TorGuard. I det mindste skal VPN have et udvalg af dedikerede servere afsat til brug af P2P-fildeling.

Placeret: Den bedste VPN for Singaporean

Før jeg gennemgår mine testresultater, vil jeg her gerne fastlægge en basishastighed for mit internet. Følgende er min faktiske bredbåndshastighed baseret på en servicelinje på 500 Mbps uden en VPN-forbindelse aktiv:

Ingen VPN-hastighedsbase

(Se det fulde baselinehastighedstestresultat her)

Som du kan se, er jeg i stand til at få en relativt god forbindelse til en Singapore-baseret hastighedstestserver uden VPN, selvom min opstrøms forekommer lidt begrænset.

Bemærk

Brugt valutakurs: 1) 1 USD til 1,38 SGD; 2) 1 Euro til 1,56 SGD

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (SGD)

5.50 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Over 4.000 servere
 • Hurtig hastighed
 • Ingen logfiler & Dræb switch
 • Understøtter 6 enheder

"Slank interface, stabile hastigheder og fantastiske prisplaner på længere sigt."

Jeg tror, ​​jeg kan med sikkerhed sige, at blandt alle VPN-udbydere, jeg har kigget på, kommer NordVPN let ud i deres rene geografiske skala og dækning. Det har en spredning på over 4.000 servere i 62 lande med endda et godt antal af dem, der er i Asien-Stillehavsregionen.

Du kan være sikker på, at dit privatliv er i gode hænder, da det har en streng politik, der ikke logger på, så din daa vil ikke blive holdt. NordVPN er baseret ud af Panama, som ikke rigtig har nogen lov om dataopbevaring at tale om.

Forbindelsen kan også være så sikker, som du ønsker, da NordVPN understøtter ikke kun 256-bit-kryptering, men også har noget, der kaldes ‘dobbelt VPN’. Det betyder, at du opretter forbindelse til en VPN-server og derefter spretter forbindelsen fra en anden, før du går til din destinationsadresse.

Paranoia, måske, men hvis din regering kendes til at lovligt spionere på dig, ville du ikke snarere være paranoid end at stå over for loven af ​​ukendte grunde?

NordVPN Speed ​​Test Singapore

NordVPN Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Singapore-server fra NordVPN var ekstremt god, for så vidt forbindelserne går, og hastighederne var imponerende, både upload og download. De har også speciale P2P-servere, der er optimeret til denne type trafik.

Priserne er omkring normen, men hvis du leder efter en VPN, som du holder fast ved i en længere periode, er NordVPN den for dig. Med et tre-årigt abonnement falder deres priser markant og er nogle af de bedste, jeg har set på markedet.

Læs vores dybdegående gennemgang af NordVPN for at lære, hvorfor det er Bitcatchas # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (SGD)

11,47 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Offhshore beskyttelse af personlige oplysninger
 • Fuld 256-bit kryptering
 • 148 VPN-placeringer

"ExpressVPN tilbyder så god service på meget brede kriterier – sjældent for en VPN!"

ExpressVPN var en af ​​de første, jeg nogensinde har testet, og i første omgang følte jeg, at det var … ikke-imponerende. Meget tid senere og mange flere VPN-tjenester under mit bælte, først da var jeg virkelig i stand til at værdsætte det for hvad det var – en jack af alle handler og bedømt meget højt på de fleste af dem!

F.eks. Er det måske ikke altid det hurtigste, eller tilbyder det bredeste udvalg af forbindelsesprotokoller eller måske endda det største antal servere på de fleste placeringer, men det var bestemt ingen slouch i et bestemt område.
Jeg har set mange VPN’er udmærke sig i et eller to områder kun for at falde fladt i andre, og jeg spekulerede på i slutningen af ​​dagen, hvorfor skulle jeg som bruger gerne binde mig sammen med en service, der ikke kunne fungere så rimeligt som kunne være på så mange områder, som jeg havde brug for det?

Af den grund såvel som dets stellare omdømme i VPN-kredse (bestemt velfortjent), tøver jeg ikke med at anbefale dem som en topkonkurrence.

ExpressVPN hastighedstest Singapore

ExpressVPN-hastighedstest – Singapore-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som vi ser af hastigheden, stemmer det måske ikke med min ‘nøgne’ hastighed, men Singapore-infrastrukturen giver den bestemt et ben. ExpressVPN er også kendt for at være i stand til at styre relativt stabile hastigheder på tværs af mange af deres servere, så det er ikke sandsynligt, at du sidder fast med et enkelt sted.

Det er måske ikke det billigste, men det er bestemt ikke det dyreste. Som en fantastisk balance mellem pris-ydelse er denne VPN-service kommet langt.

Læs vores komplette anmeldelse af ExpressVPN for at se, hvorfor det er et af vores top valg!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (SGD)

2,75 / mo

Nøglefunktioner

 • Multi-Hop-forbindelse
 • Understøtter mange platforme
 • Ingen logfiler

"Surfshark, der er frillsfri og konsistent i præstationer, gør sit navn som en stærk kommende udfordrer."

Surfshark er muligvis en af ​​de nyere VPN-udbydere, men det har formået at opfylde ganske høje forventninger meget hurtigt. De er gået fra 0 til at have over 1.000 servere i 61 ulige lande på ingen tid overhovedet med mere at komme.

Det, der gjorde dem endnu mere imponerende, var det faktum, at de gjorde alt dette problemfrit. Min første oplevelse af Surfshark var problemfri, og jeg har opretholdt min egen konto med dem lige siden. Indtil videre har der ikke været nogen forbindelse eller serviceproblemer, og jeg bemærkede rimelige appopdateringer fra tid til anden.

Singaporeere, der er budgetbevidste, vil især sætte pris på Surfsharks holdning, når det kommer til VPN-tjenesten – en god pris for præcis, hvad en VPN-service skal være – uden at opkræve gebyrer for uønskede (eller unødvendige) ekstramateriale.

Det faktum, at de også er i stand til at skjule P2P-trafik på alle servere, giver dem også et stort plus.

surfshark hastighedstest Singapore

Surfshark Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Selvom Singapore VPN-trafik muligvis ikke er hurtigere på Surfshark end nogle andre udbydere, hvor den udmærker sig i sin stabilitet. Surharkhastigheder er konstante på næsten alle deres servere. Dette gør dem til et ideelt valg for en VPN, da det ikke er sandsynligt, at du holder sig til en lands server hele tiden, ikke sandt?

Alligevel er 80+ Mbps for en delt linie VPN ikke noget at nyde ved, og medmindre du kun planlægger at bruge et enkelt sted med maksimal hastighed, er konsistensen, der findes her, et stort løft. Naturligvis gør deres lave priser dem også til et meget attraktivt valg.

Lær mere om dets fremragende ved vores grundige gennemgang af Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (SGD)

6,88 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Bygget til P2P
 • TorGuard Stealth Proxy
 • Understøtter 5 forbindelser

"En af de bedste VPN’er til P2P-fildeling."

Jeg blev først tiltrukket af TorGuard på grund af dens markedsføring som værende en P2P-venlig VPN-tjenesteudbyder, men når jeg først havde installeret Windows-klienten, blev det snart spekuleret på, om jeg måske begik en fejl. Dette blev forårsaget på en måde af dets temmelig daterede udseende interface.

Denne VPN leveres ikke med en masse af den moderne markedsføringsbling, der er nåd med sine samtidige, men jeg fandt snart ud af, at det i præstationen var, hvor det udmærkede sig. Dette fremhæves af, at det er vokset til at give over 3.000 IP’er i mere end 50 lande.

Med P2P-understøttelse som fundament og en række andre fremragende kvaliteter – stabile hastigheder, kan distribueres selv på routere, forbedrede sikkerhedstjenester og endda muligheden for at omgå VPN-blokkeringer – vil jeg sige, at TorGuard er på eller i nærheden af ​​toppen, især for Singapore- baserede brugere.

TorGuard hastighedstest Singapore

TorGuard-hastighedstest – Singapore-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som du kan se, selv med en solid nedstrømshastighed, var jeg i stand til endda at øge min uploadhastighed fra min baseline. Dette, selvom ikke noget alle måske ønsker, eller har brug for, kan være nyttigt for P2P-brugere i nogle tilfælde (oprethold disse forhold!).

Jeg føler, at den eneste store ulempe ved denne VPN-service ligger i dens gammeldags brugergrænseflade, og det er manglen på gode (eller skal jeg sige enestående) priser for kunder på længere sigt. Ikke desto mindre falder priserne stadig i det lave udvalg af VPN-udbydere af højeste niveau.

Læs vores grundige analyse om TorGuard for mere information!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (SGD)

4.83 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tilbyder datakomprimering
 • Annonceblokering
 • Understøtter 7 enheder

"Sikker og privat, men måske ikke på et så jævnt fod med dem som ExpressVPN."

CyberGhost er ganske velkendt i VPN-branchen, men personligt føler jeg, at det ikke er så tæt på afgrødets fløde. Mens det præsenterer en dejlig, snazzy outlook, er der aspekter af dens ydeevne, der trækker lidt af skeptikeren ud i mig.

På papir tilbyder CyberGhost gode funktioner og har faktisk også specialiserede servere til P2P. Det håndhæver dette temmelig strengt, og hvis du finder dig ikke i stand til at downloade på din P2P-klient, er det sandsynligt, at du har forbindelse til en ikke-P2P-server, da hastigheden forbliver på et stort fedtnul.

CyberGhost hastighedstest Singapore

CyberGhost-hastighedstest – Singapore-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastighedsvis, mens jeg formåede at få brugbare hastigheder fra dem, kan du blive skuffet. For Singapore er det ikke så dårligt, men jeg finder ud af, at hvis du er mere i at komme rundt om geo-blokering for videostreaming, kan du måske lide lidt. Maj af deres servere samles rundt om i Europa.

Stadig, hvis du kun håber på en sikker forbindelse fra Singapore til steder på nettet, er dette en håndterbar service, du kan logge på med. Dette er især tilfældet, når du tager højde for de utallige sikkerhedsudvidelser, som CyberGhost leveres med.

Bortset fra din standard VPN-kryptering kan denne service også blokere online tracking og gør sit bedste for at tvinge HTTPS til de fleste websteder. Kombiner det med nogle flere ekstramateriale som indbygget virusbeskyttelse og annonceblokering, og du får måske det, du betaler for.

Ligesom NordVPN har CyberGhost fremragende prisfastsættelsesmuligheder på lang sigt, der falder dit månedlige engagement ned til så lavt som $ 3,50 om måneden. Din beslutning bliver nødt til at afbalancere dens pris kontra ydelse og se, om du kan leve med den for den pris.

Se vores fulde anmeldelse af CyberGhost for at lære mere!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish VPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (SGD)

8.95 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tvungen 256-bit kryptering
 • Ubegrænset P2P
 • Understøtter 10 enheder

"Fantastisk til den paranoide, men måske ikke være øverst på listen for Singapore-baserede brugere."

Hvis det udelukkende var baseret på historie, ville jeg aldrig have ladet denne VPN komme ind på vores liste over bedste VPN’er til Singapore. IPVanish er tidligere blevet anklaget for at have leveret brugerlogfiler til myndighederne, og det er et stort no-no for VPN’er. Selvom det er dårligt nok, forsøgte de nye ejere af IPVanish at feje hændelsen under tæppet ved at sige, at de ikke havde kendskab til tidligere hændelser, der måske eller måske ikke var sket.

For at lyde, hvad der måske kan være deres endelige dødsknap (jeg ved, at Singaporere elsker at klage!), Er deres kundesupport, som er absolut affald. Jeg bor i Malaysia, og endda er jeg oprørt over det støtteniveau, som IPVanish giver sine kunder.

IPVanish klarer sig imidlertid overraskende godt i Singapore-baserede hastighedstest OG kombinerer det med tvungen 256-bit kryptering. Selvom nogle af jer måske tænker, at du ikke har brug for det niveau af kryptering, kan vi sige, at det sparer dig for din egen dårskab (måske).

IPVanish hastighedstest Singapore

IPVanish Speed ​​Test – Singapore Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Både uploads og downloads er bemærkelsesværdigt hurtigt på IPVanish-servere og overstiger endda NordVPN og ExpressVPN i dette tilfælde. Der var ingen klage her, men problemer, jeg havde med deres hastighed til Malaysia-baserede servere, var hvor deres kundeservice virkelig kom til mig.

Forskellen i niveauer af øget ydelse kombineret med deres forfærdelige kundeservice gør IPVanish til et rigtig hit eller miss. Jeg vil spørge dig, om du er parat til at tage chancen for, at det fungerer fint ud af kassen for dig. Hvis du synes det, er det fantastisk. Hvis ikke, skal du muligvis ende med at kræve en refusion.

Læs vores dybdegående gennemgang af IPVanish for at finde ud af mere!

7. SaferVPN

https://www.safervpn.com

SaferVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (SGD)

4.54 / mo

Funktion Højdepunkter

 • 256-bit kryptering
 • 24/7 kundesupport
 • Verdensomspændende serverplaceringer

"Lidt mere begrænset end VPN-top-niveau giver SaferVPN ikke desto mindre et anstændigt tilbud til en rimelig pris."

SaferVPN er et SaaS-selskab inden for cybersecurity, der er grundlagt af partnerne Amit Bareket og Sago Gidali, to tech-fyre, der udmærker sig i cybersikkerhed. De er stolte af at tilbyde et godt produkt, der støttes af deres principper for et usensureret og mere sikkert internet for alle.

Hos SaferVPN var deres mål at skabe den enkleste og hurtigste VPN som muligt og i en udstrækning har de formået at gøre det. For en relativt mindre spiller har de gjort det godt at oprette et netværk på mere end 700 servere på over 34 placeringer over hele kloden.

Tjenesten har endda modtaget ros fra likes for Forbes og PCWorld såvel som sine egne kunder, der har rost både selve tjenesten såvel som supportmedarbejdere, der er der for at hjælpe dem i tider med behov.

8. AzireVPN

https://www.azirevpn.com

AzireVPN

Hastighed

Retfærdig

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5Bedømt 3 ud af 5

Pris (SGD)

4.68 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Understøtter WireGuard-protokol
 • Tillader P2P-trafik
 • Overvåger ikke trafik

"AzierVPN tilbyder adgang til WireGuard-protokollen, som stadig er ret sjælden."

Hastighedsdæmoner skal glæde sig over at vide, at AzireVPN er blevet testet for at understøtte liniehastigheder på op til 500 Mbps i nogle tilfælde. Dette er ekstremt sjældent, og vi må tage det med en knivspids salt. Alligevel gør dens kombination af WireGuard plus støtte til 256-bit kryptering det noget at holde øje med i øjeblikket.

Desværre er AzireVPN en smule begrænset i sin service, da den kun har omkring 20 servere i fem lande. Stadig til disse priser og understøtter denne form for teknologi er der potentialet for at vokse.

Et godt plus i dets fordel er muligheden for dig at betale i nogle former for cryptocurrency såsom Bitcoin og Litecoin.

Afsluttende tanker: Har du brug for en VPN i Singapore?

Tanken om at foreslå en VPN-tjenesteudbyder i Singapore begyndte først. Landet besidder faktisk avanceret teknologi, og i regeringens hænder kan alt hvad der kan ske der.

Som sådan i mine henstillinger, måtte de tre bedste spillere være baseret på virksomheder med solide tilbud og en dokumenteret track record. Min partiskhed er delvist blevet drevet af personlig erfaring og venner, der er i landet, men ærligt er det bedre at være sikker end undskyld.

Med solid infrastruktur i landet skal det være let at finde næsten enhver VPN-udbyder, du kan bruge der og få mindst anstændige hastigheder, men betaler mere fokus på sikkerhed der. 256-bit-kryptering kan bremse din ydelse, men i det mindste vil alle opfangede data forblive sikre.

For at sammenfatte, her er top 3 VPN Singapore:

HASTIGHED

SIKKERHED & PRIVATLIV

PRIS (SGD / MO)

NordVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

5,50

BESØG VPN

ExpressVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

11,47

BESØG VPN

Surfshark

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

2,75

BESØG VPN

Jeg tror, ​​at jeg har gjort min holdning klar, når det gælder VPN-nødvendighed for Singapore-baserede brugere. Uanset om du er en P2P-fildeling, videostreamer eller bare ønsker at være anonym og sikker generelt – gå til det.

Der er for meget på spil, når en regering begynder at diskutere, om du vil fjerne din sidste chance for internetfrihed i national sikkerhed.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map